IMMO CERTA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : IMMO CERTA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 589.948.060

Publication

03/02/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*15302018*

Neergelegd

30-01-2015

Griffie

0589948060

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

IMMO CERTA

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Uittreksel uit de oprichtingsakte verleden op 29 januari 2015 voor Meester Silvie Lopez-Hernandez, geassocieerd notaris te Neerpelt, Boseind 23, opgesteld voor registratie naar analogie van artikel 173 van het wetboek der registratierechten, met als enig doel neergelegd te worden op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel:

Oprichters

1) De naamloze vennootschap "CERTIS CONSULTING" met maatschappelijke zetel te 3500 Hasselt, Kasteellaan 42, BTW BE0466.676.403, rechtspersonenregister Limburg afdeling Hasselt. Opgericht onder de benaming "H.V.L." blijkens akte verleden voor notaris Berben Peter te Neerpelt op 13 juli 1999, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 18 augustus 1999 onder nummer 990818-141.

De statuten werden voor het laatst gewijzigd bij akte verleden voor ondergetekende notaris Silvie Lopez-Hernandez te Neerpelt op heden, bekend te maken in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad.

Alhier vertegenwoordigd, overeenkomstig artikel 19 van de statuten, door haar gedelegeerd bestuurder de heer Peter VAN LINDT, wonende te 3500 Hasselt, Kasteellaan 42, benoemd als bestuurder door de algemene vergadering van 3 juni 2009 en als gedelegeerd bestuurder door de raad van bestuur van zelfde datum, bekendgemaakt in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad van 18 augustus 2009 onder nummer 0117995.

2. De heer VAN LINDT Peter Jan Maria, geboren te Neerpelt op vijf december

negentienhonderdvijfenvijftig, wonend te 3500 Hasselt, Kasteellaan 42, gehuwd met Mevrouw Verbouw Ingrid.

Inschrijving op en volstorting van het kapitaal  bevestiging storting bij instelling

De comparanten verklaren dat het kapitaal ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600) bedraagt en dat op ieder aandeel ingeschreven en gestort is in geld als volgt :

1) De naamloze vennootschap CERTIS CONSULTING, voornoemd, verklaart in te schrijven op 99 aandelen uitgegeven aan honderd zesentachtig euro (186 ¬ ) per aandeel, dewelke zij gedeeltelijk volstort door inbreng van een bedrag van zesduizend honderd achtendertig euro (6.138 ¬ );

2) De heer Peter Van LINDT, voornoemd, verklaart in te schrijven op 1 aandeel uitgegeven aan honderd zesentachtig euro (186 ¬ ) per aandeel, hetwelk hij gedeeltelijk volstort door inbreng van een bedrag van tweeënzestig euro (62 ¬ );

Totaal : achttienduizend zeshonderd euro (18.600 ¬ ).

Het laatst genoemde bedrag is ten belope van zesduizend tweehonderd euro (6.200 ¬ ) bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere bankrekening, geopend ten name van de vennootschap in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgeleverd door KBC Bank op datum van 11 december 2014.

Ondergetekende notaris bevestigt dat deze deponering heeft plaatsgevonden overeenkomstig de wet.

Rechtsvorm - Naam

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Rechtsvorm :

(verkort) :

Truibroek 36

3945 Ham

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met de naam

"IMMO CERTA".

Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Zetel

De vennootschap heeft haar zetel te 3945 Ham, Truibroek 36.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België binnen het Nederlandstalig gebied

en/of het tweetalig gebied Brussel Hoofdstad, bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder(s),

gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap kan, bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder(s), in België of in het buitenland

bijkomende administratieve zetels en bedrijfszetels vestigen, alsmede kantoren en bijkantoren

oprichten.

Doel

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van

derden of voor gezamenlijke rekening met derden:

 het aanleggen, het oordeelkundig beheer en het uitbreiden van een roerend en onroerend vermogen;

 alle studiën en operaties met betrekking tot alle onroerende goederen en rechten en tot alle roerende goederen en rechten welke daaruit voortvloeien, zoals de aankoop, de bouw, de verbouwing, de aanpassing, de huur en onderhuur, de ruiling, de verkoop en, in het algemeen, alle operaties die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, voor zichzelf of voor anderen van alle bebouwde of onbebouwde onroerende eigendommen;

 de aankoop, verkoop en ruiling, het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen en van alle roerende goederen en rechten;

 het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

 het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van alle verbintenissen van zelfde ondernemingen.

De vennootschap mag alle roerende of onroerende goederen, materialen en benodigdheden, verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen, en in het algemeen, alle commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen, en de uitbating van alle intellectuele rechten en industrile of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben. Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap.

De vennootschap mag het bestuur en de vereffening waarnemen in alle verbonden vennootschappen, met dewelke een of andere band van deelneming bestaat en mag alle leningen, van gelijk welke vorm en voor gelijk welke duur, aan deze laatsten toestaan of borgstellingen verstrekken voor deze vennootschappen. Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen. Deze lijst is exemplatief en niet beperkend. Het doel van de vennootschap mag worden uitgebreid of beperkt door middel van een wijziging van de statuten, overeenkomstig de voorwaarden voorzien in het Wetboek van Vennootschappen. Kapitaal - aandelen.

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd (18.600) euro.

Het is verdeeld in honderd (100) aandelen, zonder aanduiding van een nominale waarde ; elk aandeel vertegenwoordigt één honderdste/deel van het maatschappelijk kapitaal.

Bestuur en vertegenwoordiging.

Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt zij bestuurd hetzij door de enige vennoot, hetzij door een of meer personen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking in de tijd, hetzij in de statuten hetzij door de enige vennoot handelend als algemene vergadering.

Telt de vennootschap meerdere vennoten, dan wordt zij bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking van duur en die, indien zij worden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De algemene vergadering die de zaakvoerder(s) benoemt bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, hun bevoegdheid. Bij gebrek aan bepaling van de duurtijd, wordt hun mandaat geacht van onbepaalde duur te zijn.

De gewone zaakvoerders zijn herroepbaar ad nutum bij besluit van de algemene vergadering, zonder dat hun herroeping recht geeft op enige vergoeding.

Bevoegdheden

Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bestuursbevoegdheden aan hem toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren.

Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, alle handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

Algemene vergadering

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste woensdag van de maand juni om 15uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel drieëntwintig van de statuten, dan moet het rondschrijven waarvan in dat artikel sprake minstens twintig dagen voor de datum van de jaarvergadering worden verstuurd.

Ten allen tijde kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging van de statuten inhoudt.

Ten allen tijde kan ook een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

Plaats van de vergadering.

De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats, aangewezen in de oproeping.

Stemrecht.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Boekjaar.

Het boekjaar van de vennootschap gaat telkens in op één januari en eindigt op éénendertig december van hetzelfde jaar.

Op het einde van het boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maken de zaakvoerders de inventaris op, alsmede de jaarrekening.

De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting en vormt één geheel. Winstverdeling.

Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van tenminste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het kapitaal bedraagt.

Het saldo van de winst wordt aangewend volgens de beslissing van de algemene vergadering. Wijze van vereffening.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoende volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die in een grotere verhouding zijn volgestort, wordt het netto actief verdeeld onder alle vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld.

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

Eerste jaarvergadering - eerste boekjaar

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2016.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de datum van neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel en eindigt op 31 december 2015. BIJZONDERE VOLMACHT

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijzondere volmacht wordt door comparanten verleend, aan de hierna genoemde persoon, met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name de hierna volgende medewerkster van Deloitte. die woonstkeuze doet op het kantoor te 3500 Hasselt, Gouverneur Roppesingel 13: Mejuffrouw Edine Dirkx.

BENOEMING NIET-STATUTAIRE ZAAKVOERDER(S)

Met eenparigheid van stemmen neemt de voltallige algemene vergadering volgende beslissing: Wordt als zaakvoerder benoemd voor onbepaalde duur:

De heer Peter VAN LINDT, die bevestigt dat de uitoefening van deze functie hem niet krachtens een veroordeling verboden is, op grond van het Koninklijk Besluit nummer 22 van vierentwintig oktober negentienhonderd vierendertig en die deze opdracht aanvaardt.

Zijn mandaat is onbezoldigd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Er wordt voorlopig geen commissaris benoemd, gelet op de wettelijke en statutaire bepalingen ter zake.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

(Get. Meester Silvie LOPEZ-HERNANDEZ, geass. notaris)

Tegelijk hiermee neergelegd: volledige uitgifte

28/04/2015
ÿþ mod 11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

RECHTBANK van KOOPHANDEL te ANTWERPEN, afdeling HASSELT

16 APR, 2015

Griffie

I

Ondernemingsnr 0589.948.060

Benaming (votum : IMMO CERTA

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Truibroek 36

3945 Ham

Onderwerp akte : Kapitaalwijziging

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering verleden op 26 maart 2015 voor Meester Silvie Lopez-Hernandez, geassocieerd notaris, met zetel te Neerpelt, Boseind 23, opgesteld; voor registratie naar analogie met artikel 3.12.3.0.5. § 2 van de Vlaamse Codex Fiscaliteit, met als; enig doe! neergelegd te worden op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, blijkt : Dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "IMMO CERTA", met maatschappelijke zetel te 3945 Ham, Truibroek 36, volgende! beslissingen genomen heeft

Eerste besluit - Voorafgaande verslagen

De vergadering ontslaat de voorzitter van het lezen van de in de agenda aangekondigde verslagen; en de vennoten, aanwezig, verklaren sinds meer dan vijftien dagen een exemplaar van deze; verslagen te hebben ontvangen, met name:

a) het verslag opgesteld door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten; vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BB&B BEDRIJFSREVISOREN, met zetel te 3020; Herent, Residentie Edelweiss, Half Daghmael 11 bus 1, ingeschreven in het rechtspersonenregister! te Leuven onder nummer 0867.710.728 en gekend bij de BTW-administratie onder nummer BE 0867.710.728, vertegenwoordigd door de heer Frank Bloemen, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te: 3020 Herent, Residentie Edelweiss, Half Daghmael 11 bus 1, bedrijfsrevisor, overeenkomstig artikel; 313 van het Wetboek van Vennootschappen door de zaakvoerder aangesteld.

De conclusies van dit verslag van de bedrijfsrevisor aangesteld door de zaakvoerders, worden; hierna letterlijk weergegeven:

" BESLUITEN De inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de BVBA «IMMO CERTA» bestaat uit 1% in voile; eigendom van een een industriegebouw gelegen te 3945 Ham, Truibroek 36, met een. i! inbrengwaarde van 6.700 EUR, uit een benzine- en servicestation gelegen te 3920 Lommel, Molsekiezel 132, met een inbrengwaarde 300.000,00 EUR en uit het vruchtgebruik van een woonhuis gelegen te 3500 Hasselt, Kasteellaan 42, met een inbrengwaarde van 94.431,40 EUR door de NV Certis Consulting, met maatschappelijke zetel te 3500 Hasselt, Kasteellaan 42, aangeduid met ondernemingsnummer 0466.676.403.

Ondergetekende, de heer Frank Bloemen, bedrijfsrevisor en optredend als permanent; i vertegenwoordiger van het bedrijfsrevisorenkantoor ««BB&B Bedrijfsrevisoren», met; maatschappelijke zetel te BE-3020 Herent, Residentie Edelweiss, Half Daghmael 11 bus 1, is bij het; beëindigen van de controlewerkzaamheden van oordeel dat

1. de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

2. de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van duidelilkheid en nauwkeurigheid;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad





3, de voor do inbreng in natura weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn, en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Volledigheidshalve voegen wij eraan toe dat de in te brengen onroerende goederen bezwaard zijn met volgende hypothecaire inschrijvingen: inschrijving d.d. 07 januari 2004, tot zekerheid van een bedrag van 50.000,00 EUR in hoofdsom, inschrijving d.d. 27 september 2007 tot zekerheid van een bedrag van 50.000,00 EUR in hoofdsom en een inschrijving d,d. 29 oktober 2004 tot zekerheid van een bedrag van 27.000, 00 EUR in hoofdsom.

De vergoeding voor de inbreng in natura door de NV Certis Consulting bestaat uit de toekenning van 2.156 nieuwe kapitaalaandelen van de BVBA «IMMO CERTA», die volledig gelijk zullen zijn aan de reeds bestaande aandelen, zonder nominale waarde, maar met een fractiewaarde van 1/2.156st° van 401.131,40 EUR.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting. ("no fairness opinion').

Opgemaakt ter goeder trouw

Herent, 23 februari 2015

BB&B Bedrijfsrevisoren

Burg, Venn. o.v.v.e. BVBA

Vertegenwoordigd door Frank Bloemen"

b) het verslag opgesteld door de zaakvoerder overeenkomstig artikel 313 van het genoemde wetboek.

Dit verslag zal, samen met het verslag van voornoemde revisor, neergelegd worden ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Tweede besluit- Kapitaalverhoging

a) INBRENG -KAPITAALVERHOGING

1. Besliseinq

Op basis van voornoemde verslagen beslist de vergadering om het kapitaal te verhogen met vierhonderd en éénduizend honderd éénendertig euro veertig cent (401.131,40 EUR) om het van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) op vierhonderd negentienduizend zevenhonderd éénendertig euro veertig cent (419.731,40 EUR) te brengen door de hierna beschreven inbreng van een aantal onroerende goederen met creatie van 2.156 nieuwe aandelen, op naam zonder aanduiding van nominale waarde.

De hierna genoemde inbrenger verklaart inbreng te doen van volgende onroerende goederen: 11 De voile eigendom van:

STAD LOMMEL, eerste afdeling

Een benzine- en servicestation op en met grond en aanhorigheden gelegen Molsekiezel +132, gekend ten kadaster volgens titel sectie C nummer 1364/021F en deel van nummer 1364/02/E en volgens recent kadastraal uittreksel sectie C nummer 1364/02H met een oppervlakte van negen are zesenvijftig centiare (9a56ca).

21 Eén procent (1 %) in volle eigendom van:

GEMEENTE HAM, eerste afdeling, voorheen Oostham

Een industriegebouw op en met grond en aanhorigheden, gestaan en gelegen Truibroek 36, gekend ten kadaster volgens titel en volgens recent kadastraal uittreksel sectie B nummer 778/A met een oppervlakte van tweeëntachtig are zevenenzeventig centiare (82a77ca).

3/Het vruchtgebruik van:

GEMEENTE HASSELT, vierde afdeling

Een woonhuis op en met grond en aanhorigheden, gestaan en gelegen Kasteellaan 42, gekend ten kadaster volgens titel en volgens recent kadastraal uittreksel sectie E nummer 715D3 met een oppervlakte van zesentwintig are zevenentwintig centiare (26a27ca).

Huurtoestand:

De goederen worden verhuurd tegen voorwaarden die door verschijnende partijen goed gekend zijn; ondergetekende notaris wordt ervan vrijgesteld om deze voorwaarden hier over te nemen.

Alle documenten betreffende de bezetting van het goed (eventuele schriftelijke huurovereenkomsten, aanhangsels, huurwaarborgen, plaatsbeschrijvingen, bewijs van verzekering door de bezetters) werden overhandigd aan de vennootschap, die dit erkent.

Onverminderd de toepassing, in haar voordeel van bepaalde wettelijke bepalingen in verband met de opzegging, wordt de vennootschap vanaf heden in de rechten en plichten van de inbrenger ten opzichte van de huurders gesubrogeerd..

1l. Algemene voorwaarden van de inbrena



jIagenTi j Tiet Ilelgisch Staatsblad - 28/04/2015 - Annexes du Moniteur belge







Op de laatste blz. van Luik B. vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

1.De vennootsohap wordt vanaf heden mede-e:genaarlvruchtgebruik van de ingebrachte goederen,' met de verplichting om vanaf diezelfde datum alle taksen en belastingen van welke aard ook in verband ermee te dragen, desgevallend in verhouding tot de ingebrachte aandelen, en te betalen tot volledige ontlasting van de inbrenger.

2.De goederen worden ingebracht in de staat waarin ze zich momenteel bevinden zonder waarborg betreffende de gebreken van de grond en de ondergrond, met alle heersende en lijdende, zichtbare en onzichtbare, voortdurende en niet-voortdurende erfdienstbaarheden die het kunnen bezwaren of bevoordeligen. Nochtans staat het de vennootschap vrij de ene in haar voordeel in te roepen en zich te verzetten tegen de uitoefening van de andere, maar op haar kosten en risico en zonder verhaal tegen de inbrenger.

3.De oppervlakte wordt niet gewaarborgd, Elk verschil in meer of in min, zelfs indien groter dan één twintigste, blijft in het voordeel of het nadeel van de vennootschap.

4.De kadastrale gegevens worden louter ter informatie verstrekt,

5.Alle leidingen, apparaten en tellers die zich in het ingebrachte goed bevinden en die aan derden toebehoren, zijn niet in deze inbreng inbegrepen. Wat het water, het gas en de elektriciteit betreft moet de vennootschap voor alle nodige overnames op haar naam zorgen.

6.Deze vennootschap wordt verondersteld volkomen op de hoogte te zijn van de eigendomstitels betreffende het ingebrachte goed; ondergetekende notaris wordt uitdrukkelijk vrijgesteld van een meer gedetailleerde beschrijving in deze notulen. Deze vennootschap treedt in alle rechten en plichten die daaruit voortvloeien, zonder verhaal tegen noch tussenkomst door de inbrenger.

III. Overgang

In de laatste vijf jaar vóór deze inbreng heeft geen enkele overgang plaatsgevonden.

IV. Ontslag van ambtshalve inschrijvina

De hypotheekbewaarder wordt ontslagen, tijdens de overschrijving van deze akte, enige ambtshalve

inschrijving te moeten nemen.

V. Keuze van woonplaats

Voor de uitvoering dezer doet de inbrenger en de verkrijgende vennootschap keuze van woonplaats in respectievelijk hun woonplaats en hun maatschappelijke zetel.

b1VERWEZENLIJKING VAN DE INBRENG

De naamloze vennootschap CERTIS CONSULTING, verklaart, na voorlezing van het voorafgaande, voormelde goederen in te brengen in de vennootschap als volgt:

-de voile eigendom van het goed gelegen te Lommel, Molsekiezef +132, geschat op driehonderdduizend euro (300.000,00 ¬ );

-één procent (1 %) volle eigendom van het goed gelegen te Ham, Truibroek 36, geschat op zesduizend zevenhonderd euro (6.700,00 ¬ );

-het vruchtgebruik, ingegaan op 18 oktober 2004 voor een periode van 15 jaar, van het goed gelegen te Hasselt, Kasteellaan 42, geschat op vierennegentigduizend vierhonderd éénendertig euro veertig cent (94.431,40 ¬ )

Nadat de inbrenger verklaart volkomen op de hoogte te zijn zowel van de statuten als van de financiële toestand van de vennootschap en van de voorstellen die op de agenda van deze vergadering zijn ingeschreven.

Als vergoeding voor voormelde inbreng krijgt de NV CERTIS CONSULTING 2.156 aandelen.

d) VASTSTELLING VAN DE VERWEZENLIJKING

De voorzitter stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris te akteren dat ingevolge voornoemde besluiten en tussenkomsten, de kapitaalverhoging definitief is, waarbij het kapitaal daadwerkelijk op vierhonderd negentienduizend zevenhonderd éénendertig euro veertig cent (419.731,40 EUR) wordt gebracht en is vertegenwoordigd door 2.256 identieke en volledig volgestorte aandelen, zonder nominale waarde.

De vennoten gaan uitdrukkelijk akkoord met het aantal aandelen dat ingevolge voornoemde inbreng aan de inbrenger wordt toegekend en beslissen in dit kader de fractiewaardes van alle aandelen gelijk te stellen.

Derde besluit  Statutenwiiziginq

De vergadering beslist artikel 5 van de statuten aan te passen overeenkomstig de genomen besluiten.

Artikel 5 van de statuten wordt vervangen door volgende tekst:

"Het kapitaal van de vennootschap bedraagt vierhonderd negentienduizend zevenhonderd éénendertig euro veertig cent (419.731,40 EUR).

Het is tweeduizend tweehonderd zesenvijftig (2.256) aandelen, zonder aanduiding van de nominale waarde. Elk aandeel vertegenwoordigt één/tweeduizend tweehonderd zesenvijftigste deel van het maatschappelijk kapitaal."

V.ierde.besluit...Toekenninq_van-bevoegdheden

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

TBijIagen-[i j bét félgisch Staatsblad - 28/04/2015 - Annexés du Moniteur belge

Voort behouden aan het Belgisch Staatsblad

mocE 19.1

De vergadering verleent de raad van bestuur alle bevoegdheden om de voorgaande besluiten uit te' voeren en aan ondergetekende notaris voor de cctrdinatie van de statuten.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

i

Notaris Silvie LOPEZ-HERNANDEZ,

geassocieerd notaris te Neerpelt.

Tegelijk hiermee neergelegd

- volledige uitgifte.

gecoördineerde tekst der statuten.

- bijzonder verslag van de zaakvoerder.

- verslag van de bedrijfsrevisor.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

30/04/2015
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

RECHTBANK van KOOPHANDEL

te ANTWERPEN

2 0 APR, 2015

Griffie

afdQling_1 ASÇKIT

l

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0589.948.060

Benaming

(voluit) : IMMO CERTA

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3945 Ham, Truibroek 36

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging splitsingsvoorstel

Neerlegging en bekendmaking bij uittreksel van het voorstel tot partiële (gemengde) splitsing in toepassing van artikel 728 en artikel 743 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van een verrichting', gelijkgesteld met enerzijds een splitsing door overneming en anderzijds een splitsing door oprichting van een nieuwe vennootschap (partiële gemengde splitsing) waarbij de naamloze vennootschap EUROGAS BELGIUM N.V. haar bedrijfstak "Immo-activiteiten" afsplitst naar de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid IMMO CERTA en haar bedrijfstak "tankstationtactiviteiten" afsplitst naar een nieuw op te richten vennootschap, zonder dat EUROGAS BELGIUM N.V. ophoudt te bestaan (artikel 677, 758 en 728 en volgende alsook 742 en volgende van het Wetboek van vennootschappen).

Uit het splitsingsvoorstel opgemaakt door de bestuursorganen van de naamloze vennootschap EUROGAS BELGIUM N.V. en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid IMMO CERTA op 13/04/2015 blijkt het volgende:

1. DE RECHTSVORM, DE NAAM, HET DOEL EN DE ZETEL VAN DE VENNOOTSCHAPPEN DIE AAN DE PARTIELE (GEMENGDE) SPLITSING DEELNEMEN

A.Beschrijving van de Overdragende vennootschap

Rechtsvorm: Naamloze vennootschap

Naam: EUROGAS BELGIUM N.V.

Zetel: Truibroek 36, 3945 Ham

Doel: Artikel drie van de statuten luidt letterlijk als volgt:

"ARTIKEL 3

De vennootschap heeft tot doel: de handel, de kleinhandel, commissie, import en export, transformatie, verpakking, transport en financieringen desbetreffende van alle koolwaterstoffen dienend voor alle doeleinden, ook voor aandrijving van motorvoertuigen op de openbare weg;

In de algemene zin alles wat betreft de techniek en de handel in koolwaterstoffen, de desbetreffende apparaten, instellingen en/of bijhorigheden dienomtrent, zijn vervangingsmiddelen in hun meest uitgebreide vorm.

Het vervoer van goederen over de weg, per spoor, per schip, voor rekening van derden; de verhuring van auto's en bedrijfsvoertuigen onderneming in verhuizingen,

Alle handels, financiële, industriële, roerende en onroerende verrichtingen van aard om haar maatschappelijke doel te verwezenlijken, uit te breiden of te vergemakkelijken in rechtsreeks of onrechtstreeks verband met bovenstaand doel, en met alle gelijkaardige of verbandhoudende doelen, zo in België las in het' buitenland.

Alle beheer, alle deelname of rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen in alle verrichtingen in verband met haar maatschappelijk doel, hetzij door oprichting van vennootschappen, inbreng in bestaande vennootschappen of bij alle personen, van een geheel of een gedeelte van haar roerende en onroerende maatschappelijke rechten, van commandiet, voorschot, lening of anderszins, zo in België ais in het buitenland."

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

B.Beschrijving van de Verkrijgende vennootschap I

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Naam: IMMO CERTA

Zetel: Truibroek 36, 3945 Ham

Doel: Artikel vier van de statuten luidt letterlijk als volgt:

"Artikel 4 - Doel

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van derden of voor gezamenlijke rekening met derden:

-het aanleggen, het oordeelkundig beheer en het uitbreiden van een roerend en onroerend vermogen;

--aile studiën en operaties met betrekking tot alle onroerende goederen en rechten en tot alle roerende goederen en rechten welke daaruit voortvloeien, zoals de aankoop, de bouw, de verbouwing, de aanpassing, de huur en onderhuur, de ruiling, de verkoop en, in het algemeen, aile operaties die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, voor zichzelf of voor anderen van aile bebouwde of onbebouwde onroerende eigendommen;

-de aankoop, verkoop en ruiling, het beheer en de valorisatie van aile verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen en van alle roerende goederen en rechten;

-het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen,

-het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van aile verbintenissen van zelfde ondernemingen.

De vennootschap mag alle roerende of onroerende goederen, materialen en benodigdheden, verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen, en in het algemeen, alle commerciële, industriële of financi?le handelingen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen, en de uitbating van alle intellectuele rechten en industrile of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben. Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap.

De vennootschap mag het bestuur en de vereffening waarnemen in alle verbonden vennootschappen, met dewelke een of andere band van deelneming bestaat en mag aile leningen, van gelijk welke vorm en voor gelijk welke duur, aan deze laatsten toestaan of borgstellingen verstrekken voor deze vennootschappen. Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen. Deze lijst is exemplatief en niet beperkend.

Het doel van de vennootschap mag worden uitgebreid of beperkt door middel van een wijziging van de statuten, overeenkomstig de voorwaarden voorzien in het Wetboek van Vennootschappen."

C.Beschrijving van de nieuw op te richten Verkrijgende vennootschap Il

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid in oprichting "EKO SERVICE" zal opgericht worden met onder meer de volgende kenmerken:

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Naam: EKO SERVICE

Zetel: Truibroek 36, 3945 Ham

Doel:

" De vennootschap heeft als doel:

N Het kopen en verkopen van alle bestaande en toekomstige petroleumproducten, -en derivaten, alsmede petrochemische of andere chemische producten, en dit in de meest uitgebreide vorm.

BI De handel, de kleinhandel, commissie, import en export, transformatie, verpakking, transport en financieringen desbetreffende van alle koolwaterstoffen dienend voor alle doeleinden, ook voor aandrijving van motorvoertuigen op de openbare weg.

CI In de algemene zin alles wat betreft de techniek en de handel in koolwaterstoffen, de desbetreffende apparaten, instellingen en/of bijhorigheden dienomtrent, zijn vervangingsmiddelen in hun meest uitgebreide vorm.

DI Het vervoer van goederen over de weg, per spoor, per schip, voor rekening van derden; de verhuring van auto's en bedrijfsvoertuigen; onderneming in verhuizingen.

EI De exploitatie van een tankstation - Exploitatie van een bevoorradingsstation voor brandstoffen (inclusief LPG) voor auto's en motorrijwielen en dit in de meest ruime zin.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

FI De uitbating van een carwash en verkoop van reinigingsproducten voor voertuigen,

GI De uitbating van een tankstation shop - Kleinhandel in autotoebehoren (olie, onderhoudsproducten, uitrustingsartikelen, enzovoort), in dagbladen/kranten, tijdschriften en kantoorbenodigdheden, in sigaretten, in drogisterijartikelen, in algemene voedingswaren, in bloemen, planten en geschenkartikelen, alsook in warme en koude snacks  Kleinhandel in het algemeen, en dit in de meest uitgebreide zin.

HI De uitbating van één of meer horecabedrijven / drank- en eetgelegenheden / restaurants en het voeren van alle activiteiten die daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden, zoals aan- en verkoop van dranken, de aan- en verkoop en het bereiden van koude en warme maaltijden en snacks, dit alles in de meest uitgebreide zin,

II Het verwerven van participaties in eender welke vorm alsmede het betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in alle bestaande of op te richten reohtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de Investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

J/ Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, aile handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen.

KI Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

Li Het waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en functies.

M/ Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

N/ Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices,

0/ De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in `t kort tussenpersoon in de handel.

PI Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

Q/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; aile verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

R/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

Bovenvermelde cpsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet."

Het doel van de verkrijgende vennootschappen is voldoende ruim om de aan elk van de Verkrijgende vennootschappen over te dragen activiteiten verbonden aan de af te splitsen bedrijfstakken "Immo-activiteiten" en "Tankstationactiviteiten", door de betrokken Verkrijgende vennootschap verder te zetten, zodat binnen de Verkrijgende vennootschap I geen doelwijziging zal vereist zijn overeenkomstig artikel 738 van het Wetboek van vennootschappen.

2. DE RUILVERHOUDING VAN DE AANDELEN EN, IN VOORKOMEND GEVAL, HET BEDRAG VAN DE OPLEG

A. Huidige situatie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

De naamloze vennootschap "EUROGAS BELGIUM N.V." heeft een kapitaal van tweehonderd duizend euro (¬ 200.000,00) vertegenwoordigd door duizend tweehonderdvijftig (1.250) aandelen op naam zonder aanduiding van nominale waarde.

Voor de verrichting van onderhavige splitsing wordt het netto-vermogen van EUROGAS BELGIUM N.V., meer bepaald van de door haar af te splitsen activa- en passivabestanddelen, gewaardeerd op de boekhoudkundige waarde zoals blijkt uit de goedgekeurde jaarrekening per 31 december 2014,

De boekhoudkundige waarde van de inbreng in IMMO CERTA BVBA, zijnde de af te splitsen bedrijfstak "Immo-activiteiten" van de Overdragende vennootschap, wordt bijgevolg gewaardeerd op vierhonderdentienduizend achthonderd euro en drieëndertig cent (¬ 410.800,33).

De boekhoudkundige waarde van de inbreng in EKO SERVICE BVBA in oprichting, zijnde de af te splitsen bedrijfstak "Tankstationactiviteiten" van de Overdragende vennootschap, wordt bijgevolg gewaardeerd op honderdzevenenveertigduizend tweehonderdvierendertig euro en tweeënveertig cent (¬ 147.234,42).

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "IMMO CERTA" heeft een kapitaal van vierhonderd negentienduizend zevenhonderd éénendertig euro veertig cent (¬ 419.731,40), vertegenwoordigd door tweeduizend tweehonderd zesenvijftig ( 2.256) aandelen op naam zonder aanduiding van nominale waarde

Om het aantal nieuwe aandelen te berekenen dat zal uitgegeven worden naar aanleiding van de splitsing zoals in onderhavig voorstel beschreven binnen de Verkrijgende vennootschap I, werd rekening gehouden met de boekhoudkundige eigen vermogenswaarde van de over te dragen bedrijfstak "Immo-activiteiten" en met de fractiewaarde van de bestaande aandelen van de Verkrijgende vennootschap I.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid in oprichting "EKO SERVICE", zal worden opgericht met een kapitaal dat gevormd zal worden door de inbreng van de bedrijfstak "Tankstationactiviteiten" en waarbij rekening dient gehouden te worden met de wettelijke voorschriften inzake de boekhoudkundige verwerking van de splitsing. Het aantal nieuw uit te geven aandelen wordt bepaald op duizend tweehonderdvijftig (1.250) aandelen op naam zonder aanduiding van nominale waarde.

B. Ruilverhouding

B.1 Vergoeding voor de inbreng vanuit de Overdragende vennootschap in de Verkrijgende vennootschap I:

In totaal zullen er tweeduizend tweehonderdenacht (2.208) nieuwe gewone aandelen worden uitgegeven ter vergoeding van de inbreng van de bedrijfstak "Immo-activiteiten" van de Overdragende vennootschap in de Verkrijgende vennootschap I.

Deze nieuwe aandelen zullen van dezelfde aard zijn als de bestaande aandelen in de Verkrijgende vennootschap I en zullen door het bestuursorgaan van de Verkrijgende vennootschap I, In akkoord met de aandeelhouders van de Overdragende en Verkrijgende vennootschap I, aan de aandeelhouders van de Overdragende vennootschap worden toegekend pro rata hun aandelenbezit. De aandeelhouders van de Overdragende vennootschap kunnen daartoe eventueel gezamenlijk optreden.

B.2Vergoeding voor de inbreng vanuit de Overdragende vennootschap In de Verkrijgende vennootschap II:

Ter vergoeding van de inbreng van de bedrijfstak "Tankstationactiviteiten" worden aan de aandeelhouders van de Overdragende vennootschap in totaal duizend tweehonderdvijftig (1.250) aandelen toegekend in de Verkrijgende vennootschap II.

De verdeling van deze duizend tweehonderdvijftig (1.250) aandelen aan de aandeelhouders van de Overdragende vennootschap zal geschieden a rato van de onderlinge aandelenverhouding in de Overdragende vennootschap, door toekenning aan de aandeelhouders van de Overdragende vennootschap van 1 aandeel in de nieuw op te richten besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "EKO SERVICE" voor elk aandeel dat zij aanhouden in de Overdragende vennootschap.

C. Opleg

Er zal geen opleg verschuldigd zijn.

3. DE WIJZE WAAROP DE AANDELEN IN DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAPPEN WORDEN UITGEREIKT

, 1 "

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

De tweeduizend tweehonderdenacht (2.208) nieuw uit te geven aandelen in de Verkrijgende vennootschap I en de duizend tweehonderdvijftig (1,250) nieuwe aandelen in de Verkrijgende vennootschap II, die aan de respectieve aandeelhouders van de Overdragende vennootschap zullen worden toegekend in ruil voor de overgang van de activa- en passivabestanddelen verbonden aan de afgesplitste bedrijfstakken, zoals gedetailleerd omschreven onder punt 9. hierna, zullen op naam zijn.

Zij zullen door toedoen van het bestuursorgaan van de Verkrijgende vennootschap I en, na het verkrijgen van rechtspersoonlijkheid door de Verkrijgende vennootschap II, door toedoen van het bestuursorgaan van de Verkrijgende vennootschap II, worden ingeschreven op naam van de respectieve aandeelhouders van de Overdragende vennootschap in het aandelenregister van de Verkrijgende vennootschappen, In de aandelenregisters zullen de volgende gegevens worden vermeld:

-de identiteit van de aandeelhouders van de Overdragende vennootschap;

-het aantal aandelen in de respectieve Verkrijgende vennootschappen dat aan de respectieve aandeelhouders van de Overdragende vennootschap toekomt;

-de datum van het besluit van de partiële splitsing.

De inschrijvingen zullen door de betrokken aandeelhouders en door de bestuursorganen van de Verkrijgende vennootschappen worden ondertekend. Van deze inschrijvingen zullen aan de betrokken aandeelhouders certificaten worden overhandigd.

De aandeelhouders van de Overdragende vennootschap zullen hiertoe uitgenodigd worden.

4. DE DATUM VANAF WELKE DEZE AANDELEN RECHT GEVEN TE DELEN IN DE WINST, ALSMEDE ELKE BIJZONDERE REGELING BETREFFENDE DIT RECHT

De ter gelegenheid van de partiële splitsing tweeduizend tweehonderdenacht (2.208) nieuw uit te geven aandelen in de Verkrijgende vennootschap i, zullen deelnemen in de winst zoals de bestaande aandelen van de Verkrijgende vennootschap I en dit vanaf de oprichting van de Verkrijgende vennootschap I, zijnde 29 januari 2015,

De duizend tweehonderdvijftig (1.250) nieuwe aandelen, gecreëerd ter gelegenheid van de partiële splitsing, in de Verkrijgende vennootschap Il, zullen deelnemen in de resultaten vanaf de oprichting van de Verkrijgende vennootschap Il,

5. DE DATUM VANAF WELKE DE HANDELINGEN VAN DE OVERDRAGENDE VENNOOTSCHAP MET BETREKKING TOT HET OVER TE DRAGEN VERMOGEN BOEKHOUDKUNDIG GEACHT WORDEN TE ZIJN VERRICHT VOOR REKENING VAN DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAPPEN

De af te splitsen activa- en passivabestanddeten verbonden aan de bedrijfstak "Immo-activiteiten" en de bedrijfstak "Tankstationactiviteiten", zullen overgaan naar de respectieve Verkrijgende vennootschappen op basis van de goedgekeurde jaarrekening per 31 december 2014.

Alle verrichtingen verwezenlijkt door de Overdragende vennootschap met betrekking tot het over te dragen vermogen, worden vanaf 1 januari 2015 geacht te zijn gedaan voor rekening van de desbetreffende Verkrijgende vennootschap.

Derhalve zal de partiële splitsing vanuit boekhoudkundig oogpunt geacht worden te zijn verwezenlijkt retroactief vanaf 1 januari 2015,

6, DE RECHTEN DIE DE RESPECTIEVE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAPPEN TOEKENNEN AAN DE AANDEELHOUDERS VAN DE OVERDRAGENDE VENNOOTSCHAP, DIE BIJZONDERE RECHTEN HEBBEN, ALSOOK AAN DE HOUDERS VAN ANDERE EFFECTEN DAN AANDELEN, OF DE JEGENS HEN VOORGESTELDE MAATREGELEN

in de Overdragende vennootschap zijn geen aandelen uitgegeven die bijzondere rechten hebben.

Aan de tweeduizend tweehonderdenacht (2.208) nieuwe aandelen in de Verkrijgende vennootschap I en aan de duizend tweehonderdvijftig (1.250) nieuwe aandelen in de Verkrijgende vennootschap Il, die in ruil voor de partiële splitsing aan de aandeelhouders van de Overdragende vennootschap worden toegekend, worden ook géén bijzondere rechten toegekend.

Buiten de kapitaalaandelen heeft de Overdragende vennootschap geen andere effecten uitgegeven.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

7. DE BEZOLDIGING TOEGEKEND AAN DE BEDRIJFSREVISOR BELAST MET HET OPSTELLEN VAN HET IN ARTIKEL 7311746 VAN HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN BEDOELDE VERSLAG

Er zal aan de aandeelhouders van de Overdragende vennootschap en de Verkrijgende vennootschappen worden voorgesteld om, in toepassing van artikel 731 § 1 laatste lid en artikel 746 lid 6 van het Wetboek van vennootschappen, afstand te doen van het opstellen van de revisorale verslagen bedoeld in toepassing van de artikelen 731 en 746 van het Wetboek van vennootschappen. Dientengevolge zal er ook geen bijzondere verslaggeving met betrekking tot de splitsing worden opgesteld door een bedrijfsrevisor en zal er uit dien hoofde geen bezoldiging worden toegekend aan een bedrijfsrevisor.

Ingevolge deze afstand van de splitsingsverslaggeving, zal aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BB&B BEDRIJFSREVISOREN", met zetel te 3020 Herent, Residentie Edelweiss, Half Daghmael 11 bus 1, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Leuven onder het nummer 0867.710.728 en gekend bij de BTW-administratie onder het nummer BE 0867.710.728, vertegenwoordigd door de heer Frank BLOEMEN, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 3020 Herent, Residentie Edelweiss, Half Daghmael 11 bus 1, opdracht gegeven worden om het verslag op te maken overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van vennootschappen ten behoeve van de Verkrijgende vennootschap L

Eveneens ingevolge deze afstand van de splitsingsverslaggeving, zal de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BB&B BEDRIJFSREVISOREN", voornoemd, aangewezen worden teneinde het verslag overeenkomstig artikel 444 §1 van het Wetboek van vennootschappen op te maken ten behoeve van de Verkrijgende vennootschap Il.

8. IEDER BIJZONDER VOORDEEL TOEGEKEND AAN DE LEDEN VAN DE BESTUURSORGANEN VAN DE VENNOOTSCHAPPEN DIE AAN DE PARTIELE SPLITSING DEELNEMEN

Aan de leden van de raad van bestuur van de Overdragende vennootschap en de respectieve Verkrijgende vennootschappen, zullen geen bijzondere voordelen worden toegekend.

9. NAUWKEURIGE BESCHRIJVING EN VERDELING VAN DE AAN DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAPPEN OVER TE DRAGEN ACTIVA- EN PASSIVABESTANDDELEN VAN DE OVERDRAGENDE VENNOOTSCHAP

9.1 Beschrijving van de af te splitsen bedrijfstak "Immo-activiteiten" van de Overdragende vennootschap toekomende aan de Verkrijgende vennootschap I

a.De Verkrijgende vennootschap I neemt, op basis van de goedgekeurde jaarrekening per 31 december 2014, de bedrijfstak "Immo-activiteiten" van de Overdragende vennootschap over, zijnde:

ACTIVA

Vaste activa

Materiële vast activa

Terreinen en gebouwen

Terreinen - aanschaffingen

Terreinen  waardeverminderingen

Gebouwen  aanschaffingen

Gebouwen  afschrijvingen

Installaties, machines en uitrusting

Installaties, inrichting en uitrusting  aanschaffingen

Installaties, inrichting en uitrusting  afschrijvingen

Totaal: Materiële vaste activa Totaal: activa

PASSIVA

Schulden

Schulden op meer dan één jaar

Financiële schulden

Kredietinstellingen

Leningen, financieringen, kredietinstellingen LT

Totaal: Financiële schulden

¬ 236.225,66

- ¬ 22.356,95

¬ 710.852,90

- ¬ 381.073,23

¬ 543.648,38

¬ 552.154,93

- ¬ 508.079,68

¬ 44.075,25

¬ 587.723,63

¬ 587.723,63

¬ 146.154,10

¬ 146.154,10

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

" Totaal: Schulden op meer dan één jaar ¬ 146.154,10

Schulden op ten hoogste één jaar ¬ 30.769,20

Schulden op meer dan één jaar die binnen het jaar vervallen ¬ 30.769,20

Leningen, financieringen, kredietinstellingen KT ¬ 176.923,30

Totaal: Schulden op ten hoogste één jaar ¬ 176.923,30

Totaal: Schulden

Totaal: Schulden

Netto-inbreng: vierhonderdentienduizend achthonderd euro en drieëndertig cent (¬ 410.800,33).

Uit de splitsingsbalansen blijkt dat zowel activa- alsook passiva-bestanddelen worden afgesplitst.

De bedrijfstak immo-activiteiten" omvat negenennegentig procent (99 %) in volle eigendom van het onroerend goed gelegen te Gemeente Ham, eerste afdeling, voorheen Oostham, zijnde een industriegebouw op en met grond en aanhorigheden, gestaan en gelegen te Truibroek 36, gekend ten kadaster volgens titel en volgens recent kadastraal uittreksel sectie B nummer 778/A met een oppervlakte van tweeëntachtig are zevenenzeventig centiare (82a77ca),

Het hiervoor omschreven onroerend goed is gelegen in het Vlaams Gewest, zodat de overdracht in het kader van de partiële splitsing onder de toepassing valt van het Decreet van 27 oktober 2006 betreffende de bodemsanering en de bodembescherming (het "Bodemdecreet"). Krachtens artikel 2, 18° f van het Bodemdecreet wordt de partiële splitsing ais een overdracht van gronden beschouwd voor doeleinden van het bodemdecreet. De Overdragende vennootschap verklaart dat de verplichtingen opgelegd door het Bodemdecreet, met name de verplichtingen opgelegd door Titel III, hoofdstuk 8 van het Bodemdecreet, ten laatste op het ogenblijk van de inbreng in natura, zullen worden nageleefd,

In dit kader bevestigen de ondergetekenden vôôr heden op de hoogte te zijn gebracht van het bodemattest door OVAM afgeleverd op 19 september 2014. Dit bodemattest luidt:

"2. Deze grand is opgenomen in het grondeninformatieregister.

2.1 Uitspraak over de bodemkwaliteit

Volgens het Bodemdecreet moeten op deze grond geen verdere maatregelen worden uitgevoerd.

2,1.1. Nieuwe verontreiniging

Volgens het Bodemdecreet moet er geen beschrijvend bodemonderzoek uitgevoerd worden op deze grond.

De OVAM baseert zich voor deze uitspraak op het oriënterend bodemonderzoek van 04.08.2014, en op de

hierin opgenomen bodemkenmerken en functie van de grand.

2.2 Documenten over de bodemkwaliteit

2.2,1 Nieuwe verontreiniging

DATUM: 04.08.2014

TYPE: Oriënterend bodemonderzoek

TITEL: Actualisatie Oriënterend Bodemonderzoek, Truibroek 36 te 3945 Ham

AUTEUR: Rimeco NV

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten.

Opmerkingen:

1 Risicogronden kunnen slechts overgedragen worden ais er vooraf een oriënterend bodemonderzoek aan de OVAM Is bezorgd met melding van de overdracht.

2 Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling: www.overdraoht,ovam.be.

3 Als er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet. Meer informatie: www.ovam.be/grondverzet.

4 De OVAM staat niet in voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens.

5 Voor Inzage van de bovenstaande documenten: www.ovam.befinzage"

b.Alle niet geboekte, niet gekende of vergeten activa en passiva en aile activa en passiva die later zouden worden ontdekt en welke behoren tot de bedrijfstak immo-activiteiten" van de Overdragende vennootschap komen toe aan de Verkrijgende vennootschap I.

9.2 Beschrijving van de af te splitsen bedrijfstak "Tankstationactiviteiten" van de Overdragende vennootschap aan de Verkrijgende vennootschap Il

a.De Verkrijgende vennootschap Il neemt, op basis van de goedgekeurde jaarrekening per 31 december 2014, de bedrijfstak "Tankstationsactiviteiten" van de Overdragende vennootschap over, zijnde:

ACTIVA

Vaste activa

Y

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Immateriële vaste activa

Software & licenties -- aanschaffingen

Software & licenties  afschrijvingen

Totaal: Immateriële vaste activa

Materiële vaste activa

Installaties, machines en uitrusting

Installaties, inrichting en uitrusting  aanschaffingen

Installaties, inrichting en uitrusting -- afschrijvingen

Totaal: Materiële vaste activa

Totaal: Vaste activa

Handelsgoederen

Voorraad handelsgoederen

Totaal: Voorraden

Totaal: Voorraden en bestellingen in uitvoering

Vorderingen op ten hoogste één jaar

Handelsvorderingen

Handelsvorderingen - klanten

Handelsdebiteuren

Dubieuze debiteuren

Geboekte waardevermindering en

Totaal; Handelsvorderingen

Overige vorderingen

Diverse waarborgen

Totaal: Vorderingen op ten hoogste één jaar

Liquide middelen

Transfert BCNISNEUR4CARD/Liquidelwissellaccijns

Totaal; Liquide middelen

Totaal: Vlottende activa

Totaal: Activa

PASSIVA

Schulden

Schulden op ten hoogste één jaar

Handelsschulden

Leveranciers

Handelsschulden  leveranciers

Leveranciers

Totaal: Handelsschulden

Totaal: Schulden op ten hoogste één jaar

Totaal: Schulden

Totaal: Schulden

Netto-inbreng: honderdzevenenveertigduizend tweehonderdvierendertig 147.234,42),

Uit de splitsingsbalansen blijkt dat zowel activa- alsook passiva-bestanddelen worden afgesplitst.

De bedrijfstak "Tankstationactiviteiten" omvat tevens de handelshuurovereenkomst, afgesloten bij notariële akte verleden voor notaris Philippe Crolla te Lommel op 16 oktober 1997, voor een benzinestation met kantoorruimte te Houthalen-Helchteren, Weg naar Zwartberg 1, (kadastraal gekend of het geweest zijnde sectie E, nummer 4961K1ex) waar een tankstation met shop wordt uitgebaat. Op 17 maart 2014 werd tussen de verhuurder en de Overdragende vennootschap-huurder, een onderhandse overeenkomst afgesloten. Alle rechten en plichten voortvloeiende uit deze handelshuurovereenkomst en de voormelde onderhandse overeenkomst zullen, ingevolge de voorgestelde splitsing, overgaan op de Verkrijgende vennootschap II.

b.Alle niet geboekte, niet gekende of vergeten activa en passiva en aile activa en passiva die later zouden worden ontdekt en welke behoren tot de bedrijfstak °Tankstationactiviteiten" van de Overdragende vennootschap komen toe aan de Verkrijgende vennootschap Il.

¬ 28.290,81

- ¬ 5.087,09

¬ 23.203,72

¬ 105.181,48

- ¬ 87.902,38

¬ 17.279,10

¬ 17.279,10

¬ 40.482,82

¬ 100.306,98

100.306,98

¬ 100.306,98

¬ 79.524,98

¬ 3.403,53

- ¬ 2.812,83

¬ 80,115,68

¬ 80.115,68

¬ 75,00

¬ 80.190,68

¬ 23.738,80

¬ 23.738,80

¬ 204.236,46

¬ 244.719,28

¬ 97.484,86

¬ 97.484,86

¬ 97,484,86

¬ 97.484,86

¬ 97.484,86

euro tweeënveertig cent (¬

'11 " t

' voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

10. DE VERDELING ONDER DE AANDEELHOUDERS VAN DE OVERDRAGENDE VENNOOTSCHAP VAN DE AANDELEN VAN DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAPPEN, ALSMEDE HET CRITERIUM WAAROP DEZE VERDELING IS GEBASEERD

De naar aanleiding van de partiële splitsing door de Verkrijgende vennootschap l nieuw uit te geven aandelen zullen worden toegekend aan de aandeelhouders van de Overdragende vennootschap in verhouding tot hun aandelenbezit in de Overdragende vennootschap, voor een totaal van tweeduizend tweehonderdenacht (2.208) nieuw uit te geven aandelen.

De nieuw uit te geven aandelen in de alsdan opgerichte Verkrijgende vennootschap II zullen worden toegekend aan de aandeelhouders van de Overdragende vennootschap in verhouding tot hun aandelenbezit in de Overdragende vennootschap, voor een totaal van duizend tweehonderdvijftig (1.250) nieuw uit te geven aandelen.

Het enige in aanmerking genomen criterium om bovengenoemde verdeling van aandelen van beide Verkrijgende vennootschappen te rechtvaardigen, is het huidige aandelenbezit van de aandeelhouders in de Overdragende vennootschap.

11. WIJZIGING VAN DE STATUTEN VAN DE OVERDRAGENDE VENNOOTSCHAP EN DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAP I

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2015 - Annexes du Moniteur belge De statuten van de Overdragende vennootschap zullen worden aangepast ingevolge de geplande partiële splitsing:

-het kapitaal zal worden verminderd in verhouding tot het afgesplitste vermogen;

-de statuten van de vennootschap zullen worden geactualiseerd waar nodig.

De statuten van de Verkrijgende vennootschap I zullen tevens worden aangepast ingevolge de geplande partiële splitsing:

-het kapitaal zal worden verhoogd in verhouding tot het ingebrachte vermogen door de te splitsen vennootschap;

-het aantal aandelen zal worden verhoogd ingevolge de uitgifte van nieuwe aandelen; -de statuten van de vennootschap zullen worden geactualiseerd waar nodig,

Voor ontledend uittrekstel

De heer Peter Van Lindt

Zaakvoerder

Tegelijk hiermee neergelegd:

- Splitsingsvoorstel 13/04/2015













Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

14/08/2015
ÿþ mod 11.1

itil=In de In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Annexes du Moniteur belge

14/08/2015

et

RECHTBANK van KOOPHANDEL

te ANTWERPEN, afdeling HASSELT

05 AU 12015

Griffie

Voor-behoude

aan het

13elgiscl Staatsblë

*1511 09

Ondernemingsnr : 0589.948.060

Benaming (voluit) : IMMO CERTA

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Truibroek 36

3945 Ham

Onderwerp akte : Statutenwijziging na gemengde partiële splitsing van NV "EUROGAS BELGIUM"

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering verleden op 22 juni 2015 voor; Meester Silvie LOPEZ-HERNANDEZ, geassocieerd notaris, met zetel te Neerpelt, Boseind 23, opgesteld voor registratie naar analogie met artikel 3.12.3.0.5. § 2 van de Vlaamse Codex Fiscaliteit, met als enig doel neergelegd te worden op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel,; blijkt

Dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte; aansprakelijkheid "IMMO CERTA", met maatschappelijke zetel te 3945 Ham, Truibroek 36, volgende; beslissingen genomen heeft

Eerste besluit: kennisname van wijzigingen in de vermogenstoestand

De vergadering verklaart kennis genomen te hebben van de mededeling van de zaakvoerder van dei 1I vennootschap:

- dat er zich geen belangrijke wijzigingen in de activa en passiva van het vermogen van de verkrijgende vennootschap hebben voorgedaan sinds de datum van het opstellen van het voorstel tot partiële splitsing en de datum van de huidige buitengewone algemene vergadering.

dat hij door de raad van bestuur van de andere bij deze partiële splitsing betrokken vennootschap,; de overdragende naamloze vennootschap "EUROGAS BELGIUM" niet in kennis werd gesteld van; enige belangrijke wijziging in de activa en de passiva van haar vermogen, dat zich heeft voorgedaan sinds de datum van de opstelling van het voorstel tot partiële splitsing en de datum van de huidige;

i buitengewone algemene vergadering.

Tweede besluit: kennisname en bespreking van stukken en verslagen.

De vergadering neemt kennis van en bespreekt de hierna vermelde stukken:

- het voorstel tot partiële splitsing, waarvan de vennoten kosteloos de mogelijkheid hebben een; i afschrift te bekomen;

- de jaarrekeningen alsook de verslagen van de raad van bestuur nopens de laatste drie boekjaren; van de bij de splitsing betrokken vennootschappen;

- het verslag van de zaakvoerder, opgemaakt in uitvoering en bij toepassing van artikel 313 § 1 van; het Wetboek van vennootschappen, aangaande de kapitaalverhoging door inbreng in natura hierna; - het verslag van de bedrijfsrevisor, opgemaakt in uitvoering en bij toepassing van artikel 313 § 1: van het Wetboek van vennootschappen, aangaande de kapitaalverhoging door inbreng in natura hierna.; De besluiten van het inbrengverslag van de bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BB3 Revisoren", voornoemd en, vertegenwoordigd ais gezegd, nopens de inbreng in natura luiden letterlijk als volgt:

"BESLUITEN De inbreng in natura naar aanleiding van de kapitaalverhoging in de BVBA «IMMO CERTA» bestaat uit de overname van de activa en passiva verbonden aan de bedrijfstak Immo-activiteiten" van de NV «EUROGAS BELGIUM N.V.» met maatschappelijke zetel te 3945 Ham, Truibroek 38, zoals beschreven in het Splitsingsvoorstel neergelegd op 20 april 2015 dit alles onder de opschortende

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

c

~

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

voorwaarde van de realisatie van de voorgenomen splitsing.

Ondergetekende, de heer Frank Bloemen, bedrijfsrevisor, optredend als permanent vertegenwoordiger van het bedrijfsrevisorenkantoor «BB3 Revisoren» met maatschappelijke zetel te 3020 Herent, Residentie Edelweiss, Half Daghmael 11 bus 1, Is bij het beëindigen van de controlewerkzaamheden van oordeel dat:

1, de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor het aantal door de vennootschap uit te

geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

2. de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van duidelijkheid en nauwkeurigheid;

3. de voor de inbreng in natura weerhouden methode van waardering, zijnde aan boekwaarde zoals die bestond op 31 december 2014 bij NV «EUROGAS BELGIUM N. V» bedrijfseconomisch verantwoord is, rekening houdend met de in dit verslag weergegeven context, de vennootschapsrechtelijke en fiscale reglementering terzake en de boekhoudkundige continuiteit van de splitsingsverrichting, en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is

Volledigheidshalve voegen wij eraan toe dat het in te brengen onroerend goed bezwaard is met een hypothecaire inschrijving d.d. 10 september 2007, tot zekerheid van een bedrag van 50.000,00 EUR in hoofdsom.

De vergoeding voor de inbreng in natura door de NV «EUROGAS BELGIUM N.V.» ten bedrage van 410.800,33 EUR bestaat uit de toekenning van 2.208 nieuwe kapitaalaandelen van de BVBA «IMMO CERTA», die volledig gelijk zullen zijn aan de reeds bestaande aandelen, zonder nominale waarde, toe te kennen aan de aandeelhouders van de overdragende vennootschap «EUROGAS BELGIUM N.V.» in verhouding tot hun aandelenbezit in deze vennootschap.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting. ("no fairness opinion'}.

Dit verslag werd opgesteld door ondergetekende bedra fsrevisor en is bestemd voor de Buitengewone Algemene Vergadering van de BVBA «IMMO CERTA». Dit verslag kan enkel gebruikt worden voor de doeleinden van de geplande kapitaalverhoging door inbreng in natura die het voorwerp uitmaakt van dit verslag,

Opgemaakt ter goeder trouw,

Herent, 16 juni 2015

BB3 Revisoren

Burg. Venn. o.v.v.e. BVBA

Vertegenwoordigd door Frank BLOEMEN."

Een origineel exemplaar van deze verslagen wordt door de voorzitter van de vergadering en door mij, notaris, "ne varietur" geparafeerd en zal samen met een uitgifte van deze notariële akte in het archief van de verkrijgende vennootschap worden bewaard.

De vergadering neemt vervolgens kennis van artikel 734 eerste en tweede lid van het Wetboek van vennootschappen en besluit, in toepassing daarvan, af te zien van de toepassing van de artikelen 730

en 733, in de mate deze artikelen verwijzen naar de verslaggeving inzake partiële splitsing.

De vergadering neemt vervolgens eveneens kennis van artikel 731 § 1 laatste lid van het Wetboek van vennootschappen en besluit in toepassing daarvan, af te zien van de revisorale verslaggeving bedoeld in artikel 731 § 1 van het Wetboek van vennootschappen.

Derde besluit: besluit tot partiële splitsing - overgang ten algemene titel van een deel van het vermogen van de naamloze vennootschap "EUROGAS BELGIUM" - kapitaalverhogng.

A. INBRENG IN NATURA NAAR AANLEIDING VAN PARTIËLE SPLITSINGSVERRICHTING - KAPITAAL VERHOGING

De vergadering stelt vast dat de overdragende vennootschap, de naamloze vennootschap "EUROGAS BELGIUM", in haar buitengewone algemene vergadering voorafgaandelijk dezer beslist heeft tot partiële splitsing en dit enerzijds door afsplitsing en inbreng van de bedrijfstak "Tankstationactiviteiten" in de nieuw opgerichte besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "EKO SERVICE", met zetel te 3945 Ham, Truibroek 36, ondernemingsnummer in aanvraag, en anderzijds door afsplitsing en inbreng in de verkrijgende besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "IMMO CERTA" van de hierna omschreven activa- en passivabestanddelen, gerelateerd aan de bedrijfstak "immo-activiteiten", dit laatste onder opschortende voorwaarde van aanvaarding door huidige algemene vergadering van de inbreng in natura als gevolg van deze partiële splitsing.

De vergadering besluit de inbreng in natura ingevolge het voorafgaandelijke besluit van de algemene -vergadering --van---de--overdragende" --vennootschap-- tot- -de-- partiële- --splitsing--van --de--.naamloze

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 1i.1

vennootschap "EUROGAS BELGIUM" goed te keuren, en dit in uitvoering en bij toepassing van de' artikelen 677 en 728 en volgende van het Wetboek van vennootschappen en conform de modaliteiten en voorwaarden uiteengezet in het voormelde voorstel tot partiële splitsing.

Door deze verrichting gaan de hierna vermelde activa- en passivabestanddelen van de overdragende vennootschap met alle rechten en verplichtingen onder algemene titel over op de verkrijgende besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "IMMO CERTA", zonder ontbinding of vereffening van de overdragende naamloze vennootschap "EUROGAS BELGIUM", mits toekenning aan de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "EUROGAS BELGIUM" van aandelen in de verkrijgende besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "IMMO CERTA".

Ingevolge de inbreng in natura wordt het kapitaal verhoogd met vierhonderdentienduizend achthonderd euro drieëndertig cent (¬ 410.800,33) om het kapitaal te brengen van vierhonderdnegentienduizend zevenhonderdenéénendertig euro veertig cent (¬ 419.731,40) op achthonderddertigduizend vijfhonderdéénendertig euro drieënzeventig cent (¬ 830.531,73), mits creatie en uitgifte van tweeduizend tweehonderdenacht (2.208) nieuwe aandelen zonder aanduiding van nominale waarde. De tweeduizend tweehonderdenacht (2.208) nieuwe aandelen hebben dezelfde rechten en plichten als de tweeduizend tweehonderdzesenvijftig (2.256) bestaande aandelen in de verkrijgende verkrijgende besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "IMMO CERTA" en zullen deelnemen in het resultaat vanaf de oprichtingsdatum van deze vennootschap, zijnde 29/01/2015.

De verdeling van deze tweeduizend tweehonderdenacht (2.208) aandelen tussen voormelde vennoten zal geschieden a rato van de onderlinge aandelenverhouding in de overdragende vennootschap. De vennoten kunnen daartoe gezamenlijk optreden.

in dit kader stelt de vergadering vast dat de aandeelhouders van de overdragende naamloze vennootschap "EUROGAS BELGIUM", uitdrukkelijk akkoord gaan de nieuwe aandelen als volgt toe te kennen:

- aan de naamloze vennootschap "CERTIS CONSULTING": tweeduizend tweehonderdenzeven (2.207) aandelen.

- aan de heer Peter Van Lindt: één (1) aandeel.

Er is geen opleg verschuldigd.

De tweeduizend tweehonderdenacht (2.208) nieuw uit te geven aandelen in de verkrijgende besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "IMMO CERTA" zullen door toedoen van het bestuursorgaan van deze verkrijgende worden ingeschreven op naam van de respectieve aandeelhouders van de overdragende vennootschap in het aandelenregister van de verkrijgende besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "IMMO CERTA". In de aandelenregisters zullen de volgende gegevens worden vermeld:

- de identiteit van de aandeelhouders van de overdragende vennootschap;

- het aantal aandelen in de verkrijgende besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

"IMMO CERTA" dat aan de respectieve aandeelhouders van de overdragende vennootschap toekomt;

- de datum van het besluit van de partiële splitsing.

De inschrijvingen zullen door de betrokken aandeelhouders en door de zaakvoerder van de verkrijgende vennootschap worden ondertekend. Van deze inschrijvingen zullen aan de betrokken aandeelhouders certificaten worden overhandigd. De aandeelhouders van de overdragende vennootschap zullen hiertoe uitgenodigd worden.

B. VASTSTELLING VAN DE EIGENDOMSOVERGANG INGEVOLGE PARTIËLE SPLITSING

De vergadering keurt de eigendomsoverdracht van de activa- en passivabestanddelen gerelateerd aan de bedrijfstak "immo-activiteiten" van de overdragende naamloze vennootschap "EUROGAS BELGIUM" aan de verkrijgende besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "IMMO CERTA" goed, en verzoekt mij, notaris, een omschrijving te geven van het overgegane vermogen en van de wijze waarop het overgaat.

8.1. Algemene omschrijving van de inbreng

De af te splitsen bestanddelen zijn opgenomen in de jaarrekening per 31/12/2014, met name:

(" " )

Aldus bedraagt het overgegane NETTO vermogen van de afgesplitste bedrijfstak van de naamloze vennootschap "EUROGAS BELGIUM N.V." per 31112/2014 vierhonderdentienduizend achthonderd euro en drieëndertig cent (¬ 410.800,33).

B.Z. Algemene voorwaarden van de inbreng

Voormelde activa- en passivabestanddelen gerelateerd aan de bedrijfstak "Immo-activiteiten" worden afgesplitst naar de verkrijgende besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "IMMO CERTA", volgens de hierna vermelde voorwaarden.

a. De inbreng geschiedt op basis van de goedgekeurde jaarrekening per 31/12/2014.

b. Alle rechten, plichten en verbintenissen ontstaan vanaf 01/01/2015 met betrekking tot de ingebrachte _activa-en.passiva-bestanddelen,-wor-den-boekhoudkundig_geacht-te..zijn.ver-richt-voor rekening-van. de..

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

'Bijlagen Tig Tiël Belgisch Staatsblad -14/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11,1

verkrijgende besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "IMMO CERTA", waarin de betrokken activa bestanddelen worden ingebracht,

c. De inbreng door de overdragende vennootschap in de verkrijgende besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "IMMO CERTA" omvat de geheelheid van activa-en passivabestanddelen verbonden aan haar bedrijfstak "Immo-activiteiten" inclusief de eventuele immateriële bestanddelen verbonden aan deze bedrijfstak.

(...)

*B.3. Bijzondere omschrijving en voorwaarden van de eigendomsovergang van goederen waarvoor bijzondere publiciteitsvoorschriften gelden

Het overgegane actief betreft onder meer nagemelde onroerende goederen en/of zakelijke rechten: Beschrijving van het onroerend goed

Negenennegentig procent (99 %) in volle eigendom van:

GEMEENTE HAM, eerste afdeling, voorheen Oostham

Een industriegebouw op en met grond en aanhorigheden, gestaan en gelegen Truibroek 36, gekend ten kadaster volgens titel en volgens recent kadastraal uittreksel sectie B nummer 778IA met een oppervlakte van tweeëntachtig are zevenenzeventig centiare (82a77ca).

( )

C. BOEKHOUDKUNDIGE VERWERKING

Vervolgens verzoekt de vergadering mij, notaris, vast te stellen dat de nettowaarde van de hierboven beschreven af te splitsen activa- en passivabestanddelen die de overdragende vennootschap inbrengt in de verkrijgende besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "IMMO CERTA", op grond van de jaarrekening per 31/1212014, gelijk is aan vierhonderdentienduizend achthonderd euro en drieëndertig cent (¬ 410.800,33) en bij toepassing van de artikelen 78 § 4 en 80 van het Koninklijk Besluit van dertig januari tweeduizend en één tot uitvoering van het Wetboek van vennootschappen als volgt onttrokken wordt aan de bestanddelen van het eigen vermogen van de overdragende vennootschap en geboekt wordt in de verkrijgende besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "IMMO CERTA":

Kapitaal;

- Zevenenzestigduizend vierhonderdzevenenzeventig euro (¬ 67.477,00) afkomstig van het kapitaal van de overdragende vennootschap "EUROGAS BELGIUM" wordt toegevoegd aan het kapitaal van de verkrijgende besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "IMMO CERTA";

- Zesduizend zevenhonderdzevenenveertig euro zeventig cent (¬ 6.747,70) afkomstig van de wettelijke reserves van de overdragende vennootschap "EUROGAS BELGIUM" wordt toegevoegd aan het kapitaal van de verkrijgende besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "IMMO CERTA";

Honderdzesendertigduizend vierhonderdvierentwintig euro drieëntachtig cent (¬ 136.424,83) afkomstig van de beschikbare reserves van de overdragende vennootschap "EUROGAS BELGIUM" wordt toegevoegd aan het kapitaal van de verkrijgende besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "IMMO CERTA";

- Honderdvijfendertigduizend negenhonderddrieëndertig euro drieëntachtig cent (¬ 135,933,83) afkomstig van de overgedragen winsten van de overdragende vennootschap "EUROGAS BELGIUM" wordt toegevoegd aan het kapitaal van de verkrijgende besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "IMMO CERTA";

- Vijfenvijftigduizend tweehonderdenelf euro zesenzestig cent (¬ 55.211,66) afkomstig van de belastingvrije reserves van de overdragende vennootschap "EUROGAS BELGIUM" wordt toegevoegd aan het kapitaal van de verkrijgende besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "IMMO CERTA";

- Negenduizend en vijf euro eenendertig cent (¬ 9.005,31) afkomstig van de belastingvrije reserves meerwaarden van de overdragende vennootschap "EUROGAS BELGIUM" wordt toegevoegd aan het kapitaal van de verkrijgende besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "IMMO CERTA". Vierde besluit - verwezenliikinq van de opschortende voorwaarde

De vergadering stelt vast dat ingevolge de goedkeuring van de voormelde inbreng in natura en de daaruit voortvloeiende kapitaalverhoging in onderhavige vennootschap, de opschortende voorwaarde van de desbetreffende besluitvorming binnen de buitengewone algemene vergadering van de overdragende vennootschap met betrekking tot deze partiële splitsingsverrichting vervuld is en dat de partiële splitsing overeenkomstig de voorwaarden en modaliteiten voorzien in voormeld splitsingsvoorstel, aldus verwezenlijkt is.

De ondergetekende notaris wijst er evenwel op dat de schuldeisers van elke vennootschap overeenkomstig artikel 684 § 1 van het Wetboek van vennootschappen zekerheid kunnen eisen, uiterlijk tot twee maanden na bekendmaking van de partiële splitsing in de Bijlage bij het Belgisch Staatsblad.

.Vijfde. besluit-..aanpassing.statuten_

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

SrtaatibTád - I476 1$015 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

A

Als gevolg van voorgaande besluiten besluit de vergadering de statuten aan te passen als volgt;

Artikel 5 wordt vervangen als volgt

"Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achthonderddertigduizend vijfhonderdéénendertig euro

drieënzeventig cent (¬ 830.531,73). Het is vertegenwoordigd door vierduizend vierhonderdvierenzestig

(4.464) aandelen, zonder nominale waarde, die ieder één! vierduizend vierhonderdvierenzestigste

(1/4.464ste) van het kapitaal vertegenwoordigen."

Zesde besluit: coördinatie - volmachten

1. De vergadering geeft volmacht aan de instrumenterende notaris om:

- de formaliteiten van de openbaarmaking van de splitsing met betrekking tot de verkrijgende vennootschap te verrichten;

- over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten van de vennootschap.

De vergadering machtigt de raad van bestuur, om de genomen beslissingen uit te voeren.

IL De vergadering besluit de hierna genoemde personen aan te stellen als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name de hierna volgende medewerkers van Deloitte. die woonstkeuze doen op het kantoor te Hasselt, Gouverneur Roppesingel 13:

* Mejuffrouw Edine Dirkx;

* De heer Nick Berckmans;

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Silvie LOPEZ-HERNANDEZ,

geassocieerd notaris te Neerpelt.

Tegelijk hiermee neergelegd ;

- volledige uitgifte.

- gecoördineerde tekst der statuten.

- bijzonder verslag van de zaakvoerder.

- verslag van de bedrijfsrevisor.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

04/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 01.06.2016, NGL 28.06.2016 16245-0160-022

Coordonnées
IMMO CERTA

Adresse
TRUIBROEK 36 3945 HAM

Code postal : 3945
Localité : Kwaadmechelen
Commune : HAM
Province : Limbourg
Région : Région flamande