GROUP MV

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GROUP MV
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 627.894.262

Publication

08/04/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

03-04-2015

Griffie

*15306078*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0627894262

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

GROUP MV

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Ivo VRANCKEN te Genk op 3 april 2015, dewelke binnen de wettelijk termijn ter registratie zal worden neergelegd, dat er een vennootschap werd opgericht als volgt:

OPRICHTERS:

1. De heer MEEKERS Bart Maria Sylvain, geboren te Gent op 21 november 1963 (NN 63.11.21 03160), echtgenoot van mevrouw VANBEUREN Myrjam, hierna genoemd, wonende te 3600 Genk, Molenstraat 70.

2. De heer MEEKERS Bart, voornoemd, en zijn echtgenote mevrouw VANBEUREN Myrjam Irma Catharina Rita Anna, geboren te Genk op 26 december 1962, (NN 62.12.26 012-12), samen wonende te 3600 Genk, Molenstraat 70.

ARTIKEL 1: RECHTSVORM  NAAM: De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met als benaming: GROUP MV.

ARTIKEL 2: ZETEL: De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3600 Genk, Molenstraat 70. ARTIKEL 3: DOEL: De vennootschap heeft tot doel, in België of in het buitenland, in de mate dat de hierna beschreven activiteiten niet zijn onderworpen aan wettelijke bepalingen die de toegang ertoe of de uitvoering ervan reglementeren, en dit in eigen naam en voor eigen rekening en in naam van en voor rekening van derden:

- Beheer van patrimonium, zowel eigen als dat van derden;

- commercieel bemiddelaar; tussenpersoon in handel;

- het verlenen van advies en praktische hulp aan de bedrijven, consulting (onder meer in verband met de keuze en het gebruik van inrichting en decoratie), het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, enzovoort; het berekenen van de kosten en baten van de voorgestelde maatregelen op het gebied van planning organisatie, efficiëntie, enzovoort;

- alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatie ondernemingen.

Deze lijst is exemplatief en niet-beperkend. Het maatschappelijk doel mag worden uitgebreid of beperkt door middel van wijziging van de statuten.

De vennootschap mag de functies van bestuurder, commissaris of vereffenaar in andere vennootschappen waarnemen.

De vennootschap is verbonden door de rechtshandelingen van de zaakvoerder(s) zelfs indien die handelingen buiten haar doel liggen, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig van kon zijn; openbaarmaking van de statuten alleen is echter geen voldoende bewijs.

De vennootschap mag alle handels-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

De vennootschap mag op gelijk welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of

Onderwerp akte :

Molenstraat 70 3600 Genk

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben, van aard zijn haar onderneming te ondersteunen of te ontwikkelen, haar grondstoffen kunnen inleveren of de afzet van haar producten kunnen vergemakkelijken.

Zij zal haar doel kunnen realiseren zowel in België als in het buitenland op alle manieren en modaliteiten die ze goed vindt.

Het doel kan gewijzigd worden bij een besluit van de buitengewone algemene vergadering overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

De vennootschap kan zowel in België als in het buitenland, alle roerende en onroerende, handels- en nijverheids- en financiële zaken verrichten die van aard zijn om haar maatschappelijk doel te verwezenlijken, uit te breiden of te vergemakkelijken, en in rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met alle gelijkaardige of verband houdende doelen. Zij zal door alle middelen mogen samenwerken of deelnemen aan alle ondernemingen of vennootschappen die eenzelfde gelijkaardig doel nastreven. Deze deelneming kan op eender welke manier gebeuren. Zij mag alle zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel. De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen, die hetzelfde, een soortgelijk of een samenhangend doel hebben, of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen, haar grondstoffen kunnen leveren, of de afzet van haar producten kunnen vergemakkelijken.

ARTIKEL 4: DUUR: De vennootschap wordt opgericht vanaf heden voor een onbepaalde duur. ARTIKEL 5: KAPITAAL  AANDELEN: Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt één miljoen zeshonderd duizend euro (1.600.000,00 EUR).

Het is vertegenwoordigd door duizend zeshonderd (1.600) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

INSCHRIJVING  INBRENG IN NATURA - INBRENG IN SPECIËN

A. INBRENG IN NATURA

Op het maatschappelijk kapitaal wordt ingeschreven voor duizend vijfhonderd negenentachtig (1.589) aandelen à rato van duizend euro (1.000,00 EUR) per aandeel, hetzij in totaal een miljoen vijfhonderd negenentachtigduizend euro (1.589.000,00 EUR), door inbreng in natura, van de volle eigendom van volgende onroerende goederen:

I. STAD GENT, zestiende afdeling

Een magazijn op en met grond en alle verdere aanhorigheden gelegen aan de Drongensesteenweg nummer 68, gekadastreerd volgens titel en recent volgens kadaster sectie K nummer 703/M/2, met een oppervlakte volgens titel en kadaster van negen are tweeënzeventig centiare (9a72ca).

II. STAD GENT, zestiende afdeling

Een magazijn op en met grond en alle verdere aanhorigheden gelegen aan de Drongensesteenweg nummer 64, gekadastreerd volgens titel en recent volgens kadaster sectie K nummer 703/H/2, met een oppervlakte volgens titel en kadaster van drie are éénennegentig centiare (3a91ca).

III. STAD GENK, vijfde afdeling

Een perceel grond gelegen aan de Grotestraat, gekadastreerd volgens titel en recent volgens

kadaster sectie F nummer 145/D, met een oppervlakte volgens titel en kadaster van tien are

tweeënnegentig centiare (10a92ca).

VERSLAGEN INBRENG IN NATURA  WAARDERING  PLAATSING KAPITAAL

Voor de waardering van de inbreng wordt door de comparanten verwezen naar de volgende

verslagen:

VERSLAGEN

- Het verslag van de bedrijfsrevisor, de heer VOS Roland, kantoorhoudende te 3511 Hasselt,

Galgebergstraat 42, de dato 15 maart 2015, opgesteld overeenkomstig artikel 219 van het Wetboek

van Vennootschappen.

Het besluit van de bedrijfsrevisor luidt als volgt:

 8. BESLUIT

Ondergetekende, de heer Roland Vos, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 3511 Hasselt,

Galgebergstraat 42 verklaart overeenkomstig de bepalingen van artikel 219 van het Wetboek van

Vennootschappen, met inachtneming van de norm voorgeschreven door het Instituut der

Bedrijfsrevisoren dat:

1. de verrichting werd nagezien overeenkomstig de controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren;

2. de oprichter van de vennootschap verantwoordelijk zijn voor de waardering van de inbreng in natura en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

3. de beschrijving van de inbreng in natura aan de normale vereisten van duidelijkheid en nauwkeurigheid beantwoordt;

4. de door de partijen weerhouden methoden van waardering van de inbreng van het onroerend goed met een inbrengwaarde van één miljoen vijfhonderd negen en tachtig duizend euro

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

(1.589.000,00 EUR) in het geheel genomen en onder normale omstandigheden bedrijfseconomisch verantwoord is;

5. de waarde waartoe de methode van waardering heeft geleid, namelijk één miljoen vijfhonderd negen en tachtig duizend euro (1.589.000,00 EUR) komt tenminste overeen met het aantal en de fractiewaarde van de aan de heer Bart Meekers toe te kennen negenhonderd vijfentwintig (925) aandelen enerzijds en aan de huwgemeenschap Bart Meekers-Vanbeuren Myrjam toe te kennen zeshonderd vier en zestig (664) aandelen anderzijds van de  BVBA GROUP MV zonder vermelding van een nominale waarde per aandeel, elk aandeel vertegenwoordigt 1/1600 ste van het maatschappelijk kapitaal met een fractiewaarde bij oprichting van 1.000,00 EUR per aandeel of dus 1.589.000,00 EUR in kapitaal, zodat de inbreng niet overgewaardeerd is. Deze aandelen zullen worden toebedeeld aan:

Identificatie van de aandeelhouder aantal aandelen

- De heer Bart Meekers 925 aandelen

- de huwgemeenschap Meekers-Vanbeuren 664 aandelen

TOTAAL AANTAL AANDELEN 1.589 aandelen

Ondergetekende wenst te benadrukken dat hij geen uitspraak doet over de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of met andere woorden, dat het verslag geen  fairness opinion is . Volledigheidshalve wenst ondergetekende te benadrukken dat enkel en alleen het in het huidig verslag beschreven activabestanddeel deel uitmaakt van deze inbreng in natura. De inbrengers zullen alle in het huidige verslag niet beschreven vermogensbestanddelen voor eigen rekening houden en zullen instaan voor de vereffening van de in het huidige verslag niet vermelde schulden tegenover derden.

Bovendien kan ondergetekende verklaren dat de vermogensbestanddelen van de hierboven beschreven inbreng in natura, naar economische maatstaven kunnen worden gewaardeerd. Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen in het kader van de voorgenomen inbreng in natura bij de oprichting van de BVBA GROUP MV en het huidig verslag mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Hasselt, 15 maart 2015

Roland Vos

Bedrijfsrevisor

- Het bijzonder verslag van de oprichters de dato 3 april 2015, opgesteld overeenkomstig artikel 219 Wetboek van Vennootschappen dat de redenen omvat waarom de inbreng in natura voor de vennootschap van belang is, wijkt niet af van het verslag van de bedrijfsrevisor.

- Een exemplaar van het verslag van de bedrijfsrevisor alsmede een exemplaar van het bijzonder verslag van de oprichter zullen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel neergelegd worden samen met een expeditie van de akte.

WAARDERING VAN DE INBRENG IN NATURA

De comparanten verklaren dat de inbreng in natura van voormelde onroerende goederen kan gewaardeerd worden, zoals ook in detail omschreven staat in het voormeld verslag van de bedrijfsrevisor, aan één miljoen vijfhonderd negenentachtig duizend euro (1.589.000,00 EUR). PLAATSING VAN HET KAPITAAL

De duizend vijfhonderd negenentachtig (1.589) aandelen, werden volledig onderschreven en volstort à rato van duizend euro (1.000,00 EUR) per aandeel door de voormelde inbreng in natura ten bedrage van één miljoen vijfhonderd negenentachtig duizend euro (1.589.000,00 EUR), bestemd ter plaatsing van het kapitaal, zoals dit gedetailleerd staat omschreven in het voormelde verslag van de bedrijfsrevisor.

B. INBRENG IN SPECIËN

Verder wordt op het maatschappelijk kapitaal in speciën ingeschreven voor elf (11) aandelen à rato van duizend euro (1.000,00 EUR) per aandeel, hetzij in totaal elfduizend euro (11.000,00 EUR). AFBETALING :

Elk van deze aandelen werd volledig onderschreven en volledig volstort, zodat een bedrag van elfduizend euro (11.000,00 EUR) vanaf heden ter beschikking van de vennootschap is op een bijzondere rekening nummer BE59 7350 3839 6426 op naam van de vennootschap.

De instrumenterende notaris bevestigt dat het voormelde gestort kapitaal voorafgaandelijk aan de oprichting overeenkomstig artikel 224 van het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd werd op een bijzondere rekening bij de KBC Bank te Genk zoals blijkt uit een attest van voormelde instelling, afgeleverd op 2 april 2015, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven.

C. VERGOEDING VOOR DE INBRENGEN

Als vergoeding voor de voormelde inbrengen ten belope van één miljoen zeshonderd duizend euro (1.600.000,00 EUR), wordt aan de comparanten toebedeeld: duizend zeshonderd (1.600) aandelen zonder vermelding van de nominale waarde, met uitgifteprijs van duizend euro (1.000,00 EUR) per aandeel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

ARTIKEL 10: BESTUUR

A. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking van duur en die, indien zij worden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben.

D e algemene vergadering die de zaakvoerder(s) benoemt bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, eventueel hun bevoegdheden. Bij gebrek aan bepaling van de duurtijd, wordt hun mandaat geacht van onbepaalde duur te zijn.

Een niet-statutair zaakvoerder kan te allen tijde worden ontslagen bij besluit van de algemene vergadering, met eenvoudige meerderheid van stemmen van de aanwezige vennoten.

Het ongevraagde ontslag van een niet-statutair zaakvoerder heeft gevolg vanaf het besluit van de algemene vergadering.

De zaakvoerders kunnen bijzondere volmachtdragers aanstellen, al dan niet vennoten, waarvan de volmachten beperkt zijn tot één of meer rechtshandelingen of tot een reeks rechtshandelingen. Indien een rechtspersoon wordt benoemd als zaakvoerder, dient deze conform het Wetboek van Vennootschappen onder zijn vennoten, zaakvoerders of werknemers een natuurlijke persoon als  vaste vertegenwoordiger te benoemen, die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen. Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

B. Benoeming statutaire zaakvoerders:

Tot statutaire zaakvoerders worden voor onbepaalde duur benoemd:

1. De heer MEEKERS Bart Maria, wonende te 3600 Genk, Molenstraat 70;

2. Mevrouw VANBEUREN Myrjam Irma, wonende te 3600 Genk, Molenstraat 70.

Zij verklaren het mandaat te aanvaarden en niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor

het uitoefenen van hun mandaat.

Het mandaat wordt onbezoldigd uitgeoefend, totdat de algemene vergadering hierover een andere

beslissing zal nemen.

C. Mogelijkheid benoeming bijkomende zaakvoerder

De algemene vergadering kan bijkomende niet-statutaire zaakvoerders benoemen, zodanig dat voor dergelijke benoeming geen statutenwijziging vereist is.

ARTIKEL 11: ZAAKVOERDER: Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoerders aan hem toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren.

Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, alle handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

De zaakvoerders dienen evenwel gezamenlijk op te treden voor bepaalde rechtshandelingen, zijnde de volgende:

- de aan- en verkoop van onroerende goederen;

- de vestiging van een hypotheek en het aangaan van kredieten en financieringen.

ARTIKEL 15: TOEZICHT: Het toezicht van de vennootschap wordt uitgeoefend door de vennoten. Iedere vennoot bezit het recht van onderzoek en toezicht op de maatschappelijke verrichtingen. Hij mag zonder verplaatsing inzage nemen van al de boeken, briefwisseling, de processen-verbaal en over het algemeen van al de geschriften van de vennootschap; eventueel mag hij zich laten bijstaan door een accountant, zoals wettelijk voorzien.

Indien de wet daartoe verplicht of bij gebreke aan wettelijke verplichting, indien de algemene vergadering ertoe beslist, wordt de controle over de verrichtingen der vennootschap opgedragen aan één of meer commissarissen, benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaren en wordt hun vergoeding vastgesteld door de algemene vergadering.

ARTIKEL 17: ALGEMENE VERGADERING: Een gewone algemene vergadering zal jaarlijks gehouden worden op de zetel van de vennootschap of een andere plaats aangeduid in de oproepingsberichten op de eerste donderdag van de maand december.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering de eerstvolgende werkdag gehouden worden.

De eerste jaarvergadering zal worden gehouden in december 2016.

ARTIKEL 19: STEMUITOEFENING

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

a) Elk aandeel geeft recht op één stem, onder voorbehoud van de wettelijke en statutaire bepalingen betreffende de aandelen zonder stemrecht.

b) De vennoot die niet persoonlijk op de algemene vergadering zal kunnen aanwezig zijn, mag zijn stem vooraf schriftelijk uitbrengen of zich door een lasthebber laten vertegenwoordigen. Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging, kan elke aandeelhouder op de algemene vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, en drager van een schriftelijke volmacht, die ook kan worden gegeven bij wettelijk toegestaan elektronisch bericht, telefax of elk ander fototelegrafisch communicatiemiddel.

ARTIKEL 21: BOEKJAAR: Het maatschappelijke boekjaar begint op 1 juli en eindigt op 30 juni van het daaropvolgende kalenderjaar.

Het eerste boekjaar gaat in op de dag van de neerlegging ter griffie van een uittreksel van deze akte, doch omvat de verrichtingen gesteld voor rekening van de vennootschap in oprichting sedert 1 januari 2015 en wordt afgesloten op 30 juni 2016.

ARTIKEL 23: RESERVES  WINSTVERDELING: Jaarlijks wordt op de zuivere winsten een bedrag van tenminste één/twintigste voorafgenomen voor de vorming van een reservefonds; deze voorafneming houdt op verplicht te zijn wanneer het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

De aanwending van het saldo wordt volledig overgelaten aan de beslissing van de algemene vergadering.

ARTIKEL 24: ONTBINDING:

Ingeval van ontbinding van de vennootschap zal het liquidatiesaldo in gelijke delen worden verdeeld onder al de aandelen.

BEPALINGEN VAN TOEPASSING INGEVAL DE VENNOOTSCHAP SLECHTS EEN VENNOOT TELT:

ARTIKEL 31: CONTROLE: Zolang de vennootschap geen commissaris heeft en een derde zaakvoerder is, oefent de enige vennoot alle bevoegdheden van de commissaris uit zoals bepaald in artikel 15 van deze statuten.

ARTIKEL 32: ALGEMENE VERGADERING: De enige vennoot oefent alle bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering toekomen. Hij kan die bevoegdheden niet overdragen. Van de besluiten van de enige vennoot worden notulen gemaakt die door hem worden ondertekend en nadien opgenomen worden in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bewaard.

De formaliteiten van bijeenroeping en bekendmaking dienen door de algemene vergadering niet te worden nageleefd, onverminderd de verplichting een bijzonder verslag op te maken en in voorkomend geval openbaar te maken volgens de voorschriften van de wet.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie van de oprichtingsakte

- verslag bedrijfsrevisor

- verslag oprichters

Coordonnées
GROUP MV

Adresse
MOLENSTRAAT 70 3600 GENK

Code postal : 3600
Localité : GENK
Commune : GENK
Province : Limbourg
Région : Région flamande