HABEMO PRODUCTS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HABEMO PRODUCTS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 505.625.267

Publication

03/12/2014
ÿþ(`~''-~~º%~

Vt

behl

aa Bel Stal

Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 5c tee e- £é

Benaming

(voluit) : HABEMO PRODUCTS

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3665 As, Vennekeslaan 7

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een akte verleden voor het ambt van meester Dirk VANDERSTRAETEN, notaris met standplaats te Opglabbeek, op 7 november 2014, blijkt dat door ;

1.De heer TYSKENS Hans Johanna Alfons, geboren te Genk op 16 maart 1979, wonende te 8670 Koksijde, Oostendelaan 23 bus 202, ongehuwd.

2.De heer TYSKENS Bemd, geboren te Genk op 20 januari 1982, wonende te 3665 As, Dorpsstraat 82 bus 3, ongehuwd,

een handelsvennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht werd, met als maatschappelijke benaming "HABEMO PRODUCTS", met zetel te 3665 As, Vennekeslaan 7, en waarvan het kapitaal dertig duizend euro nul cent (¬ 30.000,00) bedraagt, verdeeld in driehonderd (300) gelijke aandelen, zonder vermelding van nominale waarde.

Vóór het verlijden van de oprichtingsakte hebben de oprichters mij notaris een financieel plan overhandigd, door hen ondertekend en waarin zij het bedrag van het kapitaal van de op te richten vennootschap, groot dertig duizend euro nul cent (¬ 30.000,00) verantwoorden.

Dit financieel plan wordt door mij, notaris, bewaard overeenkomstig de voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen,

* Voornoemde heer TYSKENS Hans, oprichter genoemd onder 1., verklaart in te schrijven op honderd vijftig (150) aandelen, tegen de prijs van honderd euro nul cent (¬ 100,00) per aandeel en doet een inbreng in geldspeciën van vijftien duizend euro nul cent (¬ 15.000,00).

* Voornoemde heer TYSKENS Bemd, oprichter genoemd onder 2., verklaart in te schrijven op honderd vijftig (150) aandelen, tegen de prijs van honderd euro nul cent (¬ 100,00) per aandeel en doet een inbreng in geldspeciën van vijftien duizend euro nul cent (¬ 15.000,00).

* Als vergoeding voor zijn inbreng in geldspeciën worden aan de heer TYSKENS Hans, oprichter genoemd onder 1., die verklaart te aanvaarden, de honderd vijftig (150) aandelen, waarop hij heeft ingeschreven, toegekend.

* Als vergoeding voor zijn inbreng in geldspeciën worden aan de heer TYSKENS Bemd, oprichter genoemd onder 2., die verklaart te aanvaarden, de honderd vijftig (150) aandelen, waarop hij heeft ingeschreven, toegekend.

* De oprichters stellen vast en verklaren dat ;

-de aandelen, waarop door voornoemde heer TYSKENS Hans, oprichter genoemd onder 1., werd ingeschreven, volledig volstort werden ten belope van vijftien duizend euro nul cent (¬ 15.000,00).

-de aandelen, waarop door voornoemde heer TYSKENS Bemd, oprichter genoemd onder 2., werd ingeschreven, volledig volstort werden ten belope van vijftien duizend euro nul cent (¬ 15.000,00),

De gemelde bedragen zijn bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening geopend bij BNP PARIBAS FORTIS, met zetel te 1000 Brussel, Warandeberg 3, op naam van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid in oprichting. Het "bankattest", afgeleverd door voornoemde financiële instelling op 4 november 2014, wordt door de oprichters aan ondergetekende notaris Dirk Vanderstraeten overhandigd die het zal bewaren.

* De oprichters verklaren de statuten van de vennootschap vast te stellen zoals hierna volgt.

-- De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam "HABEMO PRODUCTS".

 De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3665 As, Vennekeslaan 7.

De zetel kan, zonder statutenwijziging, door een besluit van de zaakvoerder of van de zaakvoerders overgebracht worden naar elke andere plaats in het Vlaamse Gewest of in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest.

Elke verplaatsing van de zetel van de vennootschap zal bekendgemaakt worden in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

" 19216756*

ELG1SCH STaarsaL

ONITEUR l: ELGE

26 -11- '014

Neergelegd ter gn"t= ,: v, koophandel Antwerpen, ald.Tongeren

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

De enige zaakvoerder, of alle zaakvoerders samen, mogen ook bijhulzen, filialen, administratieve zetels, uitba-tingen, agentschappen, kantoren en bewaarplaatsen oprichten in België en in het buitenland.

-- De vennootschap heeft tot doel:

- metaalbewerking en constructiewerken;

- groot- en kleinhandel in dak,- gevel; en bouwmaterialen.

Deze opsomming is enkel aanwijzend en niet beperkend.

De vennootschap kan zowel in België als in het buitenland, alle roerende en onroerende, handels- en nijverheids- en financiële zaken verrichten die van aard zijn om haar maatschappelijk doel te verwezenlijken, uit te breiden of te vergemakkelijken, en in rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met alle gelijkaardige of verbandhoudende doelen. Zij zal door alle middelen mogen samenwerken of deelnemen aan alle ondernemingen of vennootschappen die eenzelfde gelijkaardig doel nastreven. Deze deelneming kan op eender welke manier gebeuren. Zij mag alle zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks ln verband staan met haar doel. De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen, die hetzelfde, een soortgelijk of een samenhangend doel hebben, of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen, haar grondstoffen kunnen leveren, of de afzet van haar pro-ducten kunnen vergemakkelijken.

-- De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

-- Het kapitaal van de vennootschap bedraagt dertig duizend euro nul cent (¬ 30.000,00) en is volledig geplaatst.

Het is vertegenwoordigd door driehonderd (300) gelijke aandelen zonder vermelding van waarde.

-- De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

-- De zaakvoerder(s) is/zijn bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meer dan één zaakvoerder is, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Zijn er twee of meer dan twee zaakvoerders in functie dan vormen zij samen de zaakvoerdersraad, De besluiten van deze zaakvoerdersraad worden genomen met de gewone meerderheid der geldig uitgebrachte stemmen en dit ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde zaakvoerders.

-- Iedere zaakvoerder kan de vennootschap in en buiten rechte vertegenwoordigen,

-- De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de vierde vrijdag van de maand augustus om 18.00 uur.. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden,

-- Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 01 april van ieder jaar en eindigt op 31 maart van het daaropvolgend jaar.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en geschriften afgesloten en maken de zaakvoerders de inventaris op, alsmede de jaarrekening, overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen.

Jaarlijks wordt van de nettowinst van de vennootschap ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het kapitaal bedraagt.

De aanwending van het saldo van de nettowinst wordt volledig overgelaten aan de beslissing van de algemene vergadering, die zal besluiten op voostel van de zaakvoerder(s).

De oprichters verklaren :

1.dat bij wijze van overgang, het eerste boekjaar be-*gint op heden, 7 november 2014 en ein-rdigt op 31

maart 2016;

2, dat de eerste jaarvergadering zal gehouden worden in augustus 2016.

De oprichters verklaren tot niet-statutaire zaakvoerders te benoemen voor een onbepaalde duur, te rekenen

vanaf heden, 7 november 2014

- voomoemde heer TYSKENS Hans Johanna Alfons, geboren te Genk op 16 maart 1979, wonende te 8670

Koksijde, Oostendelaan 23 bus 202;

- voomoemde heer TYSKENS Bernd, geboren te Genk op 20 januari 1982, wonende te 3665 As,

Dorpsstraat 82 bus 3;

hun mandaat zal onbezoldigd uitgeoefend worden tenzij anders bepaald door de algemene vergadering.

Door de oprichters wordt een bijzondere volmacht gegeven aan "Accountants Vereniging", kantoorhoudende te 3600 Genk, Europalaan 40 Bus 11, met macht om afzonderlijk op te treden en met macht tot indeplaatsstelling, tot het vervullen van alle formaliteiten die ten gevolge van deze akte zouden nuttig of noodzakelijk zijn bij alle private of publiekrechtelijke instellingen, en onder meer met betrekking tot de inschrijving in de kruispuntbank voor ondernemingen, het activeren van het B.T.W. nummer en de gegevensuitwisseling met de sociale kas voor zelfstandigen.

Tegelijk hiermee neergelegd

* uitgifte akte

Getekend, notaris Dirk Vanderstraeten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Vbdr-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
HABEMO PRODUCTS

Adresse
VENNEKESLAAN 7 3665 AS

Code postal : 3665
Localité : AS
Commune : AS
Province : Limbourg
Région : Région flamande