IMMO SCHAEKEN & SOUVEREYENS

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : IMMO SCHAEKEN & SOUVEREYENS
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 505.930.917

Publication

15/12/2014
ÿþOndernemingsnr :

Benaming

(voluit) : Immo Schaeken & Souvereyens

(verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap Onder Firma

Zetel : Nieuwen Dijk 12, 3520 ZONHOVEN

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Heden 4 november 2014 zijn te Zonhoven de hierna genoemde natuurlijke personen samengekomen voor de oprichting van een vennootschap onder firma.

De heer Schaeken Patrick, geboren te Zolder, op veertien juni negentienhonderd negenenzestig, gehuwd,: wonende te 3520 Zonhoven, Nieuwen Dijk 12, met nationaal nummer 69.06.14-155.43.

Mevrouw Souvereyns Peggy, geboren te Hasselt, op twintig mei negentienhonderd zesenzeventig, gehuwd,' wonende te 3520 Zonhoven, Nieuwen Dijk 12 met nationaal nummer 76.05.20-232.23.

Tussen deze personen wordt overeengekomen een vennootschap op te richten onder de volgende. voorwaarden:

Benaming  zetel -- doel  duur.

Artikel 1.

Er wordt een vennootschap onder firma opgericht met als vennootschappelijke benaming " Immo

Schaeken & Souvereyns".

Artikel 2.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Zonhoven, Nieuwen Dijk 12. Hij mag bij beslissing van de

zaakvoerder overgebracht worden naar elke plaats in het Nederlandstalig landsgedeelte en in Brussel.

Artikel 3.

De vennootschap heeft tot doet in België en in het buitenland, uitsluitend voor eigen rekening en in eigen naam:

1.het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten;

2.het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

3.het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of -ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin: ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen. ,

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële; tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mal W,rd 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

RECHTBANK van KOOPHANDEL

te ANTWERPEN, afdeling HASSELT

0 4 DEC. 2014

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zich zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. Zij kan alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen aangaan of toestaan.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen aile commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Artikel 4.

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

Vennoten.

Artikel 5,

Alle oprichters zijn vennoten en zij zijn hoofdelijk aansprakelijk voor alle verbintenissen namens de

vennootschap aangegaan.

Artikel 6.

Andere vennoten kunnen slechts na schriftelijke toestemming van aile medevennoten toetreden, zij moeten steeds de vereiste kwalificaties hebben om met de overige vennoten aan de gezamenlijke beroepsuitoefening deel te nemen.

Artikel 7.

Buiten de toestemming van alle medevennoten mogen de vennoten hun rechten in de vennootschap niet overdragen, noch opdracht geven aan een derde om hen in de vennootschap te vertegenwoordigen.

Bij overlijden van een vennoot gaan zijn rechten niet over op zijn erfgenamen maar wordt hen een vergoeding toegekend. De waarde hiervan zal bepaald worden door de betrokken partijen, ingeval van betwisting, door een deskundige, aan te stellen door de partijen of, zoniet door de voorzitter van de Rechtbank van Koophandel, waar de maatschappelijke zetel gevestigd is.

Maatschappelijk kapitaal.

Artikel 8.

Bij oprichting van de vennootschap wordt het maatschappelijk kapitaal vastgesteld op E 500,00

(vijfhonderd euro). Dit bedrag wordt bij wijze van storting in contanten door iedere vennoot voor een gelijk deel volgestort.

Vertegenwoordiging.

Artikel 9.

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders welke worden aangesteld door de

algemene vergadering der vennoten, hun mandaat is onbezoldigd.

De oprichters benoemen hierbij tot zaakvoerders voor onbepaalde duur en met de volledige bevoegdheid

voor alle verbintenissen zonder beperking van bedrag

De heer Schaeken Patrick met nationaal nummer 69.06.14-155.43;

Mevrouw Souvereyns Peggy met nationaal nummer 76.05.20-232.23.

De zaakvoerders zijn belast met het volledige bestuur.

Algemene vergadering.

Artikel 10.

De algemene vergadering -- rechtsgeldig samengesteld, vertegenwoordigd alle vennoten.

De algemene vergadering beslist onder meer aver:

De aanvaarding van nieuwe vennoten.

Goedkeuring van de jaarrekening en aanwending van de winst of verlies.

Wijziging van de statuten.

Artikel 11.

r.

" Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij liet Bëlgisel Staatsblad -15/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ieder jaar zal een algemene vergadering der vennoten gehouden worden op de tweede donderdag van de maand mei, of de eerstvolgende werkdag indien dit een wettelijke feestdag is, om 14.00 uur op de maatschappelijke zetel van de vennootschap.

De beslissingen van de algemene vergadering worden genomen bij gewone meerderheid der aanwezige stemmen, behoudens wanneer in het Wetboek van Vennootschappen bijzondere meerderheden worden voorzien.

Artikel 12.

De algemene vergadering kan daarenboven in buitengewone zitting worden bijeengeroepen door iedere .' vennoot die oordeelt dat het belang van de vennootschap zulks vereist. Daartoe moeten de vennoten ten minste veertien dagen op voorhand per aangetekende brief tot deze algemene vergadering worden opgeroepen. Deze oproeping vermeldt de agenda.

Boekjaar  jaarrekening  resultaatverwerking.

Artikel 13.

Het boekjaar loopt van één januari tot éénendertig december van ieder jaar. Ten uitzonderlijke titel neemt

het eerste boekjaar een aanvang op heden en eindigt op éénendertig december tweeduizend vijftien.

Artikel 14.

Op éénendertig december van ieder jaar en voor het eerst op eenendertig december tweeduizend vijftien,

wordt er een inventaris en jaarrekening opgemaakt overeenkomstig de geldende wettelijke bepalingen.

Artikel 15.

De nettowinst wordt tussen de vennoten verdeeld in dezelfde verhouding als het aantal aandelen in zijn bezit. De vennoten mogen bij enkele meerderheid van stemmen beslissen een reservefonds te vormen, geheel of gedeeltelijk vooraf genomen op de winsten. Zij zullen eveneens, bij enkele meerderheid van stemmen mogen beslissen dat de gereserveerde winst uit vorige jaren geheel of gedeeltelijk zal worden uitgedeeld, hetzij bovenop de winst van het afgesloten jaar, hetzij bij gebrek aan winst.

Artikel 16.

Bij beslissing van de vennoten niet tweederde- meerderheid kan aan iedere vennoot bovenop zijn aandeel in de winst, een vergoeding worden toegekend die voor elkeen zal bepaald worden volgens de aard van zijn werkzaamheden in de vennootschap. Deze vergoedingen zullen als wedden of vertegenwoordigingskosten bij de algemene kosten gerekend worden.

De eenmaal toegekende vergoeding kan later niet meer gewijzigd worden door de vergadering van vennoten buiten de toestemming van de betrokken vennoot om.

Artikel 17.

De verliezen zullen onder de vennoten verdeeld worden in dezelfde evenredigheid als deze die voorzien is

voor de verdeling van de winsten.

Ontbinding.

Artikel 18.

De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden, het ontslag, de uitsluiting, schorsing of

onbekwaam verklaring van een vennoot.

De vennootschap wordt wel ontbonden indien de algemene vergadering daartoe beslist met eenparigheid

van de stemmen.

Artikel 19.

In geval van ontbinding wordt een vereffenaar aangesteld die zal handelen overeenkomstig de bepalingen

van het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 20.

Op de netto-opbrengst van de vereffening zullen de vennoten hun inbrengen terugnemen. Het saldo zal '

worden verdeeld volgens in dezelfde verhouding als het aantal aandelen in bezit.

Het eventueel nettoverlies zal volgens dezelfde verhouding verdeeld worden onder de vennoten.

Deze oprichtingsakte werd opgesteld in drie originele exemplaren, waarvan één exemplaar bestemd is voor elk van de partijen en één exemplaar voor de neerlegging op de Rechtbank van Koophandel.

Opgesteld te Zonhoven op 4 november 2014.

Dhr. Schaeken Patrick Mevr.Souvereyns Peggy

Op de laatste biz, van Luik B vermelden _ Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
IMMO SCHAEKEN & SOUVEREYENS

Adresse
NIEUWEN DIJK 12 3520 ZONHOVEN

Code postal : 3520
Localité : ZONHOVEN
Commune : ZONHOVEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande