GROEP LUYTEN

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : GROEP LUYTEN
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 880.267.575

Publication

12/05/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111111111,111191111141!1111111

RECHTBANK van KOOPHANDEL

te ANTWERPEN, afdeling HASSELT

29 APR, 2014

Griffie

. .

Ondernemingsnr : 0880.267.676

Benaming

(voluit): GROEP LUYTEN

(verkort) :

Rechtsvorm: Naamloze vennootschap

Zetel: Motemstraat 118, 3560 Lummen

(volledig adres)

Onderwerp akte Ontslag bestuurders en afgevaardigd bestuurders

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op 24.04.2014 blijkt dat de vergadering heeft;

BESLOTEN, na geheime stemming, over te gaan tot het eervol ontslag van de heren Luc LUYTEN en Peter LUYTEN als bestuurder, dit ontslag gaat in vanaf 24,04.2014. Zij worden niet vervangen.

De te verlenen kwijting voor de uitoefening van hun mandaat gedurende de periode van het begin van het lopend boekjaar tot de datum van hun ontslag, wordt aan de eerstvolgende gewone algemene vergadering voorgelegd.

Tevens blijkt uit de notulen van de raad van bestuur gehouden op 25.04.2014 dat de bestuurders hebben;

BESLOTEN om, gelet op het ontslag van de heren Luc LUYTEN en Peter LUYTEN per 24.04.2014 als bestuurder van de vennootschap, met onmiddellijke ingang hun mandaat als afgevaardigd bestuurder eveneens te beëindigen.

Voor zover als nodig wordt hierbij tevens beslist tot onmiddellijke en onherroepelijke intrekking van elke bijzondere volmacht (met inbegrip van doch niet exclusief bank- en post volmachten) in het verleden toegekend door de vennootschap aan de heren Luc LUYTEN en Peter LUYTEN,

Voor eensluidend uittreksel,

Bert LUYTEN

Afgevaardigd bestuurder

Dirk LUYTEN

Afgevaardigd bestuurder

_ . . .

Op de laatste biz van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

15/07/2013 : ME. - JAARREKENING 30.12.2012, GGK 31.05.2013, NGL 11.07.2013 13292-0408-015
14/06/2013
ÿþ idcd Word 11.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

II

h

IMED

RECHTBANK VAN 1(00PHANDtL

0 5 -0e- 2013

Hej T

Ondernemingsnr : 0880.267.575

Benaming

(voluit) : GROEP LUYTEN NV.

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 3560 Lummen, Molemstraat 118

(volledig adres)

Onderwerp akte : statutenwijzigingen

In een proces-verbaal, opgemaakt door Luc TOURNIER, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Tournier & Despiegelaere, geassocieerde notarissen", met zetel te Beverlo (Beringen), Koolmijnlaan 386 op dertien mei tweeduizend dertien, nog te registreren bij het lste kantoor te Beringen, staat onder meer het volgende:

IS BIJEENGEKOMEN

De buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de naamloze vennootschap "GROEP LUYTEN NV.", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd Is te 3560 Lummen, Molemstraat 118, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Hasselt met on-dememingsnummer 0880.267.575, opgericht bij akte verleden voor mij notaris Luc Tournier op twintig maart tweeduizend en zes, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staats-blad onder referentie 2006-04-0610061919, en waarvan de statuten tot op heden niet werden gewijzigd.

De voorzitter stelt vast dat er op heden tienduizend (10.000) aandelen aanwezig of vertegenwoordigd zijn, zodat geheel het kapitaal is vertegenwoordigd en de huidige verga-dering geldig kan beraadslagen en besluiten over de punten die op de agenda staan zonder dat enige rechtvaardiging vereist is aangaande de bijeenroeping en de toelatingsvoor-waarden tot de vergadering.

Is tevens aanwezig de voltallige raad van bestuur van de vennootschap.

Na beraadslaging neemt de buitengewone algemene vergadering bij éénparigheid van stemmen navolgende besluiten:

Eerste besluit.

De algemene vergadering beslist om de statuten aan te passen teneinde deze in over-eenstemming te brengen met de bepalingen van de aandeelhoudersovereenkomst gesloten tussen alle bestaande aandeelhouders van de vennootschap, allen hier aanwezig, de dato 26 april 2013, door meer in het bijzonder de afschaffing van de huidige klassen van aandelen, formulering van de modaliteiten betreffende overdracht van aandelen, invoering van een 'Lood and Bad Leaver systeem, en herformulering van de bepalingen inzake bestuur van de vennootschap; zoals hierna beschreven.

Tweede besluit,

De algemene vergadering beslist om de statuten van de vennootschap aan te passen aan de voormelde besluiten en het huidige wetboek van vennootschappen, als volgt:

STATUTEN

Artikel 1  Vorm

De vennootschap is een handelsvennootschap en neemt de rechtsvorm aan van een naamloze vennootschap.

Artikel 2  Naam

De vennootschap wordt opgericht onder de naam GROEP LUYTEN NV.

Artikel 3  Zetel

De zetel is gevestigd te 3660 Lummen, Molemstreat 118.

Artikel 4 -- Doel

De vennootschap heeft tot doel:

" alie daden van beheer, bijstand en management van industriële en handelsvennoot-schappen, zowel bij wijze van managementadvies, als door rechtstreekse deelname aan het bestuur, het uitvoeren van opdrachten in uitvoering van managementover-eenkomsten, zonder dat deze opsomming beperkend is:

.het verlenen van diensten in de meest ruime zin aan bedrijven, ondernemingen en overheidsorganisaties in verband met de organisatie, management en ontwikkeling van hun beroepsactiviteiten.

Bijlagen bij 7iét Beigisa Staatsblad - Teldi X013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

"onder eender welke vorm participaties te verwerven en/of aan te houden in bestaande en nog op te richten maatschappijen. Zij mag onder meer een aandeel nemen bij wijze van inbreng, afstand, fusie, inschrijving, participatie, financiële tussenkomst of anderszins in alle vennootschappen, ondernemingen of verrichtingen. Zij kan deze participaties beheren, te gelde maken en valoriseren, onder meer door deel te nemen aan het bestuur en toezicht van ondernemingen waarin zij participeert en door ze technische, administratieve en financiële bijstand te verlenen;

" de aankoop, de verkoop van alle onroerende goederen zowel onbebouwde ais ge-bouwen aller aard; de bemiddeling bij dergelijke operaties, de oprichting, aanpassing en herstelling voor eigen rekening of voor rekening van derden ten titel van aanne-ming, en dit van alle gebouwen of constructies; het verkavelen, uitrusten en tot waar-de brengen van alle onroerende goederen voor eigen rekening of voor rekening van derden; het verrichten van alle studies, het opmaken van alle ontwerpen, ook voor rekening van derden en het verlenen van alle adviezen in verband met bovengemelde activiteiten; het in eigendom behouden en uitbaten van alle onroerende goederen, zowel onbebouwde als gebouwen, het verhuren, huren, onderverhuren of onderhuren, beheren voor eigen rekening of voor rekening van derden van alle onroerende goederen; het verrichten van geldleningen en het stellen van waarborgen voor derden; dit alles zowel voor eigen rekening ais voor rekening van derden, als hoofdhandelaar of als agent, in binnen- of buitenland; het in leasing nemen of geven van aile onroerende goederen; het optreden als beroepsoprichter en bouwpromotor.

-tussenpersoon in de handel en handelsbemiddeling zoals makelaar in roerende goe-deren, de zelfstandige handelsvertegenwoordiging en commissionair, zonder dat deze opsomming beperkend is.

De vennootschap mag binnen de perken van haar maatschappelijk doel, zowel in België als in het buitenland, aile roerende en onroerende, financiële, industriële of commerciële ver-richtingen uitvoeren, die rechtstreeks geheel of gedeeltelijk met het doet van de vennootschap verband houden of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken en/of helpen uitbreiden, dit zowel in België als het buitenland. Hiertoe mag zij onder iedere vorm, zelfs door samensmelting of door het verlenen van borgstellingen, in alle bestaande en/of nog op te richten industriële en handelsondernemingen deelnemen. Bovenstaande opsomming is indicatief en niet beperkend,

Artikel 5  Duur

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

Artikel 6  Kapitaal

Het kapitaal is vastgesteld op honderd vijfentachtig duizend EURO (185 000 ¬ ). Het is verdeeld in tienduizend (10.000) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Artikel 9  Aard van de aandelen

Alle aandelen zijn en blijven op naam.

Artikel 10  Overdracht van aandelen

De overdracht van aandelen geschiedt door inschrijving in het aandelenregister.

10.1 Overdracht  Definitie

(a)Onder Overdracht wordt begrepen, elke overgang van Aandelen onder levenden, on-der bezwarende titel of om niet, met inbegrip van een overdracht ten gevolge van inbreng, fusie, splitsing, ruil, inbreng van algemeenheid of van bedrijfstak (hierna genoemd "Over-dracht").

(b)Een Aandeelhouder dient steeds de totaliteit van de Aandelen die in zijn bezit zijn over te dragen.

(c)De Aandeelhouders verbinden zich ertoe om hun Aandelen niet in pand te geven noch hun eigendom op enigerlei andere wijze te bezwaren of beperken, tenzij met de voor-afgaandelijke schriftelijke toestemming van de Raad van Bestuur.

10.2 Overdracht van de Aandelen

10.2.1 Kennisgeving

(a)Indien een Aandeelhouder (hierna genoemd de "Kandidaat-verkoper") zijn Aandelen wenst over te dragen aan een andere Aandeelhouder of een derde (hierna genoemd de "Kandidaat-koper"), moet hiervan vooraf aan de Aandeelhouders en aan de Raad van Be-stuur kennis worden gegeven, per aangetekende brief (hierna genoemd de "Kennisgeving").

In de Kennisgeving moet worden opgegeven:

(1) de bevestiging dat de totaliteit van de Aandelen van de Kandidaat-verkoper wordt overgedragen (hierna genoemd de "Over te Dragen Aandelen");

(2)naam, adres of maatschappelijke zetel en nationaliteit van de Kandidaat-koper;

(3)een onherroepelijke verbintenis van de Kandidaat-koper om het Volgrecht (zie artikel 10.2.3. na te komen; en

(4)de prijs en alle voorwaarden verband houdend met de overdracht.

10.2.2Voo rkoop recht

(a)De Aandeelhouders beschikken over een voorkooprecht op de totaliteit van de Over te Dragen Aandelen. Elk van de Aandeelhouders kan dit voorkooprecht uitoefenen op alle of op een deel van de Over te Dragen Aandelen.

Een Aandeelhouder die zijn voorkooprecht wenst uit te oefenen dient de Raad van Be-stuur en de Kandidaat-verkoper hiervan in kennis te stellen per aangetekend schrijven, te verzenden binnen een termijn van 20 dagen te rekenen vanaf de datum van postafstempeling van de Kennisgeving, waarin hij opgeeft op hoeveel Aandelen hij zijn voorkooprecht uitoefent.

(b)Indien het aantal Aandelen waarvoor het voorkooprecht is uitgeoefend, het aantal Over te Dragen Aandelen overtreft, worden de Over te Dragen Aandelen aan de Aandeel-houders die hun voorkooprecht hebben uitgeoefend toegewezen overeenkomstig de hierna opgenomen bepalingen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

(c)Bij de bepaling van het aantal Aandelen toe te wijzen aan elk van de Aandeelhouders die hun voorkooprecht hebben uitgeoefend, zal onder "Pro Rata Deel" begrepen worden, het pro rata deel van de Aandelen die de betreffende Aandeelhouder aanhoudt in het kapitaal van de Vennootschap in verhouding tot het pro rata deel van de Aandelen aangehouden in het kapitaal van de Vennootschap door de Partijen die hun voorkooprecht uitoefenen.

Toewijzingsregeling:

(1)de Aandeelhouders die hun voorkooprecht hebben uitgeoefend voor een kleiner aantal Aandelen dan hun Pro Rata Deel van de Over te Dragen Aandelen, zullen het aantal Over te Dragen Aandelen toegewezen krijgen waarvoor ze hun voorkooprecht hebben uitgeoefend;

(2)de Aandeelhouders die hun voorkooprecht hebben uitgeoefend voor een aantal Aan-delen dat gelijk is aan of hoger ligt dan hun Pro Rata Deel van de Over te Dragen Aandelen, zullen het aantal Over te Dragen Aandelen krijgen dat overeenstemt met hun Pro Rata Deel van de Over te Dragen Aandelen;

(3)de Aandeelhouders die hun voorkooprecht hebben uitgeoefend voor een aantal Aan-delen dat hoger ligt dan hun Pro Rata Deel van de Over te Dragen Aandelen, zullen  bovenop hetgeen hen hiervoor volgens sub (2) is toegewezen  bijkomend een aantal Over te Dragen Aandelen krijgen, dat overeenstemt met het product van:

(a)het aantal Over te Dragen Aandelen dat nog niet is toegewezen overeenkomstig sub (1) en (2), en

(b)het pro rata deel in het kapitaal aangehouden door de Aandeelhouders die hun voor-kooprecht uitoefenen voor een hoger aantal Aandelen dan hun Pro Rata Deel van de Over te Dragen Aandelen, met dien verstande dat het totaal aantal toegewezen Over te Dragen Aandelen nooit het aantal Aandelen kan overtreffen waarvoor de betreffende Partij zijn voor-kooprecht heeft laten gelden ;

(4)zolang niet aile Over te Dragen Aandelen zijn toegewezen zal de hiervoor sub (3) be-schreven toewijzingsregeling herhaald worden met toewijzing aan de overige Aandeelhouders die minder Aandelen toegewezen hebben gekregen dan waarvoor zij hun voorkooprecht hebben uitgeoefend.

(d)Alle getallen die uit de bovenvermelde berekening zouden komen, worden afgerond naar de hogere eenheid indien de fractie gelijk is aan of hoger is dan de helft en naar de la-gare eenheid indien de fractie kleiner is dan de helft. De Over te Dragen Aandelen die niet kunnen worden toegewezen omwille van de vermijding van toekenning van fracties worden door het lot toebedeeld.

De verdeling van de Aandelen geschiedt door de Raad van Bestuur.

Indien het voorkooprecht werd uitgeoefend voor de totaliteit van de Over te Dragen Aandelen wordt het recht van voorkoop geacht uitgeoefend te zijn en wordt de Overdracht geacht plaats te vinden op het ogenblik van het verstrijken van de periode tijdens dewelke het voorkooprecht kon warden uitgeoefend. De prijs is betaalbaar binnen de 30 dagen na het verstrijken van voormelde periode. De eigendomsoverdracht gebeurt bij volledige betaling van de prijs.

(e)Ingeval de Aandeelhouders niet binnen de in vorige alinea vermelde termijn hun voorkooprecht uitoefenen op de totaliteit van de aangeboden Aandelen, zijn de aandelen  rekening houdende met artikel 10.23 -- vrij overdraagbaar aan de Kandidaat-koper onder de voorwaarden vermeld in de Kennisgeving.

Dergelijke Overdracht dient plaats te vinden binnen de 40 dagen na de Kennisgeving (en conform alle voorwaarden vermeld in de Kennisgeving), bij gebreke waaraan de hele proce-dure als voorgeschreven in dit artikel moet worden overgedaan.

10.2.3Valgrecht

(a)Wanneer blijkt dat het voorkooprecht overeenkomstig artikel 10.2.2 niet wordt uitge-oefend (artikel 10.2.2 (e)), dan beschikt iedere Aandeelhouder over een evenredig individueel volgrecht.

(b)De Kandidaat-verkoper zal de Aandeelhouders door middel van een tweede kennis-geving (hierna genoemd de "Tweede Kennisgeving") uitnodigen om hun volgrecht uit te oe-feeen. Dit kan gedurende een periode van 20 dagen te rekenen van af de Tweede Kennis-geving.

(c)De prijs, voorwaarden en modaliteiten waartegen dit volgrecht kan worden uitgeoe-fend zijn de prijs, voorwaarden en modaliteiten vermeld in de Kennisgeving.

10.2.4 Volgplicht

(a)In geval van een Overdracht aan een Kandidaat-koper van Aandelen waardoor deze derde, minstens 60% van de Aandelen van de Vennootschap verkrijgt of kan verkrijgen, dan zal deze derde gerechtigd zijn de totaliteit van de Aandelen in handen van de overige Aan-deelhouders over te nemen.

10.2.5 Sancties

(a)Elke Overdracht die wordt uitgevoerd met miskenning van de bepalingen van dit arti-kel 10 is nietig en niet tegenstelbaar tegenover de Vennootschap en de overige Aandeel-houders. De overnemer van Aandelen die met miskenning van de bepalingen van dit artikel 10 werden overgedragen zal niet erkend worden en de rechten verbonden aan dergelijke Aandelen (o.m. stemrecht op de algemene vergadering en dividendrechten) zullen met on-middellijke ingang geschorst worden.

10.3 GOOD EN BAD LEAVER

(a)Een bestuurder van de Vennootschap is verplicht zijn Aandelen die hij als Aandeel-houder bezit in de Vennootschap aan te bieden aan de overige Aandeelhouders als een Good Leaver wanneer;

(1) de bestuurder zelf ontslag neemt uit zijn functie als bestuurder;

(2) de bestuurder arbeidsongeschikt is waardoor hij meer dan 12 maanden niet geschikt is om zijn functie uit te oefenen;

(3) de bestuurder gedurende 6 maanden geen operationele activiteiten in de Vennoot-schap en/of Exploitatievennootschap heeft uitgeoefend; of

(4) de bestuurder sterft.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Wanneer dit artikel (a) van toepassing is dan zullen de overige Aandeelhouders de Aan-delen van de bestuurder kunnen aankopen tegen de marktwaarde van de Aandelen.

De marktwaarde zal bekomen worden door toepassing te maken van de formule van het geherwaardeerd eigen vermogen waarbij het boekhoudkundig netto eigen-vermogen van de Exploitatievennootschap wordt gecorrigeerd met de verschillen die er bestaan tussen de boekhoudkundige waarde van de onroerende en roerende vaste activa en passiva en hun reële waarde. Tevens zal rekening gehouden worden met de vennootschapsbelasting door de uiteindelijke marktwaarde te vermenigvuldigen met 0,66.

Om voormelde berekening te kunnen maken zullen 2 onafhankelijke experten worden aangewezen door de Raad van Bestuur, enerzijds een expert in onroerende waarderingen en anderzijds een expert in roerende waarderingen. De Aandeelhouders erkennen dat hun berekeningen bindend zijn en dienst zullen doen als bindende derdenbeslissing. Bij gebreke van het bekomen van een akkoord over de aanduiding van een expert zal de voorzitter van de rechtbank van eerste aanleg van Hasselt verzocht worden een expert te benoemen. De experten moeten de boekhoudkundige meerwaarde berekenen resp. van de onroerende en roerende vaste activa binnen de 30 dagen na hun aanstelling.

De prijs van de aandelen bedraagt dan:

[Ev+(E1 +E2)x0.66]/A=P

Ev = Netto-eigen vermogen Exploitatievennootschap (code 10115 van de balans van de laatst goedgekeurde jaarrekening.

EI = Meerwaarde berekening onroerend vast actief (Resultaat expert 1)

E2 = Meerwaarde berekening roerend vast actief (Resultaat expert 2)

A = Aantal aangeboden aandelen

(b)Een bestuurder is eveneens verplicht zijn Aandelen die hij als Aandeelhouder recht-streeks of onrechtstreeks bezit in de Vennootschap aan te bieden aan de overige Aandeel-houders wanneer hij de Raad van Bestuur verlaat, maar niet onder de toepassingsvoor-waarden van artikel (a) zou vallen. In dat geval kwalificeert zijn vertrek als een Bad Leaver en zullen de overige Aandeelhouders de Aandelen van de bestuurder aankopen tegen een prijs per aandeel gelijk aan de intrinsieke waarde van het eigen vermogen van de Exploita-tievennootschap op datum van de laatst goedgekeurde jaarrekening, zoals vermeld onder code 10115 van de balans van de laatst goedgekeurde jaarrekening van de Exploitatieven-nootschap, gedeeld door het totaal aantal aandelen in de Exploitatievennootschap.

Voormelde berekening van zal gebeuren door een onafhankelijke expert aangewezen door de Raad van bestuur, waarvan de Aandeelhouders erkennen dat zijn berekening bin-dend zal zijn en dienst zal doen als bindende derdenbeslissing. Bij gebreke van het bekomen van een akkoord over de persoon van de expert zal de voorzitter van de rechtbank van eerste aanleg van Hasselt verzocht worden een expert te benoemen. Deze expert moet de prijs bepalen binnen 30 dagen na zijn aanstelling.

(c)De Raad van Bestuur zal de Aandeelhouders aangetekend aanschrijven wanneer blijkt dat een bestuurder de Raad van Bestuur heeft verlaten (hierna genoemd "Kennisgeving Vertrek"). In de Kennisgeving Vertrek zal melding gemaakt worden van (i) het aantal aandelen dat wordt aangeboden en (ii) de overeenkomstig deze Overeenkomst vastgestelde prijs voor de Aandelen.

Een Aandeelhouder die Aandelen wenst aan te kopen dient de Raad van Bestuur hiervan in kennis te stellen per aangetekend schrijven, te verzenden binnen een termijn van 20 dagen te rekenen vanaf de datum van postafstempeling van de Kennisgeving Vertrek, waarin hij opgeeft hoeveel Aandelen hij wenst te verwerven.

Vervolgens zal de verdeling van de Aandelen verlopen overeenkomstig de in artikel 10.1 en 10,2 vastgestelde procedure.

Artikel 12  Samenstelling van de raad van bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur, bestaande uit minimum drie bestuurders.

De bestuurders worden door de algemene vergadering van aandeelhouders benoemd voor een termijn van ten hoogste zes jaar en zij zijn ten allen tijde door de algemene verga-dering afzetbaar. Ze zijn herbenoembaar. Artikel 15 -- Beraadslagingen

1.Alle beslissingen binnen de raad van bestuur worden in principe genomen bij gewone meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde bestuurders.

2.ledere belette bestuurder mag, zelfs bij middel van eenvoudige brief, machtiging ge-ven aan een andere bestuurder om hem te vertegenwoordigen op een bepaalde ver-gadering van de raad van bestuur en In zijn plaats te stemmen. In dit geval zal de volmachtverlener ais aanwezig worden aanzien. Geen enkele bestuurder mag noch-tans meer dan één andere bestuurder vertegenwoordigen en over meer dan twee stemmen beschikken.

3.Indien een bestuurder, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogens-rechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid behoort van de raad van bestuur, is hij gehouden de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen na te komen.

Artikel 17  Bevoegdheden raad van bestuur

De raad van bestuur heeft de meest uitgebreide bevoegdheid voor alle handelingen, zowel van beheer ais van beschikking, in alle vennootschappelijke aangelegenheden. De raad van bestuur is tevens bevoegd de boekhoudkundige en budgettaire regels vast te stellen voor de werking van de vennootschap.

Alles wat niet uitdrukkelijk door de statuten of door de wet aan de beslissing van de algemene vergadering wordt voorbehouden ligt in de bevoegdheid van de raad van bestuur.

De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur toevertrouwen aan:

a.)één of meer bestuurders, alsdan afgevaardigde bestuurders genoemd, gekozen bin-nen de raad van bestuur,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

b.)één of meer directeurs, gekozen buiten de raad van bestuur;

c.)een directiecomité, bestaande uit al dan niet bestuurders en steeds collegiaal optre-dend.

Artikel 18  Externe vertegenwoordigingsmacht

De vennootschap zef in en buiten rechte enkel rechtsgeldig kunnen vertegenwoordigd worden door twee

bestuurders gezamenlijk handelend of door een afgevaardigd bestuurder alleen handelend.

Artikel 19  Bijzondere volmachten

Het orgaan dat overeenkomstig de voorgaande artikelen de vennootschap vertegen-woordigt, kan

gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen.

Artikel 23  Gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergadering  be-voegdheid

De gewone algemene vergadering van de aandeelhouders, jaarvergadering genoemd, moet ieder Jaar

worden bijeengeroepen op de laatste vrijdag van de maand mei om tien uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering de eerstvolgende werkdag gehouden.

Artikel 24  Plaats van vergadering  bevoegdheid

Do gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de

vennootschap of in iedere plaats van het Vlaamse landsgedeelte aangewezen in de oproeping.

De gewone en bijzondere algemene vergadering zijn bevoegd om te beraadslagen en te besluiten terzake

van: de benoeming en het ontslag van de bestuurders, de vaststelling van het safaris van de bestuurders en het

instellen van de vennootschapsvordering tegen de be-stuurders, het verfenen van kwijting aan de bestuurders

en commissarissen, het goedkeuren van de jaarrekening, de bestemming van de beschikbare winst.

Artikel 27  Aantal stemmen

leder aandeel geeft recht op één stem.

Artikel 28 bis  Boekjaar

Het boekjaar begint op éénendertig december en eindigt op dertig december van het daaropvolgend jaar.

Artikel 29 - Winstverdeling en winstuitkering

Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene onkosten, maatschappelijke lasten met inbegrip

van de provisie voor de belastingen op de winst van het boekjaar en de nodige afschrijvingen, vormt de zuivere

winst van de vennootschap.

Ven deze winst wordt ten minste één twintigste afgehouden voor het aanleggen van de wettelijke reserve.

Deze afhouding houdt op verplichtend te zijn wanneer het reservefonds één tiende bedraagt van het kapitaal.

Deze afhouding dient opnieuw te gebeuren indien dit één tiende wordt aangetast.

Artikel 30  Vereffening

In geval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook en op welk ogenblik dit ook weze, wordt

de vereffening voltrokken door de op dat ogenblik in functie zijnde leden van de raad van bestuur, handelend in

de hoedanigheid van vereffeningscomité, tenzij de algemene vergadering tot de benoeming van één of meer

andere vereffenaars zou overgaan.

Artikel 32  Wetboek vennootschappen

Voor al wat niet bepaald is in deze statuten, wordt verwezen naar de bepalingen van het Wetboek

Vennootschappen.

Derde besluit.

De vergadering geeft de notaris opdracht tot neerlegging van de nieuwe statuten bij de griffie van de

bevoegde rechtbank van Koophandel.

RAAD VAN BESTUUR

Onmiddellijk hierna is de raad van bestuur bijeengekomen, Deze bevestigt dat op heden volgende

afgevaardigde bestuurders in functie zijn:

-de heer LUYTEN Luc voornoemd;

-de heer LUYTEN Peter voornoemd;

-de heer LUYTEN Dirk voornoemd;

-de heer LUYTEN Kurt voornoemd;

-de heer LUYTEN Bert voornoemd.

De afgevaardigd bestuurder wordt belast met het dagelijks bestuur van de vennoot-schap en de

vertegenwoordiging van de vennootschap, ten aanzien van derde partijen en in rechte, wat dit bestuur betreft.

Dagelijks bestuur betekent onder meer, doch niet limitatief,

(a) het ondertekenen van alle dagdagelijkse briefwisseling;

(b) het vertegenwoordigen van de vennootschap tegenover de publieke overheden, ad-ministraties of agentschappen, inclusief doch niet beperkt tot de belastings- en douaneadmini-straties, posterijen handelsregister, federale en gedecentraliseerde overheden;

(c) het ondertekenen en ontvangen van aangetekende zendingen, documenten of ver-zendingen gericht aan de vennootschap via de post en/of private verzendingsbedrijven;'

(d) het kopen van uitrusting en meubilair voor de vennootschap nodig voor haar dagda-gelijks functioneren;

(e) alle nuttige en nodige handelingen stellen om de beslissingen van de raad van be-stuur uit te voeren en te implementeren.

Daarnaast is de afgevaardigd bestuurder eveneens bevoegd om de vennootschap in en buiten rechte te vertegenwoordigen inzake volgende bevoegdheden:

(a) het aangaan van contracten (met cliënten, leveranciers (inclusief dienstverleningsbedrijven), aannemers en architecten, agenten en andere gelijkaardige vennootschappen);

en

,..

A Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

(b) het aangaan van een verkoopovereenkomst met betrekking tot activa van de ven-nootschap ter waarde van maximaal 100.000 EUR;

(c) het aangaan van een investeringsovereenkomst (inclusief maar niet beperkt tot het nemen van participaties in andere vennootschappen, rollend materieel) ter waarde van maxi-maal 100.000 EUR;

(d) het aangaan van een bankschuld ter waarde van maximaal 50.000 EUR;

(e) het aangaan van een bankgarantie ter waarde van maximaal 500.000 EUR;

(f) het aanwerven van een werknemer of het aanpassen van de voorwaarden en bepa-lingen van een arbeidsovereenkomst (vb.-promotie) waarbij de totale jaarlijkse vergoeding maximaal 100.000 EUR bedraagt of door de aanpassing van de voorwaarden maximaal 100.000 EUR bedraagt, het ontstaan van een werknemer;

(g) het onderhandelen en aangaan van een dadingsovereenkomst ten belope van maxi-maal 50.000 EUR; de vennootschap te vertegenwoordigen in gerechtelijke procedures (inclu-sief deze voor de Raad van State) of in arbitrage procedures, zowel als eiser of verweerder en alle nuttige en nodige handelingen nemen in het kader van dergelijke procedures zoals onder meer, maar niet beperkt tot, het bekomen van vonnissen en het uitvoeren ervan.

De afgevaardigd bestuurder is bevoegd om, onder zijn eigen verantwoordelijkheid, zijn bevoegdheid te subdetegeren aan een andere persoon, al dan niet rechtstreeks verbonden aan de vennootschap, Subdelegatie is mogelijk met dien verstande dat geen algemene vol-macht kan worden gegeven met betrekking tot de bevoegdheden inzake dagelijks beheer.

Ten slotte, is de dagelijks bestuurder bevoegd inzake de bankrelaties van de vennoot-schap tot:

(a) het openen en sluiten van een bankrekening in België of in het buitenland;

(b) het verrichten van transacties via dergelijke bankrekeningen;

(c) het tekenen of innen van cheques, kredietbrieven en/of ieder ander gelijkaardig do-cument. Voor ontledend uittreksel.

Neergelegd samen met eensluidende uitgifte van het proces-verbaal en gecoördineerde statuten. Notaris Luc Tournier.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/06/2013 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

11/06/2012 : ME. - JAARREKENING 30.12.2011, GGK 25.05.2012, NGL 07.06.2012 12154-0083-015
13/02/2012
ÿþ Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden III1*120IIIBIIIIV3647INNA!~

aan het *

Belgisch Staatsblad





u RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

3f -01-.2012

HAS. , IffiL'

Ondernemingsar : Benaming

(voluit) :

Rechtsvorm

Zetel : 0880.267.575

Groep Luyten

Naamloze Vennootschap Molemstraat 118, 3560 Lummen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Onderwerp akte : Herbenoeming bestuurders en gedelegeerd bestuurder

Uit de notulen van de algemene vergadering van 27 mei 2011 blijkt de herbenoeming tot bestuurder voor een periode van 6 jaar tot na de jaarvergadering gehouden in 2017 van:

- de heer Luyten Luc; - de heer Luyten Peter; - de heer Luyten Dirk; - de heer Luyten Kurt; - de heer Luyten Bert,

tilt de notulen van de Raad van Bestuur van 27 mei 2011 blijkt de herbenoeming tot gedelegeerd bestuurder voor een periode van 6 jaar tot na de jaarvergadering gehouden in 2017 van:

- de heer Luyten Luc; - de heer Luyten Peter; - de heer Luyten Dirk; - de heer Luyten Kurt; - de heer Luyten Bert.

Voor eensluitend verklaard afschrift,

Lummen, 27 mei 2011

" de heer Luyten Bert

gedelegeerd bestuurder

Op de laatste dlz van Luik B vermelden . Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

15/07/2011 : ME. - JAARREKENING 30.12.2010, GGK 27.05.2011, NGL 13.07.2011 11289-0248-015
08/07/2010 : ME. - JAARREKENING 30.12.2009, GGK 30.06.2010, NGL 06.07.2010 10272-0219-015
17/07/2009 : ME. - JAARREKENING 30.12.2008, GGK 30.06.2009, NGL 13.07.2009 09411-0088-014
18/07/2008 : ME. - JAARREKENING 30.12.2007, GGK 30.06.2008, NGL 15.07.2008 08409-0144-014
13/07/2007 : ME. - JAARREKENING 30.12.2006, GGK 15.06.2007, NGL 09.07.2007 07385-0041-013
04/07/2016 : ME. - JAARREKENING 30.12.2015, GGK 27.05.2016, NGL 30.06.2016 16250-0518-015

Coordonnées
GROEP LUYTEN

Adresse
MOLEMSTRAAT 118 3560 LUMMEN

Code postal : 3560
Localité : LUMMEN
Commune : LUMMEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande