HEYNICKX CARINE

Divers


Dénomination : HEYNICKX CARINE
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 875.557.137

Publication

23/12/2011
ÿþ Mad Wad 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

nu ii iiiiiuuiiii ii iii

" 11193077"

V beh aa Bei Stal-

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

il 3 -92- 2018

G rt"#t'tzE LT

Ondememingsnr : 0875.557.137

Benaming

(voluit) : HEYNICKX Carine

(verkort) :

Rechtsvorm : Landbouwvennootschap

Zetel : 3930 Hamont-Achel - Hees 27

(volledig adres)

Onderwerp akte : Kapitaalverhoging

Uit een akte verleden voor ondergetekende notaris, Wendy GEUSENS te Hamont-Achel (Hamont) op acht' ' november tweeduizend en elf, waarop volgende registratievermelding is aangebracht "Geregistreerd acht: bladen, geen verzendingen, te Neerpelt op zestien november tweeduizend en elf, boek 543 blad 65 vak 11, ontvangen achthonderd eenenveertig euro tachtig cent, (get.) de E.a. Inspecteur a.i. M. Pirard", blijkt dat volgende beslissingen werd genomen:

1. Kapitaalverhoging door inbreng in natura

A)Kapitaalverhoging

De algemene vergadering besluit reet eenparigheid van stemmen het maatschappelijk kapitaal te verhogen met tweehonderd zeventigduizend euro (¬ 270.000,00) om het kapitaal te brengen van vierhonderd en zes duizend vijfhonderd euro (¬ 406.500,00) op zeshonderd zesenzeventig duizend vijfhonderd euro (E 676.500,00): door inbreng in natura van de volle eigendom van de bedrijfsgebouwen zonder de onderliggende grond, gelegen te Hamont-Achel, deelgemeente Hamont, Hees +27, Groote Hees en Onverdeelde Heide door de heer NIJS Luc Mathieu, geboren te Hamont op vijf januari negentienhonderd achtenzestig, en zijn echtgenote; mevrouw HEYNICKX Carine Thea, geboren te Hamont op acht februari negentienhonderd negenenzestig, wonende te 3930 Hamont-Achel, Hees 27.

En door de overname door de vennootschap van een bedrag van honderd drieënzestig duizend driehonderd; drieëndertig euro drieëndertig cent (E 163.333,33) aan schulden, eigendom van de echtgenoten Nijs-Heynickx. De totale nettowaarde van de inbreng bedraagt dus:

- de inbreng in natura bedraagt vierhonderd drieëndertig duizend driehonderd drieëndertig euro drieëndertig cent (¬ 433.333,33) in kapitaal;

- de overname van de schulden, eigendom van de echtgenoten Nijs-Heynickx, door de vennootschap: bedraagt honderd drieënzestig duizend driehonderd drieëndertig euro drie-endertig cent (E 163.333,33).

Saldo tweehonderd zeventig duizend euro (E 270.000.00), waarvoor de uitgifte gebeurt van tweeduizend: zevenhonderd (2700) nieuwe aandelen van de vennootschap die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen en in de winst zullen delen vanaf.

B) Uitgifte van de aandelen

De algemene vergadering beslist tot de creatie van tweeduizend zevenhonderd (2700) nieuwe aandelen van: de vennootschap die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen en in de winst zullen: delen vanaf heden.

C) Inschrijving op de aandelen

Deze nieuwe aandelen worden toegekend, volledig volstort zijnde, aan:

- mevrouw HEYNICKX Carine Thea, wonende te 3930 Hamont-Achel, Hees 27, duizend driehonderd vijftig: (1350) aandelen.

- de heer NIJS Luc Mathieu, wonende te 3930 Hamont-Achel, Hees 27, duizend driehonderd vijftig (1350) aandelen.

2.Wijziging van artikel 5 van de statuten om dit artikel in overeenstemming te brengen met de vorige: beslissingen

De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen artikel vijf van de statuten aan te passen als volgt:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt zeshonderd zesenzeventig duizend vijfhonderd euro (¬ 676.500,00), en is verdeeld in zesduizend zevenhonderd vijfenzestig (6765) aandelen zonder nominale waarde, die elk een gelijk deel van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen."

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(a)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor ontledend uittreksel

(Get.) Notaris Wendy Geusens

Samen hiermee neergelegd: de expeditie van de akte en de gecoördineerde statuten.

WHen

Staats. lad

sch

.et

4N, 4 E,.

Op de laatste blz. van Luik G vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Coordonnées
HEYNICKX CARINE

Adresse
HEES 27 3930 HAMONT-ACHEL

Code postal : 3930
Localité : Achel
Commune : HAMONT-ACHEL
Province : Limbourg
Région : Région flamande