HOLDING HENDRIX

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : HOLDING HENDRIX
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 861.573.794

Publication

11/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.05.2013, NGL 10.06.2013 13159-0292-018
11/04/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*13056940*

11111111



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/04/2013 - Annexes du Moniteur belge Oridernemingsnr : 0861.573.794

Benaming (voluit) : Holding Hendrix

(verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel (volledig adres) : Kiezel Kleine-Brogel 55 - 3990 Peer

Onderwerp(en) akte : UXTBREIDING VAN HET MAATSCHAPPELIJK DOEL

Uit een akte verleden op 26 maart 2013 voor Meester NICO VAKHOUT, geassocieerd notaris te Peer, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders volgende besluiten heeft getroffen: De vergadering besluit om het doel van de vennootschap uit te breiden door hierna vermelde omschrijving in te voegen aan het begin van de opsomming in artikel 4 van de statuten en de nummering van deze opsomming aan te passen :

ira) Drukkerij en papierhandel, in het bijzonder:

- het drukken op alle mogelijke manieren en procede's van drukken; de handeg in drukwerken en geschriften van allerlei aard;

- het drukken en uitgeven van boeken, bladen, reclamefolders, reclamebladen en etiketten;

- het in- en uitvoeren van benodigdheden en papierwaren;

- de aan- en verkoop, de groot- en kleinhandel en het transport van drukwerk, schoolgerief, boeken, papierwaren, en alle zaken die verband houden met de voormelde handelingen;

- het verlenen aan de ondernemingen waarin zij deelneemt en aan, derden, al dan niet bezoldigd, van alle bijstand, hetzij technisch, industrieel, commercieel of administratief, hetzij op het vlak van, algemeen beheer of financieel.

b) Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van, mandaten en functies welke rechtstreeks of onrechtstreeks met haar` maatschappelijk doel verband houden;

c) Het voeren van het dagelijks management van vennootschappen, hieronder wordt onder meer vervat :

- organisatie en planning van het productieproces, de logistieke afhandeling en de kwaliteitscontrole;

- het bepalen van het aankoopbeleid, het verkoopbeleid, onderhandelen met leveranciers en klanten;

- het verbeteren en op punt stellen van de administratieve en financiële organisatie;

-- op het gebied van beheer, management en marketing.

d) Consulting op het gebied van publiciteit, public-relations en diverse manifestaties; het verzorgen van public-relations activiteiten en het verzorgen en inrichten van manifestaties allerhande;

e) Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van, brevetten, octrooien, licenties, know-how en aanverwante immateriele, duurzame vaste activa; alsmede de uitbating van een bureau voor nijverheidsstudies;

f) Het verhuren of huren, de aan- en verkoop van roerende goederen;

t



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor- Luik B - Vervaia

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

g) Het adviseren, organiseren en bemiddelen in de aan- en verkoop, de invoer- en uitvoerhandel; het voeren van algemene tradingactiviteiten, met inbegrip van de groot- en kleinhandel, de invoer- en uitvoerhandel;"

Voor analytisch uittreksel,

Jan Cloet & Nieo %ohout Geassocieerde notarissen

Steenweg Wijchmaal 49 B - 3990 PEER



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/04/2013 - Annexes du Moniteur belge Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie van de akte;

verslag van het bestuursorgaan;

coördinatie van de statuten.



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

4

11/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 31.05.2012, NGL 09.07.2012 12272-0111-018
01/02/2012
ÿþ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- 1111111111111111}1,1111111,

behouden 1,1

aan het

Belgisch

Staatsblad

Rechtbank van koophandel

19 JAN. 2012

te HASeliffie





: 0861.573.794

Benaming : Holding Hendrix

(voluit)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Kiezel Kleine-Brogel 55

3990 Peer

Onderwerp akte : NV: kapitaalswijziging

Uit het proces-verbaal opgesteld in het jaar tweeduizend en elf, op negentien december, voor Meester Marc VAN NERUM notaris te Meeuwen-Gruitrode.

"Geregistreerd te Bree op 20 december 2011, boek 340, blad 6, vak 2, negen bladen, geen verzendingen, ontvangen vijfentwintig euro (¬ 25,00), de e.a. inspecteur J. Engels, getekend onleesbaar"

Blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van "HOLDING HENDRIX" naamloze vennootschap, vennootschap met maatschappelijke zetel te 3990 Peer, Kiezel Kleine-Brogel 55, BTW BE 0861.573.794, rechtspersonenregister Hasselt 0861.573.794, de volgende beslissingen heeft genomen:

1. De vergadering beslist tot een reële kapitaalvermindering van EEN MILJOEN EURO (¬ 1.000.000). om het te verlagen van TWEE MILJOEN VIERHONDERD ACHTENZESTIGDUIZEND EURO (¬ 2.468.000,00) tot EEN MILJOEN VIERHONDERD ACHTENZESTIGDUIZEND EURO (¬ 1.468.000,00) door terugbetaling op duizend (1.000) aandelen van een bedrag in geld van DUIZEND: EURO (¬ 1.000,00) en de dienovereenkomstige vernietiging van voormelde duizend (1.000) terugbetaalde aandelen.

Deze terugbetaling mag, overeenkomstig artikel 613 van het Wetboek van Vennootschappen, eerst plaats hebben twee maanden na de bekendmaking van deze notulen in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad en vertegenwoordigt overeenkomstig dit artikel een werkelijke afname van het kapitaal. De vergadering beslist dat deze kapitaalvermindering in eerste rangorde aangerekend wordt op het werkelijk gestort kapitaal en vervolgens op de in het kapitaal geïncorporeerde reserves.

Deze kapitaalvermindering strekt ertoe het kapitaal van de venootschap in overeenstemming te brengen met de huidige en toekomstige noden van de vennootschap.

Zijn hier tussengekomen : voornoemde Mevrouw Hendrix Kathleen, voornoemde Mevrouw Hendrix Liesbeth en voornoemde Heer Hendrix Wim, die elk afzonderlijk verklaren te verzaken aan de gelijke; behandeling tussen de aandeelhouders mbt de verwezenlijking van de goedgekeurde kapitaalvermindering, welke gelijkheid vooropstelt dat de goedgekeurde kapitaalvermindering geschiedt ten aanzien van alle aandeelhouders in evenredigheid met hun respectievelijke aandelenbezit.

De vergadering beslist vervolgens ingevolge de terugbetaling op duizend (1.000) aandelen van voornoemde Heer Hendrix Paulus van een bedrag van DUIZEND EURO (¬ 1.000,00) per aandeel, voornoemde duizend (1.000) aandelen te vernietigen, zodat, na deze vernietiging, voornoemde Heer Hendrix Paulus nog beschikt over duizend vierhonderd en acht (1.408) aandelen en voornoemde Mevrouw Hendrix Kathleen, voornoemde Mevrouw Hendrix Liesbeth en voornoemde Heer Hendrix Wim elk beschikken over twintig (20) aandelen.

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van het feit dat voormelde kapitaalvermindering van EEN MILJOEN EURO (¬ 1.000.000,00) daadwerkelijk werd verwezenlijkt en dat het maatschappelijk kapitaal aldus daadwerkelijk werd gebracht op EEN MILJOEN VIERHONDERDACHTENZESTIGDUIZEND EURO (¬ 1.468.000,00) en voortaan vertegenwoordigd wordt door duizend vierhonderd achtenzestig (1.468) aandelen zonder vermelding van de nominale waarde.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Luik B - Vervolg



~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

2. De vergadering beslist tot de formele gelijkschakeling van de fractiewaarde van de aandelen tengevolge waarvan elk aandeel een gelijk aandeel van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigt.

" De vergadering beslist vervolgens tot wijziging van artikel 5 der statuten als volgt :

" Artikel 5

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt EEN MILJOEN VIERHONDERD

" ACHTENZESTIGDUIZEND EURO (¬ 1.468.000,00) en wordt vertegenwoordigd door duizend vierhonderd achtenzestig (1.468) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die ieder een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen"

3. De vergadering beslist de aandelen aan toonder om te zetten in aandelen op naam en overeenkomstig artikel 7 van de statuten aan te passen als volgt:

"Alle aandelen zijn en blijven op naam.

De eigendom van de aandelen blijkt uitsluitend uit de inschrijving in het register van aandelen op naam. Van die inschrijving worden certificaten afgegeven aan de houders van aandelen op naam. Elke aandelenoverdracht zal slechts effect ressorteren na de inschrijving in het register van aandelen van de verklaring van overdracht, gedateerd en getekend door de overdrager en overnemer, of hun vertegenwoordigers, of na het vervullen van de formaliteiten door de wet vereist voor de overdracht van schuldvorderingen."

Aansluitend op hoger vermelde beslissing verzoeken alle aanwezige of vertegenwoordigde aandeelhouders, ondergetekende notaris uitdrukkelijk te akteren dat zij allen, gebruik makend van het recht voorzien in artikel 462 van het Wetboek van Vennootschappen, hun aandelen aan toonder wensen om te zetten in aandelen op naam.

Hiertoe doen alle aandeelhouders terstond afgifte van hun effecten aan toonder aan de aanwezige gedelegeerd-bestuurder, die wordt gemachtigd om op heden onmiddellijk aansluitend op huidige buitengewone algemene vergadering, tot vernietiging van deze toondereffecten over te gaan, in ruil voor de inschrijving op hun respectieve naam van hun aandelenbezit in het aandelenregister van de vennootschap.

4. De vergadering verleent elke machtiging aan de raad van bestuur respectievelijk de gedelegeerd-bestuurder om de voorgaande beslissingen uit te voeren en inzonderheid om de terugbetaling te doen na het verstrijken van de wettelijke termijn.

5. De vergadering geeft ondergetekende notaris de opdracht om de statuten aan te passen aan de

laatst geldende vennootschapswetgeving, door aanneming van een volledig nieuwe gecoördineerde

tekst der statuten als volgt:

"A. Rechtsvorm - Naam - Duur - Zetel - Doel

Artikel 1 - Rechtsvorm - Naam

De vennootschap is een naamloze vennootschap met de naam "Holding Hendrix".

Artikel 2 - Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

De artikelen 39 en 43 van het Wetboek van Vennootschappen zijn niet van toepassing. Behoudens

door de rechter, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door de buitengewone algemene

vergadering met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging.

Artikel 3 - Zetel

De vennootschap heeft haar zetel te 3990 Peer, Kiezel Kleine-Brogel 55.

Bij eenvoudige beslissing van de raad van bestuur, gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch

Staatsblad,mag de zetel naar om het even waar in het Vlaamse Gewest of Brussel-Hoofdstad

worden overgebracht.

Bij eenvoudige beslissing van de raad van bestuur zal de vennootschap agentschappen,

stapelhuizen en bijhuizen mogen oprichten in België en in het buitenland.

Artikel 4 - Doel

De vennootschap heeft als doel:

a) alle activiteiten van een holdingvennootschap en onder meer:

- het beheren en verwerven voor eigen rekening van aandelen en andere rechten in " ondernemingen en vennootschappen;

- het besturen en vereffenen van deze vennootschappen;

- het toewijzen van middelen aan deze vennootschappen zowel door kapitaalinbreng als door het toekennen van kredieten en voorschotten;

- het verstrekken van zakelijke en persoonlijke waarborgen voor kredieten toegestaan aan deze vennootschappen;

- het uitvoeren van opdrachten voor deze vennootschappen zoals ondermeer in de domeinen research en ontwikkeling, marketing en marktonderzoek en informatica;

- het beheer van de eigen onroerende goederen en daartoe de aan- en verkoop, de huur en verhuring, het bouwen en verbouwen van onroerende goederen, met inbegrip van leasing, " opstal en erfpachtcontracten;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Luik B - Vervolg



- het beheer van eigen roerend vermogen en daartoe het verweren van alle roerende goederen en rechten.

b) Alle industriële, commerciële en financiële verrichtingen zowel betreffende roerende als onroerende verrichtingen, die rechtstreeks of onrechtstreeks met het bovenstaande verband houden of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

c) De vennootschap mag bovendien op gelijk welke wijze deelnemen in of samenwerken met

ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, complementair of aanverwant doel nastreven, aan deze hulp verlenen onder meer in de vorm van leningen, voorschotten of borgstellingen en meer algemeen telkens wanneer deze deelname of samenwerking het verwezenlijken van het doel kan bevorderen of veilig stellen.

B. Kapitaal- aandelen.

Artikel 5 - Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt EEN MILJOEN

VIERHONDERDACHTENZESTIGDUIZEND EURO (¬ 1.468.000,00) en wordt vertegenwoordigd door duizend vierhonderd achtenzestig (1.468) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, i die ieder een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen.

' Artikel 6 - Bijzondere regels voor kapitaalverhoging door inbreng in geld.

Bij elke kapitaalverhoging worden de aandelen, waarop in geld wordt ingeschreven, het eerst aangeboden aan de aandeelhouders, naar evenredigheid van het gedeelte van het kapitaal dat hun aandelen vertegenwoordigen op de wijze en met de uitzonderingen bepaald in de

' vennootschappenwet.

t Dit voorkeurrecht kan worden uitgeoefend gedurende een termijn van twintig (20) dagen te rekenen van de dag van de openstelling van de inschrijving, behoudens wat gezegd wordt hierna voor de blote eigenaar.

Is het aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan komt het recht van voorkeur toe aan de blote eigenaar, tenzij anders is overeengekomen. De nieuw verkregen aandelen zijn met hetzelfde vruchtgebruik bezwaard als de oude. De blote eigenaar moet zijn voorkeurrecht tot onderschrijving uitoefenen uiterlijk op de vijftiende dag na het openstellen van de inschrijvingstermijn waarop het voorkeurrecht kan uitgeoefend worden.

Laat de blote eigenaar het recht van voorkeur onbenut, dan kan de vruchtgebruiker binnen de resterende vijf dagen het voorkeurrecht uitoefenen. De aandelen die deze alleen verkrijgt, komen hem toe in volle eigendom.

Artikel 7 - Aandelen op naam

Alle aandelen zijn en blijven op naam.

De eigendom van de aandelen blijkt uitsluitend uit de inschrijving in het register van aandelen op naam. Van die inschrijving worden certificaten afgegeven aan de houders van aandelen op naam. Elke aandelenoverdracht zal slechts effect ressorteren na de inschrijving in het register van aandelen van de verklaring van overdracht, gedateerd en getekend door de overdrager en overnemer, of hun vertegenwoordigers, of na het vervullen van de formaliteiten door de wet vereist voor de overdracht van schuldvorderingen.

C. Bestuur en vertegenwoordiging

Artikel 8 - Benoeming en ontslag van bestuurders.

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur samengesteld uit ten minste drie bestuurders, al dan niet aandeelhouders van de vennootschap.

De raad van bestuur kan uit twee leden, al dan niet aandeelhouders, bestaan, in de gevallen door de wet voorzien. In dat geval heeft de hierna vermelde statutaire bepaling die aan de voorzitter van de raad van bestuur een beslissende stem toekent, geen uitwerking, tot de raad van bestuur opnieuw uit ten minste drie leden bestaat.

Zij worden benoemd door de algemene vergadering, voor een duur die zes jaar niet mag overschrijden en zij kunnen ten allen tijde door de algemene vergadering worden ontslagen. Aftredende bestuurders zijn herbenoembaar. Ieder lid van de raad van bestuur kan ontslag nemen door schriftelijke kennisgeving aan de raad.

Een bestuurder is verplicht na zijn ontslag zijn opdracht verder te vervullen totdat redelijkerwijze in zijn vervanging kan worden voorzien.

Artikel 9 - Vergadering van de raad van bestuur.

De raad van bestuur kiest uit zijn leden een voorzitter. Indien de voorzitter in de uitoefening van zijn functie belet is, wordt hij vervangen door de oudste aanwezige bestuurder. Indien één of meer bestuurders rechtspersonen zijn, zal de leeftijd van de vaste vertegenwoordiger die de bestuurder-rechtspersoon vertegenwoordigt, determinerend zijn.

De raad van bestuur vergadert na oproeping door de voorzitter zo dikwijls als het belang van de vennootschap het vereist, alsook binnen de veertien dagen na een daartoe strekkend verzoek van twee bestuurders,of indien de vennootschap slechts twee bestuurders telt, na een daartoe strekkend

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Annexes dü Moniteur bè gë

Ilijiagen bij liëfBélgiscliSt àtsTiIàd-- U17O272UI2

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Luik B - Vervolg

r verzoek van één bestuurder. De vergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of in enige andere plaats, aangewezen in de oproepingsbrief.

Artikel 10 - Oproeping en agenda

De oproepingsbrief tot een vergadering van de raad van bestuur wordt, behoudens in geval van dringende noodzakelijkheid, ten minste vijf volle dagen voor de vergadering verzonden.

De oproepingsbrief bevat de agenda. Over de punten die daarin niet vermeld zijn, kan slechts dan rechtsgeldig worden beraadslaagd en besloten, wanneer alle bestuurders aanwezig zijn en ermee instemmen.

Artikel 11 - Besluitvorming.

De raad van bestuur wordt voorgezeten door de voorzitter of, bij diens afwezigheid, door de oudste in jaren van de aanwezige bestuurders.

De raad van bestuur kan slechts beraadslagen en besluiten, wanneer ten minste de meerderheid van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is op de vergadering.

ledere bestuurder die verhinderd is, kan per brief of door middel van ieder ander communicatiemiddel waarbij de volmacht in een document wordt vastgelegd en die binnen de achtenveeertig uur schriftelijk bevestigd moet worden, één van zijn collega's machtigen om hem op een bepaalde vergadering te vertegenwoordigen en in zijn plaats te stemmen.

" Geen enkele bestuurder mag echter over meer dan twee stemmen beschikken, één voor hem en één voor zijn lastgever.

De besluiten worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen.

Ingeval van staking der stemmen is de stem van de voorzitter van de vergadering doorslaggevend, behoudens wanneer de raad van bestuur slechts uit twee leden zou bestaan.

Indien de wet het toelaat, kunnen de besluiten van de raad van bestuur, in uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord. Die procedure kan echter niet gevolgd worden voor de l vaststelling van de jaarrekening, de aanwending van het toegestaan kapitaal, de uitkering van interimdividenden en onroerende investeringen.

Artikel 12 - Notulen

Van de besluiten van de raad van bestuur worden notulen gehouden, die worden ingeschreven in een bijzonder register en ondertekend door de meerderheid van de aanwezige leden van de raad. Afschriften en uittreksels worden ondertekend door de bevoegde organen van vertegenwoordiging.

Artikel 13  Bevoegdheden Raad van Bestuur

De raad van bestuur heeft de meest uitgebreide bevoegdheden om alle daden van beschikking, van beheer en bestuur, die de vennootschap aanbelangen, te stellen binnen de perken van het maatschappelijk doel.

Binnen de voorwaarden zoals voorzien in het Wetboek Vennootschappen, kan de raad van bestuur besluiten tot het verkrijgen van eigen aandelen of winstbewijzen, indien dit noodzakelijk is om te voorkomen dat de vennootschap een ernstig of dreigend nadeel zou lijden. Deze mogelijkheid is slechts drie jaar geldig te rekenen van de bekendmaking van de akte van oprichting in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

Zij is hernieuwbaar.

Al wat door de wet en onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene vergadering, valt in de bevoegdheden van de raad van bestuur.

Artikel 15  Dagelijks bestuur

De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur opdragen:

- hetzij aan één of meerdere van zijn leden, alsdan gedelegeerd-bestuurder genoemd. De ; gedelegeerd-bestuurder wordt door de raad van bestuur benoemd en dit besluit wordt overeenkomstig de wet gepubliceerd;

" - hetzij aan één of meerdere directeurs, gekozen buiten de raad; en tevens welbepaalde bevoegdheden met betrekking tot het stellen van daden van dagelijks bestuur aan ieder ander persoon, die op zijn beurt, onder eigen verantwoordelijkheid, zijn bevoegdheden mag subdelegeren.

De raad van bestuur is gemachtigd bijzondere gemachtigden en/of bestuurders te gelasten met . bijzondere opdrachten en hen daartoe vergoedingen toe te kennen, welke zullen aangerekend worden op de algemene kosten.

Artikel 15bis  Directiecomité

Overeenkomstig artikel 524bis van het Wetboek van vennootschappen kan de raad van bestuur zijn bestuursbevoegdheden overdragen aan een directiecomité, zonder dat deze overdracht evenwel betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grond van andere bepalingen van de wet aan de raad van bestuur

" zijn voorbehouden.

13-11tàgm hij iiét BelgischSta-atsbtaü ÿÿ 01/02/1012- - Annexe-s ciü M-anitnür tseige

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Luik B - Vervolg



De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun

ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het

directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur.

De raad van bestuur is belast met het toezicht op het directiecomité.

Een lid van het directiecomité dat, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van

vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting

die tot de bevoegdheid van dat comité behoort, stelt de andere leden hiervan in

kennis voordat het comité beraadslaagt. Voorts moeten de voorschriften van artikel

524bis van het Wetboek van Vennootschappen in acht worden genomen

De raad van bestuur kan in zijn midden en onder zijn aansprakelijkheid een of meer ' adviserende comités oprichten. Hij omschrijft hun samenstelling en hun opdrachten. Artikel 16  Vertegenwoordiging in en buiten rechte

Onverminderd de bepalingen met betrekking tot de uitvoering van de opdrachten zoals voorzien onder voorgaand artikel, wordt de vennootschap vertegenwoordigd in en buiten rechte:

- hetzij door twee bestuurders, samen optredend of door één gedelegeerd-bestuurder, afzonderlijk optredend, die ten opzichte van derden geen bewijs van voorafgaandelijke machtiging uitgaande van de raad van bestuur moet leveren.

- hetzij, voor wat het dagelijks bestuur betreft, door de ermee belaste personen;

- hetzij, binnen de perken van hun volmacht, door de bijzondere gevolmachtigden.

 hetzij, indien de raad van bestuur een directiecomité heeft: aangesteld, door de leden van dit directiecomité, alleen of' samen handelend en binnen de grenzen van de bevoegdheden haar toegekend, zoals bepaald door de raad van bestuur.

Artikel 17 - Salaris - Tantièmes

De opdracht van bestuurder wordt kosteloos vervuld zolang de algemene vergadering niet

uitdrukkelijk aan de bestuurder een vergoeding heeft toegekend en het bedrag en de wijze ervan

heeft vastgesteld.

Artikel 18 - Biizondere volmachten

Het orgaan dat overeenkomstig de voorgaande artikelen de vennootschap vertegenwoordigt, kan

gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen.

Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde

rechtshandelingen zijn geoorloofd.

De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht,

onverminderd de verantwoordelijkheid van de bestuurders in geval van overdreven volmacht.

D. Controle

Artikel 19 - Controle

Zolang er geen wettelijke verplichting bestaat am een commissaris te benoemen, of zolang deze verplichting niet door de algemene vergadering wordt opgelegd, komt het controlerecht toe aan elke aandeelhouder individueel.

Hij mag zonder verplaatsing inzage nemen van al de boeken, briefwisseling, de processen-verbaal en over het algemeen van al de geschriften der vennootschap; eventueel mag hij zich laten bijstaan door een accountant, zoals wettelijk voorzien.

Van zodra deze wettelijke verplichting wel bestaat of bij gebreke aan een wettelijke verplichting, indien de algemene vergadering daartoe beslist, wordt de controle over de verrichtingen der ' vennootschap opgedragen aan één of meer commissaris(sen), benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaren en wordt hun vergoeding vastgesteld door de algemene vergadering.

E. Algemene vergadering

Artikel 20 - Gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergadering

De gewone algemene vergadering van de aandeelhouders, jaarvergadering genoemd, moet ieder

jaar worden bijeengeroepen op de laatste dag van de maand mei.

Indien deze dag een zondag of een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende

werkdag gehouden.

Te allen tijde kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen

en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging

van de statuten inhoudt.

Te allen tijde kan ook een buitengewone algemene vergadering ten overstaan van een notaris

worden bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

Artikel 21 - Plaats van de vergadering

De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de

zetel van de vennootschap of in een andere plaats, aangewezen in de oproeping.

Artikel 22 - Oproeping - Vorm

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Annexes ctü Moniteur bëigë

Bijlagen bij"iiëfBètgisclí"St ai"sbitad "01102/20TZ

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

BíjIagen bij hW Sélgisch Sfántsblàd OI1iº%2/Zü12 - Annexes dü 1Vlóniteur-bélgé

Luik B - Vervolg

De oproepingen voor de algemene vergadering gebeuren door de zorgen van de raad van bestuur volgens het Wetboek van vennootschappen.

Artikel 23 - Bekendmaking.

Indien dit geëist wordt in de oproeping, moeten de houders van aandelen op naam zich minstens vijf volle werkdagen voor de datum van de vergadering laten inschrijven op de plaats in de oproepingsbrief aangeduid.

Om te worden toegelaten tot de vergadering, worden de aandeelhouders eveneens verzocht de presentielijst te ondertekenen, waarop hun identiteit wordt genoteerd, evenals het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen. Niemand mag aan de stemming deelnemen indien hij niet vooraf deze presentielijst heeft ondertekend.

Elke overdracht van aandelen wordt gedurende een periode van vijf volle werkdagen voor datum van de algemene vergadering geschorst.

Artikel 24 - Vertegenwoordiging van aandeelhouders

Onverminderd de regels omtrent de wettelijke vertegenwoordiging en omtrent de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke aandeelhouder op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde.

Artikel 25 - Voorzitterschap - Bureau

Elke algemene vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur, of, bij diens afwezigheid, door zijn plaatsvervanger gekozen door de andere aanwezige bestuurders. De voorzitter wijst een secretaris en twee stemopnemers aan, die geen aandeelhouders behoeven te zijn.

Artikel 26 - Vaststelling van de geldigheid van de bijeenroeping van de vergadering.

De vergadering stelt vast dat zij regelmatig is bijeengeroepen.

Vervulling van de formaliteiten voor de bijeenroeping van de vergadering en voor de toelating tot de vergadering is evenwel niet vereist, wanneer de houders van alle aandelen aanwezig zijn en met eenparigheid van stemmen de agenda vaststellen waarover zij ter vergadering zullen beraadslagen en besluiten.

Artikel 27 - Stemrecht

Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens schorsing van stemrecht.

Artikel 28 - Aandelen in onverdeeldheid

Wanneer één of meer aandelen toebehoren aan verscheidene personen, dan kunnen de daaraan verbonden rechten ten aanzien van de vennootschap slechts uitgeoefend worden door één enkele persoon die daartoe schriftelijk is aangewezen door alle gerechtigden.

Zolang zodanige aanwijzing niet gedaan is, blijven alle aan de aandelen verbonden rechten geschorst.

Kan tussen de gerechtigden geen overeenstemming bereikt worden, dan kan de burgerlijke rechter, en in geval van hoogdringendheid, haar voorzitter, op verzoek van de meest gerede partij een voorlopige bewindvoerder benoemen om de betrokken rechten uit te oefenen in het belang van de gezamenlijke gerechtigden.

De medeëigenaars, de pandschuldeisers en de pandschuldenaars zijn er toe gehouden zich te laten vertegenwoordigen door een gemeenschappelijke volmachtdrager en de vennootschap hiervan te verwittigen.

Ingeval van vruchtgebruik en bij gebreke aan aanduiding van een gemeenschappelijke gemachtigde, moet de naakte eigenaar van het aandeel ten opzichte van de vennootschap vertegenwoordigd worden door de vruchtgebruiker.

Artikel 29 - Vruchtgebruik op aandelen

is het aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan wordt de uitoefening van het aan dat aandeel verbonden stemrecht steeds uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

Artikel 30 - Verloop van de algemene vergadering - Verdaging

De bestuurders en de eventuele commissaris geven antwoord op de vragen die door hun aandeelhouders worden gesteld betreffende hun verslag of de agendapunten, voorzover de mededeling van gegevens of feiten niet van aard is dat zij ernstig nadeel zou berokkenen aan de vennootschap, de aandeelhouders of het personeel van de vennootschap.

Elke algemene vergadering, gewone, bijzondere of buitengewone, kan door de raad van bestuur één enkele maal drie weken uitgesteld worden, zelfs indien geen uitspraak over de jaarrekening moet gedaan worden.

Deze verdaging vernietigt alle genomen beslissingen, tenzij de raad van bestuur hierover uitdrukkelijk anders beslist. Op de tweede vergadering wordt de agenda van de eerste vergadering geheel afgehandeld voor alle verdaagde punten.

De raad van bestuur zal uitzonderlijk dit uitstelrecht niet mogen toepassen wanneer de vergadering werd samengeroepen op verzoek van de commissaris(sen) of aandeelhouders die minstens één/vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen.

" Artikel 31 - Quorum en besluitvorming.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Luik B - Vervolg



De gewone en bijzondere algemene vergadering beraadslagen en besluiten op geldige wijze ongeacht het aantal vertegenwoordigde aandelen, behoudens andersluidende strengere wettelijke voorschriften.

De besluiten worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen, behoudens andersluidende strengere wettelijke voorschriften.

Artikel 32 - Notulen.

Van elke algemene vergadering worden notulen opgemaakt.

De notulen van de gewone en van de bijzondere algemene vergadering worden door de secretaris onder leiding van de voorzitter opgetekend in een daartoe bestemd register en worden aan het einde van de vergadering ondertekend door de leden van het bureau en door de aandeelhouders die het vragen.

Artikel 33 - Schriftelijk besluitvorming

Met uitzondering van de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de aandeelhouders eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Ingeval van schriftelijke besluitvorming in de algemene vergadering, dient de raad van bestuur een circulaire op te stellen met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, welke circulaire verstuurd dient te worden naar alle aandeelhouders, bestuurders, commissarissen en certificaathouders. Er worden zoveel exemplaren van circulaire opgesteld als er aandeelhouders zijn.

De verzending van deze circulaire kan geschieden hetzij per brief, fax, e-mail of enig ander communicatiemiddel. Samen met de circulaire dient de raad van bestuur tevens een afschrift toe te zenden aan de aandeelhouders van de stukken bedoeld in artikel 535 Wetboek van Vennootschappen.

De circulaire vermeldt tevens het verzoek aan de aandeelhouders de voorstellen van besluit goed te keuren en deze ondertekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of naar het adres vermeld in de circulaire en dit binnen de termijn gestipuleerd in de circulaire.

Is binnen deze periode de goedkeuring van alle aandeelhouders met betrekking tot alle agendapunten en de schriftelijke procedure niet ontvangen, dan worden alle beslissingen geacht niet genomen te zijn.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming,

dan dient de vennootschap het rondschrijven waarvan hoger sprake minstens

twintig dagen vóór de datum van de jaarvergadering te versturen en dient de

vennootschap de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle

aandeelhouders, ten laatste op de statutair bepaalde dag voor het houden van

de jaarvergadering te ontvangen.

F. Inventaris - Jaarrekening - Winstverdeling

Artikel 34 - Boekjaar - Jaarrekening

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar. Op het einde van het boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maakt de raad van bestuur de inventaris op, alsmede de jaarrekening, overeenkomstig het wetboek van vennootschappen.

De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting en vormt een geheel. Voor zover dit wettelijk verplicht is, stellen de bestuurders bovendien een verslag op, waarin zij rekenschap geven van hun beleid.

Het verslag bevat de punten die vermeld zijn in het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 35 - Bestemming van de winst.

Het batig saldo dat de resultatenrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt tenminste een twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze een tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt aangewend volgens de beslissing van de algemene vergadering.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ingevolge de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar de voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 36 - Dividenden

De raad van bestuur bepaalt het tijdstip en de wijze waarop de dividenden zullen worden uitbetaald. De uitbetaling moet geschieden binnen een jaar na de algemene vergadering waarop het bedrag is vastgesteld.

Dividenden die niet geïnd zijn, verjaren na verloop van vijf jaar.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij liëtBèlgiscli StaatsbTad = aif6212M12 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Luik B - vervolg



De raad van bestuur kan interimdividenden uitkeren in de voorwaarden van het Wetboek van Vennootschappen.

G. Ontbinding - Vereffening

Artikel 37.

In geval van ontbinding van de vennootschap om gelijk welke reden ook en op gelijk welk ogenblik, geschiedt de vereffening door de zorgen van de vereffenaars benoemd door de algemene vergadering, en bij gebrek aan dusdanige benoeming geschiedt de vereffening door de zorgen van de raad van bestuur in functie op dat ogenblik, handelend in hoedanigheid van college van vereffenaars.

Te dien einde beschikken zij over de meest uitgebreide bevoegdheden voorzien in het Wetboek van Vennootschappen, zonder toestemming van de algemene vergadering te moeten inroepen in de gevallen voorzien door de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 38. Vereffeningssaldo.

Het nettoprovenu van de vereffening, na aanzuivering van alle schulden van de vennootschap wordt verdeeld onder alle aandelen nadat de vereffenaars alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid hebben gesteld, hetzij door inschrijving van bijkomende stortingen ten laste van de aandelen waarop niet voldoende is gestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen, in geld of effekten, ten bate van de in een hogere verhouding volgestorte effekten.

Artikel 39. Keuze van woonplaats

De bestuurders en vereffenaars, die hun woonplaats niet in België hebben, worden geacht voor gans de duur van hun opdracht woonplaats te kiezen in de zetel van de vennootschap, waar alle dagvaardingen, oproepingen en betekeningen door derden mogen gedaan worden betreffende de zaken der vennootschap en de aansprakelijkheid van hun bestuur.

Dadelijk na ontvangst, zullen deze dagvaardingen, oproepingen en betekeningen door de zorgen van de bestuurders of de personen gelast met het dagelijkse bestuur, aan de belanghebbenden doorgezonden worden.

Deze woonstkeuze geldt niet voor oproepingen, dagvaardingen, betekeningen en alle andere briefwisseling die uitgaat van de vennootschap zelf.

Artikel 40. Algemene bepaling

Alle clausules in bovenvermelde statuten die naar de inhoud wettelijke voorschriften hernemen of verwijzen naar wettelijke bepalingen, zijn slechts opgenomen ten titel van informatie zonder het karakter van statutaire bepalingen te vertonen.

WAARVAN ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Marc Van Nerum te Meeuwen-gruitrode

Tesamen hiermee neergelegd : afschrift der akte, de gecoördineerde tekst der statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

19/01/2012
ÿþL

Voor-

behouder.

aan het

Belgisch

Staatsblad

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

@AFRO§

0861 573 794

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

09-01-2012

HA6âd

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : HOLDING HENDRIX (verkorf):

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Naamloze Vennnotschap

Zetel : Kiezel Kleine Brogel 55, B-3990 Peer

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming bestuurders

Ingevolge verslag van het Proces Verbaal van de Bijzondere Algemene Vergadering der Aandeelhouders van 20 december 2011 werd de volgende beslissing genomen :

De Algemene Vergadering aanvaardt het ontslag van de heer Paulus Hendrix als bestuurder, zoals blijkt uit de door de ontslagnemende bestuurder overhandigde ontslagbrief.

De vergadering dankt de ontslagnemende bestuurder voor zijn bewezen diensten en inzet voor de vennootschap. Er wordt niet in een vervanging voorzien.

Ingevolge Proces Verbaal van de Vergadering van de Raad van Bestuur van 20 december 2011 werden de volgende beslissingen genomen :

De Raad van Bestuur beslist te benoemen tot nieuwe voorzitter van de Raad van Bestuur, ter vervanging

van de huidige in functie zijnde voorzitter : mevrouw Liesbeth Hendrix.

De benoeming geldt voor onbepaalde duur.

De Raad van Bestuur beslist vooreerst aan de heer Paulus Hendrix eervol ontslag te verlenen als gedelegeerd bestuurder van de vennootschap.

De Raad van Bestuur beslist te benoemen tot nieuwe gedelegeerd bestuurder : mevrouw Liesbeth Hendrix, wonende te B-3990 Peer, Binnenhofweg 2, aan wie het dagelijks bestuur van de vennootschap alsook de vertegenwoordigingsbevoegdheid hieromtrent wordt verleend om namens de vennootschap op te treden in en buiten rechte.

De opdracht geldt voor onbepaalde duur.

De Raad van Bestuur beslist onder haar leden mevrouw Liesbeth Hendrix (wonende te 3990 Peer, Binnenhofweg 2) aan te stellen als vaste vertegenwoordiger van de vennootschap, welke gemachtigd wordt om namens en voor rekening van de vennootschap een bestuurdersmandaat in hoofde van de NV Drukkerij Hendrix (met maatschappelijke zetel te 3990 Peer, Kiezel Kleine Brogel 55) waar te nemen, en dit onder de opschortende voorwaarde van de benoeming van de vennootschap als bestuurder van de NV Drukeerij Hendrix. De aanstelling van mevrouw Liesbeth Hendrix als vaste vertegenwoordiger van de vennootschap met de machtiging om namens en voor rekening van de vennootschap een bestuurdersmandaat in hoofde van de NV Drukkerij Hendrix waar te nemen, geldt zolang de vennootschap bestuurder is van de NV Drukkerij Hendrix behoudens uitdrukkelijke herroeping door de Raad van Bestuur. De vaste vertegenwoordiger zal alle (rechts)handelingen kunnen stellen welke nuttig en/of noodzakelijk zijn in het kader van de uitoefening van het bestuurdersmandaat in hoger vermelde vennootschap.

Mevrouw Liesbeth Hendrix, hier aanwezig, verklaart haar aanstelling als vaste vertegenwoordiger te aanvaarden.

Liesbeth Hendrix

Gedelegeerd Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

04/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 31.05.2011, NGL 30.06.2011 11225-0587-017
20/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 02.06.2009, NGL 16.07.2009 09424-0229-017
11/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 31.05.2008, NGL 07.07.2008 08373-0360-016
27/06/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 21.06.2007, NGL 22.06.2007 07257-0374-014
30/06/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 31.05.2005, NGL 29.06.2005 05351-1473-011

Coordonnées
HOLDING HENDRIX

Adresse
KIEZEL KLEINE-BROGEL 55 3990 PEER

Code postal : 3990
Localité : Kleine-Brogel
Commune : PEER
Province : Limbourg
Région : Région flamande