IMMO-ART-CONSULTING

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : IMMO-ART-CONSULTING
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 431.568.143

Publication

08/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 04.06.2014, NGL 03.07.2014 14266-0162-010
09/01/2015
ÿþ Mod word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



111,111111111111

Ondernemingsnr : 0431.568.143 Benaming

(voluit) : IMMO-ART-CONSULTING

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Poreistraat 42 bus 2 te 3600 Genk

(volledig adres)

Onderwerp akte : NAAMSWIJZIGING - OMZETTING - ONTSLAG - BENOEMING

Uit een akte, verleden voor meester Marij Hendrickx, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Marij Hendrickx & Leen Van Breedam, geassocieerde notarissen", met zetel te Heusden-Zolder (Zolder), Koeltorenlaan 11, op 18 december 2014, houdende het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "IMMO-ART-CONSULTING", blijkt onder meer.

1) De huidige maatschappelijke benaming van de vennootschap werd gewijzigd in "TILIA".

2) De rechtsvorm van de naamloze vennootschap 'TILIA" (voorheen "IMMO-ART-CONSULTING"), werd zonder verandering van haar rechtspersoonlijkheid gewijzigd in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met behoud van de maatschappelijke zetel en doel,

Haar geplaatst kapitaal van twee miljoen tweehonderdduizend Belgische frank, hetzij vierenvijftigduizend vijfhonderd zesendertig euro achtenvijftig cent, alsmede haar reserves blijven dezelfde, zo ook alle overige activa en passiva, de voorzieningen, de waardeverminderingen en de afschrijvingen.

De tweeduizend tweehonderd (2.200) bestaande aandelen die het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen zullen worden verdeeld onder de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, overeenkomstig hun aandeel in het kapitaal, en zullen alzo in het aandelenregister worden ingeschreven.

De omzetting is geschiedt op basis van de staat van actieve en passieve toestand van de vennootschap, afgesloten per 30 september 2014; alle verrichtingen sedertdien gesteld door de naamloze vennootschap °TILIA" (voorheen "IMMO-ART-CONSULTING"), worden geacht te zijn gedaan ten bate van en voor risico van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'TILIA" (voorheen "IMMO-ART-CONSULTING"), Inzonderheid voor wat betreft het opmaken van de maatschappelijke rekeningen.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "TILLA" (voorheen "IMMO-ART-CONSULTING") zal de bedrijfsactiviteiten van de omgezette vennootschap voortzetten. Zij behoudt haar huidig ondernemingsnummer, maar zal bij deze administraties om wijziging van de inschrijving verzoeken om melding te maken van haar omzetting in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

De boeken en de boekhouding van de omgezette vennootschap worden overgenomen en verdergezet door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid `TILIA" (voorheen "IMMO-ART-CONSULTING").

3) Het verslag, opgemaakt door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VGD Bedrijfsrevisoren", met maatschappelijke zetel te 1090 Brussel, Burgemeester Etienne Demunterlaan 5 bus 4, vertegenwoordigd door de heer De Meyer Philip, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 3580 Beringen, Pieter Bruegelstraat 7, gedateerd: 26 november 2014, over voormelde staat van actieve en passieve toestand van de vennootschap, afgesloten per 30 september 2014, besluit als volgt:

'Wij hebben een beperkt nazicht uitgevoerd over de staat van activa en passiva afgesloten per 30 september 2014 van de NV IMMO-ART-CONSULTING. Dit laat ons toe als volgt te besluiten:

- De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake omzetting van een vennootschap. Het bestuursorgaan van de vennootschap is verantwoordelijk voor het opstellen van de staat van activa en passiva. Gezien de beperktheid van de interne controles zijn de controlewerkzaamheden toegespitst op hun substantiële controle van de staat van activa en passiva per 30 september 2014.

- De staat van activa en passiva per 30 september 2014, sluitend met een balanstotaal van 92.647,00 euro is bijgevoegd ais bijlage 1. Deze vloeit voort zonder toevoegingen noch weglatingen uit de balansrekeningen. De voorstelling hiervan is in overeenstemming met de structuur van de jaarrekening. De toegepaste waarderingsregels van de NV IMMO ART CONSULTING zijn in overeenstemming met de boekhoudwetgeving.

Neár~rile~d ter griffio der rnaebmnk v, kobphnndo1 Antwlarpo >tfd, rei;loiGn

itioN1T~Up EE

~GE Z ~ -12- 2014

CG

BE ~~ ..01,~..01,115 /SGyS~ griffier,

~~4D

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - Vervolg

- Het netto-actief van de vennootschap NV IMMO ART CONSULTING na omzetting in een BVBA is hoger dan het minimum maatschappelijk kapitaal voorgeschreven door het Wetboek van vennootschappen.

- Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 30 september 2014 die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad. Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad. Het netto-actief volgens deze staat van activa en passiva per 30 september 2014 is hoger dan het maatschappelijk kapitaal vereist voor een BVBA.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 777 van het Wetboek Vennootschapsrecht in het raam van de omzetting van een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap in een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en mag niet voor andere doeleinden gebruikt worden.".

4) De statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid bepalen onder meer:

a) De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt als naam "TMLIA".

b) De vennootschap heeft tot doel:

Het beheer van een onroerend vermogen door aile handelingen die rechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van haar onroerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, de instandhouding, de herstelling, de verfraaiing, het valoriseren, en de verhuring, de onderverhuring en de inhuumeming van onroerende goederen.

In het algemeen mag de vennootschap alleen of in participatie, rechtstreeks of onrechtstreeks, voor zichzelf of voor rekening van derden, alle welkdanige roerende, onroerende, commerciële, financiële of industriële verhandelingen of verrichtingen doen die verband houden met de bovenvermelde doelstellingen of die van aard zijn de ontwikkeling van haar bedrijvigheid te bevorderen.

De bedrijvigheid van de vennootschap mag zowel in België als in het buitenland worden uitgeoefend.

De vennootschap kan ook funkties van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

c) De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

d) Het geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt vierenvijftigduizend vijfhonderd zesendertig euro achtenvijftig cent.

Het is vertegenwoordigd door tweeduizend tweehonderd aandelen zonder vermelding van waarde, met elk een fractiewaarde van één/tweeduizend tweehonderdste van het geplaatst kapitaal.

e) De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al of niet vennoten; zij worden benoemd door de algemene vergadering, die hun aantal en de duur van hun mandaat bepaalt.

De zaakvoerder(s) istzijn bevoegd om alle handelingen van beheer en beschikking te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van de handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Is er slechts één zaakvoerder benoemd, dan verkrijgt hij de algehele bevoegdheid zoals toegekend aan de zaakvoerders.

Zijn er meerdere zaakvoerders benoemd, dan vormen zij een college dat geldig besluit wanneer de meerderheid van haar leden tegenwoordig is. De besluiten worden dan genomen met een meerderheid van stemmen.

Zij kunnen de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

ledere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

f) Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar.

g) Het batig overschot der resultatenrekening na aftrek van de algemene kosten, tasten en afschrijvingen, zoals blijkt uit de goedgekeurde jaarrekeningen, maakt de nettowinst uit.

Van deze winst wordt tenminste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen. Nochtans kan de algemene vergadering besluiten, dat de winst of een deel ervan, zal worden gereserveerd.

h) De jaarvergadering heeft plaats op de derde vrijdag der maand juni om zestien uur in de maatschappelijke zetel, tenzij in de oproepingsbrieven een andere plaats vermeld

5) De enige nog in functie zijnde bestuurder van de vennootschap, te weten: mevrouw VANOPPEN Diana Ghislaine Martha, geboren te Hasselt op 11 april 1959, ongehuwd, wonende te 3600 Genk, Poreistraat 42 bus 2, werd, ingevolge de besloten omzetting ontslagen als bestuurder.

6) Er werd één zaakvoerder aangesteld voor onbepaalde duur, te weten: mevrouw VANOPPEN Diana Ghislaine Martha, geboren te Hasselt op 11 april 1959, ongehuwd, wonende te 3600 Genk, Poreistraat 42 bus 2, die aanvaard heeft.

7) Als bijzondere gevolmachtigde werd aangesteld: de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Vandekerckhove & C° Accountants en 13elastingconsulenten, met zetel te 3500 Hasselt, Walenstraat 11, aan wie alle machten worden verleend om:

- alle formaliteiten te vervullen inzake de inschrijvingen, de wijzigingen (voorgaande, huidige en toekomstige) en schrappingen van handels- en ambachtenondememingen bij de on-dememingsloketten of andere administratieve diensten;

- alleformaliteiten-te-vervullen-bij-de-Kruispuntbank middels tussenkomst-van -een Ondememingslo ket-

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Cr' " Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/01/2015 - Annexes du Moniteur belge









~/"

I. Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

- alle formaliteiten te vervullen bij de griffies van de Rechtbank van Koophandel, met name de neerlegging

en ondertekening van de nodige formulieren;

- te dien einde ook alle hoegenaamde stukken en akten te tekenen, met mogelijkheid van subdelegatie.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, afgeleverd om in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad te worden bekendgemaakt.

Tegelijk hiermee neergelegd;

- fotografisch afschrift van het proces-verbaal;

- bijzonder verslag van de raad van bestuur met aangehechte samenvattende staat van actief en passief;

- verslag van de bedrijfsrevisor;

- tekst der gecoördineerde statuten.

Getekend door geassocieerd notaris Marij Hendrickx te Zolder.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

12/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.06.2012, NGL 06.07.2012 12274-0190-011
31/10/2011 : TG062595
01/09/2011 : TG062595
08/03/2011 : TG062595
25/08/2010 : TG062595
22/08/2008 : TG062595
23/08/2007 : TG062595
29/08/2006 : TG062595
03/09/2005 : TG062595
15/09/2004 : TG062595
12/09/2003 : TG062595
14/08/2002 : TG062595
21/09/2000 : TG062595
01/01/1992 : TG62595
31/07/1987 : TG62595

Coordonnées
IMMO-ART-CONSULTING

Adresse
POREISTRAAT 42, BUS 2 3600 GENK

Code postal : 3600
Localité : GENK
Commune : GENK
Province : Limbourg
Région : Région flamande