IMMO STEYFKENS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : IMMO STEYFKENS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 865.552.180

Publication

06/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 16.06.2013, NGL 30.08.2013 13541-0091-011
05/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 16.06.2012, NGL 28.08.2012 12487-0144-011
07/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 16.06.2011, NGL 31.08.2011 11520-0453-011
24/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 16.06.2010, NGL 18.08.2010 10424-0361-011
13/04/2015
ÿþ Mod Word 17.1

r F4 : In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

i 11,11110311110

Nnargoleud lor [lrlfflo dar roi;l%lbank y. koophandel Aiily/men, afd.'rongerea

31 .03- 205

De griffier, Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernerningsnr : 0865.552.180

Benaming

(voluit) : IMMO STEYFKENS

(verkort)

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3600 Genk, Klotbroek 63 B

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerleggen Fusievoorstel voor de met een fusie door overneming gelijkgestelde transactie

De raad van bestuur van NV DERK en de zaakvoerder van BV BVBA IMMO STEYFKENS stellen een fusie voor tussen beide vennootschappen, met als gemeenschappelijke bedoeling om alle activa en passiva van BV BVBA IMMO STEYFKENS over te dragen naar NV DERK (hier-na genoemd de "Fusie").

Aangezien 100 % van de aandelen in BV BVBA IMMO STEYFKENS eigendom zijn van NV DERK, wordt de Fusie beschouwd als een "met fusie door overneming gelijkgestelde verrich-ting" in de zin van artikel 676 W. Venn.:

"Tenzij anders bij wet bepaald, wordt met fusie door overneming gelijkgesteld:

1.de rechtshandeling waarbij het gehele vermogen van één of meer vennootschappen, zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening overgaat op een andere vennootschap die reeds houdster is van al hun aandelen en van de andere effecten waaraan stemrecht in de algemene vergadering is verbonden;

2.de rechtshandeling waarbij het gehele vermogen van één of meer vennootschappen, zowel de rechten als de verplichtingen, ais gevolg van ontbinding zonder vereffening overgaat op een andere vennootschap, wanneer al hun aandelen en de andere effecten waaraan stemrecht in de algemene vergadering is verbonden, in handen zijn ofwel van die andere vennootschap, ofwel van tussenpersonen van die vennootschap, ofwel van die tussenpersonen en van die vennootschap,"

De procedure van de Fusie wordt dan ook beheerst door de artikelen 719 e.v. W. Venn. Overeen-komstig artikel 719 W. Venn. hebben NV DERK en BV BVBA IMMO STEYFKENS het nodige gedaan voor de redactie van een fusievoorstel, overeenkomstig artikel 719 W. Venn.:

"De bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen stellen bij authentieke of bij on-derhandse akte

een fusievoorstel op.

In het fusievoorstel worden ten minste vermeld:

1.de rechtsvorm, de naam, het doel en de zetel van de te fuseren vennootschappen;

2.de datum vanaf welke de handelingen van de over te nemen vennootschap boekhoudkundig geacht

worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap;

3.de rechten die de overnemende vennootschap toekent aan de vennoten van de over te nemen

vennootschappen, die bijzondere rechten hebben, alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen, of

de jegens hen voorgestelde maatregelen;

4.ieder bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren

vennootschappen.

Het fusievoorstel moet door elke vennootschap die bij de fusie betrokken is uiterlijk zes weken voor de algemene vergadering die over de fusie moet besluiten, ter griffie van de rechtbank van koophandel waar haar respectievelijke maatschappelijke zetel is gevestigd worden neergelegd en bekendgemaakt bij uittreksel overeenkomstig artikel 74 of in de vorm van een mededeling overeenkomstig artikel 75, die een hyperlink bevat naar een eigen website."

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

1.DE RECHTSVORM, VENNOOTSCHAPSNAAM, HET DOEL EN DE ZETEL VAN DE TE FUSEREN VENNOOTSCHAP

A.De over te nemen Vennootschap BV BVBA IMMO STEYFKENS

)3V BVBA IMMO STEYFKENS, een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Belgisch recht, met maatschappelijke zetel te 3600 Genk, Klotbroek 633 en met ondernemingsnummer 0865.552.180 (hierna genoemd de "BV BVBA IMMO STEYFKENS" of de "Over Te Nemen Vennootschap").

De Over Te Nemen Vennootschap werd opgericht op 25.05.2004 en de statuten van Over Te Nemen Vennootschap werden een laatste maal gewijzigd en aangepast op 09.07.2008.

Het maatschappelijk doel van Over Te Nemen Vennootschap, zoals weerhouden in haar statu-ten, stelt dat:

"De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland:

Ondernemingen in onroerende goederen welke ondermeer omvat: de verwerving, de ver-vreemding, het beheer, de borgstelling, de uitbating, de valorisatie, de verkaveling, de or-dening, de huur en de verhuur, het doen bouwen en verbouwen, de procuratie en het make-len in onroerende goederen evenals aile welkdanige onroerende verhandelingen in de meest brede zin, met inbegrip van de onroerende leasing en dit voor eigen rekening.

De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband niet haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat zij het bereiken ervan rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele vergemakkelijken.

Zij kan belangen nemen door inbreng, fusie, inschrijving of op gelijk welke wijze, in alle zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen met een identiek doel, gelijklo-pende of samenhangend met het hare en die van aard kunnen zijn de ontwikkeling van haar onderneming te begunstigen, zich grondstoffen te verschaffen of de afzet van haar producten te vergemakkelijken".

Het maatschappelijk kapitaal van Over Te Nemen Vennootschap, vóór het tijdstip waarop de Fusie uitwerking zal verkrijgen, is gelijk aan 18.600,00 EUR. Dit maatschappelijk kapitaal wordt verdeeld in/vertegenwoordigd door 186 aandelen die allemaal eigendom zijn van NV DERK.

l3.De Overnemende Vennootschap

NV DERK, een naamloze vennootschap naar Belgisch recht, met maatschappelijke zetel te 3600 Genk, Hasseltweg 363 en met ondernemingsnummer 0429.266.966 (hierna genoemd "NV DERK" of de "Overnemende Vennootschap").

De Overnemende Vennootschap werd opgericht op 26.06,1986 en de statuten van Oveme-mende Vennootschap werden een laatste maal gewijzigd en aangepast op 27.12.2011.

Het maatschappelijk doel van de Overnemende Vennootschap, zoals weerhouden in haar sta-tuten, stelt dat:

"De vennootschap heeft tot doek:

-Het beheer in de ruimste zin van het woord, van het ingebracht onroerend patrimonium, het aankopen, opschikken, uitrusten, valoriseren, bouwen, in uitbating nemen of in uit-bating geven, verhuren of in huur nemen van onroerende goederen, al dan niet bemeu-beld;

-Het beheer van alle roerende waarden.

Oe vennootschap mag alle commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen, en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben.

De vennootschap mag het bestuur waarnemen en toezicht en controle uitoefenen over alle verbonden vennootschappen, met dewelke een of andere band van deelneming be-staat en mag alle leningen, van gelijk welke vorm en voor gelijk welke duur, aan deze laatste toestaan. Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, in-schrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen. Deze lijst is exemplatief en niet beperkend.

Het maatschappelijk doel mag worden uitgebreid of beperkt door middel van een wijzi-ging van de statuten, overeenkomstig de voorwaarden voorzien door het Wetboek van vennootschappen".

f

J

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Het maatschappelijk kapitaal van Overnemende Vennootschap, vee het tijdstip waarop de Fusie uitwerking zal verkrijgen, is gelijk aan 605.000,00 EUR. Dit maatschappelijk kapitaal wordt verdeeld in/vertegenwoordigd door 24.400 aandelen die eigendom zijn van Denise Speelmans (1 aandeel op naam) en van Holding Dejolin (24.399 aandelen op naam).

NV DERK en BV BVBA IMMO STEYFKENS worden hierna gezamenlijk aangeduid ais "de Vennootschappen".

2.DE DATUM VANAF WELKE DE HANDELINGEN VAN DE OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAP BOEKHOUDKUNDIG GEACHT WORDEN TE ZIJN VERRICHT VOOR REKENING VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

De Fusie heeft uitwerking met een terugwerkende kracht vanuit een boekhoudkundig oog-punt en vennootschapsbelastingoogpunt tot op 01.01.2015.

Ingevolge het voorgaande stellen de Vennootschappen voor dat vanuit een boekhoudkundig en vennootschapsbelastingoogpunt alle verrichtingen, activa en passiva van BV BVBA IM-MO STEYFKENS vanaf 01.01.2015 werden ondernomen en voor rekening zijn van NV DERK,

3.DE RECHTEN DIE DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP TOEKENT AAN DE VENNOTEN VAN DE OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAPPEN, DIE BIJZONDERE RECHTEN HEBBEN, ALSOOK AAN DE HOUDERS VAN ANDERE EFFECTEN DAN AANDELEN, OF DE JEGENS HEN VOORGE-STELDE MAATREGELEN

Er zijn geen bijzondere klassen/categorieën van aandeelhouders, evenmin hou-ders/begunstigden van effecten, andere dan aandelen.

4. BIJZONDERE BEZOLDIGING TOE TE KENNEN AAN DE LEDEN VAN DE BESTUURSORGANEN VAN DE TE FUSEREN VENNOOTSCHAPPEN

Geen bijzondere bezoldigingen zullen toegekend worden aan de bestuurders/zaakvoerder(s) van de Vennootschappen ingevolge de Fusie.

5.TOELICHTING BEDRIJFSECONOMISCHE DOELSTELLINGEN

BV BVBA IMMO STEYFKENS heeft diverse onroerende goederen in eigendom die ver-huurd of uitgebaat

worden in kader van horeca-aangelegenheden en is een 100% dochter van NV DERK.

BV BVBA IMMO STEYFKENS maakt derhalve deel uit van dezelfde groep als NV DERK en NV DERK en is eveneens eigenaar van een onroerend goed dat uitgebaat/verhuurd wordt in horeca-aangelegenheden.

De functie die BV BVBA IMMO STEYFKENS vervuld binnen de groep is aldus ongeveer dezelfde ais de functie die NV DERK vervult, m.n. het beheren van onroerende goederen in de horeca.

Deze operatie vereenvoudigt de groepsstructuur en de groepering van de onroerende goederen bestemd.

De voorgenomen Fusie is aldus ingegeven vanuit bedrijfseconomische motieven waarbij het van belang is dat de onroerende goederen, eigendom van IMMO STEYFKENS, eigendom worden van DERK, zodat de horeca-gerelateerde activiteit en de verhuur en uitbating van voormelde onroerende goederen in dit kader door één vennootschap zal geschieden, met name DERK,

6.PROCEDURE

A.Buitengewone algemene vergaderingen van de Vennootschappen

De datum waarop de buitengewone algemene vergaderingen van de Vennootschappen zullen plaatsvinden

en alwaar over de Fusie zal worden gestemd is voorzien eind mei 2015.

B.Neerlegging ter griffie van het fusievoorstel van de Fusie en publicatie ervan in het Belgisch Staatsblad

De Vennootschappen zullen beiden het onderhavige fusievoorstel van de Fusie minstens 6 weken voor de datum waarop de buitengewone algemene vergadering zal plaatsvinden ter griffie neerleggen van de bevoegde rechtbank van koophandel.

De Raad van Bestuur van NV DERK en de zaakvoerder van BV BVBA IMMO STEYFKENS verlenen elk afzonderlijk middels onderhavig fusievoorstel een individuele bijzondere volmacht aan Mr, Geert Hayen en Mr. Damion Brodzinski (voor de advocatenmaatschap Monard-D'Hulst, met kantoor te 3500 Hasselt, Gouverneur Roppesingel 131) cm (met de mogelijkheid tot indeplaatsstelling) elk afzonderlijk het fusievoorstel voor de Fusie neer te leggen ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel en om de publicatie ervan in het Belgisch

Voorbehouden I An Wat Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Staatsblad te verzorgen door onder meer de relevante formulieren I en Il in te vullen en te ondertekenen en deze vervolgens ter griffie neer te leggen,

Damian Brodzinski

Bijzonder volmachthouder

Op de laatste bfz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

30/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 16.06.2008, NGL 29.07.2008 08476-0152-013
22/10/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 30.09.2007, NGL 16.10.2007 07775-0367-012
22/10/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 30.09.2007, NGL 16.10.2007 07775-0370-012
17/06/2015
ÿþ Mod Word 71.7

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



1- -

I1111u1~u~u~~wu1unw

5065722

iVeergeiégáCriilitre~ L `ban;~

v. koop)1AnIiA1 ~111WL~f~f H~ ~#~ l4ngt'en

.06K 2015

grlfflers Griffie

De

Ondernemingsnr 0865.552.180

Benaming

(voluit) : IMMO STEYFKENS

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : B-3600 Genk, Klotbroek 63B

(volledig adres)

Onderwerp akte ; Geruisloze fusie - overgenomen vennootschap

Uittreksel uit de akte verleden op 29 mei 2015 voor Meester Herbert Houben, notaris te Genk, opgesteld voor registratie naar analogie van artikel 173 van het wetboek der registratierechten, met als enig doel neergelegd te worden op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, waarbij de buitengewone algemene vergadering van de voormelde vennootschap, volgende beslissingen genomen heeft :

EERSTE BESLUIT

1. Kennisname van het fusievoorstel

a.De voorzitter gaf een korte samenvatting van het door de bestuursorganen van de betrokken vennootschappen gezamenlijk opgemaakte fusievoorstel waarin voorgesteld wordt dat de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "IMMO STEYFKENS" door fusie overgenomen zou worden door de naamloze vennootschap "DERK".

De bestuursorganen hebben er zich van vergewist en bevestigen dat sinds de datum van het opstellen van het gezamenlijk opgemaakte fusievoorstel en de datum van de vergaderingen zich in de activa en passiva van de betrokken vennootschappen geen belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan.

b. De algemene vergaderingen van beide vennootschappen hebben het voormelde gezamenlijk opgestelde fusievoorstel goedgekeurd.

TWEEDE BESLUIT

2. Principieel besluit tot fusie

a. De algemene vergadering van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "IMMO STEYFKENS" heeft besloten tot ontbinding van de vennootschap, zonder vereffening, met het oog op voornoemde fusie en zonder toekenning van aandelen.

b, De algemene vergadering van de naamloze vennootschap "DERK" heeft besloten tot fusie door overneming van het vermcgen van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "IMMO STEYFKENS" over te gaan overeenkomstig artikel 676, 1° W.Venn, en overeenkomstig de procedure voorzien in artikel 719 W.Venn.

Deze overname werd verwezenlijkt zonder kapitaalverhoging in de naamloze vennootschap "DERK" en zonder omwisseling van aandelen, op basis van een boekhoudkundige staat per 31 december 2014. Door deze verrichting is het gehele vermogen van de overgenomen burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "IMMO STEYFKENS" onder algemene titel overgegaan op de overnemende naamloze vennootschap "DERK Alle verrichtingen en handelingen gesteld door de, burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid; "IMMO STEYFKENS", sedert 31 december 2014 tot op 29 mei 2015 zijn voor rekening zijn van de naamloze vennootschap "DERK".

Dit besluit werd door beide vergaderingen in al zijn onderdelen, met eenparigheid van stemmen, goedgekeurd.

DERDE BESLUIT

3. Gevolgen

a. Vermogensovergang

Als gevolg van deze fusie is gans het vermogen van de overgenomen burgerlijke vennootschap onder de;

vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "IMMO STEYFKENS", (op basis van een

boekhoudkundige staat per 31 december 2014), met alle rechten en plichten, overgegaan op de naamloze;

vennootschap "DERK" per 31 december 2014.

Algemene voorwaarden van de overgang

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

I.

0.-E

. Voor-

behouden

aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

De overgang geschiedt zonder kapitaalverhoging en zonder omwisseling van aandelen op basis van de voormelde balanstoestand afgesloten op 31 december 2014.

` De over te dragen activa en passiva van de overgenomen vennootschap IMMO STEYFKENS" worden in de ;

akte beschreven op basis van de aangehechte boekhoudkundige staat per 31 december 2014.

Alle rechten, plichten, handelingen en verbintenissen ontstaan vanaf 1 januari 2015, worden geacht boekhoudkundig te zijn verricht voor rekening van de overnemende naamloze vennootschap "DERK", Alle activa- en passivabestanddelen gaan over van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid IMMO STEYFKENS" op de overnemende naamloze vennootschap "DERK".

Alle rechten, kosten en erelonen voortvloeiend uit deze fusie door overneming zijn ten laste van de

overnemende naamloze vennootschap "DERK". ,

De overnemende vennootschap verkrijgt de volle eigendom en het genot van de ingebrachte activa en passivabestanddelen vanaf 1 januari 2015 en draagt vanaf zelfde datum alle belastingen en taksen die betrekking hebben op de overgenomen bestanddelen.

De overgang van geheel het vermogen van de overgenomen burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "IMMO STEYFKENS" op de overnemende naamloze vennootschap "DERK" geschiedt onder algemene titel en omvat naast voormelde activa- en passivabestanddelen tevens haar activiteiten met de daaraan verbonden vergunningen, erkenningen en/of het voordeel van de registratie ervan, het recht de (handels)naam, de merken en logo's van de overgenomen vennootschap te gebruiken; haar cliënteel, het voordeel van haar bedrijfsorganisatie, haar boekhouding, kortom: aile immateriële bestanddelen eigen aan en verbonden met die algemeenheid.

Het over te nemen vermogen omvat tevens:

alle eventuele optierechten waarvan de overgenomen vennootschap titularis is ingevolge welke titel ook (huurcontracten, leasingcontracten, akte houdende erfpacht of opstal, briefwisseling, contraoten «ut singuli» enz.). Wat de voorwaarden betreft waaronder de optierechten uitgeoefend dienen te worden, wordt verwezen naar de daarop betrekking hebbende bepalingen in de titels. De vergadering ontslaat ondergetekende notaris ervan in onderhavige akte de beschrijving van de goederen, voorwerp van de optierechten evenals de voorwaarden waaronder ze dienen gerealiseerd te worden, op te nemen;

 alle handels- en andere huurovereenkomsten op lange of korte termijn waarin de overgenomen vennootschap partij is ais huurder of verhuurder;

Ook omvat de vermogensovergang die geschiedt bij wijze van overgang onder algemene titel alle lopende overeenkomsten die de overgenomen vennootschap heeft aangegaan.

Deze verbintenissen, ongeacht met wie zij gesloten zijn, ook deze aangegaan met de overheid, haar aangestelden, en jegens haar eigen organen, gaan onverkort over op de ovememende vennootschap met alle rechten en plichten die daaruit voortvloeien, zonder dat enige andere formaliteit moet worden vervuld dan de wettelijk voorgeschreven openbaarmaking van het fusiebesluit om deze overgang aan eenieder tegenwerpelijk te maken, uitgenomen de bijzondere voorschriften opgelegd in verband met de tegenwerpelijkheid van de eigendomsovergang van het woon- en handelshuis, gelegen te 3500 Hasselt, Sint-Maartenplein 26, toebehorende aan de overgenomen vennootschap.

- enerzijds de fusie door overneming van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "IMMO STEFYKENS" door de naamloze vennootschap "DERK"

werd verwezenlijkt. `

- Anderzijds de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid "IMMO STEFYKENS" definitief opgehouden heeft te bestaan,

DERDE BESLUIT

De vergadering van de overnemende vennootschap besloot om de raad van bestuur van de overnemende

vennootschap de opdracht te geven over te gaan tot de uitvoering van de besluiten over voorgaande

agendapunten.

VIERDE BESLUIT

De vergadering van de overnemende vennootschap heeft kwijting verleend aan de raad van bestuur van de

overgenomen vennootschap overeenkomstig artikel 727 van het wetboek van vennootschappen voor de

uitoefening van haar mandaat tot 31 december 2014. De goedkeuring van de jaarrekening door de

aandeelhouders van de ovememende vennootschap over het lopende boekjaar zal tevens kwijting inhouden

i voor de raad van bestuur van de overgenomen vennootschap voor de uitoefening van hun mandaat van 1

januari tot en met 29 mei 2015,

VIJFDE BESLUIT

De vergadering heeft de instrumenterende notaris gemachtigd om over te gaan tot coördinatie van de

statuten en tot neerlegging van de gecoördineerde statuten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Herbert HOUBEN

Bochtlaan, 33

3600 GENK

Samen hiermee neergelegd: -Expeditie van de akte; -Gecoördineerde statuten;

a

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening .

01/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 28.05.2015, NGL 25.08.2015 15482-0481-010

Coordonnées
IMMO STEYFKENS

Adresse
KLOTBROEK 63B 3600 GENK

Code postal : 3600
Localité : GENK
Commune : GENK
Province : Limbourg
Région : Région flamande