HOLDIX

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HOLDIX
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 479.058.848

Publication

08/05/2014
ÿþMad word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

V beh 111109111

aa

Sel Staa

Ondememingsnr : 0479.058.848

Benaming

(voluit) : HOLDIX

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Weverslaan 4, 3500 Hasselt

(volledig adres)

Onderwerp akte : Fusievoorstel

Er blijkt uit het fusievoorstel opgemaakt op datum van 24 april 2014 overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen onder meer hetgeen volgt:

-Bij de fusie betrokken vennootschappen:

1.De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid HOLDIX, met zetel te 3500 Hasselt,

Weverslaan 4, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het nummer 0479.058.848.

2.De naamloze vennootschap OMNI  MED , met zetel te 3600 Genk, Horizonlaan 36, ingeschreven in het

rechtepersonenregister onder het nummer 0445.780.128.

-Datum vanaf welke de handelingen van de over te nemen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap:

Vanaf 1 januari 2014 worden de handelingen verricht door de over te nemen vennootschap, op boekhoudkundig vlak, beschouwd als handelingen verricht door de ovememende vennootschap.

-De rechten die de ovememende vennootschap toekent aan de aandeelhouders van de over te nemen vennootschap die bijzondere rechten hebben alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen:

Er worden geen bijzondere rechten toegekend. In de over te nemen vennootschap zijn er geen aandeelhouders die bijzondere rechten hebben en evenmin houders van andere effecten dan aandelen.

-Ieder bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen:

Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren; vennootschappen,

Tegelijk hiermee neergelegd:

- fusievoorstel

Voor analytisch uittreksel van het fusievoorstel.

Getekend,

Zaakvoerder

Benny Reynders

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

RECHIBANK van KOOPHANDEL

te ANTWERPEN, afdeling HASSELT

2 5 APR, 20tti

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

04/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 27.06.2014, NGL 31.07.2014 14375-0462-017
31/10/2014
ÿþ Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



11111!11,1,11111111,1,1111111111

RECHTBANK van KOOPHAMDEL

te ANTWERPEN, afdeling HASSELT

22 OKT. 2014

Griffie

Ondernemingsnr 0479.058.848

Benaming

(voluit) : HOLDIX

(verkort):

Rechtsvorm: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: 3500 Hasselt, Weverslaan 4

(volledig adres)

Onderwerp akte: GERUISLOZE FUSIE: OVERNAME VAN "OMNI-MED" NV DOOR "HOLDIX" bvba (Buitengewone algemene vergadering van de overnemende vennootschap)

Er blijkt uit een akte verlden op vierentwintig juni tweeduizend en veertien, voor Meester Yasmine FAGARD, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap. met beperkte aansprakelijkheid "COLSON & FAGARD, geassocieerde notarissen", met zetel te Maasmechelen: geregistreerd op het eerste registratiekantoor Tongeren 2 op 2 juli 2014; vier bladen, geen verzendingen, register 5, boek 555, vak 14, vak 9; ontvangen registratierechten; vijftig euro nul eurocent (¬ 50,-); voor de ontvanger, i.o. getekend HAUBEN E., dat de buitengewone algemene vergadering van boven vernoemde vennootschap, de volgende besluiten genomen heeft:

Eerste beslissing:

De vergadering neemt kennis en gaat over tot de bespreking van het fusievoorstel. Voomoemde heer REYNDERS, hier aanwezig, verklaart dat het fusievoorstel op de maatschappelijke zetel ter beschikking was sedert meer dan één maand en dat hij kosteloos een afschrift kon bekomen.

Het fusievoorstel werd opgesteld op 24 april 2014 door de raad van bestuur van de naamloze vennootschap "OMNI-MED" en de zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HOLDIX", met zetel te 3500 Hasselt, Weverslaan 4, in toepassing van het Wetboek van Vennootschappen en werd neergelegd enerzijds door de raad van bestuur van de naamloze vennootschap "OMNI-MED", ter griffie van de rechtbank van koophandel te Antwerpen afdeling Tongeren op 25 april 2014, bekendgemaakt in de bijlage bij het Belgisch Staatsblad van 12 mei daarna, onder het nummer 14097655 en anderzijds door de zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HOLDIX" ter griffie van de rechtbank van koophandel te Antwerpen afdeling Hasselt op 25 april 2014, bekendgemaakt in de bijlage bij het Belgisch Staatsblad van 8 mei daarna, onder het nummer 14095467.

De heer REYNDERS, voornoemd, bevestigt uiterlijk één maand voor de datum van deze algemene vergadering een afschrift ontvangen te hebben van het fusievoorstel in toepassing van het Wetboek van Vennootschappen.

De heer REYNDERS, voornoemd, erkent tevens dat hij de mogelijkheid heeft gehad om één maand voor de datum van deze algemene vergadering in de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de volgende stukken en documenten, in toepassing van het Wetboek van Vennootschappen, te weten:

1° de fusievoorstellen

2° de jaarrekening over de laatste drie boekjaren van elk van de vennootschappen die bij de fusie betrokken is.

De vergadering verklaart de inhoud van bovengemelde documenten en stukken te kennen en zij ontslaat de voorzitter van de voorlezing ervan.

Tweede beslissing: fusiebesluit overgang onder algemene titel van het vermogen

1.Fusie door overneming door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HOLDIX", en vermogensovergang.

De vergadering keurt het fusievoorstel goed zoals het werd opgemaakt op 24 april 2014 door de raad van bestuur van de naamloze vennootschap "OMNI-MED" en de zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HOLDIX" en dat werd neergelegd enerzijds door de raad van bestuur van de naamloze vennootschap "OMNI-MED", ter griffie van de rechtbank van koophandel te Antwerpen afdeling Tongeren op 25 april 2014, bekendgemaakt in de billage tot het Belgisch Staatsblad van 12 mei daarna, onder het nummer 14097655 en anderzijds door de zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HOLDIX" ter griffie van de rechtbank van koophandel te Antwerpen afdeling Hasselt op 25

Op de laatete blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

april 2014, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 8 mei daarna, onder het nummer 14096467.

De vergadering betuigt bijgevolg haar instemming met de verrichting waarbij de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HOLDIX", met zetel te

3500 Hasselt, Weverslaan 4, hierna genoemd "de overnemende vennootschap", de naamloze vennootschap "OMNI-MED", met zetel te 3600 Genk, Horizonlaan 36, hierna genoemd "de overgenomen vennootschap", bij wijze van fusie overneemt.

Door deze verrichting gaat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap zonder uitzondering noch voorbehoud onder algemene titel over op de ovememende vennootschap.

2. Boekhoudkundige datum

Aile verrichtingen van de overgenomen vennootschap worden vanaf 1 januari 2014 geacht boekhoudkundig

verricht te zijn voor rekening van de overnemende vennootschap,

3. Bevoorrechte aandelen of effecten

Er zijn in de overgenomen vennootschap geen bevoorrechte aandelen of effecten waaraan bijzondere

rechten werden toegekend.

4. Bezoldiging bedrijfsrevisoren

Niet van toepassing.

5. Bijzondere voordelen van bestuurders

Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de fuserende

vennootschappen.

6. Eigendomsovergang algemene voorwaarden van de overgang

De vergadering keurt de eigendomsovergang van het vermogen van de overgenomen vennootschap goed.

De overgang van het geheel vermogen van de overgenomen vennootschap op de overnemende vennootschap omvat tevens haar activiteiten met de daaraan verbonden vergunningen, erkenningen en/of het voordeel van de registratie ervan, het recht de (handels)naam, de merken en logo's van de overgenomen vennootschap te gebruiken, haar cliënteel, het voordeel van haar bedrijfsorganisatie, haar boekhouding, kortom: aile immateriële bestanddelen eigen aan en verbonden met die algemeenheid.

Het over te nemen vermogen omvat tevens:

- aile eventuele optierechten waarvan de overgenomen vennootschap titularis is, ingevolge welke titel ook (huurcontracten, leasingcontracten, akten houdende erfpacht of opstal, briefwisseling, contracten ut singuli, enz.). Wat de voorwaarden betreft waaronder de optierechten uitgeoefend dienen te worden, wordt verwezen naar de daarop betrekking hebbende bepalingen in de titels. De vergadering ontslaat ondergetekende notaris ervan in onderhavige akte de beschrijving van de goederen voorwerp van optierechten, evenals de voorwaarden waaronder ze dienen gerealiseerd te worden, op te nemen.

- aile handels- en andere huurovereenkomsten, op lange of korte termijn, waarin de overgenomen vennootschap partij is, als huurder of verhuurder;

- aile intellectuele rechten omvattende onder meer: aile tekeningen, logo's, de fabrieks- en handelsmerken waarvan de overgenomen vennootschap titularis of beneficiaris is;

- wat de rechten van intellectuele en industriële eigendom betreft, die ingevolge de fusie overgaan op de overnemende vennootschap, zal de zaakvoerder van deze laatste vennootschap, de nodige formaliteiten vervullen om zo de tegenwerpbaarheid van de overgang erga omnes te bewerkstelligen, conform de toepasselijke bijzondere wetgeving terzake.

Ook omvat de vermogensovergang die geschiedt bij wijze van overgang onder algemene titel, alle lopende overeenkomsten, inclusief deze gesloten met de werknemers, die de overgenomen vennootschap heeft aangegaan. Deze verbintenissen, ongeacht met wie zij afgesloten zijn, ook deze aangegaan met de overheid, met haar eigen werknemers en aangestelden en jegens haar eigen organen en aandeelhouders, gaan onverkort oves op de overnemende vennootschap, met alle rechten en plichten die daaruit voortvloeien, zonder dat enige andere formaliteit moet worden vervuld, dan de wettelijk voorgeschreven openbaarmaking van de inbreng om deze overgang aan eenieder tegenwerpelijk te maken, uitgenomen de bijzondere voorschriften opgelegd in verband met de tegenwerpelijkheid van de eigendomsovergang van de onroerende goederen toebehorende aan de overgenomen vennootschap. In verband met het laatste wordt verklaard dat de overgenomen vennootschap, de naamloze vennootschap "OMNI-MED" voornoemd, geen eigenaar is van onroerende goederen noch titularis van enig onroerend zakelijk recht.

Het archief van de overgenomen vennootschap omvattende aile boeken en bescheiden die zij wettelijk verplicht is te houden, en te bewaren wordt vanaf heden door de overnemende vennootschap bewaard.

De schuldvordering in voordeel van de overgenomen vennootschap en deze bestaande ten leste van de overgenomen vennootschap, ongeacht of ze dcor hypotheek of andere zekerheden en voorrechten zijn gewaarborgd, gaan over op de overnemende vennootschap, die er de voordelen van geniet respectievelijk instaat voor de vereffening ervan. Uit het hypothecair getuigschrift met forrnaliteitennummer 03687, afgeleverd door het eerste hypotheekkantoor te Tongeren op 5 juni 2014, blijkt dat er geen enkele inschrijving werd genomen op de handelszaak van de overgenomen vennootschap.

De zekerheden en waarborgen verbonden aan de door de overgenomen vennootschap opgenomen verbintenissen of gesteld ten voordeel van de overgenomen vennootschap tot waarborg van jegens haar aangegane verbintenissen, blijven onverkort behouden.

De ovememende vennootschap treedt in de rechten en plichten van de overgenomen vennootschap, verbonden aan haar handelszaak, die overgaat op de ovememende vennootschap.

7. Boekhoudkundige verwerking

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vergadering verzoekt ondergetekende notaris vast te stellen dat de overgegane actief- en

passiefbestanddelen van de overgenomen vennootschap, overeenkomstig het boekhoudkundig

continuïteitsbeginsel (zoals vastgesteld door het KB van 30 januari 2001), geboekt zullen worden op de

overnemende vennootschap.

Wijze van uitreiking van de nieuwe aandelen

Niet van toepassing gezien de overnemende vennootschap, de besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid "HOLDIX" reeds eigenaar is van de aandelen van de overgenomen naamloze vennootschap

"OMNI-MED".

Ruilverhouding

Niet van toepassing.

10. Datum van recht op winstuitkering

Niet van toepassing.

Derde beslissing  machten tot uitvoering

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de CDO Bedrijfsrevisoren, met kantoor te 3500 Hasselt,

Heidestraat 47, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot

indeplaatsstelling, aile nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de

aanvraag bij de BTW, Ondememingsloket, Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen.

VOOR EENSLUIDEND BEKNOPT UITTREKSEL

NOTARIS YASMINE FAGARD.

Tegelijk hiermee neergelegd:

Voor eensluidend afschrift

Gecoördineerde statuten

Op de leatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/02/2014
ÿþ Mod Woni11.1

WE.-0 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111111.11111UW

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

-

1 4 -02- 2014

HASSELT

Griffie

Ondernemingsnr : Benaming 0479.058.848

(voluit) : (verkort) : HOLDIX

Rechtsvorm: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: 3500 Hasselt, Weverslaan 4

(volledig adres) BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING  REGIME ARTIKEL 537 WIB  UITKERING TUSSENTIJDS DIVIDEND  ONMIDDELLIJK GEVOLGD DOOR INBRENG IN NATURA DOOR DE DIVIDENDGERECHTIGDE MET CREATIE VAN AANDELEN  AANPASSING DER STATUTEN.

Onderwerp akte





Er blijkt uit een akte verleden op dertig december tweeduizend en dertien om 13.30 uur, voor mij, Meester Yasmine FAGARD, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "COLSON & FAGARD, geassocieerde notarissen", met zetel te Maasmechelen; geregistreerd te Maasmechelen op 3 januari 2014; boek 5/290, blad 82, vak 17, vijf bladen, geen verzendingen; ontvangen: vijftig euro (50,00 E); de e.a. Inspecteur-Adviseur ai, getekend HANGT R. dat de buitengewone algemene vergadering van boven vernoemde vennootschap, de volgende besluiten genomen heeft

EERSTE BESLISSING: VASTSTELLING VAN DE BELASTE RESERVES.

De algemene vergadering stelt vast dat de vennoten verklaart hebben dat de belaste reserves zoals die ten laatste op 31 maart 2013 zijn goedgekeurd door de algemene vergadering van de vennootschap, één miljoen negenhonderd achtennegentigduizend zevenhonderd éénennegentig euro tweeënzestig cent (¬ 1.998.791,82) bruto bedragen, zoals blijkt uit de jaarrekening van 2011, goedgekeurd door de jaarvergadering van 29 juni 2012.

TWEEDE BESLISSING: VASTSTELLING VAN HET UITKEERBAAR BEDRAG  BESLISSING TOT UITKERING VAN TUSSENTIJDS DIVIDEND,

De vergadering neemt kennis van het proces-verbaal van bijzondere algemene vergadering van 13 december 2013, aangaande de beslissing tot tussentijdse dividenduitkering ten belope van één miljoen honderd en elfduizend honderd en elf euro elf cent (¬ 1.111,111,11).

Artikel 537 1° lid W.1.B. luidt letterlijk als volgt:

"In afwijking van de artikelen 171,3° en 269, §1, 1', wordt het tarief van de personenbelasting, respectievelijk de roerende voorheffing vastgesteld op 10 pct voor de dividenden die overeenkomen met de vermindering van de belaste reserves zoals deze ten laatste op 31 maart 2013 zijn goedgekeurd door de Algemene Vergadering op voorwaarde dat en in de mate dat minstens het verkregen bedrag onmiddellijk wordt opgenomen in het kapitaal en dat deze opneming plaatsvindt tijdens het laatste belastbaar tijdperk dat afsluit voor 1 oktober 2014.

(" " " )"

Elk van de bestaande vennoten, aanwezig of vertegenwoordigd zoals vermeld, verklaart vervolgens ieder afzonderlijk na behoorlijk te zijn ingelicht door de instrumenterende notaris over de persoonlijke keuzevrijheid omtrent de aanwending van zijn persoonlijk aandeel in dit tussentijds dividend  overeenkomstig artikel 537 Wetboek Inkomstenbelastingen 1992 onmiddellijk dit dividend te willen inbrengen in het kapitaal van de vennootschap, mits inhouding van een roerende voorheffing ten bedrage van tien procent (10%) van het tussentijdse dividend of honderd en elfduizend honderd en elf euro elf cent (¬ 111.111,11). De kapitaalverhoging zal aldus één miljoen euro (¬ 1.000.000,00) bedragen.

DERDE BESLISS1NG: KAPITAALVERHOG1NG DOOR INBRENG IN NATURA,

Verslaggeving

De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van het verslag opgesteld door het bestuursorgaan over het belang voor de vennootschap van de voorgestelde inbreng in natura en de kapitaalverhoging en van het verslag van de bedrijfsrevisor bevattende een beschrijving van de voorgestelde inbreng in natura, de toegepaste waarderingsmethoden en de als tegenprestatie verstrekte vergoeding.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennoten, aanwezig of vertegenwoordigd zoals vermeld, verklaren voorafgaand aan deze beslissing een exemplaar van deze verslagen te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen. Ze verklaren er geen opmerkingen op te formuleren.

Conclusies van de bedrijfsrevisor

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor de dato, 23 december 2013, opgesteld door de BVBA IRA NICOLAIJ BEDRIJFSREVISOR, met zetel te 3800 Sint-Truiden, Kortenbosstraat 156, vertegenwoordigd door NICOLAIJ Ira, bedtijfsrevisor, luiden letterlijk als volgt:

"In verband met de geplande kapitaalverhoging bij de BVBA HOLDIX met zetel te 3500 Hasselt, Weverslaan 4, werd het dossier van de inbreng in nature, bestaande uit een netto-dividendvordering voor een bedrag van 1.000.000,00 EUR, welke ontstaan is ingevolge de tussentijdse dividenduitkering d.d. 13 december 2013, gecontroleerd overeenkomstig de geldende controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

Bi] het beëindigen van mijn controlewerkzaamheden, ben ik van oordeel dat, mits naleving van de overige door artikel 537 WIS 1992 gestelde voorwaarden inzake dividenduitkering en kapitaalvermindering:

-de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

-het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de over te dragen bestanddelen en voor de bepaling van de als tegenprestatie verstrekte vergoeding;

- de toegepaste methode van waardering in het geheel genomen en onder normale omstandigheden bedrijfseconomisch verantwoord is en leidt tot een inbrengwaarde van 1.000.000100 EUR, die ten minste overeenkomt met het aantal en met de fractiewaarde van de als tegenprestatie uit te geven aandelen zodat de inbreng in nature niet overgewaardeerd is. De waardering is gebaseerd op de nominale waarde van de in te brengen vordering;

-de als tegenprestatie verstrekte vergoeding 917 nieuwe, volstorte aandelen van de BVBA HOLDIX bedraagt aan de Heer REYNDERS Benny, wonende te 3500 Hasselt, Weverslaan 4.

lk wil er tenslotte wel aan herinneren dat mijn opdracht niet bestaat in een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting?

Neerlegging

Het verslag van het bestuursorgaan en het verslag van de bedrijfsrevisor zullen met een uitgifte van onderhavig proces-verbaal worden neergelegd op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel. VIERDE BESLISSING: BESLISSING TOT KAPITAALVERHOGING

De vergadering beslist, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 Wetboek Inkomstenbelastingen 1992, het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van negentig procent (90%) van het tussentijdse dividend, zijnde één miljoen euro (¬ 1.000.000,00) om het van vierhonderd achttienduizend vinonderd vijftig eux) (¬ 418.550,00) te brengen op één miljoen vierhonderd achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 1.418.550,00), door de uitgifte van negenhonderd zeventien (917) nieuwe aandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden ais de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de onderschrijving, met dien verstande dat later doorgevoerde kapitaalverminderingen prioritair zullen worden aangerekend op het kapitaal dat valt onder het regime van artikel 537 Wetboek Inkomstenbelastingen.

De vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door de inbreng door de vennoten van de zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering, zijnde negentig procent (90%) van de vordering tot uitkering van het tussentijds dividend, die zij hebben ten laste van de vennootschap en welke uitvoerig beschreven staat in het verslag van de bedrijfsrevisor.

VIJFDE BESLISSING: VERWEZENLIJKING VAN DE KAPITAALVERHOGING.

Tussenkomst Inschrijving op en volstorting van de kapitaalverhoging

Zijn vervolgens tussengekomen, alle vennoten, aanwezig of vertegenwoordigd zoals vermeld, die verklaren volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en van de statuten van de vennootschap en die uiteenzetten dat zij een zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering hebben ten leste van de vennootschap die uitvoerig staat beschreven in het voormelde verslag van de bedrijfsrevisor.

Na deze uiteenzetting verklaren alle vennoten, aanwezig of vertegenwoordigd zoals vermeld, negentig procent (90%) van deze schuldvordering ten belope van één miljoen euro (¬ 1.000.000,00) in de vennootschap in te brengen, wetende dat de resterende tien procent( 10%) ais roerende voorheffing worden ingehouden en doorgestort.

De inbreng gebeurt ais volgt

-De heer REYNDERS Benny voornoemd, brengt een schuldvordering ten belope van één miljoen euro (¬ 1.000.000,00) in;

Vergoeding voor de inbreng

Ais vergoeding voor deze inbreng waarvan de vergadering erkent volledig op de hoogte te zijn, wordt aan de heer REYNDERS Benny, die aanvaardt, de negenhonderd zeventien (917) nieuwe volledig volgestorte aandelen toegekend.

De vergadering erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 Wetboek Inkomstenbelastingen 1992, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de vijf voorbije boekjaren.

ZESDE BESLISSING: VASTSTELLING VAN DE KAPITAALVERHOGING.

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, Notaris, bij akte vast te leggen dat de voormelde kapitaalverhoging van één miljoen euro (¬ 1.000.000,00) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op één miljoen vierhonderd achttienduizend vijfhonderd vijftig euro

.0

" li/oor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

M1.418.550,00), vertegenwoordigd door tweeduizend honderd zeventien (2.117) aandelen zonder nominale"

waarde.

ZEVENDE BESLISSING: WIJZIGING VAN DE STATUTEN,

Om de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot de kapitaalverhoging die voorafgaat,

beslist de vergadering om artikel vijf van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"ARTIKEL VIJF - KAPITAAL"

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt één miljoen vierhonderd achttienduizend Vijfhonderd vijftig euro

(¬ 1.418.550,00), en is verdeeld in tweeduizend honderd zeventien (2.117) gelijke aandelen zonder aanduiding

van nominale waarde die ieder één/tweeduizend honderd zeventiende (1/2.117de) van het kapitaal

vertegenwoordigen.

Met kapitaal mag verhoogd of verminderd worden overeenkomstig de bepalingen van de wet,

ACHTSTE BESLISSING: VOLMACHT COÖRDINATIE

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de

statuten van de Vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde

rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

NEGENDE BESLISSING: MACHTEN AAN HET BESTUURSORGAAN

De vergadering verleent alle machten aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de genomen beslissingen,

waaronder de betaling van de roerende voorheffing ten belope van tien procent (10 %) van het tussentijdse

dividend waarvan hiervoor sprake.

VOOR EENSLUIDEND BEKNOPT UITTREKSEL

NOTARIS YASMINE FAGARD,

Tegelijk hiermee neergelegd

Voor eensluidend afschrift

Gecoördineerde statuten

verslag zaakvoerder

verslag bedrijfsrevisor

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso 1 Naam en handtekening

02/01/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 27.12.2013 13701-0050-014
03/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.06.2012, NGL 28.08.2012 12475-0424-016
05/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 24.06.2011, NGL 29.08.2011 11483-0236-014
10/08/2011
ÿþ Mati 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

2 8 e07d 2OU

HASSELT

Grrrrte

Voorbehouder

aan het

Belgisch Staatsbla%

1111 H111111118

*11123688*

Ortdernerningsnr : 0479.058.848 Benaming

(voluit) : HOLDIX

Rechtsvorm ; BVBA

Zetel : 3500 Hasselt, Weverslaan 4

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Michaël VAN DER LINDEN, te Hasselt op 14 juli 2011, geregistreerd te Hasselt 1 op 18 juli 2011, boek 780, blad 95, vak 11, ontvangen 25,00 euro, de e.a. Inspecteur; M. COENEN, dat er werd gehouden de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap;

met beperkte aansprakelijkheid HOLDIX, met maatschappelijke zetel te 3500 Hasselt, Weverslaan 4. "

SAMENSTELLING VAN DE VERGADERING:

1) Zijn aanwezig of vertegenwoordigd de hierna genoemde vennoten, die verklaren eigenaar te zijn van het; hierna vermeld aantal aandelen:

De heer REYNDERS Benny Hubert Alfons, geboren te Hasselt op 21 februari 1964, wettelijk gescheiden, wonende te 3500 Hasselt, Weverslaan 4.

De heer REYNDERS Benny verklaart eigenaar te zijn van duizend tweehonderd (1.200) aandelen, zijnde de: totaliteit van de door de vennootschap uitgegeven aandelen.

2) Is eveneens aanwezig, in zijn hoedanigheid van zaakvoerder van de vennootschap:

De heer REYNDERS Benny, voornoemd.

Volgende beslissingen voorwerp van de dagorde werden genomen :

Eerste beslissing: Verslaggeving.

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag van de zaakvoerder aangaande de

wijziging (uitbreiding) van het maatschappelijk doel, alsmede van de toelichting van de staat van activa en:

passiva, afgesloten per 30 juni 2011.

De aanwezige vennoten erkennen een afschrift van dit verslag, alsmede van de staat van activa en passiva,;

afgesloten per 30 juni 2011, te hebben ontvangen, en er kennis van te hebben genomen.

Het verslag van de zaakvoerder en de staat van activa en passiva zullen door mij, notaris, bewaard worden;

in het vennootschapsdossier.

Tweede beslissing: Doelswijziging.

De vergadering beslist het doel van de vennootschap te wijzigen, door het uit te breiden met volgende;

activiteiten:

l/ Taverne;

J/ Het verschaffen van logies voor kortstondig verblijf al dan niet in combinatie met het verschaffen van'

maaltijden;

K/ Restaurant.

Derde beslissing: Aanpassing van de statuten.

Als gevolg van de beslissing tot wijziging (uitbreiding) van het doel, beslist de vergadering ARTIKEL DRIE;

van de statuten aan te passen, en te herformuleren als volgt:

'ARTIKEL DRIE - DOEL

De vennootschap heeft ais doel:

I. Voor eigen rekening:

A/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen;

met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van'

onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden,'

verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en

verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in,

verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen,:

alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die:

het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

B/ Hét aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen,

met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(enj

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

li. Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming niet derden:

N het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt;

BI het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen;

CI het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur;

Dlhet waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies;

EI het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa;

Ff het verlenen van administratieve prestaties en computerservices;

G/ de aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel;

HI het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen;

1/ Taverne;

J! Het verschaffen van logies voor kortstondig verblijf al dan niet in combinatie met het verschaffen van maaitijden;

W Restaurant.

III. Bijzondere bepalingen

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op aile wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet."

Vierde beslissing: Kapitaalvermindering.

De vergadering beslist om het maatschappelijk kapitaal te verminderen met één miljoen driehonderdduizend euro (¬ 1.300.000,00), teneinde het te brengen van één miljoen zevenhonderd achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 1.718.550,00) naar vierhonderd achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 418.550,00), zonder vernietiging van aandelen, doch met evenredige vermindering van de fractiewaarde van de aandelen.

De vergadering beslist dat deze kapitaalvermindering zal aangerekend worden op het werkelijk gestort kapitaal en ertoe strekt het kapitaal van de vennootschap in overeenstemming te brengen met de huidige en toekomstige noden van de vennootschap.

De vergadering beslist vervolgens dat de kapitaalvermindering zal geschieden door terugbetaling in speciën van een bedrag gelijk aan het bedrag van de kapitaalvermindering aan de aandeelhouders in evenredigheid tot hun huidig aandelenbezit.

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalvermindering van één miljoen driehonderdduizend euro (¬ 1.300.000,00) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus effectief gebracht werd op vierhonderd achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 418.550,00).

Toelichting door de instrumenterende notaris.

De aandeelhouders verklaren door mij, notaris, ingelicht te zijn omtrent de inhoud van artikel 317 van het Wetboek van Vennootschappen, dat inzake reële kapitaalvermindering voorziet dat de schuldeisers, wier vordering ontstaan is voor de bekendmaking in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van de bij dit procesverbaal besliste kapitaalvermindering, het recht hebben om binnen de 2 maanden na gezegde bekendmaking een zekerheid te eisen voor de vorderingen die op het tijdstip van die bekendmaking nog niet zijn vervallen. De vennootschap kan deze vordering afweren door de schuldvordering te betalen tegen haar waarde, na aftrek van het disconto. Aan de aandeelhouders mag bijgevolg geen terugbetaling in het kader van de hierboven besliste

kapitaalvermindering gebeuren, zolang de schuldeisers die binnen de hierboven bedoelde termijn van 2 maanden hun recht hebben doen gelden, geen voldoening hebben gekregen.

Vijfde beslissing: Aanpassing statuten.

In overeenstemming met het hierboven geakteerde besluit, beslist de vergadering om ARTIKEL VIJF van de statuten als volgt te wijzigen:

"ARTIKEL VIJF - KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt vierhonderd achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 418.550,00), en is verdeeld in duizend tweehonderd (1.200) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder één/duizend tweehonderdste (1/1.200ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal mag verhoogd of verminderd worden overeenkomstig de bepalingen van de wet?

Zesde beslissing: Toekenning bevoegdheden aan de zaakvoerder.

De vergadering verleent de zaakvoerder alle bevoegdheden om de hierboven geakteerde besluiten uit te voeren, inzonderheid de bevoegdheden om de terugbetaling waartoe de vergadering heeft besloten, na afloop van de wettelijke termijn, onder de wettelijke voorwaarden te verrichten, alsook om de statuten te coördineren.

Zevende beslissing: Machtiging aan de notaris tot coördinatie van de statuten.

De vergadering machtigt ondergetekende notaris tot coördinatie van de statuten, en tot neerlegging van deze gecoördineerde statuten op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, binnen de drie maanden vanaf heden.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Getekend notaris Michaël VAN DER LINDEN, Toekomststraat 56 te 3500 Hasselt.

TEGELIJK HIERBIJ NEERGELEGD.

Voor eensluidend afschrift, voor ontledend uittreksel, gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris: hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

10/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 25.06.2010, NGL 31.07.2010 10385-0552-013
31/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 26.06.2009, NGL 26.08.2009 09645-0016-012
27/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 27.06.2008, NGL 22.08.2008 08599-0186-012
27/08/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 29.06.2007, NGL 24.08.2007 07595-0121-011
07/08/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 28.06.2006, NGL 04.08.2006 06604-0045-012
28/09/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 26.08.2005, NGL 23.09.2005 05704-4540-013
28/10/2004 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.12.2003, GGK 10.09.2004, NGL 26.10.2004 04754-0201-013
06/08/2004 : ME. - JAARREKENING 31.12.2003, GGK 25.06.2004, NGL 30.07.2004 04563-4499-010
03/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 26.06.2015, NGL 29.07.2015 15359-0508-015
27/12/2002 : HAA020614
04/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 24.06.2016, NGL 29.06.2016 16238-0492-014

Coordonnées
HOLDIX

Adresse
WEVERSLAAN 4 3500 HASSELT

Code postal : 3500
Localité : HASSELT
Commune : HASSELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande