HELUMA BEHEER

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : HELUMA BEHEER
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 439.854.418

Publication

18/07/2014
ÿþ Mod Word 11.1

[Lie E) In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

REcHTEANK van KOOPHANDEL, te ANTWERPEN, afdeling HASSELT

0 9 JUL1 2014

Griffie

Immun

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staats blad

Ondernemingsnr 0439.854.418

Benaming (voluit) : Heluma Beheer

(verkort) :

Rechtsvorm: naamloze vennootschap

Zetel (volledig adres) : Genkersteenweg 243 - 3500 Hasselt

Onderwerp(en) akte Ontbinding en sluiting vereffening

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Phil Vahhaeren te Hasselt op 18 juni 2014, geregistreerd te Hasselt lste kantoor Hasselt 1 op drieëntwintig juni tweeduizend veertien, vijf bladen zonder verzendingen, Register 6, boek 810 blad 31 vak 07, ontvangen vijftig euro, getekend de ontvanger K. Blondeel, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering volgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLUIT  KENNISNAME STUKKEN

De vergadering beslist de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van het verslag opgesteld door he bestuursorgaan, houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap, en van het verslag opgemaakt door SVBA IRA NICOLAIJ BEDRIJFSREVISOR met zetel te Sint-Truiden, Kortenbosstraat 156 en vertegenwoordigd door NICOLAIJ Ira, bedrijfsrevisor, overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen.

Bij het verslag van het bestuursorgaan is een staat van activa en passiva gevoegd afgesloten per dertig april tweeduizend veertien.

De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van gezegde verslagen en staat van activa en passiva, om er voorafgaandelijk dezer een afschrift van te hebben ontvangen,

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor, voornoemd, over de staat van activa en passive met vermelding of daarin de toestand van de vennootschap op volledige, getrouwe en juiste wijze is weergegeven, luiden als volgt:

"In het kader van de procedure tot vereffening voorzien door het Wetboek van Vennootschappen, heeft het bestuursorgaan van de NV HELUMA BEHEER met zetel te Hasselt, Genkersteenweg 243, een boekhoudkundige staat opgesteld afgesloten op 30 april 2014, die, rekening houdend met de vooruitzichten van cle vereffening van de vennootschap, een balanstotaal vertoont van 1.618.148,43 EUR en een netto-actief van 1.612.648,43 EUR.

Uit mijn controles, uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke normen van het Instituut de Bedigsrevisoren, blijkt dat deze boekhoudkundige staat volledig, getrouw en juist de toestand van de vennootschap weergeeft op deze datum.

De in deze balans opgenomen schulden ten aanzien van derden werden inmiddels betaald.

Er is geen andere informatie die mij onontbeerlijk lijkt voor de algemene vergadering en die niet in he verslag van het bestuursorgaan zou voorkomen.

Sint-Truiden, 12 juni 2014."

TWEEDE BESLUIT  VERVROEGDE ONTBINDING

Na de uiteenzetting van de voorzitter juist te hebben bevonden beslist de vergadering de

vennootschap vervroegd te ontbinden met ingang van 18 juni 2014.

Deze beslissing wordt met eenparigheid van stemmen genomen,

DERDE BESLUIT  VOORSTEL TOT ONMIDDELLIJKE SLUITING VAN DE VEREFFENING

OVEREENKOMSTIG ARTIKEL 184 e 5 VAN HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN

De vergadering beslist, gelet op de bijzondere omstandigheden eigen aan de vennootschap en de eenvoud van de vereffening, toepassing te willen maken van de mogelijkheid geboden door artikel 184 §5 van het Wetboek van vennootschappen, zoals gewijzigd door de wet van vijfentwintig april tweeduizend veertien, tot ontbinding en vereffening in één akte.

Voormeld artikel laat de ontbinding en vereffening in één akte toe als aan volgende voorwaarden is voldaan:

1. er wordt geen vereffenaar aangeduid;

2. alle schulden ten aanzien van derden zijn terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoe werden geconsigneerd;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

3. alle aandeelhouders zijn aanwezig of vertegenwoordigd op de algemene vergadering en besluiten met eenparigheid van stemmen;

4. de terugname van het resterend actief gebeurt door de aandeelhouders zelf. De voorzitter verklaart uitdrukkelijk:

1) dat er geen vereffenaar is benoemd;

2) dat er geen schulden meer zijn ten aanzien van derden, behoudens de leveranciersschulden naar aanleiding van de vereffening van de vennootschap (kosten accountant, bedrijfsrevisor en notaris) ten belope van vijfduizend vijfhonderd euro (¬ 5.500,00).

Thans worden de betalingsbewijzen voorgelegd, waaruit blijkt dat leveranciersschulden, verhoogd met de BTW, werden voldaan.

Na vastgesteld te hebben dat alle bovengemelde schulden ten aanzien van derden zijn terugbetaald, waardoor er voor het overige geen maatregelen dienen te worden genomen betreffende de consignatie van gelden, hetgeen de ondergetekende notaris bevestigt, beslist de vergadering met éénparigheid van stemmen tot de ontbinding van de vennootschap met dadelijke invereffeningstelling zonder benoeming van een vereffenaar,

3) dat de terugname van het resterend actief gebeurt door de aandeelhouders zelf,

De vergadering beslist eveneens dat het resterend actief als volgt door de twee (2) aandeelhouders

proportioneel aan hun aandelenbezit zal worden teruggenomen:

a) Het openstaand saldo van de lening aan NV "IMMO H" wordt toebedeeld aan diezelfde NV "IMMO H" in haar hoedanigheid van aandeelhouder en gaat ten gevolge van schuldvergelijking teniet ten belope van zevenhonderd achtennegentig duizend vierhonderd veertig euro zestien eurocent (¬ 798.440,16).

b) De overige activabestanddelen worden toebedeeld aan de heer Hoedemakers Robert, voornoemd, onder afhouding van de door hem verschuldigde roerende voorheffing.

Alle activa, die de vennootschap in vereffening in de toekomst nog zou blijken te bezitten na de sluiting van haar vereffening (al dan niet op heden bekend), worden naar aanleiding van onderhavige sluiting van de vereffening thans toebedeeld aan de heer Robert Hoedemakers in zijn hoedanigheid van aandeelhouder, waarbij de algemene vergadering aan deze aandeelhouder de bevoegdheid verleent deze activa indien gewenst, hetzij in te vorderen of ten gelde te maken voor rekening van de aandeelhouders van de alsdan vereffende vennootschap, met de verplichting om de opbrengst ervan te verdelen onder de aandeelhouders van de alsdan vereffende vennootschap, pro rata hun aandeel in het vereffeningsdividend.

In het bijzonder verleent de vergadering aan de heer Robert Hoedemakers in zijn hoedanigheid van aandeelhouder van de alsdan vereffende vennootschap, machtiging om namens de alsdan vereffende vennootschap betreffende de op de staat van activa en passive vermelde terug te vorderen BTW en belastingen, alsmede betreffende de zelfs niet-vernoemde belastingen (directe en indirecte belastingen, van welke aard dan ook, alsmede andere heffingen of taksen in de meest ruime zin van het woord  zowel verschuldigd als terug te vorderen door de alsdan vereffende vennootschap) alle administratieve en/of gerechtelijke procedures te voeren en de terug te vorderen bedragen te innen, Daartoe zal de heer Robert Hoedemakers alle nodige handelingen kunnen verrichten, de nodige verklaringen afleggen, de nodige vorderingen instellen en indien nodig de nodige betwistingen voeren, en aile documenten ontvangen en ondertekenen namens de alsdan vereffende vennootschap. De opbrengst ervan zal toekomen aan de aandeelhouders, in verhouding tot hun deelname in het kapitaal. De heer Robert Hoedemakers zal instaan voor de correcte verdeling van de ontvangen bedragen.

De vergadering beslist dan ook tot toepassing van artikel 184 §5 van het Wetboek van Vennootschappen en verklaart zich uitdrukkelijk akkoord om de ontbinding en vereffening onmiddellijk af te sluiten.

De vergadering verklaart verder afstand te doen van de termijn van één maand bepaald in artikel 194 van het Wetboek van Vennootschappen.

Zij heeft bevestigd voldoende kennis te hebben van alle rekeningen van de vereffening.

Deze beslissing wordt genomen met eenparige stemmen.

VIERDE BESLUIT  ONTSLAG EN KWIJTING VAN BESTUURDERS

Ingevolge de ontbinding en sluiting van de vereffening, besluit de vergadering uit hun functie van

bestuurders te ontslaan:

1) De naamloze vennootschap 1MMO-H, met zetel te 3500 Hasselt, Genkersteenweg 243, ondememingsnurnmer 0418.372.381, alhier vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer FIOEDEMAKERS Robert, wonende te 3520 Zonhoven, Beringersteenweg 126, nationaal nummer 48.01.25337.25;

2) De heer HOEDEMAKERS Robert, wonende te 3520 Zonhoven, Beringersteenweg 126, nationaal nummer 48.01.25-337.25;

3) Mevrouw BUNTINX Georgette, wonende te 3520 Zonhoven, Beringersteenweg 126, nationaal nummer 48,12.08-158,15;

"

Luik B - VervnIn

4) Mevrouw HOEDEMAKERS Daniëlle, wonende te 3520 Zonhoven, Beringersteenweg 126, nationaal nummer 84.07,08-158.57.

De vergadering beslist, voor zover als nodig, gelet op artikel 185 van het Wetboek van vennootschappen, om de bestuurders, voor de uitoefening van hun mandaat gedurende het lopende boekjaar tot op heden volledige kwijting zonder enig voorbehoud noch reserve te verlenen,

Deze beslissing wordt genomen met eenparige stemmen.

VIJFDE BESLUIT  SLUITING VAN DE VEREFFENING

De vergadering verklaart dat de vereffening is gesloten en stelt vast dat de vennootschap vanaf 18 juni 2014 definitief heeft opgehouden te bestaan.

Deze beslissing wordt genomen met eenparige stemmen.

ZESDE BESLUIT - BESLISSING OM DE BOEKEN EN BESCHEIDEN VAN DE VENNOOTSCHAP TE BEWAREN GEDURENDE DE DOOR DE WET VOORZIENE TERMIJN

De boeken en bescheiden van de vennootschap zullen gedurende de wettelijk voorgeschreven termijn bewaard worden te 3500 Hasselt, Genkersteenweg 243.

Deze beslissing wordt genomen met eenparige stemmen,

ZEVENDE BESLUIT BENOEMING BIJZONDERE LASTHEBBER

Volmacht wordt verleend aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap Van Havermaet Groenweghe, met zetel te 3500 Hasselt, Diepenbekerweg 65, vertegenwoordigd door mevrouw Marie-Jeanne Vrijsen, wonende te 3941 Hechtel-Eksel, Gerard Jehoelstraat 42, en/of mevrouw Stephanie Cascado, wonende te 3665 As, Zander Leënstraat 48, met de mogelijkheid tot indeplaatsstellíng, om aile formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het Ondememingsloket en de Kruispuntbank der Ondernemingen alsmede bij de Administratie voor de Belastingen over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de Rechtbank van Koophandel, en tevens alle formaliteiten te vervullen (met name ondertekening van formulieren) met betrekking tot de aansluiting bij het sociaal verzekeringsfonds zowel voor de vennootschap als de vennootschapsmandatarissen, eventueel met verzoek om vrijstelling.

Deze beslissing wordt genomen met eenparige stemmen.

Voor ontiedend uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte, verslag van de raad van bestuur, staat van activa en passiva, verslag van de bedrijfsrevisor.

Geassocieerd notaris Phil Vanhaeren.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

15/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 03.06.2013, NGL 11.07.2013 13293-0010-014
22/03/2013
ÿþ %

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



rr;r', ,±NK VAN KOOPHANDEL

13 -03- 2013

HAS

Voorbehouder

aan het

Belgisch Staatsblar

18

*13046601*

~

Ondernerningsnr : Benaming 0439.854.418

(voluit) : HELUMA BEHEER

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Genkersteenweg 243 te 3500 Hasselt

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONBEZOLDIGDE MANDATEN

Blijkens de notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering der Aandeelhouders d.d. 31 december 2012 werd kennis genomen van het feit dat het mandaat van de heer Robert HOEDENAKERS, wonende te 3520 Zonhoven, Beringersteenweg 126, als bestuurder en gedelegeerd bestuurder, per ingang van 1 januari 2013, in rechte en in feite onbezoldigd waargenomen wordt.

Getekend, Robert HOEDEMAKERS, gedelegeerd bestuurder.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

18/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 04.06.2012, NGL 16.07.2012 12298-0510-014
12/09/2011
ÿþAnnëxè"s dü Mümfèü'r bëIgè

Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernem:ngsnr : 0439.854.418

ivrr2! !ami d T 2

~u~3lua . HELUMA BEHEER

Rechtsvorm " Naamloze Vennootschap

Zetel : Genkersteenweg 243 te 3500 Hasselt

Oreieywar tv : BENOEMING BIJKOMENDE BESTUURDER

Blijkens de notulen van de Algemene Vergadering der Aandeelhouders d.d. 6 juni 2011 werd beslist als

bijkomende bestuurder te benoemen, voor een periode van 6 jaar, tot na de jaarvergadering van 2017:

* mevrouw Daniëlle HOEDEMAKERS, wonende te 3520 Zonhoven, Beringersteenweg 126. Dit mandaat is onbezoldigd.

De raad van bestuur is aldus als volgt samengesteld:

* tot na de jaarvergadering van 2016:

- de heer Robert HOEDEMAKERS, wonende te 3520 Zonhoven, Beringersteenweg 126, bestuurder en gedelegeerd bestuurder,

- NV IMMO H, met zetel te 3500 Hasselt, Genkersteenweg 243,

bestuurder,

vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Robert HOEDEMAKERS,

- mevrouw Georgette BUNTINX, wonende te 3520 Zonhoven, Beringersteenweg 126,

bestuurder,

* tot na de jaarvergadering van 2017:

- mevrouw Daniëlle HOEDEMAKERS, wonende te 3520 Zonhoven, Beringersteenweg 126, bestuurder.

Getekend, Robert HOEDEMAKERS, gedelegeerd bestuurder.

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

3 201! HASeE4

*11137679"

Op de laatste tee. van Luik B varmelderl . Recto . Naani en hoedartgheizi van de i:tstnirnerátereode notaris. hetzsi " ran du persa(o3sl;e3l)

bevoegd rechtspe so4rt ter, aanzien van derden te verteggnweordiaen

Verw : Naarr: er trandteí,er;ing.

15/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 06.06.2011, NGL 13.07.2011 11289-0591-014
20/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 07.06.2010, NGL 16.07.2010 10306-0012-014
08/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 02.06.2009, NGL 06.07.2009 09352-0080-014
04/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 02.06.2008, NGL 31.07.2008 08501-0196-015
12/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 04.06.2007, NGL 09.07.2007 07363-0081-015
23/08/2006 : HA099338
31/07/2006 : HA099338
15/07/2005 : HA099338
04/08/2004 : HA099338
19/07/2004 : HA099338
01/12/2003 : HA099338
17/07/2003 : HA099338
29/06/2000 : HA099338
21/07/1998 : HA99338
24/04/1998 : HA99338
27/01/1990 : TU64107

Coordonnées
HELUMA BEHEER

Adresse
GENKERSTEENWEG 243 3500 HASSELT

Code postal : 3500
Localité : HASSELT
Commune : HASSELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande