GROUP ENERGY & RENOVATIONS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GROUP ENERGY & RENOVATIONS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 817.246.972

Publication

30/05/2014
ÿþOndernemingsnr : 0817.246.972

Benaming (vola) : KOPERSNET

(verkort):

Rechtsvorm: vennootschap onder firme

Zetel: De Bernmert 38

3910 Neerpelt

Onderwerp akte :Statutenwijziging

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering verleden op 31 maart 2014 voor Meester Silvie Lopez-Hemandez, geassocieerd notaris, met zetel te Neerpelt, Boseind 23, met volgende registratievermelding : "Geregistreerd veertien bladen geen verzendingen te Hasselt 1, op 10 april 2014, boek 810 blad 03 vak 10; ontvangen; vijftig euro (E 50,00), getekend De ontvanger K. Blondeel." blijkt

Dat de buitengewone algemene vergadering van de vennootschap onder firme "KOPERSNET", met maatschappelijke zetel te 3910 Neerpelt, De Bemmert 38, volgende beslissingen genomen heeft Eerste besluit

; De vergadering beslist de maatschappelijke benaming van de vennootschap te wijzigen van "KOPERSNET" naar "GROUP ENERGY & RENOVATIONS" en overeenkomstig artikel 1 van de. huidige statuten (artikel 1 van de nieuwe statuten) aan te passen.

Tweede besluit

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag van de zaakvoerder aangaande de wijziging van het maatschappelijk doel, alsmede van de staat van activa en passiva afgesloten per i 31 december 2013.

De aanwezige vennoten erkennen een afschrift van dit verslag alsmede van de staat van activa en passive afgesloten per 31 december 2013 te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen. Het verslag van de zaakvoerder, alsmede van de staat van activa en passiva worden bewaard in het dossier.

Derde besluit

De vergadering beslist het doel van de vennootschap te wijzigen door de tekst van artikel 3 van de statuten (artikel 4 in de nieuwe statuten) te vervangen door de tekst vermeld in de agenda en zoals hierna bepaald in het achtste besluit houdende de nieuwe statuten.

Vierde besluit

De vergadering beslist het kapitaal te verhogen met achttienduizend vierhonderdvijfenzeventig euro (E 18.475,00) om het kapitaal van honderdvijfentwintig euro (E 125,00) te verhogen tot achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00).

De vergadering beslist dat deze kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden door incorporatie van bestaande reserves zonder uitgifte van nieuwe kapitaalaandelen,

; Viifde besluit

; De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van achttienduizend vierhonderdvijfenzeventig euro (E 18.475,00), daadwerkelijk , verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op achttienduizendr

" zeshonderd euro (E 18.600,00), vertegenwoordigd door honderdvijfentwintig (125) kapitaalaandelen zonder nominale waarde.

Artikel G van de huidige statuten (artikel 5 van de nieuwe statuten) zal aangepast worden overeenkomstig voorgaande beslissing zoals bepaald in het achtste besluit houdende de nieuwe statuten.

Zesde besluit

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag opgemaakt door de

_ .... _ .

Op de laatste blz. van j,JJB vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(p)n(enj bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

111

mod 11.1

_

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan hot Belgisch

Staatsblad

r--

RE.CHTI:4ANK van KOOPHANDEL te ANTWERPEN

19 MEI 2014

ifyaregeintte :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11,1

zaakvoerder, dat het voorstel tot omzetting van de vennootschap toelicht, en van het verslag opgemaakt' door Hubert Venoken BVBA, bedrijfsrevisor met zetel te 3960 Bree, Millenstraat 34, vertegenwoordigd door Hubert Vencken, bedrijfsrevisor, over de staat waarop het actief en passief van de vennootschap werden samengevat, afgesloten per 31 december 2013.

De vennoten erkennen kennis te hebben genomen van deze beide verslagen.

Het verslag van de zaakvoerder, de staat van activa en passiva afgesloten per 31 december 2013 en het verslag opgemaakt door de bedrijfsrevisor, voormeld, blijven bewaard in het dossier van ondergetekende notaris.

De besluiten van het verslag van de voormelde bedrilfsrevisor, luiden als volgt:

"Mijn werkzaamheden zijn er enkel op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passive per 31.12.2013 die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad.

Uit mijn werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad.

De controle werd uitgevoerd onder de vorm van een beperkt nazicht,

ik dien een voorbehoud te formuleren over de voorraden ten bedrage van E 43.327,67 gezien de onmogelijkheid van een fysische controle per opnamedatum, over de Inbaarheid van de handelsvorderingen ten bedrage van ¬ 20.011,91, over de inbaarheid van de rekeningen - courant en over de volledigheid van de schulden ten opzichte van de schuldeisers.

Het netto-actief volgens deze staat van e 147,167,86 is voldoende hoog voor de omzetting in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Om het minimum kapitaal te bereiken voor een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid worden thans voldoende maatregelen vooropgesteld.

Gedaan te Bree, 28 maart 2014. Hubert VENCKEN Bederevisor HUBERT VENCKEN BVBA". Zevende besluit

De vergadering beslist de vorm van de vennootschap te wijzigen zonder verandering van haar rechtspersoonlijkheid, en de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aan te nemen.

De reserves blijven dezelfde, met uitzondering van de op heden voorafgaandelijk dezer geïncorporeerde reserves, zo ook alle activa en passiva, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en  vermeerderingen, en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de boeken en de boekhouding die door de vennootschap onder firma werd gehouden, voortzetten.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt het ondernemingsnummer waaronder de vennootschap is gekend.

De omzetting geschiedt op basis van de staat van activa en passiva van de vennootschap afgesloten per 31 december 2013.

Aile verrichtingen die sedert deze datum werden gedaan door de vennootschap onder firma werden verondersteld verricht te zijn voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid,

inzonderheid voor wat het opmaken van de maatschappelijke rekeningen betreft. "

De maatschappelijke zetel en duur blijven ongewijzigd, en de naam, het kapitaal en het doel van de vennootschap, werden gewijzigd zoals vermeld in de voorgaande besluiten.

De honderdvijfentwintig (126) aandelen die het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen worden verdeeld onder de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, overeenkomstig hun huidig aandeel in het kapitaal. Aldus komen toe aan:

- de heer PAULISSEN Kristof, honderdvierentwintig (124) aandelen, waarvan de lidmaatschapsrechten hem toebehoren als eigen goed, overeenkomstig het voormelde huwelijksverrnog ensstelse

- mevrouw WULANDARI Lila, een (1) aandeel, waarvan de lidmaatschapsrechten haar toebehoren ais eigen goed, overeenkomstig het voormelde huwelijksvermogensstersel.

Achtste besluit

De vergadering beslist een volledige nieuwe tekst van statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aan te nemen rekening houdend met de wijzigingen die voorafgaan en waarvan de tekst als volgt

Il. STATUTEN "

A. Rechtsvorm - Naam - Duur - Zetel - Doel

Artikel 1 - Rechtsvorm - Naam

De vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met de naam "

GROUP ENERGY & RENOVATIONS ".

Artikel 2- Duz

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Artikel 3 - Zetel

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aap het

Belgisch Staatsblad

mod 11.1

De vennootschap heeft haar zetel te 3910 Nee rpelt, De Bemmert 38.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België binnen het Nederlandstalig gebied

en/of het tweetalig gebied Brussel Hoofdstad, bij besluit van de zaakvoerder(s).

De vennootschap kan, bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder(s), in België of in het buitenland

bijkomende administratieve zetels en bedrijfszetels vestigen, alsmede kantoren en bijkantoren

oprichten.

Artikel 4  Doel

De vennootschap heeft tot doel:

- Kleinhandel in allerlei producten per postorder, al dan niet gespecialiseerde catalogi;

Detailhandel via internet;

Groot- en kleinhandel in fietsen en fietsonderdelen;

Handelsbemiddeling in goederen, algemeen assortiment;

Handelsbemiddeling in horloges, artikelen van edele metalen en sieraden;

Handelsbemiddeling in meubels, huishoudelijke artikelen en ijzerwaren;

Diverse administratieve activiteiten ten behoeve van kantoren;

Fotokopiëren, docunnentvoorbereiding en andere gespecialiseerde ondersteunende activiteiten

ten behoeve van kantoren;

- Overige zakelijke dienstverlening;

- Energiedeskundige;

- Groot- en kleinhandel in sterke dranken;

Onderneming voor het beheer van eigen beleggingen en eigen vermogens;

Onderneming in onroerende goederen, welke onder meer omvat; De verwerving, vervreemding, het beheer, de uitbating, de valorisatie, de verkaveling, de ordening, de huur en de verhuur, het doen bouwen en verbouwen, de procuratie, onroerende leasing en roerende leasing, tussenhandelaar, de makelaarij evenals welk danige onroerende verhandeling in de meest ruime zin, met inbegrip van onroerende leasing.

De participatie, onder welke vorm het ook zij, in de oprichting, ontwikkeling, omvorming en controle van alle ondernemingen, Belgische of buitenlandse, commerciële, financiële, industriële of andere; de verwerving van eender welke titels of rechten door middel van participatie, inbreng, onderschrijving, koop, aankoopoptie, verhandeling, of op iedere andere wijze.

Uitoefenen van bestuursmandaten in binnen en buitenlandse vennootschappen, al dan niet dochtervennootschappen.

De vennootschap mag zich borgstellen en onroerende goederen in pand geven of hypothekeren voor verbintenissen door derde personen aangegaan.

Zij mag eveneens al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand geven en aval verlenen in het voordeel van derden.

Isolatiewerkzaamheden aan verwarmingsleidingen en leidingen van koelsystemen;

Aanbrengen in gebouwen en andere bouwwerken van thermische isolatie en isolatiemateriaal tegen geluid en trillingen;

Leveren en plaatsen van kachels;

- Reparatie en onderhoud van verwarmingsinstallaties;

Installatie van verwarming, klimaatregeling en ventilatie;

Schoomsteenvegen en het schoonmaken van vuurplaatsen, kachels, ovens, ketels van centrale

verwarming, ventilatiekanalen en uitlaatsystemen;

Ruimen van bouwterrein;

Gevelreiniging

Bouw van sierschouwen en open haarden;

Algemene reiniging van gebouwen;

Onderneming van het uitvoeren van voegwerken;

Reinigen van het interieur van allerlei gebouwen;

Onderhouds- en herstellingswerken van mechanische aard voor rekening van derden;

Onderneming voor de installatie van antennes en bliksemafleiders;

Aanleggen en onderhoud van tuinen, parken en het groene gedeelte van sportvelden;

Bouw van autowegen, straten en andere wegen en paden voor voertuigen en voetgangers;

Snoeien van bomen en heggen;

Leveren en plaatsen van schouwbuizen;

Plaatsen van vloerbedekking en wandbekleding: laminaat, parket;

- Reparatie van computers en randapparatuur;

Leveren en plaatsen van draadafsluiting;

Klinkerwerken

Leveren en plaatsen van houten schuttingen;

Algemene klussen;

Recyclage van papier, karton, plastic, lsomo (polystyreen) en glas;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Voor-

behouden

aap het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Onderneming voor het verwerken van gerecycleerd materiaal;

Vervaardigen van en groot- en kleinhandel in diverse prodcuten uit gerecycleerd materiaal,

- Inzameling van ongevaarlijk afval: Verwerking en verwijdering van ongevaarlijk afval, E3ehandeling en verwijdering van ongevaarlijk afval, m.u.v. slib en vloeibare afvalstoffen.

- Overige verwerking en verwijdering van ongevaarlijk afval: Recuperatie van recycleerbare ferro-en non-ferrometalen door het samenpersen van schroot en gebruikte voertuigen; Recuperatie van recycleerbare ferro- en non-ferrometalen door het demonteren van gebruikte goederen (bv auto's) ten einde herbruikbare onderdelen terug te winnen.

- Recuperatie van recycleerbare ferro- en non-ferrometalen door het demonteren van gebruikte goederen (bvb auto's of koelkasten) ten einde het schadelijk afval (bvb olie) eruit te halen. Terugwinning van gesorteerd materiaal: Sorteren van ongevaarlijk afval; Terugwinning van metaalafval; Recuperatie van recycleerbare ferro- en non-ferrometalen door het mechanisch verbrijzelen en vervolgens sorteren en scheiden van metaalafval, zoals gebruikte auto's, wasmachines, fietsen, enz.

Recuperatie van recycleerbare ferro- en non-ferrometalen door het mechanisch kleiner maken van grote stukken ijzer, zoals spoorwegwagons.

Terugwinning van inerte afvalstoffen: Terugwinning van overig gesorteerd afval; Regeneratie van rubber (bv. regeneratie van gebruikte banden) voor de productie van secundaire grondstoffen; Sorteren en verwerken van pellets van kunststof voor de productie van secundaire grondstoffen voor buizen, bloempotten, laadborden, e.d.

Sorteren, schoonmaken en verbrijzelen van overig afval voor de productie van secundaire grondstoffen; Sanering en ander afvalbeheer; Bouw van autowegen, straten en andere wegen en paden voor voertuigen en voetgangers (inclusief het plaatsen van vangrails),

E3ouw van rioleringen; Gespecialiseerde bouwwerkzaamheden; Slopen en bouwrijp maken van terreinen.

Couwrijp maken van terreinen: Bouwrijp maken van terreinen; Grondverzet: graven, ophogen, egaliseren en nivelleren van bouwterreinen, graven van sleuven en geulen, verwijderen van rotsen, grondverzet met behulp van explosieven.

Ruimen van bouwterreinen; Uitvoeren van horizontale boringen voor het leggen van kabels en kanalisaties.

Elektrische installatie, loodgieterswerk en overige bouwinstallatie.

Elektrische installatie: Elektrotechnische installatiewerken aan gebouwen; Onderneming voor de installatie van elektrische bedrading en toebehoren.

Onderneming voor de installatie van de bedrading voor telefooninstallaties en computersystemen; Onderneming voor de installatie van bewakingssystemen en alarminstallaties tegen diefstal.

Loodgieterswerk, installatie van verwarming en klimaatregeling.

- Loodgieterswerk: Install. in gebouwen en andere bouwwerken van: loodgieterswerk en sanitaire epp., gasleidingen en aansluitingen m.u.v gasleidingen voor verwarmingssyst., waterleidingen, brandblusinstall., enz.

Installatie van verwarming, klimaatregeling en ventilatie: Install. In gebouwen e.a. bouww. van: verwa.syst. op elektric., gas of stookolieapp., verwa.sketels, app. en leidingen voor ventilatie en klimaatregeling, enz.

Installatie van verwarming, klimaatregeling en ventilatie (zonder verwarming).

Onderneming voor de installatie van elektrische verwarmingsinstallaties,

- Overige bouwinstallatie: Isolatiewerkzaamheden; Aanbrengen in gebouwen en andere bouwwerken van: - thermische isolatiemateriaal - isolatiemateriaal tegen geluid en trillingen. Isolatiewerkzaamheden aan verwarmingsleidingen en leidingen van koelsystemen.

Isolatie van koelkamers en  pakhuizen; Overige bouwinstallatie, n.e.g.; installatie van stores en zonneschermen; Installatie van lichtreclames en uithangborden; Overige installaties (inclusief accessoires), n.e.g.

- Algemene bouwinstallatie; Afwerking van gebouwen; Stukadoorswerk; Aanbrengen van pleisteren stukadoorswerk (inclusief het aanbrengen van een hechtgrond) aan de binnen- of buitenzijde van gebouwen en andere bouwwerken).

- Schrijnwerk: Montage van buiten- en binnenschrijnwerk van hout of van kunststof: deuren, vensters, kozijnen, trappen, muurkasten, inbouwkeukens, winkelinrichtingen, enz.

- Installatie van al dan niet verplaatsbare tussenwanden, bekleding van wanden, plafonds, enz. in bout of kunststof; Installatie van garagepoorten, luiken, zonneblinden, traliewerk, hekken, enz., in bout of kunststof.

Installatie van geblindeerde deuren en brandwerende deuren in hout of kunststof.

- Montage van serres, veranda's, enz., in hout of kunststof; Montage van buiten- en binnenschrijnwerk in metaal; deuren, vensters, kozijnen, trappen, muurkasten, inbouwkeukens, winkelinrichtingen, enz.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aap het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Installatie van al dan niet verplaatsbare tussenwanden, de bekleding van wanden, plafonds,' enz., in metaal; Installatie van garagepoorten, luiken, zonneblinden, traliewerk, hekken, enz., in metaal.

- Installatie van geblindeerde deuren en brandwerende deuren in metaal

- Montage van serres, veranda's enz, in metaal; Montage van buiten- en binnenschrijnwerk van kunststof; Installatie van binnendeuren, scheidingswanden enz.van glas.

- Plaatsen van tussenwanden van gipsplaten; Vloerafwerking en behangen; Plaatsen van vloeren wandtegels; Aanbrengen in gebouwen en andere bouww. van: vloer-of wandtegels van keramische stoffen, beton of gehouwen steen, vloerbedekking en wandbekleding van terrazzo marmer, graniet of lei, enz.

Plaatsen van vloerbedekking en wandbekleding van hout; Plaatsen in gebouwen en andere bouwwerken van: parket en andere houten vloerbedekking, wandbekleding van hout; Plaatsen van behang en vloerbedekking en wandbekleding van andere materialen; Plaatsen van behang; Schilderen en glaszetten; Schilderen van gebouwen; Schilderen van het binnen- en buitenwerk van gebouwen; Schilderen van civieltechnische werken; Schilderen van metalen constructies; Overige werkzaamheden in verband met de afwerking van gebouwen.

- Overige werkzaamheden in verband met de afwerking van gebouwen. Reinigen van nieuwe gebouwen na beëindiging van de bouwwerkzaamheden.

- Overige werkzaamheden in verband met de afwerking van gebouwen, n.e,g.

- Overige gespecialiseerde bouwactiviteiten; Dakwerkzaamheden; Bouw van daken; Plaatsen van dakbedekking van ongeacht welk materiaal; Plaatsen van dakgoten en regenafvoerbuizen; Overige gespecialiseerde bouwactiviteiten, rhe.g.; VVaterdichtingswerken van muren; Waterdicht maken van daken en dakterrassen; Behandelen van muren met vochtwerende en waterafstotende producten.

- Gevelreiniging; Geveireiniging door middel van zandstralen, met behulp van stoom, enz.

Bouw van sierschouwen en open haarden; Onderneming voor het bouwen van open haarden,

stookplaatsen, sierschouwen, enz.

Onderneming voor het uitvoeren van voegwerken; Restaureren van bouwwerken;

Chapewerken; Onderneming voor het bouwen van schoorstenen en industriële ovens.

Groothande in afval en schroot; Groothandel in autosloopmateriaal; Groothandel in ijzer- en

staalschroot en in oude non-ferrometalerx

Groothande in afval, al dan niet van metaal, en in recuperatiematerialen.

Groothande in afval en schroot, n.e.g.

Bouwmarkten en andere doe-het-zelfzaken in bouwmaterialen, algemeen assortiment.

Detailhande in wand- en vloertegels in gespecialiseerde winkels.

- Detailhande in parket-, laminaat- en kurkvloeren in gespecialiseerde winkels.

Detailhande in sanitaire artikelen en sanitair installatiemateriaal in gespecialiseerde winkels.

Detailhande in overige bouwmaterialen in gespecialiseerde winkels.

- Detailhande in tapijten en andere vloerbedekking en wandbekleding in gespecialiseerde winkels; Kleinhandel in tapijten en vloermatten; Kleinhandel in vloerbekleding van kunststof, rubber, enz.; Kleinhandel in vaste brandstoffen zoals steenkool, brandhout, houtskool, enz. Kleinhandel in reinigingsproducten; Detailhandel in fietsen in gespecialiseerde winkels; Kleinhandel in fietsen; Kleinhandel in artikelen, andere dan voedingsmiddelen, n.e.g. de kleinhandel in artikelen, andere dan voedingswaren, n.e.g meer bepaald: telefoonkaarten.

- Detailhandel via postorderbedrijven of via internet; Kleinhandel in allerlei producten per postorder ;de goederen worden naar de koper gezonden, nadat deze zijn keuze heeft gemaakt aan de hand van advertenties, al dan niet gespecialiseerde cataloglenz.

Exploitatie van pompstations; Handel in ongemunt goud voor financiële doeleinden; Handel in eigen onroerend goed; Handel in eigen onroerend goed: flatgebouwen en woningen niet voor bewoning bestemde gebouwen, grond; Verkoop van eigen handelszaken en van zelf verworven sleutelgeld (overname).

- Verhuur en exploitatie van eigen of geleasd onroerend goed

- Verhuur en exploitatie van eigen of geleasd residentieel onroerend goed, exclusief sociale

woningen.

Verhuur van al dan niet gemeubelde appartementen en huizen.

- Verhuur van appartementen in hotels.

- Verhuur en lease van caravans en motorhomes.

Reiniging.

- Algemene reiniging van gebouwen.

- Overige reiniging van gebouwen; industriële reiniging,

Reinigen van het interieur van allerlei gebouwen: kantoren, fabrieken, werkplaatsen, allerlei

commerciële gebouwen, appartementsgebouwen, enz,

Lappen van ramen; Schoorsteenvegen en het schoonmaken van vuurplaatsen, kachels, ovens,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

ketels van centrale verwarming, ventilatiekanalen en uitlaatsystemen.

- Andere reinigingsactiviteiten; Desinfecteren en het bestrijden van ongedierte in gebouwen,

schepen, treinen, enz.

- Reinigen van treinen, bussent vliegtuigen, schepen, enz., inclusief olietankers.

- Snoeien van bomen en heggen.

- Aanleggen en onderhouden van tuinen, parken en het groene gedeelte van spertvelden.

- Administratieve en ondersteunende activiteiten ten behoeve van kantoren en overige zakelijke

activiteiten.

- Overige zakelijke dienstverlening, n.e.g.

- Reparatie van fietsen.

zu mag alle daden stellen, alle transacties en ondernemingen uitvoeren, alle roerende en onroerende, civiele of industriële, financiële of commerciële verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele in verband staan met haar doel of met een onderdeel daarvan of die kunnen bijdragen tot het vergemakkelijken, het begunstigen of het ontwikkelen van de doelgebonden activiteiten. Het afsluiten zowel in België als in het buitenland van elke samenwerkingsovereenkomst die door de toepasselijke wetten en gebeurlijke beroepsreglementen toegelaten zijn;

Voor de uitoefening van elk van de activiteiten zullen de gebeurlijke wettelijke regelgevingen en beperkingen en voorwaarden inzake beroepstoegang en beroepsuitoefening van het land van uitvoering van deze activiteiten gerespecteerd worden.

B. Kapitaal- aandelen,

Artikel 5 - Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd (18.600) euro.

Het is verdeeld in honderdvijfentwintig (125) aandelen, zonder aanduiding van een nominale waarde ; elk aandeel vertegenwoordigt één honderdvijfentwintigste/deel van het maatschappelijk kapitaal. Artikel 6 - Volstorting van de aandelen.

De zaakvoerder doet opvraging van de stortingen op de aandelen die bij hun intekening niet volledig afbetaald werden; hij bepaalt de tijdstippen van de stortingen en stelt het bedrag ervan vast in een bericht dat minstens dertig dagen voor het tijdstip, vastgesteld voor de storting, per aangetekend schrijven verzonden wordt.

De aandeelhouder die, na het verstrijken van deze opzegging, nalaat elke op de aandelen opgevraagde storting te doen, moet aan de vennootschap intresten vergceden die, vanaf de dag van de opeisbaarheid van de storting, berekend warden tegen de tarieven die door de Nationale Bank worden toegepast voor het disconto der aanvaarde wissels, vermeerderd met twee ten honderd.

Daarenboven mag de zaakvoerder, nadat een tweede bericht gedurende een maand zonder resultaat is gebleven, de aandeelhouder vervallen verklaren en zijn effecten doen verkopen, onverminderd het recht het verschuldigd gebleven bedrag en eike schadevergoeding en gebeurlijke intresten van hem te vorderen.

De zaakvoerder mag de aandeelhouders toelating geven hun aandelen vervroegd te volstorten. In dit geval bepalen zij de voorwaarden onder dewelke de vervroegde stortingen toegelaten zijn.

Het uitoefenen van de rechten, verbonden aan de aandelen waarop de stortingen niet werden verricht, wordt opgeschort zolang deze stortingen, regelmatig opgevraagd en opeisbaar, niet gedaan werden, Artikel 7 - Birzondere regels voor kapitaalverhoging door inbreng in geld.

Bij elke kapitaalverhoging worden de aandelen, waarop in geld wordt ingeschreven, het eerst aangeboden aan de aandeelhouders, naar evenredigheid van het gedeelte van het kapitaal dat hun aandelen vertegenwoordigen, op de wijze en met de uitzonderingen bepaald in de artikelen 309 en 310 van het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 8 - Bijzondere regels voor kapitaalverhoging door inbreng in nature.

De inbreng in natura wordt slechts in aanmerking genomen indien hij bestaat uit vermogensbestanddelen die naar economische maatstaven waardeerbaar zijn.

Artikel 9 - Register van aandelen.

De aandelen en de overdrachten ervan worden aangetekend in een register van aandelen, welk in de zetel der vennootschap wordt bewaard. Aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend.

Artikel 10.- Overdracht van aandelen onder de levenden - meerhoofdigheid

a) De aandelen van een vennoot mogen, op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder de levenden dan met instemming van alle vennoten.

Deze instemming is evenwel niet vereist wanneer de aandelen overgedragen worden aan een vennoot, aan de echtgenoot van de overdrager of aan bloedverwanten in de rechte lijn van de overdrager,

b) De vennoot die een of meer aandelen wil overdragen moet van zijn voornemen aan de vennoten kennis geven bij aangetekende brief, waarin hij de naam, de voornaam, het beroep en de woonplaats van de voorgestelde overnemer meedeelt, alsook het aantal aandelen dat hij wenst over te dragen, en de daarvoor geboden prijs.

Indien de vennoten in gebreke blijven binnen een maand te antwoorden op het verzoek tot goedkeuring van de overdracht, hun bij aangetekende brief toegezonden, zullen zij geacht worden zich niet te

,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aai het Belgisch Staatsblad

,

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad



verzetten tegen de overdracht.

c) De weigerende vennoten zijn ertoe gehouden aan de overdrager binnen drie maanden te rekenen vanaf de weigering mee te delen of zijzelf de aandelen inkopen, dan wel of zij er een koper voor hebben gevonden. Is hun antwoord bevestigend, dan wordt de afkoop geacht te zijn totstandgekomen.

Indien de afkoop niet binnen de drie maanden is totstandgekomen, kan de overdrager de ontbinding van de vennootschap vorderen, doch moet hij dit recht uitoefenen binnen veertig dagen na het verstrijken van die termijn,

d) Bij afkoop zal de verkoopprijs gelijk zijn aan de werkelijke waarde op de dag van de overdracht. Bij gebrek aan overeenstemming tussen partijen zal de werkelijke waarde worden vastgesteld door twee deskundigen, waarvan een door elk partijen te benoemen. De deskundigen zullen rekening houden met alle gegevens die de waarde van aandelen kunnen beinvloeden, en met de bestaansmogelijkheden van de vennootschap. Over meningsverschillen tussen de twee deskundigen zal worden beslist door een derde deskundige die, op hun verzoek of op verzoek van een der partijen, zal worden aangewezen door de voorzitter van de rechtbank van koophandel van de plaats waar de vennootschap gevestigd is. Tegen de beslissing van de derde deskundige staat geen rechtsmiddel open.

Indien uitstel van betaling wordt toegekend, mag de afbetalingstermijn niet meer dan vijf (5) jaar bedragen te rekenen vanaf het besluit tot inkoop. Zolang de aandelen niet zijn afbetaald, zijn zij niet vatbaar voor overdracht.

Na het verstrijken van de betalingstermijn kunnen de rechthebbenden de weigerende vennoten tot betaling dwingen door aile rechtsmiddelen.

De bepalingen inzake overdracht onder levenden zijn van toepassing bij de overdracht door of ten voordele van een rechtspersoon.

Artikel 10bis: overgang van aandelen bu i overlijden - meerhoofdigheid

a) De aandelen van een vennoot mogen niet overgaan wegens overlijden dan met instemming van alle vennoten.

Deze instemming is evenwel niet vereist, wanneer de aandelen overgaan aan een vennoot, de echtgenoot van de erflater, aan bloedverwanten in rechte lijn van de erflater.

b) De erfgenamen, legatarissen of rechtverkrijgenden moeten bij aangetekend schrijven binnen een maand te rekenen vanaf het overlijden van de vennoot aan de zaakvoerders nauwkeurig opgeven hoe de nalatenschap is vererfd. Zij moeten tevens de naam, de voornamen, het beroep en de woonplaats van de rechtverkrijgenden en hun respectievelijke erfrechten opgeven en meedelen hoe de aandelen tussen hen zullen worden verdeeld. De zaakvoerder aan wie de kennisgeving wordt gedaan, is verplicht binnen de zeven dagen de andere vennoten daarvan op de hoogte te brengen.

Indien de vennoten in gebreke blijven binnen een maand vanaf de kennisgeving door de zaakvoerder te antwoorden op het verzcek tot goedkeuring van de overdracht, zullen zij geacht worden zich niet te verzetten tegen de overdracht.

c) De weigerende vennoten zijn ertoe gehouden aan de overdrager binnen drie maanden mee te delen, of zijzelf de aandelen inkopen, dan wel of zij er een koper voor hebben gevonden. De termijn gaat in vanaf de kennisgeving van de weigering. Is hun antwoord bevestigend, dan wordt de afkoop geacht te zijn totstandgekomen.

Indien de afkoop niet binnen de drie maanden is totstandgekomen, kunnen de erfgenamen de ontbinding van de vennootschap vorderen, doch moeten zij dit recht uitoefenen binnen de veertig dagen na het verstrijken van die termijn.

De erfgenamen en legatarissen of rechtverkrijgenden, die geen vennoot kunnen worden, omdat zij niet als vennoot zijn toegelaten, hebben recht op de waarde van de overgegane aandelen; deze waarde wordt vastgesteld en uitbetaald zoals in artikel 10 van deze statuten is bepaald en zonder rekening te houden met de schatting in het testament.

Indien uitstel van betaling wordt toegekend, mag de afbetalingstermijn niet meer dan vijf jaar bedragen te rekenen vanaf het besluit tot inkoop. Zolang de aandelen niet zijn afbetaald, zijn zij niet vatbaar voor overdracht.

Na het verstrijken van de betalingstermijn kunnen de rechthebbenden de weigerende vennoten tot betaling dwingen door alle rechtsmiddelen.

Artikel 1 Oter- Overgang van aandelen onder de levenden en bij overlijden  Eenhoofdigheid

Tot overdracht van een geheel of gedeelte van zijn aandelen wordt door de enige vennoot alleen beslist, Indien de enige vennoot overlijdt en erfgenamen of legatarissen nalaat, zijn de beperkingen voormeld in artikel I Obis niet van toepassing.

C. Bestuur en vertegenwoordiging

Artikel 11. Bestuur

Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt zij bestuurd hetzij door de enige vennoot, hetzij door een of meer personen, al dan niet vennoot, benoemd met af zonder beperking in de tijd, hetzij in de statuten hetzij door de enige vennoot handelend als algemene vergadering

Telt de vennootschap meerdere vennoten, dan wordt zij bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking van



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

duur en die, indien zij worden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben,

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De algemene vergadering die de zaakvoerder(s) benoemt bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, hun bevoegdheid, Bij gebrek aan bepaling van de duurtijd, wordt hun mandaat geacht van onbepaalde duur te zijn.

De gewone zaakvoerders zijn herroepbaar ad nutum bij besluit van de algemene vergadering, zonder dat hun herroeping recht geeft op enige vergoeding,.

Artikel 12. Bevoegdheden

Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bestuursbevoegdheden aan hem toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren.

Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een collage van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, alle handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

Artikel 13. Vergoeding

De algemene vergadering beslist of het mandaat van de zaakvoerder al dan niet ten kosteloze titel wordt uitgeoefend.

Indien het mandaat van de zaakvoerder bezoldigd is, dan bepaalt de algemene vergadering, beslissend met absolute meerderheid van stemmen, of de enige vennoot, het bedrag van deze vaste of evenredige vergoeding.

Deze wordt geboekt op de algemene kosten, los van aile eventuele representatie-, reis- en verplaatsingskosten.

D. Toezicht

Artikel 14. Controle van de vennootschap

Wanneer het door de wet vereist is en binnen de wettelijke grenzen, wordt het toezicht op de

vennootschap toevertrouwd aan één of meerdere commissarissen, benoemd voor een hernieuwbare

termijn van drie jaar.

E. Algemene vergadering

Artikel 15 - Gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergadering

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden

bijeengeroepen op de derde maandag van de maand juni om 17,00u.

Indien die dag een wettelijke feestdag is wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel

drieëntwintig van de statuten, dan moet het rondschrijven waarvan in dat artikel sprake minstens twintig

dagen voor de datum van de jaarvergadering worden verstuurd.

Ten allen tijde kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen

en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging van

de statuten inhoudt.

Ten allen tijde kan ook een buitengewone algemene vergadering worden bijeengercepen om over enige

wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

Artikel 16- Plaats van de vergadering.

De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel

van de vennootschap of in een andere plaats, aangewezen in de oproeping,

Artikel 17 - Bijeenroeping.

De zaakvoerder kan zowel een gewone algemene vergadering als een bijzondere of een buitengewone

algemene vergadering bijeenroepen.

Hij moet de jaarvergadering bijeen roepen op de bij deze statuten bepaalde dag.

Artikel 18 - Oproeping  Toezenden van stukken

De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda met de te behandelen

agendapunten.

Zij worden gedaan overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

Samen met de oproepingsbrief, wordt aan de vennoten, aan de zaakvoerders en aan de

commissarissen een afschrift toegezonden van de stukken, die hen krachtens de wet moeten worden

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aao het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



ter beschikking gesteld.

Er wordt ook onverwijld en kosteloos een afschrift gezonden aan de andere opgeroepen personen die

erom verzoeken.

Artikel 19 - Voorzitterschap - Bureau - Aanwezigheid.

Elke algemene vergadering wordt voorgezeten door de oudste aanwezige zaakvoerder of, bij diens

afwezigheid, door de oudste aanwezige of vertegenwoordigde vennoot.

De voorzitter wijst een secretaris en een stemopnemer aan, die geen aandeelhouder behoeven te zijn.

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

Artikel 20- Stemrecht.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Artikel 21 - Aandelen en andere effecten in onverdeeldheid.

Wanneer aandelen en andere effecten in onverdeeldheid toebehoren aan verscheidene personen, dan

kunnen de daaraan verbonden rechten ten aanzien van de vennootschap slechts uitgeoefend worden

door één enkele persoon die daartoe schriftelijk is aangewezen door alle gerechtigden.

Zolang zodanige aanwijzing niet gedaan is, blijven alle aan de aandelen en andere effecten verbonden

rechten geschorst. Kan tussen de gerechtigden geen overeenstemming bereikt worden, dan kan de

burgerlijke rechter, en in geval van hoogdringendheid, haar voorzitter, op verzoek van de meest gerede

partij een voorlopige bewindvoerder benoemen om de betrokken rechten uit te oefenen in het belang

van de gezamenlijke gerechtigden.

Wanneer één of meer aandelen en andere effecten tot het gemeenschappelijk vermogen van

echtgenoten behoren en er tussen de echtgenoten geen overeenstemming bereikt wordt, dan kan de

vrederechter overeenkomstig artikel 1421 van het burgerlijk wetboek één van beide echtgenoten op

diens verzoek machtigen om de bedoelde rechten alleen uit te oefenen.

Artikel 22 Vruchtgebruik op aandelen.

Is het aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan wordt de uitoefening van het aan dat aandeel

verbonden stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

Artikel 23 - Besluitvorming in de gewone en de biizondere algemene vergadering

In de gewone en in de bijzondere algemene vergadering worden de besluiten genomen bij absolute

meerderheid van stemmen, behoudens strengere statutaire en wettelijke voorschriften terzake.

De onthoudingen of blancostemmen en de nietige stemmen worden in de gewone en in de bijzondere

algemene vergadering bij de berekening van de meerderheid verwaarloosd.

Bij staking van stemmen is het voorstel verworpen.

Artikel 24- Notulen.

Van elke algemene vergadering worden tijdens de vergadering notulen opgemaakt

De notulen van de gewone en van de bijzondere algemene vergadering worden door de secretaris

onder leiding van de voorzitter opgetekend in een daartoe bestemd register en worden aan het eind van

de vergadering ondertekend door de leden van het bureau en door de aandeelhouders die het vragen.

Artikel 25 - Schrifteliike besfuitvorming

Met uitzondering van de beslissingen, die bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de

vennoten éénparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene

vergadering behoren.

Daartoe zal door een zaakvoerder/de zaakvoerders/het college van zaakvoerders, een rondschrijven,

hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de

voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten, zaakvoerders, commissarissen, obligatie-

of certificaathouders, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en

binnen een termijn van twintig dagen na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend

terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven

vermeld.

Is binnen deze periode de goedkeuring van aile vennoten niet ontvangen, dan wordt de beslissing

geacht niet genomen te zijn,

F. Boeklaar Jaarrekening - Winstverdeling

Artikel 26 - Boekjaar,

Het boekjaar van de vennootschap gaat telkens in op één januari en eindigt op éénendertig december

van hetzelfde jaar.

Op het einde van het boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maken de zaakvoerders

de inventaris op, alsmede de jaarrekening.

De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting en vormt één geheel.

Artikel 27- Winstverdeling.

Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van tenminste één/twintigste voorafgenomen om de

wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het kapitaal bedraagt.

Het saldo van de winst wordt aangewend volgens de beslissing van de algemene vergadering.,

Artikel 28 - Dividenden.

De zaakvoerder bepaalt het tijdstip en de wijze waarop de dividenden zullen worden uitbetaald, De



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

mod 11.1

Voor

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

uitbetaling moet geschieden binnen een jaar na de algemene vergadering waarop het bedrag is vastgesteld.

Dividenden die niet geïnd zijn, verjaren na verloop van vijf jaar.

Artikel 29 - Uitkeringen.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ingevolge de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met aile reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen warden uitgekeerd en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

Elke uitkering die in strijd is met deze bepaling moet door de begunstigden worden terugbetaald indien de vennootschap bewijst dat zij wisten dat de uitkering in strijd was met de voorschriften of daarvan niet onkundig konden zijn.

G. Ontbinding - Vereffening.

Artikel 30 - Ontbinding.

De vennootschap kan op elk moment worden ontbonden door beslissing van de algemene vergadering (of: van de enige vennoot) beslissende in de vormen vereist voor de statutenwijziging.

De vennootschap blijft na ontbinding, ongeacht of deze door een uitspraak van de rechter, dan wel bij een besluit van de algemene vergadering plaats heeft, als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening tot aan de sluiting ervan.

Artikel 31 - Vereffenaars.

Bij ontbinding van de vennootschap, am welke reden en op welk ogenblik het ook zij, wordt de vereffening verzorgd door de zaakvoerder(s) in functie, onder voorbehoud van het recht van de algemene vergadering om één of meerdere vereffenaars aan te duiden, hun bevoegdheden te omlijnen en hun vergoeding te bepalen.

De aangeduide vereffenaar(s) kunnen pas in functie treden nadat hun benoeming door de bevoegde Rechtbank van Koophandel is bevestigd.

Artikel 32 -1/Viize van vereffening.

Na aanzuivering van aile schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoende volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die in een grotere verhouding zijn volgestort, wordt het netto actief verdeeld onder alle vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in nature voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld.

H. Keuze van woonplaats.

De vennoten, zaakvoerder en vereffenaar, die hun woonplaats in den vreemde hebben, worden geacht

woonplaats te kiezen in de zetel van de vennootschap, waar alle dagvaardingen, betekeningen en

kennisgevingen kunnen worden gedaan betreffende de zaken van de vennootschap.

Negende besluit

De vergadering aanvaardt het ontslag van de zaakvoerder van de vennootschap onder firme, te weten',

- de heer PAUL1SSEN Kristof;

Over de kwijting van het door hem gevoerde beleid zal gestemd worden op de eerstvolgende

jaarvergadering, na goedkeuring van de desbetreffende jaarrekening.

Met eenparigheid van stemmen neemt de voltallige algemene vergadering vervolgens volgende

beslissing

Wordt els zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid benoemd voor

onbepaalde duur:

De heer PAULISSEN Kristof, hier aanwezig en die bevestigt dat de uitoefening van deze functie hem

niet krachtens een veroordeling verboden is, op grond van het Koninklijk Besluit nummer 22 van

vierentwintig oktober negentienhonderd vierendertig en die deze opdracht aanvaardt.

Zijn mandaat is onbezoldigd tenzij de algemene vergadering anders beslist

Er wordt voorlopig geen commissaris benoemd, gelet op de wettelijke en statutaire bepalingen ter zake

Tiende beslissing

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder om de voorgaande

beslissingen uit te voeren,

Elfde beslissing

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan B & A Accountants BVBA, met zetel te 3900 Overpelt,

Leopaldlaan 100, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot

indeplaatsstelling, de vervulling van aile administratieve formaliteiten te verzekeren.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL



Op de laatste blz. van .L.Wk B vermeiden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

mod 11.1

Silvie LOPEZ-HERNANDEZ,

geassocieerd notaris te Neerpelt.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- volledige uitgifte.

- gecoördineerde tekst der statuten,

- verslag van het bestuursorgaan«

- verslag van de bedrijfsrevisor,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden atm het Belgisch Staatsblad

%

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

11/06/2013
ÿþ Mal FDF 11.1

Lu r 1= In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

V beh aa Bel Stee

A

30878 2



RECHTBANK VAN KOOPHANDEL.

3 1 -05- 2013

HAS§r~1~

Ondememingsnr : 0817.246.972

Benaming (voluit) : KOPERSNET

(verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : De Bemmert 38, 3910 Neerpelt, België

(vofiedig adres)

Onderwerpen) akte :Uittreksel uit wijzigingsakte

Tekst :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/06/2013 - Annexes du Moniteur belge Op 26.04.2013 hebben de vennoten vergaderd ten maatschappelijkzetel en werd volgende belissing genomen:

uitbreiding doel van de vennootschap

Recyclage van papier, karton, plastic, isomo (polystyreen) en glas.

Onderneming voor het verwerken van gerecycleerd materiaal.

Vervaardigen van en groot- en kleinhandel in diverse producten uit gerecycleerd materiaal.

Deze wijziging gaat in op 26.04.2013





Paulissen Krist«

zaakvoerder





Op de laatste biz. vendr vermelden-: Rëct ;'Ne rli en'tioëdánigtïëid Ven-dë instrürifëriÈërértdé-nntár'is->hèízij vàn rl pé?sQ(o)-ri(en}

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

21/09/2011
ÿþVoor-

behoud

aan he Belgiso

Staatsb

Med $.t

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

-I

11111Mignip

Ondernemingsnr : 0817.246.972

Benaming KOPERSNET

(voluit)

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

1 9 -09- 2011

1 HI+erefi

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : De Bemmert 38, 3910 Neerpelt, België

Onderwerp akte : statuten

Op 24.06.2011 hebben de vennoten vergaderd ten maatschappelijke zetel en werden volgende beslissingen genomen:

Er werd beslist dat de heer Paulissen Hugo uit de vennootschap treedt. Als nieuwe vennoot treedt

mevrouw Lila Wulandari, De Beùùert 38 - 3910 Neerpelt toe.

De heer Paulissen verkoopt 1 aandeel aan mevrouw Wulandari volgens de voorwaarden en

modaliteiten bepaald bij aparte overeenkomst.

Het kapitaal is derhalve als volgt onderschreven:

Paulissen Kristof ten belope van 124 euro wat 124 aandelen vertegenwoordigt

Wulandari Lila ten belope van 1 euro wat 1 aandeel vertegenwoordigt

Art. 3 Uitbreiding doel vennootschap:

Isolatiewerkzaamheden aan verwarmingsleidingen en leidingen van koelsystemen

Aanbrengen in gebouwen en andere bouwwerken van thermische isolatie en isolatiemateriaal tegen

geluid en trillingen.

Leveren en plaatsen van kachels

Reparatie en onderhoud van verwarmingsinstallaties

installatie van verwarming, klimaatregeling en ventilatie

Schoorsteenvegen en het schoonmaken van vuurplaatsen, kachels, ovens, ketels van centrale

verwarming, ventilatiekanalen en uitlaatsystemen

Ruimen van bouwterrein

Gevelreiniging

Bouw van sierschouwen en open haarden.

Algemene reiniging van gebouwen

Onderneming voor het uitvoeren van voegwerken

Reinigen van het interieur van allerlei gebouwen

Onderhouds- en herstellingswerken van mechanische aard voor rekening van derden

Onderneming voor de installatie van antennes en bliksemafleiders

Aanleggen en onderhoud van tuinen, parken en het groene gedeelte van sportvelden

Bouw van autowegen, straten en andere wegen en paden voor voertuigen en voetgangers

Snoeien van bomen en heggen

Leveren en plaatsen van schouwbuizen

Plaatsen van vloerbedekking en wandbekleding: laminaat, parket

Reparatie van computers en randapparatuur

Leveren en plaatsen van draadafsluiting

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Klinkerwerken

Leveren en plaatsen van houten schuttingen

Algemene klussen

Paulissen Kristof

zaakvoerder

Bijlagen bij. het Belgisch Staatsblad - 21/09/2011- 4nnexes_du_Mnniteur_belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 20.06.2016, NGL 30.08.2016 16512-0004-015

Coordonnées
GROUP ENERGY & RENOVATIONS

Adresse
DE BEMMERT 38 3910 NEERPELT

Code postal : 3910
Localité : NEERPELT
Commune : NEERPELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande