ICREALISATIONS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ICREALISATIONS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 634.722.666

Publication

03/08/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*15312923*

Neergelegd

30-07-2015

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Zetel : Langven 20 Bus D

Ondernemingsnummer :

0634722666

Benaming (voluit) : ICRealisations

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

(volledig adres)

Onderwerp akte :

~~UIT EEN AKTE, verleden op 14 juli 2015 voor Meester Dieter LEROY, geassocieerd notaris te Leuven (Kessel-Lo), aangeboden ter e-registratie, BLIJKT DAT:

Door 1/ de heer MAURISSENS Daniel Auguste Julien Louis, geboren te Leuven op 26 januari 1958, wonende te Zwitserland, 1350 Orbe, Promenade de Pierrefleur 3; 2/ de heer DIELS Roger Victor Clement, geboren te Hamont op 31 juli 1960, wonende te 3050 Oud-Heverlee, Fonteinstraat 106 bus 11; en 3/ de heer NUYTS Nico Jozef Dymphna, geboren te Turnhout op 25 juli 1970, wonende te 3945 Ham, Langven 20 D, werd overgegaan tot de oprichting van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, voor onbepaalde duur, onder de naam "ICRealisations", met maatschappelijke zetel te 3945 Ham, Langven 20 D, en waarvan het geplaatst kapitaal 18.600,00 EUR bedraagt, volledig door hen onderschreven en volstort ten belope van 6.201,00 EUR, waarvoor in totaal 186 gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde werden toegekend, als volgt: 1/ door voornoemde heer MAURISSENS Daniel, voor 6.200,00 EUR, volstort ten belope van 2.067,00 EUR, waarvoor hem 62 aandelen werden toegekend; 2/ door voornoemde heer DIELS Roger, voor 6.200,00 EUR, volstort ten belope van 2.067,00 EUR, waarvoor hem 62 aandelen werden toegekend; en 3/ door voornoemde heer NUYTS Nico, voor 6.200,00 EUR, volstort ten belope van 2.067,00 EUR, waarvoor hem 62 aandelen werden toegekend. Gezegd volstort bedrag is gedeponeerd op een bijzondere rekening bij Belfius met nummer BE18 0689 0283 1365, geopend op naam van de vennootschap in oprichting, zoals blijkt uit een bankattest dat door ondergetekende notaris, samen met het financieel plan, bewaard zal worden overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

De vennootschap heeft als doel: In België en in het buitenland, in het groot en in het klein, rechtstreeks of onrechtstreeks, voor eigen rekening en voor rekening van derden en/of tussenpersonen: - de productie, design, ontwikkeling en montage van geïntegreerde schakelingen, sensoren, halffabrikaten en elektronische, elektro-mechanische en mechanische modules en daartoe behorende micro-elektronische en mechanische systemen, alsook alle bewerkingen van zulke producten die elders geproduceerd werden; - de handel in de goederen voormeld onder vorig punt en dit zowel in het binnen- als in het buitenland; - het schrijven van software in het algemeen en het ontwikkelen van software applicaties; - de aan- en verkoop, invoer en uitvoer van hardware apparatuur en softwarepakketten; - het verlenen van hulp en advies, opleiding, technische expertise en bijstand, het organiseren en verzorgen van cursussen aan bedrijven op gebied van elektronica, mechanica, informatieverwerking en bedrijfsbeleid; - het verlenen van consulting inzake intellectuele eigendom en patentenbeheer, zowel in binnen- als buitenland; - het geven van advies en verstrekken van diensten met betrekking tot de organisatie en het beheer van bedrijven, de vertegenwoordiging en het optreden als commercieel tussenpersoon; - het verlenen van managementdiensten aan ondernemingen in binnen- en buitenland; - de aan- en verkoop en de ontwikkeling van voertuigen, moto s, elektrische fietsen en scooters en alle onderdelen ervan; - de aankoop, het beheer en de verkoop van alle mogelijke roerende waarden, van alle mogelijke maatschappelijke rechten en meer algemeen, alle mogelijke verrichtingen met betrekking tot het beheer van de aldus gevormde portefeuille; - het verkrijgen, productief maken, het verhuren en in huur nemen of geven van alle onroerende goederen, en daartoe alle overeenkomsten sluiten zoals aankoop, verkoop, lening,

3945 Ham

Oprichting

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

zowel hypothecaire als onderhandse, erfpacht, handelshuur, en in het algemeen alle onroerende verrichtingen. De vennootschap kan handelen voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger. De vennootschap kan participaties, mandaten van bestuurder of vereffenaar, nemen in alle mogelijk commerciële, industriële, financiële vennootschappen of ondernemingen. De vennootschap mag deelnemen, participeren of tussenkomen in andere ondernemingen of vennootschappen of aan deze toestaan tussen te komen, deel te nemen of te participeren in haar bedrijf, wanneer deze ondernemingen of vennootschappen een identiek, analoog, gelijkaardig of aanverwant maatschappelijk doel hebben, dan wel van aard zijn de ontwikkeling van de vennootschap te bevorderen. De vennootschap kan zich borg stellen en onroerende goederen in pand geven of hypothekeren, met inbegrip van het handelsfonds, aval verlenen, ten voordele van alle derden. De vennootschap kan aan derden, zaakvoerders, bestuurders of aandeelhouders, leningen, voorschotten en kredieten toestaan. Bedoelde opsomming is aanwijzend en niet beperkend. De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar doel.

Het geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt 18.600,00 EUR en het kapitaal is vertegenwoordigd door 186 gelijke aandelen zonder vermelding van waarde. De aandelen zijn ondeelbaar ten opzichte van de vennootschap.

De vennootschap wordt bestuurd door een of meerdere zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoot. De zaakvoerder (of de zaakvoerders elk afzonderlijk handelend indien er meer dan één werd benoemd) is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte. Hij kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht.

De controle op de vennootschap wordt opgedragen aan één of meer commissarissen.

De gewone algemene vergadering, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste woensdag van de maand oktober, om 14u00; indien die dag een feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag. Alle vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of op de plaats, aangewezen in de oproeping. De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen. Elk aandeel geeft recht op één stem.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 juli van ieder jaar om te eindigen op 30 juni van het volgend jaar. Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maken de zaakvoerders een inventaris op, alsmede de jaarrekening en het jaarverslag, dit alles overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen. De zaakvoerders leggen binnen de 30 dagen na goedkeuring van de jaarrekening door de algemene vergadering, de in het Wetboek van Vennootschappen genoemde documenten neer bij de Nationale Bank van België.

Het batig saldo, na aftrek van de algemene onkosten, sociale lasten en nodige afschrijvingen, vertegenwoordigt de nettowinst. Van de nettowinst wordt 5 % vooraf genomen voor de vorming van de wettelijke reserve, totdat die één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Het saldo wordt aangewend volgens de beslissing van de algemene vergadering.

In geval van ontbinding van de vennootschap, en indien er geen vereffenaars benoemd zijn, dan zijn de zaakvoerders, die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn, van rechtswege vereffenaars. De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering anders besluit. De vereffenaars hebben de verplichting jaarlijks rekenschap te geven en de jaarrekening ter goedkeuring voor te leggen.

Het nettosaldo van de vereffening wordt verdeeld onder de maatschappelijke aandelen.

Alle zaakvoerders, vennoten, commissarissen en vereffenaars, die hun woonplaats in het buitenland hebben, worden geacht woonplaats te kiezen in de zetel van de vennootschap, waar hun alle dagvaardingen, betekeningen en kennisgevingen kunnen worden gedaan, betreffende aangelegenheden welke de vennootschap aanbelangen, tenzij zij uitdrukkelijk woonstkeuze hebben gedaan op een ander adres.

SLOTBEPALINGEN- OVERGANGSBEPALINGEN

Het eerste boekjaar loopt vanaf de oprichting en zal worden afgesloten op 30 juni 2017. De eerste jaarvergadering zal worden gehouden in oktober 2017.

Overeenkomstig de mogelijkheid voorzien door artikel 16 van de statuten wordt er geen commissaris benoemd.

De oprichters hebben verklaard elk afzonderlijk en uitdrukkelijk in te stemmen dat het volstaat de oproeping tot de algemene vergadering van vennoten, zowel de gewone als de buitengewone, via email te verzenden. Een oproeping door middel van aangetekende brief is nooit vereist.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Woonstkeuze: In afwijking van de statuten doet voornoemde heer MAURISSENS Daniel keuze van woonst in België te 3120 Tremelo, Leuvensebaan 15, voor de uitvoering van alle rechten en plichten voortkomende uit deze akte en voor alle betekening in verband met de opgerichte vennootschap. Onmiddellijk na de oprichting houden de vennoten een eerste algemene vergadering, waarop volgende beslissingen werden genomen:

- werden als niet-statutaire zaakvoerders aangesteld, voor onbepaalde duur: voornoemde heer MAURISSENS Daniel, voornoemde heer DIELS Roger en voornoemde heer NUYTS Nico. Deze mandaten zullen onbezoldigd worden uitgeoefend tenzij de algemene vergadering er anders zal over beslissen. Genoemde benoemden hebben verklaard het mandaat te aanvaarden met de gestelde voorwaarden, met ingang van heden en dit voor de ganse duur van de vennootschap.

Comparanten hebben voormelde zaakvoerders meteen als mandataris aangesteld, om in afwachting van de neerlegging van voormeld uittreksel en de daaruit volgende verkrijging van de rechtspersoonlijkheid reeds rechtshandelingen te stellen voor de vennootschap in oprichting. - De vergadering heeft beslist overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen dat alle verrichtingen die vanaf 1 juli 2015 tot heden in naam van de vennootschap in oprichting werden verricht en in het kader van haar maatschappelijk doel, worden geacht te zijn gesteld voor rekening, in naam en voor risico van de hierbij opgerichte vennootschap.

- Onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging van het uittreksel van onderhavige oprichtingsakte ter bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel, werd door de comparanten aan genoemde zaakvoerders, dan wel aan de heer Achille VAN DEN BREMT, met kantoor te 3020 Veltem-Beisem, Overstraat 5, de nodige machten verleend om alle formaliteiten die de oprichting van onderhavige vennootschap zullen volgen, te vervullen en uit te voeren en onder meer deze vereist voor de inschrijving van de vennootschap in het handelsregister of de Kruispuntbank der Ondernemingen, bij de diensten van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, de Federale, Gewestelijke en Lokale Diensten van de Directe en Indirecte Belastingen, en in het algemeen om alle nodige of nuttige formaliteiten te vervullen die de vennootschap zullen toelaten haar activiteiten aan te vangen en dit met macht tot indeplaatsstelling.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL.

De notaris (get.)

Dieter LEROY

Samen hiermee neergelegd:

- expeditie

Coordonnées
ICREALISATIONS

Adresse
LANGVEN 20, BUS D 3945 HAM

Code postal : 3945
Localité : Kwaadmechelen
Commune : HAM
Province : Limbourg
Région : Région flamande