GREENFIELDS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GREENFIELDS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 541.686.602

Publication

08/11/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*13306687*

Neergelegd

06-11-2013



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0541686602

Benaming (voluit): Greenfields

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3900 Overpelt, Drossaard Clercxstraat 10

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Uittreksel uit de oprichtingsakte verleden op 4 november 2013 voor Meester Marc Topff, geassocieerd notaris te Neerpelt, Boseind 23, opgesteld voor registratie naar analogie van artikel 173 van het wetboek der registratierechten, met als enig doel neergelegd te worden op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel:

Oprichter

De heer GIELKENS Ward, ongehuwd, geboren te Neerpelt op 6 juli 1987, [Identiteitskaart nummer :

591-5968372-64 / Rijksregister nummer : 87.07.06-073.71], wonende te 3900 Overpelt, Drossaard

Clercxstraat 10.

Inschrijving op en volstorting van het kapitaal  bevestiging storting bij instelling

De oprichter verklaart dat het kapitaal twintigduizend euro (20.000 EUR) bedraagt en dat op ieder

aandeel ingeschreven en gestort is in geld als volgt :

De heer GIELKENS Ward, voornoemd, verklaart in te schrijven op alle tweehonderd (200) aandelen

uitgegeven aan honderd euro (¬ 100) per aandeel, en verklaart hiertoe een inbreng in geld te doen van

TWINTIGDUIZEND EURO (¬ 20.000,00), volstort in speciën;

Totaal : TWINTIGDUIZEND EURO (¬ 20.000,00).

Het laatst genoemde bedrag is ten belope van TWINTIGDUIZEND EURO (¬ 20.000,00) bij storting of

overschrijving gedeponeerd op een bijzondere bankrekening met nummer BE75 0017 1074 5651 ,

geopend ten name van de vennootschap in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering,

afgeleverd door BNP PARIBAS FORTIS op datum van 30/10/2013.

Ondergetekende notaris bevestigt dat deze deponering heeft plaatsgevonden overeenkomstig de wet.

Welke aandelen comparant verklaart te aanvaarden.

Ingevolge deze inbreng bedraagt het geplaatste kapitaal van de vennootschap twintigduizend euro

(20.000 EUR) en wordt vertegenwoordigd door tweehonderd (200) aandelen zonder aanduiding van

een nominale waarde.

Elk aandeel werd volledig onderschreven en volstort.

Rechtsvorm - Naam

De vennootschap is een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met de naam

"Greenfields".

Duur

De vennootschap bestaat voor een onbeperkte duur.

Zetel

De vennootschap heeft haar zetel te 3900 Overpelt, Drossaard Clercxstraat 10.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België binnen het Nederlandstalig gebied

en/of het tweetalig gebied Brussel Hoofdstad, bij besluit van de zaakvoerder(s).

De vennootschap kan, bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder(s), in België of in het buitenland

bijkomende administratieve zetels en bedrijfszetels vestigen, alsmede kantoren en bijkantoren

oprichten.

Doel

De vennootschap heeft tot doel :

-Kwekerij van planten, mossen en (sier)struiken in de ruimste zin van het

woord.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

-Verkoop van planten, tuinbouwmaterialen, meststoffen en sproeistoffen, tuinbouwmachines, zaden en granen, import en export van planten, meststoffen, zaden en granen, tuinbouwmachines en benodigdheden.

- Tuinaanleg, tuinarchitectuur, handel in bloemen, planten, sierstruiken en fruitbomen.

- Beplantingen: alle bezaaiings-, beplantings- en ontbossingswerken, het aanleggen van bermen en talluds langs verkeers- en waterwegen.

- Het aanleggen van tuinen en groene zones met inbegrip van de daarbij horende tuinarchictectonische elementen, zoals paden, het plaatsen van zitbanken, speeltuigen, het aanleggen van terrassen, zithoekjes, pergola s, zandbanken, fonteinen en vijvers.

- Ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen, sportterreinen, parken, vijvers, wintertuinen en groene zones van zowel particulieren en bedrijven. Het ontwerpen van en aanleggen van klinkers, tegels en kasseien en soortgelijke verhardingen.

- Het snijden en snoeien van bomen.

- Groot- en kleinhandel van zaad- en pootgoed, bloemen en sierplanten, kruiden, kruidenplanten en nutsplanten, meststoffen en besproeiingsmaterialen, grondverbeteringsproducten, grond, turf, rotsstenen, tuigereedschap, land- en tuinmaterialen.

Import en export van deze producten.

-Teelt en selectie van snijbloemen, bomen, kruidenplanten, groenten, fruit, nuts- en sierplanten, tuinbouwzaaizaden, zowel op natuurlijke als niet-natuurlijke basis.

- Bereiden van compost, landbouwgrond, natuurlijke en kunstmatige meststoffen, mengingen van teelaarde, humus voor land- en tuinbouw alsook de natuurlijke en kunstmatige stoffen ter verbetering van de grond.

- Bosontginning.

- Het verhuren van machines.

- Het voorbereiden, het verrichten, het uitvoeren en het verwerken van alle soorten tuinconstructiematerialen en  producten, elementen en grondstoffen onder- en hoofdaanneming. - Algemene onderneming van grondwerken, complexe opdrachten, omvattende alle werken met het oog op de wijziging van bodemreliëf, zoals uitgravings-, ophopings- en niveleringswerken, het uitgraven van de bedding van een weg, van bekkens en sleuven, met inbegrip van de hydraulische grondwerken. - Het construeren en aanbrengen of plaatsen van alle soorten tuinkamermaterialen, decoratieve grondconstructies en aanverwante producten.

- De bestrating en alle vormen van verharding van wegen, opritten en toegangswegen, terrassen enz. en alle daaraan verbonden aanhorigheden.

- Ontwerpen en herstellen van beregeningsinstallaties, kleine metselwerken, elektriciteitswerken en verlichting, afsluitingen, poorten en hekwerk en alle aanhorigheden.

- Het verlenen van advies en assistentie inzake de constructie en fabricage van alle materialen en grondstoffen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het vorige en in het algemeen, alle verrichtingen van commissie, mandaat of vertegenwoordiging.

- Het beheren, administreren, exploiteren, huren, verhuren, aankopen en vervreemden van effecten, onroerende goederen en alle andere vermogenswaarden, alsmede het verrichten van beleggingen van allerlei aard;

- Het deelnemen in en/of voeren van directie over andere ondernemingen.

- Het aanleggen en onderhouden van daktuinen alsook het kweken van planten en struiken specifiek bestemd voor daktuinen.

De vennootschap kan eveneens:

In het algemeen mag de vennootschap alleen of in participatie, rechtstreeks of onrechtstreeks, voor zichzelf of voor rekening van derden, alle welk danige roerende, onroerende, commerciële of industriële verhandelingen of verrichtingen doen die verband houden met de bovenvermelde doelstellingen of die van aard zijn de ontwikkeling van haar bedrijvigheid te bevorderen.

De bedrijvigheid van de vennootschap mag zowel in België als in het buitenland worden uitgeoefend.

De vennootschap kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Administratie, consultancy en managementactiviteiten, omvatten onder meer:

Adviesbureau op het gebied van bedrijfsvoering en beheer waaronder onder meer maar niet uitsluitend het verlenen van advies en praktische hulp aan bedrijven in verband met public relations en communicatie, het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op gebied van bijvoorbeeld planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, het berekenen van kosten en baten van de voorgestelde maatregelen op het gebied van planning, organisatie en efficiëntie, het kosten en het verlenen van adviezen op het gebied van beheer in het algemeen;

Het tussenkomen in het dagelijks bestuur en het vertegenwoordigen van bedrijven door onder meer het uitoefenen van mandaten van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar;

Studie-, organisatie en raadgevend bureau inzake juridische, financiële, handels-, bedrijfseconomische

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

of sociale aangelegenheden met inbegrip van alle handelingen die verband houden met advies, documentatie en publicatie over juridische, sociale, economische en financiële problemen;

Het begeleiden van bedrijven op het gebied van handel, nijverheid en administratie, het verrichten van secretariaatswerkzaamheden, het domiciliëren van bedrijven, het ter beschikking stellen van kantoren, magazijnen en fabricageruimten, het verrichten van voorbereidende studies en adviezen op gebied van management, bedrijfsvoering, economische wetgeving, marketing, export en import, het drukken en uitgeven van studies, rapporten en het verlenen van hulp aan bedrijven in oprichting of bij overname van bestaande bedrijven, zenden en ontvangen van post en meer in het algemeen alles te doen wat de oprichting, de uitbating en het beheer van de bedrijven van nut kan zijn.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpachten opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen en verkopen zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerend goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van alle aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen.

Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande.

Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, know-how en aanverwante activa.

De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in  t kort tussenpersoon in de handel.

Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe technologieën en hun toepassing.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerend waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of nog op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie van de ontwikkeling en investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij alle handels- en financiële operaties verrichten behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito s op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

Aangaande al het voorgaande handelt de vennootschap voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in artikel zesenveertig, ten achtste en ten negende van de Wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen. Dit alles in de meest ruime zin. Kraanverhuur; handel in bouwmaterialen; transport voor derden; verhuur of leasing van personenauto s, auto s dubbel gebruik, minibussen en lichte bestelwagens (met of zonder bestuurder); verhuur of leasing van vrachtwagens (met of zonder bestuurder); verhuur of leasing van schepen en pleziervaartuigen; verhuur of leasing van overige transportmiddelen voor vervoer te land, ter zee en in de lucht; verhuur of leasing van machines en werktuigen voor landbouw, veeteelt, bosbouw; verhuur of leasing van machines en installaties voor de bouwnijverheid; verhuur of leasing van steigers en werkplatforms; verhuur of leasing van kantoormachines en computers; verhuur of leasing van overige machines, voertuigen en werktuigen; verhuur of leasing van alle overige goederen.

Dit alles in de meest uitgebreide betekenis van de termen. Zij mag tevens om het even welke gelijkaardige handelingen stellen die van aard zouden zijn de verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken of uit te breiden.

De vennootschap mag, rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen door inbreng, afstand, fusie, inschrijving op of aankoop van effecten, financiële tussenkomst of op welke andere wijze ook, in zaken,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een zelfde, gelijkaardig of samenhangend doel nastreven of eenvoudig nuttig zouden zijn tot de verwezenlijking van haar doel.

De vennootschap kan alle roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van haar doel.

Kapitaal - aandelen.

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt twintigduizend euro (20.000 EUR).

Het is verdeeld in tweehonderd aandelen, zonder aanduiding van een nominale waarde; elk aandeel vertegenwoordigt een/tweehonderd delen van het maatschappelijk kapitaal.

Bestuur en vertegenwoordiging.

Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt zij bestuurd hetzij door de enige vennoot, hetzij door een of meer personen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking in de tijd, hetzij in de statuten hetzij door de enige vennoot handelend als algemene vergadering.

Telt de vennootschap meerdere vennoten, dan wordt zij bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking van duur en die, indien zij worden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De algemene vergadering die de zaakvoerder(s) benoemt bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, hun bevoegdheid. Bij gebrek aan bepaling van de duurtijd, wordt hun mandaat geacht van onbepaalde duur te zijn.

De gewone zaakvoerders zijn herroepbaar ad nutum bij besluit van de algemene vergadering, zonder dat hun herroeping recht geeft op enige vergoeding.

Bevoegdheden

Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bestuursbevoegdheden aan hem toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren.

Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, alle handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

Algemene vergadering

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de tweede vrijdag van de maand juni, om 20u00 uur.

Indien die dag een zaterdag, een zondag of een wettelijke feestdag is wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel drieëntwintig van de statuten, dan moet het rondschrijven waarvan in dat artikel sprake minstens twintig dagen voor de datum van de jaarvergadering worden verstuurd.

Ten allen tijde kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging van de statuten inhoudt.

Ten allen tijde kan ook een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

Plaats van de vergadering.

De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats, aangewezen in de oproeping.

Stemrecht.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Boekjaar.

Het boekjaar van de vennootschap gaat telkens in op één januari en eindigt op eenendertig december van hetzelfde jaar.

Op het einde van het boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maken de zaakvoerders de inventaris op, alsmede de jaarrekening.

De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting en vormt één geheel. Winstverdeling.

Luik B - Vervolg

Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van tenminste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het kapitaal bedraagt.

Het saldo van de winst wordt aangewend volgens de beslissing van de algemene vergadering. Wijze van vereffening.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoende volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die in een grotere verhouding zijn volgestort, wordt het netto actief verdeeld onder alle vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld.

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

Eerste jaarvergadering - eerste boekjaar

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend vijftien.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de datum van neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel en eindigt op eenendertig december tweeduizend veertien.

De oprichter verklaart dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan sedert 01/10/2013. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

BIJZONDERE VOLMACHT

Bijzondere volmacht wordt door comparant verleend met recht van indeplaatsstelling aan DLV Accountants, P/A Kloosterpoort 14, 3960 Bree, hierbij vertegenwoordigd door de heer Meuwis Raf, bestuurder, evenals haar bedienden en aangestelden:

Teneinde :

a) wijzigingen en/of opheffing door te voeren van de inschrijving bij de Kruispuntbank der Ondernemingen;

b) eventuele inschrijving en/of wijzigingen van deze vennootschap door te voeren als

belastingplichtige bij het bestuur van de B.T.W.

BENOEMING NIET-STATUTAIRE ZAAKVOERDER(S)

Met eenparigheid van stemmen neemt de voltallige algemene vergadering volgende beslissing :

Wordt tot zaakvoerder benoemd, voor de duur van de vennootschap

De heer Ward GIELKENS, voornoemd,

die bevestigt dat de uitoefening van deze functie hem niet krachtens een veroordeling verboden is,

op grond van het Koninklijk Besluit nummer 22 van vierentwintig oktober negentienhonderd

vierendertig en die deze opdracht aanvaardt.

Zijn mandaat is onbezoldigd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Er wordt voorlopig geen commissaris benoemd, gelet op de wettelijke en statutaire bepalingen ter

zake.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

(Get. Meester Marc Topff, geass. notaris)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

05/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 10.06.2016, NGL 31.08.2016 16535-0246-012

Coordonnées
GREENFIELDS

Adresse
DROSSAARD CLERCXSTRAAT 10 3900 OVERPELT

Code postal : 3900
Localité : OVERPELT
Commune : OVERPELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande