H.S.M.

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : H.S.M.
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 450.175.812

Publication

30/05/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 16.03.2013, NGL 23.05.2013 13130-0114-009
03/10/2011
ÿþ Motl 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie der rechtbank v. koophandel te TONGEREN

2 1 -09- 2011



De lioekterlier, ie

un

Voor-

behoude aan het Belgiscf

5taatsbla

" 11148]49"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/10/2011- Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0450.175.812 Benaming

(voluit) : H.S.M.

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 3700 Tongeren, Eeuwfeestwal 30 (bus 1 B)

Onderwerp akte : Omvorming-Statutenwijziging-Benoemingen

Uit een akte verleden voor Reginald HAGE GOETSBLOETS, notaris te Hasselt, op 12 september 2011, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "H.S.M.", met maatschappelijke zetel te 3700 Tongeren, Eeuwfeestwal 30 (bus 1 B), onder meer volgende besluiten genomen: heeft:

Eerste besluit :

De vergadering neemt kennis van en aanvaardt het ontslag van de bestuurders en de afgevaardigd bestuurder van de vennootschap, met name :

-SCHOLS Roeland Wilhelmus Matheus Maria, wonende te 6217 HB Maastricht (Nederland), Brusselseweg 214

-GEHLEN Pieter Jozef Joannes, wonende te 6269 HH Simpeldveld (Nederland), Vliexstraat 8

-GEHLEN SCHOLS Beheer BV, met maatschappelijke zetel te 6465 AB Kerkrade (Nederland),: Steenbergstraat 31.

Werden voor onbepaalde duur aangesteld als bestuurders van de vennootschap :

-Mevrouw ORTU Franca, geboren te Genk op 13 mei 1964 (Nationaal nr. 64.05.131018-01),

-De heer POLITI Benito, geboren te Merksem op 11 mei 1955 (Na-tionaal nr. 55.05.14/033-58),

Beiden wonende te 3600 Genk, Hoevenzavellaan 79 (bus 11).

Tweede besluit : Verslagen - Omzetting

1.Verslagen : met eenparigheid van de stemmen ontslaat de vergadering de Voorzitter van de verplichting om voorlezing te geven van de verslagen opgesteld door de raad van bestuur (opgesteld op 18 augustus 2011 en dat het voorstel tot omzetting toelicht), van het verslag opgesteld op 01 september 2011 door Frans' Ramakers, externe accountant, ondermeer over de staat van activa en passiva van de vennootschap,. afgesloten per 31 juli 2011.

Alle aandeelhouders verklaren kennis te hebben van de inhoud van voormelde verslagen en van voormelde staat van activa en passiva en er zonder voorbehoud mee in te stemmen.

De besluiten van het verslag van voornoemde Frans Ramakers (externe accountant), luiden als volgt:

"De Actief/Passief toestand van de NV "H.S.M." met maatschappelijke zetel te 3700 Tongeren, Eeuwfeestwal 30 bus 1 B, afge-sloten op 31 juli 2011, zijnde minder dan drie maanden voordien, is opgesteld onder de verantwoordelijkheid van het be-stuursorgaan en de controle werd uitgevoerd in overeenstemming met de normen van het Instituut van Accountants en Belasting consulenten".

Onze werkzaamheden zijn er voornamelijk op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgevonden, zoals dat netto actief blijkt uit de Actief/Passief toestand per 31 juli 2011, opgesteld door het bestuursorgaan van de vennootschap. Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd volgens de normen voor het opstellen van het verslag bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto actief heeft plaatsgevonden. Het netto actief van, volgens deze toestand, 18.832 ¬ , is kleiner dan het maatschappelijk kapitaal van 102.000 ¬ doch niet kleiner dan het eigen vermogen van 18.832 euro.

Er zijn geen andere inlichtingen die ik ter voorlichting van de aandeelhouders of derde onontbeerlijk acht.

Dit verslag is bestemd om te worden neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel, overeenkomstig de artikelen 67 & 75 van het Wetboek van Vennootschappen.

Hasselt, 01 september 2011."

Beide verslagen worden door de leden van het bureau, de aanwezige aandeelhouders en de ondergetekende notaris ondertekend en zullen samen met een uitgifte van deze akte, neergelegd worden op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel.

2.Omzetting : de vergadering beslist de vennootschap te rekenen vanaf heden om te zetten in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zonder verandering van haar rechtspersoonlijkheid.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/10/2011- Annexes du Moniteur belge

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt het ondernemingsnummer 0450.175.812 RPR Tongeren.

De omvorming geschiedt op basis van het actief en passief van de vennootschap afgesloten per 31 juli 2011, waarvan een exemplaar gehecht is aan het voormeld verslag van de raad van bestuur.

Alle verrichtingen die sedert deze datum werden gedaan door de naamloze vennootschap worden verondersteld verricht te zijn voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, inzonderheid wat betreft het opmaken van de maatschappelijke rekeningen.

Derde besluit : Vermindering kapitaal

De vergadering besluit het kapitaal te verlagen ten belope van drieëntachtigduizend vierhonderd (83.400) euro door aanzuivering van geleden verliezen ten belope van laatstvermeld bedrag en zonder afschaffing van aandelen. Het kapitaal wordt derhalve herleid van honderd en tweeduizend (102.000) euro tot achttienduizend zeshonderd (18.600) euro en is (blijft) vertegenwoordigd door 221 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

De aandeelhouders besluiten het totaal aantal aandelen te herleiden tot 186 : iedere aandeelhouder bezit 93 eigen aandelen

Vierde besluit : Naamswijziging

De vergadering besluit de naam van de vennootschap te rekenen vanaf heden te veranderen in "Colorking". Vijfde besluit : Zetelverplaatsing

De vergadering besluit de zetel van de vennootschap, te rekenen vanaf heden, over te brengen naar 3600 Genk, Hoevenzavellaan 79 (bus 1)

Zesde besluit : Wijziging doel.

De vergadering besluit het doel van de vennootschap te herformuleren en aan te passen. Het bestaande doel, zoals thans weergegeven en geformuleerd in artikel 3 van de statuten, wordt vervangen door de tekst hierna opgenomen onder artikel 3 van de nieuwe tekst van de statuten (zie achtste besluit).

Alle vennoten verklaren zonder voorbehoud in te stemmen met de voorgenomen wijziging van het doel en verklaren dat de formaliteiten (verslaggeving) voorzien door en voorgeschreven bij artikel 559 van het Wetboek van Vennootschappen geacht worden te zijn vervuld.

Zevende besluit: Wijziging boekjaar en jaarvergadering.

Het boekjaar wordt voortaan afgesloten op 30 september van ieder jaar (in plaats van op 31 december). De jaarvergadering zal voortaan gehouden worden op de derde zaterdag van de maand maart om 17 uur.

Het lopende boekjaar, dat op 01 januari 2011 begonnen is, wordt, bij wijze van overgangsmaatregel, verlengd tot 30 september 2012

Achtste besluit : de statuten (bij uittreksel)

"Naam : De vennootschap is een handelsvennootschap. Zij neemt de vorm aan van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam "Colorking".

Zetel : De zetel is gevestigd te 3600 Genk, Hoevenzavellaan 79 (bus 1)

Doel : De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden:

-de handel onder al zijn vormen, daarin begrepen de invoer, uitvoer, commissie, makelarij, groothandel en

distributie van allerhande artikelen;

-het ontwerpen, oprichten, ontwikkelen en uitbaten van alle distributieformules in de groot- en kleinhandel en

meer in het bijzonder van alle nieuwe en geëvolueerde distributievormen;

-de inkoop, de conditionering, de expeditie en de verkoop van allerhande goederen en artikelen

-het verstrekken van diensten die rechtstreeks of onrechtstreeks met de distributie in verband staan;

-alle verrichtingen inzake nationale en internationale koerierdiensten te land, te lucht en ter zee.

Zij kan bovendien optreden als expediteur, douaneagent, reisagent, of als bemiddelaar en raadgever aangaande elk aspect van vrachtbehandeling, opslag, distributie en voorraadbeheer en al wat daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

De vennootschap heeft verder als doel, voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden, bij te dragen tot de vestiging en de ontwikkeling van ondernemingen en inzonderheid:

a)het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard, in de ruimste zin, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop; productie en algemeen bestuur;

b)de aan- en verkoop van onroerende goederen;

c)het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen;

d)het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participaties of investering.

e)het verlenen van administratieve prestaties en computerservices voor rekening van derden, het bijhouden en opvolgen van boekhoudingen alsmede het verlenen van adviezen hieromtrent.

Ode aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel

g)alle verrichtingen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

Zij mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doet.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten.

Duur : De duur van de vennootschap is onbepaald.

Kapitaal: Het kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd (18.600) euro. Het is verdeeld in honderd zesentachtig (186) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde. Deze aandelen zijn voorzien van een volgnummer van 1 tot en met 186.

Bestuur.

Artikel 10: De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoot, benoemd door de algemene vergadering. De algemene vergadering bepaalt de duur van hun opdracht.

Artikel 11 : (Interne) bestuursbevoegdheden van de zaakvoerder.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die noodzakelijk of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen die door de wet of ' door onderhavige statuten aan de algemene vergadering voorbehouden zijn.

Iedere zaakvoerder mag, voor een door hem bepaalde termijn, bepaalde bevoegdheden opdragen aan " bijzondere Lasthebbers, al dan niet vennoten.

Artikel 14 : (Externe) vertegenwoordigingsbevoegdheid.

De vennootschap wordt rechtsgeldig vertegenwoordigd jegens derden en in rechte (als eiser en als verweerder), alsook bij akten waaraan een openbaar of ministerieel ambtenaar zijn medewerking verleent, door één zaakvoerder, die in geen geval ten aanzien van derden blijk moet geven van een voorafgaand besluit of : een voorafgaande goedkeuring van de algemene vergadering of van de andere zaakvoerder, noch, in voorkomend geval, van het college van zaakvoerders.

Lasthebbers verbinden de vennootschap slechts binnen de grenzen van hun mandaat.

Algemene vergadering : De jaarvergadering wordt gehouden op de maatschappelijke zetel op de derde zaterdag van de maand maart om 17 uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Boekjaar: Het boekjaar vangt aan op 01 oktober en eindigt op 30 september van het daaropvolgend jaar. Artikel 24 : Bestemming van de winst.

Jaarlijks wordt van de nettowinst vijf procent voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve. Deze voorafneming is niet meer verplicht, wanneer dit reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal s bereikt.

Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering die, op voorstel van de zaakvoerder, . de bestemming ervan bepaalt, rekening houdend met de wettelijke beperkingen terzake.

De uitbetaling van dividenden geschiedt op de plaats en op het tijdstip, vastgesteld door de zaakvoerder. Artikel 27 : Verdeling.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het netto-actief bij voorkeur aangewend om het volgestorte, niet afgeloste bedrag van de aandelen in geld of in aandelen terug te betalen.

Indien alle aandelen niet in gelijke mate volgestort werden, moeten de vereffenaars, alvorens tot de verdeling over te gaan, dit evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door opvraging van bijkomende stortingen op de aandelen die niet in voldoende mate volgestort werden, hetzij door voorafgaande terugbetaling ten bate van de in een hogere mate volgestorte aandelen.

Het gebeurlijk saldo wordt gelijkelijk over alle aandelen verdeeld."

Negende besluit : Ontslag bestuurders  Benoeming zaakvoeder(s)

De opdracht of het mandaat van de bestuurders eindigt als gevolg van de omzetting van de vennootschap. Wordt voor onbepaalde duur tot niet-statutaire zaakvoerder benoemd : mevrouw ORTU Franca, geboren te Genk op 13 mei 1964 (Nat. nr. 64.05.13/018-01), wonende te 3600 Genk, Hoevenzavellaan 79 (bus 11). Zij : aanvaardt dit mandaat.

Laatste besluit : Bevoegdheden - Diversen

De vergadering verleent alle bevoegdheden aan de zaakvoerders voor de uitvoering van de hierboven opgenomen besluiten.

De vergadering verleent bovendien aan de ondergetekende notaris de machtiging om de bijgewerkte volledige tekst van de statuten op te stellen en deze tekst overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen, neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Stemming

Deze besluiten werden achtereenvolgens met éénparigheid van stemmen genomen.

Voor eensluidend a nalytisch UITTREKSEL

Samen neergelegd : uitgifte van de akte dd. 12 september 2011, verslag van de zaakvoerders dd. 31 juli 2011 en verslag van de accountant dd. 01 september 2011

Getekend notaris Reginald Hage Goetsbloets, te Hasselt

Op de laatste biz, van iuík B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/10/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

13/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 03.06.2011, NGL 06.07.2011 11274-0457-013
26/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 03.06.2010, NGL 20.08.2010 10433-0124-013
08/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 29.05.2009, NGL 26.06.2009 09328-0396-014
25/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.05.2008, NGL 18.07.2008 08434-0335-014
04/10/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 26.05.2006, NGL 29.09.2006 06804-0212-018
15/09/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 27.05.2005, NGL 09.09.2005 05671-0041-016
24/09/2004 : TG073825
26/09/2003 : TG073825
17/10/2002 : TG073825
05/10/2015 : ME. - JAARREKENING 30.09.2014, GGK 21.03.2015, NGL 30.09.2015 15617-0377-009
11/07/2000 : TG073825
19/06/1999 : TG073825
12/12/1995 : TG73825
16/06/1993 : TG73825

Coordonnées
H.S.M.

Adresse
EEUWFEESTWAL 30, BUS 1 B 3700 TONGEREN

Code postal : 3700
Localité : TONGEREN
Commune : TONGEREN
Province : Limbourg
Région : Région flamande