IMMODECK B

Divers


Dénomination : IMMODECK B
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 459.849.383

Publication

24/04/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111!1,1j1[17110

II

II

bec

aar

Bell Staa

Ondernemingsnr : 0469.849.383

Benaming

(voluit) : IMMODECK B

(verkort):

Rechtsvorm: burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een naamloze vennootschap

Zetel: 3650 Dilsen-Stokkem, Rijkweg 881

(volledig adres)

; Onderwerp akte : NV: buitengewone algemene vergadering

Uit een akte verleden voor ondergetekende notaris Geraldine COPS te Maaseik, Maastrichtersteenweg 85, op 31 maart 2014

Zijnde een proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de burgerlijke. vennootschap onder de rechtsvorm van een naamloze vennootschap "IMMODECK B", met maatschappelijke zetel te 3650 Dilsen-Stokkem, Rijksweg 881, en met ondernemingsnummer 0459.849.383, en op welke buitengewone algemene vergadering vijIhonderd en tien (510) aandelen, zijnde de totaliteit van de aandelen. van de vennootschap aanwezig waren.

BLIJKT dat volgende beslissingen werden genomen met eenparigheid van stemmen:

A. 1. De vergadering NEEMT KENNIS van het hierna vermelde regularisatieverslag opgemaakt in verband' met de gedane inbreng van schuldvorderingen, zijnde inbreng in nature; de vergadering verklaart dit verslag zonder voorbehoud GOED TE KEUREN:

- Revisoraal verslag: de heer DEWACHTER Luc te 2950 Kapellen, Reeboklaan 6, bedrijfsrevisor, aangeduid overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen, heeft een verslag opgesteld betreffende de gedane inbreng in nature en de waardering ervan, gedateerd op vierentwintig maart tweeduizend veertien,' waarvan het besluit luidt als volgt:

"Ondergetekende, Luc DEWACHTER, bedrijfsrevisor, met woonplaats te 2950 KAPELLEN (ANTWERPEN), Reeboklaan 6, benoemd krachtens verzoekschrift dd. 17 oktober 2013 van de heer Peter DECKERS, gedelegeerd bestuurder van NV "IMMODECK B", verklaart op basis van zijn controlewerkzaamheden met betrekking tot de inbreng in nature verricht naar aanleiding van de kapitaalverhoging van de NV "IMMODECK B" door inbreng van een schuldvordering van de aandeelhouders lastens deze vennootschap, dewelke is ontstaan naar aanleiding van de tussentijdse dividenduitkering van de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders, gehouden dd. 19 december 2013, dat:

-de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in nature en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van net aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in nature;

-de beschrijving van de inbreng in nature beantwoordt aan de normale vereisten

van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

-de voor de inbreng in nature door de partijen weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt tenminste overeenkomt met het aantal (807) en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen (187,19 Euro), zodat de inbreng in nature niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura zal bestaan uit achthonderd en zeven (807) aandelen van de NV "IMMODECK B", zonder vermelding van nominale waarde.

lk wens er ten slotte aan te herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Kapellen, 24 maart 2013

De heer Luc DEWACHTER

Bedrijfsrevisor"

Bijzonder verslag van de raad van bestuur: overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen heeft de raad van bestuur een bijzonder verslag, gedateerd vierentwintig maart tweeduizend veertien, opgesteld waarin hij uiteenzet waarom de inbreng in nature van belang is voor de vennootschap. In dit bijzonder verslag wordt niet afgeweken van de conclusies van het voormelde verslag van de bedrijfsrevisor.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

_

Aanhechting en needegging: een exemplaar van het verslag van de bedrijfsrevisor alsmede een exemplaar van het bijzonder verslag van de raad van bestuur zullen aan deze akte worden gehecht en met dezer ter registratie aangeboden worden na door de comparanten en mij notaris "ne varietur" getekend te zijn; zij zullen bovendien ter griffie van de rechtbank van koophandel neergelegd worden samen met een expeditie van onderhavig proces-verbaal.

2. De vergadering heeft bij proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering gehouden voor notaris Geraldine Cops te Maaseik op negentien december tweeduizend dertien besloten tot kapitaalverhoging in toepassing van artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen, zoals ingevoerd door de Programmawet van achtentwintig juni tweeduizend dertien.

Zoals blijkt uit de akte verleden voor ondergetekende notaris op negentien december tweeduizend dertien heeft de vergadering een kapitaalverhoging doorgevoerd ten bedrage van HONDERD EENENVIJFTIGDUIZEND NEGENENZEVENTIG EURO ZEVENENVEERTIG EUROCENT (¬ 151.079,47) om het te brengen van VIERENZESTIGDUIZEND EURO (¬ 64.000,00) tot PIVEEHONDERD VIJFTIENDUIZEND NEGENENZEVENTIG EURO ZEVENENVEERTIG EUROCENT (E 215.079,47).

Ter gelegenheid van de inbreng door deze vennoten werden achthonderd en zeven (807) nieuwe aandelen als vergoeding voor de inbreng uitgegeven of gecreëerd en met dezelfde rechten en fractiewaarde als de bestaande aandelen.

Als gevolg van de onjuist opgenomen aandelenverdeling werd het aantal nieuw uitgegeven aandelen als vergoeding voor de inbreng van schuldvorderingen foutief toegewezen.

De comparanten verklaren volkomen kennis te hebben van de aard, de omvang de werkelijkheid en de waarde van de schuldvorderingen lastens de vennootschap. Zij verklaren er geen verdere beschrijving van te verlangen en de optredende notaris te ontslaan van elke rechtvaardiging terzake.

Ter gelegenheid van de inbreng door de vennoten werden achthonderd en zeven (807) nieuwe aandelen als vergoeding voor de inbrengen uitgegeven of gecreëerd en met dezelfde rechten en intrinsieke waarde als de bestaande aandelen.

Deze aandelen werden als vergoeding voor de inbrengen toegekend aan de vennoten in verhouding tot ieders rechten in het globale aandelenbezit.

B. De vergadering machtigt de raad van bestuur om de genomen beslissingen uit te voeren en geeft opdracht aan ondergetekende notaris om, ingevolge huidige statutenwijziging, de gecoördineerde statuten op te stellen en te ondertekenen.

Onder de opschortende voorwaarde van de neeriegging van een uittreksel van onderhavig proces-verbaal ter bevoegde Gefle van de Rechtbank van Koophandel, wordt door de vergadering aan de naamloze vennootschap "ENGELEN EN PARTNERS TAX CONSULTANTS" te 3600 Hasselt, ligatlaan 21, de nodige machten verleend om alle formaliteiten te vervullen en uit te voeren en onder meer deze vereist voor de wijziging in de Kruispuntbank van Ondernemingen, bij de diensten van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, en in het algemeen om aile nodige of nuttige formaliteiten te vervullen, en dit met macht tot indeplaatsstelling.

De voorzitter stelt vast dat aile punten van de agenda besproken zijn en hierover telkens een beslissing werd getroffen met éénparigheid van stemmen.

De vergadering wordt afgesloten.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Geraldine Cops te Maaseik.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- uitgifte van het proces-verbaal dd, 31/03/2014;

- regularisatieverslag van de bedrijfsrevisor;

- bijzonder verslag van de raad van bestuur;

- gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notarié, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

07/07/2014
ÿþModao

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111,11113,1,17111

" .1PPe" éri--1 y. koophinel Antwarpart, ald. Torve

2 G -I* 26111

_

De grifftlriffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr 0459.849.383

Benaming

(voluit) : 1MMODECK B

Rechtsvorm: Naamloze Vennootschap

Zetel: Rijksweg 881, 3650 Dilsen-Stokkem

Onderwerp akte ONTSLAG EN BENOEMING

Het blijkt dat bij beslissing der gewone algemene vergadering, waarop alle vennoten aanwezig waren en de Raad van Bestuur van de vennootschap, gehouden op de maatschappelijke zetel op 30 mei 2014, volgende beslissingen werden genomen

1. Ontslag en décharge als bestuurder werd gegeven aan

- De Heer Deckers Peter, Rijksweg 879, 3650 Dilsen-Stokkem;

- De Heer Deckers Mathieu, Rijksweg 881, 3650 Dilsen-Stokkem;

- De Heer Deckers Paul, Kruisveldstraat 80, 3650 Dilsen-Stokkem.

2. Dat door de gewone algemene vergadering en de Raad van Bestuur, de volgende herbenoemingen

werden goedgekeurd

- De Heer Deckers Peter, voornoemd, als bestuurder en gedelegeerd bestuurder;

- De Heer Deckers Mathieu, voornoemd, als bestuurder;

- De Heer Deckers Paul, voornoemd, als bestuurder;

die allen verklaren te aanvaarden vanaf heden en dit voor de duur van zes jaar.

Opgemaakt te Dilsen-Stokkem, 30 mei 2014, "

' DECKERS Peter,

Gedelegeerd bestuurder,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

19/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.05.2014, NGL 12.08.2014 14420-0022-014
10/01/2014
ÿþt ' a

Mad PDF t7.t

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : Benaming (voluit):

Rechtsvorm :

Zetel :

11111111111.11,§1.11j1111111111108

R BELtr E Neergelegd ter griffie der rechtbank y. kophandel te TONGEREN

- 2014

TAATS8L,a

2.3 -12- 2013

De Hoofdgriffierifffe

MONITE

06.;" 0 LGISCH S

0459.849.383

IMMODECK B

Naamloze vennootschap (aV1)

3650 Dilsen-Stokkem

Rijksweg 881

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte : NV: buitengewone algemene vergadering

Uit een akte verleden voor ondergetekende notaris Geraldine COPS te Maaseik, Maastrichtersteenweg 85, op 19 december 2013.

Zijnde een proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een naamloze vennootschap: "IMMODECK B", met maatschappelijke zetel te 3650 Dilsen-Stokkem, Rijksweg 881, en met ondernemingsnummer 0459.849.383, en op welke buitengewone algemene vergadering vijfhonderd en tien (510) aandelen, zijnde de totaliteit van de aandelen van de vennootschap aanwezig waren.

BLIJKT dat volgende beslissingen werden genomen met eenparigheid van stemmen waarmee aan de stemming deelgenomen werd:

A. 1. De vergadering NEEMT KENNIS van de hierna vermelde verslagen opgemaakt in verband met de beoogde inbreng van schuldvorderingen, zijnde inbreng in natura; de vergadering verklaart deze verslagen zonder voorbehoud GOED TE KEUREN:

Revisoraal verslag: de heer DEWACHTER Luc te 2950 Kapellen, Reeboklaan 6, bedrijfsrevisor, aangeduid overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen, heeft een verslag opgesteld betreffende de inbreng in natura en de waardering ervan, gedateerd op vier november tweeduizend dertien, waarvan het besluit luidt als volgt:

"Ondergetekende, Luc DEWACHTER, bedriffsrevisor, met woonplaats te 2950 KAPELLEN (ANTWERPEN), Reeboklaan 6, benoemd krachtens verzoekschrift dd. 17 oktober 2013 van de heer Peter DECKERS, gedelegeerd bestuurder van NV "IMMODECK B", verklaart op basis van zijn controlewerkzaamheden met betrekking tot de inbreng in natura verricht naar aanleiding van de kapitaalverhoging van de NV "IMMODECK B" door inbreng van een schuldvordering van de aandeelhouders lastens deze vennootschap, dewelke zal ontstaan naar aanleiding van een geplande tussentijdse dividenduitkering van de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders, en onder de opschortende voorwaarden van. goedkeuring van deze tussentijdse dividenduitkering én van de uitkering van het nettobedrag aan de aandeelhouders in de vorm van de onmiddellijk in kapitaal in te brengen schuldvordering, dat:

-de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van del vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en: voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

-de beschrijving van de inbreng in nature beantwoordt aan de normale vereisten van' nauwkeurigheid en duidelijkheid;

-de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering bedri fseconomisch verantwoord is en dat de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt tenminste overeenkomt met het aantal (807) en_ de fractiewaarde van de

op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzii van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

BijCágën bijiietBë gisëfi Sfá fsb1ad -10/61/2614 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

tegen de inbreng uit te geven aandelen (187,19 Euro), zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura zal bestaan uit achthonderd en zeven (807) aandelen van de NV "IMMODECK B", zonder vermelding van nominale waarde.

ik wens er ten slotte aan te herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Kapellen, 04 november 2013

De heer Luc DEWACHTER

Bedrijfsrevisor"

- Bijzonder verslag van de raad van bestuur: overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen heeft de raad van bestuur een bijzonder verslag, gedateerd vier november tweeduizend dertien, opgesteld waarin hij uiteenzet waarom de inbreng in natura van belang is voor de vennootschap. In dit bijzonder verslag wordt niet afgeweken van de conclusies van het voormelde verslag van de Bedrijfsrevisor,

- Aanhechting en neerlegging: een exemplaar van het verslag van de bedrijfsrevisor alsmede een exemplaar van het bijzonder verslag van de raad van bestuur zullen aan deze akte worden gehecht en met dezer ter registratie aangeboden worden na door de comparanten en mij notaris "ne varietur" getekend te zijn; zij zullen bovendien ter griffie van de rechtbank van koophandel neergelegd worden samen met een expeditie van onderhavig proces-verbaal.

2. De vergadering beslist tot kapitaalverhoging in de toepassing artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen, zoals ingevoerd door de Programmawet van achtentwintig juni tweeduizend dertien.

De algemene vergadering heeft beslist tot de uitkering van een dividend ten belope van HONDERD ZEVENENZESTIGDUIZEND ACHTHONDERD ZESENZESTIG EURO ACHT EUROCENT (¬ 167.866,08), welk dividend werd onttrokken aan de beschikbare reserves. Deze reserves bedroegen op datum van eenendertig december tweeduizend en elf HONDERD ZEVENENZESTIGDUIZEND ACHTHONDERD ZESENZESTIG EURO ACHT EUROCENT (¬ 167.866,08) en werden goedgekeurd door een algemene vergadering, welke plaats heeft gevonden v66r één april tweeduizend dertien. Na aftrek van de roerende voorheffing ten belope van ZESTIENDUIZEND ZEVENHONDERD ZESENTACHTIG EURO EN EENENZESTIG EUROCENT (¬ 16.786,61) en in afwachting van onderhavig procesverbaal van de buitengewone algemene vergadering, werd het netto-dividend ten belope van HONDERD EENENVIJFTIGDUIZEND NEGENENZEVENTIG EURO ZEVENENVEERTIG EUROCENT (¬ 151.079,47) in de boekhouding van de vennootschap geboekt als uit te keren dividend. De algemene vergadering besluit dat, gelet op het voorgaande, wordt voldaan aan de toepassingsvoorwaarden van de Programmawet van achtentwintig juni tweeduizend dertien.

3. BESLISSING tot kapitaalverhoging en wijze en verwezenlijking van de inbreng: De vergadering beslist vervolgens een kapitaalverhoging door te voeren ten bedrage van

HONDERD EENENVIJFTIGDUIZEND NEGENENZEVENTIG EURO ZEVENENVEERTIG EUROCENT (¬ 151.079,47) om het kapitaal te brengen van VIERENZESTIGDUIZEND

EURO (¬ 64.000,00) tot TWEEHONDERD VIJFTIENDUIZEND NEGENENZEVENTIG EURO ZEVENENVEERTIG EUROCENT (¬ 215.079,47), en dit door middel van de hierna beschreven inbreng in natura.

De heer DECKERS Peter, de heer DECKERS Mathieu en de heer DECKERS Paul, allen voornoemd, verklaren inbreng te doen van de vaststaande, zekere en opeisbare

schuldvorderingen jegens de vennootschap ten bedrage van HONDERD EENENVIJFTIGDUIZEND NEGENENZEVENTIG EURO ZEVENENVEERTIG EUROCENT (¬ 151.079,47). Deze schuldvordering wordt gevormd zoals hierboven vermeld onder sub 2).

De voornoemde inbrengers geven voor zoveel als nodig te kennen dat de hoger omschreven dividenden voortkomen uit belaste reserves en zoals die uit de jaarrekening per eenendertig december tweeduizend en elf bleken en uiterlijk eenendertig maart tweeduizend dertien door de algemene vergadering werden goedgekeurd.

t

e

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

De voornoemde inbrengers verklaren de voormelde inbreng in de vennootschap te hebben verricht, nadat zij hebben verklaard volkomen op de hoogte te zijn zowel van de statuten als van de financiële toestand van de vennootschap en van de voorstellen die op de agenda van deze vergadering zijn ingeschreven.

4. GOEDKEURING door de algemene vergadering  KWIJTING en VERGOEDING.

De vergadering verklaart uitdrukkelijk de inbrengen goed te keuren en te aanvaarden en geeft aan de inbrengers volledig en onherroepelijk kwijting over de inbreng.

De comparanten verklaren volkomen kennis te hebben van de aard, de omvang de werkelijkheid en de waarde van de hoger beschreven schuldvordering lastens de vennootschap, en die zich van nu af ter beschikking van de vennootschap bevinden, Zij verklaren er geen verdere beschrijving van te verlangen en de optredende notaris te ontslaan van elke rechtvaardiging terzake.

Ter gelegenheid van de inbreng door de vennoten zullen achthonderd en zeven (807) nieuwe aandelen als vergoeding voor de inbrengen worden uitgegeven of gecreëerd en met dezelfde rechten en intrinsieke waarde als de bestaande aandelen. Deze aandelen worden als vergoeding voor de inbrengen toegekend aan de heer DECKERS Peter, de heer DECKERS Mathieu en de heer DECKERS Paul, allen voornoemd, in verhouding tot ieders rechten in het globale aandelenbezit.

De vergadering beslist dat de achthonderd en zeven (807) nieuwe aandelen zullen deelnemen in de winst vanaf één januari tweeduizend dertien.

5. VASTSTELLING VERWEZENLIJKING van de KAPITAALVERHOGING.

De vergadering stelt vast dat de kapitaalverhoging is verwezenlijkt en dat dit thans TWEEHONDERD VIJFTIENDUIZEND NEGENENZEVENTIG EURO ZEVENENVEERTIG EUROCENT (¬ 215.079,47) bedraagt, vertegenwoordigd door duizend driehonderd zeventien (1.317) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

6. De vergadering beslist als volgt ARTIKEL VIJF van de STATUTEN te WIJZIGEN om deze in overeenstemming te brengen met de huidige kapitaalverhoging.

Artikel vijf wordt vervangen door de volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op TWEEHONDERD VIJFTIENDUIZEND NEGENENZEVENTIG EURO ZEVENENVEERTIG EUROCENT (¬ 215.079,47).

Het wordt vertegenwoordigd door duizend driehonderd zeventien (1.317) aandelen zonder vermelding van waarde, die ieder één/duizend driehonderd zeventiende (1/1.317de) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen".

B. De vergadering machtigt de raad van bestuur om de genomen beslissingen uit te voeren en geeft opdracht aan ondergetekende notaris om, ingevolge huidige statutenwijziging, de gecoördineerde statuten op te stellen en te ondertekenen.

Onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging van een uittreksel van onderhavig proces-verbaal ter bevoegde Griffie van de Rechtbank van Koophandel, wordt door de vergadering aan de naamloze vennootschap "ENGELEN EN PARTNERS TAX CONSULTANTS" te 3500 Hasselt, Ilgatlaan 21, de nodige machten verleend om alle formaliteiten te vervullen en uit te voeren en onder meer deze vereist voor de wijziging in de Kruispuntbank van Ondernemingen, bij de diensten van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, en in het algemeen om alle nodige of nuttige formaliteiten te vervullen, en dit met macht tot indeplaatsstelling.

De voorzitter stelt vast dat alle punten van de agenda besproken zijn en hierover telkens een beslissing werd getroffen met éénparigheid van stemmen.

De vergadering wordt afgesloten.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Geraldine Cops te Maaseik.

Tegelijk hiermede neergelegd:

- uitgifte van de akte dd. 19/12/2013 revisoraal verslag

bijzonder verslag van de raad van bestuur gecoördineerde statuten

I \

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

03/12/2014
ÿþVoor-behoude

aan hel

Belgiscl Staatsbh

I 111111

m~yII~II111111(111111111111111(11

~ ppMONITEUR OEL~IIW1~IElAl Z6-II-POH

*1921785* ELGiscn

STAATS LAD

rifrre

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

.~----~ -..=--...:..=w:.'.:_._.

~ergelegd ter griffie der recMbank

koophandel AnttiYerpe{t, atdf Tongeren

2 p -11- 2014

Mod 2.0

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0459.849.383

Benaming

(voluit) : IMMODECK B

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Rijksweg 881, 3650 Dilsen-Stokkern

Onderwerp akte : BENOEMING BESTUURDER

Het blijkt dal bij beslissing der bijzondere algemene vergadering der vennoten van de vennootschap, en de Raad van Bestuur , gehouden op de maatschappelijke zetel op 1 oktober 2014, volgende beslissing werd genomen:

Benoeming als bestuurder van de BVBA A&T LAZUR, Kasteeldreef 37 te 3650 Dilsen-Stokkem, met als vaste vertegenwoordiger de heer Tonny Vanderhoven, Kasteeldreef 37 te 3650 Dilsen-Stokkem.

Bovengenoemde verklaart te aanvaarden vanaf heden en dit voor een periode van zes jaar.

Opgemaatk te Dilsen-Stokkem, 1 oktober 2014.

DECKERS Peter,

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

26/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.05.2013, NGL 20.08.2013 13443-0570-015
30/12/2014
ÿþVoor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

mut 17.7

ln de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

iw

1

Ondememingsnr: 0459.849.383

, I

Benaming (voluit) : IMMODECK B

(verkort)

I ;

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap Zetel : Rijksweg 881

;1 1

3650 Dilsen-Stokkem

Onderwerp akte :BAV - splitsing aandelen

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Filip Segers, te Weelde (Ravels), geassocieerd notaris, op 21 november 2014, geregistreerd op het late registratiekantoor; Turnhout I, op 9 december 2014, referentie 5, boek 710, blad 080, vak 0019. Ontvangen de som van vijftig euro. De adviseur-ontvanger, DAMS Marie-Louise.

' : DAT

l

;1

1) De bestaande 1.317 aandelen werden gesplitst in 3, zodat het kapitaal voortaan vertegenwoordigd wordt door 3.951 aandelen. Artikel 5 van de statuten! dienovereenkomstig aangepast luidt voortaan als volgt:

Artikel 5  Kapitaal.

;; Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op TWEEHONDERD VIJF IENDUIZENDl NEGENENZEVENTIG EURO ZEVENENVEERTIG EUROCENT (¬ 215.079,47).

Het wordt vertegenwoordigd door 3.951 aandelen zonder vermelding van waarde, die; ieder 1/3.9515te van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

2) Er aan de naamloze vennootschap Engelen & Partners, met zetel te 3500 Hasselt, Ilgatlaat 21 een bijzondere volmacht werd gegeven om de vennootschap te l; vertegenwoordigen tegenover alle belastingadministraties, waaronder de B.T.W., alsook; tegenover de kruispuntbank voor ondernemingen en het ondernemingsloket, teneinde; aldaar alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en alle; administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren.

VOOR UITTREKSEL

Notaris Filip Segers

6; Samen hiermee neergelegd: afschrift akte

IY

;1 I

'1j

il

il

IF

trunBil

IIIIIIIIii029*auOueN129

" .eiegel ter grifste der rechtbank

v, koophandel Antwerpei, aid T9ngeron

1l wt2- 2014

Da grifiiGriffie

11

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

30/12/2014
ÿþ mod 11.1

fLe. B I In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



1

---*F-



;~

Ondernemingsnr : 0459.849.383

;

;~ , i, Benaming (voluit) : IMMODECK B

(verkort) ;

~Neergelegd ter grinie der recitibdtlK v. koophandel Anh.erGaFt, atd. Xoneen

17 -12- 2ü14

De grifeiffie

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblac

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap Zetel : Rijksweg 881

É~

3650 Diasen-Stokkem

Onderwerp akte : BAV - STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris,Filip Segers te Weelde (Ravels), op 21 november 2014, geregistreerd, :: te Turnhout, 1 ste registratiekantoor Turnhout 1 op 9 december 2014, referentie 5, boek 710, blad 80, vak 0020. . Ontvangen vijftig euro, de adviseur-ontvanger DAMS Marie-Louise, DAT:

;i 1) Het doel van de vennootschap werd gewijzigd, zoals hierna blijkt uit de statuten,

2) Er vier categoriëen van aandelen werden gecreëerd, zoals hierna blijkt uit de statuten.

3i 3) De statuten volledig werden geherfomuleerd.

iE De bepalingen aangaande de samenstelling en werking van de Raad van Bestuur werden aangepast en E: gewijzigd, onder andere naar aanleiding van de creatie van de categoriëen van aandelen. De statuten werden aangepast aan de huidige wetgeving en de huidige spelling, en hieruit blijkt ondermeer: dat de vennootschap een burgerlijke vennootschap is die de rechtsvorm heeft van een naamloze vennootschap ;i met als naam "IMMODECK B", en zetel te 3650 Dilsen-Stokkem, Rijksweg 881. De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, doch uitsluitend voor haar eigen rekening: i - aile handelingen met betrekking tot onroerende goederen of ermee verband houdende verrichtingen te doen, i i; met name: de aankoop, verkoop, ruiling, verhuring, expertise, beheer, oprichting, omvorming of ombouwing en valorisatie van onroerende goederen van alle aard, zo gronden als gebouwen, in voorkomend geval bij middel i van lottissering, verkaveling, nieuwbouw, heropbouw of verbouwing,

- het beheren van alle roerende en onroerende goederen.

ji De verwerving voor eigen rekening van participaties, titels, rechten of roerende waarden, onder welke vorm het i ii ook zij, naar aanleiding van de oprichting, ontwikkeling, omvorming en controle van om het even welke ü ondernemingen, Belgische of buitenlandse, commerciële, industriële of andere vennootschappen. Het toestaan i

van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, i

:i Al het voorgaande uitgezonderd gereglementeerde activiteiten waartoe machtiging ontbreekt en uitgezonderd de activiteiten wettelijk voorbehouden aan spaar- en depositobanken en aan vennootschappen voor

i vermogensbeheer en beleggingsadvies.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger, Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen,

groeperingen of organisaties, i

i, Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het

ü handelsfonds, in pand stellen en mag borg of aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en alle andere i

i; verbintenissen, voor haarzelf en zelfs voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft. i

ii Zij kan de functie van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

ii Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt TWEEHONDERD ViJFTIENDUIZEND

NEGENENZEVENTIG EURO ZEVENENVEERTIG EUROCENT (¬ 215.079,47), vertegenwoordigd door i

: drieduizend negenhonderd eenenvijftig (3.951) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die ieder

i, één! drieduizend negenhonderd eenenvijftigste (1I3.951ete) van het maatschappelijk kapitaal

;:vertegenwoordigen,

;; Deze aandelen zijn onderverdeeld in 4 categorieën, te weten;

P - categorie A:1.273 aandelen

ii - categorie B: 1.273 aandelen j

- categorie C: 1.273 aandelen

;: - categorie D; 132 aandelen

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

"

mod11.1

Elk boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december. De jaarvergadering heeft plaats de laatste vrijdag van de maand mei om achttien uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is op de eerstvolgende werkdag, De jaarvergaderingen worden gehouden op de maatschappelijke zetel, behoudens andersluidende bijeenroeping.

Om te worden toegelaten tot de algemene vergadering moet elke eigenaar van aandelen vijf volle dagen voor de datum die bepaald werd door de bijeenkomst, zijn aandelen op naam deponeren in de maatschappelijke zetel of bij de instellingen die in de bijeenroepingsberichten worden vermeld.

Elke eigenaar van aandelen mag zich op de algemene vergadering door een gevolmachtigde laten vertegenwoordigen.

Gehuwden vertegenwoordigen elkaar wederzijds.

Voor de minderjarigen en onbekwaamverklaarden treden hun wettelijke vertegenwoordigers op,

De raad van bestuur mag het model van de volmachten bepalen en eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden gedeponeerd vijf volle dagen voor de algemene vergadering.

De mede-eigenaars, de vruchtgebruikers en eigenaars van de blote eigendom, de schuldeisers en pandgevers dienen zich door één en dezelfde persoon te laten vertegenwoordigen.

Het batig saldo dat de balans aanwijst, nadat alle lasten, algemene kosten en de nodige afschrijvingen, provisies en waardeverminderingen, zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Op deze winst wordt vijf ten honderd afgehouden om de wettelijke reserves te vormen totdat deze tien ten honderd van het kapitaal beloopt,

Over het winstsaldo kan de algemene vergadering op voorstel van de raad van bestuur vrij beschikken bij eenvoudige meerderheid.

De betaling van de dividenden gebeurt op de tijdstippen en in de plaatsen die door de raad van bestuur worden aangeduid met naleving der wettelijke modaliteiten terzake.

Het batig saldo van de vereffening zal onder de vennoten verdeeld worden volgens het aantal van hun respectieve aandelen, zodanig dat ieder aandeel over dezelfde rechten beschikt.

a) De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur van de vennootschap evenals de vertegenwoordiging van de

vennootschap wat betreft dit bestuur toevertrouwen:

- hetzij aan één of meer van zijn leden die afgevaardigde bestuurder zullen heten;

- hetzij aan één of meer directeuren, in of buiten zijn midden verkozen;

- hetzij aan een directiecomité of een bestendig comité waarvan de leden al dan niet tussen de bestuurders

gekozen worden.

b) De raad van bestuur en de afgevaardigden belast met het dagelijks bestuur kunnen bijzondere opdrachten toekennen aan om het even welke lasthebber binnen de perken van het dagelijks bestuur.

c) De raad van bestuur mag de leiding van één of meer zaken van de vennootschap aan één of meer directeurs of gevolmachtigden, al dan niet lid van de raad van bestuur, toevertrouwen, en daarenboven elke lasthebber met bijzondere opdrachten belasten.

d) De raad van bestuur kan van de hierboven omschreven bevoegdheden gebruik maken en op ieder ogenblik

aan de toegekende opdrachten een eind stellen.

Hij bepaalt de bevoegdheden en de vergoedingen aan te rekenen op de algemene kosten van de personen aan

wie hij de delegatie verleent.

De vennootschap wordt in en buiten rechte in alle rechtshandelingen en akten met inbegrip van die akten die de

tussenkomst vereisen van een ministeriële ambtenaar, vertegenwoordigd:

hetzij door twee bestuurders gezamenlijk,

- hetzij door een afgevaardigde bestuurder.

De vennootschap is daarenboven geldig verbonden door bijzondere lasthebbers voor zover deze binnen de

perken van hun volmacht handelen.

Er werd aan de naamloze vennootschap Engelen & Partners, met zetel te 3500 Hasselt, Ilgailaat 21 een

bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover aile

belastingadministraties, waaronder de B.T.W., alsook tegenover de kruispuntbank voor ondernemingen en het

ondernemingsloket, teneinde aldaar alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en

alle administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren.

VOOR UITTREKSEL

Notaris Filip Segers

Samen hiermee neergelegd: afschrift akte, gecoördineerde statuten.

4 Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/01/2013 : TGT000423
29/01/2013 : TGT000423
04/02/2015
ÿþ Moù 2,0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IIU 1111 I III~II~VIV I0

" 1501 2 0*

tIi

rrIrh.h.,,nk

v, iáGcpharttl~

Ondernemingsnr : 0459.849.383

Benaming

(voluit) : IMMODECK B

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Rijksweg 881, 3650 Dilsen-Stokkem

Onderwerp akte : BENOEMING BESTUURDER

Het blijkt dat bij beslissing der bijzondere algemene vergadering der vennoten van de vennootschap, en de Raad van Bestuur , gehouden op de maatschappelijke zetel op 19 december 2014, volgende beslissingen werd genomen:

1. Ontslag en décharge als bestuurder werd gegeven aan :

- De Heer Deckers Peter, Rijksweg 879, 3650 Dilsen-Stokkern;

- De Heer Deckers Paul, Kruisveldstraat 80, 3650 Dilsen-Stokkem.

2. Dat door de gewone algemene vergadering en de Raad van Bestuur, de volgende herbenoemingen

werden goedgekeurd :

- De Heer Deckers Peter, voornoemd, als bezoldigd bestuurder en gedelegeerd bestuurder;

- De Heer Deckers Paul, voornoemd, als bezoldigd bestuurder;

die allen verklaren te aanvaarden vanaf 1 januari 2015 en voor de duur van zes jaar.

Opgemaakt te Dilsen-Stokkem, 19 december 2014.

DECKERS Peter,

Gedelegeerd bestuurder,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Staatsblad - 04/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

10/07/2012 : TGT000423
05/07/2012 : TGT000423
05/07/2012 : TGT000423
05/07/2012 : TGT000423
18/01/2012 : TGT000423
08/08/2011 : TGT000423
19/08/2009 : TGT000423
02/07/2008 : TGT000423
13/06/2008 : TGT000423
27/08/2007 : TGT000423
11/08/2006 : TGT000423
13/07/2005 : TGT000423
16/07/2004 : TGT000423
24/07/2003 : TGT000423
24/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 29.05.2015, NGL 19.08.2015 15441-0169-014
30/09/2002 : TGT000423
27/09/2002 : TGT000423
23/08/2001 : TGT000423
01/09/1999 : TGT000423
03/07/1998 : TGT423
13/05/1997 : TGT423
29/01/1997 : TGT423

Coordonnées
IMMODECK B

Adresse
RIJKSWEG 881 3650 DILSEN-STOKKEM

Code postal : 3650
Localité : DILSEN-STOKKEM
Commune : DILSEN-STOKKEM
Province : Limbourg
Région : Région flamande