HUISARTS BEINSBERGER HANNE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HUISARTS BEINSBERGER HANNE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 560.949.218

Publication

05/09/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*14307790*

Neergelegd

03-09-2014

Griffie

0560949218

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

Huisarts Beinsberger Hanne

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Zetel :

Naam:

De vennootschap is een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam "Huisarts Beinsberger Hanne". Maatschappelijke zetel:

De vennootschap is gevestigd te 3620 Lanaken, Waterstraat 76.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in het Nederlandstalig gedeelte van het land, mede in Brussel bij besluit van de zaakvoerder(s). De verplaatsing van de zetel zal vooraf worden meegedeeld aan de bevoegde Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren.

De arts-vennoot mag een bijkomende praktijk vestigen, mits voorafgaande goedkeuring door de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren. Na het bekomen van deze toelating kan de vennootschap, bij beslissing van haar bevoegd orgaan, hiertoe overgaan.

Kapitaal:

Het geplaatste kapitaal is vastgesteld op ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO  18.600,00 EUR, en is vertegenwoordigd door HONDERD (100) aandelen, hebbende elk een fractiewaarde van één/honderdste (1/100ste) deel van het kapitaal.

Het is bij de oprichting volledig volstort.

Doel:

De vennootschap heeft tot doel:

- De uitoefening van de geneeskunde als huisartsen in naam en voor rekening van de

vennootschap, met naleving van de deontologische gedragsregels, door haar venno(o)t(en), zijnde uitsluitend arts(en), ingeschreven op de lijst van de Orde der Geneesheren, die hun volledige medische activiteit in de vennootschap ontplooien onder de specifieke beroepsaansprakelijkheid van de vennoten en de bijkomende aansprakelijkheid van de vennootschap, conform de Code van de Geneeskundige Plichtenleer, onder meer betreffende de vrije artsenkeuze, de onafhankelijkheid van de arts, en de bescherming van het beroepsgeheim.

Bij akte verleden voor notaris Véronique DELILLE, geassocieerd notaris te Lanaken, vennoot van de burgerlijke vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  MERLO & DELILLE, geassocieerde notarissen , met zetel te Rekem-Lanaken, Pater Verboislaan 13 en met ondernemingsnummer BTW BE 0838.588.952, op twee september tweeduizend veertien, ter registratie aangeboden, werd een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met de naam "Huisarts Beinsberger Hanne opgericht.

Vennoot-oprichter:

Mejuffrouw BEINSBERGER Hanne, arts, van Belgische nationaliteit, geboren te

Maasmechelen op vijfentwintig februari negentienhonderd vijfentachtig, ongehuwd en hebbende geen verklaring van wettelijke samenwoning afgelegd, wonende te 3621 Rekem-Lanaken, Walstraat 19.

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Rechtsvorm :

(verkort) :

Waterstraat 76

3620 Lanaken

Oprichting

Burgerlijke vennootschap onder vorm van besloten vennootschap met

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

- De inning der erelonen door en voor de vennootschap en de uitkering aan de artsenvennoten van een vergoeding in verhouding tot de prestaties die zij voor rekening van de vennootschap geleverd hebben.

- Het verstrekken van medische adviezen en raadgevingen.

- Het ter beschikking stellen van alle nodige middelen aan de artsen die tot de vennootschap toegetreden zijn.

- Het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder, die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voornoemde activiteiten.

- De aankoop, het huren en invoeren van alle medische apparatuur en begeleidende accommodaties voor de praktijk van de artsen-vennoten

- Het aanleggen van reserves ten einde alle nodige apparatuur en gebouwen, die noodzakelijk zijn om de bovenvermelde medische disciplines uit te voeren, aan te schaffen.

- De mogelijkheden scheppen om de artsen-vennoten toe te laten om werkverdelingen en vakantieregelingen uit te werken, zich verder te bekwamen ten einde in hun disciplines aan de spits van de evolutie te blijven, alsook aan wetenschappelijk onderzoek te doen.

Mits inachtneming van de regels van de medische deontologie, mag de vennootschap alle financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren die van aard zijn rechtstreeks of onrechtstreeks de verwezenlijking van haar doel te bevorderen en om op het even welke wijze deelnemen aan en samenwerken met alle verenigingen, rechtspersonen en vennootschappen, die een gelijkaardig doel nastreven en die bijdragen tot de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

Elke arts-vennoot zal de andere vennoten inlichten over elke beslissing van disciplinaire, burgerrechtelijke, strafrechtelijke of administratieve aard die enige weerslag heeft op hun professionele relatie.

Het doel kan gewijzigd worden bij een besluit van de buitengewone algemene vergadering overeenkomstig de bepalingen van artikel 287 van het Wetboek vennootschappen, mits de voorafgaandelijke goedkeuring van de Provinciale Raad van de Orde der Geneesheren waartoe de vennoot behoort.

Bestuur:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, die de hoedanigheid van vennoot moet bezitten; zij worden benoemd door de algemene vergadering, die hun aantal en de duur van hun mandaat bepaalt. De duur van het mandaat van een zaakvoerder mag nooit meer dan twintig jaar bedragen en is steeds beperkt tot de duur van diens medische activiteiten. In geval van meerhoofdigheid wordt de duur van het mandaat beperkt tot zes jaar, hernieuwbaar.

De benoeming van een zaakvoerder treedt eerst in werking nadat hij uitdrukkelijk verklaard heeft dat hij zijn functie aanvaardt en dat die aanvaarding niet door of krachtens de wet is verboden. Deze verklaringen worden aangetekend in de notulen van de algemene vergadering.

Een niet-statutaire zaakvoerder kan ten allen tijde worden ontslagen bij besluit van de algemene vergadering, met eenvoudige meerderheid van stemmen van de aanwezige vennoten. Het ongevraagd ontslag van een niet-statutaire zaakvoerder heeft gevolg vanaf het besluit van de algemene vergadering.

Het vrijwillig aftreden van de enige zaakvoerder kan niet eerder effect sorteren dan nadat de algemene vergadering van het ontslag kennis heeft genomen en de tijd en gelegenheid heeft gehad een nieuwe zaakvoerder te benoemen.

Een uittredende zaakvoerder is herbenoembaar.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van beheer en beschikking te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van de handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerder kan voor één of meerdere niet-medische handelingen zijn bevoegdheid overdragen aan een derde persoon niet-vennoot, mits dit geschiedt bij herroepbare en specifieke volmacht. De volmachtdrager verbindt de vennootschap binnen de noodzakelijk beperkte omvang van zijn mandaat.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Jaarvergadering:

De jaarvergadering wordt ieder jaar gehouden op de derde vrijdag van de maand mei om twintig uur (20.00u).

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de daaropvolgende werkdag.

De zaakvoerders mogen buitengewone algemene vergaderingen bijeenroepen, telkens het belang van de vennootschap dit vereist.

Wijzigingen van de statuten dienen voorafgaandelijk ter goedkeuring van de Provinciale Raad van de Orde der Geneesheren neergelegd te worden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Voorbehouden

Mod PDF 11.1

aan het Belgisch

Maatschappelijk jaar:

Het maatschappelijk jaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk

Staatsblad

jaar.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Verdeling winst:

Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene onkosten, maatschappelijke lasten en de afschrijvingen, maakt de netto-winst van de vennootschap uit; op deze netto-winst wordt vijf procent voorafgenomen ten bate van het wettelijke reservefonds.

Deze voorafname is niet meer vereist wanneer het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt heeft.

Het saldo wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen. Nochtans kan de algemene vergadering, met éénparigheid van stemmen, besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd, dit alles met inachtname van de wettelijke bepalingen betreffende de voor uitkering vatbare bedragen, en van de normale vergoeding voor het door de artsen gepresteerde werk. Tot het aanleggen van een bijkomende reserve kan besloten worden rekening houdend met het doel van de vennootschap.

Verdeling batig saldo vereffening:

De wijze van vereffening wordt bepaald door de algemene vergadering. De vereffenaars treden pas in functie nadat de bevoegde rechtbank is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering, overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van Vennootschappen.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186, 187 en 188 van het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit, onverminderd de verplichtingen opgenomen in artikel 189 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

Bij de ontbinding van de vennootschap zal een beroep worden gedaan op artsen voor de afhandeling van zaken die betrekking hebben op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of het beroepsgeheim van de vennoten.

Bij de afweging van de respectieve rechten van de vennoten zal meer rekening gehouden worden met de in de vennootschap verrichte prestaties dan met het geïnvesteerde kapitaal of de anciënniteit.

Bepalingen van toepassing ingeval de vennootschap slechts een vennoot telt:

De enige vennoot is steeds zaakvoerder.

De enige vennoot oefent alle bevoegdheden uit die aan de Algemene Vergadering toekomen. Hij kan die bevoegdheden niet overdragen.

Slotverklaringen:

- Het eerste boekjaar begint op het ogenblik van neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de Griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel en eindigt op éénendertig december tweeduizend vijftien.

- De eerste jaarvergadering wordt gehouden op derde vrijdag van de maand mei tweeduizend zestien om twintig uur (20u00), overeenkomstig de statuten.

- Benoeming niet-statutaire zaakvoerder.

Terstond komt de enige vennoot in algemene vergadering bijeen om een niet-statutaire zaakvoerder aan te stellen, en over te gaan tot de benoeming en te beraadslagen nopens de punten die hij nuttig zal achten om op de agenda geplaatst te worden, dit alles onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de Griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel overeenkomstig artikel 68 Wetboek van Vennootschappen.

De vergadering beslist één niet-statutaire zaakvoerder te benoemen voor een termijn van twintig jaar, wiens mandaat een einde zal nemen onmiddellijk na de gewone algemene vergadering van het jaar tweeduizend vierendertig, en kiest tot deze functie: mejuffrouw BEINSBERGER Hanne, voornoemd, hier aanwezig en die verklaart te aanvaarden.

Het zaakvoerderschap is bezoldigd, tenzij hierover een andere beslissing genomen wordt door de zaakvoerders.

De hoogte van de bezoldiging aan de zaakvoerder, wordt jaarlijks bekrachtigd door de algemene vergadering. Deze bezoldiging wordt onder de algemene onkosten geboekt. De bezoldiging dient overeen te stemmen met de werkelijk uitgeoefende bestuursactiviteiten.

- Onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging van een uittreksel van onderhavige oprichtingsakte ter bevoegde Griffie van de Rechtbank van Koophandel, wordt door de comparanten aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid AMAX Consultancy, te 3630 Maasmechelen, Joseph Smeetslaan 171 of een andere lasthebber de nodige machten verleend om de inschrijving, wijziging, doorhaling in de Kruispuntbank der Ondernemingen (KBO) te verrichten, alsmede alle formaliteiten te vervullen die ten gevolge van deze akte zouden nuttig of noodzakelijk zijn bij alle private of publiekrechtelijke instellingen, onder meer met betrekking tot de Belasting over de Toegevoegde Waarde en Belastingen, de formaliteiten inzake douane en accijnzen, de aanvraag

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

van vergunningen, de aanvraag registraties en erkenningen als aannemer, aansluitingen bij een sociale kas, en dergelijke en om alle noodzakelijke stukken te ondertekenen en de vennootschap te vertegenwoordigen bij de hierbij betrokken instanties, en dit met macht tot indeplaatsstelling.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, om te worden neergelegd op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel, voor Registratie.

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie oprichtingsakte.

15/07/2015
ÿþ"

Mod PDF 11.1

FL ff In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

rechtbank

y, Koo phandsº% Antwerpen, d, Tongeren

0 6 "07- 2015

De grgFTffie

i II



*15101899*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr : 0560.949.218

Benaming (voluit) : Huisarts Beinsberger Hanne

(verkort) ;

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Waterstraat 76, 3620 Lanaken, België

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :Verslag Quasi-Inbreng

Tekst :

Blijkens de notulen van de bijzondere algemene vergadering van vennoten gehouden op 23 juni 2015 werden de verrichtingen van quasi-inbreng goedgekeurd.

In toepassing van artikel 220 en 222 van het Wetboek van Vennootschappen worden onderstaande verslagen neergelegd :

- bijzonder verslag van bestuursorgaan

- verslag van de bedrijfsrevisor Stefan Molenaers, BDO Bedrijfsrevisoren , Prins Bisschopsingel 36/3 3500 Hasselt.

Opgemaakt te Lanaken , 23/06/2015

Hanne Beinsberger

Zaakvoerder

Op de laatste blz, van-Luik 8 vermeiden : Recto ; Na menil edânigllëictvánïclëinstrumenterende notaris, hetzij van de perso(`á)n(dnj

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 20.05.2016, NGL 31.08.2016 16556-0298-011

Coordonnées
HUISARTS BEINSBERGER HANNE

Adresse
WATERSTRAAT 76 3620 LANAKEN

Code postal : 3620
Localité : LANAKEN
Commune : LANAKEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande