GLOBAL INSTUTE OF ART RECOGNITION AND TRUTFULL AUTHENTIFICATION CONTROL, AFGEKORT : GIARTAC

Divers


Dénomination : GLOBAL INSTUTE OF ART RECOGNITION AND TRUTFULL AUTHENTIFICATION CONTROL, AFGEKORT : GIARTAC
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 847.794.054

Publication

13/08/2012
ÿþ MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Neergelegd ter griffie der - rechtbank v, koophandel to TONGEREN

-2 -08- 2012

De Hoofdgriffier, Griffie

Voor-

behoudei

aan het

Belgisch

5taatsbtaa



" iaiaiass

Ondernerrringsnr

:g . 05~

Benaming

(voluit) : Global Institute of Art Recognition and Truthfull

Authentification Control

(verkort) : GIARTAC

Rechtsvorm : Private Stichting

Zetel : 3600 Genk, Collegelaan 12 bus 13

Onderwerp akte : OPRICHTING EN STATUTEN PRIVATE STICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Bert VRANCKEN te As, op 30 juli 2012 dat door

1. de heer DECKERS Paul, geboren te Genk op 16 september 1963, wonende te 3600 Genk, Collegelaan 12 bus 13, en 2 .Mevrouw CORDIE Hildes, geboren te Maaseik op 10 augustus 1960, wonende te 3600 Genk, Collegelaan 12 bus 13, een private stichting werd opgericht als volgt:

De benaming van de private stichting (hierna, de Stichting genoemd) is:

"GIARTAC", in het Frans : "Fondation giARTac". "GIARTAC" of "giARTac" of "Glo-bal Institute of Art Recognition" of 'Global Institute of Art Recognition and Truthfull Authentification Control" of "Giart" kunnen ook: gebruikt worden.

Alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen en andere stukken die uit-gaan van de stichting moeten de naam ervan vermelden al dan niet voorafgegaan of gevolgd door de woorden "stichting", "fondation", "foundation" of "trust" alsook het adres van de zetel ervan.

Artikel 2: De zetel is gevestigd te 3600 Genk, Collegelaan 12 bus 13.

Artikel 3: De stichting bestaat vanaf heden en wordt opgericht voor onbeperkte duur. Zij zal niet eindigen bij het overlijden van de stichters noch zal zij een einde vinden wan-neer enkel de eerste doelstelling kan worden gerealiseerd.

Artikel 4 : De private stichting wordt opgericht voor de verwezenlijking van de volgende twee belangelozer doelen:

' A. Het eerste doel belangeloze doel van de stichting bestaat uit de volgende activiteiten :

" Het archiveren, registreren, en het verzorgen van de authentificatie van kunst; voornamelijk van beeldender kunst (schilderijen, beelden) doch niet uitsluitend. An-dere kunstvormen kunnen ook binnen het doel vallen.

" Het aanleggen, bewaren, merken van het kunstpatrimonium.

" De kunstwerken toe te wijzen aan de kunstenaars op een wetenschappelijk ver-antwoorde wijze en zo' mogelijk tijdens het leven van de kunstenaars.

" De organisatie van werken en studiecentra met het oog op de ontwikkeling, in de regio overeenstemmend met de euregio (gevormd door Belgisch en Nederlands Limburg, de Kreis van Aken en de Provincie Luik), van kunst.

' " De oprichting en de ontwikkeling van een Museum en een daaraan aangrenzende Bibliotheek, waarin voorwerpen, boeken, portretten, foto's (van de kunstenaars en hun kunstwerken) en documenten worden ' samengebracht met betrekking tot de geschiedenis van en over de kunstenaars en hun kunstwerken.

" Het organiseren van kunsttentoonstellingen.

" Voornamelijk academische studies en meer in het bijzonder geschiedenis, kunstgeschiedenis promoten en

" bekostigen van allen die het doel van de stichting nastreven. ' «De stichting heeft tot onbaatzuchtig doet samenwerkingsovereenkomsten af te sluiten met derden die op zoek zijn naar producten en diensten in de hieronder beschreven domeinen alsook met partijen die tot de verwezenlijking van deze producten en diensten bijdragen. Deze partijen bestaan uit besturen of overheden,-universiteiten, academies van hoger onderwijs, wetenschappelijke verenigingen, commerciële associaties, stichtingen of vennootschappen, alsook de personen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrokken zijn in de, gezondheids- en/of opleidingssector.

" Alle handelingen in verband met de hierboven beschreven doeleinden en in het voorkomend geval, kennismaking met nieuwe technologieën, kennisoverdracht en capaciteitsopbouw in de kunstwereld, handelen in de hoedanigheid van tussenpersoon bij de levering van goederen en diensten in de bovenvermelde; domeinen en desnoods zulke goederen en diensten leveren...

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

h MOD 2,2

B. Het tweede belangeloze doel van de private stichting bestaat uit het bestrijden van armoede en helpen en bijstaan van de sociaal en/of fysisch zwakkere kunstenaars, ten einde hen een menswaardig en kwalitatief beter bestaan te bieden en bijkomende kansen te geven om hun kwaliteiten als kunstenaars te ontwikkelen.

In het bijzonder kan de private stichting, met het oog op de realisatie van dit belangeloze doel, onder meer de volgende activiteiten verrichten:

- De stimulatie van de educatieve, professionele en intellectuele ontwikkeling van de kunstenaar of diens familie door bijvoorbeeld:

- De terbeschikkingsteliing van een wagen en/of een studentenwoning, inclusief meubels, computers of gelijkaardige media, printers, telefoons, en andere apparatuur of voorwerpen nodig in kader van de studie of beroep.

- De financiering van de inschrijvingsgelden, boeken en ander studiemateriaal, tenzij het betreffende familielid al in het verleden bewezen heeft dat hij bepaalde studies niet aan kan of niet voldoende inzet betoont.

- De financiering van buitenlandse reizen, bijkomende opleidingen, zoals muzikale of taalopleidingen, enzovoort, doch enkel binnen een redelijk kader.

- De voorziening en financiering van bijzonder onderwijs en opvang en de terbeschikkingstelling van bijzonder materiaal (studiemateriaal, medisch materiaal enz.) ingeval van geestelijk of fysisch gehandicapte kinderen.

- De financiering van bijscholing van werkloze familieleden of familieleden die hogerop in hun carrière wensen te klimmen (dag- of avond- of weekendonderwijs).

- De ondersteuning en stimulering van muzikale, artistieke, sportieve. culturele

ontwikkeling van de kunstenaar en zijn familieleden door het ter beschikking stellen van de nodige materialen (muziekinstrumenten, kunstwerken, enz.), de financiering van de lessen en de verplaatsingen.

- Het organiseren van opleiding- en onderwijsprojecten in binnen- en buitenland.

- Het organiseren en financieren van ééndaagse en meerdaagse activiteiten en (praktische) hulp, workshops of cursussen voor of van kunstenaars en hun familie.

- De toekenning van een goedkope lening voor de aanschaf van een woning en/of een tweede woning (bijvoorbeeld voor een vakantiewoning in binnen- of buitenland of andere goederen) of voor het opstarten van een onderneming, deelname in een joint-venture, enzovoort.

- Het ondersteunen van ouderen die in mensonwaardige omstandigheden hun oude dag doorbrengen.

- Het verschaffen van beperkte en tijdelijke huursubsidies aan personen die zware financiële problemen hebben.

- Het financieren van de kosten van (bijzondere) gezondheidszorg (verblijf ziekenhuis, medische ingrepen, medicijnen, reiskosten naar het buitenland, en dergelijke meer). instaan voor alle kosten van artsen of psychiaters voor zover het ziekenfonds deze kosten niet dekken.

- Voorzien in levensonderhoud. De voorziening in levensonderhoud van behoeftigen en hun familieleden te goeder trouw, indien zij zelf niet (meer) over voldoende middelen beschikken, bijvoorbeeld naar aanleiding van een faillissement, doch enkel voor zolang het betreffende lid behoeftig is en concrete stappen onderneemt om terug op eigen benen te staan.

Wanneer de kunstenaar hulpbehoevend zou worden, een thuisverpleegster, hulp in het huishouden, een gezelschapsdame enz. ter beschikking stellen, de woning aanpassen of aangepast meubilair ter beschikking stellen.

- De organisatie en verzorging van familiefeesten of de begrafenis van familieleden.

- Zij mag verder alle handelingen stellen die de levensomstandigheden en de toekomst van de kunstenaar kunnen verbeteren, ook deze die hierboven niet uitdrukkelijk vermeld staan, zonder dat deze persoon hiertoe een vorderingsrecht heeft en (in principe) zonder dat aan deze persoon uitkeringen in specien worden gedaan, andere dan deze om in periodieke kleine uitgaven te voorzien.

ALGEMEEN,; De stichting zef eveneens alle handelingen mogen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel, meer bepaald alle initiatieven nemen, alle samenwerkingen bevorderen, giften of leningen verkrijgen, in natura of in geld. Het werk van de kunstenaars op een artistiek verantwoorde en waardevolle wijze te beheren, te promoten en te verspreiden. De private stichting dient haar patrimonium te beheren zoals een goede huisvader zijn privévermogen beheert, waarbij de nodige aandacht moet worden besteed aan de instandhouding en valorisatie van het vermogen en zonder grote risico's te nemen. Hierbij kan de private stichting onder meer volgende verrichtingen stellen: roerende en onroerende of andere verrichtingen of handelingen, zoals het sluiten van contracten, verrichten van beleggingen, investeren in roerende goederen, inclusief doch niet uitsluitend effecten, kunstvoorwerpen, enz., verhuren, aan- en verkopen en oprichten, bouwen, verbouwen, afbreken van onroerende goederen, giften, legaten en subsidies aanvaarden, op zich nemen van kosten en lasten ter ontlasting van de in de doelen vernoemde personen en/of instellingen, het uitvoeren van verbintenissen lastens deze personen en/of instellingen, samenwerken met, deelnemen in, of op gelijke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, het aangaan van lijfrenteovereenkomsten met de gedefinieerde personen, het overdragen van het vermogen naar een andere Belgische of buitenlandse stichting of gelijkaardige rechtsfiguur met dezelfde statuten wat betreft de doelomschrijving en bevoegdheden van de raad van bestuur. Zij kan voorts alle handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op haar doelen. Zij kan in het bijzonder haar medewerking verlenen en deelnemen aan iedere activiteit die met haar doelen overeenstemt.

De private stichting streeft haar doelen na, onafhankelijk van elke politieke, ideologische, filosofische, religieuze of taalkundige beschouwing. De private stichting mag geen stoffelijk voordeel verschaffen aan de stichter, de bestuurders, of enig ander persoon, behalve, in dit laatste geval, indien dit kadert in de verwezenlijking van de belangeloze doelen. Elke handeling die commercieel risico voor de private stichting zou

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

r MOD 2.2

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/08/2012 - Annexes du Moniteur belge kunnen meebrengen, is uitgesloten. Tot het doel van de private stichting behoort niet een onderneming te exploiteren of zich bezig te houden met verrichtingen van winstgevende aard. De Stichting mag, in België en in het buitenland, alle financiële, roerende en onroerende verrichtingen stellen,

Zij kan daarnaast alle verrichtingen organiseren of alle maatregelen nemen die tot de verwezenlijking van haar doel kunnen bijdragen, met inachtneming van de wet.

De private stichting behartigt haar belangeloze doelen op volledig discretionaire wijze. De private stichting behartigt haar belangeloze doelen in principe gelijktijdig en mag hiervoor onder meer het genormaliseerd jaarresultaat van het voorbije boekjaar aanwenden.

De raad van bestuur moet ernaar streven dat de werkingskosten van de stichting 20 % van de inkomsten niet overstijgen. Meer specifiek : tot het dekken van de kosten van algemeen beheer zal geen hoger bedrag worden besteed dan 20 pct. van haar bestaansmiddelen van alle aard, vooraf verminderd met die welke voortkomen van andere erkende instellingen.

Er wordt echter gestreefd naar het aanwenden van per jaar maximaal tien procent (10%) van de beschikbare netto weerkerende opbrengsten van haar vermogen (d.i. zonder aantasting van haar kapitaal of activa, bijvoorbeeld interesten, dividenden, huurinkomsten, enz.) ter behartiging van haar tweede doel. De beschikbare netto weerkerende opbrengsten worden jaarlijks vastgesteld op basis van de resultatenrekening zoals deze door raad van bestuur van de stichting wordt goedgekeurd na voorbereiden werk door de aangestelde accountant of boekhouder,

Het saldo en het gehele vermogen van de private stichting mag besteed worden aan het eerste doel van de private stichting.

WERKINGSKAPITAAL: De stichters brengen bij oprichting een werkingskapitaal van duizend euro (¬ 1.000,00) in ais werkingsmiddelen voor de stichting.

HET BESTUUR: artikel 5 : De stichting wordt bestuurd door een raad van bestuur bestaande uit minstens drie leden. De bestuurders zijn benoemd voor onbepaalde duur tenzij anders wordt bepaald in het benoemingsbesluit. De leden van de raad van bestuur oefenen hun ambt collegiaal uit.

De raad van bestuur kan onder zijn leden een voorzitter kiezen.

De eerste bestuurders worden benoemd door de stichters van de private stichting voor een onbepaalde duur, De volgende bestuurders worden aangesteld voor onbepaalde duur:

1. De heer DECKERS Paul, voornoemde stichter.

2. Nievrouvi CORDtE Hi4 te, voemoemde stoter.

3. De heer DECKERS Karel Deckers, geboren te Genk op 13 april 1968, wonende te 3600 Genk, Heeldstraat 65.

4. Mejuffrouw GEUKENS Julie An Charlotte Isidore, geboren te Genk op 29 juni 1993, wonende te 3600 Genk, Heizeisstraat nummer 18.

Artikel 6: In geval van ontslag, overlijden of afzetting van een bestuurder moet door de overblijvende bestuurders binnen de twee maanden in de opvolging worden voorzien bij een besluit genomen door alle overblijvende bestuurders met eenparigheid van stemmen, eventueel op voordracht van de afgetreden bestuurder.

Een voorstel tot opname van een nieuwe bestuurder in de raad van bestuur geschiedt door de voorzitter of door twee bestuurders in functie, die hun voorstel richten aan de leden van de raad van bestuur. Het bevat de naam, adres en curriculum van de kandidaat, en zijn mogelijke inbreng in de stichting. Dit voorstel moet op de eerstvolgende vergadering van de raad van bestuur ter stemming worden gebracht. De prerogatieven en voordelen, inherent aan het lidmaatschap van de raad van bestuur van de stichting, zijn niet overdraagbaar. De leden van de raad van bestuur dienen een blanco strafregister te hebben en mogen niet ontzet zijn uit hun burgerlijke en politieke rechten. Nieuwe bestuurders worden aangewezen door de zittende raad van bestuur met gewone meerderheid. De benoeming en het aftreden van bestuurders wordt door het bestuur zonder verwijl neergelegd tergrif-fie van de bevoegde rechtbank en bekendgemaakt ln het Belgisch Staatsblad.

Voor zover zijfhij voldoet aan de in de vorige paragraaf bedoelde voorwaarden zal tenminste de voorzitter-bestuurder uit de volgende lijst worden gekozen :

 afstammeling van de tak Mathieu Deckers, geboren op 11 december 1876 te Elen, overleden op 1 november 1939 te Elen, zoon van Nicolas Hubertus Deckers en Maria Anna Coenen; gehuwd op 25 april 1911 te Maaseik met Maria Schroé, geboren op 1 oktober 1885 te 1-leppeneert, overleden op 5 juni 1969 te Genk, dochter van Henricus Schroé en Gertrudis Schrumers.

 of afstammeling van de tak Jules Mesotten, geboren op 1 december 1891 te Hasselt, overleden op 5 oktober 1966 te Genk-Waterschei op 74-jarige leeftijd, be-graven op 8 oktober 1966 te Waterschei, weduwnaar (1) van Sevenants Albertine, echtgenoot (2) van Saeytijdt Yvonne, geboren op 23 juni 1901 te Waterloo, overleden op 26 september 1991 te Winterslag-Genk op 90-jarige leeftijd, begraven op 30 september 1991 te Genk, dochter van Pieter Saeytijdt, geboren op 6 mei 1867 te Nederbrakel, overleden op 5 juli 1960 te Genk en Vermeylen Maria Anna Henri-ka.

Het mandaat van bestuurder neemt een einde bij zijn burgerlijke onbekwaamverklaring, zijn overlijden, zijn ontslag of zijn herroeping.

De rechtbank kan de afzetting uitspreken van bestuurders die blijk hebben gegeven van kennelijke nalatigheid, die de verplichtingen welke hen door de wet of de statuten zijn opgelegd niet nakomen of die goederen van de stichting aanwenden in strijd met hun bestemming of voor een doel in strijd met de statuten, met de wet of met de openbare orde.

Artikel 7: De raad van bestuur kiest onder zijn leden een voorzitter, een secretaris en een penningmeester die samen het bureau vormen aan hetwelk de raad van bestuur bijzondere bevoegdheden kan toekennen. De laatstgenoemden hebben tot taak de notulen op te stellen van de vergaderingen en deze te bewaren en de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/08/2012 - Annexes du Moniteur belge MOD 2.2

boekhouding te voeren. Zolang de oprichters of een van hen deel uitmaken van de raad van bestuur zal een van deze oprichters het voorzitterschap van de stichting waarnemen, tenzij de betrokkene zelf dit niet of niet langer wenst.

De raad van bestuur kan een gedelegeerd bestuurder of dagelijks bestuurder benoemen welke gelast wordt met het dagelijks bestuur zoals hierna bepaald

De raad van bestuur kan onder zijn verantwoordelijkheid voor de uitvoering van zijn beslissing(en) een van zijn leden of een derde als bijzondere lasthebber aanstellen. De bestuurders oefenen hun mandaat onbezoldigd uit. Ze kunnen vergoed worden voor de onkosten die ze in het kader van hun mandaat hebben gedragen. De raad kan hun een vergoeding van reiskosten en andere uitgaven toekennen.

Artikel 8; De raad van bestuur komt bijeen op verzoek van de voorzitter, de secretaris, of wanneer de helft van de leden daarom verzoeken. De leden worden minstens vijf dagen vooraf tot de vergadering opgeroepen per gewone brief, fax of email. De raad van bestuur kan slechts geldig beraadslagen en besluiten wanneer minstens de helft van haar leden op de vergadering aanwezig zijn of geldig vertegenwoordigd zijn. Een lid van de raad van bestuur kan zich laten vertegenwoordigen door een ander bestuurslid dat evenwel slechts één volmacht mag dragen. Wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de stichting zulks vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur genomen worden met schriftelijk akkoord van de bestuurders.

Artikel 9: De besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen, behalve wanneer anders bepaald is in onderhavige statuten. In geval van staking van stemmen, is de stem van de voorzitter doorslaggevend. Wijzigingen in de statuten worden slechts geldig beslist niet een meerderheid van drie vierden van de stemmen van alle leden van de raad van bestuur.

Artikel 10: De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de stichting. Hij mag alle roerende en onroerende goederen verwerven en vervreemden, goederen in pand en in hypotheek geven, leningen en kredietopeningen aangaan en toestaan, alle huurcontracten en contracten van dienstverlening afsluiten en in het algemeen alles doen wat nuttig of noodzakelijk is, inbegrepen de handelingen die hier niet uitdrukkelijk vermeld worden.

Artikel 11: De raad van bestuur vertegenwoordigt de stichting in en buiten rechte als etser of als verweerder. Alle akten die de stichting verbinden, worden geldig ondertekend door de voorzitter van de raad van bestuur, alleen optredend of door twee (andere) bestuurders, gezamenlijk optredend. Deze moeten tegenover derden geen bewijs leveren van een besluit van de raad van bestuur dienaangaande.

Artikel 12: Het dagelijks bestuur van de stichting alsook de vertegenwoordiging van de stichting wat dat dagelijks bestuur aangaat, mag worden opgedragen aan een of meer personen, al dan niet bestuurders, die alleen of gezamenlijk optreden en de titel voeren van dagelijks bestuurder of gedelegeerd bestuurder (wanneer zij lid zijn van de raad van bestuur) of directeur (wanneer het geen lid van de raad van bestuur is).

Hun benoeming, afzetting en bevoegdheden worden bepaald door de raad van bestuur.

Artikel 13: De bestuurders en de personen belast met het dagelijks bestuur van de stichting gaan in die hoedanigheid geen enkele persoonlijke verplichting aan inzake de verbintenissen van de stichting. Zij zijn alleen verantwoordelijk voor de vervulling van de hun opgedragen taak en voor de fouten in hun bestuur.

Artikel 141 Indien een bestuurder, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogens-rechtelijke aard heeft dat strijdig is met een verrichting die tot de bevoegdheid behoort van de raad van bestuur, moet hij dit mededelen aan de andere bestuurders vdôr de raad van bestuur een besluit neemt. In dat geval wordt het besluit genomen door de voltallige raad van bestuur met eenparigheid van stemmen en buiten de aanwezigheid van de betrokken bestuurder. Laatstgenoemde mag verder niet tussenkomen als vertegenwoordiger van de stichting voor wat de uitvoering van het genomen besluit betreft.

Artikel 15: Het boekjaar van de stichting loopt van één januari tot eenendertig december van hetzelfde kalenderjaar. Binnen zes maanden na de afsluitingsdatum van het boekjaar, maakt de raad van bestuur de jaarrekening van het voorbije boekjaar op alsook de begroting van het volgende boekjaar.

Artikel 16 : Binnen dertig dagen na de goedkeuring van de jaarrekening door de raad van bestuur worden de jaarrekening van de private stichtingen waarvan de activa bij het afsluiten van het boekjaar meer dan vijfentwintigduizend euro (¬ 25.000,00) bedragen, door de bestuurders neergelegd bij de Nationale Bank van België. Op de wijze bepaald in het voorgaande lid gaat deze neerlegging vergezeld van :

1) een stuk met de naam en de voornamen van de bestuurders en eventueel van de commissarissen die in functie zijn en

2) desgevallend het verslag van de commissarissen

Artikel 17: De stichting moet de controle op haar financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid ten aanzien van de wet en de statuten van de in de jaarrekening weer te geven verrichtingen opdragen aan een of meer commissarissen voor zover de criteria uit artikel 37, §5 van de Wet V.Z.W.- en Stichtingen van toepassing zijn

Artikel 18: De rechtbank van eerste aanleg van het arrondissement waar de stichting haar zetel heeft, kan op verzoek van een stichter of van een van zijn rechthebbenden, van een of meer bestuurders of van het openbaar ministerie de ontbinding uitspreken van de stichting. Dergelijk verzoek kan tot de rechtbank gericht worden wanneer de doeleinden van de stichting zijn verwezenlijkt, wanneer haar duur ten einde is gekomen en in de andere gevallen voorzien in de wet. De rechtbank die de ontbinding uitspreekt, kan hetzij tot de onmiddellijke afsluiting van de vereffening beslissen, hetzij de vereffeningswijze bepalen en een of meer vereffenaars aanwijzen. De rechtbank verleent toestemming om de goederen te bestemmen met inachtneming van de statuten.

Artikel 19: Vermits het belangeloos doel van de stichting een blijvende opdracht is, kan geen der stichters of mogen zijn rechthebbenden geen goederen terugnemen die door de stichter besteed werden aan de verwezenlijking van dit doel, noch een bedrag gelijk aan de waarde van deze goederen.

Voorbehouden

aan het

Befgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Luik B - Vervolg

Ingeval van ontbinding van de Stichting zal het netto-actief worden overgedragen aan bijvoorbeeld het Koninklijk Instituut voor het Kunstpatrimonium (KIK) of de Koninklijke Musea voor Kunst en Geschiedenis i (KMKG) of aan de instelling van privaat of openbaar nut die er de functie van zou hebben overgenomen.

De goederen zullen besteed worden een vereniging met een belangeloos doel, namelijk die de opdracht heeft om de wetenschappelijke bewaring van kunst nà te streven enfof de opleiding en studies te verzorgen van personen met speciale noden.

De bestemming van het actief heeft slechts plaats na voldoening van de rechten van de schuldeisers. TIJDELIJKE BESCHIKKINGEN

- Het eerste boekjaar loopt vanaf de oprichting en zal worden afgesloten op 31 december 2013. -AANSTELLING BESTUURDERS VAN DE STICHTING:

De eerste raad van bestuur bestaat, zoals hiervoor vermeld uit de volgende personen :

1. De heer DECKERS Paul, voomoemde stichter.

2. Mevrouw CORDEE Hilde, voornoemde stichter.

3. De heer DECKERS Karel, voornoemd.

4. Mejuffrouw GEUKENS Julie, voornoemd.

Voormelde bestuurders zijn benoemd voor onbepaalde duur.

Werd aangesteld ais voorzitter van de raad van bestuur en als dagelijks bestuurder of gedelegeerd

bestuurder, bevoegd om de stichting alleen te vertegenwoordigen zoals bepaald in de statuten; de heer

DECKERS Paul, voornoemde stichter;

Werd aangesteld als secretaris en penningmeester Mevrouw CORDIE Hilde, voornoemde stichter,

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, afgeleverd voor registratie en uitsluitend dienend voor de neerlegging

en de publicatie in hot Belgisch Staatsblad

Tegelijk hiermee neergelegd:

-expeditie van de oprichtingsakte;

Notaris Bert Vrancken te As.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
GLOBAL INSTUTE OF ART RECOGNITION AND TRUTFU…

Adresse
COLLEGELAAN 12, BUS 13 3600 GENK

Code postal : 3600
Localité : GENK
Commune : GENK
Province : Limbourg
Région : Région flamande