HARRY MEIJER CONSULTING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HARRY MEIJER CONSULTING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 840.398.892

Publication

30/04/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 29.01.2013, NGL 23.04.2013 13099-0481-008
14/03/2013
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

RECHTBANK VAN ROOPHMte

05 MME 283 Grif&SSEt_iI"

Ondernemingsnr : 0840.398.892

Benaming (voluit) : Harry Meijer Consulting

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel (volledig adres) : Musstraat 57 - 3530 Houthalen-Helchteren

onderwerp{en) akte : Ontbinding  Sluiting vereffening

op: achtentwintig februari tweeduizend dertien, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HARRY MEIJER CONSULTING", waarvan de zetel gevestigd is te 3530 Houthalen-Hetchteren, Musstraat 57, ingeschreven in' het rechtspersonenregister Hasselt onder nummer 0840.398.892, volgende besluiten met eenparigheid van' stemmen heeft genomen:

Eerste beslissing - verslaggeving

De vergadering beslist de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van het verslag opgesteld door de zaakvoerder, houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap, en van het verslag opgemaakt door voornoemde bedrijfsrevisor overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen.

Bij het verslag van de zaakvoerder is een staat van activa en passiva gevoegd afgesloten per 4 februari 2013. Op 15 februari 2013 heeft de BVBA IRA NICOLAIJ BEDRIJFSREVISOR met zetel te Sint-Truiden, Kortenbosstraat 156 en vertegenwoordigd door Ira NICOLAIJ, bedrijfsrevisor, overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen een verslag opgesteld.

De conclusies van dit verslag luiden letterlijk als volgt

"9. besluit

In het kader van de procedure tot vereffening voorzien door het Wetboek van Vennootschappen, heeft het bestuursorgaan van de BVBA HARRY MEIJER CONSULTING met zetel te Houthalen-Helchteren, Musstraat 57, een boekhoudkundige staat opgesteld afgesloten op 4 februari 2013, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal vertoont van 3.469,73 EUR en een netto-actief van 3.469,73 EUR.

Uit mijn controles, uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke normen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren, blijkt dat deze boekhoudkundige staat volledig, getrouw en juist de toestand van de vennootschap weergeeft op deze datum.

De vereffening zal maar tot een goed einde kunnen worden gebracht in de mate de verwachtingen van de vennootschap met succes kunnen worden gerealiseerd door de vereffenaar

Er is geen andere informatie die mij onontbeerlijk lijkt voor de algemene vergadering en die niet in het verslag van het bestuursorgaan zou voorkomen.

SinttTruiden, 15 februari 2013.

Voot BVBA IRA NICOLAIJ BEDRIJFSREVISOR,

Ira NICOLAIJ,

Bedtijfsreviser."

Tweede beslissing - ontbinding

De vergadering beslist de ontbinding van de vennootschap en stelt haar in vereffening, te rekenen vanaf heden. Derde beslissing

De vergadering beslist geen vereffenaar te benoemen omdat de voorwaarden die worden opgelegd door artikel 184, §5 van het Wetboek van vennootschappen vervuld zijn.

In dit kader verklaart de vergadering uitdrukkelijk ten volle op de hoogte zijn van de gevolgen van artikel 185 van het Wetboek van vennootschappen, dat voorziet dat, bij ontstentenis van de benoeming van enige vereffenaar, de zaakvoerders van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ten overstaan van derden wordt beschouwd als vereffenaars.

Vierde beslissing.

De vergadering stelt vast en bevestigt dat de vennootschap geen passiva bezit, dat voor toekomstige schulden provisies werden aangelegd en dat het hele vermogen van de vennootschap vereffend en verdeeld is. Bijgevolg stelt de voorzitter voor de vereffening te sluiten.

Vijfde beslissing.

De vergadering stelt vast dat alle voorwaarden die zijn opgelegd door bovenvermeld artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen om de vereffening dadelijk te kunnen sluiten vervuld zijn.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanlgheld van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

llfiM!,110111

Uit een akte verleden voor Meester Bart Drieskens, geassocieerd notaris te Houthalen-Helchteren

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Luik ó - Vervoln

De vergadering-beslist bijgevolg de vereffening te sluiten en-stelt vastï dat de vennootschap "HARRY MEIJER

CONSULTING" definitief heeft opgehouden te bestaan

De vergadering beslist bovendien dat alle boeken en bescheiden van de vennootschap gedurende ten minste

tien jaar zullen worden bewaard te 3530 Houthalen-Helchteren, Musstraat 57,

VOOR ONTLEDEND UITfREKSEE_.

Bart Drieskens

Geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

expeditie van het verslagschrift van de buitengewone algemene vergadering niet aangehechte

volmachten.

Bijzonder verslag van de raad van bestuur met aangehecht de staat van actief en passief.

Revisoraal verslag.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

4yVoor-behouden aan het kelgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

31/10/2011
ÿþ Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I I II II I IIN Y IIIII1Y

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

19-10-Z011

HASSELT

Grime

Ondernemingsnr : Benaming ----------- ------~ -------

(voluit) : i=> 3 % ~ à.

Rechtsvorm : Harry Meijer Consulting

Zetel : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Musstraat 57 - 3530 Houthalen-Helchteren OPRICHTING

Onderwerp akte :

Uit een akte verleden voor Notaris Bart Drieskens met standplaats te Houthalen op twaalf oktober tweeduizend en elf, blijkt dat de hiernavermelde natuurlijke personen voor zijn ambt een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid hebben opgericht als volgt:

Oprichters:

De heer MEIJER Harm Johan, geboren te Onstwedde (Nederland), op 31 mei 1944, nationaal nummer 44.05.31-039.87 en zijn echtgenote mevrouw LEMAIRE Monique Hubertine Marie Louise, geboren te Luik, op 13 februari 1947, nationaal nummer 47.02.13-030.96, wonende te 3530 Houthalen-Helchteren, Musstraat 57.

Rechtsvorm - Naam: De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming " Harry Meijer Consulting ".

Duur: De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

Zetel: De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3530 Houthalen-Helchteren, Musstraat 57.

Doel: De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in deelneming: niet derden, zelf of door bemiddeling van elke andere natuurlijke ofrechtspersoon, in België of in het buitenland, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op:

Het verlenen van adviezen en het verstrekken van prestaties op financieel, technisch, juridisch, logistiek,; commercieel of administratief vlak; het stimuleren, plannen en coordineren van de ontwikkeling van andere; ondernemingen en rechtspersonen; het verlenen van diensten en bijstand, zowel adviesverlening, consultancy, als implementatie aan derden, het verschaffen van technische expertise en het volgen, organiseren en geven; van opleidingen, en dit alles voornamelijk op voornoemde gebieden (bedrijfsbeheer en  administratie, ...); alle; verrichtingen aan een studie, organisatie- en raadgevend bureau inzake financiële commerciële, administratieve; en managementaangelegenheden; professioneel advies aan bedrijven in binnen- en buitenland op: strategisch; en operationeel vlak; het verlenen van advies, bijstand en praktische hulp (consulting) aan het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van: informatie aan; de bedrijfsleiding (onder meer inzake commercieel, sociaal, financieel en praktisch beleid, enzovoort); het: berekenen van de kosten en baten van de voorgestelde maatregelen op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie, financiële zaken en praktische zaken, enzovoort.

- Managementactiviteiten (ook van holdings); het beheer, management op organisatorisch, logistiek,: uitvoerend en financieel gebied; het begeleiden van bedrijven in de opmaak van het bedrijfsplan, het; marketingplan, het communicatieplan, het financieel plan, enzovoort. In binnen- en buitenland

- Adviesverlening rond product- en dienstbeheer, prijsbepaling en keuze van distributiekanalen;;

merkenadvies; leveranciersselectie in binnen- en buitenland

Het verwerven van participatie in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen:

en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coordinatie, de ontwikkeling van en de investering in;

rechtspersonen en ondernemingen waarin zijn al of niet een participatie aanhoudt.

* Verlenen van advies en praktische hulp aan de bedrijven i.v.m. public relations en communicatie

* Overige adviesbureaus op het gebied van bedrijfsbeheer; adviesbureaus op het gebied van bedrijfsvoering

* Ontwerpen en voeren van reclame- en promotiecampagnes voor derden via de verschillende media

* Ontwerpen en plaatsen van buitenreclame: reclameborden en -panelen, lichtkranten en neonreclame,;

aanbrengen van reclame op bussen, enz

* Ontwerpen van publicitaire teksten en slogans (copywriters)

* ontwerpen van publicitaire films

* Ontwerpen van publicitaire artikelen

* Concipiëren van reclametechnieken die ernaar streven de individuele consument te benaderen (direct;

marketing) door middel van geadresseerde reclame (direct mailing), telefonische koopvoorstellen enz

* Verkopen van tijd en ruimte voor publiciteit in de diverse media (advertentie-acquisitie)

* Aanbieden van reclameruimte op panelen, rond sportvelden, in stationshallen, enz

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/10/2011- Annexes du Moniteur belge

" " " "

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/10/2011- Annexes du Moniteur belge

* Onderzoek naar de omvang van de markt voor bepaalde producten, de ontvangst en de bekendheid van

producten en koopgewoonten, met het oog op verkoopbevordering en ontwikkeling van nieuwe producten

* Statistische analyses van de resultaten van het onderzoek

* Onderzoek naar de opvattingen van het publiek over politieke, economische en sociale onderwerpen en

statistische analyses daarvan

* Overige dienstverlenende activiteiten op het gebied van informatie

* Persbureaus en persagentschappen, die nieuwsberichten, nieuwsfoto's en speciale artikelen leveren aan de media

' Diverse administratieve activiteiten ten behoeve van kantoren

Het patrimonium van de vennootschap te beheren in de ruimste zin van het woord, en oordeelkundig uit te breiden, alle beschikbare middelen te beleggen of weder te beleggen, zowel in roerende als onroerende goederen, binnen dit kader :

Het aankopen, verkopen, bouwen, verkrijgen, behouden, beheren en exploiteren, investeren, huren en verhuren, ruilen of vervreemden, zowel in België als in het buitenland, van onroerende goederen.

De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben, die van aard zijn haar onderneming te ondersteunen of te ontwikkelen, haar grondstoffen, produkten, kennis en know-how kunnen leveren of de afzet van haar produkten en /of activiteiten kunnen vergemakkelijken.

Groot- en kleinhandel, invoer- en uitvoer, huren en verhuren, in alle grondstoffen, produkten en benodigdheden, materialen en artikelen die rechtstreeks of onrechtstreeks met hogervermelde verband houden.

De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel, of welke van die aard zouden zijn dat ze het bereiken ervan geheel of ten dele vergemakkelijken.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere samenwerkingsverbanden of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van die aard zijn de onwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

De vennootschap zal zelfs deel mogen nemen aan de bedrijvigheid van andere vennootschappen met hetzelfde, een gelijkaardig of verwant doel en dit door de inbreng, fusie, opslorping, splitsing of op welke wijze ook.

Zij kan ten gunste van dezelfde vennootschappen zich borg stellen, voorschotten toestaan, krediet verlenen, hypothécaire en andere zekerheden verstrekken.

Zij mag tevens het management van andere vennootschappen beheren in de meest ruime zin van het woord. Bovenvermelde opsomming is niet beperkend.

Het doel van de vennootschap kan te allen tijde uitgebreid worden.

Zij mag haar doel verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten.

Zij kan ook opdrachten van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttien duizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR).

Het wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam, zonder vermelding van waarde, die ieder één/honderdste. van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal is volgestort ten belope van zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 EUR).

De inbrengen in geld werden voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van artikel 224 van het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer 001-6516416-32 bij de BNP Paribas Fortis Bank, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 27 september 2011 afgeleverd bankattest Bestuur: ledere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Externe Vertegenwoordigingsmacht: Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Jaarvergadering: De jaarvergadering zal gehouden worden op de tweede donderdag van de maand juni te twintig uur.

indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Bestemming van de winst: Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Boekjaar: Het boekjaar begint op één januari en eindigt op één en dertig december van elk jaar.

Benoemingen: Wordt benoemd tot eerste niet-statutaire zaakvoerder, en dit voor onbepaalde duur:

Voorbehouden

aan het

Belgisch %taatsblad

De heer MEIJER Harm Johan, geboren te Onstwedde (Nederland), op 31 mei 1944, wonende te 3530 ;

Houthalen-Helchteren, Musstraat 57.

Bezoldiging: Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de

algemene vergadering. "

Begin en afsluiting van het eerste boekjaar.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van heden en zal worden afgesloten op 31 december 2012.

Eerste jaarvergadering.

De eerste jaarvergadering zal gehouden warden in het jaar 2013.

Volmacht

De oprichters verfenen bijzondere volmacht aan de bvba Boekhoudkantoor GVB, met zetel te Wellen, Stenweg

naar Borgloon 44, ingeschreven in het rechtspersonenregister Tongeren onder het nummer BTW BE

0466.009.645, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot

indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregister en, desgevallend,

bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, alsook bij een ondernemingsloket met het

oog op de inschrijving van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, te verzekeren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Getekend

Notaris Bart Drieskens

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie van de oprichtingsakte.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/10/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
HARRY MEIJER CONSULTING

Adresse
MUSSTRAAT 57 3530 HOUTHALEN-HELCHTEREN

Code postal : 3530
Localité : Helchteren
Commune : HOUTHALEN-HELCHTEREN
Province : Limbourg
Région : Région flamande