HALDOORN HOLDING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HALDOORN HOLDING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 838.453.251

Publication

16/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 30.09.2013, NGL 10.10.2013 13628-0393-014
13/12/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 27.11.2012, NGL 05.12.2012 12661-0002-014
23/08/2011
ÿþBenaming : Haldoorn Holding

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Gaffelstraat 31

3920 Lommel

Onderwerp akte : BEVESTIGING VAN DE OVERBRENGING VAN DE ZETEL VAN WERKELIJKE LEIDING VAN DE VENNOOTSCHAP VAN NEDERLAND NAAR BELGIË MET BEHOUD VAN DE RECHTSPERSOONLIJKHEID  WIJZIGING VAN DE STATUTEN OM DEZE IN OVEREENSTEMMING TE BRENGEN MET DE BELGISCHE WETGEVING EN DE BELGISCHE GEBRUIKEN  BENOEMING ZAAKVOERDERS -- BIJZONDERE VOLMACHT

Uit een akte verleden voor Anton Van Bael, geassocieerd notaris te Antwerpen op achtentwintig tweeduizend en elf, "geregistreerd vijf bladen geen renvooien te Antwerpen, negende kantoor der registratie op;'' twee augustus tweeduizend en elf, boek 225 blad 21 vak 11, ontvangen : vijfentwintig euro, getekend de ; eerstaanwezend inspecteur C.Van Eisen";

BLIJKT dat:

- het besluit bekrachtigd werd van de buitengewone algemene vergadering de dato drieëntwintig juni; tweeduizend en elf van de besloten vennootschap naar Nederlands recht "Haldoorn Holding B.V.", opgericht bij;. akte verleden voor notaris Raymundus Henricus Jozef van de Wouw te Eindhoven (Nederland) op;; tweeëntwintig december tweeduizend en drie, waarbij de zetel van werkelijke leiding van de vennootschap met:: ingang van één juli tweeduizend en elf verplaatst werd naar 3920 Lommel, Gaffelstraat 31;

- met het oog op de omzetting in een handelsvennootschap naar Belgisch recht de vergadering de volgende;' besluiten tot wijziging van de statuten genomen heeft:

1. De vennootschap wordt gelijkgesteld met een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid;; naar Belgisch recht;

2. Uit de maatschappelijke naam van de vennootschap worden de initialen "B.V." geschrapt;

" 3. Het doel van de vennootschap wordt niet gewijzigd, enkel wordt gepreciseerd dat de activiteiten van de: vennootschap buiten het toepassingsgebied blijven van de Belgische Wetgeving op de financiële instellingen en transacties alsook wordt verduidelijkt wat de term "registergoederen" inhoudt. Het doel dus letterlijk luidt volgt:

"De vennootschap heeft ten doel :

a. Het exploiteren van een onderneming op het gebied van automatisering- en softwareontwikkeling, alsmede het verrichten van consultancywerkzaamheden daaromtrent;

b. Het beleggen in, het verwerven van, het administreren van en het beheren en exploiteren van effecten, (hypothecaire) vorderingen, registergoederen (d.i. goederen waarvan de overdracht is onderworpen aan.: bijzondere publiciteitsvereisten) en andere vermogensbestanddelen (met inachtneming van de geldende', wettelijke beperkingen), voorts het deelnemen in, het voeren van de directie over, het financieren en mede financieren van andere ondernemingen en vennootschappen, van welke aard ook;

c. Het verstrekken van geldleningen, het zich als hoofdelijk medeschuldenares verbinden voor de schulden van derden, het verbinden van de vennootschap als borg en/of haar op enige wijze doen garant staan voor schulden of persoonlijke verplichtingen van derden, alsmede het vestigen van zekerheidsrechten op goederen van de vennootschap voor gelijke schulden of verplichtingen van derden;

d. Het verrichten van al datgene, wat met het voorgaande verband houdt of daaruit zou kunnen voortvloeien. Alle termen van dit artikel dienen te worden begrepen in hun ruimste betekenis.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de Wet van 2 augustus 2002 betreffende het toezicht op de financiële sector en de financiële diensten."

4. De statutaire bepalingen aangaande het bestuur van, de vertegenwoordiging van en de controle op de vennootschap worden gewijzigd in de zin zoals hierna wordt bepaald:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

r

mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I liii llh1 II 1H 1 1H 1 111

*11129054*

Ondernemingsnr : . z5-4

IRECHTBANK VAN iCCÛrr,iCIL

O e12e 20'a

HhS~iitièr

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/08/2011- Annexes du Moniteur belge

p.

mod 2.1

Wordt er slechts één zaakvoerder benoemd, dan vertegenwoordigt hij individueel handelend de ' vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte.

indien er twee of meer zaakvoerders zijn aangesteld, vormen zij een college van zaakvoerders en vertegenwoordigen zij als college de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte. Het college handelt door de meerderheid van zijn leden. Onverminderd de vertegenwoordiging van de vennootschap door het college van zaakvoerders als college, wordt de vennootschap in rechte en tegenover derden eveneens geldig vertegenwoordigd door hetzij twee zaakvoerders gezamenlijk handelend hetzij door een zaakvoerder A individueel handelend.

Indien de vennootschap een mandaat (zaakvoerder, bestuurder, lid van een directiecomité, vereffenaar) uitoefent in een andere vennootschap, dan wordt zij in de uitoefening van dit mandaat enkel geldig vertegenwoordigd door de daartoe aangestelde vaste vertegenwoordiger, die dient te voldoen aan de voorwaarden uiteengezet in artikel 7.1 in fine hiervoor.

5. De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

6. Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (18.550,- EUR).

7. Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

8. Jaarlijks op vijf juni om tien uur wordt de gewone algemene vergadering gehouden op de zetel van de vennootschap, of op de plaats aangeduid in de oproeping.

Is deze dag een zaterdag, een zondag of een wettelijke feestdag dan wordt de vergadering op hetzelfde uur gehouden op de eerstvolgende werkdag.

- nagemelde personen benoemd werden tot zaakvoerder van de vennootschap met ingang van één juli tweeduizend en elf :

* tot zaakvoerder : mevrouw EL HEMEiDY, Hala Khaled, wonende te 3920 Lommel, Gaffelstraat 31,;

* tot zaakvoerder A : de heer HOOGENDOORN, Mark, wonende te 3920 Lommel, Gaffelstraat 31,.

De mandaten gelden voor onbepaalde duur.

Overeenkomstig artikel 7.2 van de statuten van de vennootschap wordt de vennootschap, indien er twee of meer zaakvoerders zijn benoemd, in alle handelingen in en buiten rechte geldig vertegenwoordigd door het college van zaakvoerders, welke handelt door de meerderheid van zijn leden. Onverminderd de vertegenwoordiging van de vennootschap door het college van zaakvoerders als college, wordt de vennootschap in rechte en tegenover derden eveneens geldig vertegenwoordigd door hetzij twee zaakvoerders gezamenlijk handelend hetzij door een zaakvoerder A individueel handelend.

- als bijzondere gevolmachtigde, met recht van substitutie, aangesteld werd : de vzw Securex Ondememingsfoket go-Start, aan wie de macht verleend wordt om alle nodige formaliteiten te vervullen en documenten te ondertekenen met het oog op de inschrijving -met inbegrip van eventuele verbetering, wijziging en/of schrapping van de inschrijving - van de vennootschap in de Kruispuntbank voor Ondernemingen en haar registratie als BTW-belastingplichtige.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

ANTON VAN BAEL  GEASSOCIEERD NOTARIS.-

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD :

- expeditie van de akte met één volmacht aangehecht

- de tussentijdse balans afgesloten op 30 juni 2011

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/08/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

01/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 05.06.2015, NGL 31.08.2015 15508-0197-012

Coordonnées
HALDOORN HOLDING

Adresse
GAFFELSTRAAT 31 3920 LOMMEL

Code postal : 3920
Localité : LOMMEL
Commune : LOMMEL
Province : Limbourg
Région : Région flamande