INNOVATIO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : INNOVATIO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 833.290.475

Publication

21/08/2014
ÿþ5 ~

r1 icsIPM Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





Nerj'gelegd ter crriíiie der rec tban ~:. koarhandal Antwerpen, afd. Tongeren

0 7 -08- 201/1

grilQijffie

" " " " 1..

nIIIIhIII~IIu~IIIII~IY

*14158430*

Voor behouc aan h Belgis Staatst

Ondernemingsnr : 0833.290.475

Benaming

(voluit) : INNOVATIO

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : 3840 Borgloon, Graethempoort 5A

(volledig adres)

Onderwerp akte : Kapitaaisverhoging

Uit een proces-verbaal opgemaakt op dertig juli tweeduizend veertien door meester Catherine DELWAIDE,' notaris met standplaats te Borgloon, "Geregistreerd op het eerste registratiekantoor te TONGEREN 1 op -6 AUG. 2014 Bladen: twee Verzendingen: geen Register 5 Boek: 579 Blad: 64 Vak: 10 Ontvangen registratierechten: vijftig euro (¬ 50,00) Vr De Ontvanger, E. Hubrechts DE FISCAAL DESKUNDIGE (getekend), H. BROEKAERT', blijkt dat:

IS BIJEENGEKOMEN:

De buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid INNOVATIO, met zetel te 3840 Borgloon, Graethempoort SA, ingeschreven in het rechtspersonenregisterTongeren met ondememingsnummer 0833.290.475, waarop volgende beslissingen werden genomen:

Eerste beslissing.

De vergadering beslist met algemeenheid van stemmen het geplaatste kapitaal van de vennootschap te verhogen met TWEEHONDERD EN VIERDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 204.600,00) tot TWEEHONDERD DRIEËNTWINTIG DUIZEND TWEEHONDERD EURO (¬ 223200,00).

De vergadering beslist deze verhoging te verwezenlijken door het uitgeven van ZESDUIZEND ZESHONDERD (6.600) nieuwe aandelen zonder nominale waarde van hetzelfde type ais de huidige bestaande aandelen. Deze aandelen hebben dezelfde rechten als de bestaande aandelen en delen in de winsten vanaf heden.

Tweede beslissing.

De vergadering beslist met algemeenheid van stemmen deze nieuwe aandelen te laten onderschrijven door inbreng in geldspeciën ten bedrage van TWEEHONDERD EN VIERDUIZEND ZESHONDERD EURO' (¬ 204.600,00) door de enige aandeelhouder, de heer GROMMEN Wilfried, voornoemd, zodat hij thans enige aandeelhouder is met ZEVENDUIZEND TWEEHONDERD (7.200) aandelen.

Derde beslissing.

De algemene vergadering stelt vast dat de kapitaalsverhoging is verwezenlijkt. Zij stelt vast dat de kapitaals-verhoging ten belope van TWEEHONDERD EN VIERDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 204.600,00) is afbetaald door een storting in geld door de heer GROMMEN Wilfried, voornoemd, gedaan op rekeningnummer BE43-363-1371444-01 geopend op naam van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid INNO-VATIO bij ING Borgloon, zoals blijkt uit een attest van vijfentwintig juli tweeduizend veertien, hetwelk aan huidige akte gehecht blijft. Bijgevolg beschikt de vennootschap werkelijk over een som ter grootte van TWEEHONDERD EN VIERDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 204.600,00), het totale bedrag van de storting.

Bij de oprichting werden zeshonderd (600) aandelen zonder nominale waarde volledig ingeschreven in geldspeciën en werden deze volstort voor een bedrag van TWAALF DUIZEND VIERHONDERD EURO (¬ 12.400,00).

De vergadering stelt bijgevolg vast dat het geplaatste kapitaal van de vennootschap thans TWEEHONDERD DRIEËNTWINTIG DUIZEND TWEEHONDERD EURO (¬ 223.200,00) bedraagt en dat het geplaatste kapitaal is vertegenwoordigd door zevenduizend tweehonderd (7.200) aandelen zonder nominale waarde en is volstort ten, belope van TWEEHONDERD ZEVENTIEN DUIZEND EURO (¬ 217.000,00).

Deze beslissing wordt genomen met algemeenheid van stemmen.

Vierde beslissing,

De vergadering beslist met algemeenheid van stemmen artikel vijf van de statuten te wijzigen conform de genomen beslissingen en de tekst van de statuten te wijzigen als volgt:

"ARTIKEL VIJF: KAPITAAL

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Y

. +.4 Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

.

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt Tlii/ÈEHONDERD DRIEENTWINTIG DUIZEND EURO (E 223.200,00) en is vertegenwoordigd door ZEVENDUIZEND TWEEHONDERD (7.200) gelijke aandelen zonder nominale waarde.

Vijfde beslissing.

De vergadering beslist met algemeenheid van stemmen notaris Catherine Delwaide te Borgloon te belasten met het opstellen van de gecoördineerde statuten van de vennootschap.

Zesde beslissing.

De vergadering beslist met algemeenheid van stemmen de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid MERCKEN & CO, met zetel te 3500 Hasselt, Heidestraat 47, ingeschreven in het rechtspersonenregister Hasselt onder nummer 0453.907.685, te belasten inzake de door te voeren wijzigingen bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, enz.





VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Getekend door meester Catherine DELWAIDE,

notaris met standplaats te Borgloon

Tegelijk hiermee neergelegd;

- expeditie proces-verbaal buitengewone algemene vergadering dd. 30 juli 2014;

- attest ING Borgloon dd. 25 juli 2014;

- gecoördineerde statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/08/2014 - Annexes du Moniteur belge











Op de Laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

11/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 15.06.2012, NGL 31.08.2012 12556-0563-009
10/02/2011
ÿþI --

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mot; 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neeráelegci ter gritíie der

rechtbank y. koophandel te triEN

3 -Oi~ 2t

De Hoofdgritlier,

Gsi .ffic

" 11022363+

be

B St

n

1

Ondememingsnr Benaming

(voluit) : INNOVATIO

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : 3840 Borgloon, Graethempoort 5A

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een akte verleden voor meester Catherine DELWAIDE, notaris met standplaats te Borgloon, op zevenentwintig januari tweeduizend en elf, nog niet geregistreerd, blijkt dat een handelsvennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid is opgericht:

1. Rechtsvorm en naam:

De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met:

beperkte aansprakelijkheid opgericht onder de benaming "INNOVATIO".

2. Zetel:

De maatschappelijke zetel is bij de oprichting gevestigd te 3840 Borgloon, Graethem-'poort 5A.

3. Identiteit oprichter

De heer GROMMEN Wilfried Maria André, geboren te Sint-Truiden op zes augustus negentienhonderd; zevenenvijftig, wonende te 3840 Borgloon, Graethempoort 5A, die TWAALF DUIZEND VIERHONDERD; EURO (¬ 12.400,00) heeft volstort.

4. Maatschappelijk kapitaal en samenstelling maatschappelijk kapitaal:

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt ACHTTIEN DUIZEND ZESHONDERD EURO' (¬ 18.600,00) en is vertegenwoordigd door ZESHONDERD (600) gelijke aandelen zonder nominale waarde.

Als vergelding voor de inbreng worden ZESHONDERD (600) gelijke aandelen zonder nominale waarde; toegekend aan de heer GROMMEN Wilfried, voornoemd.

5. Boekjaar:

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari van ieder jaar en eindigt op één-'endertig december van hetzelfde jaar.

Het eerste boekjaar gaat in op heden, zevenentwintig januari tweeduizend en elf, en eindigt op éénendertig december tweeduizend en elf, met dien verstande dat het alle verrichtingen zal omvatten die sinds één januari: tweeduizend en elf voor rekening van de vennootschap in oprichting werden gedaan bij toepassing van artikel; 60 van het Wetboek van Vennootschappen.

6. Reserves, winstverdeling, verdeling vereffeningssaldo: "

Jaarlijks wordt, op de zuivere aanwinsten, een bedrag van tenminste ééntwintigste voorahgenomen tot het; oprichten van een reservefonds. Deze afneming houdt op verplicht te zijn wanneer het reservefonds: éénitiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

De aanwending van het saldo wordt volledig overgelaten aan de beslissing van de algemene vergadering.

Geen uitkering mag geschieden indien op datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van; het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de; wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320; van het Wetboek van Vennootschappen.

Het batig saldo van de vereffening zal onder de vennoten verdeeld worden, volgens het aantal van hun! respectievelijke aandelen, zodanig dat ieder aandeel over dezelfde rechten be-'schikt. In voorkomend geval, zullen eerst alle aandelen op gelijke voet worden geplaatst aangaande hun volstorting.

7. Bestuur:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, natuurlijke:

personen of rechtspersonen.

De zaakvoerders kunnen bijzondere volmachtdragers aanstellen, al dan niet vennoten, waarvan de

volmachten beperkt zijn tot één of meer rechtshandelingen of tot een reeks handelingen.

0 8330 290a 475

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voor-behoteden aan het Belgisch Staatsblad

Iedere zaakvoerder heeft de meestuitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten ~e

'nodig of d iensógx~nvuor~tbep*~en vanhetd metud~onde`hngvan~abexneQdhadan

!

' '------ '--oe  ' waarvoor volgens de we de algemene vergadering is bevoegd.

/ Indien er meer dan één zaakvoerder is, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

ledere zaakvoerder alleen de vennootschap jegens derde omln rechte als eiser of als

!m*nmeandec

! De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke duu/de zaakvoerders wonden verricht, ; zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de ; | handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de om-standigheden niet onkundig kon zijn. Bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen vol-'doende bewijs.

; Wordt op heden, zevenentwintig januari tweeduizend en elf, benoemd als zaakvoerder voor een onbepaalde duur vanafvoornoemd,dieonvoard~

heden: Wilfried, '

8.Commissaris:

i De commissaris wordt benoemd door de algemene vergadering van aandeelhouders onder de |eden.i natuurlijke personen of recht personen, van het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

: Op grond van artikel 15 van het Wetboek van Vennootschappen acht de vergadering zich vrijgesteld

van de benoeming van één of meer commissarissen. 9. Doel:

' .

De vennootschap heeft tot doel: - Alle mogelijke werkzoamhedon, dienutan, adviezen en opleidingen te verstrekken aan derden op!

organisatorisch,! commercieel, administratief,bmdrUfsennnnm|nnh~nupemmdunem|v|mk'' - Het ophchten, bastuæn, het bmQm|eiden, het dee|neman, het adviseren en directie voeren over ondernemingen en vennootschappen; Zelf of door bemiddeling van derden of in vereniging met derden, in binnen- en buitenland, alle' -! ! handelingen en verrichtingen te stellen betrekking hebbend op de orgon|ooVo, opkdd|ng, tranopprt, aankoop en i verkoop van producten en goederen die hiervoor in aanmerking komen en alle moQa~|ijka directe of indirecte ; diensten die enigszins verband houden met wat vooraf gaat;

'

- Het uitoefenen van de functie van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen en/of 'ondernmm|ngmn' ondernemingen;

- Het optreden onderhandelingenbij

ter zake gehele gedeeltelijkecf

overname van manda|an, in de meest E ruime betekenis. Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inben0, participatie o;! !investaón@an; - Het toestaan van leningen, zich borgstellen en onroerende goederen in pend geven of hypothe-ikeren; - Het huren of verhuren, het doen bouwen of wnrbouvwen, met betrekking tot onroerende mn mm`nonde| goederen, in de ruimste zin van het woord, met inbegrip van de onroerende leasing; - Alle groot- en Neinhmnde|, in- en uitvoer en trading.

| De vennootschap mag alle roerende en onnoenonde, finanoiëlo, industriële en commerciële handelingen ! 'ote||en die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, met het doel van de vennootschap verband i houden of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken of uitbreiden.

i De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op de wijze die zij het ; ' meest geschikt aoht

'

; 0Jaarvergadering:

' '

' Een gewone algemene vergadering zal jaarlijks gehouden wordende derde vrijdag van de maand juni iom achttien uur 's avonds ten maatschappelijke zetel of in elke andere plaats in het bericht van bijeenroeping vooczien.

! Indien die dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering de eerstvolgende werkdag ge-.houden warden. i

De eerste jaarvergadering wordt gehouden op de derde vrijdag van de maand juni hmoodu|`qond en twaalf ium achttien uur 'uavonda. "

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL !

. .

Afgeleverd vöôr registratie naar analogie van artikel 173 van het Wetboek der Registratie-, Hypotheek- en Griffierechten en in toepassing van de Administratieve Beslissing van zevenentwintig

" uninagenóenhondandzauannogmnóg.mm1a|~mnigd~m|nmerge|ogd ' "

te worden op de Griffie van de bevoegde Rechtbank van Koop handel

Getekendoormneoo~/~o1hoónaOELVVA|DE .notaris met standplaats te Borgloon



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie oprichtingsakte dd. 27 januari 2011;

- bankattest.



Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

ftQ: Naam en handtekening

08/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 31.08.2015 15567-0097-011
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 25.08.2016, NGL 30.08.2016 16546-0292-011

Coordonnées
INNOVATIO

Adresse
GRAETHEMPOORT 5A 3840 BORGLOON

Code postal : 3840
Localité : BORGLOON
Commune : BORGLOON
Province : Limbourg
Région : Région flamande