IMMO GV

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : IMMO GV
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 837.304.988

Publication

04/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 15.05.2014, NGL 27.06.2014 14239-0403-011
21/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 16.05.2013, NGL 17.06.2013 13187-0339-008
25/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 17.05.2012, NGL 19.06.2012 12190-0482-008
06/07/2011
ÿþ Mon 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



{

1111 QII II I Illnllllllllllll IN

*11102183*

Iveergetega ter gnrne cter rechtbank v. koophandel te TONGEREN

2'i -06- 2011

/14411

IP

De hoofdgriffier, Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0 8 3 7. 3 0 4 9 8 8

Benaming

(voluit) : IMMO GV

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 3660 Opglabbeek, Industrieweg Noord 1161

Onderwerp akte : OPRICHTING - STATUTEN

Uit een akte verleden voor notaris Ivo VRANCKEN te Genk op 22 juni 2011, dewelke binnen de wettelijke termijn ter registratie zal warden neergelegd, blijkt dat er een vennootschap is opgericht als volgt: OPRICHTERS:

1. De naamloze vennootschap IMMOPRO, met zetel te 3660 Opglabbeek, Industrieweg Noord 1161, met ondernemingsnummer BTW BE 0438.879.072, RPR Tongeren.

De vennootschap werd opgericht onder de naam 'Mathieu Gijbels' bij akte verleden voor notaris Jan Homans te Peer op 8 november 1989, (Bijlage Belgisch Staatsblad van 8 december 1989, nummer 891208-291).

De statuten werden meermaals gewijzigd en laatst ingevolge akte verleden voor notaris Jan Homans te Peer op 29 september 2000, (Bijlage Belgisch Staatsblad van 14 oktober 2000, nummer 20001014-508).

2. De heer GIJBELS Mathieu, genaamd Mathi, geboren te Bree op 11 mei 1971, (NN 71.05.11 187-39), echtgenoot van mevrouw MATHYS Catherine, gedomicilieerd te 3500 Hasselt, Lazarijstraat 156 bus 2.06, doch. feitelijk wonende te 2020 Antwerpen, Palmenlaan 12.

ARTIKEL 1 : RECHTSVORM  BENAMING: De vennootschap is een handelsvennootschap die de rechtsvorm van een naamloze vennootschap heeft aangenomen.

Haar benaming luidt: IMMO GV.

ARTIKEL 2 : ZETEL: De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 3660 Opglabbeek, Industrieweg Noord 1161.

ARTIKEL 3 : DOEL: De vennootschap heeft tot doel :

-Onderneming in onroerende goederen: de verwerving, de vervreemding, het beheer, de borgstelling, de uitbating, de verkaveling, de ordening, de huur en verhuring, het doen bouwen en verbouwen, de procuratie en het makelen in onroerende goederen, evenals alle onroerende verhandelingen in de meest ruime zin met inbegrip van onroerende leasing.

-De agentuur bij het afsluiten van verzekeringen, hypotheken, financieringen en projectontwikkeling.

-Consulting op het gebied van bedrijfsbeheer, management en marketing.

-Het coordineren van handelingen gericht op het ontwikkelen, bouwen en doen bouwen van bouwprojecten, het geven van instructies bij het houden van toezicht op de uitvoering van bouwprojecten, het verlenen van bemiddeling bij hypotheken en andere financiële transacties.

-Het adviseren in financiële, economische, sociale, organisatorische en administratieve zaken.

-Het beheren van roerende goederen, meer bepaald van aandelen, obligaties en allerhande roerende waarden met inbegrip de aankoop, de verkoop, en arbitrage van dergelijke waarden.

-De participatie, onder welke vorm ook, in de oprichting, ontwikkeling, omvor-ming en controle van alle ondernemingen, Belgische of buitenlandse, commerciële, financiële, industriële of andere, de verwerving van eender welke titels of rechten door middel van participatie, inbreng, onderschrijving, koop op vaste levering of aankoopoptie, verhandeling of op iedere andere wijze.

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die in verband staan met haar maatschappelijk doel. Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving in alle ondernemingen, vereniging of vennootschappen, die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, of waarvan het doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen.

Zij mag zich borg stelten of aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

De vennootschap kan ook de functie van bestuurder of vereffenaar van een andere vennootschap uitoefenen.

ARTIKEL 4 : DUUR: De vennootschap wordt opgericht vanaf 22 juni 2011 voor een onbeperkte duur.

ARTIKEL 5 : GEPLAATSTE KAPITAAL: Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt ÉÉNENZESTIGDUIZEND VIJFHONDERD EURO (61.500,00 EUR).

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van deraen te vertegenwoordigen

Verso - Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/07/2011- Annexes du Moniteur belge

INBRENG IN GELD: Het volledige kapitaal is geplaatst en op alle aandelen is gestort voor eenenzestigduizend vjjfhonderd euro (60.500,00 EUR).

VOLSTORTING - BAN KATTEST

Voormeld bedrag werd voorafgaand aan de akte gestort op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap 1MMO GV in oprichting met nummer 001-6450400-73.

De instrumenterende notaris bevestigt dat het voormelde gestort kapitaal voorafgaandelijk aan de oprichting in overeenstemming met artikel 449 van hei Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd werd op een bijzondere rekening nummer bij de BNP Paribas Fortis Bank te Overpelt, zoals blijkt uit een attest van voormelde instelling, afgeleverd op 20 juni 2011, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven.

ARTIKEL 6 : AANDELEN: Het kapitaal van de vennootschap wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder nominale waarde die allen stemrecht hebben.

ARTIKEL 9 : RAAD VAN BESTUUR: De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur samengesteld uit ten minste drie leden, al dan niet vennoten. Zij worden benoemd door de algemene vergadering voor de duur die de maximumduur voorzien in de wet niet mag overschrijden.

Hun ambt eindigt bij de sluiting van de jaarvergadering.

Evenwel indien de wet het toelaat en indien voldaan is aan de voorwaarden inzake het aantal oprichters en/of aandeelhouders opgelegd door de wet, kan de raad van bestuur samengesteld zijn uit twee leden.

ARTIKEL 15 : BEVOEGDHEDEN:

1. De raad van bestuur is bekleed met de meest uitgebreide macht om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen aan de algemene vergadering voorbehouden door de wet of onderhavige statuten.

2. De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, het bestuur van één of meer sectoren van haar activiteiten of de uitvoering van de beslissingen van de raad van bestuur delegeren aan hetzij één of meer bestuurders, gedelegeerd bestuurder(s) genoemd, aan directeurs of bijzondere volmachtdragers, al dan niet aandeelhouders. De raad, evenals de gevolmachtigden voor het dagelijks bestuur binnen het kader van dit bestuur, mogen eveneens specifieke bevoegdheden aan één of meer personen van hun keuze toekennen.

ARTIKEL 16: DIRECTIECOMITÉ  ADVISEREND COMITÉ

1. De raad van bestuur kan in zijn midden en onder zijn aansprakelijkheid één of meer adviserende comités oprichten. Hij omschrijft hun samenstelling en hun opdrachten.

2. Overeenkomstig artikel 524bis van het Wetboek van vennootschappen, mag de raad van bestuur zijn bevoegdheden overdragen aan een directiecomité, met uitzondering van de bepaling van het algemeen beleid, de beslissingen die door de wet specifiek aan de raad van bestuur worden voorbehouden en het toezicht op dit directiecomité.

De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur.

Het directiecomité oefent haar bevoegdheden uit onder toezicht van de raad van bestuur, voor dewelke het comité verantwoording moet afleggen over zijn handelingen en verslag moet uitbrengen.

De aanstelling van het directiecomité en de vertegenwoordigingsbevoegdheid van de directieleden is slechts tegenwerpelijk aan derden vanaf de dag van de bekendmaking in het Belgisch Staatsblad, behoudens indien de vennootschap bewijst dat deze derden er voordien kennis van hadden.

De beperkingen aan de bestuursbevoegdheid van het directiecomité, noch de eventuele interne taakverdeling, is aan derden tegenwerpelijk.

Indien een rechtspersoon wordt benoemd als directeur, dient deze overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen een natuurlijke persoon als 'vaste vertegenwoordiger" te benoemen, belast met de uitvoering van deze opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

3. Een lid van het directiecomité dat, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid van het comité behoort, stelt de andere leden hier-van in kennis voordat het comité beraadslaagt. Voorts moeten de voorschriften van artikel 524bis van het Wetboek van vennootschappen in acht worden genomen

ARTIKEL 17: VERTEGENWOORDIGING:

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, wordt de vennootschap in en buiten rechte geldig vertegenwoordigd door:

1.hetzij twee bestuurders, die gezamenlijk optreden;

2.hetzij door één gedelegeerd bestuurder, die afzonderlijk optreedt;

3.hetzij, binnen hun bevoegdheidssfeer, door de personen belast met het dagelijks bestuur: uit de openbaarmaking van hun benoeming moet in ieder geval blijken of de personen, die de vennootschap vertegenwoordigen, wat het dagelijks bestuur aangaat, de vennootschap ieder afzonderlijk, gezamenlijk, dan wel als college verbinden;

4. hetzij, indien de raad van bestuur een directiecomité heeft aangesteld en daarbij de vertegenwoordigingsbevoegdheid heeft voorzien voor een bepaald directielid, door dit aangeduid directielid;

5.hetzij, binnen de perken van hun mandaat, door de bijzondere gevolmachtigden.

ARTIKEL 20 : TOEZICHT: Het toezicht van de vennootschap wordt uitgeoefend door de aandeelhouders. Iedere aandeelhouder bezit het recht van onderzoek en toezicht op de maatschappelijke verrichtingen. Hij mag zonder verplaatsing inzage nemen van al de boeken, briefwisseling, de processen-verbaal en over het algemeen van al de geschriften der vennootschap; eventueel mag hij zich laten bijstaan door een accountant of bedrijfsrevisor, zoals wettelijk voorzien.

Indien de wet daartoe verplicht of bij gebreke aan wettelijke verplichting, indien de algemene vergadering ertoe beslist, wordt de controle over de verrichtingen der vennootschap opgedragen aan één of meer commissarissen, benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaren en wordt hun vergoeding vastgesteld door de algemene vergadering.

ARTIKEL 21 : ALGEMENE VERGADERING: Elk jaar op de derde donderdag van de maand mei om 9 uur, en indien die dag een wettelijke feestdag is, op de eerstvolgende werkdag, zal de gewone algemene vergadering gehouden worden in de zetel van de vennootschap of op een andere plaats aangeduid in de bijeenroeping.

De eerste algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar 2012.

ARTIKEL 23: STEMMINGEN.

(a) Elk aandeel geeft recht op één stem.

(b) De vennoot die niet persoonlijk op de algemene vergadering zal kunnen aanwezig zijn, mag zijn stem vooraf schriftelijk uitbrengen of zich door een lasthebber laten vertegenwoordigen.

De lasthebber moet zelf stemgerechtigde vennoot zijn; minderjarigen, ontzetten en rechtspersonen mogen evenwel vertegenwoordigd worden door een lasthebber of vertegenwoordiger die geen stemgerechtigde vennoot is, hetgeen eveneens geldt als de vennootschap slechts twee stemgerechtigde vennoten telt.

ARTIKEL 30 : BOEKJAAR: Het maatschappelijk boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van hetzelfde kalenderjaar.

Het eerste boekjaar begint op heden en eindigt op 31 december 2011.

ARTIKEL 32 : WINSTVERDELING: Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van tenminste één/twintig- . ste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting toi deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

. De aanwending van het winstsaldo wordt volledig overgelaten aan de beslissing van de algemene verga-

" dering, mits inachtneming van de beperkingen voorzien in de wet.

ARTIKEL 34: ONTBINDING  VEREFFENING:

Ingeval van ontbinding van de vennootschap zal het liquidatiesaldo in gelijke delen worden verdeeld onder al de aandelen.

BENOEMING BESTUURDERS: Het aantal bestuurders wordt vastgesteld op twee en worden benoemd tot deze functies:

1.De heer GIJBELS Mathieu, voornoemd.

2.De heer LENAERTS Danny, voornoemd.

De bestuurders worden benoemd vanaf 22 juni 2011 met dien verstande dat zij vanaf 22 juni 2011 tot op de datum van neerlegging overeenkomstig de wet, zullen optreden als volmachtdragers van de gezamenlijke vennoten en dat zij vanaf het ogenblik van de neerlegging zullen optreden als orgaan van de vennootschap overeenkomstig de bepalingen van de statuten en het Wetboek van vennootschappen. Zij hebben de bevoegdheid om reeds vódr de neerlegging over te gaan tot benoeming van de voorzitter van de raad van bestuur en de gedelegeerd-bestuurders overeenkomstig de bepalingen van de oprichtingsakte, welke benoemingen ook na de . neerlegging zullen blijven gelden voor de rechtspersoon, onder voorbehoud van ontslag overeenkomstig de statuten en de wettelijke bepalingen.

De duur van de toegekende mandaten gaat in op 22 juni 2011 en vervalt onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar 2017.

De toegekende mandaten zijn onbezoldigd.

BENOEMING COMMISSARISSEN: Iedere vennoot heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris, voor zover de vennootschap op grond van de geldende wettelijke bepalingen niet verplicht is één of meer commissarissen te benoemen. De vennoten kunnen zich laten bijstaan door een accountant.

Indien de vennootschap een commissaris moet benoemen, gebeurt dit door de algemene vergadering onder de opschortende voorwaarde van het verkrijgen van rechtspersoonlijkheid.

RAAD VAN BESTUUR: De hiervoor aangestelde bestuurders, onmiddellijk in een raad van bestuur samengekomen, hebben met éénparigheid van stemmen volgende beslissingen genomen:

a.wordt aangesteld als voorzitter van de raad van bestuur:

- de heer GIJBELS Mathieu, voornoemd.

b.worden aangesteld als gedelegeerd-bestuurders:

- de heer GIJBELS Mathieu, voornoemd;

- de heer LENAERTS Danny, voornoemd.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

ENKEL UITGEREIKT MET HET OOG OP NEERLEGGING TER GRIFFIE VAN DE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditite van de oprichtingsakte;

- 2 volmachten

Notaris Ivo VRANCKEN

Op de laatste blz van Luik 6 vermeiden : Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende no:ans heizij van de perso(o)n;en)

bevoegd de rechtsperscon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

f ,"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

20/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 19.05.2016, NGL 14.06.2016 16175-0053-010

Coordonnées
IMMO GV

Adresse
INDUSTRIEWEG 1161 3660 OPGLABBEEK

Code postal : 3660
Localité : OPGLABBEEK
Commune : OPGLABBEEK
Province : Limbourg
Région : Région flamande