H CARMANS

Divers


Dénomination : H CARMANS
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 839.298.438

Publication

27/06/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na heerlegging ter griffie van de akte

~

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

ui

*14124978*

AECHTBANKvanKOOPHANDEL

te ANTWERPEN, afdeling HASSELT

1 8 JUNI 201tt

Gírilil3e

Ondernemingsnr . 0839.298.438

Eartaming

(valuil) : H Carmans

(verkant) Burgerlijke vennootschap o.v.v.

Rechtsvorm . gewone commanditaire vennootschap

Zetel . Donkeindeweg 98, 3520 Zonhoven

(volledig adres)

Oncie rier,o akte : Kapitaalverhoging wijziging boekjaar

1.0e algemene vergadering die plaatsvond op 14 juni 2014 heeft beslist om artikel 5 van de statuten van de vennootschap te wijzigen en het kapitaal van de vennootschap te verhogen van EUR 1.000,00 naar EUR 12.000,00 door de creatie van een nieuwe deelneming, met een nominale waarde van EUR 11.000,00.

2.De deelneming wordt volledig onderschreven door de heer Herwig Carmans door middel van een inbreng in geld ten bedrage van EUR 11.000,00.

3.De nieuwe deelneming zal van geen enkele voorkeur genieten ten opzichte van de bestaande deelnemingen.

4. De algemene vergadering die plaatsvond op 14 juni 2014 heeft beslist om artikel 25 van de statuten, n1 het begin en het einde van het boekjaar, van de vennootschap te wijzigen. De eerste zin van artikel 25 luidt, na wijziging, ais volgt: Het boekjaar begint op één (1) januari en eindigt op eenendertig (31) december van het kalenderjaar.

Voor eensluidend uittreksel,

Herwig Carmans, beherend vennoot

S

~

V

Op de laatste blz van Luik lá vermelden . Recto Noem en hoedanigheid van de instrumenterende noter*, hetzrl span de perso(Ôlnçen, bevoegd de rechtspersoon ten eenzren van derden te vertegenv oordi'en

27/09/2011
ÿþMad 2.7

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

SNI V VIINIINI~IINI~II

*iiiassai*

~--;~~---ir." t

V;'Ce ...... :

("aiur.' "

~

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

1 5 -OS.. 20U

HASSEVU :1 _

0835_a3e..GI

H Carmans

;ecr;sv rm : Burgerlijke Vennootschap onder vorm van een Gewone Commanditaire Vennootschap

Zszç, : Donkeindeweg 98, 3520 Zonhoven

:7,Z?CF.0^2 . Oprichting

Bij onderhandse akte d.d. 14 september 2011 heeft de heer Herwig Florent Henri Carmans, bedrijfsrevisor, wonende te Donkeindeweg 98, 3520 Zonhoven, houder van identiteitskaart met nummer 591-0657645-87 en ingeschreven in het rijksregister onder het nummer 691216-147.33, tezamen met een stille vennoot, een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Gewone Commanditaire Vennnootschap opgericht.

Analytisch uittreksel uit de voornoemde oprichtingsakte:

1. De vennootschap is een Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Gewone Commanditaire Vennootschap. Zij draagt de naam "H Carmans".

2. De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3520 Zonhoven, Donkeindeweg 98.

3. Doel

De vennootschap heeft tot doel het uitoefenen van het beroep van bedrijfsrevisor, evenals het gezamenlijk uitoefenen van dit beroep en de samenwerking, zowel in België als in het buitenland, met andere bedrijfsrevisoren en meer in het bijzonder het uitoefenen van controleopdrachten, voorzien door artikel 3 van de wet van tweeëntwintig juli negentienhonderd drieënvijftig en het uitoefenen van alle activiteiten die verenigbaar zijn niet de hoedanigheid van bedrijfsrevisor.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden, borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten (zoals de verkoop, aankoop en beheer van roerende en onroerende waarden die verworven kunnen worden in volle eigendom, tijdelijk vruchtgebruik of blote eigendom, en alle mogelijke noodzakelijke rechten terzake) die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken, voor zover deze verrichtingen niet onverenigbaar zijn met de hoedanigheid van bedrijfsrevisor en deze activiteiten niet de vorm aannemen van aanvullende commerciële activiteiten.

4. De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur te rekenen vanaf heden.

5. Het maatschappelijk kapitaal bedraagt duizend euro (1.000 EUR). Het kapitaal moet steeds volledig volstort zijn. Met het oog op ondermeer de bepaling van het stemrecht dat verbonden is aan de inbreng, en de toewijzing van het vereffeningsaldo, vertegenwoordigt de deelneming het aantal eenheden dat bekomen wordt door de inbreng te delen door 1.000. Fracties worden verwaarloosd. Het kapitaal van de vennootschap werd bij de oprichting volledig onderschreven en volledig volstort door middel van de inbrengen in geld.

6. Er zijn twee soorten vennoten: beherende en stille vennoten.

De heer Herwig Carmans, wonende te 3520 Zonhoven, Donkeindeweg 98, is de hoofdelijk aansprakelijke

vennoot en wordt beherende of gecommanditeerde vennoot genoemd.

De overige vennoten zijn stille of commanditaire vennoot. Zij dragen niet verder bij in de schulden en

verliezen van de vennootschap dan tot beloop van hun inbreng.

7. De vennootschap wordt bestuurd door maximum drie (3) zaakvoerders, al dan niet vennoot.

De zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering voor maximum zes (6) jaar. Het mandaat van een zaakvoerder kan te allen tijde worden herroepen door de algemene vergadering. De zaakvoerders zijn herbenoembaar.

In afwijking van het hierboven vermelde wordt de heer Herwig Carmans, wonende te 3520 Zonhoven, Donkeindeweg 98, voor onbepaalde duur als zaakvoerder benoemd. De heer Herwig Carmans kan als

Op de laatste biz. van Lu:,s S . Recko : Naam en hoedanigheid Aran de instn;nenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van darden te vertegenwoordigen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad-27/09/2011

J

zaakvoerder enkel in een bijzondere algemene vergadering bij unaniem besluit van alle vennoten worden ontslagen,

Wanneer een rechtspersoon wordt benoemd tot zaakvoerder, dient deze onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders, leden van de directieraad of werknemers een vaste vertegenwoordiger aan te stellen die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon-zaakvoerder.

Wanneer er slechts één zaakvoerder is dient hij bedrijfsrevisor te zijn of de titel van wettelijke auditor in een lidstaat van de Europese Unie te voeren.

De meerderheid van de leden van het bestuursorgaan moet zijn samengesteld uit auditkantoren en/of wettelijke auditors. Wanneer het bestuursorgaan slechts uit twee leden bestaat, moet ten minste één van hen een auditkantoor of een wettelijke auditor zijn. Wanneer een auditkantoor lid is van het bestuursorgaan, wordt dit kantoor vertegenwoordigd door een natuurlijke persoon die erkend is als wettelijke auditor.

Wanneer er twee zaakvoerders zijn, voeren zij gezamenlijk het bestuur.

Wanneer er drie zaakvoerders zijn, vormen zij een college dat handelt zoals een beraadslagende " vergadering, en dient de meerderheid te bestaan uit bedrijfsrevisoren of wettelijke auditors.

8. Het boekjaar vangt aan op één juli en eindigt op dertig juni van elk jaar. Ieder jaar wordt de gewone algemene vergadering gehouden op de laatste vrijdag van september, tenzij dit een feestdag is, in welk geval " ze gehouden wordt op de eerstvolgende werkdag. Het eerste boekjaar wordt afgesloten op 30 juni 2013. De jaarvergadering wordt aldus gehouden op 27 september 2013.

Algemene vergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats aangeduid in de oproeping.

9. Op voorstel van de enige zaakvoerder of het college van zaakvoerders beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de winst.

De uitkering van dividenden toegekend door de algemene vergadering geschiedt op de plaats en het tijdstip bepaald door de algemene vergadering of door de enige zaakvoerder of het college van zaakvoerders. Niet-geïnde dividenden verjaren door verloop van vijf jaar en komen dan aan de vennootschap toe.

10. Ontbinding en vereffening

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. De vereffenaars treden pas in functie na bevestiging door de Rechtbank van Koophandel, overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

Tenzij de akte van benoeming anders bepaalt, beschikken de vereffenaars over de meest uitgebreide bevoegdheden voorzien bij wet.

lfot?p-

Lsehc.sde^

8E:1 ::e

QPa: sci^

St.aa?sbtac

Gedaan op woensdag 14 september 2011

Herwig Carmans, zaakvoerder

Tegelijk hierbij neergelegd: integrale kopie van de onderhandse oprichtingsakte d.d. 14/9/2011

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o}n(enr bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

27/05/2016 : AMBTSHALVE DOORHALING KBO NR.
09/09/2016 : AMBTSHALVE DOORHALING KBO NR.

Coordonnées
H CARMANS

Adresse
DONKEINDEWEG 98 3520 ZONHOVEN

Code postal : 3520
Localité : ZONHOVEN
Commune : ZONHOVEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande