HAPPIT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HAPPIT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 503.915.295

Publication

31/01/2014
ÿþ;~~~

~~

L~G- 

Motl Ward f 7.7

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

=LGISCH S

BELGE .. - ....a"

2014 rechtbank y. koophandell te TONGEREN

AATSBL~

1 ô -01- 2014

De Haofdgriff r , ,

~¬ tiffie



*19031582*

i 11

i

II

bt

E St

24 -41-

Ondernemingsnr : 0503915295

Benaming

(voluit) : HAPPIT

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Boogstraat 15, 3670 Meeuwen-Gruitrode

(volledig adres)

Onderwerp akte : Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering dd. 23

december 2013 inzake ontslag en benoeming zaakvoerder

EERSTE BESLUIT

De vergadering neemt kennis van het ontslag van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ATRIUM BOUWPROJECTEN, als zaakvoerder van de vennootschap, met ingang vanaf 1 januari 2014.

De vergadering dankt de ontslagnemende zaakvoerder voor de diensten die zij ten behoeve van de vennootschap heeft bewezen.

Onmiddellijk na de goedkeuring van de jaarrekening over het lopende boekjaar, zal de jaarvergadering oordelen over het verlenen van kwijting voor de uitoefening van haar mandaat.

TWEEDE BESLUIT

De vergadering besluit vervolgens tot nieuwe zaakvoerder van de vennootschap te benoemen en dit met ingang vanaf 1 januari 2014 : de heer Bart Olijsiagers, wonende te 3670 Meeuwen-Gruitrode, Boogstraat 15,

Bart Olijslagers

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzaen van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

11/02/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*13300953*

Neergelegd

07-02-2013



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0503915295

Benaming (voluit): HAPPIT

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3670 Meeuwen-Gruitrode, Boogstraat 15

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Herbert HOUBEN te Genk op 1 februari 2013, nog niet

geregistreerd, blijkt dat:

1. De heer SCHWARZ, Christian Walter, geboren te Roemenië op negenentwintig maart duizend negenhonderddrieëntachtig, met woonplaats te 3680 Maaseik, Houwstraat 4, echtgenoot van mevrouw Voica Maria;

2. De heer OLIJSLAGERS, Bart, geboren te Neerpelt op dertig april duizend

negenhonderdachtenzeventig, met woonplaats te 3670 Meeuwen-Gruitrode,

Boogstraat 15, echtgenoot van mevrouw Vrolix Carine;

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht als volgt:

NAAM EN RECHTSVORM

De vennootschap heeft de vorm van een Besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid en draagt de benaming HAPPIT.

ZETEL

De vennootschap is gevestigd te Boogstraat 15, 3670 Meeuwen-Gruitrode.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, in

het binnen -en in het buitenland:

- software te ontwikkelen, te reproduceren, te vertalen, te bewerken, te distribueren, te exploiteren, te commercialiseren, te licentieren; en de aankoop, de verkoop, huren en verhuren, huurkoop en leasing van informatica hardware en het aanbieden van ( mobiele ) internetdiensten in de ruimste zin van het woord.

- De vennootschap mag de bovenvermelde soft- en hardware en in het algemeen alle computer-software en  hardware, invoeren en uitvoeren, verdelen en op de markt brengen, kopen en verkopen, huren en verhuren door middel van huurkoop of leasing, en mag onderhouds-, reparatie-, opleidings- , en systeemdiensten verlenen in verband met deze soft- en hardware.

- De vennootschap mag eveneens alle mogelijke advies- en/of dienstenfuncties op het vlak van de bovenvermelde software, hardware en internetdiensten leveren.

- Bijkomend mag de vennootschap ook advertentie- en reclamediensten leveren in verband met en via bovenvermelde software, hardware en internetdiensten en dit in de ruimste zin van het woord en het verzamelen, beheren, verkopen en uitbaten van gegevens gerelateerd tot personen of diensten welke betrekking hebben of gebruik maken van de software door de vennootschap gemaakt, verworven of uitgebaat.

- De vennootschap mag zich bovendien richten op de ontwikkeling, projectleiding en verkoop voor IT- en multimediatoepassingen, grafisch en technisch design van welke aard ook. Evenals het uitgeven, publiceren en distribueren van geluidsdragers, cd-roms, dvd s, websites, webapplicaties, portaalsites, e-commerce toepassingen en alle andere diensten die van toepassing zijn op IT en multimedia.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

- Daartoe kan de vennootschap cliënt- en server-toepassingen ontwikkelen op elk platform, alsook het concept en design development in al haar facetten, het opstellen van huisstijlen, copywriting van redactionele en commerciële teksten, sponsor- en reclamewerving voor projecten van welke aard ook, research en consultancy voor productie van IT en multimedia ontwikkeling en realisatie van audio-, video- en multimediaproducties.

- De vennootschap mag conferenties, evenementen, studiedagen en reizen m.b.t. IT en multimedia organiseren, ondersteuning bieden bij multimedia- en IT-projecten.

- De vennootschap mag zich richten op de verhuur en verkoop van serversystemen en netwerken, verhuur en exploitatie van harde schijf ruimte m.b.t. IT en multimedia, verhuur en exploitatie van webruimte op grafisch en fysisch vlak. De vennootschap richt zich tevens op online-marketingcommunicatie.

Zij mag ook optreden als tussenpersoon in de handel, als makelaar in goederen, als zelfstandig handelsvertegenwoordiger en als commissionair. Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

DUUR

De vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur, vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid.

KAPITAAL

Het geplaatste kapitaal is vastgesteld op twintigduizend euro (20.000 EUR) en is vertegenwoordigd door twintigduizend (20.000) aandelen op naam zonder nominale waarde.

Inbreng in geld.

Het kapitaal wordt volledig onderschreven door inbreng in geld als volgt:

- De heer Schwarz Christian Walter, schrijft in op het kapitaal ten bedrage van tienduizend (10.000) euro, volledig volstort, in ruil waarvoor hij tienduizend (10.000) aandelen bekomt. - De heer Olijslagers Bart, schrijft in op het kapitaal ten bedrage van tienduizend (10.000) euro, volledig volstort, in ruil waarvoor hij tienduizend (10.000) aandelen bekomt. Genoemde bedragen zijn gedeponeerd op een bijzondere rekening bij KBC geopend ten name van de vennootschap die bij deze akte wordt opgericht, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling op 1 februari 2013, bij ondergetekende notaris in bewaring gegeven.

BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot. De zaakvoerders hebben de meest uitgebreide macht om te handelen in naam der vennootschap, in alle omstandigheden en om al de daden te stellen of toe te laten, die betrekking hebben op het doel der vennootschap, zoals dit bepaald werd in artikel drie van deze statuten.

Zij hebben allen de maatschappelijke handtekeningen en mogen samen of afzonderlijk optreden.

De zaakvoerders hebben het recht, onder hun persoonlijke verantwoordelijkheid, zich te doen helpen of vertegenwoordigen door mandatarissen of afgevaardigden, hiertoe bestuurders te benoemen, hun bevoegdheid vast te stellen, alsmede hun wedde en voorwaarden van hun indiensttreding en hun ontslag.

De bezoldiging der zaakvoerders wordt door de Algemene Vergadering of door de oprichter vastgesteld en onder de algemene onkosten geboekt.

Luik B - Vervolg

JAARVERGADERING

De jaarvergadering wordt gehouden op de laatste maandag van de maand mei om 20.00 uur.

BOEKJAAR

Het maatschappelijk jaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december. AANLEG RESERVE  VERDELING WINST - VEREFFENINGSSALDO

Het batig saldo van de resultatenrekening maakt de nettowinst van de vennootschap uit; op deze nettowinst wordt vijf procent voorafgenomen ten bate van het wettelijk reservefonds. Deze voorafname is niet meer vereist wanneer het reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt heeft.

De overblijvende winst zal verdeeld worden volgens de beslissingen van de Algemene Vergadering.

Het batig saldo der vereffening zal tussen al de vennoten verdeeld worden volgens het aantal aandelen dat zij onderscheidenlijk zullen bezitten, met dien verstande dat ieder aandeel hetzelfde recht geniet. Nochtans zo alle aandelen niet in gelijke verhouding afbetaald zijn, zullen de vereffenaars, alvorens tot hoger voorziene verdeling over te gaan, met de verscheidenheid van deze toestand moeten rekening houden en het evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door geldoproepingen ten laste van de in mindere mate afbetaalde aandelen, hetzij door voorafgaande terugbetalingen van de in grotere mate afbetaalde aandelen. SLOTVERKLARINGEN

Het eerste boekjaar begint vanaf heden en eindigt op eenendertig december tweeduizend veertien.

De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen alle verrichtingen en verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan. Deze overneming zal maar effect sorteren zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Aan de zaakvoerder worden alle machten verleend om alle formaliteiten te vervullen en alle akten te tekenen die noodzakelijk zouden blijken voor het op zich nemen door de vennootschap van deze verbintenissen en overeenkomsten.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar 2015.

BENOEMING:

1. De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Atrium Bouwprojecten, met zetel te 3670 Meeuwen-Gruitrode, Boogstraat 15, BTW BE0461.270.038, RPR Tongeren, met als vaste vertegenwoordiger de heer Bart Olijslagers, wordt benoemd tot zaakvoerder.

2. Het ambt van zaakvoerder kan worden vergoed.

3. Aan Cynex Bussines Office BVBA, met zetel te 3500 Hasselt, Kempische Steenweg

305/12, evenals haar bedienden, aangestelden en lasthebbers wordt bijzondere volmacht verleend met recht van in de plaatsstelling om de vennootschap geldig te vertegenwoordigen voor het vervullen van alle formaliteiten dien ten gevolge van de akte zouden nuttig of nodig zijn bij alle private of publiekrechtelijke instellingen en ondermeer met betrekking tot de diensten van de Kruispuntbank der Ondernemingen en/of het rechtspersonenregister en/of de Administratie voor de Belastingen over de Toegevoegde Waarde.

Voor eensluidend beknopt uittreksel afgeleverd voor de formaliteit van de registratie met als enig doel de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Notaris Herbert Houben

Tegelijkertijd hierbij neergelegd:

- expeditie van de akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
HAPPIT

Adresse
BOOGSTRAAT 15 3670 MEEUWEN-GRUITRODE

Code postal : 3670
Localité : Gruitrode
Commune : MEEUWEN-GRUITRODE
Province : Limbourg
Région : Région flamande