ILSE MERTENS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ILSE MERTENS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 508.740.452

Publication

26/01/2015
ÿþ Had PDF 11.1

I_l1{r 4~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

RECHTBANK van KOOPHANDEL

te ANTWERPEN, afdeling HASSELT

1 4 JAN, 2015

Griffie

Ondernemingsnr 0508.740.452

Benaming (voluit) : Ilse Mertens

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap ow Besloten Vennootschap met beperkte

Zetel : aeilekaeertsstr át 93 4 - 3900 Overpelt

(volledig adres)

Onderwerpen) akte : Wijziging maatschappelijke zetel

Tekst :

De zaakvoerder beslist de verplaatsing van maatschappelijke zetel per 01/11/2014 naar Spoorwegstraat 20 - 3900 Overpelt.

Mertens Ilse

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Lulk t3 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.



31/12/2012
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

6. De mogelijkheden scheppen om de zaakvoerders toe te laten zich verder te bekwamen in hun discipline en aan de spits van de evolutie te blijven.

De vennootschap zal alle handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden en die daartoe noodzakelijk, nuttig of bevorderd zijn.

7. De uitoefening van en het lesgeven in de osteopathie, osteopathische behandelingstechnieken, alle andere alternatieve en/of klassieke geneeswijzen, rekening houdend met de deontologie omtrent de uitoefening van het beroep van osteopaat.

8. het verrichten van wetenschappelijk onderzoek.

9. de mogelijkheden scheppen om de vennoot toe te laten zich te bekwamen ten einde in zijn disciplines bij te blijven.

10. het ondersteunen van initiatieven, die de studie en de verspreiding van de osteopathie beogen.

11. samenwerken met andere personen uit alle medische en paramedische beroepen.

12. het verlenen van advies inzake voornoemde activiteiten.

13. het aankopen van, het huren en/of leasen van alle medische apparatuur en begeleidende accommodaties.

14. het verhuren van of het ter beschikking stellen van ruimtes voor samenkomsten, vergaderingen, seminaries, manifestaties.

15. het bevorderen van de ontwikkeling van technologische innovaties tot aan hun industrialisering en commercialisering, opsporen van geschikte partners voor realisaties in zoverre deze betrekking hebben op de osteopathie.

De vennootschap mag belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze, in alle vennootschappen, ondernemingen, beroepsverenigingen, samenwerkingsverbanden of groeperingen, bestaande of op te richten, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

De vennootschap mag eigen roerende en onroerende goederen beheren hetgeen onder meer omvat de verwerving, de vervreemding, het beheer, de uitbating, de valorisatie, de ordening, de huur en verhuur, het doen bouwen en verbouwen.

Zij kan optreden als zaakvoerder, bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen.

Kapitaal - aandelen.

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR).

Het is verdeeld in honderd zesentachtig aandelen, zonder aanduiding van een nominale waarde ; elk aandeel vertegenwoordigt 1/186ste deel van het maatschappelijk kapitaal.

Bestuur en vertegenwoordiging.

Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt zij bestuurd hetzij door de enige vennoot, hetzij door een of meer personen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking in de tijd, hetzij in de statuten hetzij door de enige vennoot handelend als algemene vergadering.

Telt de vennootschap meerdere vennoten, dan wordt zij bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking van duur en die, indien zij worden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De algemene vergadering die de zaakvoerder(s) benoemt bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, hun bevoegdheid. Bij gebrek aan bepaling van de duurtijd, wordt hun mandaat geacht van onbepaalde duur te zijn.

De gewone zaakvoerders zijn herroepbaar ad nutum bij besluit van de algemene vergadering, zonder dat hun herroeping recht geeft op enige vergoeding.

Bevoegdheden

Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bestuursbevoegdheden aan hem toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren.

Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, alle handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

Algemene vergadering

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de derde vrijdag van de maand mei, om vijftien uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel drieëntwintig van de statuten, dan moet het rondschrijven waarvan in dat artikel sprake minstens twintig dagen voor de datum van de jaarvergadering worden verstuurd.

Ten allen tijde kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging van de statuten inhoudt.

Ten allen tijde kan ook een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

Plaats van de vergadering.

De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats, aangewezen in de oproeping.

Stemrecht.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Boekjaar.

Het boekjaar van de vennootschap gaat telkens in op één januari en eindigt op eenendertig december van hetzelfde jaar.

Op het einde van het boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maken de zaakvoerders de inventaris op, alsmede de jaarrekening.

De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting en vormt één geheel. Winstverdeling.

Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van tenminste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het kapitaal bedraagt.

Het saldo van de winst wordt aangewend volgens de beslissing van de algemene vergadering. Wijze van vereffening.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoende volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die in een grotere verhouding zijn volgestort, wordt het netto actief verdeeld onder alle vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld.

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

Eerste jaarvergadering - eerste boekjaar

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend veertien.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de datum van neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel en eindigt op eenendertig december tweeduizend dertien.

De oprichter verklaart dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de

vennootschap in oprichting zijn aangegaan sedert 1 juli 2012. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

BIJZONDERE VOLMACHT

Bijzondere volmacht wordt door comparant verleend met recht van indeplaatsstelling aan Dirk Vande Broek, te Overpelt, Astridlaan 213 bus 1:

Teneinde :

a) wijzigingen en/of opheffing door te voeren van de inschrijving bij de Kruispuntbank der Ondernemingen;

b) eventuele inschrijving en/of wijzigingen van deze vennootschap door te voeren als

belastingplichtige bij het bestuur van de B.T.W.

BENOEMING NIET-STATUTAIRE ZAAKVOERDER(S)

Met eenparigheid van stemmen neemt de voltallige algemene vergadering volgende beslissing :

Wordt tot zaakvoerder benoemd, voor de duur van de vennootschap

Mevrouw Ilse MERTENS, voornoemd, die bevestigt dat de uitoefening van deze functie haar niet

krachtens een veroordeling verboden is, op grond van het Koninklijk Besluit nummer 22 van

vierentwintig oktober negentienhonderd vierendertig en die deze opdracht aanvaardt.

Haar mandaat is onbezoldigd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Er wordt voorlopig geen commissaris benoemd, gelet op de wettelijke en statutaire bepalingen ter

zake.

04/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 15.05.2015, NGL 31.07.2015 15377-0242-012
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 20.05.2016, NGL 30.08.2016 16533-0553-012

Coordonnées
ILSE MERTENS

Adresse
ZAVELSTRAAT 50 3990 PEER

Code postal : 3990
Localité : PEER
Commune : PEER
Province : Limbourg
Région : Région flamande