HET HUISKANTOOR

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HET HUISKANTOOR
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 629.893.056

Publication

12/05/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

08-05-2015

Griffie

*15308011*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0629893056

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

Het Huiskantoor

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Uit een akte verleden voor meester Natalie Cabes, notaris te Houthalen-Helchteren, op 8 mei 2015 blijkt dat de volgende besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht.

1) Vennoten: 1) Schildermans Rutger Dirk, geboren te Lommel op 15 augustus 1987, ongehuwd, wonende te 3920 Lommel, Kruisbekstraat 28, en 2) Schildermans Erik Johannes, geboren te Lommel op 28 november 1959, wettig gescheiden, wonende te 3600 Genk, Reinpadstraat 67.

2) Rechtsvorm en Naam: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Het Huiskantoor".

3) Maatschappelijke zetel: 3920 Lommel, Einde 2/K.

4) Doel van de vennootschap: De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van derden of in samenwerking met derden:

- De uitoefening van de activiteit van vastgoedmakelaar zijnde de activiteiten van bemiddelaar met het oog op de verkoop, aankoop, ruil, verhuring of afstand van onroerende goederen, onroerende rechten of handelsfondsen alsmede de activiteiten van beheerder van goederen die instaat voor ofwel het beheer van onroerende goederen of rechten, ofwel het syndicusschap van onroerende goederen in mede-eigendom.

- Het coördineren van handelingen gericht op het ontwikkelen, bouwen en doen bouwen van bouwprojecten in en buiten België, het daartoe geven van instructies en het houden van toezicht op de uitvoering van de bouwprojecten; projectontwikkeling voor de nieuwbouw van individuele woningen of voor renovatiewerken, projectontwikkeling voor de bouw van appartementsgebouwen. - Alle onroerende goederen, zowel gebouwde als ongebouwde, huizen, appartementen, kantoren, nijverheidsgebouwen, terreinen, gronden en eigendommen in het algemeen aankopen en verkopen, huren, verhuren, ruilen, omvormen of afbreken, in leasing geven of nemen, valoriseren, renoveren, exploiteren, alle basisakten opstellen, alle gronden verkavelen, alle grond- en wegeniswerken laten uitvoeren en de gronden en wegenissen voorzien van alle nodige of nuttige nutsvoorzieningen en uitrustingen, het verstrekken van adviezen en het verrichten van controletaken in dezelfde context. - Projectontwikkeling en promotie.

- Groot- en kleinhandel in bouwmaterialen en bouwproducten.

- Bouwen van huizen en appartementen volgens de formule "sleutel-op-de-deur".

- Algemene coördinatie van de werkzaamheden op de bouwwerf.

- Alle plaatsbeschrijvingen, kostenbegrotingen en schadebepalingen van alle onroerende goederen vaststellen en redigeren.

- Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer van onroerende goederen in eigen patrimonium of in patrimonium van derden.

- Het verkrijgen, vervreemden, verhuren, administreren en exploiteren van onroerende goederen en het verlenen van bemiddeling daarbij.

- Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard, in de meest ruime zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

Onderwerp akte :

Einde 2 Bus K 3920 Lommel

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

- De grondverhandelingen, ruilverhandelingen en bemiddeling bij aankoop, verkoop en verhuur van onroerende goederen.

- Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies welke rechtstreeks of onrechtstreeks met haar maatschappelijk doel verband houden.

- Het verrichten van handelingen welke met het bovenstaande in de ruimste zin verband houden, daaruit voorvloeiend of daartoe bevorderlijk kunnen zijn.

- Het verwerven, beheren en verkopen van onroerende goederen of zakelijke rechten daarop, in België of in het buitenland.

- Het huren, verhuren, in erfpacht of gebruik nemen van onroerende en/of roerende goederen en onroerende leasing.

- Het vormen en beheren van een onroerende en/of roerend patrimonium bestaande uit lichamelijke of onlichamelijke onroerende en/of roerende goederen.

De vennootschap kan alle verrichtingen, zowel roerend als onroerend, uitvoeren die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar doel, zowel in België als in het buitenland.

De vennootschap kan tevens de functies van bestuur of vereffenaar in andere vennootschappen uitoefenen.

De vennootschap mag borgstellingen aangaan, haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen, zowel voor haarzelf als voor alle derden.

5) Maatschappelijk kapitaal: Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro. Het is verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Op deze aandelen werd door de oprichters in geld ingeschreven en ze werden ten belope van zesduizend vierhonderd euro volgestort. De heer Schildermans Rutger moet nog een bedrag van 8.540,00 euro volstorten; de heer Schildermans Erik moet nog een bedrag van 3.660,00 euro volstorten.

6) Duur van de vennootschap: vennootschap bestaat vanaf het bekomen van rechtspersoonlijkheid voor een onbeperkte duur.

7) Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot. De zaakvoerders zijn bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte. In geval er meerdere zaakvoerders zijn, beschikken zij ieder afzonderlijk over de bevoegdheden vervat in de wet.

8) Maatschappelijk boekjaar: Het boekjaar van de vennootschap gaat in op een januari en eindigt op eenendertig december.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging van de vennootschapsakte tot en met eenendertig december tweeduizend zestien.

9) Aanlegging reserves: Jaarlijks houdt de algemene vergadering een bedrag in van ten minste een twintigste van de nettowinst voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

10) Algemene vergadering: De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de derde vrijdag van de maand juni om zeventien uur; indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag.

De gewone algemene vergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap.

11) Benoemingen: Tot niet-statutaire zaakvoerder is benoemd voor onbeperkte duur, de heer Schildermans Rutger Dirk, geboren te Lommel op 15 augustus 1987, wonende te 3920 Lommel, Kruisbekstraat 28.

De zaakvoerder oefent zijn ambt onbezoldigd uit.

12) Deponering van het gestorte kapitaal: Notaris Natalie Cabes te Houthalen-Helchteren bevestigt dat er een bedrag van 6.400,00 euro werd gedeponeerd op een bijzondere rekening, nummer BE39 6451 0278 9319, geopend bij de Bank J. Van Breda & C° te 2000 Antwerpen, Ledeganckkaai 7. VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, OPGEMAAKT VOOR REGISTRATIE, UITSLUITEND MET HET OOG OP NEERLEGGING IN HET VENNOOTSCHAPSDOSSIER

Notaris Natalie Cabes

Houthalen-Helchteren

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de oprichtingsakte.

Coordonnées
HET HUISKANTOOR

Adresse
EINDE 2, BUS K 3920 LOMMEL

Code postal : 3920
Localité : LOMMEL
Commune : LOMMEL
Province : Limbourg
Région : Région flamande