INNOVATION STUDIO BELGIE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : INNOVATION STUDIO BELGIE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 525.745.542

Publication

13/09/2013
ÿþ Mod Woed i1.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

e 4 -C9- 2,113

t-1 Asegfie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0525.745.542

Benaming

(voluit) : INNOVATION STUDIO België

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Pater Gillardstraat 23, 3890 Gingelom

(volledig adres)

Onderwerp akte : WIJZIGING ZETEL

Bij beslissing van de zaakvoerders blijkt dat de zetel, met Ingang van 1 augustus 2013, overgebracht

wordt naar:

Houtparklaan 1 bus 21, 3600 Genk

Voor 4CC Solutions bvba

Yannia Sterken

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid vande instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening.

08/04/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*13302174*

Neergelegd

04-04-2013

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0525745542

Benaming (voluit): INNOVATION STUDIO België (verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3890 Gingelom, Pater Gillardstraat(Gin) 23

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Bij akte verleden voor notaris Véronique DELILLE, geassocieerd notaris te Rekem-Lanaken, vennoot van de burgerlijke vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  MERLO & DELILLE, geassocieerde notarissen , met zetel te Rekem-Lanaken, Pater Verboislaan 13 en met ondernemingsnummer BTW BE 0838.588.952, op achtentwintig maart tweeduizend dertien, ter registratie aangeboden, werd een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met de naam "INNOVATION STUDIO België opgericht.

Vennoten-oprichters:

1) De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  SUCCEED , met zetel te 3631 Uikhoven-Maasmechelen, Sint Luciestraat 1, en met ondernemingsnummer 0822.142.009, RPR Tongeren.

Opgericht bij akte verleden voor notaris Dorine MERLO, te Rekem-Lanaken op acht januari tweeduizend en tien, bij uittreksel bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van eenentwintig januari tweeduizend en tien onder nummer 10011087.

De maatschappelijke zetel werd verplaatst naar het huidig adres ingevolge beslissing van de zaakvoerder, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van zestien april tweeduizend en tien onder nummer 10055506.

De statuten werden sedertdien niet gewijzigd.

Vertegenwoordigd ingevolge artikel 13 van de statuten, door de heer BOLLEN Filip Mathieu, zelfstandige, van Belgische nationaliteit, geboren te Genk op éénentwintig september negentienhonderd achtenzeventig, nationaal nummer 78.09.21 029-72, ongehuwd en hebbende geen verklaring van wettelijke samenwoning afgelegd, wonende te 3631 Uikhoven-Maasmechelen, Sint-Luciestraat 1, in zijn hoedanigheid van gewone zaakvoerder, hiertoe benoemd ingevolge de slotbepalingen van de voormelde oprichtingsakte verleden voor notaris Dorine MERLO te Rekem-Lanaken op acht januari tweeduizend en tien.

2) De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  4CC SOLUTIONS , met zetel te 3890 Gingelom, Pater Gillardstraat 23, en met ondernemingsnummer 0836.614.607, RPR Hasselt.

Opgericht bij akte verleden voor notaris Eric GILISSEN te Hasselt op zesentwintig mei tweeduizend en elf, bij uittreksel bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van eenendertig mei tweeduizend en elf onder nummer 11303534.

De statuten werden sedertdien niet gewijzigd.

Vertegenwoordigd, ingevolge artikel 8 van de statuten, door de heer STERKEN Yannic Julien Jozef, zelfstandige, van Belgische nationaliteit, geboren te Sint-Truiden op twintig oktober negentienhonderd drieënzeventig, nationaal nummer 73.10.20 155-72, echtgenoot van mevrouw ONCKELINX Liesbet Maria Rita, wonende te 3890 Gingelom, Pater Gillardstraat 23, gehuwd te Gingelom op vijf september negentienhonderd achtennegentig

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

onder het wettelijk stelsel bij gebreke aan huwelijkscontract, ongewijzigd tot op heden, in zijn hoedanigheid van gewone zaakvoerder, hiertoe benoemd ingevolge de slotbepalingen van de voormelde oprichtingsakte verleden voor notaris Eric GILISSEN te Hasselt op zesentwintig mei tweeduizend en elf.

3) De besloten vennootschap naar Nederlands recht  iTeam Integration Services B.V. , met zetel te 6164 JH Geleen (Nederland), Frans Erenslaan 18, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel Limburg onder nummer 14090905.

Opgericht bij akte verleden voor notaris Maurice FRENKEN te Sittard-Geleen (Nederland) op één september tweeduizend en zes, waarvoor een beschikking van geen bezwaar werd afgeleverd op vierentwintig augustus tweeduizend en zes onder nummer B.V. 1390863.

De statuten werden sedertdien niet gewijzigd.

Vertegenwoordigd, ingevolge artikel 17 van de statuten, door de heer LORMANS Koen Johannes Gerardus, van Nederlandse nationaliteit, geboren te Elsloo (Nederland) op veertien mei negentienhonderd zeventig, wonende te 6164 JH Geleen (Nederland), Frans Erenslaan 18, in zijn hoedanigheid van bestuurder, hiertoe benoemd ingevolge de slotbepalingen van de voormelde oprichtingsakte verleden voor notaris Maurice FRENKEN te Sittard-Geleen (Nederland) op één september tweeduizend en zes, zoals dit eveneens blijkt uit een recent uittreksel van de Kamer van Koophandel Limburg de dato vijfentwintig maart tweeduizend dertien, en welke naar zijn verklaring tot op heden nog geen ontslag heeft genomen.

4) De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  INNOVATION STUDIO , met zetel te 3890 Gingelom, Pater Gillardstraat 23 en met ondernemingsnummer 0846.579.178.

Opgericht bij akte verleden voor ondergetekende notaris op acht juni tweeduizend en twaalf, bij uittreksel bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van vijfentwintig juni tweeduizend en twaalf onder nummer 12111637.

De statuten werden sedertdien niet gewijzigd.

Vertegenwoordigd ingevolge artikel 13 van de statuten, door de drie gewone zaakvoerders, allen hiertoe benoemd ingevolge de slotbepalingen van de voormelde oprichtingsakte verleden voor ondergetekende notaris op acht juni tweeduizend en twaalf:

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  SUCCEED , vertegenwoordigd door de heer BOLLEN Filip, voornoemd, in zijn hoedanigheid van vaste vertegenwoordiger, hiertoe benoemd ingevolge de slotbepalingen van de voormelde oprichtingsakte verleden voor ondergetekende notaris op acht juni tweeduizend en twaalf;

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  4CC SOLUTIONS , vertegenwoordigd de heer STERKEN Yannic, voornoemd, in zijn hoedanigheid van vaste vertegenwoordiger, hiertoe benoemd ingevolge de slotbepalingen van de voormelde oprichtingsakte verleden voor ondergetekende notaris op acht juni tweeduizend en twaalf;

- de besloten vennootschap naar Nederlands recht  iTeam Integration Services B.V. , vertegenwoordigd door de heer LORMANS Koen, voornoemd, in zijn hoedanigheid van vaste vertegenwoordiger, hiertoe benoemd ingevolge de slotbepalingen van de voormelde oprichtingsakte verleden voor ondergetekende notaris op acht juni tweeduizend en twaalf.

Naam:

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam "INNOVATION STUDIO België".

Maatschappelijke zetel:

De vennootschap is gevestigd te 3890 Gingelom, Pater Gillardstraat(Gin) 23.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België bij besluit van de zaakvoerder.

De zaakvoerder mag ook bijhuizen, administratieve zetels, uitbatingen, agentschappen, kantoren en bewaarplaatsen oprichten in België en in het buitenland.

Kapitaal:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Het geplaatste kapitaal is vastgesteld op ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600 EUR), en is vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen, hebbende elk een fractiewaarde van één/honderd zesentachtigste (1/186ste) deel van het kapitaal.

Het is bij de oprichting volstort ten belope van ZESDUIZEND TWEEHONDERD EURO  6.200,00 EUR.

Doel:

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van dezen :

- De aan- en verkoop, in- en uitvoer, groot- en kleinhandel, verhuring onder welke vorm ook, het tot stand brengen en aanpassen voor eigen rekening of voor rekening van derden van alle computer hard- en software, digitale en analoge apparatuur, toebehoren en onderdelen, in de meest ruime zin van het woord, met inbegrip van bureel artikelen ermee verband houdende;

- Het organiseren en geven van cursussen, opleidingsseminaries en uiteenzettingen over het gebruik en de toepassing van de producten voornoemd;

- De verkoop van alle documentatiewerken, handboeken en andere pedagogische toestellen en voorwerpen;

- Het ontwikkelen en commercialiseren van specifieke toepassingssoftware;

- De ontwikkeling en hosting van websites;

- Het aanbieden en installeren van internetaansluitingen  en beveiliging;

- De exploitatie van een studiebureau belast met advisering, het begeleiden, het

uitvoeren en bestuderen van automatiseringsprojecten of gedeelten daarvan;

- Onderhoud en reparatie van computers en randapparatuur;

- Het specificeren, ontwikkelen, testen en implementeren van sofware;

- Het verkopen van licenties van software;

- Het adviseren/uitvoeren van projecten op het gebied van ontwikkeling,

implementatie, integratie van bedrijfsprocessen, administratie, organisaties en informatietechnologie;

- Overige activiteiten in de informaticasector;

- Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar maatschappelijk doel verband houden;

- Het in de ruimste zin van het woord verlenen van diensten - zowel consultancy als implementatie-, advies en bijstand aan particulieren, de bedrijfswereld en de overheid hieronder begrepen het verlenen van adviezen van financiële, technische, (bedrijfs)economische, sociale, organisatorische, commerciële of administratieve aard, adviesverlening rond marketing en marketing communicatie;

- Zowel voor eigen rekening, voor rekening van derden, als in deelneming met derden, bijdragen tot de vestiging en de ontwikkeling van ondernemingen;

- Het verwerven, door inschrijving of aankoop, voor eigen rekening van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen;

- Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen en particulieren, onder om het even welke vorm. In dit kader kan zij zich ook borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito s op korte termijn, spaarbanken, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieonderneming;

- Het voor eigen rekening aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend en onroerend vermogen;

- Het beheer van en de handel in onroerende goederen voor eigen rekening. Zo kan de vennootschap onroerende goederen bouwen, renoveren, kopen en verkopen, huren en verhuren en alle mogelijke onroerende handelingen verrichten die daarmee verband houden. De vennootschap kan als waarborg voor eigen verbintenissen en voor verbintenissen van

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

derden borg staan, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak;

- Handelsbemiddeling in alle goederen, machines, werktuigen en toebehoren voor de landbouw;

- Het in de ruimste zin van het woord verlenen van bijstand en diensten, rechtstreeks of onrechtstreeks, op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur, onder meer met betrekking tot landbouwsector;

- Het verrichten van alle verdere handelingen, die met het vorenstaande in de ruimste zin verband houden of daartoe bevorderlijk kunnen zijn.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken op alle wijzen die haar het meest geschikt voorkomen, zowel in het binnen- als in het buitenland. Zij mag alle beheers-, commerciële, productieve, financiële, industriële, burgerlijke, roerende en onroerende verrichtingen doen, die zich erbij rechtstreeks of onrechtstreeks aansluiten of die van aard zouden zijn om de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken, te bevorderen of te beveiligen, dit zowel in België als in het buitenland. Zij mag alle zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

De vennootschap kan ook de functie van bestuurder of vereffenaar van een andere vennootschap uitoefenen.

De vennootschap mag, zowel in België als in het buitenland, op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen, die hetzelfde, een soortgelijk of een samenhangend doel hebben, of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen.

Bestuur:

Algemeen.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Voorzover een rechtspersoon benoemd wordt tot zaakvoerder van de vennootschap,

benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze vertegenwoordiger is burgerrechtelijk aansprakelijk en strafrechtelijk verantwoordelijk, alsof hij zelf de betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt. Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om de vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan de zaakvoerder(s).

Externe vertegenwoordigingsmacht.

Iedere zaakvoerder alleen vertegenwoordigt in en buiten rechte de vennootschap.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn en in afwijking van het Wetboek van Vennootschappen dienen zij gezamenlijk op te treden voor alle rechtshandelingen die de vennootschap verbinden boven de som van VIJFENTWINTIG DUIZEND EURO - 25.000,00 EUR.

Deze bevoegdheidsbeperkingen kunnen niet worden tegengeworpen aan derden, zelfs niet nadat zij openbaar zijn gemaakt.

Intern bestuur  beperkingen.

De zaakvoerders zijn bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er verscheidene zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn en in afwijking van het Wetboek van Vennootschappen dienen zij gezamenlijk op te treden voor alle rechtshandelingen die de vennootschap verbinden boven de som van VIJFENTWINTIG DUIZEND EURO - 25.000,00 EUR.

Jaarvergadering:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

De jaarvergadering wordt gehouden op de laatste donderdag van de maand mei om twintig uur (20.00u).

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de daarop volgende werkdag.

De zaakvoerders mogen buitengewone algemene vergaderingen bijeenroepen, telkens het belang van de vennootschap dit vereist.

Maatschappelijk jaar:

Het maatschappelijk jaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Verdeling winst:

Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene onkosten, maatschappelijke lasten en de afschrijvingen, maakt de netto-winst van de vennootschap uit; op deze netto-winst wordt vijf procent voorafgenomen ten bate van het wettelijke reservefonds.

Deze voorafname is niet meer vereist wanneer het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt heeft.

De overblijvende winst zal verdeeld worden volgens de beslissingen van de algemene vergadering.

Verdeling batig saldo vereffening:

Het batig saldo der vereffening zal tussen al de vennoten verdeeld worden volgens het aantal aandelen dat zij onderscheidelijk zullen bezitten, met dien verstande dat ieder aandeel hetzelfde recht geniet. Nochtans, zo alle aandelen niet in gelijke verhouding afbetaald zijn, zullen de vereffenaars, alvorens tot hoger voorziene verdeling over te gaan, met de verscheidenheid van deze toestand moeten rekening houden en het evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door geldoproepingen ten laste van de in mindere mate afbetaalde aandelen, hetzij door voorafgaande terugbetalingen van de in grotere mate afbetaalde aandelen.

Bepalingen van toepassing ingeval de vennootschap slechts een vennoot telt:

Indien geen zaakvoerder benoemd is heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder.

Zowel de enige vennoot als een derde (niet-vennoot) kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.

De enige vennoot oefent alle bevoegdheden uit die aan de Algemene Vergadering toekomen. Hij kan die bevoegdheden niet overdragen.

Slotverklaringen:

- Het eerste boekjaar begint vanaf de datum van de neerlegging van een uittreksel van de oprichtingsakte op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel en eindigt op eenendertig december tweeduizend veertien.

- De eerste jaarvergadering wordt gehouden op de laatste donderdag van de maand mei tweeduizend vijftien om twintig uur (20.00u), overeenkomstig de statuten.

- Benoeming niet-statutaire zaakvoerders: terstond komen alle vennoten in algemene vergadering bijeen om een niet-statutaire zaakvoerder aan te stellen, en over te gaan tot de benoeming en te beraadslagen nopens de punten die zij nuttig zal achten om op de agenda geplaatst te worden, dit alles onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de Griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel overeenkomstig artikel 68 Wetboek van Vennootschappen.

De vergadering beslist drie niet-statutaire zaakvoerders te benoemen en kiest tot deze functie:

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  4CC SOLUTIONS , voornoemd.

Vertegenwoordigd, ingevolge artikel 8 van de statuten, door de heer STERKEN Yannic voornoemd, in zijn hoedanigheid van zaakvoerder, hiertoe benoemd ingevolge de slotbepalingen van de voormelde oprichtingsakte verleden voor notaris Eric GILISSEN te Hasselt op zesentwintig mei tweeduizend en elf.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  SUCCEED , voornoemd.

Vertegenwoordigd ingevolge artikel 12 van de statuten, door de heer BOLLEN Filip voornoemd, in zijn hoedanigheid van zaakvoerder, hiertoe benoemd ingevolge de slotbepalingen van de voormelde oprichtingsakte verleden voor notaris Dorine MERLO te Rekem-Lanaken op acht januari tweeduizend en tien.

- de besloten vennootschap naar Nederlands recht  iTeam Integration Services B.V. voornoemd.

Vertegenwoordigd door de heer LORMANS Koen voornoemd, in zijn hoedanigheid van bestuurder, hiertoe benoemd ingevolge de slotbepalingen van de voormelde oprichtingsakte verleden voor notaris Maurice FRENKEN te Sittard-Geleen (Nederland) op één september tweeduizend en zes.

Allen zijn hier rechtsgeldig vertegenwoordigd en verklaren te aanvaarden.

De zaakvoerders zijn aangeduid voor een onbepaalde duur.

Het mandaat van de zaakvoerders is onbezoldigd, behoudens uitdrukkelijk andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Een eventuele bezoldiging wordt desgevallend onder de algemene onkosten van de vennootschap geboekt.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  4CC SOLUTIONS heeft besloten om voor de uitoefening van haar hoedanigheid van zaakvoerder in onderhavige vennootschap aan te stellen als vaste vertegenwoordiger van de vennootschap en dit vanaf heden, de heer STERKEN Yannic voornoemd die als vaste vertegenwoordiger belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van voornoemde rechtspersoon-zaakvoerder in toepassing van het Wetboek van Vennootschappen;

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  SUCCEED heeft besloten om voor de uitoefening van haar hoedanigheid van zaakvoerder in onderhavige vennootschap aan te stellen als vaste vertegenwoordiger van de vennootschap en dit vanaf heden, de heer BOLLEN Filip voornoemd die als vaste vertegenwoordiger belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van voornoemde rechtspersoon-zaakvoerder in toepassing van het Wetboek van Vennootschappen;

De besloten vennootschap naar Nederlands recht  iTeam Integration Services B.V. heeft besloten om voor de uitoefening van haar hoedanigheid van zaakvoerder in onderhavige vennootschap aan te stellen als vaste vertegenwoordiger van de vennootschap en dit vanaf heden, de heer LORMANS Koen voornoemd die als vaste vertegenwoordiger belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van voornoemde rechtspersoon-zaakvoerder in toepassing van het Wetboek van Vennootschappen.

- De vennootschap neemt met toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, de verbintenissen over die in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf één januari tweeduizend dertien, en dat deze overname slechts uitwerking zal hebben vanaf de datum van de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte.

- Onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging van een uittreksel van onderhavige oprichtingsakte ter bevoegde Griffie van de Rechtbank van Koophandel, wordt door de comparanten aan de naamloze vennootschap  FINEKO met zetel te 3600 Genk, Toekomstlaan 38 of een andere lasthebber de nodige machten verleend om de inschrijving, wijziging, doorhaling in de Kruispuntbank der Ondernemingen (KBO) te verrichten, alsmede alle formaliteiten te vervullen die ten gevolge van deze akte zouden nuttig of noodzakelijk zijn bij alle private of publiekrechtelijke instellingen, onder meer met betrekking tot de Belasting over de Toegevoegde Waarde en Belastingen, de formaliteiten inzake douane en accijnzen, de aanvraag van vergunningen, de aanvraag registraties en erkenningen als aannemer, aansluitingen bij een sociale kas, en dergelijke en om alle noodzakelijke stukken te ondertekenen en de vennootschap te vertegenwoordigen bij de hierbij betrokken instanties, en dit met macht tot indeplaatsstelling.

Luik B - Vervolg

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, om te worden neergelegd op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel, voor Registratie.

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

27/01/2015
ÿþ Mod word 11.1

I![irt In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



ildtssyureyu ,er yr,itlf3 oGi rerrtlUanK v. koophardel ~ntvl:ripr{~, aid. Tor~yerErl

1 5 '01" 2015

Oe gritieriffie

liuIu~siuiuwWNiu

1 01936fi*

i

i

Ondernemingsnr : 0525.745.542

Benaming

(voluit) : INNOVATION STUDIO BELGIË

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Floutparklaan 1 bus 21, 3600 Genk

(volledig adres)

Onderwerp akte : KENNISNEMING ONTSLAG ZAAKVOERDER

Uit het proces verbaal van de bijzondere algemene vergadering van 12 november 2014 blijkt dat kennis genomen wordt van het ontslag aangeboden door 1TEAM INTEGRATION SERVICES B.V. met ingang van 1 november 2014. Dit ontslag wordt aanvaard.

De vergadering beslist niet in haar vervanging te voorzien.

Voor 4CC Solutions bvba

Yannic Sterken

zaakvoerder

Op de laatste biz, van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
INNOVATION STUDIO BELGIE

Adresse
HOUTPARKLAAN 1, BUS 21 3600 GENK

Code postal : 3600
Localité : GENK
Commune : GENK
Province : Limbourg
Région : Région flamande