H.ESSERS REAL ESTATE COMPANY

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : H.ESSERS REAL ESTATE COMPANY
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 543.678.664

Publication

16/01/2014
ÿþ4

. .

re- ~ _.

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONITE

0 g -0 Ef..GISCH

I- 201 'TAATS;;

RBES er

s_ Neergelegd ter griffie der y. koophandel te TONGEREN

2 7 -12- 2013

-~-:4 -'

De Noofdgriffier,Gritue "

Ondernemingsnr :

Benaming

(voiuity : H.ESSERS REAL ESTATE COMPANY

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 3600 Genk, Transportlaan 4

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming gedeIegeerd besturder

Uit het proces-verbaal van de vergadering van de raad van bestuur van de naamloze vennootschap "H,ESSERS REAL ESTATE COMPANY", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 3600 Genk, Transportlaan 4, de dato 24 december 2013 blijkt:

De raad van bestuur besluit, na beraadslaging en met éénparigheid van stemmen toi benoeming, met ingang van 24 december 2013, van navolgende bestuurders tot gedelegeerd bestuurder van de vennootschap: -De heer ESSERS Noël Lambert Maria Comelius, wonende te 3941 Hechtel-Eksel, Overpelterbaan 34.

-De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "TESS", met maatschappelijke zetel te 3630 Maasmechelen, Broekstraat 76. Deze vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor notaris Bart Van Der Meersch te Bree op 2 oktober 2009, waarvan een uittreksel werd gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad op 7 oktober daarna, onder het nummer 09304135. De statuten werden tot op heden niet gewijzigd. Deze vennootschap heeft als ondernemingsnummer 0819.269.720  RPR Tongeren en is Belasting over de Toegevoegde Waarde-plichtige onder het nummer BE 0819.269.720, met als vaste vertegenwoordiger mevrouw ESSERS Hilde Anna Ghislaine Comelius, wonende te 3630 Maasmechelen, Broekstraat 76.

ESSERS Noël

Gedelegeerd bestuurder

e Pfe. 67.g ee

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

10/01/2014
ÿþ Mod Word 11,1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



U10NITEUR

0 ô  .-01-

BELGISCH ST~

2014 :aTSBL,tÀ3e M

Neergelegd tdr grlllle dorBELGE rechlbank y, kaaphhndel te TIJNG,EREN

23-1V,2013

HoofdgriffierGriffie

*iaoizms*

i

ui







Ondernemingsnr: 0 5 4 3. 6 7 8 6 6 4

Benaming

(voluit) H.ESSERS REAL ESTATE COMPANY

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 3600 Genk, Transportlaan 4

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Bart VAN DER MEERSCH te Bree op 20 december 2013 dat er door:

- De naamloze vennootschap "HENRI ESSERS EN ZONEN INTERNATIONAAL TRANSPORT", met maatschappelijke zetel te 3941 Hechtel-Eksel, Geerstraat 32. Deze vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor notaris Edwig SMETS, destijds te Eksel, op 29 april 1967, waarvan een uittreksel werd gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad op 01 juni daarna, onder nummer 1245-9. De statuten werden voor het laatst gewijzigd bij beslissing van de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders, waarvan het proces-verbaal werd verleden voor notaris Herbert HOUBEN te Genk op 29 september 2008, en waarvan een uittreksel werd gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad op 17 oktober daarna, onder nummer 08165113.

Deze vennootschap heeft ais ondernemingsnummer 0401.296.720  RPR Hasselt en is Belasting over de Toegevoegde Waarde-plichtige onder het nummer BE.0401.296.720.;

-De naamloze vennootschap "H. ESSERS LOGISTICS COMPANY", met maatschappelijke zetel te 3600 Genk, Transportlaan 4. Deze vennootschap werd opgericht onder de naam "VAN VLIERDEN INTERNATIONAAL TRANSPORT", bij akte verleden voor notaris Peter BERBEN, destijds te Neerpelt, op 10 december 1997, waarvan een uittreksel werd gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad op 25 december daarna, onder nummer 971225-109. De statuten werden voor het laatst gewijzigd bij beslissing van de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders, waarvan het proces-verbaal werd verleden voor notaris Herbert Houben te Genk op 13 november 2012, en waarvan een uittreksel werd gepubliceerd ïn de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad op 06 december daarna, onder nummer 12197574.

Deze vennootschap heeft ais ondernemingsnummer 0462.131.457 -- RPR Tongeren en is Belasting over de Toegevoegde Waarde-plichtige onder het nummer BE,0462.131.457,:

1.NAAM: een naamloze vennootschap werd opgericht onder de naam "H.ESSERS REAL ESTATE COMPANY".

2,ZETEL: De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3600 Genk, Transportlaan 4.

3.DUUR: De vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duurte rekenen vanaf 20 december 2013. 4.DOEL:

De vennootschap heeft tot doel:

1) Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenshuisinrichting en decoratie, de huur- en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het produktief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

2) Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur- en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheren en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

3) Het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of  ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening, en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

r bedrijven; in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

4 e , y De vennootschap mag alle roerende of onroerende goederen, materialen en benodigdheden verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen en in het algemeen, aile commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten, welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel, met inbegrip van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben. Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/01/2014 - Annexes du Moniteur belge Dit alles in de ruimste zin.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijk-iwaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken.

In de algemene regel mag de vennootschap alle daden stellen van burgerlijke en commerciële aard, roerende, onroerende industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met het maatschappelijk doel.

5.KAPITAAL:

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt EEN MILJOEN EURO (1.000.000,00 E). Het is verdeeld in duizend (1.000) gelijke aandelen, zonder nominale waarde, met een fractiewaarde van één/duizendste (1/1.000ste) van het maatschappelijk kapitaal elk. De aandelen zijn genummerd van één (1) tot en met duizend (1.000).

2)Dat het maatschappelijk kapitaal volledig volgestort is in geld.

Notaris Bart Van Der Meersch te Bree bevestigt dat een bedrag van één miljoen euro (1.000.000,00 E) voorafgaandelijk aan de oprichting overeenkomstig artikel 449 van het wetboek van vennootschappen gedeponeerd werd bij storting of overschrijving op een bijzondere rekening bij de bank BNP Panbas Fortis te Hasselt geopend ten name van de naamloze vennootschap "H.ESSERS REAL ESTATE COMPANY", zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voomoemde instelling op 18 december 2013, dat hem is overhandigd om in het dossier bewaard te worden.

Deze rekening wordt uitsluitend ter beschikking gehouden van de vennootschap. Over die rekening kan alleen worden beschikt door personen die bevoegd zijn de vennootschap te verbinden, en pas nadat de optredende notaris aan de instelling bericht heeft gegeven van het verlijden van de akte, en na de neerlegging van de stukken overeenkomstig artikel 2, §4 Wetboek van vennootschappen.

6.BESTUUR:

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur samengesteld uit ten minste drie bestuurders, al dan niet aandeelhouders van de vennootschap. Wanneer de vennootschap evenwel is opgericht door twee personen of wanneer op een algemene vergadering van aandeelhouders van de vennootschap is vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn.

Zij worden benoemd door de algemene vergadering.

Zolang artikel 548§3 Wetboek van vennootschappen niet gewijzigd is, mag de duur van hun opdracht zes jaren niet te boven gaan.

Hun opdracht eindigt bij de sluiting van de jaarvergadering.

De bestuurders kunnen te allen tijde door de algemene vergadering worden ontslagen.

Aftredende bestuurders zijn herbenoembaar.

leder lid van de raad van bestuur kan ontslag nemen door schriftelijke kennisgeving aan de raad.

INTERN BESTUUR

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Onverminderd de verplichtingen die voortvloeien uit collegiaal bestuur, met name overleg en toezicht, kunnen de bestuurders de bestuurstaken onder elkaar verdelen,

De raad van bestuur kan inzonderheid aan één of meer van zijn leden het Intern dagelijks bestuur van de vennootschap opdragen.

Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

De raad van bestuur kan tevens in zijn midden en onder zijn aansprakelijkheid een of meer adviserende comités oprichten. De raad van bestuur omschrijft hun samenstelling en hun opdrachten.

EXTERN BESTUUR

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur als college, wordt de vennootschap ten aanzien van derden rechtsgeldig verbonden door twee bestuurders of door een gedelegeerd bestuurder, tenzij met uitzondering voor daden van dagelijks bestuur en voor de vertegenwoordiging van de vennootschap in rechte als eiser of verweerder waarvoor iedere bestuurder alleen kan optreden.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot bestuurder of lid van het directiecomité, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger conform artikel 61 § 2 van het Wetboek van Vennootschappen.

BIJZONDERE VOLMACHTEN - DIRECTiECOMiTE

b r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het orgaan dat overeenkomstig, de voorgaande artikelen de vennootschap vertegenwoordigt, kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen.

Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de bestuurders in geval van overdreven volmacht.

De raad van bestuur kan zijn bevoegdheden overdragen aan een directiecomité, zonder dat deze overdracht betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grond van andere bepalingen van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden. De instelling, de samenstelling en de bevoegdheid van het directiecomité worden toegekend overeenkomstig de bepalingen van artikel 524 bis en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

7,COMMISSARIS:

Het toezicht op de vennootschap is zo nodig opgedragen aan één of meer commissarissen. Zij worden benoemd door de algemene vergadering onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

De bezoldiging van de commissaris bestaat in een vast bedrag dat bij de aanvang en voor de duur van de opdracht wordt vastgesteld door de algemene vergadering. Zij kan worden gewijzigd met instemming van partijen. Buiten die bezoldiging mag de commissaris geen enkel voordeel, in welke vorm ook van de vennootschap ontvangen.

Is de vennootschap niet verplicht een of meer commissarissen te benoemen, dan heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant.

8.JAARVERGADERING:

De gewone algemene vergadering van de aandeelhouders, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de derde woensdag van de maand juni om twintig uur (20.00 uur); indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering de eerstvolgende werkdag gehouden.

Te allen tijde kan een bijzondere algemene vergadering warden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijzigingen van de statuten inhoudt.

Te allen tijde kan ook een buitengewone algemene verga-'dering worden bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst gehouden.

9.VERTEGENWOORDIGING VAN AANDEELHOUDERS:

Onverminderd de regels van de wettelijke vertegenwoordl-'ging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke aandeelhouder op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet aandeelhouder, mits hijzelf of de gevolmachtigde de bij de statuten bepaalde formaliteiten heeft vervuld om tot de vergadering te worden toegelaten.

SCHORSING

Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, is de uitoefening van het stemrecht dat aan de betrokken aandelen toekomt, geschorst.

AANDELEN IN ONVERDEELDHEID VRUCHTGEBRUIKOP AANDELEN

Wanneer één of meer aandelen op naam toebehoren aan verscheidene personen of aan een rechtspersoon met een collegiaal orgaan van vertegenwoordiging, dan kunnen de daaraan verbonden rechten ten aanzien van de vennootschap slechts uitgeoefend worden door een enkele persoon die daartoe schriftelijk is aangewezen door alle gerechtigden.

Zolang zodanige aanwijzing niet gedaan is, blijven alle aan de aandelen verbonden rechten geschorst.

Is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan wordt de uitoefening van het aan dit aandeel verbonden stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

BESLUITVORMING IN DE GEWONE EN DE BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING

Elk aandeel geeft recht op één stem.

De aandeelhouders kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden. De houders van obligaties, warrants of certificaten bepaald in artikel 537 van het wetboek van vennootschappen mogen van die besluiten kennis nemen.

10.BESTEMM1NG VAN DE WiNST--RESERVE:

Het batig slot dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Geen uitkering mag geschieden indien op datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen uitgekeerd worden.

Onder netto-actief moet worden verstaan: het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten:

1. het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding;

2. behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de jaarrekening, het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling.

Elke uitkering die in strijd is met deze bepaling moet door de aandeelhouder die haar heeft ontvangen, worden terugbetaald indien de vennootschap bewijst dat de aandeelhouder wist dat de uitkering te zijnen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/01/2014 - Annexes du Moniteur belge s gunste in strijd met de voorschriften van artikelen 617 en 618 Wetboek van vennootschappen, was of daarvan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafge-'nomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

De algemene vergadering kan met inachtneming van de bepalingen van artikel 615 Wetboek van vennootschappen beslissen dat tien ten honderd van de winst zal bestemd worden voor de aflossing van het kapitaal door terugbetaling a pari van de door het lot aan te wijzen aandelen, zonder vermindering van het in de statuten vastgesteld kapitaal. De aflossing mag alleen geschieden met behulp van de bedragen die volgens artikel 617 Wetboek van vennootschappen voor uitkering mogen worden gebruikt. De aandelen worden vervangen door bewijzen van deelgerechtigdheid. De aandeelhouders wier aandelen zijn afgelost, behouden hun rechten in de vennootschap, met uitzondering van het recht op terugbetaling van de inbreng en met uitzondering van het recht op uitkering van een eerste dividend op niet afgeloste aandelen.

Het saldo van de winst wordt als dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd. De raad van bestuur kan bovendien, met naleving van de voorschriften van artikel 618 Wetboek van vennootschappen interimdividenden uitkeren op het resultaat van het boekjaar.

11. BOEKJAAR:

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Dat het eerste maatschappelijk boekjaar aanvangt op datum van neerlegging van de oprichtingsakte of het uittreksel daaruit ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Tongeren en zal afgesloten worden op eenendertig december tweeduizend veertien.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de derde woensdag van de maand juni 2015, om twintig uur (20.00 uur).

BENOEMINGEN

Tot bestuurder worden benoemd voor een termijn die loopt tot en met 31 juli 2017 en behoudens herbenoeming:

1. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BRANDO", met maatschappelijke zetel te 3600 Genk, Transportlaan 4, hebbende ais ondernemingsnummer 0465.554.468  RPR Tongeren.

Met als vaste vertegenwoordiger de voomoemde heer ESSERS Noël Lambert Maria Cornelius, wonende te 3941 Hechtel-Eksel, Overpeiterbaan 34.

2. De naamloze vennootschap "HENRI ESSERS EN ZONEN INTERNATIONAAL TRANSPORT", met maatschappelijke zetel te 3941 Hechtel-Eksel, Geerstraat 32, hebbende als ondernemingsnummer 0401.296.720  RPR Hasselt.

Met als vaste vertegenwoordiger de heer ESSERS Noël Lambert Maria Comelius, wonende te 3941 Hechtel-Eksel, Overpelterbaan 34.

3. de heer ESSERS Noël Lambert Maria Cornelius, wonende te 3941 Hechtel-Eksel, Overpelterbaan 34.

4. de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "TESS", met maatschappelijke zetel te 3630 Maasmechelen, Broekstraat 76, hebbende als ondernemingsnummer 0819.269.720 -- RPR Tongeren.

Met als vaste vertegenwoordiger mevrouw ESSERS Hilde Anna Ghislaine Cornelius, wonende te 3630 Maasmechelen, Broekstraat 76.

De mandaten van de bestuurders zijn kosteloos, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Zij hebben uitdrukkelijk verklaard hun mandaat te aanvaarden en te weten dat hun benoeming slechts uitwerking zal hebben vanaf de neerlegging van de stukken ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Tongeren.

Zij hebben bovendien verklaard niet getroffen te zijn door enige bepaling welke ertoe leidt dat de functie van bestuurder een onverenigbaarheid voor hem of haar zou vormen.

De vergadering besluit tot benoeming van een commissaris. Tot deze functie wordt benoemd voor een termijn van drie jaar, overeenkomstig artikel 135 Wetboek van vennootschappen, en behoudens herbenoeming:

De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DELOITTE BEDRIJFSREVISOREN I REV1SEURS D'ENTREPRISES", met zetel te 1831 Machelen (Diegem), Berkenlaan 8 bus B, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0429.053.863, vertegenwoordigd door de heer Dominique ROUX, kantoor houdende te 3500 Hasselt, Gouverneur Roppesingel 13.

BIJZONDERE VOLMACHT:

Bijzondere volmacht wordt verleend, nu en in de toekomst, aan mevrouw VANHOVE Godelieve Germaine Victorine, wonende te 3990 Peer, Grote Hoefstraat 2 bus 1, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, om de inschrijving, wijziging, doorhaling in de Kruispuntbank voor Ondernemingen (KBO) te verrichten, alsmede alle formaliteiten te vervullen die nuttig of noodzakelijk zijn bij ondememingsloketten en bij alle private of publiekrechtelijke instellingen, onder meer met betrekking tot de belasting over de toegevoegde waarde, de belastingen, de formaliteiten Inzake douane en accijnzen, de aanvraag van vergunningen, de aanvraag van registraties en erkenningen, enzovoort.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Bart VAN DER MEERSCH te BREE

Neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel te Tongeren

Tegelijk hiermee neergelegd:

-Uitgifte van het proces-verbaal van oprichtingsakte

4 Vgor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : gecto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 15.06.2016, NGL 23.06.2016 16217-0004-028

Coordonnées
H.ESSERS REAL ESTATE COMPANY

Adresse
TRANSPORTLAAN 4 3600 GENK

Code postal : 3600
Localité : GENK
Commune : GENK
Province : Limbourg
Région : Région flamande