HERMANS & PARTNERS

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : HERMANS & PARTNERS
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 899.786.153

Publication

06/11/2013
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

2 5 -10- 2013

11 H

*13168021*

HASSELT

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

IL-~~t~~

ti=

'

Ondernemingsnr: 0899.786.153

Benaming

(voluit) : HERMANS & PARTNERS

(verkort)

Rechtsvorm : Vennootschap onder Firma

Zetel : Bronstraat 4, 3891 Mielen-Boven-Aalst (volledig adres)

Onderwerp akte : wijziging doel.

De bijzondere algemene vergadering d.d. 21/10/2013 beslist met éénparigheid van stemmen om het statutair doel uit te breiden met volgende activiteiten

De vennootschap heeft tevens tot doel zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden

- Het optreden als tussenpersoon in bank -en beleggingsdienst en het optreden als verzekeringstussenpersoon. Alle activiteiten m.b.t. marketing, publiciteit.

Zij kan elke onderneming verwerven of oprichten die een gelijkaardig doel nastreeft of waarvan het doel in verband met haar doel staat.

- Zij zal in het algemeen, zowel in België als in het buitenland, alle roerende en onroerende, industriële en commerciële handelingen mogen verrichten, in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zijn het bereiken ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings belangen nemen in ondernemingen (behalve financiële ondernemingen) die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de verwezelijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken.

- Zij kan zich persoonlijk borg stellen of een hypothecaire zekerheid verstrekken ten voordele van verbonden vennootschappen.

Hermans Wouter

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
HERMANS & PARTNERS

Adresse
BRONSTRAAT 4 3891 MIELEN-BOVEN-AALST

Code postal : 3891
Localité : Mielen-Boven-Aalst
Commune : GINGELOM
Province : Limbourg
Région : Région flamande