HUNTING SUPPLIES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HUNTING SUPPLIES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 521.999.857

Publication

06/11/2013
ÿþ~. Benaming : HUNTING SUPPLIES

e (voluit)

Rechtsvorm.: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Bewellaan 4

3800 Sint-Truiden

Onderwerp akte :Statutenwijziging-partiële splitsing

Uit een akte verleden voor notaris-plaatsvervanger Alexandra Snyers te Sint-Truiden op 24

september 2013 geregistreerd te Sint-Truiden op 26 september 2013 boek 570 blad 12 vak 95 , blijkt,'

" dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met'

beperkte aansprakelijkheid HUNTING SUPPLIES met zetel te 3800 Sint-Truiden, Bewellaan 4,

bijeengekomen is en ondermeer volgende besluiten met eenparigheid van stemmen heeft genomen:

EERSTE BESLUIT -- KAPITAALVERMINDERING " De vergadering besluit, onder opschortende voorwaarde van goedkeuring van de besluiten tot;` partiële splitsing zoals vermeld in de agenda van de overdragende en de verkrijgende vennootschap, het kapitaal te verminderen met twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00) om Netkapitaal te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) op zesduizend tweehonderd" euro (¬ 6.200,00), en dit door vrijstelling van de volstortingsplicht ten belope van het:' overeenkomstige bedrag.

De kapitaalvermindering zal plaatshebben zonder vermindering van aandelen, doch met evenredige vermindering van de fractiewaarde van de bestaande aandelen.

TWEEDE LESLUIT: KENNISNAME VAN WIJZIGINGEN IN DE VERMOGENSTOESTAND

De vergadering verklaart kennis genomen te hebben van de mededeling van de zaakvoerders van', de vennootschap:

- dat er zich geen belangrijke wijzigingen in de activa en passiva van het vermogen van de verkrijgende vennootschap hebben voorgedaan sinds de datum van het opstellen van het voorstelt tot partiële splitsing en de datum van de huidige buitengewone algemene vergadering.

- dat zij door de bestuurders van de andere bij deze partiële splitsing betrokken vennootschap, de,' overdragende vennootschap "PLETSERS" niet in kennis werd gesteld van enige belangrijke,' wijziging in de activa en de passiva van haar vermogen, dat zich heeft voorgedaan sinds de datum'' van de opstelling van het voorstel tot partiële splitsing en de datum van de huidige buitengewone algemene vergadering.

DERDE BESLUIT: KENNISNAME EN BESPREKING VAN HET VOORSTEL INZAKE PARTIELE SPLíTSING.

De vergadering neemt kennis en bespreekt het voorstel tot partiële splitsing, door inbreng door de' naamloze vennootschap "PLETSERS", met zetel te 3800 Sint-Truiden, Bewellaan 4, Industriezone 1, BTW BE 0439.019.327, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Hasselt, van de hierna vermelc[a activa en passiva-bestanddelen, in de besloten vennootschap met beperkte,. aansprakelijkheid "HUNTING SUPPLIES" zoals het door de bestuursorganen van de bij de partiële splitsing betrokken vennootschappen werd opgesteld op dertig april tweeduizend dertien en werd neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel te Hasselt op drie mef tweeduizend dertien,: . bevattende de punten vermeld in artikel 728 van het Wetboek van Vennootschappen.

Deze neerlegging werd bij uittreksel bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad op.

" vijftien mei daarna onder nummer 13074037 voor wat betreft de naamloze vennootschap " ' "PLETSERS" en onder nummer 13074036 voor wat betreft de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HUNTING SUPPLIES".

" De vergadering verklaart ontslag te geven van de integrale lezing van voormeld voorstel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: .: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

RECHTBANKVAN KOOPHANDEL

2 5.10- " 2013

HASSELT

Griffie

Ondernemingsnr : 0521999857

N

,. Voor-

behouden aan het' Belgische Staatsblad

mod 2.1

VIERDE BESLUIT: AFSTAND VAN DE SPLITSINGSVERSLAGEN VAN DE ZAAKVOERDERS EN VAN EEN BEDRIJFSREVISOR EN VAN DE OVERIGE FORMALITEITEN VERMELD IN DE ARTIKELEN 730,731§1 en 733 (IN ZOVERRE DIT LAATSTE ARTIKEL NAAR DE SPLITSINGSVERSLAGEN VERWIJST) VAN HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN.

In toepassing van de artikelen 731 §1 en 734 van het Wetboek van Vennootschappen stelt de vergadering uitdrukkelijk de afstand vast, door ieder der vennoten afzonderlijk, van de toepassing van de artikelen 730, 731§1 en 733 (in de mate dat dit artikel verwijst naar de splitsingsverslagen) van het Wetboek van Vennootschappen.

VIJFDE BESLUIT: KENNISNAME VAN DE VEREISTE VERSLAGEN NAAR AANLEIDING VAN DE INBRENG IN NATURA.

De vergadering erkent kennis gekregen te hebben van het verslag van de zaakvoerders en van een bedrijfsrevisor hiertoe aangesteld door de zaakvoerders van de verkrijgende vennootschap, beiden opgemaakt in uitvoering en bij toepassing van artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen, aangaande de kapitaalverhoging door inbreng in natura hierna.

De besluiten van de door de zaakvoerders van de verkrijgende vennootschap aangestelde bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VAN ASBROECK VANDELANOTTE", met zetel te 1020 Brussel, Buro-& Design Center, Esplanade 1/85, vertegenwoordigd door de heer René VAN ASBROECK, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 1020 Brussel, Buro- & Design Center, Esplanade 1/85, aangaande de inbreng in natura luiden als volgt:

"5. BESLUIT

Onderliggend verslag werd opgemaakt met het oog op de hierboven beschreven inbreng in natura in Hunting Supplies BVBA, welke beantwoordt aan de criteria voorzien in artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen.

Omwille van onze aanstelling op 12 april 2013, dit is na de inventarisdatum van 31 december 2012, waren wij niet in de mogelijkheid om de voorraadopname op datum van voorliggende staat van activa en passiva bij te wonen. Bijgevolg kunnen we ons niet uitspreken over de voorraden opgenomen in deze staat. Gezien de belangrijkheid van de Voorraden' in voorliggende staat van activa en passiva, is de rubriek Voorraden het onderwerp van een voorbehoud in ons onderhavig verslag.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, en onder voorbehoud van de mogelijke effecten van ons voorbehoud geformuleerd in voorgaande paragraaf, zijn wij, van oordeel dat: 1. de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura; 2, de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van duidelijkheid en nauwkeurigheid;

3. de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn, rekening houdend met de vennootschapsrechtelijke context van de continuïteit in het kader van de voorgenomen splitsingsoperatie. Er werd bij de bepaling van de inbrengwaarde geen rekening gehouden met de mogelijke latente meer- of minwaarden van de in te brengen bestanddelen in going-concern optiek. De toegepaste waardering leidt niet tot een overwaardering van de inbreng in natura. De gebruikte methoden leiden tot een waarde die minstens overeenstemt met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, De vergoeding van de inbreng bestaat uit 14.003 volledig volgestorte aandelen van de BVBA Hunting Supplies, zonder vermelding van nominale waarde, die elk 1(14.203e van het kapitaal van de BVBA Hunting Supplies vertegenwoordigen.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons verslag geen "fairness opinion" is.

Dit verslag is uitsluitend bestemd voor de buitengewone algemene vergadering van de BVBA Hunting Supplies, die de kapitaalverhoging door incorporatie van de inbreng in natura moet goedkeuren. Het verslag en de besluiten ervan kunnen enkel aangewend worden in dit kader. Brussel, 26 juni 2013

Van Asbroeck Vandelanotte burgerlijke BVBA vertegenwoordigd door René Van Asbroeck, bedrijfsrevisor"

Het verslag van de bedrijfsrevisor en van de zaakvoerders zullen neergelegd worden ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

ZESDE BESLUIT: VERRICHTINGEN MET SPLITSING GELIJKGESTELD  OVERGANG TEN ALGEMENE TITEL VAN EEN DEEL VAN HET VERMOGEN VAN DE NAAMLOZE VENNOOTSCHAP "FLETSERS" - KAPITAALVERHOGING.

Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de persoio!n(enl bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenv oordigen

Verso . Naam en handtekening

rsod 2.1

a.1. Goedkeuring van de inbreng in natura naar aanleiding van het besluit van de algemene vergadering van de naamloze vennootschap "PLETSERS", tot partiële splitsing en dit zonder ontbinding of vereffening van de naamloze vennootschap "PLETSERS" -- verwezenlijking van de opschortende voorwaarde van het besluit tot partiële splitsing door de algemene vergadering van de overdragende vennootschap.

1. Goedkeuring.

De vergadering stelt vast dat de overdragende vennootschap, de naamloze vennootschap "PLETSERS", met zetel te 3800 Sint-Truiden, Bewellaan 4, Industriezone 1, BTW BE 0439.019.327, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Hasselt, in haar buitengewone algemene vergadering voorafgaandelijk dezer beslist heeft tot partiële splitsing en dit door afsplitsing en inbreng In de verkrijgende vennootschap, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HUNTING SUPPLIES" van de hierna omschreven activa- en passivabestanddelen, onder opschortende voorwaarde van aanvaarding door de algemene vergadering van de verkrijgende vennootschap, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HUNTING SUPPLIES" van de inbreng in natura als gevolg van de partiële splitsing.

De vergadering besluit de inbreng in natura in de vennootschap "HUNTING SUPPLIES" ingevolge het besluit van de algemene vergadering van de overdragende vennootschap tot de partiële splitsing van de naamloze vennootschap "PLETSERS" goed te keuren, en dit in uitvoering en bij toepassing van de artikelen 677 en 728 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen en conform de modaliteiten en voorwaarden uiteengezet in het betreffende voorstel zoals het voorstel door de overdragende vennootschap en door de verkrijgende vennootschap neergelegd werd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Hasselt op drie mei tweeduizend dertien en bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad voor de naamloze vennootschap "PLETSERS" op vijftien mei daarna onder het nummer 13074037 en voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HUNTING SUPPLIES" op vijftien mei daarna onder het nummer 13074036.

2. Beschriivinq.

Deze inbreng in natura omvat de inbreng door de naamloze vennootschap "PLETSERS" van de hierna beschreven activa en passiva-bestanddelen in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HUNTING SUPPLIES",

Door deze verrichting gaan de hierna beschreven activa en passiva, met alle rechten en plichten, onder algemene titel over op de verkrijgende vennootschap, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HUNTING SUPPLIES", zonder ontbinding of vereffening van de overdragende vennootschap, de naamloze vennootschap "PLETSERS", mits toekenning aan de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "PLETSERS".

3. Verwezenlilkinq opschortende voorwaarde.

De vergadering stelt vast dat ingevolge de goedkeuring van de voormelde inbreng in natura en de daaropvolgende kapitaalverhoging in onderhavige vennootschap, de opschortende voorwaarde van enerzijds het besluit van de buitengewone algemene vergadering van de overdragende vennootschap tot partiele splitsing vervuld is en dat de partiële splitsing aldus verwezenlijkt is en dat anderzijds de opschortende voorwaarde van de kapitaalvermindering uit het eerste besluit verwezenlijkt is.

a.2. Kapitaalverhoging ingevolge de inbreng in natura van de hierna beschreven activa- en passivabestanddelen naar aanleiding van het besluit tot partiële splitsing van de naamloze vennootschap "PLETSERS", zonder ontbinding of vereffening.

1. K_pitaalverhoginq

Als gevolg van de inbreng in natura van de hierna beschreven activa- en passivabestanddelen wordt het kapitaal verhoogd met vierhonderd vierendertigduizend drieënnegentig euro (¬ 434.093,00), mits creatie en uitgifte van veertienduizend en drie (14,003) nieuwe aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

Aangezien, rekening houdend met de ruilverhouding en de fractiewaarde van de als vergoeding toe te kennen aandelen, het bedrag waarmee het kapitaal van de verkrijgende vennootschap wordt

verhoogd, groter is dan het kapitaal dat mee afgesplitst wordt, wordt het verschil bij toepassing van artikel 78,§4 van het KB van 30/01/2001 tot uitvoering van het Wetboek van Vennootschappen, onttrokken aan de andere bestanddelen van het eigen vermogen dat mee wordt afgesplitst.

Het bedrag van de kapitaalverhoging is samengesteld als volgt: twintigduizend euro (¬ 20.000,00) van het kapitaal van de overdragende vennootschap, tweeduizend euro (¬ 2.000,00) van de

wettelijke reserves van de overdragende vennootschap en vierhonderd en twaalfduizend drieënnegentig euro (¬ 412.093,00) van de overgedragen winst van de overdragende vennootschap. Het kapitaal wordt aldus gebracht van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00) op vierhonderd veertigduizend tweehonderd drieënnegentig euro (¬ 440.293,00).

2. Toekenning aan de aandeelhouders van de overdragende vennootschap van aandelen van de verkrijgende vennootschap ruilverhouding  deelname in het resultaat

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsbl~à - )6/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Link t3 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris hetzij van de peiso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

rnod 2.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Er zijn in de overdragende vennootschap geen bevoorrechte aandelen of effecten waaraan bijzondere rechten werden toegekend.

Tengevolge van de afsplitsing en de inbreng in natura van de hierna beschreven activa- en passivabestanddelen in de verkrijgende vennootschap "HUNTING SUPPLIES" worden veertienduizend en drie (14.003) volledig volgestorte kapitaalaandelen van de verkrijgende vennootschap uitgegeven aan de aandeelhouders van de overdragende vennootschap "N.V PLETSERS". Deze veertienduizend en drie (14.003) nieuwe aandelen zullen dezelfde rechten en plichten als de bestaande aandelen van de verkrijgende vennootschap hebben en zullen deelnemen in het resultaat vanaf haar oprichting, zijnde twaalf maart tweeduizend dertien.

Alsdan zal er aan de twee (2) aandeelhouders van de naamloze vennootschap "PLETSERS", ter vergoeding van de inbreng, veertienduizend en drie (14.003) aandelen op naam, zonder aanduiding van nominale waarde, van de verkrijgende vennootschap toegekend worden. De verdeling van deze veertienduizend en drie (14.003) aandelen tussen deze aandeelhouders zal geschieden a rato van de onderlinge aandelenverhouding in de overdragende vennootschap, waarbij voor één (1) aandeel "PLETSERS", één (1) aandeel "HUNTING SUPPLIES" wordt toegekend aan deze twee (2) aandeelhouders, en dit als volgt:

- aan mevrouw Marie Louise LYSMONT, voornoemd, dertienduizend

zevenhonderd negenentwintig (13.729) aandelen in vruchtgebruik;

aan de heer Victor PLETSERS, voornoemd, tweehonderd vierenzeventig (274) aandelen in voile eigendom en dertienduizend zevenhonderd negenentwintig (13.729) aandelen in blote eigendom,

3. Wijze van uitreiking

De veertienduizend en drie (14.003) nieuwe aandelen van de verkrijgende vennootschap "HUNTING SUPPLIES", die aan de voormelde aandeelhouders van de naamloze vennootschap "PLETSERS" worden toegekend in ruil voor de partiële splitsing, zullen op naam zijn.

Onmiddellijk na het verlijden van de akten inzake de partiële splitsing zullen de gevolmachtigden van de verkrijgende vennootschap, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HUNTING SUPPLIES", de inschrijving in het aandelenregister doen van de bijkomende aandelen die aan de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "PLETSERS" worden toegekend in ruil voor de overgedragen activa- en passivabestanddelen. Deze inschrijving wordt ondertekend door de verkrijgende aandeelhouders van de naamloze vennootschap "PLETSERS".

a.3. Alle rechten, plichten en verbintenissen ontstaan vanaf één januari tweeduizend dertien met betrekking tot de ingebrachte activa- en passivabestanddelen worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschap.

a.4. Buiten de kapitaalaandelen heeft de overdragende vennootschap "PLETSERS" geen effecten uitgegeven.

a.5. Aan de zaakvoerders van de verkrijgende vennootschap en aan de bestuurders van de overdragende vennootschap worden geen bijzondere voordelen toegekend naar aanleiding van de partiële splitsing.

b. Vaststelling van de eigendomsovergang van de ingebrachte activa- en passivabestanddelen van de overdragende vennootschap, op de verkrijgende vennootschap. De voorzitter van de algemene vergadering verzoekt mij, notaris, de eigendomsovergang van de overgedragen activa- en passivabestanddelen van de overdragende vennootschap op de verkrijgende vennootschap vast te stellen en akte te verlenen van de samenvattende omschrijving van het overgegane vermogen, en de wijze waarop het overgaat.

b.1. Algemene omschrijving van de over te dragen vermogensbestanddelen.

De af te splitsen bestanddelen zijn opgenomen in de jaarrekening per eenendertig december

tweeduizend en twaalf van de overdragende vennootschap, met name:

Activa 529,697,42

Vlottende activa 529.697,42

Voorraden 424.561,00

Handelsvorderingen 105.136.42

Passiva-schulden 95,602,48

Schulden 95.602,48

Handelsschulden 87.346,21

Te ontvangen facturen 233,55

Provisie valkantiegeld 8.022,72

Netto-actief 434.094,94

Aldus bedraagt het overgegane NETTO vermogen vierhonderd vierendertigduizend

vierennegentig euro vierennegentig cent (¬ 434.094,94).

b.2. Algemene voorwaarden van de overgang.

Bijlagen brij liet-Belgisch-Staatsblad

Op de laatste biz van Luik B vermelden " Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persotoln(enl bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

mod 2.1

Voor-

behouden

aan het

Betgisch

Staatsblad

Voornoemde activa- en passivabestanddelen worden afgesplitst naar de verkrijgende vennootschap, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HUNTING SUPPLIES", volgens de hierna vermelde voorwaarden,

11 Voormelde inbreng gebeurt op basis van de jaarrekening per éénendertig december tweeduizend en twaalf. Alle rechten, plichten en verbintenissen ontstaan vanaf één januari tweeduizend dertien met betrekking tot de ingebrachte activa en passiva bestanddelen, zullen boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschap "HUNTING SUPPLIES", waarin de betrokken bestanddelen worden ingebracht.

2/ Alle verbintenissen verbonden aan de ingebrachte bestanddelen, ongeacht met wie zij gesloten zijn, gaan onverkort over op de verkrijgende vennootschap "HUNTING SUPPLIES", met alle rechten en plichten die daaruit voortvloeien, zonder dat enige formaliteit moet worden vervuld dan de wettelijke voorgeschreven openbaarmaking van het besluit om deze overgang aan eenieder tegenstelbaar te maken.

3/ De verkrijgende vennootschap heeft de voile eigendom van de ingebrachte activabestanddelen vanaf het besluit tot partiële splitsing. Zij wordt geacht het genot er van te hebben vanaf één januari tweeduizend dertien en draagt vanaf zelfde datum alle belastingen en taksen die betrekking hebben op de ingebrachte activabestanddelen.

4/ De verkrijgende vennootschap ontvangt uit het archief van de overdragende vennootschap de originele documenten en bescheiden die verband houden met de ingebrachte bestanddelen.

In de mate dat deze documenten en bescheiden niet splitsbaar zijn, worden de originelen bewaard op de zetel van de verkrijgende vennootschap waar ze ter inzage gehouden worden van de overdragende vennootschap en haar organen van bestuur en controle. Deze laatsten kunnen er op verzoek door het bestuur van de bewaarnemende vennootschap, echtverklaarde afschriften van bekomen.

51 Alle niet geboekte, niet gekende of vergeten activa en passiva en alle activa en passiva die later zouden worden ontdekt betreffende het afgesplitste vermogen worden geacht toe te behoren aan de verkrijgende vennootschap "HUNTING SUPPLIES".

61 Aile lopende geschillen met betrekking tot de ingebrachte activa en passivabestanddelen zullen indien nodig verder gezet worden door de overdragende vennootschap, maar voor rekening van de verkrijgende vennootschap, die aile lasten of baten zal dragen.

c. Boekhoudkundige verwerking.

c.1. Onttrekking aan de bestanddelen van het eipen vermogen van de overdragende vennootschap

Vervolgens verzoekt de vergadering mij, notaris, vast te stellen dat de nettowaarde van de hierboven beschreven af te splitsen bestanddelen die de overdragende vennootschap inbrengt in de verkrijgende vennootschap, op grond van de jaarrekening per éénendertig december tweeduizend en twaalf, zoals voormeld gelijk is aan vierhonderd vierendertigduizend vierennegentig euro vierennegentig cent (¬ 434.094,94) en als volgt onttrokken wordt aan de bestanddelen van het eigen vermogen van de overdragende vennootschap:

kapitaal:

twintigduizend euro (¬ 20.000,00) werkelijk volgestort kapitaal wordt onttrokken aan het kapitaal van de overdragende vennootschap.

reserves:

tweeduizend euro (¬ 2.000,00) wordt onttrokken aan de wettelijke reserves van de overdragende vennootschap.

overgedragen winst:

vierhonderd en twaalfduizend vierennegentig euro vierennegentig cent

(¬ 412.094,94) wordt onttrokken aan de overgedragen winst van de overdragende vennootschap.

c.2. Opname in de boeken van de verkrijgende vennootschap

De overgedragen bestanddelen van het eigen vermogen worden, bij toepassing van de artikelen 78

§4 en 80 van het Koninklijk Besluit van dertig januari tweeduizend en één tot uitvoering van hef

Wetboek van vennootschappen (hierna KB 30 januari 2001), als volgt opgenomen in de verkrijgende

vennootschap:

Kapitaal

¬ 20.000,00 van het werkelijk gestort kapitaal van de overdragende vennootschap wordt

toegevoegd aan het kapitaal van de verkrijgende vennootschap;

Wettelijke reserve

- ¬ 2.000,00 van de wettelijke reserve van de overdragende vennootschap wordt toegevoegd aan

het kapitaal van de verkrijgende vennootschap;

Overgedragen winst

- ¬ 412.093,00 van de overgedragen winst van de overdragende vennootschap wordt toegevoegd

aan het kapitaal van de verkrijgende vennootschap;

Op de raaiste blz van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de persototntenl bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0

`..~

mod 2.1

- E 1,94 van de overgedragen winst van de overdragende vennootschap wordt toegevoegd aan de overgedragen winst van de verkrijgende vennootschap.

d. vaststelling van de verwezenlijking van de voormelde opschortende voorwaarde.

De vergadering stelt vast dat voormelde opschortende voorwaarde verwezenlijkt is, zodat het kapitaal aldus vierhonderd veertigduizend tweehonderd drieënnegentig euro (¬ 440.293,00) bedraagt, vertegenwoordigd door veertienduizend tweehonderd en drie (14.203) aandelen. ZEVENDE BESLUIT -- BEHOUD DOEL

De vergadering besluit artikel drie van de statuten van de verkrijgende vennootschap niet te wijzigen, aangezien de statutaire bepalingen inzake het doel van de verkrijgende vennootschap voldoende ruim zijn en er bijgevolg geen nieuwe activiteiten dienen toegevoegd te worden naar aanleiding van de inbreng in natura van de hierboven beschreven activa- en passivabestanddelen naar aanleiding van het besluit tot partiële splitsing van de naamloze vennootschap "PLETSERS".

ACHTSTE BESLUIT: AANPASSEN VAN DE STATUTEN AAN DE GENOMEN BESLUITEN HIERVOOR.

De vergadering besluit vervolgens de statuten aan te passen aan het hierboven genomen besluit als volgt

De eerste zin van artikel vijf van de statuten wordt gewijzigd als volgt:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt vierhonderd veertigduizend tweehonderd drieënnegentig euro (¬ 440.293,00) en is verdeeld in veertienduizend tweehonderd en drie (14.203) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, die ieder een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen."

NEGENDE BESLUIT: COORDINATIE - VOLMACHTEN

1. De vergadering geeft volmacht aan de instrumenterende notaris om:

-de formaliteiten van de openbaarmaking van de splitsing met betrekking tot de verkrijgende vennootschap te verrichten;

-over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten van de vennootschap.

De vergadering machtigt de zaakvoerders, om de genomen beslissingen uit te voeren. VERKLARINGEN

1. Eenparigheid van stemmen

De voorzitter van de vergadering, samen met ondergetekende notaris, stelden vast dat alle punten van de agenda besproken zijn en dat hierover werd besloten met eenparigheid van stemmen binnen de algemene vergadering en dat aldus de opschortende voorwaarde van het besluit van de buitengewone algemene vergadering van de overdragende vennootschap tot partiele splitsing vervuld is en dat de partiële splitsing aldus verwezenlijkt is.

2. Wettig heidsverklaring.

Overeenkomstig de bepaling van artikel 737 van het Wetboek van Vennootschappen verklaarde ondergetekende notaris vastgesteld te hebben dat alle formaliteiten werden nageleefd zoals die door de wet zijn voorgeschreven. Hij bevestigt derhalve het bestaan en zowel de interne als de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten in de zin van artikel 737 derde lid van het Wetboek van Vennootschappen.

Op zijn vraag hieromtrent gesteld aan de zaakvoerders van de verkrijgende vennootschap hebben deze medegedeeld dat zich geen moeilijkheden hebben voorgedaan bij de vaststelling van de in het voorstel tot partiële splitsing opgegeven ruilverhoudingen en dat geen overeenkomsten bestaan waarbij de vennootschap zich heeft verbonden geen partiële splitsing door te voeren of waarbij de vennootschap zich verplicht heeft de verrichting te onderwerpen aan bijzondere voorwaarden waarmede hiervoor geen rekening werd gehouden noch overeenkomsten afgesloten hebben waarvan de opgenomen verbintenissen strijdig zijn met de gevolgen van de partiële splitsing zoals ze is doorgevoerd.

Voor analytisch uittreksel

Samen neergelegd : uitgifte akte en de gecoördineerde statuten

Notaris plaatsvervanger Alexandra Snyers

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Lik B vermelden : Rector Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(olntenl bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

15/05/2013
ÿþMotl Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

U1010,11116111

Va beha aan Belç Staat

II

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

0 3 -05- 2013

HASSELT

Griffie

Ondernemingsnr : 0521.999.857

Benaming

(voluit) : HUNTING SUPPLIES

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3800 Sint-Truiden, Bevellaan 4

(volledig adres)

Onderwerp akte : Voorstel partiële splitsing

Uit het voorstel de dato 30 april 2013 tot partiële splitsing door overdracht door de naamloze vennootschap "N.V. PLETSERS", met zetel te 3800 Sint-Truiden, Bewellaan 4, BTW BE 0439.019.327, RPR Hasselt, van de activa- en passivabestanddelen gerelateerd aan de groothandelsactiviteiten, zijnde een bedrijfstak, naar de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HUNTING SUPPLIES", met zetel te 3800 Sint-Truiden, Bewellaan 4, BTW BE 0521.999.857, RPR Hasselt blijkt hetgeen volgt:









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/05/2013 - Annexes du Moniteur belge







"Op heden hebben de bestuurders van de naamloze vennootschap "N.V. PLETSERS" (hierna ook genoemd "de overdragende vennootschap") en de zaakvoerders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HUNTING SUPPLIES" (hierna ook genoemd "de verkrijgende vennootschap"), in gemeen overleg, overeenkomstig de artikelen 677 en 728 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, het voorstel van partiële splitsing opgesteld Inhoudende overdracht door de overdragende vennootschap, de naamloze vennootschap "N.V. PLETSERS" naar de verkrijgende vennootschap, de besloten vennootschap met. beperkte aansprakelijkheid "HUNTING SUPPLIES" van alle hierna opgesomde activa- en passivabestanddelen: gerelateerd aan de groothandelsactiviteiten, zijnde een bedrijfstak, waarbij de overdragende vennootschap niet ophoudt te bestaan, en mits toekenning aan de aandeelhouders van de overdragende vennootschap van' aandelen van de verkrijgende vennootschap.





De deelnemers aan de voorgestelde partiële splitsing zijn:

I. De naamloze vennootschap "N.V. PLETSERS", met zetel te 3800 Sint-Truiden, Bewellaan 4, BTW BE 0439.019.327, RPR Hasselt.

Opgericht bij akte verleden voor notaris Stefaan VAN DEN EYNDE, destijds te Meise op achtentwintig november negentienhonderd negenentachtig, bij uittreksel bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van drie januari negentienhonderd negentig onder nummer 900103-258.

De statuten werden gewijzigd:

-ingevolge akte verleden voor notaris Raoul VREVEN te Sint-Truiden op zeven mei tweeduizend en één, bij' uittreksel bekendgemaakt In de Bijsagen bij het Belgisch Staatsblad van zesentwintig mei daarna onder nummer 20010526-134;

-ingevolge akte verleden voor zelfde notaris Raoul VREVEN op vierentwintig februari tweeduizend en zes, bij uittreksel bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van drie april daarna onder nummer 06059641;

-ingevolge akte verleden voor notaris-plaatsvervanger Alexandra SNYERS te Sint-Truiden, op éénentwintig december tweeduizend en elf, bij uittreksel bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van één februari tweeduizend en twaalf onder nummer 12028579.











De vennootschap is hierbij vertegenwoordigd door haar voltallige raad van bestuur. -mevrouw Marie-Louise PLETSERS-LYSMONT, wonende te 3800 Sint-Truiden, Bewellaan 4; -de heer Victor PLETSERS, wonende te 3800 Sint-Truiden, Brukskensweg 70,

De naamloze vennootschap "N.V, PLETSERS" zal bij wijze van partiële splitsing de hierna opgesomde bestanddelen, overdragen aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ' "HUNTING SUPPLIES".



op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

1L De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HUNTING SUPPLIES", met zetel te 3800 Sint-Truiden, Bewellaan 4, BTW BE 0521.999.857, RPR Hasselt.

Opgericht bij akte verleden voor notaris-plaatsvervanger Alexandra SNYERS te Sint-Truiden op twaalf maart tweeduizend dertien, bij uittreksel bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van vijfentwintig maart daarna onder nummer 13047452, waarvan de statuten tot op heden niet werden gewijzigd.

De vennootschap is hierbij vertegenwoordigd door haar zaakvoerders:

-de heer Victor PLETSERS, voornoemd;

-de heer Mathieu PLETSERS, wonende te 3800 Sint-Truiden, Bewellaan 4.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HUNTING SUPPLIES" zal bij wijze van partiële splitsing de hierna opgesomde activa- en passivabestanddelen gerelateerd aan de groothandelsactiviteiten, zijnde een bedrijfstak, verkrijgen van de naamloze vennootschap "N.V. PLETSERS".

Overeenkomstig artikel 728 van het Wetboek van Vennootschappen luidt de tekst van het voorstel als volgt:

A. DE RECHTSVORM, DE NAAM, HET DOEL EN DE ZETEL VAN DE VENNOOTSCHAPPEN DIE BIJ DE PARTIELE SPLITSING ZIJN BETROKKEN

1. Beschrijving van de overdragende vennootschap

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Naam : "N.V. PLETSERS"

Doel

Artikel 3:

"De vennootschap heeft tot doel:

-het vervaardigen, bewerken, herstellen, aan- en verkopen van jachtvuurverweer- en sportwapens en

bijhorende munitie, alsmede de hiermee verband houdende diensten die hiervoor nuttig en/of nodig warden

geacht.

.de klein- en groothandel in jacht-, viskledij- en lederwaren, alsook aile voorwerpen die hiermee direkt of

indirekt verband houden.

" de aan- en verkoop, het pachten en verpachten van jacht- en visterreinen.

" de vennootschap heeft eveneens tot doel, de groot- en kleinhandel in sanitair en centrale verwarming alsmede de uitbesteding van de ermee verband houdende plaatsingswerken en overige diensten.

De vennootschap mag alle financiële, kommeroiële of industriële roerende en onroerende verrichtingen doen welke rechtstreeks of onrechtstreeks kunnen bijdragen tot verwezenlijking van haar maatschappelijk doel of van aard zijn haar handel en nijverheid te bevorderen.

Zij mag ook deelnemen in andere vennootschappen en ondernemingen zowel in België als in het buitenland."

Zetel : 3800 Sint-Truiden, Bewellaan 4

2. Beschrijving van de verkrijgende vennootschap

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Naam : "HUNTING SUPPLIES"

Doel :

"De vennootschap heeft als doel:

I. Specifieke activiteiten

N Het vervaardigen, bewerken, herstellen van en de groothandel in vuurwapens in de meest ruime zin,

daarin begrepen maar niet beperkt tot jachtvuurverweer- en sportwapens en bijhorende munitie, alsmede alle

hiermee verband houdende diensten die hiervoor nuttig en/of nodig worden geacht;

BI De groothandel in jachtkledij, viskledij en lederwaren, met inbegrip van alle accessoires en voorwerpen

die hiermee direct of indirect verband houden;

CI De aan- en verkoop, het pachten en verpachten van jacht- en visterreinen.

Il. Algemene activiteiten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

AI Het verwerven van participaties in eender welke vorm in aile bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt,

B/ Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen,

C/ Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

D/ Het waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en functies.

Ei Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

FI Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices.

GI De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in `t kort tussenpersoon in de handel,

H/ Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

IIi. Beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen.

AI Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

B/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

iV., Bijzondere bepalingen.

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap aile handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België ais in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet."

Zetel : 3800 Sint-Truiden, Bewellaan 4.

B. DE RUILVERHOUDING VAN DE AANDELEN EN, IN VOORKOMEND GEVAL, HET BEDRAG VAN DE OPLEG

1. Huidige situatie

Op datum van ondertekening van dit voorstel tot partiële splitsing, heeft de naamloze vennootschap "N.V, FLETSERS" een kapitaal van éénentachtigduizend vijfhonderd euro (¬ 81.500,00) vertegenwoordigd door honderd en twee (102) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Op datum van ondertekening van dit voorstel tot partiële splitsing, heeft de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HUNTiNG SUPPLIES" een kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), volstort ten belope van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00), vertegenwoordigd door tweehonderd (200) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorafgaandelijk het besluit tot partiële splitsing zal in de verkrijgende vennootschap "HUNTING SUPPLIES" beslist worden tot een kapitaalvermindering door vrijstelling van volstortingsplicht ten bedrage van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.404,00) onder de opschortende voorwaarde van de goedkeuring van het besluit tot partiële splitsing erna.

De economische waarde van de inbreng van de hierna opgesomde activa- en passivabestanddelen gerelateerd aan de groothandelsactiviteiten, zijnde een bedrijfstak, in de verkrijgende vennootschap "HUNTING SUPPLIES" wordt door partijen bepaald op vierhonderd vierendertigduizend vierennegentig euro vierennegentig cent (¬ 434.094,94).

Rekening houdend met het feit dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HUNTING SUPPLIES' recent werd opgericht en sedert de oprichting nog geen activiteiten werden ontwikkeld, wordt voor onderhavige partiële splitsing de waarde van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HUNTING SUPPLIES" bepaald op zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00), zodat de waarde van een aandeel van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HUNTING SUPPLIES" bepaald wordt op ëënendertig euro (¬ 34,00), rekening houdend met de voorafgaandelijke kapitaalvermindering.

2.. Ruilverhouding en verdeling onder de aandeelhouders van de overdragende vennootschap van de aandelen van de verkrijgende vennootschap alsmede het criterium waarop deze verdeling is gebaseerd

Er zal aan de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "N.V, PLETSERS" ter vergoeding van de inbreng veertienduizend en drie (14.003) aandelen op naam zonder aanduiding van nominale waarde van de verkrijgende vennootschap toegekend worden, rekening houdende met de boekhoudkundige waarde van de overgedragen bedrijfstak "groothandelsactiviteiten" en met de eigen vermogenswaarde van de aandelen van de verkrijgende vennootschap. De verdeling van deze veertienduizend en drie (14.003) aandelen tussen deze aandeelhouders zal geschieden a rato van de onderlinge aandelenverhouding in de overdragende vennootschap.

3. Opleg

Er is geen opleg verschuldigd.

Zoals voormeld blijft de overdragende vennootschap bestaan doch met een afgeslankt vermogen. De

aandeelhouders behouden hun aandelen van de overdragende vennootschap.

C. DE WIJZE WAAROP DE AANDELEN 1N DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAP WORDEN UITGEREIKT

De veertienduizend en drie (14.003) nieuwe aandelen van de verkrijgende besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HUNTING SUPPLIES", die aan de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "N.V. PLETSERS" worden toegekend in ruil voor de partiële splitsing, zullen op naam zijn.

Onmiddellijk na het verlijden van de akte(n) inzake de partiële splitsing zal de gevolmachtigde van de verkrijgende vennootschap, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HUNTING SUPPLIES", de inschrijving in het aandelenregister doen van de bijkomende aandelen die aan de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "N.V. PLETSERS" worden toegekend in ruil voor de overgedragen bestanddelen. De inschrijving wordt ondertekend door de verkrijgende aandeelhouders van de naamloze vennootschap "N,V, PLETSERS". Van deze inschrijving worden aan de vennoten of hun respectieve gevolmachtigden certificaten overhandigd.

D. DE DATUM VANAF WELKE DEZE AANDELEN RECHT GEVEN TE DELEN IN DE WINST, ALSMEDE ELKE BIJZONDERE REGELING BETREFFENDE DIT RECHT

De veertienduizend en drie (14.003) nieuwe aandelen, gecreëerd ter gelegenheid van de partiële splitsing, zullen deelnemen in de winst van de verkrijgende vennootschap vanaf haar oprichting, zijnde 12 maart 2013,

E. DE DATUM VANAF WELKE DE HANDELINGEN VAN DE OVERDRAGENDE VENNOOTSCHAP MET BETREKKING TOT HET OVERGEDRAGEN VERMOGEN BOEKHOUDKUNDIG GEACHT WORDEN TE ZIJN VERRICHT VOOR REKENING VAN DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAP

Het overgedragen vermogen - zowel de rechten als de verplichtingen - van de overdragende vennootschap, gaat over naar de verkrijgende vennootschap op basis van de jaarrekening per 31 december 2012; aile verrichtingen verwezenlijkt door de overdragende vennootschap met betrekking tot het overgedragen vermogen worden vanaf 1 januari 2013 geacht te zijn gedaan voor rekening van de verkrijgende vennootschap.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

F. DE RECHTEN DIE DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAP TOEKENT AAN DE AANDEELHOUDERS VAN DE OVERDRAGENDE VENNOOTSCHAP, DIE BIJZONDERE RECHTEN HEBBEN, ALSOOK AAN DE HOUDERS VAN ANDERE EFFECTEN DAN AANDELEN, OF DE JEGENS HEN VOORGESTELDE MAATREGELEN

In de overdragende vennootschap zijn geen aandelen uitgegeven die bijzondere rechten hebben.

Aan de veertienduizend en drie (14.003) aandelen van de verkrijgende vennootschap, die in ruil voor de partiële splitsing aan de aandeelhouders van de overdragende vennootschap zullen worden toegekend, worden ook geen bijzondere rechten toegekend,

Buiten de kapitaalsaandelen heeft de overdragende vennootschap geen andere effecten uitgegeven.

G, BEZOLDIGING TOEGEKEND AAN DE BEDRIJFSREVISOR BELAST MET HET OPSTELLEN VAN HET IN ARTIKEL 731 VAN HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN BEDOELDE VERSLAG

Aangezien de aandeelhouders van de overdragende vennootschap en de vennoten van de verkrijgende vennootschap, dewelke hier tussenkomen, unaniem hebben verklaard afstand te doen van het opstellen van het verslag bedoeld door artikel 731 van het Wetboek van Vennootschappen, dient er dan ook geen melding gemaakt te worden van een bijzondere bezoldiging hiervoor.

H. IEDER BIJZONDER VOORDEEL TOEGEKEND AAN DE LEDEN VAN DE BESTUURSORGANEN VAN DE VENNOOTSCHAPPEN DIE AAN DE PARTIELE SPLITSING DEELNEMEN

Aan de leden van het bestuursorgaan van de overdragende vennootschap en van de verkrijgende vennootschap worden geen bijzondere voordelen toegekend.

I. BESCHRIJVING EN VERDELING VAN DE AAN DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAP OVER TE DRAGEN DELEN VAN DE ACTIVA EN PASSIVA VAN HET VERMOGEN

De af te splitsen bestanddelen zijn opgesomd in de jaarrekening per 31 december 2012 van de overdragende vennootschap, met name:

ACTIVA529.697,42

VLOTTENDE ACTIVA 529.697,42

Voorraden 424.561,00

Handelsvorderingen 105.136,42

PASS IVA-SCHULDEN 95.602,48

SCHULDEN95.602,48

Handelsschulden 87.346,21

Te ontvangen facturen 233,55

Provisie vakantiegeld 8.022,72

NETTO-ACTIEF 434.094,94

Het over te dragen netto-actief van de overdragende vennootschap ten bedrage van vierhonderd

vierendertigduizend vierennegentig euro vierennegentig cent

(¬ 434.094,94) dat wordt overgedragen naar de verkrijgende vennootschap wordt als volgt opgedeeld:

Kapitaal : ¬ 20.000,00

Geplaatst kapitaal : ¬ 20.000,00

Reserves : ¬ 2.000,00

Wettelijke reserve : ¬ 2.000,00

V, Overgedragen winst : ¬ 412,094,94

Aangezien, rekening houdend met de ruilverhouding en de fractiewaarde van de als vergoeding toegekende aandelen, het bedrag waarmee het kapitaal van de verkrijgende vennootschap wordt verhoogd, groter is dan het kapitaal dat mee afgesplitst wordt, wordt het verschil bij toepassing van artikel 78,§4 van het KB van 30/01/2001 tot uitvoering van het Wetboek van Vennootschappen, onttrokken aan de andere bestanddelen van het eigen vermogen dat mee wordt afgesplitst.

" V.oa5r-

" behouden aan het Belgisch Staatsblad

Alle niet geboekte, niet gekende of vergeten activa en passiva en alle activa en passiva die later zouden worden ontdekt betreffende de afgesplitste bedrijfstak "groothandelsactiviteiten" behoren toe aan de verkrijgende vennootschap "HUNTING SUPPLIES".

J. ZEKERHEDEN

"

Nihil

K. WIJZIGING STATUTEN VAN DE OVERDRAGENDE VENNOOTSCHAP  VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAP

De statuten van de overdragende vennootschap zullen onder meer aangepast worden inzake kapitaal omdat het kapitaal gezien de partiële splitsing verminderd wordt, en op voorstel van de bestuurders kunnen ook andere wijzigingen aan de statuten aangebracht worden en eventueel kunnen volledig hernieuwde statuten aangenomen worden.

De statuten van de verkrijgende vennootschap zullen onder meer aangepast worden inzake kapitaal en aandelen gezien naar aanleiding van de partiële splitsing nieuwe aandelen zullen worden uitgegeven en het kapitaal zal verhoogd worden en op voorstel van de zaakvoerders kunnen ook andere wijzigingen aan de statuten aangebracht worden

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/05/2013 - Annexes du Moniteur belge L. SLOTVERKLARINGEN

Teneinde de voorgenomen partiële splitsing conform de wettelijke en statutaire bepalingen door te voeren, zullen de bestuursorganen van de aan de partiële splitsing deelnemende vennootschappen aan elkaar en aan de respectieve aandeelhouders/vennoten alle nuttige informatie overmaken en ter kennis brengen op de wijze als voorgeschreven in het Wetboek van Vennootschappen en de statuten.

De tussen de vennootschappen in het raam van dit voorstel uitgewisselde gegevens zijn vertrouwelijke

Dit vertrouwelijk karakter mag niet geschonden worden.

Indien het voorstel tot partiële splitsing niet wordt goedgekeurd, worden deze gegevens aan de onderscheiden vennootschappen terugbezorgd, zodat elke vennootschap alle in origineel overgemaakte bescheiden die haar aan belangen, van de andere vennootschap terugkrijgt,

Dit voorstel zal door de overdragende vennootschap en verkrijgende vennootschap worden neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel van hun respectievelijke zetel, uiterlijk zes weken voor de buitengewone algemene vergadering die over de partiële splitsing zal beslissen en bekendgemaakt overeenkomstig artikel 74 van het Wetboek van Vennootschappen of in de vorm van een mededeling overeenkomstig artikel 75 van het Wetboek van Vennootschappen, die een hyperlink bevat naar een eigen website.

Opgemaakt en getekend te Sint-Truiden









Op 30/04/2013

Het bestuursorgaan van respectievelijk de overdragende vennootschap en de verkrijgende vennootschap erkennen elk drie door of namens enerzijds het bestuursorgaan van de overdragende vennootschap en anderzijds het bestuursorgaan van de verkrijgende vennootschap, getekende exemplaren te hebben ontvangen, waarvan er twee bestemd zijn om in het vennootschapsdossier te worden neergelegd en het andere om te worden bewaard op de zetel van de respectieve vennootschappen."

Victor PLETSERS, zaakvoerder



Tegelijk hiermede neergelegd: voorstel de dato 30/04/2013 tot partiële splitsing door overdracht van de activa- en passivabestanddelen gerelateerd aan de groothandelsactiviteiten, zijnde een bedrijfstak, door de naamloze vennootschap "N.V. PLETSERS" naar de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ' "HUNTING SUPPLIES".

Op de laatste blz. van Luik 13 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/03/2013
ÿþmod 2.1

-e\

bs lump

Ondernemingsnr : © ;i<.1 - ` w 8

j'

11 Benaming : I-1UNTING SUPPLIES

(voluit)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid o

Zetel: Bewellaan 4

j; 3800 Sint-Truiden

j: Onderwerp akte :Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris-plaatsvervanger Alexandra Snyers te Sint-Truiden op 12 maart:

41 2013 neergelegd op de griffie vóór registratie blijkt dat er een besloten vennootschap met beperkte;

e

ij aansprakelijkheid werd op gericht door : 1) Pletsers Victor Paul Gérard, wonende te 3800 Sint-;

C; Truiden, Brukskensweg 70; en 2) Pletsers Mathieu Hermine Jean Pierre, wonende te 3800 Sint-;

cl Truiden,Bewellaan 4.

.; - met maatschappelijk benaming : HUNTING SUPPLIES j

e - met maatschappelijke zetel te 3800 Sint-Truiden, Bewellaan 4

MS - met als doel : De vennootschap heeft tot doel :

C , I. Specifieke activiteiten

; AI Het vervaardigen, bewerken, herstellen van en de groothandel in vuurwapens in de meest ruime

cl

cl ;j zin, daarin begrepen maar niet beperkt tot jachtvuurverweer- en sportwapens en bijhorende munitie,;

j; alsmede alle hiermee verband houdende diensten die hiervoor nuttig en/of nodig worden geacht;

ji BI De groothandel in jachtkledij, viskledij en lederwaren, met inbegrip van aile accessoires en;

cvoorwerpen die hiermee direct of indirect verband houden; ,

N CI De aan- en verkoop, het pachten en verpachten van jacht- en visterreinen. i

r-).

Il. Algemene activiteiten.

le ij A/ Het verwerven van participaties in eender welke vorm in aile bestaande of op te richten;

r; ij rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling;

'v ii van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij ai cf niet een participatie;

et ;ï aanhoudt.

., ;j BI Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of

et li particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval;

ri);j verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk]

-ci ii voorbehouden zijn aan kredietinstellingen.

te

rm CI Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de

ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en. 11

pq ii diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën,;

i; verkoopCI), productie en algemeen bestuur.

DI Het waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van;

opdrachten en functies. j

cl ;: E/ Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow enl

Ce j; aanverwante immateriële duurzame activa. i

et FI Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices.

pq ; G/ De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even;; welke goederen, in `t kort tussenpersoon in de handel. H/ Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten,; ji nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

I[I. Beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen.

A/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle;; ;!verrichtingen niet betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de;

__ __. 1_19urfnellç1elg _vfen ÿaCaroereride_949. er_@R -ffl-_59Sen, 11. _ §rlkopet?y verkopati, _ruilel,. 9MenJ

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

RECHTBANK VAN KOOPHANllI:L

1 it 13- 2013

GriffkASSELT

"

"

mod 2.1

verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

13f Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

IV. Bijzondere beDalincten.

Pe vennootschap mag alle verrichtingen stelten van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

Pe vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel. Pe vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

Pe vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.- met een onbepaalde duur

- met een kapitaal van 18.600 euro, hetwelk verdeeld is in tweehonderd (200) aandelen bij wijze van inbreng in geld door de heer Pletsers Victor ten bedrage van 93 euro, volgestort ten belope van een bedrag van 31 euro, waarvan nog een bedrag van 62 euro dient volgestort te worden, en waarvoor hij één (1) aandeel verkreeg, en door de heer Pletsers Mathieu ten belope van 18.507 euro, volgestort ten belope van 6.169 euro, waarvan nog een bedrag van 12.338 euro dient volgestort te worden, en waarvoor hij tweehonderd negenennegentig (299) aandelen verkreeg. - met jaarlijkse algemene vergadering op de laatste vrijdag van de maand mei om 18.30 uur, eerste jaarvergadering op de laatste vrijdag van de maand mei 2015 om 18.30 uur.

- met boekjaar : van 01 januari tot 31 december, eerste boekjaar van heden tot 31 december 2014.

bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten en al dan niet bezoldigd. Zij worden benoemd door de algemene vergadering voor een bepaalde tijd of zonder beperking van duur. Werden aangesteld als niet-statutair zaakvoerder voor een onbepaalde duur: de heer Pletsers Victor, wonende te 3800 Sint-Truiden, Brukskensweg 70; en de beer Fletsers Mathieu, wonende te 3800 Sint-Truiden, Bewellaan 4. Bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, ten overstaan van derden zal de vennootschap verbonden zijn door de enkele handtekening van één zaakvoerder.

bestemming van de winst: De algemene vergadering beslist over de bestemming van het resultaat. Pe netto te bestemmen winst, zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het nettoactief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met aile reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd. Onder nettoactief moet worden verstaan: het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten:

1. het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding;

2. behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de jaarrekening, het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling. om tot de algemene vergadering van vennoten toegelaten te worden, moeten de vennoten, en in voorkomend geval de obligatiehouders, indien dit in de bijeenroeping wordt geëist, zich minstens

Op de laatste bb. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 2.1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

drie werkdagen voor de datum van de vergadering laten inschrijven op de plaats in de oproepingsbrief aangeduid.

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden. Het bureau verifieert deze aanwezigheidslijst, maar de algemene vergadering besluit over de geldigheid van haar samenstelling.

De aanwezigheidslijst vermeldende de identiteit van de vennoten en/of obligatiehouders en het ' aantal aandelen en/of obligaties dat zij vertegenwoordigen, wordt door iedere vennoot en/of obligatiehouder of zijn gemachtigde ondertekend.

De beslissingen op een algemene vergadering worden genomen met een gewone meerderheid van stemmen, behoudens bij de bijzondere en buitengewone algemene vergaderingen waar de , beslissingen genomen worden volgens de voorwaarden bepaald In het Wetboek van vennootschappen.

verdeling van het na vereffening overblijvend saldo: Ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook geschiedt de vereffening door de zorgen van de in functie zijnde zaakvoerder(s), tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en de bezoldiging vaststelt.

De benoeming van de vereffenaar(s) zal door de voorzitter van de bevoegde rechtbank van koophandel worden bevestigd of gehomologeerd.

In de gevallen bepaald in het Wetboek van Vennootschappen kan de vereenvoudigde vereffeningsprocedure gevolgd worden waarbij de vennootschap wordt ontbonden en de vereffening wordt gesloten in dezelfde akte, Alsdan dient geen vereffenaar benoemd te worden.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening te dekken, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel moet worden goedgekeurd,

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

Voor gelijkvormig uittreksel, met het oog op de neerlegging ter griffie van de rechtbank van Koophandel,

De notaris, Alexandra Snyers

Tegelijk neergelegd:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 26.06.2015, NGL 16.07.2015 15311-0325-012

Coordonnées
HUNTING SUPPLIES

Adresse
BEWELLAAN 4 3800 SINT-TRUIDEN

Code postal : 3800
Localité : SINT-TRUIDEN
Commune : SINT-TRUIDEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande