IMMO OMI

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : IMMO OMI
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 543.339.758

Publication

31/12/2013
ÿþ Mod Word 11.1

teui.g In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van _ulk B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

11 »12- 2013

HA%rde

Ondernemingsnr : .

Benaming

(voluit) : IMMO OMI (verkort) :

Rechtsvorm: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel 3930 Hamont-Achel - Moiensteenstraat 25

(volledig adres)

Onderwerp akte OPRICHTING UIT PARTIËLE SPLITSING VAN DE BVBA VAN A TOT Z

Uit de akte verleden voor notaris Wendy GEUSENS te Hamont-Achel (Hamont) op veertien november tweedui-izend en dertien, blijkt dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht uit de partiêle splitsing van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "VAN A TOT Z", met zetel te 3930 Hamont-Achel, Oude Watertorenstraat 25 ingeschreven in het rechtspersonenregister te Hasselt onder nummer 0437.156.036 en met BTW-nummer BE 0437.156.036, waarvan hierna een uittreksel van de statuten overeenkomstig artikel 69 van het Wetboek van Vennootschappen:

Oprichter

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VAN A TOT Z, met zetel te 3930 Hamont-Achel, Oude Watertorenstraat 25, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Hasselt onder nummer 0437.156.036 en met BTW-nummer 0437.156.036.

Rechtsvorm en naam

De vennootschap neemt de vorm aan van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij verkrijgt de naam «IMMO 0M1».

Zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 3930 Hamont-Achel, Molensteenstraat 25.

Doel van de vennootschap

De vennootschap heeft als doel:

DOndememing in onroerende goederen, welke onder meer omvat: de verwerving, de vervreemding, het beheer, de uitbating, de valorisatie, de verkaveling, de ordening, de huur en de verhuur, het doen bouwen en verbouwen, de procuratie, onroerende leasing en roerende leasing

oTussenhandelaar, de makelarij evenals welkdanige onroerende verhandeling in de meest ruime zin, met inbegrip van onroerende leasing,

r3De participatie, onder welke vorm het ook zij, in de oprichting, ontwikkeling, omvorming en controle van aile ondememingen, Belgische of buitenlandse, commerciële, financiële, industriële of andere; de verwerving van eender welke titels of rechten door middel van participatie, inbreng, onderschrijving, koop, aankoopcptie, verhandeling, of op iedere andere wijze,

ol.litoefenen van bestuursmandaten in binnen en buitenlandse vennootschappen, al dan niet dochtervennootschappen.

oOnderneming voor het beheer van eigen beleggingen en eigen vermogens.

De vennootschap mag zich borgstellen en onroerende goederen in pend geven of hypothekeren voor verbintenissen door derde personen aangegaan.

Zij mag eveneens al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pend geven en aval verlenen in het voordeel van derden.

Het verlenen aan de ondernemingen waarin zij deelneemt of niet deelneemt, al dan niet bezoldigd, van aile bijstand, hetzij technisch, commercieel, administratief op het vlak van algemeen beheer, hetzij financieel.

Het optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen door gehele of gedeeltelijke overname van aandelen: in de meest ruime betekenis, het deelnemen aan emissieverrichtingen van aandelen en vastrentende waarden door intekening, waarborg, plaatsing, verhandeling of anderszins, alsmede het verwezenlijken van om het even welke verrichting inzake portefeuille- of kapitaalbeheer.

De vennootschap kan overgaan tot alle handelsactiviteiten, nijverheidsverrichtingen, financiële en onroerende verrichtingen, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen, dit zowel in België als in het buitenland.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Zij zal door aile middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan alle ondernemingen of vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardig of aan verwant doel nastreven, of die van aard zijn grondstoffen te verschaffen of de afzet van haar producten te vergemakkelijken.

Duur

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

Bedrag en samenstelling van het maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd (E 18.600,00) en is verdeeld in duizend (1000) aandelen zonder nominale waarde, die elk een gelijk deel van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De inbreng in natura bestaat uit een deel van het vermogen ten gevolge van de partiële splitsing van de vennootschap VAN A TOT Z, met zetel te 3930 Hamont-Achel, Oude Watertorenstraat 25, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Hasselt onder nummer 0437,156.036 en met BTW-nummer 0437,156.036, zoals beschreven in het splitsingsvoorstel en het verslag van de bedrijfsrevisor.

Over de inbreng In natura is door een bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA "HUBERT VENCKEN", met maatschappelijke zetel te 3960 Bree, Bruglaan 311 ingeschreven onder nummer B-00137-1990 in het register der bedrijfsrevisoren (lijst der burgerlijke vennootschappen), vertegenwoordigd door de heer Hubert Vencken, bedrijfsrevisor, ingeschreven in het IBR-ledenregister der natuurlijke personen onder nummer 1986-N-009261 kantoorhoudende te 3960 Bree, Bruglaan 31 besluit met de volgende woorden:,

"Uit mijn onderzoek met betrekking tot de geplande inbreng in nature van de activa- en pas-sivabestanddelen van BVBA VAN A TOT Z naar aanleiding van de partiële splitsing van de BVBA ten bedrage van E 80.109,34 in de op te richten BVBA IMMO OMI is gebleken dat:

1.de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in nature en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van het In te brengen onroerend goed en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

2.de beschrijving van de inbreng in natura aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid beantwoordt;

3.de door de partijen toegepaste waarderingswijze in het geheel genomen en onder normale omstandigheden bedrijfseconomisch verantwoord is en leidt tot een inbrengwaarde van E 80.109,34. In het kader van de geplande splitsingsoperatie kan deze methode van waardering aan boekwaarden als logisch en aanvaardbaar weerhouden worden;

4.de als tegenprestatie verstrekte vergoeding uit 1,000 aandelen bestaat van BVBA IMMO OM1 aan de aandeelhouders van BVBA VAN A TOT Z.

Mijn opdracht bestaat er echter niet in een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting,

Onderhavig verslag werd opgesteld in het kader van de geplande inbreng in nature bij de oprichting van de BVBA IMMO CMI, onder opschortende voorwaarde van de realisatie van de voorgenomen partiële splitsing van de bestaande BVBA VAN A TOT Z. Het huidige verslag mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Gedaan te Bree, 14 oktober 2013, Hubert VENCKEN Bedrilfsrevisorl3VBA."

Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Zij worden benoOrnd door de statuten of door de algemene vergadering die de duur van hun op-dracht bepaalt.

De bevoegdheid van de zaakvoerder gaat in op datum van neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel.

De duur van het mandaat van een statutaire zaakvoerder is onbeperkt, en zijn afzetting kan slechts plaatshebben om ernstige redenen.

Bevoegdheden zaakvoerders

De enige zaakvoerder of elke zaakvoerder afzonderlijk zo er meerderen zijn, heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om aile daden van beschikking, van beheer en bestuur, die de venncotschap aanbelangen, te stellen, in het kader van het doel van de vennootschap.

Al wat door de wet of onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene vergadering, valt in hun bevoegdheid.

Ingeval van tegenstrijdig belang met de vennootschap zal (zullen) de zaakvoerder(s) handelen overeenkomstig de wettelijke bepalingen dienaangaande.

Iedere zaakvoerder, afzonderlijk optredend, is bevoegd om de vennootschap te vertegenwcordigen in en buiten rechte.

In al de akten, waarbij de aansprakelijkheid van de vennootschap betrokken is, moet de handtekening van de zaakvoerder(s) en andere aangestelden van de vennootschap onmiddellijk worden voorafgegaan of gevolgd door de aanduiding van de hoedanigheid krachtens dewelke zij optreden.

Begin en einde van het boekjaar

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar. Het eerste boekjaar gaat in de dag van de neerlegging ter griffie van een uittreksel van deze akte en wordt afgesloten op eenendertig december tweeduizend en dertien.

Controle

De controle op de vennootschap wordt uitgeoefend door één of meerdere commissarissen zo de wettelijke' bepalingen de benoeming van een commissaris voorzien of wanneer de algemene vergadering tot deze benoeming besluit.

ledere commissaris wordt benoemd door de algemene vergadering voor de termijn van drie jaar,

Hun opdracht eindigt onmiddellijk na delaaNergadering van het jaar waarin hij vervalt.

De bezoldiging van de commissarissen wordt vastgesteld door de algemene vergadering, rekening houdend met de controlenormen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren. Deze bezoldiging bestaat in een vaet bedrag, dat bij de aanvang en voor de duur van hun opdracht wordt vastgesteld. Zij kan worden gewijzigd met instemming van partijen Buiten die bezoldiging mogen de commissarissen geen enkel voordeel, in welke vorm ook, van de vennootschap ontvangen,

Reserves  winstverdeling  verdeling vereffeningssaldo

De algemene vergadering beslist over de bestemming van het resultaat. De netto te bestemmen winst, zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met aile reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Onder netto actief moet worden verstaan: het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

Na betaling van aile schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdeelt/verdelen de vereffenaar(s) het netto-actief in geld of in effecten, onder de vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten.

Tevens worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn, op dezelfde wijze verdeeld. Indien op alle aandelen niet in gelijke verhouding is gestort, moet/moeten de vereffenaar(s), alvorens over te gaan tot de in het vorige lid bepaalde verdeling, met dit onderscheid van toestand rekening houden en het evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door inschrijving van bijko-mende stortingen ten laste van de effecten waarop niet voldoende is gestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geld of in effecten, ten bate van de in een hogere verhouding volgestorte effecten.

Jaarvergadering

Ieder jaar, de derde vrijdag van juni om twintig uur moet een jaarvergadering gehouden worden, die verplicht gehouden wordt in de gemeente van de zetel van de vennootschap.. Indien deze dag een feestdag is, wordt de vergadering de daaraan voorafgaande werkdag, op hetzelfde uur gehouden. De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden de derde vrijdag van juni van het jaar tweeduizend en veertien.

Benoeming zaakvoerders

Het aantal zaakvoerders wordt bepaald op twee.

-de heer VAN OVERLOOP Patrick François Julia, wonende te 3930 Hamont-Achef, Molensteenstraat 25, -mevrouw KNEVELS Hilde Catharina Maria Elisa, wonende te 3930 Hamont-Achel, Molensteenstraat 25. De zaakvoerder, afzonderlijk optredend, is bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten

reohte.

Voor ontledend uittreksel

Notaris Wendy Geusens

Samen hiermee neergelegd: de expeditie van de akte, het verslag van de oprichter en het verslag van de bedrijfsrevisor inzake de inbreng in nature.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

'.à...

:" _. a Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

ik





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
IMMO OMI

Adresse
MOLENSTEENSTRAAT 25 3930 HAMONT-ACHEL

Code postal : 3930
Localité : Achel
Commune : HAMONT-ACHEL
Province : Limbourg
Région : Région flamande