HOME NURSING INGRID

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : HOME NURSING INGRID
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 834.649.069

Publication

30/03/2011
ÿþ`let i fp-._

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblac

Mal 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IIIII III flII IIO IIII liii 11M NI 1111 IIII

" 11096398*

Neergelegd ier ;nl(re der

rechtbank v. koophandel te TONGEREN

Ondegrngsnr m

Benaming . 0 6 ~ ~ 4 6 9

e a

(voluit) : HOME NURSING INGRID

Rechtsvorm : Vennootschap onder Firma

Zetel : Grootloonstraat 16, 3840 Borgloon

Onderwerp akte : OPRICHTING

Ingevolge de oprichtingsvergadering d.d. 22 februari 2011 beslissen de :

Oprichters : 1. Mevr. HENDRIX Ingrid, Grootloonstraat 16, 3840 Borgloon

2. De heer VOORDECKERS Luc, Grootloonstraat 16, 3840 Borgloon

als volgt :

Naam vennootschap : HOME NURSING INGRID VOF

Maatschappelijke zetel : Grootloonstraat 16, 3840 Borgloon.

Kapitaal : 2.000,00 Euro verdeeld in 20 aandelen met een nominale waarde van 100,00 Euro per aandeel, waarvan 19 aandelen voor mevr. HENDRIX Ingrid en 1 aandeel voor de heer VOORDECKERS Luc.

Doel van de vennootschap : Zowel in België als in het buitenland : uitoefening van geneeskundige verzorgingen aan derden. Verpleging in kabinet of aan huis van patiënten en alles wat hiermee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt. Bovenvermelde opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel. De samenstelling en het beheer van een onroerend vermogen, onroerende leasing en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het verwerven door aankoop of anderszins, het verkopen, het ruilen, het bouwen, het verbouwen, het verbeteren, het uitrusten, het aanpassen, het verfraaien, het onderhouden, het verhuren, het .huren, het verkavelen, het prospecteren en het uitbaten van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de uitbreiding en de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derden aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt acht.

Boekjaar : Het boekjaar van de vennootschap gaat telkens in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar. Het eerste boekjaar loopt vanaf heden tot en met 31 december 2011.

De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van het wetboek van vennootschappen de verbintenissen overneemt die in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan sinds 01/10/2010 door mevr. HENDRIX Ingrid. Deze overname zal slechts in werking treden op het ogenblik dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft, namelijk de dag van neerlegging van een uittreksel van de onderhavige akte op de griffie van de territoriaal bevoegde rechtbank van koophandel.

Jaarvergadering : De vergadering van de vennoten wordt ieder jaar bijeengeroepen op de laatste vrijdag van juni om 19.00 uur. De eerste algemene vergadering wordt gehouden in het jaar tweeduizend en twaalf om 19 uur.

Niet-statutaire zaakvoerder : HENDRIX Ingrid, Grootloonstraat 16, 3840 Borgloon

Hendrix Ingrid Voordeckers Luc

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris: hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

29/01/2018 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
HOME NURSING INGRID

Adresse
GROOTLOONSTRAAT 16 3840 BORGLOON

Code postal : 3840
Localité : BORGLOON
Commune : BORGLOON
Province : Limbourg
Région : Région flamande