I.D.IMMO

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : I.D.IMMO
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 877.458.931

Publication

02/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 24.06.2013, NGL 28.06.2013 13226-0076-013
07/01/2013
ÿþVoor-

behoudei aan het Belgisch

Staatsbla

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

R :CHTBANK VAN KOOPHANDEL

2 k 2M2

11 11,310

Ondernemingsnr : 0877.458.931 - RPR Hasselt

Benaming (voluit) : I.D. IMMO

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Oude Vosvijvers 6

3920 Lommel

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING -- KAPITAALSVERHOGING

Uit een akte verleden voor Meester Philippe Crolla, geassocieerde notaris, te Lommel, geregistreerd te Beringen, eerste, op 14 december 2012, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "I.D. immo" met zetel te 3920 Lommel, Oude Vosvijvers 6, de volgende beslissingen heeft genomen:

Eerste besluit

a/ De vergadering neemt kennis van het voorstel tot kapitaalverhoging en beslist het kapitaal te vermeerderen met honderd dertienduizend euro (113.000,00 EUR) door inbreng in speciën om het te brengen van tweeënzestigduizend (62.000,00 EUR) tot honderd; vijfenzeventigduizend euro (175.000,00 EUR) zonder creatie van aandelen maar met: vermeerdering van de fractiewaarde van de aandelen.

b/ De kapitaalverhoging beslist zijnde, wordt op deze kapitaalverhoging ingetekend als volgt:

door de heer De Ceuster Davy, voor zesenvijftigduizend vijfhonderd euro (56.500,00 EUR);

door mevrouw De Ceuster lise, voor zesenvijftigduizend vijfhonderd euro (56.500,00 EUR); De inbrengen in geld werden overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen gestort op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap bij ING België NV zoals blijkt uit een attest afgeleverd door deze financiële instelling op 13 december 2012, dat aan het procesverbaal gehecht is gebleven.

' c/ De vergadering stelt vast dat de kapitaalverhoging werd verwezenlijkt en beslist artikel 5 van de statuten aan te passen als volgt:

Artikel 5 : Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt; honderd vijfenzeventigduizend euro (175.000,00 EUR). Het is verdeeld in honderd (100), aandelen zonder nominale waarde.

Tweede besluit

De vergadering machtigt de raad van bestuur tot uitvoering van de genomen beslissingen en

geeft opdracht aan ondergetekende notaris tot coördinatie van de statuten.

Voor ontledend uittreksel.

Notaris Philippe Crolla.

Werden neergelegd : 1) afschrift van de akte (inclusief bankattest); 2) uittreksel van de akte en 3) coordinatie der statuten.

O i de laatste blz. van Luik B vermelden " Recto : Naam en hoedanigheid , an le instrumenterende notaris. hetzrl van de persolo)nten) bevoegd de rechtspersoon +en a-3nzron van derden te vertegenwoordigen

Verso " Nazrrn en handtekening

06/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 25.06.2012, NGL 04.07.2012 12249-0338-012
06/02/2012
ÿþmod 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie " na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad





RECHTBANK VAN KOOPHAN

2 4 2 ;"2

LT





lU III flhIII II 1611111 W

*12031768*

tui

Ondememingsnr : 0877.458.931 - RPR Hasselt Benaming (voluit) :1.D.IMMO

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Oude Vosvijvers 6

3920 Lommel

Onderwerp akte :Statutenwijziging

Uit een akte verleden voor Meester Paul G E E B E L E N, geassocieerde notaris, te Lommel op;

27 december 2011 25.07.1997, geregistreerd te Beringen, eerste kantoor, blijkt dat de;

buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "I.D. immo" met zetel te!

3920 Lommel, Oude Vosvijvers 6, de volgende beslissingen heeft genomen:

Eerste beslissing

De vergadering beslist de aandelen aan toonder om te zetten in aandelen op naam en/of

gedematerialiseerde aandelen.

De volgende artikelen worden aangepast aan dit besluit en luiden voortaan als volgt

Artikel 11 : Aard van de aandelen

A. Gedematerialiseerde aandelen en/of aandelen on naam.

1. De volgestorte aandelen zijn op naam of gedematerialiseerd, naar gelang de keuze van de aandeelhouder. De niet volgestorte aandelen zijn op naam.

2. De aandelen op naam worden ingeschreven in het registers van aandelen op naam. Dit! register wordt opgemaakt zoals is voorzien in het Wetboek van vennootschappen en vermeldt; ri per aandeelhouder onder meer het aantal aandelen, met hun volgnummers, de uitgevoerde;; stortingen, de overdrachten en overgangen met hun datum en ondertekening door overdrager;; en overnemer of hun gevolmachtigden en de eventuele nietigheid van de aandelen. Het register;: wordt bijgehouden in de zetel van de vennootschap.

Indien het eigendomsrecht van een aandeel opgesplitst is in naakte eigendom en vruchtgebruik,i dan worden de vruchtgebruiker en de naakte eigenaar afzonderlijk ingeschreven in het register;; van aandelen op naam, met vermelding van hun respectievelijke rechten.

3. Gedematerialiseerde aandelen worden vertegenwoordigd door een boeking op rekening op naam van de eigenaar of de houder bij een vereffeningsinstelling of bij een erkendeii rekeninghouder.

Het op rekening geboekte aandeel wordt overgedragen door overschrijving van rekening op: rekening.

Het aantal van de op elk ogenblik in omloop zijnde gedematerialiseerde aandelen, wordt in register van aandelen op naam ingeschreven op naam van de vereffeningsinstelling of van de

erkende rekeninghouder die als zodanig optreedt. i.

4. De aandeelhouder kan op zijn kosten aan de vennootschap omzetting vragen van dei! volgestorte aandelen op naam in gedematerialiseerde aandelen. Dit verzoek geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief aan de vennootschap.

De raad van bestuur zal de aandelen laten boeken op een rekening op naam van de; aandeelhouder bij een door de aandeelhouder gekozen erkende rekeninghouder. Bij gebrek aan;: vermelding van een gekozen rekeninghouder, worden de aandelen geboekt bij de<< vereffeningsinstelling of bij de erkende rekeninghouder die zij daartoe aanstelt. In het register;: van aandelen op naam worden deze aandelen ingeschreven op naam van de;' vereffeningsinstelling of van de erkende rekeninghouder.

Op de laatste biz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

~+

mod 11.1

5. De aandeelhouder kan op zijn kosten omzetting vragen van de gedematerialiseerde aandelen in aandelen op naam. Dit verzoek geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief aan de vennootschap.

De raad van bestuur zal in het register van aandelen op naam de inschrijving op naam van de vereffeningsinstelling of van de erkende rekeninghouder vervangen door een inschrijving op naam van de aandeelhouders en vervolgens bij de vereffeningsinstelling of bij de erkende rekeninghouder waar de aandelen geboekt waren, de boeking laten schrappen.

B. Overdracht en overgang van aandelen op naam en gedematerialiseerde aandelen.

1. De aandelen op naam worden overgedragen onder levenden volgens de bepalingen van de overeenkomst waarin de overdracht wordt overeengekomen. De levering geschiedt door de verklaring van overdracht, ingeschreven in het register van aandelen, met vermelding van datum van de effectieve levering, ondertekend door de overdrager, de overnemer of hun lasthebbers. Gedematerialiseerde aandelen worden overgedragen onder levenden volgens de bepalingen van de overeenkomst waarin de overdracht wordt overeengekomen en door de overschrijving van rekening van de overdrager op rekening van de overnemer.

2. De aandelen op naam gaan over door overlijden op de erfopvolgers volgens het moment dat zij er het bezit van bekomen. De levering geschiedt door de verklaring van overgang, ingeschreven in het register van aandelen, met vermelding van datum van de effectieve levering, ondertekend door de erfgenamen of legatarissen die instaan voor de levering, door de erfgerechtigde of hun lasthebbers.

Gedematerialiseerde aandelen gaan over door overlijden door de overschrijving van rekening van de erflater op rekening van de erfgerechtigde.

Artikel 33 :

Wanneer een of meerdere aandelen op naam toebehoren aan verscheidene personen of aan een rechtspersoon met een collegiaal orgaan van vertegenwoordiging, dan kunnen de daaraan verbonden rechten ten aanzien van de vennootschap slechts uitgeoefend worden door een enkele persoon die daartoe schriftelijk is aangewezen door alle gerechtigden.

Zolang zodanige aanwijzing niet is gedaan, blijven alle aan de aandelen verbonden rechten geschorst.

Is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan zal behoudens afwijkende overeenkomst tussen partijen, alleen de vruchtgebruiker alle rechten uitoefenen, behalve bij stemmingen in', verband met kapitaalverhogingen, verlenging van duur of in vereffeningstelling der vennootschap; in deze laatste gevallen zal de eigenaar in naakte eigendom stemgerechtigd zijn.

Tweede beslissing

De vergadering machtigt de raad van bestuur tot uitvoering van de genomen beslissingen en

geeft opdracht aan ondergetekende notaris tot coordinatie van de statuten.

Voor ontledend uittreksel.

Notaris Philippe Crolla.

Werden neergelegd :1) afschrift van de akte; 2) uittreksel van de akte en 3) coordinatie der statuten.

-ï oor-iehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

09/12/2011
ÿþ MM 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IY N V SVIIRIIIIIIIIIIIn

*11185478*

Vc behc aai Bel! Staa'

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

Z9-11-2094

HASSELT

Griffie

Ondernemingsnr : 0877.458.931

Benaming LD.IMMO

(voluit) :

Rechtsvoren : Naamloze vennootschap

Zetel : Oude vosvijvers 6, 3920 Lommel, België

Onderwerp akte : benoeming

Op 21.11.2011 hebben de vennoten van NV I.D. Immo vergaderd ten maatschappelijke zetel.

Daarbij werd met eenparigheid van stemmen beslist de huidige bestuurders te herbenoemen

voor een periode van zes jaar, zijnde:

De Ceuster Davy

De Ceuster Ilse

De Ceuster Yvo

Aansluitend is de Raad van Bestuur bijeengekomen en werd beslist de heer De Ceuster Davy en mevrouw De Ceuster Ilse te benoemen tot gedelegeerd bestuurder.

Deze wijziging gaat in op 21.11.2011

De Ceuster Davy

gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

14/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 27.06.2011, NGL 12.07.2011 11283-0318-012
06/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 28.06.2010, NGL 02.07.2010 10250-0244-012
06/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 29.06.2009, NGL 02.07.2009 09339-0332-012
28/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.06.2008, NGL 27.08.2008 08618-0311-012
05/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 25.06.2007, NGL 03.07.2007 07326-0365-011

Coordonnées
I.D.IMMO

Adresse
OUDE VOSVIJVERS 6 3920 LOMMEL

Code postal : 3920
Localité : LOMMEL
Commune : LOMMEL
Province : Limbourg
Région : Région flamande