INDELINE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : INDELINE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 845.225.633

Publication

25/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.03.2014, GGK 01.09.2014, NGL 22.09.2014 14592-0555-010
25/04/2012
ÿþ mad 11,1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NVIIIVIII~IIIIVIII

*120]9509*

beI az Be Sta

u

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

13 -04- 2012

HASSELT

Gr le

Ondernemingsnr S C. 33

Benaming (voluit} : lndeline

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Lodewijk De Raetstraat 5

3920 Lommel

Onderwerp akte :OPRICHTING - STATUTEN

Uit een akte verleden voor meester Philippe Crolla, geassocieerde notaris, te Lommel op 11 april 2012, geregistreerd te Beringen, eerste kantoor, blijkt dat er een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijk werd opgericht door:

1. De heer Vromans Raf Peter, niet gehuwd, geboren te Lommel op zeventien juni negentienhonderd vierentachtig, wonende te 3920 Lommel, Lorkstraat 29.

' 2. De Heer Boers, Marc Jozef, geboren te Lommel op twee september negentienhonderd vijfenzestig, echtgenoot van Mevrouw Schildermans, Christel Carine, geboren te Neerpelt op achttien december negentienhonderd achtenzestig, wonend te 3920 Lommel, Lodewijk De Raetstraat 6.

STATUTEN

Benaming : De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid wordt opgericht onder de benaming "INDEL1NE':

Zetel: De maatschappelijke zetel is gevestigd te 3920 Lommel, Lodewijk De Raetstraat 5.

Doel: De vennootschap heeft 'fat doel:

- tekenbureel,

- ontwerpen van matrijzen, matrijzenbouw,

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenshuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten;

het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of -ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te

Op de laatste blz, van Lurk B vermelden [recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notans hetzij van de perso(o)n(en} bevoegd de rectltsp..n nlan 1r-,n aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekínnanq

Bijlagen'bij fret Bclgtscli Stàatsblád

Von r-behouden aan het Belgisch Staatsblad

y" -"

"

mod 11.1

richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs. Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Duur: De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

Kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR), verdeeld in honderd zesentachtig (186) aandelen.

Bestuur - Machten van de Zaakvoerder(s) - Vertegenwoordiging

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. De vertegenwoordiger moet aan dezelfde voorwaarden voldoen en is burgerrechteriijk , aansprakelijk en strafrechterlijk verantwoordelijk alsof hij zelf de betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen.

De zaakvoerders kunnen alle handelingen stellen die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, behoudens deze die door de wet aan de algemene vergadering zijn voorbehouden.

In geval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren. indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Taakverdeling tussen diverse zaakvoerders evenmin als kwalitatieve of kwantitatieve bevoegdheidsbeperkingen die de algemene vergadering bij de benoeming zou opleggen zijn niet tegenwerpelijk aan of door derden.

ledere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Boekjaar: Het maatschappelijk jaar begint op één april en eindigt op eenendertig maart van ieder jaar. Het eerste boekjaar begint op elf april tweeduizend en twaalf en eindigt op eenendertig maart tweeduizend dertien.

Gewone algemene vergadering : Elk jaar op de eerste maandag van september om 19.00 uur in de maatschappelijke zetel of in alle andere plaatsen in de bijeenroepingen of bekendmakingen aan te duiden, zal de algemene vergadering der deelgenoten worden gehouden. De eerste gewone algemene vergadering zal plaatshebben in tweeduizend dertien in de maatschappelijke zetel van de vennootschap.

Zaakvoerder : De heer Vromans Raf Peter, voormeld, die aanvaardt;

Op de Laatste blz. van Luik B vermelden Recto - Naam en hoedaniyreid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso{o)n(en) bevoegd de reclitspO spon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

t :

mod 11.1

Voor-

behouden

aanhet

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissingvan de

aan het g ,

Belgisch algemene vergadering.

Staatsblad

Voor ontledend uittreksel.

J Notaris Philippe Crolla.

Werden neergelegd : 1) afschrift van de akte en 2) uittreksel van de akte.

Op de laatste blz. van Luik B verrnelden Recto M1aarn en hoedanígsrr id ,.ar7 1 instrumenterende notaris hetzij van de perso(àynten) bevoegd de re(í tspriisnon ion .aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

05/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 07.09.2015, NGL 30.09.2015 15617-0383-010

Coordonnées
INDELINE

Adresse
LODEWIJK DE RAETSTRAAT 5 3920 LOMMEL

Code postal : 3920
Localité : LOMMEL
Commune : LOMMEL
Province : Limbourg
Région : Région flamande