IMMO HAUMONT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : IMMO HAUMONT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 836.523.644

Publication

31/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 28.08.2012, NGL 30.08.2012 12481-0067-010
06/06/2011
ÿþ Mai 2.7

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



1 " iioeao13"

' Neergelegd ter grillie der rechtbank v. koophandel te TONGEREN

2 h -05- 2011 F

r,/

De Hoofdgriffier, Griffie

Ondernemingsnr : 0 8 3 6. 5 2 3. 6 4 4

Benaming

(voluit) : Immo Haumont

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3665 As, Grotstraat 80

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een akte verleden voor het ambt van meester Dirk VANDERSTRAETEN, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap onder rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Goossens & Vanderstreeten, met zetel te 3660 Opglabbeek, Weg naar Zwartberg 24, op 20 mei 2011, blijkt dat door 1. de heer HAUMONT Jos Marie Julien, geboren te Niel-bij-As, op 19 februari 1962, 519 en zijn echtgenote mevrouw JAEKEN Karin Francisca Maria, geboren te Mortsel op 29 november 1963, samenwonende te 3665 As, Grotstraat 80 en gehuwd te Opglabbeek op 25 september 1987 onder het huidig wettelijk huwelijksvermogensstelsel, oorspronkelijk zonder huwelijkscontract, en nadien een eerste maal gewijzigd bij akte verleden voor notaris Philip Goossens, te Opglabbeek, op 31 januari 2008, en een tweede maal gewijzigd bij akte verleden voor dezelfde notaris op 01 april 2008.

2.de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid HAUMONT, waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 3665 As, Grotstraat 80, RPR Tongeren, ondernemingsnummer 0437.716.854, en als BTW-belastingplichtige geregistreerd onder 8TW-nummer BE 437.716.854. Vennootschap opgericht onder de benaming "MATHIEU HAUMONT EN ZOON" bij akte die werd verleden voor notaris Philip Goossens op 13 juni 1989, akte die nadien bij uittreksel werd bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 08 juli 1989, onder het nummer 890708-464 en waarvan de statuten het laatst werden gewijzigd ingevolge besluiten genomen door de buitengewone algemene vergadering der vennoten, die werd gehouden op 22 december 2010, waarvan de notulen werden vastgesteld in een akte die werd verleden voor geassocieerd notaris Dirk Vanderstraeten, op dezelfde datum en nadien bij uittreksel bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 20 januari 2011, onder nummer 0011172. De vennootschap, overeenkomstig artikel 19 van haar statuten, vertegenwoordigd door één zaakvoerder, te weten voornoemde mevrouw JAEKEN Karin, tot die hoedanigheid benoemd door de bijzondere algemene vergadering der vennoten die werd gehouden op 30 november 2007, en nadien bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 5 februari 2008, onder nummer 08020512,

een handelsvennootschap opgericht werd onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met als maatschappelijke benaming "Immo Haumont", met zetel te 3665 As, Grotstraat 80 en waarvan het kapitaal ¬ 18.600,00 bedraagt, verdeeld in 186 gelijke aandelen, zonder vermelding van nominale waarde.

* Voornoemde echtgenoten HAUMONT-JAEKEN, verklaren in te schrijven op 1 aandeel, tegen de prijs van ¬ 100,00 per aandeel en doet een inbreng In geldspeciën van ¬ 100,00.

* Voomoemde besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid HAUMONT, verklaart in te schrijven op 185 aandelen, tegen de prijs van ë 100,00 per aandeel en doet een inbreng in geldspeciën van ¬ 18.500,00.

* Als vergoeding voor hun inbreng in geldspeciën worden aan de echtgenoten HAUMONT-JAEKEN, die verklaren te aanvaarden, het ene aandeel, waarop zij hebben ingeschreven, toegekend.

* Als vergoeding voor haar inbreng in geldspeciën wordt aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid HAUMONT, die verklaart te aanvaarden, de honderd vijfentachtig aandelen, waarop zij heeft ingeschreven, toegekend.

De oprichters stellen vast en verklaren dat :

-het aandeel, waarop door voornoemde echtgenoten HAUMONT-JAEKEN werd ingeschreven, volstort werd ten belope van ¬ 50,00.

-de aandelen, waarop door voomoemde besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid HAUMONT werd ingeschreven, volstort werden ten belope van ¬ 9.250,00.

Door voornoemde echtgenoten HAUMONT-JAEKEN dient bijgevolg nog ¬ 50,00 volstort te worden. Door voornoemde vennootschap HAUMONT dient bijgevolg nog ¬ 9.250,00 volstort te worden.

De gemelde bedragen zijn bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening geopend bij ING Opglabbeek, op naam van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid in oprichting. Het "bankattest", afgeleverd door voomoemde financiële instelling op 16 mei 2011, wordt door de oprichters aan

-.ondergetekende_geassocieerde. notaris.Dirk.Vanderstraeten overhandigd.die het .zal .bewaren

.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

e Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen hi et-Bé1gisch Staatsblad --06/06/2011- Annexe -du-Moniteur-belge

De oprichters verklaren de statuten van de vennootschap vast te stellen zoals hierna volgt (bij uittreksel).

-De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam "Immo Haumont".

-De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3665 As, Grotstraat 65.

-De vennootschap heeft tot doel :

-het verwezenlijken, hetzij voor haar rekening, hetzij voor rekening van derden, of in deelneming met anderen, van alle mogelijke transacties in onroerende goederen zoals onder meer de aankoop en verkoop van gronden en gebouwen; het verkavelen; de projectontwikkeling; het laten bouwen of oprichten van gebouwen; het huren, verhuren en beheren, exploiteren en valoriseren van gronden en gebouwen; evenals alle welkdanige onroerende verhandelingen in de meest ruime zin van het woord;

-het organiseren van bouw- en afbraakwerken;

-de verkoop en aankoop van alle bouw- en afbraakmaterialen, en alle aanverwante artikelen in de bouwsector die verband houden met de bedrijvigheid van de vennootschap;

-het verlenen aan ondernemingen waarin zij deelneemt en aan derden, al dan niet bezoldigd, van alle bijstand, hetzij technisch, industrieel, commercieel of administratief, hetzij financieel, met inbegrip van de borgstelling, avalgeving, of inpandgeving van onroerende goederen;

-consulting op het gebied van beheer en management;

-het beheren van beleggingen, vermogens en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar maatschappelijk doel verband houden;

-het voor eigen rekening aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; -deze opsomming is niet beperkend.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken op alle wijzen die haar het meest geschikt voorkomen, zowel in het binnen als in het buitenland. Zij mag alle beheers, commerciële, productieve, financiële, industriële, burgerlijke, roerende en onroerende verrichtingen doen, die zich erbij rechtstreeks of onrechtstreeks aansluiten of die van aard zouden zijn om de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken, te bevorderen of te beveiligen, dit zowel in België als in het buitenland. Zij mag alle zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel. De vennootschap kan ook de functie van bestuurder of vereffenaar van een andere vennootschap uitoefenen. De vennootschap mag, zowel in België als in het buitenland, op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen, die hetzelfde, een soortgelijk of een samenhangend doel hebben, of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen.

-De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

- Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttien duizend zeshonderd euro nul cent (¬ 18.600,00) en is volledig geplaatst.

Het is vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) gelijke aandelen zonder vermelding van waarde. -De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

-De zaakvoerder(s) is/zijn bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.lndien er meer dan één zaakvoerder is, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen. Zijn er twee of meer dan twee zaakvoerders in functie dan vormen zij samen de zaakvoerdersraad. De besluiten van deze zaakvoerdersraad worden genomen met de gewone meerderheid der geldig uitgebrachte stemmen en dit ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde zaakvoerders.

-Iedere zaakvoerder kan de vennootschap in en buiten rechte vertegenwoordigen.

-De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de vierde dinsdag van de maand augustus om 20.00 uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

-Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 01 april van ieder jaar en eindigt op 31 maart van het daarop volgende jaar.

-Jaarlijks wordt van de nettowinst van de vennootschap ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het kapitaal bedraagt. De aanwending van het saldo van de nettowinst wordt volledig overgelaten aan de beslissing van de algemene vergadering.

De oprichters verklaren :

1. dat bij wijze van overgang, het eerste boekjaar begint op 20 mei 2011 en eindigt op 31 maart 2012 met dien verstande dat het alle verrichtingen zal omvatten die sedert 01 april 2011 voor rekening van de vennootschap in oprichting werden gedaan en dit bij toepassing van het artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen en dat alle in naam van de in oprichting zijnde vennootschap aangegane verbintenissen worden thans door de vennootschap uitdrukkelijk overgenomen en bekrachtigd;

2. dat de eerste jaarvergadering zal gehouden worden op 28 augustus 2012.

De oprichters verklaren als niet-statutaire zaakvoerder te benoemen voor een onbepaalde duur, te rekenen

vanaf 20 mei 2011: voornoemde heer HAUMONT Jos Marie Julien, geboren te Niel-bij-As, op 19 februari 1962,

ans wonende te 3665 As, Grotstraat 80, hier aanwezig en die verklaart zijn mandaat te aanvaarden.

Tegelijk hiermee neergelegd :

uitgifte akte;

Getekend, geassocieerd notaris Dirk Vanderstraeten

an Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 25.08.2015, NGL 23.09.2015 15593-0415-011

Coordonnées
IMMO HAUMONT

Adresse
GROTSTRAAT 80 3665 AS

Code postal : 3665
Localité : AS
Commune : AS
Province : Limbourg
Région : Région flamande