INDALO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : INDALO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 476.383.232

Publication

01/04/2014 : HAA019484
10/10/2014
ÿþ~

mod 11.1

1i; In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

RECHTBANK van KOOPi-fANot" ,

te AN`fWERI'i:N

01 OKT. 2014

afdeei~.~eSELY

liai

r

Ondernemingsnr : 0476.383.232

Benaming (voluit) : Indalo

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Sparrenweg 28

3980 Tessenderlo

Onderwerp akte : BVBA: ontbinding

Er blijkt uit een akte verleden voor meester Jan Van Ermengem, geassocieerde notaris te Meerhout op 22i september 2014, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "INDALO" onder meer volgende beslissingen heeft genomen:

Eerste besluit: Verslagen.

Verslag van het bestuursorgaan

De enige vennoot neemt kennis van het verslag van het bestuursorgaan de dato 15 augustus, opgesteld; overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen over het voorstel tot ontbinding van de; vennootschap en waarbij een staat van activa en passiva is gevoegd, afgesloten op 31 juli 2014.

Verslag van de revisor

De enige vennoot neemt kennis van het verslag van de bedrijfsrevisor, opgemaakt overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen, opgemaakt door Maro Schoofs & C°, bv-bvba, kantoorhoudende te Wilrijk, Prins Boudewijnlaan 177-179, vertegenwoordigd door de heer Marc Schoofs, bedrijfsrevisor.

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor luiden als volgt:

"ln het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het vennootschapsrecht heeft het bestuursorgaan; van de bvba lndalo een boekhoudkundige staat afgesloten op 31 juif 2014 opgesteld, die, rekening houdende; met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 806.648,57 e en; een netto-actief van 741,799,11¬ .

Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele; normen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre' de vooruitzichten van de zaakvoerders zullen gerealiseerd worden,

De schulden ten overstaan van derden opgenomen in de staat van activa en passiva werden door de. vennootschap betaald voor datum van de opstelling van dit verslag.

Opgesteld te Antwerpen, 3 september 2014, Marc Schoofs & C" - burg.. bvba Burgerlijke vennootschap van; bedrijfsrevisoren, erkend door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren onder nummer B183 en in deze opdracht; vertegenwoordigd door bedrijfsrevisor Marc Schoofs."

Notariële wettigheidsverklarinq

Na onderzoek bevestigt ondergetekende notaris dat alle formaliteiten, voorzien door de wet, werden nageleefd.; Overeenkomstig artikel 181, § 4 van het Wetboek van Vennootschappen, bevestigt hij eveneens het bestaan en: de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe onderhavige vennootschap gehouden? is.

Kennisname van voormelde verslagen

De enige vennoot erkent een afschrift van deze verslagen verslag alsmede van de staat van activa en passiva: te hebben ontvangen en er kennis te hebben van genomen.

Tweede besluit: Beslissing tot voortijdige ontbinding van de vennootschap.

De enige vennoot beslist dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "lndalo " gevestigd te;

Tessenderlo, Sparrenweg 28 wordt ontbonden en dit vanaf heden.

Derde besluit: Vaststelling van de vereffening "de facto" van gemelde vennootschap

Gemelde vennootschap werd vóár haar ontbinding reeds feitelijk vereffend door de zaakvcerder de heer Jochim Aerts. Hij verklaart dat er sinds het opmaken van de voormelde staat van activa en passiva er geen schulden: ten aanzien van derden meer ontstaan zijn, of dat in voorkomend geval alle schulden voor heden betaald; werden. De enige vennoot verklaart voor heden voldoende bewijs te hebben ontvangen omtrent de effectieve:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

t

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

betaling van de schulden zoals die blijken uit de staat van activa en passiva. Hij zal overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen verantwoordelijk zijn, zowel jegens derden als jegens de enige vennoot, voor de vervulling van zijn taak en aansprakelijk zijn voor de tekortkomingen. De heer Jochim Aerts beslist tot de overdracht van alle rechten en verplichtingen van de vennootschap aan de enige vennoot, die zulks aanvaardt. Hierdoor wordt het maatschappelijk vermogen overgedragen aan de enige vennoot die verklaart zich te beschouwen als persoonlijk gehouden tot betaling van het mogelijke passief, waaronder eventuele belastingschulden en tot uitvoering van alle verbintenissen van de vennootschap.

Vierde besluit: Verzaking aan termijnen.

Er wordt verzaakt aan de termijn en de formaliteiten voorzien in artikel 194 van het Wetboek van Vennootschappen en de enige vennoot voldoende kennis te hebben van alle rekeningen, stukken en documenten in verband met de vereffening.

Vi'fde besluit: Afgifte onroerend goed.

De vergadering verklaart dat ingevolge ontbinding en vereffening van de vennootschap afgifte wordt gedaan

van het hierna vermelde goed, aan enige vennoot, voormeld.

Gemeente TESSENDERLO - vierde afdeling.

Een woonhuis op en met grond en aanhorigheden te Tessenderlo, vierde afdeling, Sparrenweg 28, volgens de

huidige kadastrale legger en laatst overgeschreven titel gekend als sectie D, nummer 536/X, met een

oppervlakte van vijftien are (1.500 m2).

Zesde besluit: Sluiting van de vereffening.

Gezien er geen schulden aan derden zijn dewelke niet betaald of geconsigneerd zijn, er geen vereffenaar dient te worden aangesteld, de enige vennoot op de vergadering aanwezig zijn of geldig vertegenwoordigd is, en aile besluiten met eenparigheld van stemmen worden genomen, wordt beslist om over te gaan tot de afsluiting van de vereffening. De vereffening wordt als beëindigd beschouwd en wordt hierbij afgesloten. De vennootschap houdt op te bestaan met ingang van heden.

Zevende besluit: Bewaring boeken en bescheiden.

De boeken en bescheiden van gemelde besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Indala" zullen

gedurende vijf jaar neergelegd en bewaard worden te Tessenderlo, Sparrenweg 28.

Achtste besluit: Volmacht voor het vervullen van de administratieve formaliteiten.

De algemene vergadering en de zaakvoerder geven bij deze bijzondere volmacht aan Acrog Accountancy, kantoorhoudende te Geel, Molseweg 168, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om alle mogelijke administratieve formaliteiten te vervullen die voorvloeien uit de op heden genomen besluiten.

Notaris Jan Van Ermengem

Tegelijk hierbij neergelegd: uitgifte van de akte en gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/06/2013 : HAA019484
21/06/2012 : HAA019484
13/07/2011 : HAA019484
06/07/2010 : HAA019484
19/06/2009 : HAA019484
30/06/2008 : HAA019484
22/05/2007 : HAA019484
06/06/2005 : HAA019484
05/07/2004 : HAA019484
04/07/2003 : HAA019484

Coordonnées
INDALO

Adresse
SPARRENWEG 28 3980 TESSENDERLO

Code postal : 3980
Localité : TESSENDERLO
Commune : TESSENDERLO
Province : Limbourg
Région : Région flamande