HARU TOOLS & SERVICES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HARU TOOLS & SERVICES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 547.706.441

Publication

17/03/2014
ÿþ Mati 2.1

Dere In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Ill 1[11,11p6d II i



Noorgeltel tar gritfio Or ronhtbank v. kuophandol te TANOVIEN

0 5 -03. 201/t

Do HoofdqriffierGrïffie

Ondernemingsnr : 59.1061g4

Benaming

(voluit) : HARU TOOLS & SERVICES

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3660 Opglabbeek, Hoeverweg 48

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een akte verleden voor het ambt van meester Dirk VANDERSTRAETEN, notaris met standplaats te Opglabbeek, op 28 februari 2014, blijkt dat door

1. De heer PELSSERS Davy Arlette Henri, geboren te Genk op 20 juni 1979, wonende te 3660 Opglabbeek, Hoeverweg 48, echtgenoot van mevrouw CASTERS Els Maria, hierna genoemd.

2. Mevrouw CASTERS Els Maria, geboren te Bree op 2 november 1983, wonende te 3660 Opglabbeek, Hoeverweg 48, echtgenote van de heer PELSSERS Davy Ariette Henri, hiervoor genoemd.

een handelsvennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht werd, met ais maatschappelijke benaming "HARU TOOLS & SERVICES" met zetel te 3660 Opglabbeek, Hoeverweg 48 en waarvan het kapitaal ¬ 18.600,00 bedraagt, verdeeld in 186 gelijke aandelen, zonder vermelding van nominale waarde.

Vóór het verlijden van de oprichtingsakte hebben de oprichters mij notaris een financieel plan overhandigd, gedateerd op 6 januari 2014, en door hen ondertekend en waarin zij het bedrag van het kapitaal van de op te richten vennootschap, groot achttienduizend zeshonderd euro nul cent (¬ 18.600,00) verantwoorden.

Dit financieel plan wordt door mij, notaris, bewaard overeenkomstig de voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen.

* De oprichters verklaren dat het maatschappelijk kapitaal volledig geplaatst is en dat het wordt vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) gelijke aandelen, zonder vermelding van een nominale waarde maar met een fractiewaarde van één/honderd zesentachtigste (1/186ste) van het kapitaal, aandelen die volstort worden door een niet-geldelijke inbreng.

INBRENG IN NATURA

# De heer PELSSERS Davy en mevrouw CASTERS Els, hiervoor genoemde oprichters, verklaren de hierna volgende roerende goederen in te brengen in de bij deze akte opgerichte vennootschap.

Beschrijving van de inbreng

Onderhavige vermogensbestanddelen die worden ingebracht, hebben samen een totale waarde van vierenveertig duizend zeshonderd veertig euro en negen cent (44.640,09) en worden eveneens vermeld in het hierna vermelde revisoraal verslag.

De voorgenomen inbreng bestaat uit activa- en passivabestanddelen van de éénmanszaak per 31.12.2013. # Als VERGOEDING voor hun inbreng in natura van hogerbeschreven roerende goederen :

" worden aan de heer PELSSERS Davy, die verklaart te aanvaarden, drieënnegentig (93) volledig volstorte gelijke aandelen, met elk een fractiewaarde van een/honderd zesentachtigste (1/186ste) van het kapitaal toegekend, hetgeen hij verklaart te aanvaarden, en die samen een waarde vertegenwoordigen van negenduizend driehonderd euro nul cent (¬ 9.300,00);

" worden aan mevrouw CASTERS Els, die verklaart te aanvaarden, drieënnegentig (93) volledig volstorte gelijke aandelen, met elk een fractiewaarde van een/honderd zesentachtigste (1/186ste) van het kapitaal toegekend, hetgeen zij verklaart te aanvaarden, en die samen een waarde vertegenwoordigen van negenduizend driehonderd euro nul cent (¬ 9.300,00);

" wordt aan de heer en mevrouw PELSSERS-CASTERS, die verklaren te aanvaarden voor rekening van hun gemeenschappelijk huwelijksvermogen, een schuldvordering op de vennootschap toegekend ten bedrage van zesentwintig duizend veertig euro en negen cent (¬ 26.040,09).

ln de boekhouding van de vennootschap zal deze schuldvordering ten laste van de besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid HARU TOOLS & SERVICES worden ingeschreven in een rekening-courant op naam van de heer en mevrouw PELSSERS-CASTERS voer voormeld bedrag van zesentwintig duizend veertig euro en negen cent (¬ 26.040,09).

* De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BECKERS, LOENDERS & C°", bedrijfsrevisoren, met zetel te 3510 KERMT (HASSELT), Diestersteenweg 146, vertegenwoordigd door de heer

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Luc Backers, bedrijfsrevisor, aangewezen door de oprichter, heeft op 20 februari 2014 het bijzonder revisoraal verslag opgesteld dat wordt voorgeschreven door het artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen. 1V, Conclusies

Ondergetekende, Luc BECKERS, bedrijfsrevisor, handelend in zijn hoedanigheid van zaakvoerder van de BV BVBA "BECKERS, LOERDERS & C", bedrijfsrevisoren, met zetel te 3510 KERMT (HASSELT), Diestersteenweg 146, benoemd krachtens verzoekschrift van de oprichter dd. 22 januari 2014, verklaart op basis van zijn controlewerkzaamheden met betrekking tot de inbrengen in natura, verricht naar aanleiding van de oprichting van de BVBA "HARU TOOLS & SERVICES" door inbreng van de éénmanszaak van de heer Davy PELSSERS dat:

-de beschrijving van de inbrengen in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

-de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

-de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn, onder voorbehoud van eventuele schulden inzake BTW, en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal (186) en de fractiewaarde (100,00 Euro) van de aandelen en de nominale waarde van de vordering in rekening courant van de inbrenger, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit honderd zesentachtig (186) aandelen van de BVBA "HARU TOOLS & SERVICES", met een fractiewaarde van honderd (100,00) Euro elk en een rekening courant lastens de vennootschap ten befope van zesentwintigduizend veertig Euro negen Eurocent (26.040,09) die toekomen aan de echtgenoten PELSSERS  CASTERS,

Wij willen er ten slotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Kermt, 20 februari 2014"

* De oprichters overhandigen mij, notaris, een bijzonder verslag, waarin door hen, overeenkomstig artikel 219 Wetboek van Vennootschappen, uiteengezet wordt waarom de inbreng in natura van belang is voor de bij deze akte opgerichte vennootschap.

Dat verslag dat de datum draagt van 20 februari 2014 zal, samen met een uitgifte van deze akte, worden neergelegd ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

* De oprichters verklaren de statuten van de vennootschap vast te stellen zoals hierna volgt (bij uittreksel).

-- De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam "HARU TOOLS & SERVICES".

 De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3660 Opglabbeek, Hoeverweg 48.

De zetel kan, zonder statutenwijziging, door een be-sluit van de zaakvoerder of van de zaakvoerders

overgebracht worden naar elke andere plaats in het Vlaamse Gewest of in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest,

Elke verplaatsing van de zetel van de vennootschap zat bekendgemaakt worden in de bijlagen tot het

Belgisch Staatsblad.

De enige zaakvoerder, of alle zaakvoerders samen, mogen ook bijhuizen, filialen, administratieve zetels,

uitbatingen, agentschappen, kantoren en bewaarplaatsen oprichten In België en in het buitenland.

 De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland

-Groot- en kleinhandel in gereedschapswerktuigen, ijzerwaren, verf en bouwmaterialen;

-Groot- en kleinhandel in onderdelen en accessoires van motorvoertuigen;

-Verkoop, verhuur, onderhoud en herstelling van landbouwtractoren- en machines, motoculteurs,

gazon maaiers en allerhande tuingereedschappen met of zonder bedieningspersoneel;

-Verkoop, verhuur, onderhoud van machines en installaties voor de bouwnijverheid;

-Verkoop, verhuur en onderhoud van overige machines en werktuigen;

-Verkoop, verhuur en onderhoud van machines, apparatuur en handgereedschap voor doe-het-zelvers;

-Groot- en kleinhandel in olie en smeermiddelen;

-Het uitvoeren van alle landbouwwerken, daarin begrepen alle bewerkingen van grond, strekkend tot het

verbeteren, het betelen, het beschermen en het oogsten van gewassen;

-Werken i.v.m. veeteelt voor rekening van derden;

-Allerhande diensten i.v.m. landbouw; aanleg en onderhoud van tuinen en parken;

-Het aanleggen en onderhouden van tuinen, plantsoenen, parken en het groene gedeelte van sportvelden;

-Bosbouw, exploitatie en aanverwante diensten;

-Houtteelt; aanplanten, herbeplanten, uitdunnen en in stand houden van bossen en ander houtopstanden;

-Vervaardiging van metalen constructiewerken en onderdelen daarvan;

-Vervaardiging en de montage van gesmede werkstukken voor de bouw: trapleuningen, borstweringen;

-Algemene metaalbewerking;

-Vervaardiging van overige producten in metaal;

-Vervaardiging van tuin- en terrasmeubelen;

-Het slopen van gebouwen en andere bouwwerken, het ruimen van bouwterreinen;

-Het grondverzet: graven, ophogen, egaliseren en nivelleren van bouwterreinen, graven van sleuven en

geulen, verwijderen van rotsen;

-De bouw van speel- en sportterreinen, zwembaden, ...;

Y " 1 1.e 1 -Onderneming voor het monteren van niet-zelf ver-vaardigde metalen constructies;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/03/2014 - Annexes du Moniteur belge -Onderneming voor de installatie van elektrische bedrading en toebehoren;

-De montage van serres, veranda's, ... in metaal;

-Plaatsen van vloerbedekking van hout of andere metalen;

-De installatie van particuliere zwembaden;

-Het uitvoeren van studies en het verlenen van advies (ruwbouw, installatie, afwerking);

-Expertises bij schadegevallen;

-Onderneming voor het bouwen van stellingen, alsmede het invoegen en reinigen van gevels;

-Onderneming voor slopingswerken en het plaatsen van afsluitingen, lichte scheidingswanden en verlaagde

plafonds;

-Onderneming in chape vloeren, klinker- bestratingswerken en van regenputten en rioleringen;

-Aankoop, verkoop en verhuur van onroerende goederen;

-Algemene ruwbouw;

-De coördinatie, de planning, het toezicht, het ontwerp en de verkoop van algemene bouwwerken;

-Aan- en verkoop, de import en export van alle bouwmaterialen en bouwmachines met inbegrip van alle componenten, nevenproducten en onderdelen die met deze activiteit te maken hebben;

-Het organiseren en beheren van de administratie van ondernemingen in de ruimste zin van het woord; -Goederenvervoer over de weg;

-Onderneming in onroerende goederen omvat ook het verwerven van zakelijke (volle eigendom, vruchtgebruik, erfpacht, naakte eigendom, opstal, enz.) of persoonlijke (vb. huur) rechten op onroerende goederen met het oog op het geheel of gedeeltelijk gebruik voor de algemene beroepswerkzaamheden, alsook het geheel of gedeeltelijk vervreemden van deze rechten. Het is daarbij toegelaten de (rechten op deze) onroerende goederen gedeeltelijk ter beschikking te stellen, gratis of tegen vergoeding, van de zaakvoerder(s) en zijn/hun gezin.

In de algemene regel mag de vennootschap zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden binnen de perken van de wet alle financiële, commerciële, industriële daden en verrichtingen stellen met roerend of onroerend karakter, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband houden met haar maatschappelijk doel, de ontwikkeling ervan kunnen teweegbrengen of de verwezenlijking kunnen vergemakkelijken.

Zij zal zich mogen interesseren, door inbreng, fusie, participatie of anderszins in bestaande en op te richten vennootschappen, ondernemingen of verenigingen, waarvan het doel geheel of gedeeltelijk identiek, analoog of gelijkend is aan of samenhangend met dit van de vennootschap.

Evenals het bestuur en de vereffening van, en om het even welk mandaat in, andere vennootschappen, ondernemingen of verenigingen waarnemen.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en alle verbintenissen, zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Deze lijst is exemplatief en niet beperkend.

-- De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

-- Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro nul cent (¬ 18.600,00) en is volledig geplaatst.

Het is vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) gelijke aandelen zonder vermelding van waarde. -- De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Een statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met éénpang goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging.

-- De zaakvoerder(s) is/zijn bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meer dan één zaakvoerder is, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Zijn er twee of meer dan twee zaakvoerders in functie dan vormen zij samen de zaakvoerdersraad. De besluiten van deze zaakvoerdersraad worden genomen met de gewone meerderheid der geldig uitgebrachte stemmen en dit onge-acht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde zaakvoerders.

-- Iedere zaakvoerder kan de vennootschap in en buiten rechte vertegenwoordigen.

-- De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op 20 juni om 18.00 uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Op ieder tijdstip kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging van de statuten inhoudt.

Op ieder tijdstip kan ook een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats vernield in de uitnodiging om aan de vergadering deel te nemen.

no- ~ Yr I

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



-- Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 01 januari van ieder jaar en eindigt op 31 decembervan het' zelfde jaar,

Op het einde van eIk boekjaar worden de boeken en geschriften afgesloten en maken de zaakvoerders de inventaris op, alsmede de jaarrekening, overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen.

-- Jaarlijks wordt van de nettowinst van de vennootschap ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze éénitiende van het kapitaal bedraagt.

De aanwending van het saldo van de nettowinst wordt volledig overgelaten aan de beslissing van de algemene vergadering, die zal besluiten op voorstel van de zaakvoerder(s),

De oprichters verklaren

1.dat bij wijze van overgang, het eerste boekjaar begint op heden, 28 februari 2014 en eindigt op 31 december 2014, met dien verstande dat het alle verrichtingen zal omvatten die sedert 1 januari 2014 voor rekening van de vennootschap in oprichting werden gedaan en dit bij toepassing van het artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen en dat alle in naam van de in oprichting zijnde vennootschap aangegane verbintenissen thans door de vennootschap uitdrukkelijk worden overgenomen en bekrachtigd;

2.dat de eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2015.

De oprichters verklaren tot niet-statutaire zaakvoerders te benoemen voor een onbepaalde duur, te rekenen vanaf heden, 28 februari 2014:

Voornoemde heer PELSSERS Davy Arlette Henri, geboren te Genk op 20 juni 1979, wonende te 3660 Opglabbeek, Hoeverweg 48, die verklaart dit mandaat te aanvaarden. Dit mandaat zal, behoudens andersluidend besluit genomen door de algemene vergadering der vennoten, bezoldigd zijn.

Voornoemde mevrouw CASTERS Els Maria, geboren te Bree op 2 november 1983, wonende te Hoeverweg 48, die verklaart dit mandaat te aanvaarden, Dit mandaat zal, behoudens andersluidend besluit genomen door de algemene vergadering der vennoten, onbezoldigd zijn.

Tegelijk hiermee neergelegd

uitgifte akte;

* verslag bedrijfsrevisor,

* verslag oprichters.

Getekend, notaris Dirk Vanderstraeten



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/03/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 20.06.2016, NGL 22.08.2016 16463-0173-013

Coordonnées
HARU TOOLS & SERVICES

Adresse
HOERVERWEG 48 3660 OPGLABBEEK

Code postal : 3660
Localité : OPGLABBEEK
Commune : OPGLABBEEK
Province : Limbourg
Région : Région flamande