HALALSUPPLY

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : HALALSUPPLY
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 842.305.240

Publication

01/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.06.2014, NGL 31.07.2014 14368-0400-037
29/07/2014
ÿþ Mal POP 11,1

rf.i..utt17.1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IUflIOUIUOi 11111 uhI

*14145669*

PECHT8ANK van KOU-J,: " -..

te ANTWERPEP

7 JULI 2014

Griffie

aft:tering HASSEll

Ondememingsnr 0842.305.240

Benaming (voluit) : HALALSUPPLY

(verkort) :

Rechtsvorm: Naamloze vennootschap

Zetel: Kiewitstraat 177, 3500 Hasselt, België

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :Benoemingen

Tekst:

UITTREKSEL UIT HETVERSLAG VAN DE ALGEMENE VERGADERING D.D.4.1UNI 2013 GEHOUDEN OP DE ZETEL VAN DE VENNOOTSCHAP

De vergadering benoemt als commissaris van de vennootschap de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VRC BEDRIJFSREVISOREN, met zetel te 8820 TORHOUT, Lichterveldestraat.39a, vertegenwoordigd door Dhr. Yves CHRISTIAENS, bedrijfsrevisor, voor een hernieuwbare periode van 3 jaar, vervallend op de Algemene Vergadering van het jaar 2016.

Marcel LAEREMANS

gedelegeerd bestuurder

Op de laatste bl. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoeclanbliéfd van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) ,

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

16/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 04.06.2013, NGL 14.08.2013 13418-0583-031
16/01/2012
ÿþ mod 11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



I

" 1211888"

RECHTBANK VAN Koopffle4DEL

0 2 1AN, 2012

FueLT

Onderrtemingsnr : * gLQ. " /L-l0

Benaming (voluit) : HalatSupply

o Uittreksel uit de oprichtingsakte verleden voor Ons, Meester Christian LAMBRECHT, notaris te Kortrijk,!! standplaats HEULE, op 30 DECEMBER 2011, neergelegd voor registratie. Bij deze akte wordt een naamloze!; vennootschap opgericht met volgende specificaties:

Personen die de oprichtingsakte hebben ondertekend:

1) De naamloze vennootschap "BENS RETAIL", met maatschappelijke zetel te 2260 Westerlot; ii (Gevel), Nijverheidstraat, 24, BTW BE 0820.220.320, rechtspersonenregister Turnhout;; 0820.220.320.

Voor dewelke alhier verschijnt overeenkomstig artikel 17 van de statuten, ofwel de voorzitter van de Raad van Bestuur, ofwel een gedelegeerd bestuurder, ofwel twee bestuurders gezamenlijk, te!! :' weten:

- de Heer LAEREMANS Marcel, hierna genoemd.

de Heer CORNELIS Dany Paul Rosalie, geboren te Dendermonde op vier februari:; `_:

negentienhonderd zevenen- zestig, wonende te 8500 Kortrijk, Burgemeester Gillonlaan, 64. Identiteitskaart nummer: 590 1589776 69;

! Rijksregister nummer: 670204 34 187.

2) De Heer LAEREMANS Marcel Louis, bestuurder, geboren te Herselt op vier december!; negentienhonderd vijftig, (Identiteitskaart nummer: 590-3373598-61 - Rijksregister nummer:;; 50.12.04-259.76), echtgenoot van Mevrouw Christiane Nevelsteen, wonende te 2230 Herselt, Oudebaan, 23.

VORM - NAAM naamloze vennootschap "HalalSupply"

DOEL De vennootschap heeft tot doel: ,;

- Productie van en (groot)handel in alle vlees- en gevogeltegerechten en dit onder de meeste diverse!il vormen, inzonderheid vers en gemalen vlees, voorgesneden, gerookte, gemarineerde, ingelegde, ;i voorgebakken en/of gekookte bereidingen, al dan niet verpakt en zowel vers als diepvries.

- Productie van en (groot) handel in samengestelde maaltijden alsmede catering.

- Zij zal in het kader van haar werkzaamheid verder alle onroerende en roerende verrichtingen mogen stellen en alle financiële operaties doen die de verrichtingen van haar doel vergemakkelijken. - Zij mag voor eigen rekening of voor rekening van derden alle handelingen verrichten die van aard,; zouden zijn er de verwezenlijking of de uitbreiding van te vergemakkelijken.

- De vennootschap zal zich mogen interesseren door middel van inbreng, versmelting, deelname of;! anderszins in alle bestaande of op te richten vennootschappen en ondernemingen, zowel in België: als in het buitenland, die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in innig verband met;; het hare staak.

- De vennootschap mag haar doel verwezenlijken op alle manieren en volgens de wijzen die haar!;

het best geschikt lijken. il

- De algemene vergadering van de aandeelhouders, beraadslagend en besluitend als voor hek;: wijzigen van de statuten en met naleving van de wettelijke formaliteiten, is gemachtigd het:; maatschappelijk doel uit te breiden en te verklaren.

- De vennootschap mag alle rechtshandelingen stellen die direct of indirect kunnen bijdragen tot de' verwezenlijking van haar doel.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Kiewitstraat, 177 3500 Hasselt

Onderwerp akte : NV: oprichting

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1



DUUR niet bepaald.

MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL - VOLSTORTING

Het geplaatste maatschappelijk kapitaal bedraagt VIJFHONDERDDUIZEND EURO.

Het is vertegenwoordigd door vijfhonderd aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die alle

gelijkwaardig en gelijkberechtigd zijn.

Het maatschappelijk kapitaal is volledig volstort.

TOEGESTANE KAPITAAL geen

BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door een raad bestaande uit tenminste drie bestuurders, al dan niet bezoldigd.

De raad van bestuur kan uit twee leden, al dan niet aandeelhouders, bestaan in de gevallen door het Wetboek van Vennootschappen voorzien.

De bestuurders kunnen zowel natuurlijke personen als rechtspersonen zijn. Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot bestuurder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders, leden van de directieraad of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag. zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen. Zij warden door de algemene vergadering van aandeelhouders voor een bepaalde tijd benoemd; zij kunnen echter voor de eerste maal benoemd worden bij de akte van oprichting van de vennootschap.

De duur van hun opdracht mag zes jaar niet te boven gaan; zij kunnen te allen tijde door de algemene vergadering worden ontslagen.

Bestuurders wiens opdracht ten einde komt kunnen worden herbenoemd.

Ingeval van voortijdige vacature hebben de overblijvende bestuurders het recht om voorlopig in deze vacature te voorzien; in dat geval zal de algemene vergadering in haar eerstvolgende bijeenkomst de definitieve benoeming doen; de nieuw benoemde bestuurder doet de tijd uit van degene die hij vervangt.

De algemene vergadering bepaalt de bezoldigingen en vergoedingen van de bestuurders.

BEVOEGDHEID

De Raad van Bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

VERTEGENWOORDIGING

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de Raad van Bestuur handelend als college overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen is de vennootschap geldig vertegenwoordigd jegens derden en in rechte als eiser of verweerder door de voorzitter van de Raad van Bestuur of door een gedelegeerd bestuurder of door twee bestuurders gezamenlijk, zonder dat andere formaliteiten moeten worden nageleefd of bewijzen moeten worden geleverd behoudens hun hoedanigheid van voorzitter van de Raad van Bestuur, gedelegeerd bestuurder of bestuurder.

DAGELIJKS BESTUUR

De Raad van Bestuur kan het dagelijks bestuur der vennootschap alsook de vertegenwoordiging van de vennootschap wat dat bestuur aangaat, opdragen aan één of meer personen, al dan niet bestuurders of aandeelhouders, die alleen of gezamenlijk optreden.

De Raad van Bestuur benoemt en ontslaat ze bij gewone meerderheid van op de vergadering tegenwoordige of vertegenwoordigde stemmen.

Hij bepaalt de duur van hun mandaat; hij kan ze te allen tijde ontslaan.

Een bestuurder aan wie het dagelijks bestuur is opgedragen voert de titel van gedelegeerd bestuurder.

De Raad van Bestuur kan de vertegenwoordigingsbevoegdheid aangaande het dagelijks bestuur van één of meer daartoe aangeduide personen beperken; deze beperking is echter niet tegenstelbaar aan derden.

VOLMACHTEN.

De Raad van Bestuur kan ook bijzondere gevolmachtigden aanduiden voor welomschreven handelingen of reeksen van handelingen.

De raad van bestuur is gemachtigd deze bijzondere gemachtigden en/of bestuurders te gelasten met bijzondere opdrachten, en hen daartoe vergoedingen toe te kennen, welke zullen aangerekend worden op de algemene kosten.

ALGEMENE VERGADERING

De door het Wetboek van vennootschappen verplichte gewone algemene vergadering komt ieder jaar bijeen op de eerste dinsdag van de maand juni om elf uur, in de gemeente waar de vennootschap haar zetel heeft, op het adres als vermeld in het bijeenroepingsbericht.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Indien deze dag een wettelijke feestdag is wordt deze algemene vergadering verdaagd tot de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur.

De buitengewone en de bijzondere algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in gelijk welke andere plaats vermeld in de oproepingsberichten

VOORWAARDEN VOOR TOELATING

Om te worden toegelaten tot de algemene vergadering moet elke eigenaar van aandelen op naam, indien dit in de oproeping wordt vereist, minstens drie werkdagen voor de datum die bepaald werd voor de bijeenkomst, zijn voornemen om aan de vergadering deel te nemen schriftelijk ter kennis brengen van de raad van bestuur of de certificaten van zijn aandelen op naam neerleggen op de maatschappelijke zetel of bij de instellingen die in de bijeen roepingsberichten worden vermeld. Indien de Raad van Bestuur deze voorwaarden tot toelating oplegt moeten de volmachten en rechtvaardigende stukken krachtens dewelke vertegenwoordigers van aandeelhouders aan de vergadering zullen deelnemen eveneens worden neergelegd op de plaats en op het tijdstip in het bericht van oproeping vermeld.

De aandeelhouders zonder stemrecht, de houders van obligaties, warrants of certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, mogen de vergadering bijwonen doch slechts met raadgevende stem, mits zij dezelfde formaliteiten als voorzien in voorgaande alinea vervullen.

Iedere overdracht van nominatieve aandelen wordt gedurende drie werkdagen voor de bijeenkomst geschorst.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

VOORWAARDEN VOOR UITOEFENING STEMRECHT

Ten opzichte van de vennootschap zijn de aandelen ondeelbaar.

De vennootschap erkent slechts één eigenaar per aandeel voor alle rechten tegenover de vennootschap uit te oefenen.

Indien een aandeel onverdeeld toebehoort aan meerdere personen of het voorwerp uitmaakt van een vruchtgebruik, van een inpandgeving of van een genotspand, dan warden de rechten van dit aandeel tegenover de vennootschap geschorst totdat door alle betrokkenen één enkele persoon zal zijn aangeduid die tegenover de vennootschap zal gelden als de enige eigenaar van het aandeel. iedere aandeelhouder mag in persoon stemmen of zijn stem schriftelijk uitbrengen en te dien einde zal de oproeping de tekst van de voorgestelde besluiten vermelden. De aandeelhouders kunnen goedkeuren, verwerpen of zich onthouden.

De stembrief met de schriftelijk uitgebrachte stem, gedateerd en ondertekend, moet de vennootschap bereiken uiterlijk vierentwintig uur vóór de vergadering gehouden wordt en uit het geschrift moet per agendapunt duidelijk blijken in welke zin de aandeelhouder wenst te stemmen. Een aandeelhouder mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een andere aandeelhouder met stemrecht.

Onbekwamen, ontzetten, minderjarigen en rechtspersonen mogen nochtans vertegenwoordigd worden door een lasthebber die zelf geen aandeelhouder is.

Behoudens uitdrukkelijk en geschreven verzet van de mede-echtgenoot, bij aangetekend schrijven ter kennis gebracht van het bestuur, kan een gehuwde aandeelhouder aan de vergadering deelnemen zonder enige rechtvaardiging te moeten geven omtrent het eigendoms- of bestuursrecht over de betrokken aandelen.

De uitoefening van het stemrecht verbonden aan de aandelen waarvan de regelmatig opgevraagde stortingen niet zijn geschied, wordt geschorst zolang deze stortingen, behoorlijk opgevraagd en invorderbaar geworden, niet zijn gedaan.

AANLEGGEN VAN RESERVES - VERDELING VAN DE WINST

Het resultaat in voorkomend geval vastgesteld volgens de wettelijke bepalingen terzake wordt aangewend als volgt:

- een bedrag van ten minste vijf ten honderd wordt verplichtend aangewend tot stijving van het wettelijk reservefonds; deze verplichting houdt op wanneer dit wettelijk reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt; zij ontstaat wederom indien, om welke reden ook, het reservefonds verminderd wordt;

- het saldo wordt gereserveerd, behoudens andersluidend besluit van de algemene vergadering. Voor zover het aantal aandelen zonder stemrecht niet meer dan één derde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigt of heeft vertegenwoordigd geven deze aandelen zonder stemrecht in geval van uitkeerbare winst in de zin van het Wetboek van Vennootschappen recht op een preferent en opvorderbaar dividend definitief bepaald bij de uitgifte van de aandelen zonder stemrecht, alsmede op een recht in de uitkering van het winstoverschot, waarvan het bedrag niet lager mag zijn dan dat uitgekeerd aan de houders van aandelen met stemrecht.

De vergadering kan besluiten aan de bestuurders tantièmes toe te kennen voor enige toekenning van dividend aan de aandeelhouders.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

i

mod 11.1

De Raad van Bestuur bepaalt het tijdstip en de plaats van uitbetaling der dividenden en tantièmes. Hij heeft eveneens de bevoegdheid om op het resultaat van het lopend boekjaar een interimdividend uit te keren.

Elke uitkering van winst is onderworpen aan de wettelijke beperkingen.

VEREFFENINGSSALDO

Het vereffeningsoverschot wordt gelijkelijk verdeeld tussen alle aandelen.

Indien evenwel niet alle aandelen in dezelfde mate volgestort zijn, moeten de vereffenaars alvorens tot terugbetaling over te gaan, rekening houden met dit verschil in afbetaling en de gelijkheid van alle aandelen herstellen, hetzij door aanvullende stortingen te eisen ten laste van de aandelen die onvoldoende zijn afbetaald, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen te doen ten gunste van de aandelen die voor een hoger bedrag werden afbetaald.

Voor zover het aantal aandelen zonder stemrecht niet meer dan één derde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigt of heeft vertegenwoordigd, verlenen de aandelen zonder stemrecht een voorrecht op de terugbetaling van de kapitaalinbreng, in voorkomend geval vermeerderd met de uitgiftepremie, alsook een recht bij de uitkering van het na vereffening overblijvende saldo, waarvan het bedrag niet lager mag zijn dan dat uitgekeerd aan de houders van aandelen met stemrecht. Het plan van de verdeling van de activa door de vereffenaars onder de diverse schuldeisers zal steeds voorafgaandelijk goedgekeurd moeten worden door de Rechtbank van Koophandel. BOEKJAAR

Het maatschappelijk boekjaar vangt aan op éèn januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Elk jaar maken de bestuurders een inventaris en de jaarrekening op alles in overeenstemming met de vigerende wetten terzake.

De bestuurders stellen een verslag op, "jaarverslag" genoemd, voor zover dit wettelijk verplicht is. Ten minste één maand voor de algemene vergadering overhandigt het bestuur de stukken aan de commissarissen.

Vijftien dagen voor de algemene vergadering mogen de aandeelhouders, de houders van obligaties, warrants en certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, ter zetel van de vennootschap kennisnemen van:

1. de jaarrekening;

2. in voorkomend geval, de geconsolideerde jaarrekening;

3. de lijst der aandeelhouders die hun aandelen niet hebben volgestort, met vermelding van het getal van hun aandelen en van hun woonplaats;

4. de lijst der openbare fondsen, aandelen, obligaties en andere effecten van vennootschappen die de portefeuille uitmaken;

5. het jaarverslag en het verslag van de commissarissen.

De jaarrekening en de verslagen vermeld onder 5. worden gezonden aan de houders van aandelen

op naam, terzelfdertijd als de oproeping.

Aan iedere aandeelhouder, obligatiehouder, warranthouder of houder van een certificaat dat met

medewerking van de vennootschap werd uitgegeven, wordt, tegen overlegging van zijn effect, vijftien

dagen voor de vergadering kosteloos een exemplaar van voormelde stukken verstrekt.

BENOEMING VAN DE EERSTE BESTUURDERS.

De verschijners stellen als eerste bestuurders aan:

1. De Heer Marcel Laeremans, voornoemd;

2. De Heer Dany Cornelis, voornoemd;

3. de Heer VANDEN AVENNE Patrick Roland Gommer Zeno bestuurder van vennootschappen,

geboren te Gent op vijftien februari negentienhonderd vierenvijftig, wonende te Wieisbeke (Ooigem),

Desselgemsestraat, 15;

Identiteitskaart nummer 590 8247526 30.

Rijksregister nummer 540215 443-61.

4. de Heer VAN DEN AVENNE Harold Albert Gommar Zeno bestuurder van vennootschappen, geboren te Gent op negenentwintig november negentienhonderd zevenenvijftig, wonende te Kortrijk, Wolvenstraat, 21Z.

Identiteitskaart nummer 590 6837565 61;

Rijksregister nummer 57.11.29 363-41;

Hun bezoldiging zal vastgelegd worden bij afzonderlijk besluit van de algemene vergadering.

Beide laatst genoemden zijn alhier niet verschenen, doch hebben blijkens twee onderhandse overeenkomsten de dato 22 december 2011, hun mandaat aanvaard. Deze overeenkomsten zullen aan onderhavige akte aangehecht worden na ondertekening 'ne varietur' door alle partijen.

De aldus benoemde bestuurders (aanwezig of vertegenwoordigd) verklaren allen hun mandaat te aanvaarden en verklaren niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor het uitoefenen van -hun bestuursmandaat. De aldus toegekende opdrachten gaan in van zodra de vennootschap

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

ijl gén Iiij 7iét Bélgiscli Staatsblad -1670172012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

rechtspersoonlijkheid verkregen heeft en vervallen onmiddellijk na de algemene vergadering van het jaar 2017.

De bestuurders worden benoemd vanaf heden, met dien verstande, dat zij vanaf heden tot op de datum van de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, zullen optreden als volmachtdragers van de gezamenlijke aandeelhouders en dat zij vanaf het ogenblik van de neerlegging zullen optreden als orgaan van de vennootschap in overeenstemming met de bepalingen van de statuten en het Wetboek van Vennootschappen. Zij hebben de bevoegdheid om reeds voor de neerlegging over te gaan tot benoeming van de voorzitter van de raad van bestuur en de gedelegeerd bestuurders op de wijze zoals voorzien in de hiervoor vastgelegde statuten, welke benoemingen ook na de neerlegging zullen blijven gelden voor de rechtspersoon, onder voorbehoud van ontslag overeenkomstig de statuten en de ter zake geldende wettelijke bepalingen.

BIJEENKOMST VAN DE RAAD VAN BESTUUR

BENOEMING VAN EEN VOORZITTER EN VAN GEDELEGEERDE BESTUURDERS.

Onmiddellijk komen de eerst benoemde bestuurders in vergadering bijeen en nemen volgende besluiten, ieder besluit genomen zijnde bij afzonderlijke stemming, telkens met eenparigheid van stemmen.

Tot Voorzitter van de Raad van Bestuur en tot gedelegeerd bestuurder wordt benoemd: de Heer Patrick Vanden Avenne, die aanvaard heeft zoals hoger uiteengezet.

Tot gedelegeerd bestuurder wordt benoemd:

de Heer Marcel Laeremans, voornoemd, die aanvaardt.

Hun mandaat neemt slechts een aanvang vanaf de neerlegging van een uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte ter griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel.

In overeenstemming met de statuten wordt de vennootschap in en buiten rechte vertegenwoordigd door de meerderheid van de leden van de raad van bestuur, evenals door de Voorzitter van de Raad van Bestuur of één gedelegeerd bestuurder, alleen optredend, of door twee bestuurders, samen optredend.

OVERGANGSBEPALINGEN

GEEN BENOEMING VAN COMMISSARIS.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- afschrift van de oprichtingsakte

Christian Lambrecht, notaris te Heule

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

31/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 29.06.2015, NGL 26.08.2015 15474-0549-037

Coordonnées
HALALSUPPLY

Adresse
KIEWITSTRAAT 177 3500 HASSELT

Code postal : 3500
Localité : HASSELT
Commune : HASSELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande