GREENVILLE

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : GREENVILLE
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 838.424.646

Publication

26/09/2013
ÿþ MA 2.0

~- - ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



V III I IIIII ISI N ICI

*13146713*

Rechtbank van koophandel

17 SEP, 2013

} HASSEL-r

Griffie

Ondememingsnr : 0838.424.646

Benaming

(voluit) : GREENVILLE

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Centrum-Zuid 1111, 3530 Houthalen-Helchteren,

Onderwerp akte : Benoeming commissaris - Ontslag en benoeming bestuurders:

Uittreksel uit de notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering van 1010412013:

- BENOEMING VAN DE COMMISSARIS

De Algemene Vergadering beslist om de burgerlijke coöperatieve vennootschap KPMG Bedrijfsrevisoren (B001), Ilgatlaan 7, 3500 Hasselt, als commissaris voor een termijn van 3 jaren te benoemen. Het mandaat zal; vervallen na de Algemene Vergadering der AandeelhoudersNennoten voor het boekjaar afgestoten op 31 december 2014. KPMG Bedrijfsrevisoren duidt de heer Jos Briers (A 1814), vennoot van KPMG! Bedrijfsrevisoren, aan die gemachtigd is haar te vertegenwoordigen en die belast wordt met de uitoefening van; het mandaat in naam en voor rekening van de burgerlijke cooperatieve vennootschap.

-ONTSLAG EN BENOEMING BESTUURDERS:

De Vergadering aanvaardt het ontslag van dhr. Stijn Bijnens, wonende te 3500 Hasselt, Sint-;

Truidersteenweg 109.

De Vergadering aanvaardt het ontslag van de NV LRM, vast vertegenwoordigd door dhr. Theo Donné,:

wonende te 3630 Maasmechelen, Jozef Smeetslaan 223.

De Vergadering benoemt als bestuurder dhr. Theo Donné, wonende te 3630 Maasmechelen, Jozeî Smeetslaan 223, die verklaart heeft te aanvaarden, voor een periode van 6 jaar.

De Vergadering benoemt ais bestuurder NV LRM, vast vertegenwoordigd door dhr. Stijn Bijnens, wonende te 3500 Hasselt, Sint-Truidersteenweg 109, die verklaart heeft te aanvaarden, voor een periode van 6 jaar.

LRM BEHEER NV, vertegenwoordigd door Roeland Engelen, Bestuurder

Alain Yzermans, Bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

07/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 10.05.2013, NGL 03.06.2013 13150-0446-046
22/08/2011
ÿþMod 2,0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1

Ondernemingsnr : o 232 L62, 4 c. ci b

Benaming

(voluit) : GREENVILLE

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Centrum-Zuid 1111 - 3530 Houthalen-Helchteren

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden voor notaris Bart Drieskens met standplaats te Houthalen op zes juli tweeduizend en elf, blijkt dat de hiemavermelde rechtspersonen, door of namens wie de akte is ondertekend, voor zijn ambt een naamloze' vennootschap hebben opgericht als volgt:

Vennoten:

1/ Het autonoom gemeentebedrijf met rechtspersoonlijkheid AUTONOOM GEMEENTEBEDRIJF: MASTERPLAN, afgekort AGB, met zetel te 3530 Houthalen-Helchteren, Grote Baan 112,. ondernemingsnummer 0898 822 982 (RPR Hasselt). Hier vertegenwoordigd overeenkomstig notariële volmacht: verleden voor Notaris Bart DRIESKENS, te Houthalen, op vier juli tweeduizend en elf; door de heer YZERMANS Alain, wonende te 3530 Houthalen-Helchteren, Kerkhofstraat 23/A.

2/ De naamloze vennootschap LIMBURGSE RECONVERSIEMAATSCHAPPIJ, afgekort NV LRM, meta maatschappelijke zetel te 3500 Hasselt, Kempische Steenweg 555, ingeschreven in het rechtspersonenregister met ondememingsnummer 0452.138.972.

Hier vertegenwoordigd ingevolge onderhandse volmacht, die gehecht zal blijven aan huidige akte door de heer' ENGELEN Roeland, wonende te 2340 Beerse, Peggersstraat 24.

Naam: De oprichting van de NV Greenville als filiaal van het AGB Masterplan conform artikel 242 §5 van het, Gemeentedecreet werd goedgekeurd bij ministerieel besluit van 16 juni 2011.

Het ministerieel besluit van 16 juni 2011 heeft goedkeuring gegeven aan de oprichting van de NV Greenville: onder de werknaam Cleantech Dienstencentrum Mijnsite Houthalen-Hechteren.

Deze goedkeuring werd gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad van 4 juli 2011.

Duur: De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

Zetei: De maatschappelijke zetel is gevestigd te 3530 Houthalen-Helchteren, Centrum Zuid 1111

Doel: De vennootschap heeft tot doel:

"De ontwikkeling van een cleantech dienstencentrum in het oude hoofdgebouw van de voormalige koolmijn van; Houthalen. Het dienstencentrum omvat ondermeer doch is niet beperkt tot een jongbedrijvencentrum met: incubatie faciliteiten (dienstverlening), kantoorruimten, bezoekerscentrum, een ruimte voor faciliterende diensten (cafetaria, vergaderruimten, ...) edm ...

I. Specifieke activiteiten:

N Het aankopen, verkopen, huren, verhuren, leasen, verkavelen, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, inrichten, uitbaten, verkavelen, uitrusten en tot waarde brengen van onroerende goederen voor eigen rekening of voor rekening van derden, het verlenen van adviezen, het in eigendom behouden en uitbaten van onroerende; goederen, dit alles met het oog op de ontwikkeling van het cleantech dienstencentrum.

B/ Het beheer van vastgoed als syndicus, rentmeester, beheerder van gebouwen enzovoort, in het kader van; de ontwikkeling van het cleantech dienstencentrum.

C/ Het ter beschikking stellen van ruimten, het leveren van diensten en prestaties allerhande, rechtstreeks of: onrechtstreeks, zowel van roerende als onroerende aard, met inbegrip onder andere prestaties van onderhoud: van goederen, bewaking, tuinonderhoud en  werken en onderhoudswerken aan alle roerende en onroerende: goederen verbonden aan het cleantech dienstencentrum, voor onder meer hoogtechnologische bedrijven of. instellingen actief in het veld van de "Cleantech.

Il. Algemene activiteiten aangaande de ontwikkeling van het cleantech dienstencentrum:

N Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; met uitzondering: van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of: onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

B/ Het waarnemen van bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en. functies.

Cl Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices.

III. Beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen met het oog on de ontwikkeling van het cleantech;

dienstencentrum:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrurnenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouder

aan het

ec;gi, ch

Staatsblei

*11128456*

1 11 1 1 111 1 n'" Y 1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/08/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/08/2011- Annexes du Moniteur belge

N Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede aile handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

B! Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten.

IV. Bijzondere bepalingen

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

Het doel kan enkel gewijzigd worden bij een besluit van een buitengewone algemene vergadering, gehouden ten overstaan van een notaris.

Kapitaal: Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal bedraagt twee miljoen vijfhonderdduizend euro (2.500.000,00 EUR).

Het is vertegenwoordigd door tweeduizend vijfhonderd (2.500) aandelen onderverdeeld in twee categorieën, te weten duizend vijfhonderd (1.500) aandelen van categorie A en duizend (1.000) aandelen van categorie B zonder nominale waarde, die ieder een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen.

Plaatsing van het kapitaal en storting

Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt twee miljoen vijfhonderdduizend euro (2.500.000,00 EUR).

Het wordt verdeeld in tweeduizend vijfhonderd (2.500) aandelen op naam onderverdeeld in twee categorieën, te weten duizend vijfhonderd (1.500) aandelen van categorie A en duizend (1.000) aandelen van categorie B, zonder vermelding van nominale waarde, die ieder een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen.

a) Op duizend vijfhonderd (1.500) aandelen van categorie A wordt in geld ingeschreven voor een bedrag van één miljoen vijfhonderdduizend euro (1.500.000,00 EUR) door de naamloze vennootschap LIMBURGSE RECONVERSIEMAATSCHAPPIJ, voornoemd.

totaal: duizendvijfhonderd (1.500) aandelen

BANKATTEST.

De inbrengen in geld werden voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van artikel 449 van het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekeningnummer 363-0897311-04 bij de ING bank, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 05/07/2011 afgeleverd bankattest.

De inschrijvers verklaren en erkennen dat ieder aandeel waarop door hen werd ingeschreven, volgestort is ten belope van één miljoen vijfhonderdduizend euro (1.500.000,00 EUR).

b) Op duizend (1.000) aandelen van categorie B wordt ingeschreven door een inbreng in natura voor een bedrag van één miljoen euro (1.000.000 EUR) door het Autonoom Gemeentebedrijf Masterplan, voornoemd.

Totaal: duizend (1.000) aandelen

Het AUTONOOM GEMEENTEBEDRIJF MASTERPLAN, afgekort AGB, verklaart nagemelde zakelijk rechten in de vennootschap in te brengen. In de hierna opgenomen inbrengvoorwaarden wordt met "het goed" of "de goederen" tevens verwezen naar de "zakelijke rechten".

1. Het recht van opstal voor een termijn van tien (10 jaar) ingaande vanaf EEN DECEMBER TWEEDUIZEND EN TIEN (01-12-2010) en eindigend op DERTIG NOVEMBER TWEEDUIZEND TWINTIG (30-11-2020) en de krachtens dit recht van opstal opgerichte en op te richten gebouwen met betrekking tot het hierna beschreven onroerend goed sub A:

2. Het recht van erfpacht voor een termijn van negenennegentig (99) jaar ingaande vanaf EEN DECEMBER

" TWEEDUIZEND EN TIEN (01-12-2010) en eindigend op DERTIG NOVEMBER TWEEDUIZEND HONDERD EN NEGEN (30-11-2109) en de krachtens dit recht van erfpacht opgerichte en op te richten gebouwen met betrekking tot het hierna beschreven goed sub B:

A. Gemeente HOUTHALEN-HELCHTEREN  eerste afdeling

Een perceel grond gelegen Centrum-Zuid, aan de pastorijstraat, gekadastreerd volgens recent kadastraal uittreksel sectie C deel van de nummers 166/M/7, voor een oppervlakte volgens meting van eenentwintig are tweeëntwintig centiare, zoals afgebeeld als lot 2 op het metingsplan opgemaakt door landmeter-expert Roger LEMMENS, op 28/10/2010.

B. Gemeente HOUTHALEN-HELCHTEREN  eerste afdeling

Het mijngebouw met aanhorigheden, op en met grond gelegen Centrum-Zuid 1111, aan de pastorijstraat, gekadastreerd volgens recent kadastraal uittreksel sectie C deel van de nummers 166/M17, voor een oppervlakte volgens meting van achtenzestig are negenenveertig centiare, zoals afgebeeld als lot 1 op het metingsplan opgemaakt door landmeter-expert Roger LEMMENS, op 28/10/2010.

Verslaggeving Bedrijfsrevisor

De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een NV 'Briers, Bekkers & Co.", met maatschappelijke zetel te 3660 Opglabbeek, Weg naar Opoeteren 10, ingeschreven onder nummer B 231 in het register van het Instituut der Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door de heer Fons Bekkers, bedrijfsrevisor, ingeschreven in het IBR-register der natuurlijke personen onder nummer 834, kantoorhoudende te 3660 Opglabbeek, Weg naar Opoeteren 10, en de heer Simon Briers, bedrijfsrevisor, ingeschreven in het IBR-ledenregister der natuurlijke

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/08/2011- Annexes du Moniteur belge

personen onder nummer 1341, kantoorhoudende te 3660 Opglabbeek, Weg naar Opoeteren 10, bedrijfsrevisor, aangewezen door oprichters, heeft op 06/07/2011 het verslag opgesteld voorgeschreven door artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen.

De besluiten van dat verslag luiden als volgt :

"De inbreng door het Autonoom Gemeentebedrijf Masterplan" in de op te richten naamloze vennootschap "GREENViLLE" bestaat uit een erfpachtrecht van 99 jaar op het oude hoofdgebouw van de voormalige koolmijn van Houthalen en een opstalrecht van 10 jaar op de toegangsweg, en dit voor een totale inbrengwaarde van één miljoen euro (¬ 1.000.000,-).

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

a. de verrichting van de inbreng in natura, werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b. de beschrijving van de inbreng beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

C. de voor de inbreng door de partijen weerhouden methoden van waardering op basis van de

aanschafwaarde evenals een schattingsrapport bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden ten minste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng niet overgewaardeerd is;

De vergoeding van de inbreng in natura, bestaat uit een toekenning van duizend (1.000) aandelen categorie B, zonder vermelding van nominale waarde, in de op te richten naamloze vennootschap "GREENVILLE".

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Gedaan te Opglabbeek, op 6 juli 2011."

Bestemming van de winst - reserve: Het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt tenminste één twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

De raad van bestuur bepaalt het tijdstip en de wijze van betaling der dividenden.

Geen enkele uitkering mag geschieden indien op datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen warden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 617 Wetboek Vennootschappen.

Interimdividend Aan de raad van bestuur wordt de bevoegdheid verleend met inachtname van de wettelijke voorschriften interimdividenden uit te keren.

Daartoe mag niet eerder besloten worden dan zes maanden na de afsluiting van het voorgaande boekjaar en nadat de jaarrekening over dit boekjaar is goedgekeurd. Tot uitkering van een tweede interim-dividend in het zelfde jaar kan niet eerder worden besloten dan drie maanden na het besluit over het eerste interim-dividend.

Wijze van vereffening Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening en na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars het netto-actief, in geld of in effecten, onder de aandeelhouders naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten.

Tevens worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn, op dezelfde wijze verdeeld.

Indien op alle aandelen niet in gelijke verhouding is gestort, moeten de vereffenaars, alvorens over te gaan tot de in het vorige lid bepaalde verdeling, met dit onderscheid van toestand rekening houden en het evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door inschrijving van bijkomende stortingen ten laste van de effecten waarop niet voldoende is gestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen, in geld of in effecten, ten bate van de in een hogere verhouding volgestorte effecten.

Boekjaar: Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Jaarvergadering De gewone algemene vergadering, jaarvergadering, zal gehouden worden op de tweede vrijdag van de maand mei om zeventien uur (17.00u). Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats, exclusief zaterdag, op hetzelfde uur plaats.

Toelatino tot de vergadering Om te worden toegelaten tot de algemene vergadering moet elke eigenaar van aandelen, indien dit in de oproeping wordt vereist, minstens drie werkdagen voor de datum die bepaald werd voor de bijeenkomst, zijn voornemen om aan de vergadering deel te nemen schriftelijk ter kennis brengen van de raad van bestuur of de certificaten van zijn aandelen op naam, neerleggen op de maatschappelijke zetel of bij de instellingen die in de bijeenroepingsberichten worden vermeld.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/08/2011- Annexes du Moniteur belge

Vertegenwoordiging van aandeelhouders Elke aandeelhouder kan op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet aandeelhouder, mits hijzelf of de gevolmachtigde de bij de statuten bepaalde formaliteiten heeft vervuld om tot de vergadering te worden toegelaten.

De raad van bestuur kan de tekst van de volmachten vaststellen en eisen dat deze ten laatste vijf vrije dagen vôdr de algemene vergadering op de door de raad aangeduide plaats worden neergelegd.

Stemrecht: Elk aandeel met stemrecht heeft recht op één stem.

Aandelen in onverdeeldheid

Wanneer één of meer aandelen op naam of aan toonder toebehoren aan verscheidene personen of aan een rechtspersoon met een collegiaal orgaan van vertegenwoordiging, dan kunnen de daaraan verbonden rechten ten aanzien van de vennootschap slechts uitgeoefend worden door één enkele persoon die daartoe schriftelijk is aangewezen door alle gerechtigden.

Zolang zodanige aanwijzing niet gedaan is, blijven alle aan de aandelen verbonden rechten geschorst. Vruchtgebruik op aandelen Indien een aandeel met vruchtgebruik is bezwaard zullen -behoudens afwijkende overeenkomst tussen partijen en met uitzondering van het wettelijk voorkeur-echt bij kapitaalverhoging in geld- de aan dat aandeel verbonden rechten uitgeoefend worden door de vruchtgebruiker.

Bestuur ô 1. Algemeen

De raad van bestuur is bekleed met de meest uitgebreide macht om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen aan de algemene vergadering voorbehouden door de wet.

§ 2. Adviserende comités

De raad van bestuur kan in zijn midden en onder zijn aansprakelijkheid een of meer adviserende comités oprichten. Hij omschrijft hun samenstelling en hun opdrachten.

$3. Daaeliiks bestuur

De raad mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, het bestuur van een of meer sectoren van haar activiteiten of de uitvoering van de beslissingen van de raad delegeren aan een directiecomité, bestaande uit al dan niet bestuurders en steeds collegiaal optredend, zoals hierna nader omschreven in §4.

De raad, evenals de gevolmachtigden voor het dagelijks bestuur binnen het kader van dit bestuur, mogen eveneens specifieke bevoegdheden aan één of meer personen van hun keus toekennen.

4. Directiecomité

Overeenkomstig artikel 524bis van het Wetboek van vennootschappen kan de raad van bestuur zijn bestuursbevoegdheden overdragen aan een directiecomité, zonder dat deze overdracht evenwel betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grond van andere bepalingen van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden.

De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur.

De raad van bestuur is belast met het toezicht op dat comité.

Een lid van het directiecomité dat, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid van het comité behoort, stelt de andere leden hiervan in kennis voordat het comité beraadslaagt. Voorts moeten de voorschriften van artikel 524ter van het Wetboek van vennootschappen in acht worden genomen.

Artikel 20 Externe vertegenwoordigingsmacht De vennootschap wordt ten overstaan van derden, voor het gerecht en in de akten, met inbegrip van deze voor dewelke de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, slechts geldig vertegenwoordigd, door twee bestuurders samen optredend, waaronder één bestuurder benoemd door de aandeelhouders van categorie A en één bestuurder benoemd door de aandeelhouders van categorie B of een bijzonder gevolmachtigde aangeduid door de Raad van Bestuur. Eerste algemene vergadering - Benoeming Worden als eerste bestuurders benoemd voor een periode van zes jaar:

1/ OP voordracht van de aandeelhouders van de aandelen categorie A:

De heer BIJNENS Stijn, wonende te 3500 Hasselt, Sint-Truidersteenweg 109;

De naamloze vennootschap LIMBURGSE RECONVERSIEMAATSCHAPPIJ, voornoemd, met als vaste vertegenwoordiger de heer DONNE Theo, wonende te 3630 Maasmechelen, Jozef Smeetslaan 223;

De naamloze vennootschap IMMOCOM, met maatschappelijke zetel te 3500 Hasselt, Kempische Steenweg 555, met ondememingsnummer 0440.550.442 en onderworpen aan de BTW onder nummer BE 440.550.442, met als vaste vertegenwoordiger de heer ENGELEN Roeland, wonende te 2340 Beerse, Peggersstraat 24.

2/ Op voordracht van de aandeelhouders van de aandelen categorie B:

- De heer YZERMANS Alain, wonende te 3530 Houthalen-Helchteren, Kerkhofstraat 23A;

- De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid AO CONSULT, met maatschappelijke zetel te 3530 Houthalen-Helchteren, Guldensporenlaan 101, met ondememingsnummer 0834.851.680, met als vaste vertegenwoordiger de heer OPSTEYN Albert René, wonende te 3530 Houthalen-Helchteren, Guldensporenlaan 101.

Bezoldiging De bestuurders oefenen hun mandaat onbezoldigd uit behoudens andersluidende beslissing van een algemene vergadering.

Eerste vergadering van de raad van bestuur Werden benoemd:

- tot voorzitter van de raad van bestuur: De heer BIJNENS Stijn, wonende te 3500 Hasselt, Sint-Truidersteenweg

109

Eerste jaarvergadering - Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar loopt tot eenendertig december tweeduizend en twaalf.

De eerste jaarvergadering of gewone algemene vergadering zal gehouden worden op de in de statuten voorziene datum van het jaar tweeduizend dertien.

Bekrachtiging verbintenissen namens vennootschap in oprichting.

De comparanten erkennen dat, tot op het ogenblik van de neerlegging van het dossier op de griffie van de rechtbank van koophandel, de door hen gestelde handelingen of de handelingen die vanaf heden zullen worden gesteld door de raad van bestuur handelingen zijn namens een vennootschap in oprichting.

De comparanten voornoemd verklaren dat na de neerlegging van het dossier op de griffie van de rechtbank van koophandel de raad van bestuur in vergadering zal samenkomen om namens de vennootschap over te gaan tot de bekrachtiging van alle opdrachten en verbintenissen die door de oprichters, door één van hen of door één of meerdere bestuurders zouden aanvaard of aangegaan zijn voor rekening van de vennootschap in oprichting. Onder

" de opschortende, voorwaarde van de neerlegging verklaren de comparanten alvast tot bekrachtiging van aile handelingen die tot op heden door hen werden gesteld namens de vennootschap in oprichting.

Volmacht

Bijzondere volmacht wordt verleend aan de hierna volgende medewerkers van LRM die woonstkeuze doen op haar zetel te 3500 Hasselt, Kempische Steenweg 555: Jennifer Muermans of Petra Weyens of Lieve Poels die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling om de inschrijving, wijziging, doorhaling in de-Kruispuntbank der Ondernemingen (KBO) te verrichten, alsmede alle formaliteiten te vervullen die ten gevolge van deze akte zouden nuttig of noodzakelijk zijn bij alle private of publiekrechtelijke instellingen, onder meer met betrekking tot de B.T.W., de formaliteiten inzake douane en accijnzen, de aanvraag van , vergunningen, de aanvraag registraties en erkenningen, enz.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Bart Drieskens

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie van de oprichtingsakte;

- verslag van de revisor en de oprichters bij de inbreng in natura.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/08/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
GREENVILLE

Adresse
CENTRUM-ZUID 1111 3530 HOUTHALEN-HELCHTEREN

Code postal : 3530
Localité : Helchteren
Commune : HOUTHALEN-HELCHTEREN
Province : Limbourg
Région : Région flamande