HEVA CONSTRUCT

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : HEVA CONSTRUCT
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 525.937.760

Publication

15/04/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*13302311*

Neergelegd

11-04-2013

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0525937760

Benaming (voluit): HEVA CONSTRUCT

(verkort):

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 3700 Tongeren, Bilzersteenweg 474

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

I. OPRICHTING

Uit een akte, verleden voor mij, Meester Joel VANGRONSVELD, geassocieerd notaris met standplaats te

Eigenbilzen, op 11 april 2013, blijkt dat :

1. De heer BLOCKEN, Wilfried Ghislain Paul, geboren te Hasselt op twintig oktober negentienhonderd negenenveertig, wonende te 3724 Kortessem (Vliermaal), Leopold III-straat 78.

2. De heer VANLESSEN, Philippe Francis Ghislain, geboren te Tongeren op twaalf mei negentienhonderd negenenzeventig, wonende te 3700 Tongeren, Bilzersteenweg 474.;

een Naamloze Vennootschap hebben opgericht onder de naam HEVA CONSTRUCT.

Het kapitaal bedraagt TWEEENZESTIGDUIZEND EURO (¬ 62.000,00) vertegenwoordigd door zeshonderd twintig (620) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/zeshonderd twintigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Alle aandelen zijn door de oprichters ingeschreven a pari in speciën. De zeshonderd twintig (620) aandelen werden als volgt onderschreven:

1. De heer BLOCKEN Wilfried, wonende te 3724 Kortessem (Vliermaal), Leopold III-straat 78, titularis van éénendertig (31) aandelen

2. De heer VANLESSEN Philippe, wonende te 3700 Tongeren, Bilzersteenweg 474, titularis van vijfhonderd negenentachtig (589) aandelen

Totaal zeshonderd twintig (620) aandelen.

De oprichters verklaren en erkennen dat elk der aandelen volledig volgestort zijn.

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van TWEEENZESTIGDUIZEND EURO (¬ 62.000,00). Het geheel van de inbreng in speciën werd gedeponeerd overeenkomstig artikel 224 van het wetboek van vennootschappen voorafgaandelijk dezer op een bijzondere rekening geopend ten name van de vennootschap in oprichting bij de ING Bank.

Ondergetekende notaris bevestigt dat deze deponering heeft plaatsgevonden overeenkomstig de wet. Een bewijs van deze deponering werd afgegeven door voornoemde instelling en zal in het dossier van ondergetekende notaris bewaard blijven.

II. STATUTEN (uittreksel)

Artikel 1  Naam, aard, duur

De vennootschap is opgericht onder de rechtsvorm van een Naamloze vennootschap. Haar naam luidt  HEVA

CONSTRUCT .

De vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid.

Artikel 2  Maatschappelijke zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 3700 Tongeren, Bilzersteenweg 474.

Artikel 3  Doel

De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, zowel in België als in

het buitenland:

 Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend en onroerend vermogen. Alle studiën en operaties met betrekking tot alle onroerende goederen en rechten, welke daaruit voortvloeien, zoals de aankoop, de bouw, de verbouwing, de aanpassing, de huur- en onderhuur, de rechtstreekse uitbating of in regie, de ruiling, de verkoop, de verkavelingen en - in het algemeen - alle operaties die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, voor eigen rekening, van alle bebouwde en onbebouwde onroerende eigendommen.

 Alle mogelijke werkzaamheden, technische diensten en adviezen te verstrekken aan derden op organisatorisch, commercieel, administratief, bedrijfseconomisch en juridisch vlak.

 Studie- en raadgevend bureel inzake alle studies met betrekking tot projectontwikkeling en verkavelingen, en alle werken in de bouw in de meest ruime zin van het woord.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

 Het oprichten, besturen, het begeleiden, het deelnemen, het adviseren en directie voeren over ondernemingen en vennootschappen.

 Het uitoefenen van de functie van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen en/of ondernemingen.

 Het optreden bij onderhandelingen ter zake gehele of gedeeltelijke overname van aandelen, in de meest ruime betekenis. Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investeringen.

 Het toestaan van leningen, zich borgstellen en onroerende goederen in pand geven of hypothekeren.

 Het huren of verhuren, het doen bouwen of verbouwen, met betrekking tot onroerende en roerende goederen, in de ruimste zin van het woord, met inbegrip van de onroerende leasing.

 Het verwerven en vervreemden van onroerende goederen.

 Het verbouwen, bouwen en laten bouwen van onroerende goederen in het algemeen.

 De vennootschap mag zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derden aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende of onroerende goederen.

 Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer van roerend en onroerend eigen patrimonium. Zij mag onder meer onroerende goederen aanwerven, laten bouwen, laten opschikken, laten uitrusten, ombouwen, met het oog op het beheer, de opbrengst, de verkoop en de wederverkoop; zij mag onroerende goederen vervreemden met het oog op de wederbelegging en opbrengsten; zij mag beschikbare middelen beleggen in roerende goederen en waarden, zonder dat deze verrichtingen een activiteit als vastgoedmakelaar mogen uitmaken.

 Het verlenen van diensten en adviezen aan personen en bedrijven in het algemeen, met betrekking tot bedrijfsbeheer, managementadvies, opportuniteitsonderzoek en al wat daarmede rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

 Zij kan tevens rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze, in alle vennootschappen, ondernemingen, samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een gelijkaardig of verwant doel nastreven of waarvan het doel in innige samenhang met het hare staat.

 Zij kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen; zij kan tevens borg staan voor derden, zowel aandeelhouders, bestuurders als louter derden, evenals hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan, met respect voor de wettelijke beperkingen.

Artikel 4  Kapitaal

Het kapitaal bedraagt tweeënzestigduizend euro (62.000 EUR).

Het is vertegenwoordigd door zeshonderd twintig (620) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/zeshonderd twintigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel 10  Statuut van de bestuurders

De vennootschap wordt bestuurd door natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet bezoldigd.

Er moeten tenminste drie bestuurders zijn. De raad van bestuur kan evenwel slechts uit twee leden bestaan wanneer voldaan is aan alle voorwaarden zoals vermeld in het Wetboek van Vennootschappen.

De bestuurders worden benoemd door de algemene vergadering voor een termijn van ten hoogste zes jaar. Hun opdracht eindigt bij de sluiting van de laatste jaarvergadering voorafgaand aan het verstrijken van deze termijn. Aftredende bestuurders zijn herbenoembaar.

Bestuurders kunnen te allen tijde bij eenvoudige meerderheid door de Algemene Vergadering ontslagen worden.

Een bestuurder die zijn ontslag geeft, moet zijn opdracht verder vervullen tot redelijkerwijze in zijn vervanging kan worden voorzien.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot bestuurder benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze vertegenwoordiger is burgerrechtelijk aansprakelijk en strafrechtelijk verantwoordelijk alsof hij zelf de betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder of zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Artikel 11 - Vergadering van de raad van bestuur

De raad van bestuur vergadert na oproeping door de voorzitter, zo dikwijls als het belang van de vennootschap het vereist en bovendien binnen de veertien dagen na een daartoe strekkend verzoek van twee bestuurders of, indien de vennootschap slechts twee bestuurders telt, na een daartoe strekkend verzoek van één bestuurder. De raad van bestuur wordt voorgezeten door de voorzitter of, bij diens afwezigheid, door de oudste der aanwezige bestuurders.

De vergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of in enige andere plaats aangewezen in de oproepingsbrief.

De oproepingsbrief tot een vergadering van de raad van bestuur wordt, behoudens in geval van dringende noodzakelijkheid, ten minste vijf volle dagen voor de vergadering verzonden. De oproeping bevat de agenda; over de punten die daarin niet vermeld worden, kan slechts rechtsgeldig beraadslaagd en besloten worden wanneer alle bestuurders aanwezig zijn en ermee instemmen.

Artikel 12 - Besluitvorming in de raad van bestuur

De raad van bestuur kan slechts geldig beraadslagen en besluiten wanneer tenminste de meerderheid van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is op de vergadering.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

De bestuurder die belet is, kan bij eenvoudige brief of door middel van ieder ander communicatiemiddel, volmacht geven aan één van zijn collega's van de raad van bestuur, maar slechts voor één vergadering. Elke bestuurder kan nochtans slechts één medelid van de raad van bestuur vertegenwoordigen.

Voor de eerste raad van bestuur na de oprichting van de vennootschap kan een bestuurder ook volmacht geven aan een derde.

De besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen.

Indien de raad van bestuur uit meer dan twee leden bestaat heeft, in geval van staking van stemmen, de voorzitter een beslissende stem.

In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap dit vereisen, kunnen besluiten worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders, in zoverre het niet gaat om de vaststelling van de jaarrekening of de aanwending van het toegestane kapitaal. DIRECTIECOMITÉ

Artikel 15

De raad van bestuur kan zijn bestuursbevoegdheden overdragen aan een directiecomité, zonder dat deze overdracht betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grond van andere bepalingen van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden. Wanneer een directiecomité wordt ingesteld, is de raad van bestuur belast met het toezicht op dat comité.

Het directiecomité bestaat uit meerdere personen, die al dan niet bestuurders zijn. De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot lid van het directiecomité benoemt deze onder zijn aandeelhouders, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze vertegenwoordiger is burgerrechtelijk aansprakelijk en strafrechtelijk verantwoordelijk alsof hij zelf de betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt.

DAGELIJKS BESTUUR

Artikel 16

De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur van de vennootschap aan één of meer personen toekennen. Deze worden:

" afgevaardigd of gedelegeerd bestuurder genoemd indien zij worden gekozen binnen de raad

" directeur genoemd indien zij worden gekozen buiten de raad

De raad van bestuur mag tevens één of meer volmachtdragers benoemen en hun bevoegdheden vaststellen.

EXTERNE VERTEGENWOORDIGING

Artikel 17

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur als college, wordt de

vennootschap ten aanzien van derden rechtsgeldig verbonden door:

" één bestuurder afzonderlijk, afgevaardigd of gedelegeerd bestuurder genoemd, voor alle transacties onder of gelijk aan tienduizend euro (¬ 10.000,00); voor alle transacties boven vermeld bedrag dienen twee bestuurders gezamenlijk op te treden

" een directeur afzonderlijk, voor wat het dagelijks bestuur aangaat

" twee leden van het directiecomité, voor wat de aan het directiecomité toegekende bevoegdheden betreft

" binnen de perken van hun mandaat, door de bijzondere gevolmachtigden

Artikel 18 - Plaats en datum jaarvergadering

De bestuurders moeten de gewone algemene vergadering van de aandeelhouders, jaarvergadering genoemd, ieder jaar bijeenroepen op de laatste vrijdag van de maand mei, om 18.00 uur. Indien dit een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering plaats vinden op de eerstvolgende werkdag.

De raad van bestuur mag buitengewone algemene vergaderingen bijeenroepen telkens het belang der vennootschap het vergt. Hij moet die bijeenroepen wanneer aandeelhouders die ten minste een vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

Alle algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap behalve indien de oproeping anders vermeldt.

Artikel 19 Schriftelijke besluitvorming

Met uitzondering van de besluiten welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de aandeelhouders eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door de raad van bestuur een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle aandeelhouders en naar de eventuele commissarissen, met de vraag aan de aandeelhouders om de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op een correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld. Indien wordt geopteerd voor de procedure van de schriftelijke besluitvorming voor de jaarvergadering, dan dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen twintig dagen voor de hiervoor bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering.

Is binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn de goedkeuring van alle aandeelhouders zowel met betrekking tot het principe van de schriftelijke procedure zelf als met betrekking tot de agendapunten en de voorstellen van besluit niet ontvangen, dan worden al de voorgestelde beslissingen geacht niet genomen te zijn. Hetzelfde geldt indien blijkt dat, weliswaar binnen de termijn, bepaalde voorstellen van besluit wel doch andere niet de eenparige goedkeuring hebben gekregen van de aandeelhouders.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 20 - Toelating tot de vergadering

De oproepingen voor iedere algemene vergadering geschieden overeenkomstig de wet.

Oproepingen zijn niet nodig wanneer al de aandeelhouders overeenkomen een vergadering te houden. Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke aandeelhouder op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet aandeelhouder.

Artikel 21 - Uitoefening van stemrecht

Wanneer de aandelen gelijke waarde hebben, geven zij elk recht op één stem.

Alle beslissingen dienen te worden genomen met een meerderheid van ten minste vijfhonderd negentig (590) op zeshonderd twintig (620) stemmen.

Indien een aandeel aan verscheidene eigenaars toebehoort, kan de algemene vergadering de uitoefening van het aan de betrokken aandelen verbonden stemrecht schorsen totdat één enkele persoon is aangewezen als eigenaar.

Het stemrecht van aandelen bezwaard met vruchtgebruik, wordt uitgeoefend door de vruchtgebruiker, behoudens andersluidend akkoord tussen vruchtgebruiker en blote eigenaar of verzet door deze laatste. Indien de blote eigenaar zich verzet, is het stemrecht geschorst tot na akkoord van de belanghebbenden of tot na een rechterlijke uitspraak dienaangaande.

Artikel 26 - Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar. Artikel 27 - Winstbestemming

Over de aanwending van de winst beslist de algemene vergadering, onverminderd de wettelijke beperkingen terzake.

Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van tenminste een twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds. De verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

De raad van bestuur bepaalt het tijdstip en de wijze van betaling der dividenden, en heeft de bevoegdheid om, met inachtneming van de wettelijke voorschriften, op het resultaat van het boekjaar interim-dividenden uit te keren.

Artikel 28 - Benoeming van vereffenaars

Zijn geen vereffenaars benoemd, dan worden de bestuurders ten aanzien van derden als vereffenaars beschouwd.

De vereffenaars beschikken over de wettelijk voorziene machten, tenzij de algemene vergadering die hen benoemt anders beslist met gewone meerderheid van stemmen.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de bevoegde rechtbank van koophandel is overgegaan tot bevestiging of homologatie van de benoeming door de algemene vergadering.

III. OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

1. Benoemingen:

Met eenparigheid van stemmen wordt het aantal bestuurders vastgesteld op twee. Worden als eerste

bestuurders benoemd voor een duur van zes jaar:

- De heer BLOCKEN Wilfried, voornoemd;

- De heer VANLESSEN Philippe, voornoemd.

Zij verklaren allen hun opdracht te aanvaarden. De al of niet bezoldiging van hun mandaat zal bepaald worden

bij beslissing van de algemene vergadering.

2. Eerste Boekjaar - Jaarvergadering:

Het eerste boekjaar loopt pro fisco vanaf heden tot eenendertig december tweeduizend veertien.

De eerste jaarvergadering zal worden gehouden in het jaar tweeduizend vijftien.

3. Overname door de vennootschap van de verbintenissen aangegaan door de zaakvoerder gedurende de tussentijd

De comparant(en) verklaart(en) te weten dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid zal bezitten en dat de vennootschap slechts tot stand zal komen van zodra een uittreksel van onderhavige oprichtingsakte ter griffie van de Rechtbank van koophandel zal gedeponeerd zijn.

De comparant(en) verklaart(en) dat de vennootschap met toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan binnen de twee jaar voor het verlijden van onderhavige akte. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

De verbintenissen aangegaan tussen het verlijden van onderhavige oprichtingsakte en de deponering ervan ter griffie, dienen overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen te worden bekrachtigd door de vennootschap binnen de twee maanden nadat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

4. Volmacht

De verschijners stellen daarop aan als bijzondere gevolmachtigden met macht van indeplaatsstelling, **, aan wie de macht verleend wordt om de nodige formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de B.T.W.-administratie, de Kruispuntbank voor Ondernemingen en het ondernemingsloket.

EERSTE RAAD VAN BESTUUR

Onmiddellijk hierna zijn alle bestuurders in vergadering van de raad van bestuur bijeengekomen en wordt met

eenparigheid van stemmen benoemd tot voorzitter van de raad van bestuur :

de heer BLOCKEN Wilfried.

Worden als afgevaardigd bestuurder benoemd voor een duur van zes jaar te rekenen vanaf heden :

- De heer BLOCKEN Wilfried, voornoemd;

- De heer VANLESSEN Philippe, voornoemd.

Luik B - Vervolg

Welke verklaren te aanvaarden.

Met de bevoegdheid om individueel de vennootschap te verbinden voor alle transacties onder of gelijk aan

tienduizend euro (¬ 10.000,00).

BIJZONDERE VOLMACHT

De raad van bestuur geeft volmacht aan de heer VANLESSEN Philippe, voornoemd, voor de ondertekening van

de aankoopakte en de betaling van de prijs en de kosten van volgend onroerend goed, en dit onder de

voorwaarden die de lasthebber zal goedvinden:

STAD HASSELT  vierde afdeling

In een appartementsgebouw in oprichting op een perceel landbouwgrond, gelegen Luikersteenweg, gekend

volgens titel onder sectie E deel van nummer 570/N en volgens recente kadastrale gegevens onder sectie E

nummer 570/B/2, met een oppervlakte van duizend zeshonderd vierkante meter (1.600 m2).

De volgende privatieve kavels:

1) Het appartement  app.C.3.2. , op de derde verdieping, rechts, omvattende:

a) in privatief en exclusieve eigendom: leefruimte met eetkamer, keuken, berging, nachthal, wc, badkamer, drie slaapkamers, terras links van het appartement en aan de achterzijde.

b) in gedwongen onverdeeldheid en mede-eigendom: drieënzestig/duizendsten (63/1.000), in de gemene delen, waarvan de grond.

2) De autostaanplaats, genummerd  AS8 , omvattende:

a) in privatief en exclusieve eigendom: de autostaanplaats zelf.

b) in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid:

vijf/duizendsten (5/1.000), in de gemene delen, waarvan de grond.

3) De berging genummerd  B6T3 , gelegen aan de kant van de Hassaluthdreef, omvattende:

a) in privatief en exclusieve eigendom: de berging zelf met haar deur.

b) in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid: één/duizendste (1/1.000), in de gemene delen, waarvan de grond.

Zoals deze goederen omschreven staan in de statuten van het gebouw houdende de basisakte met de eraan gehechte stukken en plannen, verleden voor notaris Eric Gilissen te Hasselt op 12 december 2011, overgeschreven op het eerste hypotheekkantoor van Hasselt op 15 december 2011 onder formaliteitnummer 070-T-15/12/2011-14839 en de wijzigende basisakte verleden voor zelfde notaris op 4 juli 2012, overgeschreven op het eerste hypotheekkantoor van Hasselt op 17 juli 2012 onder formaliteitnummer 070-T17/07/2012-08242, en de wijzigende basisakte verleden voor zelfde notaris op 18 februari 2013, overgeschreven op het eerste hypotheekkantoor van Hasselt op 27 februari 2013 onder formaliteitnummer 070T-27/02/2013-02188, welke akte zal verleden worden in het kantoor van notaris Eric Gilissen te Hasselt op 12 april 2013 of op een latere datum.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Meester Joel VANGRONSVELD

Notaris met standplaats te Eigenbilzen

Tegelijkertijd neergelegd :

Elektronisch :

-- een elektronisch afschrift van de oprichtingsakte;

-- het elektronisch analytisch uittreksel.

Per post:

-- de onderhandse volmacht.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

07/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 31.08.2015 15559-0026-012

Coordonnées
HEVA CONSTRUCT

Adresse
BILZERSTEENWEG 474 3700 TONGEREN

Code postal : 3700
Localité : TONGEREN
Commune : TONGEREN
Province : Limbourg
Région : Région flamande