IMMO EUPEN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : IMMO EUPEN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 542.546.932

Publication

02/12/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*13307287*

Neergelegd

28-11-2013



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0542546932

Benaming (voluit): Immo Eupen

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3530 Houthalen-Helchteren, Herebaan-Oost 28 bus A

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor meester Natalie Cabes, notaris te Houthalen-Helchteren, op 28 november 2013 blijkt dat de volgende besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht.

1) Vennoten: 1) Gazzola Daniël, geboren te Genk op 29 oktober 1978, wonende te 3530 Houthalen-Helchteren, Sint-Leonardusstraat 27A; 2) de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Gierts-Vanharen, met maatschappelijke zetel te 3530 Houthalen-Helchteren, Herebaan-Oost 28A, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het nummer 0881.860.553, ressorterend onder het rechtsgebied Hasselt; 3) de naamloze vennootschap Alen, met maatschappelijke zetel te 3500 Hasselt, Tulpinstraat 89, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het nummer 0427.954.991, ressorterend onder het rechtsgebied Hasselt.

2) Rechtsvorm en Naam: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Immo Eupen".

3) Maatschappelijke zetel: 3530 Houthalen-Helchteren, Herebaan-Oost 28A.

4) Doel van de vennootschap: De vennootschap heeft tot doel:

1. Onderneming in onroerende goederen, welke onder meer omvat: de verwerving, de vervreemding, het beheer, de borgstelling, de uitbating, de valorisatie, de verkaveling, de ordening, de huur en de verhuur, het doen bouwen en verbouwen, evenals alle welkdanige onroerende verhandelingen in de meest brede zin, met inbegrip van de onroerende leasing.

2. Het optreden als syndicus van mede-eigendom en als beheerder (vastgoedbeheerder, rentmeester).

3. De agentuur bij het afsluiten van verzekeringen, hypotheken, financieringen en projectontwikkeling.

4. Onderneming voor het beheer van beleggingen en vermogen.

5. Het geven van adviezen inzake projectontwikkeling, het aannemen en uitvoeren van administratieve organisatie en/of coördinatie in verband met door derden, hetzij particulieren of vennootschappen, op te richten onroerende goederen.

6. Het optreden als adviseur in onroerende waarden.

De vennootschap mag borgstellingen aangaan, haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen, zowel voor haarzelf als voor alle derden.

De vennootschap kan overgaan tot alle handelsverrichtingen, nijverheidsverrichtingen, financiële en onroerende verrichtingen, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen, dit zowel in België als in het buitenland.

De vennootschap zal door alle middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan alle ondernemingen of vennootschappen die eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel nastreven, of die van aard zijn grondstoffen te verschaffen of de afzet van haar producten te vergemakkelijken. Deze deelneming kan geschieden door inschrijving op of overname van aandelen, inbreng, fusie, opslorping, splitsing of op welke wijze ook.

De vennootschap kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Dit alles in de ruimste zin.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

als vertegenwoordiger.

In de algemene regel mag de vennootschap alle daden stellen van burgerlijke of commerciële aard, roerende, onroerende, industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met haar maatschappelijk doel.

5) Maatschappelijk kapitaal: Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend negenhonderd euro (18.900 EUR). Het is verdeeld in honderd negenentachtig gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde. Op deze aandelen werd door de oprichters in geld ingeschreven en ze werden ten belope van een derde volgestort.

Iedere vennoot moet nog een bedrag van vierduizend tweehonderd euro volstorten.

6) Duur van de vennootschap: De vennootschap bestaat vanaf het bekomen van rechtspersoonlijkheid voor een onbeperkte duur.

7) Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot. De zaakvoerders zijn bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte. In geval er meerdere zaakvoerders zijn, beschikken zij ieder afzonderlijk over de bevoegdheden vervat in de wet.

8) Maatschappelijk boekjaar: Het boekjaar van de vennootschap gaat in op een januari en eindigt op eenendertig december.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging van de vennootschapsakte tot en met 31 december 2014.

9) Aanlegging reserves: Jaarlijks houdt de algemene vergadering een bedrag in van ten minste een twintigste van de nettowinst voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

10) Algemene vergadering: De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de vierde donderdag van de maand mei om negentien uur; indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag.

De gewone algemene vergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap.

11) Benoemingen: Tot niet-statutaire zaakvoerder is benoemd voor onbeperkte duur, de heer Gierts

Jimmy, wonende te 3530 Houthalen-Helchteren, Herebaan-Oost 28A.

De zaakvoerder oefent zijn ambt onbezoldigd uit.

12) Deponering van het gestorte kapitaal: Notaris Natalie Cabes te Houthalen-Helchteren bevestigt dat er een bedrag van 6.300,00 euro werd gedeponeerd op een bijzondere rekening, nummer 3631209799-55, geopend bij de naamloze vennootschap ING België te Hasselt op naam van de vennootschap.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, OPGEMAAKT VOOR REGISTRATIE, UITSLUITEND MET HET OOG OP NEERLEGGING IN HET VENNOOTSCHAPSDOSSIER

Notaris Natalie Cabes

Houthalen-Helchteren

Een eensluidende uitgifte van de oprichtingsakte met volmacht wordt samen met dit document neergelegd.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

05/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 28.05.2016, NGL 26.08.2016 16500-0118-010

Coordonnées
IMMO EUPEN

Adresse
HEREBAAN-OOST 28 A 3530 HOUTHALEN-HELCHTEREN

Code postal : 3530
Localité : Helchteren
Commune : HOUTHALEN-HELCHTEREN
Province : Limbourg
Région : Région flamande