IMMODECK P

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : IMMODECK P
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 502.538.192

Publication

24/04/2014
ÿþ ModWard11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ItU1(1,110

II

II

E St



Neergelegd ter griffie der

rechtbank y. koophandelekITONGEREN

10 -04- 2014

De griffier, Griffie

Ondernemingsnr : 0502.538.192

Benaming

(voluit) : IMMODECK P

(verkort):

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 3650 Dilsen-Stokkem, Rijksweg 881

(volledig adres)

Onderwerp akte: BVBA: buitengewone algemene vergadering

Uit een akte verleden voor ondergetekende notaris Geraldine COPS te Maaseik, Maastrichtersteenweg 85, op 31 maart 2014.

Zijnde een proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, "IMMODECK P", met maatschappelijke zetel te 3650 Dilsen-Stokkem, Rijksweg 881, en met ondernemingsnummer 0502.538.192, en op welke buitengewone algemene vergadering honderd (100) aandelen, zijnde de totaliteit van de aandelen van de vennootschap aanwezig waren.

BLIJKT dat volgende beslissingen werden genomen met eenparigheid van stemmen waarmee aan de stemming deelgenomen werd:

A. 1. De vergadering NEEMT KENNIS van het hierna vermelde regularisatieverslag opgemaakt in verband niet de gedane inbreng van schuldvorderingen, zijnde inbreng in nature; de vergadering verklaart dit verslag zonder voorbehoud GOED TE KEUREN:

- Revisoraal verslag: de heer DEWACHTER Luc te 2950 Kapellen, Reeboklaan 6, bedrijfsrevisor, aangeduid overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen, heeft een verslag opgesteld betreffende de gedane inbreng in nature en de waardering ervan, gedateerd op vierentwintig maart tweeduizend veertien, waarvan het besluit luidt als volgt:

"Ondergetekende, Luc DEWACHTER, bedrijfsrevisor, met woonplaats te 2950 KAPELLEN (ANTVVERPEN), Reeboklaan 6, benoemd krachtens verzoekschrift dd, 18 oktober 2013 van de heer Peter DECKERS, de heer. Mathieu DECKERS en de heer Paul DECKERS, zaakvoerders van BVBA "IMMODECK P", verklaart op basis van zijn controlewerkzaamheden met betrekking tot de inbreng in nature verricht naar aanleiding van de kapitaalverhoging van de BVBA "IMMODECK P" door inbreng van een schuldvordering van de aandeelhouders lastens deze vennootschap, dewelke is ontstaan naar aanleiding van de tussentijdse dividenduitkering van de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders, gehouden dd.. 19 december 2013, dat:

-de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de E3edrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwocrdelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in nature;

-de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

-de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering bedrilfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt tenminste overeenkomt met het aantal (240) en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen (2.479,81 Euro), zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in nature zal bestaan uit tweehonderd veertig (240) aandelen van de BVBA. "IMMODECK P", zonder vermelding van nominale waarde,

lk wens er ten slotte aan te herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende' de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Kapellen, 24 maart 2014

De heer Luc DEWACHTER

Bedrijfsrevisor"

- Bijzonder verslag van de zaakvoerders: overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van

Vennootschappen hebben de zaakvoerders een bijzonder verslag, gedateerd vierentwintig maart tweeduizend veertien, opgesteld waarin zij uiteenzetten waarom de inbreng in natura van belang is voor de vennootschap. In: , dit bijzonder verslag wordt niet afgeweken van de conclusies van het voormelde verslag_ van de bedrijfsrevisor. Op de laatste blz, van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

e

Vbor-

isehoudel

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

- Aanhechting en neerlegging: een exemplaar van het verslag -van de bedrijfsrevisor alsmede een exemplaar van het bijzonder verslag van de zaakvoerders zullen aan deze akte worden gehecht en met dezer ter registratie aangeboden worden na door de comparanten en mij notaris "ne varietur getekend te zijn; zij zullen bovendien ter griffie van de rechtbank van koophandel neergelegd worden samen met een expeditie van onderhavig proces-verbaal.

2. De vergadering heeft bij proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering gehouden voor notaris Geraldine Cops te Maaseik op negentien december tweeduizend dertien besloten tot kapitaalverhoging in toepassing van artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen, zoals ingevoerd door de Programmawet van achtentwintig juni tweeduizend dertien.

Zoals blijkt uit de akte verleden voor ondergetekende notaris op negentien december tweeduizend dertien heeft de vergadering een kapitaalverhoging doorgevoerd ten bedrage van VIJFHONDERD ZESENNEGENTIGDUIZEND VIJFHONDERD NEGENTIEN EURO DRIEËNTWINTIG EUROCENT

(¬ 598.519,23) om het kapitaal te brengen van HONDERD ACHTENVIJFTIGDUIZEND EURO

(¬ 158.000,00) op ZEVENHONDERD VIERENVIJFTIGDUIZEND VIJFHONDERD NEGENTIEN EURO DRIEËNTWINTIG EUROCENT (¬ 754.519,23).

Ter gelegenheid van de inbreng door deze vennoten werden tweehonderd veertig (240) nieuwe aandelen als vergoeding voor de inbreng uitgegeven of gecreëerd en met dezelfde rechten en fractiewaarde als de bestaande aandelen.

Als gevolg van de onjuist opgenomen aandelenverdeling, zoals hierboven vermeld, werd het aantal nieuw uitgegeven aandelen als vergoeding voor de inbreng van schuldvorderingen foutief toegewezen.

De vergadering vermeldt dat het de bedoeling was dat deze tweehonderd veertig (240) nieuwe aandelen als vergoeding voor de inbrengen werden toegekend aan de vennoten, in verhouding tot ieders rechten in het globale aandelenbezit, zoals hierboven vermeld.

B. De vergadering machtigt de zaakvoerders om de genomen beslissingen uit te voeren en geeft opdracht aan ondergetekende notaris om, ingevolge huidige statutenwijziging, de gecoordineerde statuten op te stellen en te ondertekenen.

Onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging van een uittreksel van onderhavig proces-verbaal ter bevoegde Griffie van de Rechtbank van Koophandel, wordt door de vergadering aan de naamloze vennootschap "ENGELEN EN PARTNERS TAX CONSULTANTS" te 3500 Hasselt, Ilgatlaan 2'1, de nodige machten verleend om alle formaliteiten te vervullen en uit te voeren en onder meer deze vereist voor de wijziging in de Kruispuntbank van Ondernemingen, bij de diensten van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, en in het algemeen om alle nodige of nuttige formaliteiten te vervullen, en dit met macht tot indeplaatsstelling.

De voorzitter stelt vast dat aile punten van de agenda besproken zijn en hierover telkens een beslissing werd getroffen met éénparigheid van stemmen.

De vergadering wordt afgesloten.

VOOR eENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Geraldine Caps te Maaseik.

Tegelijk hiermede neergelegd:

-uitgifte van de akte dd. 31/03/2014;

-regularisatieverslag van de bedrijfsrevisor;

-bijzonder verslag van de zaakvoerders;

-gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

19/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 27.06.2014, NGL 12.08.2014 14420-0007-011
10/01/2014
ÿþir Mod ADF 11,1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONiTEUR

0ô r01 20f14 Va -12- 2013

GISCH STAA LBLAD

II De Hoofdgriffier, Griffie

*14012152* 11111111 BEL

Neergelegd ter griffie der

`rertbank v koophandel te TONGEREN

B

Ondernemingsnr : Benaming (voluit): 0502.538.192

Rechtsvorm IMMODECK P

Zetel Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

3650 Dilsen-Stokkem

Rijksweg 881

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte : BVBA: buitengewone algemene vergadering

Uit een akte verleden voor ondergetekende notaris Geraldine COPS te Maaseik, .

Maastrichtersteenweg 85, op 19 december 2013.

Zijnde een proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de'

" aandeelhouders van de vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "IMMODECK P", met maatschappelijke, zetel te 3650 Dilsen-Stokkem, Rijksweg 881, en met ondernemingsnummer 0502.538.192, en op welke buitengewone algemene vergadering honderd (100) aandelen, zijnde de totaliteit van de aandelen van de vennootschap aanwezig warent

BLIJKT dat volgende beslissingen werden genomen met eenparigheid van stemmen waarmee aan de stemming deelgenomen werd:

A. 1. De vergadering NEEMT KENNIS van de hierna vermelde verslagen opgemaakt in verband met de beoogde inbreng van schuldvorderingen, zijnde inbreng in natura; de vergadering verklaart deze verslagen zonder voorbehoud GOED TE KEUREN:

- Revisoraal verslag: de heer DEWACHTER Luc te 2950 Kapellen, Reeboklaan bedrijfsrevisor, aangeduid overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen, heeft een verslag opgesteld betreffende de inbreng in natura en de waardering ervan, gedateerd op vier november tweeduizend dertien, waarvan het besluit luidt als volgt:

"Ondergetekende, Luc DEWACHTER, bedrijfsrevisor, met woonplaats te 2950 KAPELLEN (ANTWERPEN), Reeboklaan 6, benoemd krachtens verzoekschrift dd. 18 oktober 2013 van de heer Peter DECKERS, de heer Mathieu DECKERS en de heer Paul DECKERS, zaakvoerders van BVBA "IMMODECK P", verklaart op basis van zijn controlewerkzaamheden met betrekking tot de inbreng in natura verricht naar aanleiding van de kapitaalverhoging van de BVBA `IMMODECK P" door inbreng van een schuldvordering van de aandeelhouders lastens deze vennootschap, dewelke zal ontstaan naar aanleiding van een geplande tussentijdse dividenduitkering van de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders, en onder de opschortende voorwaarden van goedkeuring van deze tussentijdse dividenduitkering én van de uitkering van het nettobedrag aan de aandeelhouders in de vorm van de onmiddellijk in kapitaal in te brengen schuldvordering, dat:

-de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut` van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de;

vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter, vergoeding van de inbreng in natura;

-de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

-de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepaling waartoe deze methode van

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijîagëi bij lièt SèlgiseT Staaisbluá -10/6172014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

waardering leidt tenminste overeenkomt met het aantal (240) en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen (2.479, 89 Euro), zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura zal bestaan uit tweehonderd veertig (240) aandelen van de BVBA "IMMODECK P" zonder vermelding van nominale waarde.

Ik wens er ten slotte aan te herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Kapellen, 04 november 2093

De heer Luc DEWACHTER

Bedrijfsrevisor"

- Bijzonder verslag van de zaakvoerders: overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen hebben de zaakvoerders een bijzonder verslag, gedateerd vier november tweeduizend dertien, opgesteld waarin zij uiteenzetten waarom de inbreng in natura van belang is voor de vennootschap. In dit bijzonder verslag wordt niet afgeweken van de conclusies van het voormelde verslag van de Bedrijfsrevisor.

- Aanhechting en neerlegging: een exemplaar van het verslag van de bedrijfsrevisor alsmede een exemplaar van het bijzonder verslag van de zaakvoerders zullen aan deze akte worden gehecht en met dezer ter registratie aangeboden worden na door de comparanten en mij notaris "ne varietur' getekend te zijn; zij zullen bovendien ter griffie van de rechtbank van koophandel neergelegd worden samen met een expeditie van onderhavig proces-verbaal.

2. De vergadering beslist tot kapitaalverhoging in de toepassing artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen, zoals ingevoerd door de Programmawet van achtentwintig juni tweeduizend dertien.

De algemene vergadering heeft beslist tot de uitkering van een dividend ten belope van ZESHONDERD TWEEËNZESTIGDUIZEND ZEVENHONDERD NEGENENNEGENTIG EURO VIJFTIEN EUROCENT (¬ 662.799,15), welk dividend werd onttrokken aan de beschikbare reserves. Deze reserves bedroegen op datum van eenendertig december tweeduizend en elf ZESHONDERD TWEEËNZESTIGDUIZEND ZEVENHONDERD NEGENENNEGENTIG EURO VIJFTIEN EUROCENT (¬ 662.799,15) en werden goedgekeurd door een algemene vergadering, welke plaats heeft gevonden v6ôr één april tweeduizend dertien. Na aftrek van de roerende voorheffing ten belope van ZESENZESTIGDUIZEND TWEEHONDERD NEGENENZEVENTIG EURO TWEEËNNEGENTIG EUROCENT (¬ 66.279,92) en in afwachting van onderhavig procesverbaal van de buitengewone algemene vergadering, werd het netto-dividend ten belope van VIJFHONDERD ZESENNEGENTIGDUIZEND VIJFHONDERD NEGENTIEN EURO DRIEËNTWINTIG EUROCENT (¬ 596.519,23) in de boekhouding van de vennootschap geboekt als uit te keren dividend. De algemene vergadering besluit dat, gelet op het voorgaande, wordt voldaan aan de toepassingsvoorwaarden van de Programmawet van achtentwintig juni tweeduizend dertien.

3. BESLISSING tot kapitaalverhoging en wijze en verwezenlijking van de inbreng: De vergadering beslist vervolgens een kapitaalverhoging door te voeren ten bedrage van VIJFHONDERD ZESENNEGENTIGDUIZEND VIJFHONDERD NEGENTIEN EURO DRIEËNTWINTIG EUROCENT (¬ 596.519,23) om het kapitaal te brengen van HONDERD ACHTENVIJFTIGDUIZEND EURO (¬ 158.000,00) op ZEVENHONDERD VIERENVIJFTIGDUIZEND VIJFHONDERD NEGENTIEN EURO DRIEËNTWINTIG EUROCENT (¬ 754.519,23), en dit door middel van de hierna beschreven inbreng in natura.

De heer DECKERS Peter, de heer DECKERS Mathieu en de heer DECKERS Paul, allen voornoemd, verklaren inbreng te doen van de vaststaande, zekere en opeisbare schuldvorderingen jegens de vennootschap ten bedrage van VIJFHONDERD ZESENNEGENTIGDUIZEND VIJFHONDERD NEGENTIEN EURO DRIEËNTWINTIG EUROCENT (¬ 596.519,23). Deze schuldvordering wordt gevormd zoals hierboven vermeld onder sub 2).

De voornoemde inbrengers geven voor zoveel als nodig te kennen dat de hoger omschreven dividenden voortkomen uit belaste reserves en zoals die uit de jaarrekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

per eenendertig december tweeduizend en elf bleken en uiterlijk eenendertig maart tweeduizend dertien door de algemene vergadering werden goedgekeurd.

De voornoemde inbrengers verklaren de voormelde inbreng in de vennootschap te hebben verricht, nadat zij hebben verklaard volkomen op de hoogte te zijn zowel van de statuten als van de financiële toestand van de vennootschap en van de voorstellen die op de agenda van deze vergadering zijn ingeschreven.

4. GOEDKEURING door de algemene vergadering  KWIJTING en VERGOEDING.

De vergadering verklaart uitdrukkelijk de inbrengen goed te keuren en te aanvaarden en geeft aan de inbrengers volledig en onherroepelijk kwijting over de inbreng.

De comparanten verklaren volkomen kennis te hebben van de aard, de omvang de werkelijkheid en de waarde van de hoger beschreven schuldvordering lastens de vennootschap, en die zich van nu af ter beschikking van de vennootschap bevinden. Zij verklaren er geen verdere beschrijving van te verlangen en de optredende notaris te ontslaan van elke rechtvaardiging terzake.

Ter gelegenheid van de inbreng door de vennoten zullen tweehonderd veertig (240) nieuwe aandelen als vergoeding voor de inbrengen worden uitgegeven of gecreëerd en met dezelfde rechten en intrinsieke waarde als de bestaande aandelen. Deze aandelen worden als vergoeding voor de inbrengen toegekend aan de heer DECKERS Peter, de heer DECKERS Mathieu, de heer DECKERS Paul en de naamloze vennootschap "IMMODECK B" allen voornoemd, in verhouding tot ieders rechten in het globale aandelenbezit.

De vergadering beslist dat de tweehonderd veertig (240) nieuwe aandelen zullen deelnemen in de winst vanaf één januari tweeduizend dertien.

5. VASTSTELLING VERWEZENLIJKING van de KAPITAALVERHOGING.

De vergadering stelt vast dat de kapitaalverhoging is verwezenlijkt en dat dit thans ZEVENHONDERD VIERENVIJFTIGDUIZEND VIJFHONDERD NEGENTIEN EURO DRIEËNTWINTIG EUROCENT (¬ 754.519,23) bedraagt, vertegenwoordigd door driehonderd veertig (340) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

6. De vergadering beslist als volgt ARTIKEL VIJF van de STATUTEN te WIJZIGEN om deze in overeenstemming te brengen met de huidige kapitaalverhoging.

Artikel vijf wordt vervangen door de volgende tekst:

"Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt zevenhonderd vierenvijftigduizend vijfhonderd negentien euro drieëntwintig eurocent (¬ 754.519, 23). Het is verdeeld in driehonderd veertig (340) aandelen zonder nominale waarde met een breukwaarde van één/driehonderd veertigste (1/340ste) ieder."

B. De vergadering machtigt de zaakvoerders om de genomen beslissingen uit te voeren en geeft opdracht aan ondergetekende notaris om, ingevolge huidige statutenwijziging, de gecoördineerde statuten op te stellen en te ondertekenen.

Onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging van een uittreksel van onderhavig proces-verbaal ter bevoegde Griffie van de Rechtbank van Koophandel, wordt door de

vergadering aan de naamloze vennootschap "ENGELEN EN PARTNERS TAX CONSULTANTS" te 3500 Hasselt, Ilgatlaan 21, de nodige machten verleend om alle

formaliteiten te vervullen en uit te voeren en onder meer deze vereist voor de wijziging in de Kruispuntbank van Ondernemingen, bij de diensten van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, en in het algemeen om alle nodige of nuttige formaliteiten te vervullen, en dit met macht tot indeplaatsstelling.

De voorzitter stelt vast dat alle punten van de agenda besproken zijn en hierover telkens een beslissing werd getroffen met éénparigheid van stemmen.

De vergadering wordt afgesloten.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Geraldine Cops te Maaseik.

i

Tegelijk hiermede neergelegd:

- uitgifte van de akte dd. 19/12/2013;

- bijzonder verslag van de zaakvoerder;

- revisoraal verslag.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

26/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 20.08.2013 13443-0573-012
29/01/2013
ÿþM ,d Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsar : 60~ `} ~(~. 1V2

Benaming

(voluit) : IMMODECK P

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Rijksweg 881, 3650 Dilsen-Stokkem

(volledig adres)

Onderwerp akte : BVBA: oprichting

Bij akte verleden voor ondergetekende notaris Geraldine Cops te Maaseik, Maastrichtersteenweg 85, op elf; december tweeduizend en twaalf, werd een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht,; onder de benaming "Immodeck P".

1.Ven noten-oprichters

a) De heer DECKERS Peter Maria André, geboren te Maaseik op zes oktober negentienhonderd negenenvijftig, van Belgische nationaliteit, (rijksregistemummer: 59.10.06-337.16), echtgenoot van mevrouw GEEBE-LEN Yolande Marie Hubert, wonende te 3650 Dilsen-Stokkem, Rijksweg 879.

b) De heer DECKERS Mathieu Maria Joseph, geboren te Maaseik op twintig september negentienhonderd tweeënvijftig, van Belgische nationaliteit, (rijksregistemummer: 52.09.20-293.68), echtgenoot van mevrouw RAEDSCHELDERS Jeannine Josée Maria Theresia, wonende te 3680 Maaseik, Venlosesteenweg 10.

c) De heer DECKERS Paul Margaretha Maria Jean Louis, geboren te Maaseik op elf januari negentienhonderd éénenzestig, van Belgische nationaliteit, (rijksregisternummer. 61.01,11-367.09), echtgenoot van mevrouw PARREN Micheline Louisa Mia, wonende te 3650 Dilsen-Stokkem, Kruisveldstraat 80.

d) De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap "IMMODECK", met maatschappelijke zetel te 3650 Dilsen-Stokkem, Rijksweg 881, ingeschreven in het rechtspersonenregister te. Tongeren, ondernemingsnummer 0459.849.4383

2. Naam

De vennootschap wordt als besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht onder de

naam "1MMODECK P".

3. Duur

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf de datum van de neerlegging ter

griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte.

4. Zetel

De vennootschap is gevestigd te 3650 Dilsen-Stokkem, Rijksweg 881.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in het Nederlandstalig gedeelte van het land, mede

in Brussel bij besluit van de zaakvoerder(s).

5. Doel

De vennootschap heeft tot maatschappelijk doel:

De vennootschap zal tot doel hebben, zowel in België als in het buitenland:

- het vormen en beheren, zowel voor eigen rekening als voor rekening van der-den, van een roerend en/of

onroerend patrimonium;

- het beheer van een vermogen, zowel roerend als onroerend, door koop  ver-koop, huur  verhuur, en andere rechtshandelingen, zowel voor zichzelf als voor derden. Zij mag aile handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan of die van aard zijn om de opbrengst van haar patrimonium te bevorderen zoals onder andere, tegen een redelijke vergoeding, zich gedeeltelijk of volledig borg stellen voor' het goed verloop van verbintenissen door derden fysische- of rechtspersonen, aangegaan;

- het huren, verhuren, in erfracht of gebruik nemen van onroerende en/of roe-rende goederen; - de onroerende leasing;

- het deelnemen in vennootschappen, bedrijven of associaties door inbreng, participatie, voorschotten;

- het waarnemen, bekleden en uitoefenen van mandaten en functies van bestuur en/of controle in vennoot

schappen of bedrijven behorende tot de groep en in aanverwante bedrijven.

Deze opsomming is niet beperkend, doch enkel aanwijzend.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Neergelegd ter griffie der

rechtbank v, koophandel te TONtelEN

15 -01- 2013

De HoofdgriffierGriffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

,! 'i s 'm De vennootschap mag deelnemen of tussenkomen in andere ondernemingen of vennootschappen of aan deze toestaan tussen te komen, deel te nemen of te participeren in haar bedrijf, wanneer deze ondernemingen of vennootschappen een identiek, analoog, gelijkaardig of aanverwant maatschappelijk doel hebben dan wel van aard zijn de ontwikkeling van de vennootschap te bevorderen. Zij mag zich onledig houden met alle operaties van commerciële, industriële, finan-ciéle, roerende of onroerende aard, welke hetzij direct, hetzij indirect, verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap. Zij mag optreden ais bestuurder en/of vereffenaar van andere vennootschappen.

x . , 1 Zij kan zich borg stellen voor alle verrichtingen van roerende of onroerende aard.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/01/2013 - Annexes du Moniteur belge Dit alles in de meest ruime zin.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken.

In de algemene regel mag de vennootschap aile daden stellen van burgerlijke als commerciële aard, roerende, onroerende, industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met het maatschappelijk doel.

6. Kapitaal

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt honderd achtenvijftig duizend euro (158.000,00 ¬ ).

Het is verdeeld in honderd (100) aandelen zonder nominale waarde met een breukwaarde van éénhonderdste (1 /100ste) ieder.

7. Volstorting van het kapitaal- inbreng in natura

Het eigen vermogen van de vennootschap die wordt opgericht als gevolg van de partiële splitsing, is als volgt samengesteld honderd zevenenvijftig duizend zesennegentig euro zevenennegentig eurocent (157.096,97 ¬ ) kapitaai, vijftien duizend zevenhonderd en negen euro zeventig eurocent (15.709,70 ¬ ) wettelijke reserves, zeshonderd drieënzestig duizend zevenhonderd en twee euro twintig eurocent (663.702,20 ¬ ) beschikbare reserves, tweeëndertig duizend honderd vijfentachtig euro zeven eurocent (32.185,07 ¬ ) belastingvrije reserves, zoals blijkt uit het verslag van de bedrijfsrevisor, bedrijfsrevisor, de heer Luc Beckers, bedrijfsrevisor voor de besloten vennootschap met beperkte aanspra-kelijkheid "BECKERS, LOENDERS & PARTNERS", kantoorhoudende te 3510 Hasselt-Kermt, Diestersteenweg 146, de dato achtentwintig november tweeduizend en twaalf met betrekking tot de inbreng in natura bij de oprichting van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "IMMODECK P" ingevolge de partiële splitsing van de naamloze vennootschap "DECKERS BOUWMATERIALEN" en de partiële splitsing van de naamloze vennootschap "IMMODECK". En teneinde het bedrag van het kapitaal af te ronden wordt het kapitaal verhoogd met negenhonderd en drie euro drie eurocent (903,03 ¬ ) om het kapitaal te brengen op honderd achtenvijftig duizend euro (158.000,00 ¬ ), door incorporatie van reserves zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

Voormeld kapitaal, dat verdeeld is in honderd (100) aandelen, komt toe aan de oprichters als volgt;

- de heer DECKERS Peter Maria André: dertig (30) aandelen van de naamloze vennootschap "Immodeck P",

- de heer DECKERS Mathieu Maria Joseph: dertig (30) aandelen van de naam-loze vennootschap "Immodeck P",

- de heer DECKERS Paul Margaretha Maria Jean Louis: dertig (30) aandelen van de naamloze vennootschap "Immodeck P",

- de naamloze vennootschap "IMMODECK": zeven (7) aandelen van de.naamloze vennootschap "lmmodeck P"

- de heer DECKERS Peter Maria André, de heer DECKERS Mathieu Maria Jo-seph, de heer DECKERS Paul Margaretha Maria Jean Louis, en de naamloze vennootschap "IMMODECK": één (1) aandeel van de naamloze vennootschap "Immodeck P" in onverdeeldheid in volgende verhouding:

- de heer DECKERS Peter Maria André is voor zeventien komma drie procent eigenaar (17,6 %) onverdeelde eigenaar van dit aandeel;

- de heer DECKERS Mathieu Maria Joseph is voor zeventien komma drie procent eigenaar (17,6 %) onverdeelde eigenaar van dit aandeel;

- de heer DECKERS Paul Margaretha Maria Jean Louis is voor vijftien komma acht procent eigenaar (15,8 %) onverdeelde eigenaar van dit aandeel, en ;

- de naamloze vennootschap "IMMODECK" is voor negenenveertig procent eigenaar (49 %) onverdeelde eigenaar van dit aandeel.

- de heer DECKERS Peter Maria André, de heer DECKERS Mathieu Maria Joseph, en de heer DECKERS Paul Margaretha Maria Jean Louis: twee (2) aandelen van de naamloze vennootschap "Immodeck P" in onverdeeldheid in volgende verhouding:

- de heer DECKERS Peter Maria André is voor vijfenveertig procent eige-naar (45,00 %) onverdeelde eigenaar van deze twee aandelen;

- de heer DECKERS Mathieu Maria Joseph is voor zevenentwintig komma vijf procent eigenaar (27,5 %) onverdeelde eigenaar van deze twee aandeleni;

- de heer DECKERS Paul Margaretha Maria Jean Louis is voor zevenentwintig komma vijf procent eigenaar (27,5 %) onverdeelde eige-naar van deze twee aandelen.

Voormelde aandelen zijn volledig volgestort door inbreng in natura, zodat er thans een bedrag van honderd achtenvijftig duizend euro (158.000,00 ¬ ),ter be-schikking is vande vennootschap.

8. Bestuur en vertegenwoordiging

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, ml dan niet vennoot (vennoten).

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot

verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de

wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

Voor de duur van de vennootschap te rekenen vanaf heden worden door de op-richters tot gewone

zaakvoerders benoemd,

de heer DECKERS Peter Maria André, de heer DECKERS Mathieu Maria Joseph, en de heer DECKERS

Paul Margaretha Maria Jean Louis, allen voor-noemd, die bevestigen dat de uitoefening van deze functie hun

niet verboden is, inzonderheid krachtens het Koninklijk Besluit nummer 22 van vierentwintig oktober

negentienhonderd vierendertig en die verklaren de hun verleende opdracht te aanvaarden.

De zaakvoerder zal maar zijn taak kunnen opnemen vanaf de neerlegging van de stukken ter griffie.

Het mandaat van de zaakvoerders is kosteloos, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

9. Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op een januari en eindigt op eenendertig december van ieder

jaar.

10. Datum en uur van de jaarvergadering

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de laatste vrijdag van de maand juni om twintig uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

11. Eerste jaarvergadering en boekjaar

De eerste jaarvergadering (of) (gewone algemene vergadering) zal gehouden worden op de laatste vrijdag

van de maand juni tweeduizend dertien om 20.00 uur.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte tot en met

eenendertig december tweeduizend en twaalf.

12. Bestemming van de winst - Reserve  Ontbinding

Het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze éénitiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt ais dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

De wijze van vereffening wordt bepaald door de algemene vergadering. De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de al-gemene vergadering, overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van Vennootschappen.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186, 187 en 188 van het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit, onverminderd de verplichtingen opgenomen in artikel 189 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

13_ Machten

Onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging van een uittreksel van onderhavige oprichtingsakte ter bevoegde Griffie van de Rechtbank van Koop-handel, wordt door de comparanten aan de heer Luc BECKERS, bedrijfsrevisor, handelend in zijn hoedanigheid van zaakvoerder van de BV BVBA 'BECKERS, LOENDERS & PARTNERS", bedrijfsrevisoren, met zetel te 3510 KERMT (HASSELT), Diestersteenweg 146, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de nodige machten verleend om aile formaliteiten die de oprichting van onderhavige vennootschap zullen volgen, te vervullen en uit te voeren en onder meer deze ver-eist voor de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank van Onder-nemingen, bij de diensten van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, en in het algemeen om alle nodige of nuttige formaliteiten te vervullen die de vennootschap zullen toelaten haar activiteiten aan te vangen, en dit met macht tot indeplaatsstelling.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL Notaris Geraldine Cops te Maaseik.

Tegelijk hiermee neergelegd

-expeditie van de oprichtingsakte dd. 11 december 2012



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

oor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

24/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 26.06.2015, NGL 19.08.2015 15441-0170-012

Coordonnées
IMMODECK P

Adresse
RIJKSWEG 881 3650 DILSEN-STOKKEM

Code postal : 3650
Localité : DILSEN-STOKKEM
Commune : DILSEN-STOKKEM
Province : Limbourg
Région : Région flamande