HOLDING AGTEN-VAN SCHOOTE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HOLDING AGTEN-VAN SCHOOTE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 866.532.078

Publication

29/08/2012
ÿþ,Luik B

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111111111Mt11!11111

Neorgalogd tor grlfilo dor

rechtbank v. koaphondel tc TON6EREN

2 0 -08- 2012

Gllfl'~~

I-fnnfrforiffiar

-.r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : BE0866.532.078

Benaming (voluit) : HOLDING AGTEN-VAN SCHOOTE

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel ; Wijshagerkiezef 53

3670 Meeuwen-Gruitrode

Onderwerp akte :BVBA: wijziging

Uit het proces-verbaal opgesteld in het jaar tweeduizend en twaalf, op negentien juli, voor Meester Marc VAN NERUM, notaris te Meeuwen-Gruitrode.

"Geregistreerd te Bree op 26 juli 2012, boek 340, blad 75, vak 12, drie bladen, geen verzendingen, ontvangen: vijfentwintig euro, de ea. inspecteur Johan Engels, getekend onleesbaar."

Blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van "HOLDING AGTEN;; VAN SCHOOTE" besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, vennootschap met maatschappelijke zetel te 3670 Meeuwen-Gruitrode, Wijshagerkiezel 53, rechtspersonenregister Tongeren BTW BE 0866.532.078, de volgende beslissingen heeft genomen:

Éérste besluit: Principieel besluit tot fusie

1. De voorzitter geeft een korte samenvatting van het fusievoorstel en van de aanvullende verslagen, hoger vermeld, waarin voorgesteld wordt dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid HOLDING AGTEN-VAN SCHOOTE, door fusie overgenomen wordt door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid APOTHEEK AGTEN VAN SCHOOTE.

2. De vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid HOLDING il AGTEN-VAN SCHOOTE besluit de vennootschap te ontbinden, zonder vereffening, met het oog op voornoemde fusie, onder opschortende voorwaarde dat de vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid APOTHEEK AGTEN-VAN SCHOOTE tot eenzelfde besluit komt.

3. Bijgevolg zal gans het vermogen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid :: HOLDING AGTEN-VAN SCHOOTE, met alle rechten en plichten, overgaan op de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid APOTHEEK AGTEN VAN SCHOOTE.

;, De overgang geschiedt op basis van een toestand van de jaarrekening afgesloten op 31 december 2011. Aile rechten, plichten en verbintenissen ontstaan vanaf voormelde datum, worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap.

Kapitaal, reserves, provisies, schulden jegens derden, winst en verlies van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid HOLDING AGTEN-VAN SCHOOTE worden vanaf !i voornoemde datum opgenomen in de jaarrekening van de overnemende vennootschap.

Tweede besluit : Uitreiking aandelen-ruilverhoudinq

i; 1. Er worden aan de aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid HOLDING AGTEN-VAN SCHOOTE tweeduizend negenhonderd tweeënveertig (2.942) aandelen in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid APOTHEEK AGTEN; VAN SCHOOTE uitgereikt, naar verhouding van duizend vierhonderd eenenzeventig (1.471) nieuwe aandelen voor drieënnegentig (93) oude aandelen, zonder opleg in geld.

;; 2. Die nieuwe aandelen hebben dezelfde rechten en plichten ais de bestaande aandelen, en delen in de winst vanaf 1 januari 2012.

3. De zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid APOTHEEK ;; AGTEN-VAN SCHOOTE zorgt voor de vernietiging van alle bestaande aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid HOLDING AGTEN VAN SCHOOTE.

De zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid APOTHEEK AGTEN-VAN SCHOOTE zal in ruit voor de vernietigde aandelen tweeduizend negenhonderd

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

mod 71.1

"er Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



tweeënveertig (2.942) nieuwe aandelen overhandigen aan de aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid HOLDING AGTEN VAN SCHOOTE, volgens gezegde ruilverhouding.

De kosten van deze verrichting komen ten laste van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid APOTHEEK AGTEN-VAN SCHOOTE.

SLOT

De voorzitter, samen met de notaris, stelt vast dat alle punten van de agenda besproken zijn, en dat

hierover werd besloten met eenparigheid van stemmen.

WAARVAN ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Marc Van Nerum te Meeuwen-Gruitrode



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/08/2012 - Annexes du Moniteur belge Tesamen hiermee neergelegd: afschrift der akte, verslag van bedrijfsrevisor Hubert Vencken dd. 5 juli 2012, verslag van de zaakvoerder dd. 2 juli 2012.



Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

17/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 26.05.2012, NGL 12.07.2012 12290-0031-013
25/05/2012
ÿþLuik B`

mal 11.9

In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

rechtbank v. koophandel te TONGEREN

I llIUill I IIIII I IIINIVA

*12095322*

i

bel a. Be Sta

Ondernemingsnr: 0866.532.078

e

Benaming (voluit) : HOLDING AGTEN-VAN SCHOOTE

(verkort) :

Rechtsvorm besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Wijshagerkiezel 53

3670 Meeuwen-Gruitrode

Onderwerp akte : BVBA: wijziging

e;

Overeenkomstig de bepalingen van artikel 693 van het Wetboek van Vennootschappen, werd door de; bestuursorganen van de hierna vermelde vennootschappen, in gemeenschappelijk overleg, het voorstel van; fusie door overneming opgesteld waarvan het uittreksel luidt als volgt :

IDENTIFICATIE VAN DE AAN DE FUSIE DEELNEMENDE VENNOOTSCHAPPEN

BVBA APOTHEEK AGTEN - VAN SCHOOTE (= overnemende vennootschap)

De vennootschap werd opgericht ingevolge akte verleden voor notaris Marc VAN NERUM te; Meeuwen-Gruitrode op 18 maart 1998, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 18 april daaropvolgend onder nummer 1998-04-18 / 420.

De statuten werden voor het laatst gewijzigd ingevolge akte verleden voor notaris Marc VANi NERUM te Meeuwen-Gruitrode op 29 juli 2004, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 8 september daaropvolgend onder nummer 2004-09-0810128666.

BVBA HOLDING AGTEN - VAN SCHOOTE (= over te nemen vennootschap)

Deze vennootschap werd opgericht blijkens akte verleden voor notaris Marc VAN NERUM tel Meeuwen-Gruitrode op 5 juli 2004, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 3

1.

augustus daaropvolgend onder nummer 2004-08-03 / 0115884, De statuten werden sedertdien niet meer gewijzigd.

ii FUSIE

ie In aanmerking nemende dat de bestuursorganen van voormelde vennootschappen het initiatief hebben,

i genomen ertoe strekkende een fusie door te voeren waarbij het gehele vermogen van de over te nemen, vennootschap, met toepassing van de bepalingen van de artikelen 671 en volgende van het Wetboek van; t; Vennootschappen, zal overgaan op de overnemende vennootschap, verbinden de bestuursorganen van de genoemde vennootschappen zich jegens elkaar te doen wat in hun macht ligt om tussen de genoemde; ij vennootschappen een fusie tot stand te brengen tegen de nagemelde voorwaarden en leggen zij bij deze hete e; fusievoorstel vast dat ter goedkeuring zal worden voorgelegd aan de respectieve algemene vergaderingen van;

ii de aandeelhouders van deze vennootschappen.

i, Aldus wordt voorgesteld dat de fusie zal worden doorgevoerd tussen BVBA APOTHEEK AGTEN - VAN;

il SCHOOTE en BVBA HOLDING AGTEN - VAN SCHOOTE.

e Dit betreft een omgekeerde fusie, daar de BVBA HOLDING AGTEN - VAN SCHOOTE in het bezit is van:

;e alle aandelen van de BVBA APOTHEEK AGTEN - VAN SCHOOTE. i

il Het is zo dat de BVBA HOLDING AGTEN - VAN SCHOOTE enkel inkomsten ontvangt uit de BVBAi II APOTHEEK AGTEN - VAN SCHOOTE. Deze fusie heeft aldus een administratieve en juridischer vereenvoudiging tot doel en zeker niet een fiscaal doel. Deze verrichting beantwoordt aldus aan rechtmatige; il financiële, economische behoeften.

BOEKHOUDING

De fusie tussen beide vennootschappen zal gebeuren op basis van jaarafsluiting per 31 december 2011.

;e De handelingen van de over te nemen vennootschap zullen boekhoudkundig geacht worden te zijn verrichte

li voor rekening van de overnemende vennootschap vanaf 1 januari 2012. e

RUILVERHOUDING

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

2.

111

111

mal 11.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

V

~w

Er bestaan 186 aandelen in de over te nemen vennootschap BVBA HOLDING AGTEN - VAN SCHOOTE die

allen dienen geruild te worden tegen aandelen BVBA APOTHEEK AGTEN - VAN SCHOOTE.

Deze aandelen worden geruild in de verhouding van 93 aandelen van de over te nemen vennootschap BVBA

HOLDING AGTEN - VAN SCHOOTE voor 1.471 aandelen van de ovememende vennootschap BVBA

APOTHEEK AGTEN - VAN SCHOOTE.

We steunen ons op het eigen vermogen per 31.12.2011 van de twee vennootschappen, zonder aanpassingen

i.v.m. eventuele meer- of minderwaardes. Alle aandeelhouders van de twee vennootschappen gaan

uitdrukkelijk akkoord met deze werkwijze.

Er zullen aan de aandeelhouders van de over te nemen vennootschap BVBA HOLDING AGTEN - VAN

SCHOOTE voor deze overneming 2.942 nieuwe aandelen worden uitgereikt van de ovememende

vennootschap.

De BVBA APOTHEEK AGTEN - VAN SCHOOTE zal door de fusie in het bezit komen van 750 eigen

aandelen. Deze zullen onmiddellijk vernietigd worden.

Het uiteindelijk aantal aandelen van de BVBA APOTHEEK AGTEN - VAN SCHOOTE zal aldus 750 zijn,

verhoogd met 2.942 en verminderd met 750 of zal aldus 2.942 aandelen zijn.

Het eigen vermogen van de BVBA zal door de fusie verminderd worden in verhouding tot de eigen aandelen

die in het bezit van de BVBA komen.

De uit te reiken nieuwe aandelen zijn van dezelfde aard als de bestaande en zullen delen in de

winst van het lopende boekjaar.

Er zal geen opleg in geld worden betaald aan de houders van de aandelen van BVBA HOLDING AGTEN -

VAN SCHOOTE.

WIJZE VAN UITREIKING VAN DE NIEUWE AANDELEN

De aandelen van de overnemende vennootschap die in vergoeding van de overgang van het gehele vermogen

van de over te nemen vennootschap aan de aandeelhouders van de over te nemen vennootschap worden toege-

kend, worden aan hen uitgereikt bij het verlijden van de notariële akte.

Voor de fusie is het kapitaal vertegenwoordigd door 750 aandelen.

De 2.942 nieuwe aandelen zullen van dezelfde aard zijn als de bestaande aandelen. Zij zullen worden verdeeld

onder de aandeelhouders van de over te nemen vennootschap à rato van 93 aandelen van de over te nemen

vennootschap voor 1.471 aandelen van de overnemende vennootschap.

Na de fusie en voor de vernietiging van de eigen aandelen zijn er 3.692 aandelen. Na de vernietiging zullen er

3.692  750 of 2.942 aandelen zijn.

RECHTEN DER AANDEELHOUDERS EN BIJZONDERE REGELINGEN

De nieuw uitgegeven aandelen van de BVBA APOTHEEK AGTEN - VAN SCHOOTE nemen deel in het

bedrijfsresultaat en zijn dividendgerechtigd vanaf 1 januari 2012.

BIJZONDERE VOORDELEN

Aan de bestuurders van de overnemende vennootschap en de bestuurders van de over te nemen vennootschap

worden geen bijzondere rechten toegekend.

WAARVAN ONTLEDEND UITTREKSEL

De Heer Frederik Agten, zaakvoerder van de BVBA HOLDING AGTEN  VAN SCHOOTE

Tesamen hiermee neergelegd: het origineel fusievoorstel

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrurnenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

14/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 28.05.2011, NGL 11.07.2011 11280-0528-012
12/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 22.05.2010, NGL 06.07.2010 10276-0370-012
10/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 23.05.2009, NGL 02.06.2009 09190-0284-010
02/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 14.06.2008, NGL 26.06.2008 08308-0197-010
09/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 16.06.2007, NGL 03.07.2007 07351-0046-010
27/06/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 28.05.2005, NGL 22.06.2005 05310-2313-012

Coordonnées
HOLDING AGTEN-VAN SCHOOTE

Adresse
WIJSHAGERKIEZEL 53 3670 MEEUWEN-GRUITRODE

Code postal : 3670
Localité : Gruitrode
Commune : MEEUWEN-GRUITRODE
Province : Limbourg
Région : Région flamande