HASSELTSE DIENSTENCOMBINATIE, AFGEKORT : HADICO

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HASSELTSE DIENSTENCOMBINATIE, AFGEKORT : HADICO
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 845.340.350

Publication

04/08/2014
ÿþf r [Let J ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

RECHTBANK van air+o^v

te ANTWERPEI,.

2 Mi 2014

afdeling`NMT

1 u7i*i 11111

be

a

B~ sts

Benaming : Hasseltse Dienstencombinatie afgekort HADICO

Rechtsvorm : Coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met sociaal oogmerk

Zetel : Koningin Astridlaan 13, 3500 Hasselt

Ondernemingsnr : 845340350

Voorwerp akte : Adreswijziging

Uittreksel van de algemene vergadering van dd. 02.06.2014 ; De algemene vergadering gaat akkoord met de adreswijziging van de maatschappelijke zetel van Koningin Astridlaan 13, 3500 Hasselt naar Thonissenlaan 18 bus 1, 3500 Hasselt

Getekend Eric Devisscher, 16 juni 2014

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

30/04/2012
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : SLt j . aL O. 35©

Benaming

(voluit) : HASSELTSE DIENSTENCOMBINATIE, afgekort HADICO

Rechtsvorm : Coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met sociaal oogmerk

Zetel : 3500 Hasselt, Koningin Astridlaan 13

Onderwerp akte : OPRICHTING EN BENOEMING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Michaël VAN DER LINDEN, te Hasselt op 4 april 2012, geregistreerd te Hasselt op 11 april 2012, boek 787, blad 82, vak 07, ontvangen 25,00 euro, de e.a. Inspecteur K. Blondeel, dat er door :

1) De heer DEVISSCHER Eric Remi Marie, geboren te Brugge op 21 november 1954, wettelijk gescheiden, wonende te 3500 Hasselt, Ertbeekstraat 25.

2) De heer WELLENS David Raoul Jean-Marie Gabriel, geboren te Koersel op 22 januari 1969, gehuwd, wonende te 3290 Diest, Kortestraat 3, hier vertegenwoordigd door de heer DEVISSCHER Eric, voornoemd, krachtens onderhandse volmacht de dato 29 maart 2012, dewelke aan deze akte gehecht zal blijven.

3) De heer MEERS Herman Berthold Valentinus, geboren te Tongeren op 5 juni 1966, gehuwd, wonende te 3770 Riemst, Deken Gelaesplein 20.

4) Mevrouw MAMNICKI Jasmine José Richard, geboren te Genk op 31 juli 1960, ongehuwd, wonende te 3600 Genk, Vennestraat 127/BU22,

een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en met sociaal oogmerk werd opgericht onder de benaming "HASSELTSE DIENSTENCOMBINATIE" of afgekort "HADICO", met zetel te 3500 Hasselt,, Koningin Astridlaan 13.

INBRENG:

De comparanten verklaren een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en met sociaal oogmerk op te richten waarin zij een inbreng in geld doen van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), als volgt:

- de heer DEVISSCHER Eric voornoemd: negenduizend negenhonderd euro (¬ 9.900,00);

- de heer WELLENS David voornoemd: zevenduizend vierhonderd euro (¬ 7.400,00);

- De heer MEERS Herman voornoemd: negenhonderd euro (¬ 900,00);

- mevrouw MAMNICKI Jasmine voornoemd; vierhonderd euro (¬ 400,00),

Ingevolge deze inbreng bedraagt het geplaatst vast gedeelte van het kapitaal van de vennootschap

achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00); het wordt vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186)

aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van één/honderd zesentachtigste

(1 /186ste) elk, die als vergoeding voor de inbreng worden toebedeeld aan de comparanten, ais volgt:

- de heer DEVISSCHER Eric voornoemd: negenennegentig (99) aandelen;

- de heer WELLENS David voornoemd: vierenzeventig (74) aandelen;

- De heer MEERS Herman voornoemd: negen (9) aandelen;

- mevrouw MAMNICKI Jasmine voornoemd: vier (4) aandelen.

De comparanten verklaren dat de aandelen volstort zijn ten belope van achttienduizend zeshonderd euro

(¬ 18.600,00).

ARTIKEL 1: Naam

De vennootschap is een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en met sociaal

oogmerk onder de benaming "HASSELTSE DIENSTENCOMBINATIE" of afgekort "HADICO".

Artikel 2: Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur. Behoudens door de rechter, kan de vennootschap

slechts ontbonden worden door de buitengewone algemene vergadering met inachtneming van de vereisten

voor statutenwijziging.

ARTIKEL 3: Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3500 Hasselt, Koningin Astridlaan 13.

De raad van bestuur is gemachtigd om bestuurszetels, bijhuizen of agentschappen op te richten, zowel in

België als in het buitenland.

111111111111111111111111

*12082138*

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bij eenvoudige beslissing van de raad van bestuur, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, mag de maatschappelijke zetel naar om het even welke plaats in België worden overgebracht, mits inachtneming van de taalwetgeving.

ARTIKEL 4: Sociaal oogmerk - doel

De vennootschap is een vennootschap met een sociaal oogmerk, en is derhalve, onverminderd de algemene regels van toepassing op coöperatieve vennootschappen met beperkte aansprakelijkheid, onderworpen aan de bijzondere bepalingen van de artikelen 661 tot 669 van het Wetboek van Vennootschappen.

Het sociale oogmerk dat de vennootschap nastreeft bestaat uit:

" het leveren van een uitgebreide dienstverlening aan privé-personen, scholen, lokale besturen, non-profitorganisaties en ondernemingen.

" duurzame tewerkstelling aanbieden aan personen die behoren tot de kansengroepen: kortgeschoolden, Langdurig werklozen, personen met arbeidshandicap, personen die steun ontvangen vanwege het OCMW, ouderen, anderstaligen enz..., ten einde hun individuele situatie te verbeteren en hun rechten op deelname aan het maatschappelijk verkeer te ondersteunen.

De vennoten verklaren door deze vennootschap voor zichzelf geen of slechts een beperkt vermogensvoordeel na te streven. Zij verklaren ervan op de hoogte te zijn dat de rechtstreekse vermogensvoordelen wettelijk beperkt worden en dat onrechtstreekse vermogensvoordelen verboden zijn.

De vennootschap kan alle activiteiten ontplooien die rechtstreeks of onrechtstreeks bijdragen tot de verwezenlijking van voormeld maatschappelijk doel, met inbegrip van commerciële activiteiten en het verwerven van roerende en onroerende eigendommen.

De vennootschap mag deelnemen aan andere vennootschappen, ondernemingen, groeperingen, vennootschapen of organisaties, en deze zelfs oprichten, voor zover deze een gelijkaardig doel nastreven.

Eventuele opbrengsten uit de activiteiten zullen te allen tijde volledig worden bestemd voor de verwezenlijking van de ideële niet-winstgevende doelstellingen.

ARTIKEL 6: Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap is deels vast en deels veranderlijk. Het vaste kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00). Het wordt vertegenwoordigd door 186 aandelen, elk met een fractiewaarde van 1/186ste van het maatschappelijk kapitaal. Het vast kapitaal kan enkel verhoogd of verminderd worden krachtens een besluit van de algemene vergadering.

Net veranderlijke kapitaal wordt verhoogd respectievelijk verminderd door toetreding respectievelijk uitreding of uitsluiting van vennoten, bij storting of terugneming van inbrengen. Deze verrichtingen geschieden zonder dat de statuten gewijzigd hoeven te worden.

De aandelen zijn op naam.

ARTIKEL 19: Bestuur benoeming

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur, samengesteld uit ten minste drie leden, verkozen onder vennoten door de algemene vergadering en voor een duur bepaald door de algemene vergadering. De bestuurder is na verstrijken van het mandaat herkiesbaar.

ARTIKEL 22: Externe vertegenwoordigingsmacht

De raad van bestuur mag haar bevoegdheden geheel of gedeeltelijk overdragen aan één of meer van zijn leden of aan derden, mits duidelijk omschreven opdrachten. Zo mag zij onder meer het dagelijks bestuur van de vennootschap toevertrouwen aan een gedelegeerd bestuurder, een directeur en/of een directiecomité. De raad van bestuur bepaalt de vergoeding verbonden aan deze opgedragen bevoegdheid.

De raad van bestuur kan ook gemachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gemachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hen verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de bestuurders in geval van overdreven volmacht,

Afgezien van bijzondere delegaties wordt de vennootschap tegenover derden en in rechte geldig vertegenwoordigd door de voorzitter, of indien er meerdere bestuurders zijn, ook in geval van bestaan van een raad van bestuur, door twee bestuurders die samen optreden.

Indien het bestuur toevertrouwd is aan verscheidene bestuurders, zullen ze elk afzonderlijk de vennootschap kunnen vertegenwoordigen voor handelingen van courant bestuur, onder meer tegenover openbare diensten, de Post en vervoersondememingen.

ARTIKEL 23: Controle

Het toezicht over het bestuur van de vennootschap wordt uitgeoefend door ieder vennoot individueel. ARTIKEL 24: Jaarvergadering, bijzondere en buitengewone algemene vergaderingen

De jaarvergadering zal jaarlijks gehouden worden op de laatste dinsdag van de maand mei, om 18.00 uur, in de maatschappelijke zetel. Indien die dag een wettelijke feestdag is, za! de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden worden.

ARTIKEL 28: Boekjaar

Het maatschappelijk boekjaar vangt aan op één januari en eindigt op éénendertig december.

ARTIKEL 35

Voor alles wat niet opgenomen is in de statuten wordt verwezen naar de beschikkingen van het Wetboek van Vennootschappen. Dientengevolge worden de beschikkingen van dit wetboek waarvan niet uitdrukkelijk zou zijn afgeweken, geacht opgenomen te zijn in de huidige statuten van de vennootschap en worden de bedingen die in tegenspraak zijn met de gebiedende bepalingen van dit wetboek, geacht niet geschreven te zijn.

OVERGANGSBEPALINGEN EN BENOEMING BESTUURDERS

Overname verbintenissen vennootschap in oprichting:

Alle in naam van de in oprichting zijnde vennootschap aangegane verbintenissen sedert 29 maart 2012

worden thans door de vennootschap, onder de opschortende voorwaarde van het bekomen van de

rechtspersoonlijkheid ingevolge de neerlegging van het uittreksei uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie ,

van de bevoegde Rechtbank van Koophandel, uitdrukkelijk overgenomen en bekrachtigd.

De verbintenissen aangegaan tussen de oprichting en de neerlegging van het uittreksel dienen, eens de

' vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Eerste boekjaar:

Het eerste boekjaar vangt aan op heden, om te eindigen op 31 december 2012.

Eerste jaarvergadering:

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2013.

Benoeming bestuurders:

De oprichters nemen, in afwachting van de neerlegging ter griffie van de bevoegde rechtbank van een

uittreksel uit de oprichtingsakte waardoor de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkrijgt, volgend besluit met

éénparigheid van stemmen:

Als bestuurders worden aangesteld, voor de duur van de vennootschap:

- De heer DEVISSCHER Eric, voornoemd, dewelke verklaart dit mandaat te aanvaarden, onder de bevestiging niet getroffen te zijn door een maatregel die zich hiertegen verzet;

- De heer WELLENS David, voornoemd, dewelke verklaart dit mandaat te aanvaarden, onder de bevestiging niet getroffen te zijn door een maatregel die zich hiertegen verzet;

- Mevrouw MAMNICKI Jasmine, voornoemd, dewelke verklaart dit mandaat te aanvaarden, onder de bevestiging niet getroffen te zijn door een maatregel die zich hiertegen verzet.

De oprichters beslissen onmiddellijk tot voorzitter van de raad van bestuur aan te stellen, de heer DEVISSCHER Eric, voornoemd, dewelke dit mandaat aanvaardt.

Bijzondere volmacht:

De oprichter geeft volmacht aan de heer DEVISSCHER Eric, voornoemd, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde alle administratieve formaliteiten te vervullen, zoals onder meer de inschrijving van de vennootschap bij de BTW en de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de Belastingadministratie en alle andere professionele instanties.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Getekend notaris Michaël VAN DER LINDEN, Toekomststraat 56 te 3500 Hasselt.

TEGELIJK HIERBIJ NEERGELEGD,

Voor eensluidend afschrift, voor ontledend uittreksel,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-b2 lilQudep aan heCei Belgisch Staatsblad

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notans. hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 31.08.2015 15554-0524-015
05/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 31.08.2016 16534-0045-015

Coordonnées
HASSELTSE DIENSTENCOMBINATIE, AFGEKORT : HAD…

Adresse
THONISSENLAAN 18, BUS 1 3500 HASSELT

Code postal : 3500
Localité : HASSELT
Commune : HASSELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande