HAMBLOK & CUSTERS

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : HAMBLOK & CUSTERS
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 500.718.453

Publication

22/11/2012
ÿþ Moa Wad 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111 ilUlljpjlIj!!111

rrZZchltlant<var' kuvphSa~nJadel

12 en, 2[~~ti2

te HASSELT

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr: ©5-Go, l4.. C,{5 3

Benaming

(voluit) : Hamblok & Custers

(vertrort)

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Nijshoek 43, 3920 Lommel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een onderhandse akte opgesteld op 11/11/2012 te Lommel, blijkt dat tussen

- Hamblok Jan, Nijshoek 43, 3920 Lommel ;

- Custers Heidi, Nijshoek 43, 3920 Lommel ;

een vennootschap onder firma werd opgericht met de naam : " Hamblok & Custers "

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Lommel, Nijshoek 43.

Het doet van de vennootschap is :

" Schilderen van gebouwen ;

" Schilderen van het binnen- en buitenwerk van gebouwen ;

" Schilderen van metaalconstructies ;

" Behandelen van muren met vochtwerende en waterafstotende producten ;

" Aannemer van schilderwerken, omvattende

o Verfwerk : het bedekken van oppervlakten van gebouwen en kunstwerken met verf, vernis of andere vloeibare producten met het oog op de bescherming of de verfraaiing ervan, inclusief de voorafgaandelijke behandeling van de te bedekken oppervlakten ;

o Het reinigen en opknappen van gevels : het reinigen en opknappen van gevels dmv afkrabben, zandstralen, hydarpneumatische projectie, stomen, afwassen met chemische producten, alsmede beschermingswerken en impregnatieproducten ;

o Muur- en vloerbekleding : het bekleden en versieren van allerhande oppervlakten, hetzij bij middel van soepele materialen, zoals papier- en textielproducten, sierleder, vast tapijt of tapijttegels, linoleum, rubber- of vaste synthetische producten.

o Vloerdeklaag en bekleding van industriële vloeren : de vloerbeschermingsiagen, de vloerbedekkingen met monolitisch karakter op basis van asfalt- of synthetische producten of van natuur- of synthetische mortel, industriële kunstharsbedekking inclusief muuroverlappingen ;

o Industrieel schilderwerk: het bedekken met verf of andere vloeibare producten van de oppervlakten van allerhande metalen bouwwerken en kunstwerken teneinde deze te beschermen of te verfraaien inclusief van de daartoe noodzakelijke oppervlaktebehandeling, alsook de corrosie-zuurwerende en brandbeschermende bekledingen ;

oGroot- en kleinhandel, aan- verkoop, in- en uitvoer van alle verf, vernis of andere vloeibare producten alsmede materialen voor binnenhuisdecoratie en bekledingen voor industriële vloeren en de hiertoe noodzakelijke apparatuur ;

o Parketwerk : het vervaardigen en het plaatsen, of het louter plaatsen, herstellen en behandelen van houten vloerbekledingen en de daartoe noodzakelijke draagstukken ;"

" Het geven kleur- en decoratieadviezen ;

" Het beheer van onroerende vermogens, de aankoop, de verkoop, de verhuring en de verkaveling van alle onroerende goederen.

" Het waarnemen van bestuursmandaten.

De vennootschap kan bovendien alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van die aard zijn, de verwezenlijking van haar doel te bevorderen. Zij streeft haar doel na volgens de eisen van zorgvuldig en actief bedrijfsbeheer, maar tevens volgens de beginselen en het ideaal van de ccdperatie ten einde de professoionele economische sociale en/of redelijke belangen van haar leden te behartigen en hun daarbij een economisch voordeel te bezorgen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden r, àbrrhst Belgisch Staatsblad

Het maatschappelijk kapitaal is onbeperkt. Het minimum is vastgesteld op 500,00 euro, volledig geplaatst en onderschreven en vertegenwoordigd door 100 aandelen van 5,00 euro, waarvan volstort door :

- Hambiok Jan : 250,00

- Custers Heidi : 250,00 ¬

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur vanaf 11/11/2012.

De aansprakelijkheid van de.vennoten is onbeperkt.

De vennootschap wordt bestuurd door een enkele zaakvoerder of zaakvoerdersraad al dan niet vennoten en benoemd voor onbepaalde duur. Hun mandaat kan steeds herroepen worden door de algemene vergadering. Het mandaat van de zaakvoerder(s) en de controlerende vennoten is onbezoldigd. De enige zaakvoerder of zaakvoerdersraad heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle daden van beheer, beschikking en bestuur te stellen. Al wat voor het overige door de wet op de handelsvennootschappen en door de onderhavige statuten niet uitdrukkelijk is voorbehouden werd aars de algemene vergadering, valt onder de bevoegdheid van de zaakvoerder(s). Wordt benoemd tot onbezoldigd zaakvoerder voor onbepaalde duur:

- Hamblok Jan, Nijshoek 43, 3920 Lommel en

- Custers Heidi, Nijshoek 43, 3920 Lommel

Beiden kunnen ieder afzonderljk de vennootschap vertegenwoordigen.

Ieder jaar de laatste zaterdag van de maand juni om 18u zal de algemene vergadering gehouden worden. Zij zal plaats hebben op de maatschappelijke zetel en opgeroepen worden door de zaakvoerder uiterlijk acht dagen voor de geplande vergadering. De eerste vergadering zal gehouden worden in 2014.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar. Het eerste boekjaar begint op 1 november 2012 en eindigt op 31 december 2013.

De oprichters stellen vast en verklaren dat uit ter goeder trouw gemaakte ramingen blijkt dat de bij deze opgerichte vennootschap geen commissaris behoeft.

(Gel)

Hambic* Jan Custers Heidi

zaakvoerder zaakvoerder

Tegelijk hierbij neergelegd : orgineel van de onderhandse akte dd. 11/11/2012



















Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Coordonnées
HAMBLOK & CUSTERS

Adresse
NIJSHOEK 43 3920 LOMMEL

Code postal : 3920
Localité : LOMMEL
Commune : LOMMEL
Province : Limbourg
Région : Région flamande