GRAN MOMENTO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GRAN MOMENTO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 537.227.768

Publication

12/08/2013
ÿþMad Word 11.1

[Bl

81312 3 2

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtbank van koophandel

01 AUG, 2013

te HASSELT

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsar : t9 5 39- - .2 " 1-ee

Benaming (voluit) : Gran Momento

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel (volledig adres) : Sint-Servatiusstraat 22 - 3590 Diepenbeek

Onderwerpen) akte : Oprichting

Uit een akte verleden voor Meester Bart Drieskens, geassocieerd notaris te Houthalen op negenentwintig juli

tweeduizend dertien, blijkt dat de hiernavermelde natuurlijke persoon voor zijn ambt een Besloten

Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid heeft opgericht als volgt:

Oprichter:

De heer HAELDERMANS Stijn, geboren te Hasselt op 22/04/1975, nationaal nummer 750422 025-45,

ongehuwd, wonende te 35578 Wetzlar (Duitsland), Am Deutschherrenberg 13.

Rechtsvorm - Naam: De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming "GRAN MOMENTO".

Duur: De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Zetel: De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3590 Diepenbeek, Sint-Servatiusstraat 22,

Doei: De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening ais voor rekening van derden of in deelneming

met derden, als op commissie, zowel in België als in het buitenland:

1. Handelsbemiddeling; import en export van; groot- en kleinhandel in; aan- en verkoop van; ontwerpen, afwerking en productie van; opslaan, laden, lossen en distribueren van goederen allerhande, zoals, echter niet beperkt tot, mode-, luxe-, lifestyle- & designproducten; consumenten- & sportartikelen; promotiemiddelen en communicatie-artikelen; en goederen algemeen assortiment.

2. Postorderbedrijf, handel via internet, uitbaten van diverse webshops.

3. Direct marketing verkoop, huis-aan-huisverkoop, markt- & straathandel, demonstratieverkoop, verkoopautomaten, ambulante handel en aanverwanten,

4. Verstrekken van diensten inzake advies, consultancy, bemiddeling, coördinatie, organisatie, planning, toezicht, studiewerk, management en administratie inzake financiële, sociale, persoonlijke, juridische, fiscale, administratieve, boekhoudkundige, sportgerelateerde, human resources, IT-, marketing-, management-, commerciële- en handelsaangelegenheden, incluis bedrijfsbeheer & bedrijfsvoering,

5. Zakelijke dienstverlening.

6. Lease van intellectuele eigendom en vergelijkbare producten, met uitzondering van werken onder auteursrecht.

7. Activiteiten van managers van artiesten, sportlui en overige bekende personaliteiten.

8. Selectiebureau en arbeidsbemiddeling.

9. Uitgeverij van boeken, revues, periodieken en software, incluis prepress- en premediadiensten.

10. Publiciteitsagentschap, mediarepresentatie, public relations en reclamebureau, incluis copywriting.

11. Marketing en communicatie, incluis grafische activiteiten.

12. Evenementenbureau, incluis promotie, organisatie & uitvoering van sportevenementen, congressen en beurzen.

13. Reisbureau, incluis organiseren van reizen en excursies van kortere duur, regelen van "reizen op maat", onderdak en vervoer van reizigers en toeristen, het ter beschikking stellen van accommodatie, en dit in de ruimste zin van het woord.

14. Reisorganisatie, incluis aanbieden van gespecialiseerde vakantieformules, overige reserverings- en vervoersondersteunende activiteiten, en dit in de ruimste zin van het woord.

15. Holding, incluis managementactiviteiten zoals tussenkomen in het dagelijks bestuur, vertegenwoordigen van bedrijven op grond van bezit van of controle over het maatschappelijk kapitaal, en aanverwanten; en het op lange termijn aanhouden van aandelen die afkomstig zijn van verschillende andere bedrijven uit verscheidene economische sectoren,

16. Overige financiële dienstverlening.

17. Ontwikkeling van residentiële en niet-residentiële bouwprojecten.

18, Handel in eigen onroerend goed; verhuur en exploitatie van eigen of geleased residentieel & niet-residentieel onroerend goed, sociale woningen en terreinen; en/of het beheer ervan, incluis het verlenen van ondersteunende activiteiten en diensten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

s ~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

19. Beheer in de ruimste zin van het woord va eigen onroerende goederen, daaronder begrepen: de huur, verhuur, onderverhuur, uitbating, herstelling, verbetering, onderhoud, verkoop, aankoop, oprichting en iedere verwerving van onroerende goederen.

20. Verwerving voor eigen rekening van eender welke titels of rechten door middel van participatie, inbreng, onderschrijving, intekening, plaatsing, waarborg, koop, aankoopoptie, verhandeling of op iedere andere wijze.

21. Verlenen aan de ondernemingen, waarin zij deelneemt, al dan niet bezoldigd, van alle bijstand, hetzij technisch, commercieel, administratief of op het vlak van algemeen beheer, hetzij financieel, met inbegrip van de borgstelling, hypotheek verlenen, avalgeving en inpandgeving van onroerende goederen.

22: Verwerven van alle roerende en onroerende goederen als investering, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap.

23. Beheer van een onroerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van deze goederen, alsmede zich borgstellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen.

24. Uitoefenen van de functie van bestuurder of vereffenaar van een andere vennootschap,

Dit alles in de ruimste zin van het woord en zonder dat deze lijst exemplatief of beperkend is.

Algemene bepaling: in de mate dat voor de voormelde activiteiten bijzondere erkenningen, machtigingen en/of vergunningen vereist zijn of opgelegd werden door de bevoegde overheid, kunnen deze door de vennootschap slechts uitgeoefend worden van zodra deze erkenningen, machtigingen en/of vergunningen werden bekomen. De vennootschap is verbonden door de rechtshandelingen verricht door de zaakvoerder zelfs indien die handelingen buiten haar doel liggen, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig van kon zijn; openbaarmaking van de statuten is echter geen voldoende bewijs. Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR).

Het wordt vertegenwoordigd door duizend (1.000) aandelen op naam, zonder vermelding van waarde, die ieder één/duizendste (111.000ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal is volgestort ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro (12.400,00 EUR).

De inbrengen in geld werden voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van artikel 224 van het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer BE36 0017 0317 2981 bij BNP Paribas Fortis, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 23/07/2013 afgeleverd bankattest. Bestuur: ledere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Externe Vertegenwoordigingsmacht: Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Jaarvergadering: De jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste vrijdag van de maand juni om zeventien uur (17.00u).

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Bestemming van de winst: Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve, Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Boekjaar: Het boekjaar begint op één januari en eindigt op één en dertig december van elk jaar. Benoemingen: Wordt benoemd tot eerste niet-statutaire zaakvoerder, en dit voor onbepaalde duur:

De heer HAELDERMANS Stijn, geboren te Hasselt op 22/04/1975, wonende te 35578 Wetzlar (Duitsland), Am Deutschherrenberg 13.

Bezoldiging: Zijn mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Begin en afsluiting van het eerste boekjaar.

Vt

oor-behouden aan het Belgisch Staatsblad



Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van de neerlegging van een uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte ter Griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel en zal worden afgesloten op 31/12/2014.

Eerste jaarvergadering.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend vijftien. Overneming van verbintenissen

De oprichter verklaart dat de vennootschap, met toepassing van artikel 60 van hei, Wetboek van Vennootschappen, de verbintenissen overneemt die in naam van de vennootschap in . oprichting zijn

aangegaan, te weten sedert één januari tweeduizend dertien, onder de opschortende, voorwaarde van neerlegging van een uittreksel uit deze akte ter griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel.

Volmacht

De oprichter verleent bijzondere volmacht aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid FINTECH ACCOUTANTS, met ondernemingsnummer 0841.999.887, die te dien einde allen woonstkeuze doen te 3500 Hasselt, Kattegatstraat 8 bus 2, allen individueel bevoegd, evenals aan hun bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregister en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, alsook bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, te verzekeren,

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/08/2013 - Annexes du Moniteur belge Getekend

Bart Drieskens

Geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie van de oprichtingsakte.



Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 03.06.2016, NGL 30.08.2016 16531-0088-013

Coordonnées
GRAN MOMENTO

Adresse
SINT-SERVATIUSSTRAAT 22 3590 DIEPENBEEK

Code postal : 3590
Localité : DIEPENBEEK
Commune : DIEPENBEEK
Province : Limbourg
Région : Région flamande