HEPACK BEHEER

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HEPACK BEHEER
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 895.001.182

Publication

12/12/2012
ÿþt.7od Word 11 1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Cor, de watste biz jan Luik B veiinelden Recta . Naam en hoedanigireia r. .c;^telende notaris, hetzrl van de perso(o)rlten)

oavoegd de rechtspers." o , " .r dia. derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

rechfganks y. or9~f~p ~rldgrif~tfT[}NCIEFI9N

g 3 -12- 2012

1 200509>

Ondernemingsnr 0895.001.182

Benaming

t) HEPACK BEHEER, in vereffening

;vorkci

Rechtsvorm Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel Tournebride 79, 3620 Lanaken

(volledig adres)

Ornderwer' akte : Sluiting van de vereffening

Heden, op 21 november 2012 om 9.00 uur, wordt op de maatschappelijke zetel van de vennootschap een bijzondere algemene vergadering gehouden in aanwezigheid van de enige aandeelhouder en tevens vereffenaar, met name:

-HERBEN Jacobus Bauduin Hubertus, Toumebride 79, 3620 Lanaken

De vergadering werd bijeengeroepen met de volgende agenda:

1.kennisname van het verslag van de vereffenaar en goedkeuring van de vereffeningsrekeningen

2.kwijting aan de vereffenaar

3.sluiting van de vereffening

Vervolgens worden volgende beslissingen genomen met eenparigheid van stemmen:

1. De vereffenaar doet verslag van zijn werkzaamheden en legt de rekeningen van de vereffening voor.

De vereffenaar stelt voor om na terugbetaling van het gestort kapitaal, het batig saldo en het nog te verwachten tegoed te bedelen aan HERBEN Jacobus Bauduin Hubertus.

De Rechtbank van Koophandel heeft zich op 12.09.2012 akkoord verklaard met het verdelingsplan dat de vereffenaar heeft voorgesteld.

De vergadering keurt het verslag van de vereffenaar en de rekeningen die hij voorlegt goed.

2. De vergadering verleent kwijting aan de vereffenaar voor de door hem vervulde opdracht. Evenwel zal de vereffenaar nog het nodige doen voor de bekendmaking van de sluiting van de vereffening evenals voor het indienen van de aangifte in de roerende voorheffing en in de vennootschapsbelasting naar aanleiding van de sluiting van de vereffening.

3. Aangezien alle activa te gelde zijn gemaakt en alle schulden aan derden zijn vereffend, beslist de vergadering vervolgens de vereffening te sluiten zodat de vennootschap definitief ophoudt te bestaan.

De boeken en bescheiden van de vennootschap zullen gedurende tenminste 5 jaar bewaard worden door HEERBEN Jacobus Bauduin Hubertus.

Aangezien de agenda is afgehandeld, wordt de vergadering opgeheven om 9.30 uur. Waarvan akte,

De aandeelhouder en vereffenaar,

HERBEN Jacobus Bauduin Hubertus

V bo h aa

Stas

De Hooídgnffier, Griffie

Bijlager bij het Belgisch Staatsblad -12/12/2012 - Annexes du Moniteur beige

03/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 16.05.2012, NGL 30.08.2012 12478-0504-009
06/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 16.05.2011, NGL 04.07.2011 11242-0519-010
19/04/2011
ÿþ rood 2.1

; " Lûi:k B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

111

" 11059860

Neerye.le~! Lie

rechtbank v, koopiltaf.dei 1e TONg.gi¬ !~.

0 7 -04- 2011

De Hoofdgriffier, Griffie

Ondernemingsnr : 0895.001.182

Benaming :

(voluit): HEPACK BEHEER

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3620 Lanaken, Tournebride 79

Onderwerp akte : ONTBINDING

Er blijkt uit een akte verleden voor Emmanuël BOES geassocieerd notaris te Lanaken, op achtentwintig maart tweeduizend en elf dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HEPACK BEHEER", onder meer de i volgende beslissingen heeft genomen met eenparigheid van stemmen:

EERSTE BESLUIT - RECTIFICATIE De vergadering stelt vast dat in de akte houdende de verplaatsing van de zetel van werkelijke leiding verleden voor notaris Emmanuël BOES op vijftien januari tweeduizend en acht vermeld wordt, zo in de compartitie als in de statuten dat het geplaatst kapitaal van de vennootschap vijfennegentigduizend euro (95.000,00 ¬ ) bedraagt en is vertegenwoordigd door vijfennegentig (95) aandelen van duizend I euro (1.000,00 ¬ ) elk. Tevens dat het kapitaal volledig geplaatst en volgestort is. De voorzitter legt aan de vergadering het aandelenregister voor zodat de vergadering kan vaststellen dat het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap werd vastgesteld op vijfennegentigduizend euro (95.000,00 ¬ ), vertegenwoordigd door vijfennegentig (95) aandelen. Dat evenwel het geplaatst kapitaal slechts negentienduizend euro bedraagt en is vertegenwoordigd door negentien (19) aandelen van elk duizend euro (1.000,00 ¬ ) en genummerd van 1 tot en met 19.

I De vergadering stelt vast dat aldus in vermelde akte verkeerdelijk werd gesteld dat het kapitaal van !vijfennegentigduizend euro (95.000,00 ¬ ) volledig geplaatst en volgestort is.

Dat daarenboven met het oog op de verplaatsing van de zetel van werkelijke leiding men voor de regularisatie naar Belgisch recht en de gelijkstelling naar de rechtsvorm van een Belgisch besloten I vennootschap met beperkte aansprakelijkheid slechts het geplaatst kapitaal in acht mag genomen worden.

Dat aldus diende worden gesteld dat het geplaatst kapitaal van de vennootschap negentienduizend euro (19.000,00 ¬ ) bedraagt, vertegenwoordigd door negentien (19) aandelen van elk duizend euro I (1.000,00 ¬ ), volledig volgestort.

De vergadering stelt dan ook vast dat dienvolgens het eerste lid van artikel 4 van de statuten verkeerdelijk werd geformuleerd en verbetert het eerste lid van artikel 4 van de statuten dan ook als volgt:

1. Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt negentienduizend euro (19.000,00 ¬ ) en is verdeeld in negentien (19) aandelen van duizend euro (1.000,00 ¬ ) elk.

De vergadering verleent alle machten aan de ondergetekende notaris om naar aanleiding van deze verbetering de gecoördineerde statuten, op te maken, te ondertekenen, neer te leggen ter Griffie van de Rechtbank en af te geven aan de belanghebbenden.

TWEEDE BESLUIT  ONTBINDING

a) voorafgaande verklaring

De vergadering verklaart dat een afschrift van de verslagen en van de staat van activa en passiva van de vennootschap, zoals bepaald hierna, ter beschikking van de aandeelhouders werd gesteld, overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen:

- verslag van de zaakvoerder; ;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid. van de instrumenterendë notaris, hetzij " van dé perso(ó)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen " "

Verso : Naam en handtekening. .

Voor- Luik B - vervolg

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad - staat van activa en passiva, die niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld, met name l per éénendertig december tweeduizend en tien

1- verslag van de bedrijfsrevisor, BOES & C° BEDRIIJFSREVIOREN , burgerlijke vennootschap onder j de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 8500 Kortrijk, I I Plein 32, vertegenwoordigd door de heer Joseph-Michel BOES, overeenkomstig artikel 181 van het Î Wetboek van Vennootschappen.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor luiden als volgt:

Il "Tot besluit van het onderzoek verricht overeenkomstig de bepalingen van artikel 181 en volgende van het 1 Wetboek van vennootschappen, verklaart ondergetekende:

:De zaakvoerder heeft in het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het vennootschapsrecht, I een boekhoudkundige staat opgemaakt afgesloten op 31/12/2010 die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening, een balanstotaal opgeeft van 1.716.359,90 EUR en een netto-actief van 1.710.939, 90 EUR.

Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, besluiten wij dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van de zaakvoerder zullen gerealiseerd worden, onder voorbehoud van de realisatie in de ontbindingsakte en dit voorafgaandelijk aan de ontbinding van de materiële misslag in de laatste notariële akte van 2008 met betrekking tot het kapitaal en het aantal aandelen dat het kapitaal vertegenwoordigt.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig de bepalingen van artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen, in het kader van de ontbinding van de vennootschap en het mag niet voor andere doeleinden gebruikt worden.

Aldus te goeder trouw opgesteld te Kortrijk op 23/03/2011 °

c) besluit

Na kennisname en bespreking van de voornoemde verslagen, besluit de vergadering de vennootschap te ontbinden en dit met ingang van heden, met het oog op haar invereffeningstelling. DERDE BESLUIT  BENOEMING VEREFFENAAR

De vergadering benoemt als vereffenaar, de heer HERBEN Jacobus Bauduin Hubertus, geboren te Maastricht (Nederland) op eenentwintig december negentienhonderd éénenveertig, wonende te 3620 Lanaken, Toumebride 79.

j De vereffenaar is bevoegd om zelfstandig en zonder machtiging van de algemene vergadering alle i handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor de vereffening van de vennootschap, met inbegrip I I van, maar niet beperkt tot de handelingen bedoeld in de artikelen 186, 187, 188 en 190 van het Wetboek van vennootschappen.

I Het mandaat van vereffenaar zal onbezoldigd uitgeoefend worden.

VIJFDE BESLUIT  KWIJTING ZAAKVOERDER

Ingevolge de ontbinding van de vennootschap wordt een einde gesteld aan het mandaat van de huidige zaakvoerder, de heer HERBEN Jacobus.

De vergadering besluit om over de kwijting van de zaakvoerder te beraadslagen en te besluiten ter, gelegenheid van de eerst volgende jaarvergadering die zal samengeroepen worden door de vereffenaar of bij de sluiting van de vereffening.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

(get. Notaris Emmanuël BOES) Samen hiermee neergelegd:

- afschrift van het proces-verbaal van de algemene vergadering - gecoördineerde statuten - staat actief en passief/verslagen bedrijfsrevisor en zaakvoerder



















13/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 16.05.2010, NGL 11.08.2010 10401-0579-009
02/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 16.05.2009, NGL 31.08.2009 09672-0321-010

Coordonnées
HEPACK BEHEER

Adresse
TOURNEBRIDE 79 3620 LANAKEN

Code postal : 3620
Localité : LANAKEN
Commune : LANAKEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande