IMMO TRUYERS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : IMMO TRUYERS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 843.033.433

Publication

15/10/2014 : ME. - JAARREKENING 31.03.2014, GGK 20.09.2014, NGL 10.10.2014 14645-0567-009
31/12/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 30.09.2013, NGL 20.12.2013 13698-0079-009
06/02/2012
ÿþVoorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Uit een akte, verleden voor Marij Hendrickx, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Marij Hendrickx & Leen Van Breedam, geassocieerde notarissen", met zetel te Heusden-Zolder (Zolder), Koeltorenlaan 11, op 18 januari 2012, blijkt wat volgt:

1) Er is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht onder de benaming "IMMO TRUYERS", voor onbepaalde duur, waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 3550 Heusden-Zolder, Stationsstraat 84.

2) Als oprichter is opgetreden: de heer TRUYERS Rudi Lambertus Tonny, technieker, geboren te Zolder op 1 februari 1950, echtgenoot van mevrouw Houben Ria Henriette Elisa, geboren te Hasselt op 30 juli 1953, wonende te 3550 Heusden-Zolder, Meylandtlaan 116.

3) De vennootschap heeft tot doel:

- Het verlenen aan de ondernemingen waarin zij deelneemt en aan derden, al dan niet bezoldigd, van alle bijstand, hetzij technisch, industrieel, commercieel of administratief, hetzij financieel, met inbegrip van de borgstelling, avalgeving, of inpandgeving van onroerende goederen;

- De participatie, onder welke vorm het ook zij, in de oprichting, ontwikkeling, omvorming en controle van alle ondernemingen, Belgische of buitenlandse, commerciële, financiële, industriële of andere, de verwerving voor eigen rekening van eender welke titels of rechten door middel van participatie, inbreng, onderschrijving, koop op vaste levering of aankoopoptie, verhandeling, of op iedere andere wijze;

- Het uitoefenen van functies van bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen;

- Consulting op het gebied van beheer, management en marketing;

- Consulting op het gebied van publiciteit, public-relations en diverse manifestaties; het verzorgen van public-relations-activiteiten en het verzorgen en inrichten van manifestaties allerhande;

- Consulting op het gebied van reclamevoering, reclamecampagnes, communicatiestrategie en mediavoering;

- De verwerving en uitbating van brevetten en licenties;

- Tussenpersoon in de handel, als makelaar in goederen, als zelfstandig handelsvertegenwoordiger en als commissionair;

- Onderneming voor het beheer van eigen beleggingen en vermogens;

- Onderneming in onroerende goederen, welke onder meer omvat: de verwerving, de vervreemding, het' beheer, de borgstelling, de uitbating, de valorisatie, de verkaveling, de ordening, de huur en de verhuur, het; doen bouwen en verbouwen, evenals alle welkdanige onroerende verhandelingen in de meest brede zin, met: inbegrip van de onroerende leasing;

- Het plaatsen en herstellen van installaties airco, verwarming en sanitair.

De vennootschap kan zowel in het binnen- als in het buitenland alle verrichtingen doen, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, die de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel rechtstreeks of onrechtstreeks bevorderen.

De vennootschap mag zich borgstellen, aval verlenen, haar handelsfonds in pand geven of haar onroerende goederen met hypotheek bezwaren tot zekerheid van verbintenissen van derden.

4) Het geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt tweehonderdvijftigduizend euro, voorafgaandelijk volledig afbetaald door voormelde oprichter door inbreng van de volgende onroerende' goederen: een perceel nijverheidsgrond te Heusden-Zolder, gelegen in de industriezone "De Schacht",, Koeltorenlaan, globaal geschat: tweehonderdvijftigduizend euro (¬ 250.000,00).

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : o

Benaming

(voluit) : IMMO TRUYERS

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Stationsstraat 84 te 3550 Heusden-Zolder

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID - BENOEMING.

fill

*12031769*

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Griffie.

Mod Word 11. t

- --_..-- ---- P g g __ ._ j. 9_

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootscha wordt verte enwoordi d door vijfentwintigduizend

aandelen zonder vermelding van waarde, met elk een fractiewaarde van één/vijfentwintigduizendste van het geplaatst kapitaal.

Het verslag, opgemaakt door de heer Wouters Benny, bedrijfsrevisor, wonende te 3800 Sint-Truiden, Hasseitsesteenweg 306, gedateerd 7 december 2011, over de omschrijving van de inbreng in natura en de toegepaste methoden van waardering en de als tegenprestatie verstrekte vergoedingen, besluit als volgt:

`Tot besluit van mijn controlewerkzaamheden in het kader van artikel 219 van het Wetboek van vennootschappen, verklaar ik dat:

* Mijn werkzaamheden werden verricht in overeenstemming niet de algemene controlenormen en de specifieke normen inzake controle van inbreng uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren;

* De beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

* De voor de inbreng in natura weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt tenminste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen; zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit vijfentwintigduizend (25.000) aandelen van de op te richten vennootschap "IMMO TRUYERS" aan de inbrenger.

Dit verstag werd opgesteld in uitvoering van artikel 219 van de Vennootschappenwetgeving en mag niet voor andere doeleinden gebruikt worden.

Ik wil er tenslotte aan herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat mijn verslag geen "fairness opinion" is."

5) De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al of niet vennoten; zij worden benoemd door de algemene vergadering, die hun aantal en de duur van hun mandaat bepaalt.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van beheer en beschikking te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van de handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Indien er meer dan één zaakvoerder is, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

6) Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 april van elk jaar en eindigt op 31 maart van het daaropvolgende jaar. Het eerste maatschappelijk boekjaar eindigt op 31 maart 2013.

7) Het batig overschot der resultatenrekening na aftrek van de algemene kosten, lasten en afschrijvingen, zoals blijkt uit de goedgekeurde jaarrekeningen, maakt de nettowinst uit

Van deze winst wordt tenminste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen. Nochtans kan de algemene vergadering besluiten, dat de winst of een deel ervan, zal worden gereserveerd.

8) De jaarvergadering heeft plaats op dertig september om achttien uur en voor de eerste maal op 30 september 2013, in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats van het Vlaams of Brussels gewest waar de vennootschap gevestigd is, aangeduid in de oproeping.

9) Er werd één zaakvoerder aangesteld voor de duur van de vennootschap, te weten: de heer TRUYERS Rudi Lambertus Tonny, technieker, geboren te Zolder op 1 februari 1950, echtgenoot van mevrouw Houben Ria Henriette Elisa, geboren te Hasselt op 30 juli 1953, wonende te 3550 Heusden-Zolder, Meylandtlaan 116; die aanvaard heeft.

Overeenkomstig artikel 14 der statuten vertegenwoordigt iedere zaakvoerder de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

10) Er werd geen commissaris benoemd.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, afgeleverd v61:5r registratie, om in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad te worden bekendgemaakt.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- fotografisch afschrift van de oprichtingsakte;

- verslag van de oprichter;

- verslag van de bedrijfsrevisor.

Getekend door geassocieer notaris Marij Hendrickx te Zolder.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-réi-ouden aan het Belgisch Staatsblad

09/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 25.09.2015, NGL 29.09.2015 15636-0389-009

Coordonnées
IMMO TRUYERS

Adresse
STATIONSSTRAAT 84 3550 HEUSDEN-ZOLDER

Code postal : 3550
Localité : HEUSDEN-ZOLDER
Commune : HEUSDEN-ZOLDER
Province : Limbourg
Région : Région flamande