HULPFONDS DE WIEKSLAG

Association sans but lucratif


Dénomination : HULPFONDS DE WIEKSLAG
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 411.033.441

Publication

25/06/2014
ÿþ MqD 2,2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie



Neergelegd l r griffie der rechtbank v. koophat;dsi Antwerpen, eld. Tongeren

16 -Os- 2O1k

De grifferiffie

Ondernemingsnr : 0411.033.441

Benaming

(voluit) : Hulpfonds De Wiekslag

(verkort) :

Rechtsvorm : vzw

Zetel : Kolmenstraat 1314 - 3570 Alken

Onderwerp akte : Nieuwe Statuten

Wijziging statuten "Hulpfonds De Wiekslag vzw."

conform de wettelijke bepalingen (wet van 27.06.1921 betreffende de verenigingen zonder winstoogmerk, de internationale verenigingen zonder winstoogmerk en de stichtingen of de wetgeving die deze wet zou vervangen)

912349 II 11111

vc behc aar Belt Staal

Ondememingsnummer: 0411033441

TITEL I Naam  Zetel -- Doel  Duur

Artikel 1,

De vereniging draagt als naam' Hulpfonds Jeugdzorg'

Artikel 2.

De vereniging heeft haar maatschappelijke zetel te 3570 Alken, Kolmenstraat 1314 en ressorteert onder het

gerechterlijk arrondissement Limburg.

Artikel 3.

§1 De vereniging heeft tot doel de nodige middelen ter beschikking te stellen van personen of verenigingen, die ais voornaamste activiteit hebben de hulpverlening in het kader van de bijzondere jeugdzorg.

§2 De vereniging kan alle middelen aanwenden die tot de verwezenlijking van het doel rechtstreeks of onrechtstreeks bijdragen. De vereniging kan ter uitvoering van wat hierboven bepaald is, ondermeer alle eigendommen of zakelijke rechten verwerven, in huur of erfpacht nemen, verhuren of in erfpacht geven, personeel aanwerven, rechtsgeldige overeenkomsten sluiten, fondsen inzamelen, kortom alle activiteiten uitoefenen of laten uitoefenen die haar doel rechtvaardigen. De vereniging kan ook alle daden van patrimoniumbeheer stellen in het kader van het realiseren van haar doel,

Artikel 4.

De vereniging is voor onbepaalde duur opgericht.

TITEL II Leden, aanneming, ontslag, verplichtingen

Artikel 5.

Het aantal leden is onbeperkt maar moet tenminste negen bedragen. De vereniging telt enkel effectieve leden. Het lidmaatschap is van onbepaalde duur en eindigt door vrijwillig ontslag, uitsluiting en overlijden. Het vrijwillig ontslag geschiedt door een gewone ontslagbrief of per mail, geadresseerd aan de raad van bestuur.

Artikel 6.

Nieuwe leden worden voorgedragen door leden van de raad van bestuur. De raad van bestuur beschikt over

een onbeperkte beoordelingsvrijheid bij de aanneming.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Mod2.2

Artikel 7.

De ontslagnemingen en uitsluitingen van leden geschieden op de wijze, bepaald door artikel 12 van de

vermelde wet.

Artikel 8.

De leden zijn geen lidgeld verschuldigd.

TITEL HI Raad van Bestuur

Artikel 9.

De vereniging wordt bestuurd door een raad van bestuur van tenminste vijf leden, benoemd onder de leden door de algemene vergadering voor vier jaar en ten allen tijde door haar afzetbaar. De raad kan voor bijzondere aangelegenheden niet-leden van de raad van bestuur of de vereniging uitnodigen voor advies en beraad zonder stemrecht.

De uittredende leden zijn herkiesbaar. Vrijwillig ontslag van een bestuurder wordt vooraf schriftelijk of per mail medegedeeld aan de voorzitter die ter kennisgeving dit schrijven voorlegt aan de raad van bestuur en de algemene vergadering,

Zo door vrijwillig ontslag of verstrijken van termijn het aantal bestuurders is teruggevallen tot onder het statutair minimum dan blijven de bestuurders in functie totdat in hun vervanging is voorzien.

De bestuurders oefenen hun mandaat als college uit. Bij ontslag van een bestuurder wordt zijn vervanger benoemd voor een periode van vier jaar. Benoeming, ontslag, aftreding en afzetting van bestuurders wordt bekend gemaakt door neerlegging van de akte op de Griffie van de bevoegde rechtbank.

Artikel 10.

De raad van bestuur kiest onder zijn leden een voorzitter, een secretaris en een penningmeester. Vrijwillig ontslag uit die functie wordt schriftelijk of per mail medegedeeld aan de voorzitter van de raad van bestuur. Vrijwillig ontslag van de voorzitter wordt schriftelijk of per mail medegedeeld aan de raad van bestuur die dit ter kennisgeving voorlegt aan de algemene vergadering. De functie wordt automatisch beëindigd bij het einde van het bestuursmandaat.

De voorzitter of twee bestuurders roepen de raad bijeen. De voorzitter zit de vergadering voor. Bij ontstentenis of verhindering van de voorzitter, worden zijn functies waargenomen door de oudste van de aanwezige bestuurder. De secretaris stelt de notulen van de vergadering op. De voorzitter duidt een verslaggever aan, indien de secretaris afwezig is,

Het bestuursmandaat wordt kosteloos uitgeoefend. Het komt toe aan de algemene vergadering om bepaalde prestaties van een bestuurder te vergoeden.

Artikel 11.

De raad vergadert minstens tweemaal per jaar op uitnodiging van de voorzitter of van twee bestuurders. De oproeping gebeurt ten laatste acht dagen op voorhand per gewone brief of per mail en vermeldt dag, uur, plaats en agenda.

In geval van hoogdringendheid kan van deze termijn worden afgezien.

De raad van bestuur mag slechts uitspraak doen indien de meerderheid van de bestuurders aanwezig of vertegenwoordigd zijn,

Iedere bestuurder beschikt over één stem. Hij mag zich door een andere bestuurder laten vertegenwoordigen. Een bestuurder mag echter niet meer dan over één volmacht beschikken. De beslissingen worden genomen bij eenvoudige meerderheid van stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden.

Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter of zijn plaatsvervanger beslissend.

In geval van dringende noodzakelijkheid en indien het belang van de vereniging dat vereist staat met een besluit van de raad van bestuur gelijk een voorstel dat aan alle leden van de raad van bestuur is overgemaakt en waarmee 3/4de van de leden van de raad van bestuur schriftelijk hun instemming hebben betuigd, fax, e-mail en andere elektronische middelen inbegrepen.

Van elke vergadering worden notulen opgemaakt, die ondertekend worden door de voorzitter en de verslaggever.

De uittreksels die moeten worden overgelegd en al de andere akten, worden getekend door de voorzitter of één bestuurder.

Artikel 12.

§1 De raad van bestuur is bevoegd tot aile handelingen die behoren tot het bestuur van de vereniging in de ruimste zin genomen en die niet wettelijk toekomen aan de algemene vergadering.

§2 De raad van bestuur houdt het ledenregister bij op de zetel van de vereniging en zorgt voor de inschrijving van alle beslissingen betreffende de toetreding, uittreding.

§3 Indien een bestuurder rechtstreeks of onrechtstreeks een belang van vermogensrechtelijke aard

M00 2.2

fi '"

f& S ~4~'

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid behoort van de raad van bestuur moet hij dit mededelen aan de andere bestuurders véér de raad van bestuur een beslissing neemt. Hij mag niet deelnemen aan de beraadslagingen van de raad van bestuur over deze verrichtingen of beslissingen, noch aan de stemming in dat verband.

De bestuurder die tevens bestuurder is van een andere VZW met een gelijkaardig doel wordt niet geacht daardoor een met de vereniging tegenstrijdig vermogensrechtelijk belang te hebben.

Artikel 13.

De raad kan het dagelijks bestuur van de vereniging toevertrouwen aan een comité bestaande uit minimum drie bestuurders, allen lid van de vereniging die als college vergadert. De voorzitter en de secretaris van de raad van bestuur maken automatisch deel van het dagelijks bestuur, De voorzitter zit de vergadering voor en de secretaris stelt de notulen van de vergadering op. Bij ontstentenis of verhindering van de voorzitter worden zijn functies waargenomen door de oudst aanwezige bestuurder. Indien de secretaris afwezig is duidt de voorzitter een verslaggever aan. De maatschappelijke handtekening aan dit bestuur verbonden komt toe aan de voorzitter of één bestuurder. Hij kan evenzo aile bijzondere bevoegdheden aan eender welke mandataris volgens zijn keuze opdragen.

Het komt toe aan de algemene vergadering om bepaalde prestaties van een effectief lid te vergoeden.

Artikel 14.

Vooral de andere taken dan deze die vallen onder het dagelijks bestuur of waarvoor bijzondere opdracht werd gegeven, volstaan, opdat de vereniging geldig vertegenwoordigd is tegenover derden, de handtekening van voorzitter of twee bestuurders.

Artikel 15.

De raad van bestuur vertegenwoordigt de vereniging in rechte met dien verstande dat de bevoegdheid om de vereniging in rechte te vertegenwoordigen kan worden opgedragen aan de voorzitter van de raad van bestuur of aan twee bestuurders

TITEL IV Algemene Vergadering

Artikel 16.

De algemene vergadering is bevoegd voor:

a.lietwijzigen van de statuten;

b.Het benoemen en afzetten van de bestuurders;

c.Desgevallend, de benoeming en de afzetting van de commissaris en het bepalen van hun bezoldiging in

geval een bezoldiging wordt toegekend;

d.De kwijting aan de bestuurders en de commissaris;

e.Het goedkeuren van de begrotingen en de rekeningen;

f.Het vrijwillig ontbinden van de vereniging;

g.Het uitsluiten van een lid;

h.De omzetting van de vereniging in een vennootschap met een sociaal oogmerk;

i.Alle gevallen waarin onderhavige statuten dat vereisen.

Artikel 17.

De algemene vergadering is samengesteld uit alle effectieve leden. Zij wordt door de raad van bestuur bijeengeroepen telkens als het doel of het belang van de vereniging, zulks vereist en moet worden bijeengeroepen telkens wanneer een vijfde van de leden erom vraagt. Zij moet ten minste éénmaal per jaar worden bijeengeroepen voor het goedkeuren van de rekeningen van het afgelopen Jaar en de begrotingen van het volgende jaar op een datum die vóór 30 juni van dat jaar valt.

Artikel 18.

Alle leden worden minstens acht dagen voor de algemene vergadering bij gewone brief of per mail

uitgenodigd.

De oproeping vermeldt dag, uur, plaats van de vergadering alsook de agenda, vastgelegd door de raad van

bestuur en wordt ondertekend door de voorzitter of twee bestuurders.

Artikel 19.

De algemene vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur, of bij ontstentenis van deze, door de oudste van de andere aanwezige bestuurders. De secretaris stelt de notulen van de vergadering op. De voorzitter duidt een verslaggever aan, indien de secretaris afwezig is.

Artikel 20.

Eik lid beschikt over één stem op de algemene vergadering. Een lid kan zich door een ander lid, die deel

uitmaakt van de algemene vergadering, laten vertegenwoordigen. Een vertegenwoordiger mag echter over

MOD 2.2

Luik B - Vervolg

niet meer dan één volmacht beschikken.

Artikel 21.

ln gewone gevallen kan de algemene vergadering geldig besluiten nemen met eenvoudige meerderheid van stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden. Onthoudingen en ongeldige stemmen zullen niet worden meegeteld om het quorum te bereiken.

Besluiten in verband met statutenwijziging, uitsluiting van de leden, vrijwillige ontbinding of omzetting van de vereniging in een vennootschap met een sociaal oogmerk, kunnen slechts genomen worden zo voldoen wordt aan de voorwaarden, bepaald bij artikelen 8,12, 20 en 26quater van de wet van 27 juni 1921of de wetgeving die deze wet zou vervangen.

Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter beslissend. Indien minstens de helft van de aanwezige leden hierom verzoekt, is de stemming geheim.

Artikel 22.

Van elke algemene vergadering wordt een verslag opgemaakt dat ondertekend wordt door de voorzitter en de verslaggever en aan alle leden bij gewone brief of per mail bezorgd wordt, uiterlijk tegen de bijeenroeping van de volgende algemene vergadering.

De verslagen worden opgenomen in een bijzonder register en uittreksels daarvan worden ondertekend door de voorzitter of een bestuurder.

Derden hebben enkel het recht om inzage te hebben op de zetel van de VZW van de notulen van de algemene vergadering, mits voorafgaandelijk schriftelijke aanvraag en toestemming van de raad van bestuur.

TITEL V Inzagerecht leden

Artikel 23.

Alle leden kunnen op de zetel van de vereniging het register van de leden raadplegen, alsmede alle notulen en verslagen van de algemene vergadering en van de raad van bestuur evenals alle boekhoudkundige stukken van de vereniging.

TITEL VI Begrotingen  Rekeningen

Artikel 24.

Het boekjaar van de vereniging loopt van 1 januari tot 31 december. De raad van bestuur bereidt de rekeningen en begrotingen voor en legt ze te goedkeuring voor aan de algemene vergadering vóór 30 juni. Na goedkeuring van de jaarrekening en begroting spreekt de algemene vergadering zich, bij afzonderlijke stemming, uit over de kwijting aan de bestuurders en desgevallend, de commissaris.

TITEL VII Ontbinding  Vereffening

Artikel 25.

In geval van ontbinding zal het batig actief van de vereniging overgemaakt worden aan De Wiekslag vzw of aan een andere vereniging met als doelstelling een gelijksoortig en vrij werk van jeugdzorg met open christelijk karakter aangeduid door de algemene vergadering.

Artikel 26.

Voor alles wat in deze statuten niet uitdrukkelijk is geregeld is de wet van 27 juni 1921 of de wetgeving die

deze wet zou vervangen van toepassing.

Goedgekeurd in de algemene vergadering van 27 mei 2014.

Luc Claes Regina Gorissen

Voorzitter Secretaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

llehouclen

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

27/06/2013
ÿþ(verkort) :

Rechtsvorm : VZW

Zetel : Kolmenstraat 1314 - 3570 Alken

Onderwerp akte : Raad van Bestuur

Akte opgemaakt op 29 mei 2013.

De Algemene Vergadering nam volgende beslissingen op 29 mei 2013:

Ontslag uit de Raad van Bestuur:

De Heer BROEKMANS Rengat, Sepulkrijnenlaan 61 -- 3500 Hasselt (°23.05.1939 Hasselt)

De Heer COLSON Jan, Alkenstraat 68  3512 Stevoort Hasselt (16.08.1939 Opoeteren)

Mevrouw LIPKENS Gertrudis, Sint-Jansstraat 3 -- 3511 Hasselt Kuringen (°26.04.1945 Neeroeteren)

Opname in de raad van bestuur

De Heer FORIER Kris, Burchtstraat 1  3512 Stevoort-Hasselt (°17.09.1973 Herk-De-Stad) Mevrouw GOEDHUYS Karen, Bergeveldstraat 5  3381 Kapellen-Glabeek (°11.01.1978 Diest) De Heer PIRENS Peter, Stevoortse Kiezel 333  3512 Stevoort Hasselt (°12.12.1969 Hasselt) De Heer VANHELMONT Pros, Berenbroekstraat 64  3600 Genk (°03,11.1946 Halen)

Hernieuwing mandaat bestuurders:

CLAES Luc, Bekstraat 8  3500 Hasselt (°27.03.1961 Hasselt)

GORISSEN Regina, Prins-Bisschopssingel 41-3500 Hasselt (°12.11.1948 Mechelen-aan-de-Maas)

KONINCKX Magda, Havermarkt 483  3500 Hasselt (°15.11.1940 Hasselt)

KONINCKX Marie-Hélène, Molenstraat 155  3570 Alken (°30.05.1949 Hasselt)

POELMANS Elly, Kerkstraat 45 -- 3540 Schulen (°01.07.1950 Genk)

Alfabetische lijst Raad van Bestuur

BUCKINX Ronnie, Kolmenstraat 85  3512 Stevoort-Hasselt (°10.10.1963 Herk-De-Stad) CLAES Luc, Bekstraat 8  3500 Hasselt (°27.03.1961 Hasselt)

DENDAS Marleen, Schuttersstraat 16 -- 3511 Kuringen-Hasselt (°25.11,1960 Sint-Truiden) FORIER Kris, Burchtstraat 1 3512 Stevoort Hasselt (°17.09.1973 Herk-De-Stad) GOEDHUYS Karen, Bergeveldstraat 5 -- 3381 Kapellen-Glabeek (°11.01.1978 Diest) GORISSEN Regina, Prins-Bisschopssingel 41-3500 Hasselt (°12.11.1948 Mechelen-ad-Maas) KONINCKX Magda, Havermarkt 483 -- 3500 Hasselt (°15,11.1940 Hasselt)

KONINCKX Marie-Hélène, Molenstraat 155  3570 Alken (°30.05.1949 Hasselt) PIRENS Peter, Stevoortse Kiezet 333 3512 Stevoort Hasselt (°12,12.1969 Hasselt) POELMANS Elly, Kerkstraat 45  3540 Schulen (°01.07.1950 Genk)

PONCELET Jaak, Hogeberg 23  3500 St: Lamb. Herk-Hasselt (°02.06.1957 Hasselt) VANHELMONT Pros, Berenbroekstraat 64  3600 Genk (°03.11.1946 Halen)

i

IDhI

Mao 2.2

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Neergelegd ter griffie der rechtbank v. koophandel te TONGEREN

18 -06- 2013

De Hoeldgriffier, Griffie

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Ondernemingsnr : 0411.033.441

Benaming

(voluit) ; Hulpfonds De Wiekslag

~ elà23.'~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de Iaatsle brz. ven Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vercnigina, stichting of organisme ten aanzien van derden to vcrlsgcmavordigcn

+erna : Ct~.ûrsF Fr hr.r~~Jtei~enín ,.

MOD 2.2

Luik B - Vervolg

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recta : Naam en hoedanighcid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te verteaenwoordiren

Verso : Naam cn lrandtr." ! cnírrç,

Functieverdeling:

Voorzitter. CLAES Luc

Secretaris: GORISSEN Regina

Schatbewaarder. PIRENS Peter

De bestuurders oefenen hun mandaat als college uit.

De raad van bestuur heeft in zijn bevoegdheid al de handelingen die behoren tot het bestuur van de vereniging in de ruimste zin genomen. In die zin kan zij namelijk alle betalingen doen en ontvangen, daarvan kwijtschrift geven of eisen; alle in bewaargeving doen en ontvangen; alle roerende en onroerende goederen verkrijgen, verwisselen, vervreemden of in erfpacht nemen zowel kosteloos of onder bezwarende titel, evenals huren en verhuren, zelfs voor langer dan negen jaar alle private of officiële subsidies en tegemoetkomingen aanvaarden en ontvangen, alle legaten en giften aanvaarden en ontvangen; alle contracten, verkopingen en ondernemingen aannemen en sluiten, alle leningen met of zonder waarborg sluiten, alle subrogaties en borgstellingen toestaan of aanvaarden; toestemmen in de hypotheken met melding van dadelijke uitwinning op de

onroerende goederen van de vereniging; alle leningen en voorschotten sluiten en doen; van alle zakelijke of uit de verplichtingen voortspruitende rechten afstand doen, evenals van aile zakelijke of persoonlijke waarborgen; handlichting geven váár of na betaling van alle bevoorrechte en hypothecaire inschrijvingen, beslagleggingen of andere beletselen; pleiten als eiser of als verweerder voor aile rechtbanken en uitvoeren van alle vonnissen, dading

treffen, compromis aangaan.

De raad van bestuur houdt het ledenregister bij op de zetel van de vereniging en zorgt voor de inschrijving van alle beslissingen betreffende de toetreding, uittreding.

Luc CLAES Regine GORISSEN

Voorzitter Secretaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

28/06/2012
ÿþ rAOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

1

" iauasaa*

Neergelegd ter griffie der

rechtbank v. koophandel te TONGEREN

19 -es- 2'2,12

De HoofdgrirTerffie

Ondernemingsnr : 0411.033.441

Benaming

(voluit) : Hulpfonds De Wiekslag

(verkort) :

Rechtsvoren : VZW

Zetel : Kolmenstraat 1314 - 3570 Alken

Onderwerp akte : Raad van Bestuur

De Algemene Vergadering nam volgende beslissing op 30 mei 2012:

Hernieuwingen mandaat bestuurders:

Ai hierna vernoemde bestuurders hebben een mandaat aanvaard voor vier jaar:

BUCKINX Ronnie, Kolmenstraat 85  3512 Stevoort-Hasselt (°10.10.1963 Herk-De-Stad) DENDAS Marleen, Schuttersstraat 16 -- 3511 Kuringen-Hasselt {°25.11.1960 Sint-Truiden) PONCELET Jaak, Hogeberg 23  3500 St.-Lamb.-Herk-Hasselt (°02.06.1957 Hasselt)

Luc CLAES Marie-Hélène KONINCKX

Voorzitter Secretaris

14/06/2011
ÿþOp de laatste blz. van Luik B_ vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

MOD 2.2

Luik

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Neergelegd ter gnu. rechtbank y. koophandel tr

Z 7 -b5- 201-1

De l-loofdgriier, Griffie

1111

*11088461*

Ondernemingsnr : 0411.033.441

Benaming

(voluit) : Hulpfonds De Wiekslag

(verkort) :

Rechtsvorm : VZW

Zetel : Bosveldstraat 15 - 3570 Alken

Onderwerp akte : Statutenwijziging (zetelwijziging)

Akte opgemaakt op 25 mei 2011.

De Algemene Vergadering nam volgende beslissingen op 25 mei 2011:

Adreswijziging maatschappelijke zetel:

De Algemene Vergadering heeft besloten artikel 2 van de statuten als volgt te wijzigen:

De vereniging heeft haar maatschappelijke zetel te 3570 Alken, Kolmenstraat 1314 en ressorteert onder het: gerechterlijk arrondissement Tongeren, Rechtbank van Koophandel.

Luc CLAES Marie-Hélène KONINCKX

Voorzitter Secretarist



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/06/2011 - Annexes du 1Vfoiiiieui bete

Coordonnées
HULPFONDS DE WIEKSLAG

Adresse
KOLMENSTRAAT 1314 3570 ALKEN

Code postal : 3570
Localité : ALKEN
Commune : ALKEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande