IDEUM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : IDEUM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 843.579.207

Publication

18/09/2013
ÿþ Mai l°

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

0 9 -99- 202

efeELT

Ondernemingsnr : 0843.579.207

Benaming

(voluit) : IDEUM

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : 3560 Lummen, Kerkstraat 8 (bus 2)

Onderwerp akte á STATUTENWIJZIGING . OMVORMING van V.O.F in BVBA

Uit een akte verleden voor Reginald HAGE GOETSBLOETS, notaris te Hasselt, op 04 september 2013, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de vennootschap onder firma "IDEUM met maatschappelijke zetel te 3560 Lummen, Kerkstraat 8 (bus 2), onder meer volgende besluiten genomen heeft:

Eerste besluit :

Met eenparigheid van stemmen ontslaat de vergadering de voorzitter van de verplichting lezing te geven van het verslag de dato 27 augustus 2013 van Frans Ramakers, accountant, met zetel te 3500 Hasselt, Grote Lindestraat 27 en van het verslag de dato 12 augustus 2013 van de heren Umé Kevin en Deckx Bob, zaakvoerders vennoten van de VOF ideum, opgemaakt overeenkomstig de artikelen 777 en 778 van het Wetboek van Vennootschappen over het voorstel tot omvorming van de vennootschap. Bij het verslag van de zaakvoerders is overeenkomstig de artikelen 776 en 778 van het Wetboek van Vennootschappen een staat van activa en passiva van de vennootschap gevoegd, afgesloten op 30 juni 2013. Alle vennoten verklaren op de hoogte te zijn van de huidige boekhoudkundige en financiële toestand van de vennootschap en geen recentere staat te eisen.

Elke vennoot erkent ver& deze vergadering en binnen de door de wet en/of de statuten voorziene termijn een afschrift van deze verslagen ontvangen te hebben, alsook een ontwerp van de statutenwijziging en. derhalve kennis te hebben van de inhoud ervan. Deze verslagen geven geen aanleiding tot opmerkingen vanwege de leden van de vergadering, die allen verklaren de erin verwoorde conclusies zonder enig voorbehoud bij te treden.

Voormeld verslag van de accountant besluit als volgt (letterlijk):

"Ingevolge het opgestelde onderzoek met betrekking tot de voorgenomen omzetting van de vennootschap; onderfirma IDEUM in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid kan worden besloten dat:

-Mijn werkzaamheden zijn er enkel op gericht om na te gaan of er enige overwaardering van het netto actief heeft plaatsgehad, zoals die waarde blijkt uit de staat van activa en passiva per 30 juni 2013 die de, Zaakvoerders hebben opgesteld.

-Uit mijn werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad.

-Het netto-actief volgens deze staat bedraagt ¬ 2.847,01 en is dus ¬ 3.3347,01 kleiner dan het maatschappelijk kapitaal ten bedrage van ¬ 500,00 zoals opgenomen in de staat van activa en passiva per 30, juni 2013, en kleiner dan het minimum kapitaal vereist voor de oprichting van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zijnde ¬ 18.592,01.

Het verslag van de zaakvoerders en het verslag van de accountant worden door de leden van het bureau en door de ondergetekende notaris getekend en zullen samen met een uitgifte van onderhavig proces-verbaal neergelegd worden op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Tweede besluit : Verhoging kapitaal

De vergadering besluit het kapitaal te verhogen ten belope van negentienduizend vijfhonderd (19.500) euro om het van vijfhonderd (500) euro tot twintigduizend (20.000) euro te brengen door het creëren van 200 nieuwe maatschappelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Inschrijving : op deze 200 nieuwe aandelen wordt a pari in geld ingeschreven tegen de prijs van 97,50 euro per aandeel.

De aandelen zullen als volgt ingeschreven worden:

top naam van Umé Kevin, voornoemd sub 1, ten belope van 100 aandelen.

2.op naam van Deckx Bob, voornoemd sub 2, ten belope van 100 aandelen.

Volstorting : de comparanten verklaren en erkennen dat alle aandelen waarop aldus werd ingeschreven, volledig volstort werden, zodat de vennootschap thans uit dien hoofde over een bedrag van 19.500 euro

Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

h .

Y

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

beschikt. Overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen, werd het bedrag van het in geld volgestorte kapitaal neergelegd op een bijzondere bankrekening nummer 735-0338451-06 geopend bij KBC Bank. Ondergetekende notaris bevestigt dat hem het bewijs van deponering van voormelde gelden afgeleverd door voormelde bank op 03 september 2013 overhandigd werd.

Het kapitaal bedraagt derhalve, ingevolge voormelde verhoging, 20.000 euro vertegenwoordigd door 220 aandelen. De vergadering beslist vervolgens 20 (namelijk 10 per vennoot) aandelen te schrappen, zodat het kapitaal thans vertegenwoordigd is door 200 aandelen.

Derde besluit : Zetelverplaatsing.

De vergadering besluit de (maatschappelijke en uitbatings) zetel van de vennootschap, te rekenen vanaf heden, over te brengen naar 3520 Zonhoven, Senator Alfons Jeurissenlaan 1013.

Vierde besluit Omvorming in een BVBA

De vergadering besluit de vennootschap, overeenkomstig artikel 774 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, om te vormen in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, zodat deze omzetting geen verandering brengt in de rechtspersoonlijkheid van de vennootschap, die onder de nieuwe vorm blijft bestaan.

De activa en passiva, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en waardevermeerderingen blijven dezelfde, en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de boeken en de boekhouding, die door de vennootschap onder firma werden gehouden of gevoerd werd voortzetten en de bestaande contracten overnemen.

De vennootschap behoudt het ondernemingsnummer waaronder de vennootschap onder firma ingeschreven is in het rechtspersonenregister (rechtsgebied Hasselt), alsook haar BTW nummer.

De omvorming geschiedt op basis van het actief en het passief van de vennootschap, weergegeven in het bovenvermelde staat van activa en passiva, afgesloten op 30 juni 2013.

Alle verrichtingen die sedert voormelde datum gedaan werden door de vennootschap onder firma worden geacht verricht te zijn door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, inzonderheid voor wat betreft het opmaken van de maatschappelijke bescheiden.

De vergadering besluit de rechtsvorm van de vennootschap te wijzigen in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de opschortende voorwaarde van de goedkeuring, overeenkomstig artikel 782 van het Wetboek van Vennootschappen, door de vergadering van de statuten van de vennootschap in haar nieuwe rechtsvorm.

Vijfde besluit : de statuten (bij uittreksel)

Naam : De vennootschap is een handelsvennootschap. Zij neemt de vorm aan van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam "IDEM".

Zetel : De zetel is gevestigd te 3520 Zonhoven, Senator Alfons Jeurissenlaan 1013..

Doel : De vennootschap heeft tot doel het ontwikkelen van websites en marketingcampagnes, grafisch ontwerp, drukwerk, algemene ICT werken, bedenken en verkopen van internetconcepten, verkoop van producten via Internet en alle daarmee verband houdende handelingen en daartoe mag de vennootschap aile daden stellen die nuttig en nodig zijn om haar doelstellingen te bereiken zoals kopen, verkopen, huren, verhuren, leasen, huurkopen van alle roerende en onroerende goederen zonder enige beperking.

Duur : De duur van de vennootschap is onbepaald.

Kapitaal: Het kapitaal is vastgesteld op twintigduizend (20.000) euro. Het is verdeeld in tweehonderd (200) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde. Deze aandelen zijn voorzien van een voegnummer van 1 tot en met 200.

Bestuur.

Artikel 10: De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoot, benoemd door de algemene vergadering. De algemene vergadering bepaalt de duur van hun opdracht. Artikel 11 : (interne) bestuursbevoegdheden van de zaakvoerder.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die noodzakelijk of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen die door de wet of door onderhavige statuten aan de algemene vergadering voorbehouden zijn.

Iedere zaakvoerder mag, voor een door hem bepaalde termijn, bepaalde bevoegdheden opdragen aan bijzondere lasthebbers, al dan niet vennoten,

Artikel 14 : (Externe) vertegenwoordigingsbevoegdheid,

De vennootschap wordt rechtsgeldig vertegenwoordigd jegens derden en in rechte (als eiser en als verweerder), alsook bij akten waaraan een openbaar of ministerieel ambtenaar zijn medewerking verleent, door één zaakvoerder, die in geen geval ten aanzien van derden blijk moet geven van een voorafgaand besluit of een voorafgaande goedkeuring van de algemene vergadering of van de andere zaakvoerder, noch, in voorkomend geval, van het college van zaakvoerders.

Lasthebbers verbinden de vennootschap slechts binnen de grenzen van hun mandaat.

Algemene vergadering : De jaarvergadering wordt gehouden op de maatschappelijke zetel op 20 juni om 19 uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. Boekjaar: Het boekjaar vangt aan op 01 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

Artikel 24 : Bestemming van de winst.

Jaarlijks wordt van de nettowinst vijf procent voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve. Deze voorafneming is niet meer verplicht, wanneer dit reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering die, op voorstel van de zaakvoerder, de bestemming ervan bepaalt, rekening houdend met de wettelijke beperkingen terzake.

I ~

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

c

De uitbetaling van dividenden geschiedt op de plaats en op het tijdstip, vastgesteld door de zaakvoerder. Artikel 27: Verdeling.

Na aanzuivering van alle schulden, tasten en kosten van de vereffening, wordt het netto-actief bij voorkeur aangewend om het volgestorte, niet afgeloste bedrag van de aandelen in geld of in aandelen terug te betalen.

Indien alle aandelen niet in gelijke mate volgestort werden, moeten de vereffenaars, alvorens tot de verdeling over te gaan, dit evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door opvraging van bijkomende stortingen op de aandelen die niet in voldoende mate volgestort werden, hetzij door voorafgaande terugbetaling ten bate van de in een hogere mate volgestorte aandelen.

Het gebeurlijk saldo wordt gelijkelijk over aile aandelen verdeeld."

Vijfde besluit : Benoeming zaakvoerder(s)

Worden voor onbepaalde duur tot niet-statutaire zaakvoerders benoemd:

-UME Kevin, geboren te Neerpelt op 05 maart 1986, wonende te 3583 Beringen (Paal), Patrijzenlaan 2 -DECKX Bob, geboren te Heusden-Zolder op 01 mei 1992, wonende te 3581 Beringen (Beverlo), Leysestraat 124.

Laatste besluit: Bevoegdheden - Diversen

De vergadering verleent alle bevoegdheden aan de zaakvoerders voor de uitvoering van de hierboven opgenomen besluiten.

De vergadering verleent bovendien aan de ondergetekende notaris de machtiging om de bijgewerkte volledige tekst van de statuten op te stellen en deze tekst overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen, neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Stemming

Deze besluiten werden achtereenvolgens met éénparigheid van stemmen genomen.

Voor eensluidend analytisch IJLT REKSEL

Samen neergelegd : uitgifte van de akte dd. 04 september 2013, verslag van de zaakvoerders dd. 12 augustus 2013 en verslag van de accountant dd. 27 augustus 2013

Getekend notaris Reginafd Hage Goetsbloets, te Hasselt

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

23/02/2012
ÿþ Mat Wand 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111

*iaoa4ias"

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL.

10 -02- 2012

HASSELT

Grtftte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/022012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : L=. "-i 3

Benaming

(voluit) : IDEUM

(verkort)

Rechtsvorm : vennootschap onder firma

Zetel : Kerkstraat 8 bus 2, 3560 Lummen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting - Benoeming

Op dinsdag 31 januari 2012 zijn samen gekomen in vergadering

1.UME Kevin, geboren te Neerpelt op 05/3/1986, wonende te 3583 Paal, Patrijzenlaan 2.

2.DECKX Bob, geboren te Heusden-Zolder op 0115/1992, wonende te 3581 Beringen, Leysestraat 124.

Om een vennootschap onder firma op te richten onder de naam !DEUM" met zetel te 3560 Lummen, Kerkstraat 8 bus 2 en waarvan het maatschappelijk kapitaal 500,00 EUR, vertegenwoordigd door 20 aandelen van 25,00 EUR nominaal.

INSCHRIJVINGEN OP HET KAPITAAL

De comparanten verklaren en erkennen dat het gehele kapitaal is geplaatst en dat op de aandelen is

ingeschreven als volgt

1)door UME Kevin op 10 aandelen van 25,00 EUR per aandeel of een kapitaal van 250,00 EUR;

2)door DECKX Bob, op 10 aandelen van 25,00 EUR per aandeel of een kapitaal van 250,00 EUR;

Totaal geplaatste aandelen 20 aandelen van 25,00 EUR per aandeel of een kapitaal van 500,00 EUR.

INBRENG

De comparanten bevestigen dat alle aandelen in geld zijn volgestort.

VERGOEDING VOOR INBRENGEN

Als vergoeding voor ieders inbreng worden 10 aandelen toegekend aan UME Kevin en 10 aandelen aan DECKX Bob.

VARIA

1)De comparanten verklaren kennis te hebben genomen van artikel 1422 van het Burgerlijk Wetboek betreffende de handelingen verricht door een echtgenoot.

2)De kosten uitgaven, vergoedingen en lasten, in welke vorm ook, die voor rekening van de vennootschap komen of gebracht worden wegens haar oprichting, bedragen bij benadering vijfhonderd EUR (500,00 EUR).

STATUTEN

De comparanten verklaren dat de statuten van de vennootschap luiden als volgt :

A.NAAM  DUUR -- ZETEL  DOEL

ARTIKEL 1, NAAM

De vennootschap is opgericht als een vennootschap onder firma onder de naam "1DEUM".

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

ARTIKEL 2. DUUR

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd, te rekenen vanaf de datum van neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank ter publicatie in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad.

ARTIKEL 3. ZETEL

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in het nederlandstalig deel van Belgïe, bij besluit van de zaakvoerders.

ARTIKEL 4. DOEL

De vennootschap heeft tot doel het ontwikkelen van websites en marketingcampagnes, grafisch ontwerp, drukwerk, algemene ICT werken, bedenken en verkopen van intemetconcepten, verkoop van producten via Internet en alle daarmee verband houdende handelingen en daartoe mag de vennootschap alle daden stellen die nuttig en nodig zijn om haar doelstellingen te bereiken, zoals kopen, verkopen, huren, verhuren, leasen, huurkopen van aile roerende en onroerende goederen zonder enige beperking.

B. VENNOTEN

ARTIKEL 5. VENNOTEN

Alle oprichters zijn vennoten en ieder aandeel in de vennootschap heeft dezelfde waarde.

De vennoten zijn hoofdelijk aansprakelijk voor alle verbintenissen namens de vennootschap aangegaan,

ARTIKEL 6. TOETREDING VAN VENNOTEN

Andere vennoten kunnen slechts na schriftelijke toestemming van alle medevennoten toetreden.

ARTIKEL 7. OVERDRACHT VAN AANDELEN

De vennoten mogen hun rechten in de vennootschap slechts na schriftelijke instemming van alle

medevennoten afstaan of overdragen.

Bij overlijden van één van de vennoten gaan zijn rechten niet over op zijn erfgenamen maar wordt hen een

vergoeding toegekend zoals hierna bepaald onder artikel 21.

ARTIKEL 8. ONTSLAG EN OVERLIJDEN VAN VENNOTEN

Iedere vennoot kan zich uit de vennootschap terugtrekken door zijn ontslag aan de overige vennoten bij

aangetekende brief aan te bieden. Het ontslag heeft uitwerking zes maanden na de datum van de verzending

van deze brief,

Bij overlijden van één van de vennoten , wordt de vennootschap voortgezet onder de overlevende vennoten.

De gevolgen van de terugtrekking worden geregeld zoals hierna bepaald onder artikel 21.

C.KAPITAAL EN AANDELEN

ARTIKEL 9, KAPITAAL

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt 500,00 Euro (vijfhonderd EUR). Het

is verdeeld in 20 (twintig) gelijke aandelen met een nominale waarde van 25,00 Euro (vijfentwintig EUR) per

aandeel.

D.BESTUUR  VERTEGENWOORDIGING -- CONTROLE

ARTIKEL 10. BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, vennoten van de vennootschap.

Tot statutaire zaakvoerder wordt voor de duur van de vennootschap benoemd : UME Kevin, voornoemd, die

verklaard hebben de opdracht te aanvaarden.

Een statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met eenparig goedvinden van de vennoten.

De zaakvoerders oefenen hun mandaat kosteloos uit, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

ARTIKEL 11. VERTEGENWOORDIGING

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, handelend in naam van de vennootschap en onder de vennootschapsfirma,

vertegenwoordigt de vennootschap tegenover derden en in rechte als eiser of als verweerder. Ieder van hen

stelt aldus tegenover derden rechtsgeldig aile daden van bewaring, van beheer en van beschikking, mits zij

nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap.

ARTIKEL 12. CONTROLE

Iedere vennoot afzonderlijk heeft alle onderzoeks- en controlebevoegdheid, waardoor hij ondermeer het

recht heeft te allen tijde ter plaatse inzage te nemen van de boeken, brieven, notulen van de algemene

vergadering, en in het algemeen alle documenten en geschriften van de vennootschap.

E.ALGEMENE VERGADERING

ARTIKEL 13. ALGEMENE VERGADERING

De algemene vergadering, rechtsgeldig samengesteld, vertegenwoordigt alle vennoten.

De algemene vergadering beslist onder meer over

1)aanvaarding van nieuwe vennoten

2)goedkeuring van de inventaris

3)wijziging van de statuten

ARTIKEL 14.

De beslissingen van de algemene vergadering worden genomen bij gewone meerderheid van de aanwezige

stemmen.

%

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Wijzigingen aan de statuten kunnen evenwel slechts met eenparigheid van de stemmen van aile vennoten

worden goedgekeurd, onverminderd het bepaalde onder artikels 8 en 19.

ARTIKEL 15.

Ieder vennoot heeft recht op één stem.

ARTIKEL 16.

De jaarvergadering moet ieder jaar worden bijeengeroepen op 20 juni om 16.00 uur.

Indien die dag een zaterdag, een zondag of een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering gehouden op

de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

Ten allen tijde kan een bijzonderde algemene vergadering bijeengeroepen worden door iedere vennoot die

oordeelt dat het belang van de vennootschap zulks vereist.

De vennoten moeten ten minste veertien dagen vooraf bij aangetekend schrijven tot de algemene

vergadering worden opgeroepen; de bijeenroeping vermeldt de agenda.

De beraadslaging van de algemene vergadering wordt in notulen vastgelegd die ter ondertekening worden

voorgelegd aan alle vennoten die de vergadering hebben bijgewoond.

F.BOEKJAAR  JAARREKENING -- RESULTAAT

ARTIKEL 17, BOEKJAAR JAARREKENING

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van hetzelfde jaar.

Op het einde van elk boekjaar warden de boeken en geschriften afgesloten en maken de zaakvoerders de

inventaris op, overeenkomstig de ter zake geldende wettelijke bepalingen.

G.ONTBINDING -- VEREFFENING -- TERUGTREKKING VAN EEN VENNOOT

ARTIKEL 18.

De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden, het ontslag, de uitsluiting of de

onbekwaamverklaring van een vennoot.

De vennootschap wordt ontbonden indien de algemene vergadering daartoe beslist met een meerderheid

van tweeiderde van de aanwezige stemmen.

ARTIKEL 19.

In geval van ontbinding wordt een vereffenaar aangesteld die zal handelen overeenkomstig de bepalingen

van artikel 181 van de vennootschapswet, onverminderd de toepassing van artikel 179 van de

vennootschapswet en het hierna bepaalde onder artikel 22.

ARTIKEL 20.

In geval van overlijden, ontslag of uitsluiting van een vennoot, wordt aan de zich terugtrekkende vennoot of

zijn rechtverkrijgenden een vergoeding toegekend die overeenkomt met de intrinsieke waarde van zijn aandeel.

ARTIKEL 21.

Het netto-resultaat van de vereffening wordt gelijkelijk verdeeld tussen de aandelen.

H.DIVERSE BEPALINGEN,

ARTIKEL 22. KEUZE VAN WOONST

Alle zaakvoerders, vereffenaars en aandeelhouders, die hun woonst in den vreemde hebben, worden

geacht woonplaats te kiezen in de zetel van de vennootschap, waar hun aile dagvaardingen, betekeningen en

kennisgevingen kunnen worden gedaan betreffende de zaken van de vennootschap.

ARTIKEL 23.

Voor alles wat niet voorzien is in deze statuten, wordt verwezen naar de terzake geldende wettelijke

bepalingen en in het bijzonder naar de vennootschapswet.

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

A.EEftSTE ALGEMENE VERGADERING - EERSTE BOEKJAAR

Het eerste boekjaar loopt vanaf de datum van neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte van de

vennootschap, ter publicatie in de Bijlagen van het Staatsblad tot 31 december 2012.

De eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden op 20 juni 2013.

B. VOLMACHT

Teneinde namens de vennootschap IDEUM" de nodige formaliteiten te vervullen bij de Kruispuntbank van

ondernemingen, bij een ondememingstoket en bij de Administratie van de BTW, zowel voor de inschrijving van

de vennootschap als voor latere wijzigingen of aanpassingen daarvan, wordt bijzondere volmacht aan :

-Vercammen Jan, astridstraat 2 te 2200 Herentals

-Vercammen Tim, Servaas Daemsstraat 52 te 2200 Herentals

met macht om ieder afzonderlijk te handelen,

-,e

WAARVAN AKTE

Opgemaakt te Lummen op 31 januari 2012 en ondertekend door de comparanten

UME Kevin DECKX Bob

Oprichter - Oprichter Teelijk hiersnee neergelegd : Vol. akte

 a

F !L'

t

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/02/2012 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/03/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
IDEUM

Adresse
SENATOR ALFONS JEURISSENLAAN 1013 3520 ZONHOVEN

Code postal : 3520
Localité : ZONHOVEN
Commune : ZONHOVEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande